Η ιστορία του doctoranytime

Αλλάξαμε το σύστημα υγείας, το κάναμε πιο ανθρώπινο και αξιόπιστο.
Είμαστε μοναδικοί!

Στο doctoranytime πιστέψαμε ότι μπορεί να υπάρξει καλύτερο σύστημα υγείας και το δημιουργήσαμε! Ένα σύστημα υγείας που θα διέπεται από αξίες απαράβατες για εμάς όπως η διαφάνεια, η αξιοπιστία, ο σεβασμός στην αξιοπρέπεια του ανθρώπου, στον χρόνο του, στην οικονομική του δυνατότητα, ένα σύστημα που θα δίνει λύσεις και όχι παραπάνω προβλήματα.

Εργαζόμαστε παθιασμένα γι’ αυτό και η αποστολή μας είναι να μην αφήσουμε ούτε έναν άνθρωπο που απευθύνεται στο doctoranytime για οποιοδήποτε θέμα αφορά την υγεία του να φύγει χωρίς να έχουμε κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Το κάνουμε πράξη κάθε μέρα βοηθώντας εκατομμύρια ασθενείς να διαβάσουν 100% αξιόπιστες πληροφορίες, καθώς προκύπτουν όλες από γιατρούς, για συμπτώματα και ασθένειες, να εντοπίσουν ποιος γιατρός είναι ο καταλληλότερος για το θέμα υγείας που αντιμετωπίζουν κρίνοντας από μία σειρά χαρακτηριστικών, να κλείσουν ραντεβού εύκολα και γρήγορα.

Πώς ξεκινήσαμε

Το doctoranytime ιδρύθηκε από την Ελευθερία Ζούρου το 2012. Η ίδια είχε χρειαστεί μέσα στο βεβαρημένο καθημερινό της πρόγραμμα να κλείσει ένα ραντεβού και τότε διαπίστωσε ότι οι προσφερόμενες μέχρι τότε υπηρεσίες ήταν κάποιοι τηλεφωνικοί κατάλογοι που δεν σου έδιναν καμία πληροφορία για το γιατρό. Πώς να αποφασίσει πού θα πάει; Το ραντεβού της με τον γιατρό τότε το ένιωσε σαν ραντεβού στα τυφλά. Αποφάσισε να αλλάξει την κατάσταση και δημιούργησε το doctoranytime!

Τα πρώτα βήματα και η χρηματοδότηση

Το doctoranytime έδειξε από την αρχή την δυναμική του. Πολύ σύντομα ασθενείς και γιατροί εμπιστεύθηκαν τις υπηρεσίες του για να «συναντηθούν», με τον πιο εύκολο, γρήγορο και αξιόπιστο τρόπο. O πρώτος που εμπιστεύθηκε το doctoranytime από το επίπεδο της ιδέας ακόμα ήταν ο Απόστολος Αποστολάκης που επένδυσε και στους 3 γύρους χρηματοδότησης. To doctoranytime επελέγη μέσα από 4000 επιχειρήσεις για να χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα ICT4growth, ως μία καινοτόμος επιχείρηση με διεθνή προσανατολισμό. Το doctoranytime είναι κερδοσκοπικός οργανισμός και τα έσοδά του προέρχονται από συνδρομές γιατρών που αποκτούν ένα mini website μέσα στο doctoranytime που περιλαμβάνει επικυρωμένες πληροφορίες για το προφίλ του γιατρού, από την εμπειρία του και την εξειδίκευσή του, μέχρι το κόστος κάθε ιατρικής υπηρεσίας και οδηγίες για τo πού θα βρεις το ιατρείο του. Το doctoranytime δεν είναι διαφημιστικό site, καθώς ο στόχος του είναι να παρέχει 100% αξιόπιστη και αμερόληπτη ιατρική πληροφορία.

Ανάπτυξη και βραβεία

Το doctoranytime είναι από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας, με ρυθμούς ανάπτυξης της τάξεως του 60%. H επιτυχία του στηρίζεται στο γεγονός ότι προσφέρει μία υπηρεσία για την οποία υπάρχει τεράστια ανάγκη, καθώς ο ασθενής δεν μπορεί πουθενά αλλού να βρει συγκεντρωμένη τόση πολλή και αξιόπιστη πληροφορία είτε για θέματα υγείας είτε για γιατρούς. Από το 2012 και κάθε χρόνο βραβεύεται από οργανισμούς όπως η Εθνική Τράπεζα (2012) λαμβάνοντας την 3η θέση στην βράβευση υπηρεσιών, στον 3ο έγκριτο διαγωνισμό «i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία». Έχει λάβει βραβεία και επαίνους στην κατηγορία των e-marketplace, e-volution awards (2013, 2014, 2015), τιμητική διάκριση στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών (2016), καθώς και Gold Award στα Sales Excellence Awards 2017. Πιο πρόσφατα, το 2018 βραβεύτηκε με την 1η θέση στην κατηγορία Scaleup Startup στα Startupper Awards 2018.

Το άνοιγμα στο εξωτερικό

Μετά την βελτιστοποίηση του μοντέλου του και αφού είχε βοηθήσει εκατομμύρια ασθενείς και γιατρούς το doctoranytime ξεκίνησε το 2016 τη δραστηριότητά του και στο Βέλγιο και το 2017 στην Κύπρο. Και στις δύο χώρες η ανάπτυξη είναι εκθετική ακολουθώντας την πορεία της Ελλάδας και λύνοντας τις κατά τόπους παθογένειες του συστήματος υγείας.

Σε ενδιαφέρει να δεις την συνέχεια;