Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

Χρειάζεσαι γιατρό; Βρες γιατρούς με βιντεοκλήση ή άμεσα διαθέσιμους μέσω chat

Αυξητική γλουτών

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Τι είναι η Αυξητική γλουτών

Η αυξητική γλουτών είναι η επεμβατική μέθοδος lifting του γλουτού ή και των μηρών, σε περίπτωση χαλάρωσης ή μη επιθυμητού μεγέθους των δύο. Οι κύριες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται στην πλαστική γλουτών είναι η χρήση εμφυτευμάτων σιλικόνης ή λίπους και η τοποθέτηση εμφυτευμάτων (Fillers), όπως το Macrolane. Στην αυξητική γλουτών με σιλικόνη γίνεται μια τομή στην περιοχή του κόκκυγα, πάνω από τη σχισμή των γλουτών και ο Χειρουργός αποφασίζει αν θα τοποθετήσει το εμφύτευμα πάνω, κάτω ή μέσα στο μυ, ή και κάτω από την περιτονία του μυός. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι η συνηθέστερη με αρκετά μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα αντίσοιχα. Η τοποθέτηση εμφυτευμάτων (Fillers), όπως το Macrolane, είναι μια εύκολη διαδικασία, χωρίς χειρουργείο, που προσφέρει άμεσα αποτελέσματα. Το εμφύτευμα εγχέεται μέσω ένεσης στο δέρμα στις κατάλληλες ποσότητες. Κύριο μειονέκτημα της μεθόδου αυτής είναι πως το αποτέλεσμα είναι βραχυπρόθεσμο και κρατάει για 2 χρόνια. Στην περίπτωση της χρήσης λίπους, λαμβάνεται λίπος από άλλο μέρος του σώματος, το οποίο στη συνέχεια επεξεργάζεται και επανατοποθετείται στην περιοχή των γλουτών. Είναι μια σχετικά απλή επέμβαση που επιτυγχάνει τόσο την αυξητική όσο και την ανόρθωση γλουτών.

Πληροφορίες για τη διαδικασία της αυξητικής γλουτών

  • Η επέμβαση αυξητικής γλουτών είναι μια γρήγορη διαδικασία που δεν κρατάει πάνω από 2 ώρες, δεν απαιτεί διανυκτέρευση του ασθενη και γίνεται με ολική αναισθησία
  • Η ανάρρωση δεν απαιτεί περισσότερο από 10 ημέρες, ενώ οι γλουτοί είναι εμφανίσιμοι μετά από 20 μέρες

Οι συνεργάτες γιατροί του doctoranytime είναι στη διάθεσή σας για να σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες και να σας φροντίσουν με ασφάλεια!

cost icon

Μέσο κόστος και εύρος τιμών

Μέσο κόστος επίσκεψης

531

από

10

γιατρούς

Σημείωση: Η αναφορά "γιατρός" χρησιμοποιείται χάριν συντομίας και μπορεί να περιλαμβάνει και επαγγελματίες υγείας.
Πηγές

1. Επίσημη ιστοσελίδα Mayo Clinic, www.mayoclinic.org/tests-procedures/buttock-lift/about/pac-20393277

2. Goldberg DJ, Hornfeldt CS. 'Safety and efficacy of microfocused ultrasound to lift, tighten, and smooth the buttocks', Dermatol Surg. 2014 Oct;40(10):1113-7.

3. Richter DF, Stoff A.'Circumferential body contouring: the lower body lift', Clin Plast Surg. 2014 Oct;41(4):775-88.

Αυτή η σελίδα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές.
Αυτή η σελίδα δεν περιέχει προωθητικό περιεχόμενο ή διαφημίσεις. Δες την πολιτική διαχείρισης διαφημίσεων.
Αυτό το περιεχόμενο είναι αξιόπιστο και επιστημονικά επιβεβαιωμένο. Βασίζεται σε επίσημες ιατρικές μελέτες, έχει ελεγχθεί και επιμεληθεί από γιατρούς και επαγγελματίες υγείας και παρουσιάζει αντικειμενική πληροφόρηση στη διάγνωση και τη θεραπεία ασθενειών. Περιέχει βιβλιογραφικές πηγές αναφοράς. Αν είστε επιστήμονας υγείας και διαπιστώσατε ότι εμπεριέχονται ανακρίβειες, λάθη ή παραλείψεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

Ευχαριστούμε!

Η εμπειρία σου μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τους συνανθρώπους σου.

Γίνε μέλος στο doctoranytime δωρεάν πατώντας εδώ.

Κάτι πήγε στραβά

Προσπάθησε αργότερα.

Η άποψή σου καταχωρήθηκε

Πες μας πώς μπορούμε να το βελτιώσουμε.

Μοιράσου την εμπειρία σου ανώνυμα

Μέσα στην ιστορία σου θα μπορούσες να συμπεριλάβεις πράγματα όπως: τα αποτελέσματα από την θεραπεία/ες που δοκίμασες, αν βίωσες πόνο ή φοβίες και πώς το αντιμετώπισες, τι θα πρότεινες σε κάποιον/α για να τον/την βοηθήσεις.