Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ

Σύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις

ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥ

Επίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Λεύκανση Δοντιών

Λάμψε με το νέο σου αστραφτερό χαμόγελο!

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΡΟ
Stamp

Ποιες μέθοδοι λεύκανσης υπάρχουν

Υπάρχουν 3 μέθοδοι λεύκανσης των δοντιών που μπορεί να επιλέξει κάποιος να κάνει:

1η μέθοδος Λεύκανσης Δοντιών
1η μέθοδος

Πραγματοποιείται στο σπίτι με ειδικούς εξατομικευμένους νάρθηκες. Εφαρμόζονται τη μέρα ή τη νύχτα. Ο ασθενής πρέπει να ακολουθήσει ακριβώς τις οδηγίες του γιατρού. Αφού ο γιατρός καταγράψει το χρώμα των δοντιών, δημιουργεί εξατομικευμένα μασελάκια. Στη συνέχεια, θα δοκιμάσει αν αυτά τα μασελάκια εφαρμόζουν τέλεια στο στόμα του ασθενή και θα δώσει το λευκαντικό υλικό που του ταιριάζει. Ο ασθενής εφαρμόζει το ειδικό λευκαντικό για τις ώρες που θα ορίσει ο γιατρός μέσα στην ημέρα. Το λευκαντικό υλικό δεν πρέπει να φτάσει στα ούλα. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία για τις μέρες που θα ορίσει ο γιατρός, θα πρέπει να γίνει επανεξέταση.

2η μέθοδος Λεύκανσης Δοντιών
2η μέθοδος

Πραγματοποιείται στο ιατρείο με laser ή ειδικές λάμπες λεύκανσης ή συσκευή φωτοπολυμερισμού (μπλε φως). Αυτή η μέθοδος γίνεται μόνο από εξειδικευμένο ιατρό και τα αποτελέσματά της είναι άμεσα ορατά. Αρχικώς, απομονώνονται τα ούλα διότι το λευκαντικό υλικό δεν πρέπει να φτάσει εκεί. Στη συνέχεια, εφαρμόζει τη μέθοδο λεύκανσης που έχει επιλεγεί, δηλαδή με laser ή λάμπες λεύκανσης ή μπλε φως.

3η μέθοδος Λεύκανσης Δοντιών
3η μέθοδος

Γίνεται συνδυασμός των 2 μεθόδων. Δηλαδή ο ασθενής αρχικώς κάνει τη θεραπεία του στο ιατρείο και στη συνέχεια, στο σπίτι με τα ειδικά μασελάκια για λίγες μέρες. Αυτή η μέθοδος συνδυάζει τα θετικά και των δύο θεραπευτικών μεθόδων.

Το ήξερες ότι...

Το ήξερες ότι η λεύκανση δοντιών έχει καλύτερο αποτέλεσμα όταν συνδυάζεται με καθαρισμό δοντιών πριν την εφαρμογή της;

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της κάθε μεθόδου

Μέθοδος λεύκανσης στο σπίτι - Πλεονεκτήματα:

 • Ασφαλές και καλό αισθητικά αποτέλεσμα
 • Μεγαλύτερη διάρκεια αποτελέσματος
 • Δεν υπάρχει ευαισθησία (σπάνια έως καθόλου)
 • Μπορεί να επαναληφθεί οποιαδήποτε στιγμή θέλει ο ασθενής
 • Μικρότερο κόστος

Μέθοδος λεύκανσης στο σπίτι - Μειονεκτήματα:

 • Απαιτείται αρκετός χρόνος- περίπου 2 βδομάδες- για να γίνει ορατό το αποτέλεσμα
 • Κατά τη διάρκεια της τεχνικής πρέπει να αποφεύγεται η κατανάλωση τροφών και ποτών που αφήνουν χρωστικές (π.χ. τα παντζάρια, ο καφές, το τσάι, το κόκκινο κρασί κ.ά.) καθώς και το κάπνισμα (το πολύ έως 5 τσιγάρα ημερησίως)

Μέθοδος λεύκανσης στο ιατρείο - Πλεονεκτήματα:

 • Το αποτέλεσμα είναι αμέσως ορατό
 • Ο ασθενής δε χρειάζεται να κάνει κάτι ο ίδιος
 • Γρήγορη διαδικασία (διαρκεί το πολύ 1 ώρα)

Μέθοδος λεύκανσης στο σπίτι - Μειονεκτήματα:

 • Η εκτίμηση για την αλλαγή χρώματος θα γίνει μετά από 2-3 μέρες
 • Υπάρχει μια μικρή ευαισθησία το πρώτο 24ωρο μετά τη λεύκανση που όμως ελέγχεται με ένα ήπιο αναλγητικό

Συνδυαστική μέθοδος λεύκανσης - Πλεονεκτήματα:

 • Άμεσα ορατό αποτέλεσμα που παραμένει το ίδιο και μετά το τέλος της διαδικασίας
 • Μεγαλύτερη διάρκεια αποτελέσματος
 • Όλα τα πλεονεκτήματα των άλλων 2 μεθόδων

Συνδυαστική μέθοδος λεύκανσης - Μειονεκτήματα:

 • Μεγαλύτερο κόστος

Σύγκριση των μεθόδων

Λεύκανση στο σπίτιΛεύκανση στο ιατρείοΣυνδυασμός των δύο μεθόδων
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΜεγάλη διάρκεια αποτελέσματος, με ορατό αποτέλεσμα σε 2 βδομάδεςΆμεσα ορατό αποτέλεσμα (μέσα σε 2-3 μέρες)Έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια αποτελέσματος από όλες τις μεθόδους
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣΤουλάχιστον 2 βδομάδες- το χρονικό διάστημα ορίζεται από το γιατρό κατά περίπτωση1 ώρα1 ώρα στο ιατρείο και στη συνέχεια μερικές μέρες στο σπίτι
ΚΟΣΤΟΣΧαμηλότερο κόστος από όλες τις μεθόδουςΜέτριο κόστοςΥψηλότερο κόστος από τις 3 μεθόδους

Κόστος

Το κόστος της λεύκανσης δοντιών ποικίλλει και εξαρτάται από τη μέθοδο που θα επιλέξεις και από το στάδιο του προβλήματος. Η συνδυαστική μέθοδος είναι ίσως η πιο ακριβή, αλλά έχει τα πιο θεαματικά αποτελέσματα. Αντιθέτως, η μέθοδος λεύκανσης στο σπίτι είναι η πιο οικονομική λύση, αλλά δεν είναι άμεσα ορατό το αποτέλεσμα. Δες παρακάτω τιμές για λεύκανση δοντιών.

Διάρκεια θεραπείας

Η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από τη μέθοδο που θα επιλέξει ο κάθε ασθενής και την αποτελεσματικότητα που έχει στη δική του περίπτωση.

Για τη λεύκανση στο σπίτι η διάρκεια θεραπείας είναι περίπου 1-3 βδομάδες. Το αποτέλεσμα αρχίζει να γίνεται ορατό από την πρώτη κιόλας βδομάδα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί μετά από κάποιες βδομάδες και θα επηρεαστεί από το αν ο ασθενής ακολουθεί τις συστάσεις του οδοντιάτρου ως προς τις διατροφικές συνήθειες που πρέπει να αλλάξει. Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και η στοματική υγιεινή, η οποία πρέπει να είναι σχολαστική. Μετά από 1-2 χρόνια χρειάζεται μία συντήρηση του αποτελέσματος.

Για τη λεύκανση στο ιατρείο το αποτέλεσμα είναι ορατό μόλις 2-3 μέρες μετά την ολοκλήρωση της λεύκανσης. Και σε αυτή την περίπτωση παίζει ρόλο η στοματική υγιεινή και οι συνήθειες του ασθενή στο πόσο θα διαρκέσει το αποτέλεσμα.

Για τη συνδυαστική μέθοδο λεύκανσης το αποτέλεσμα είναι πολύ άμεσα ορατό και φυσικά, διαρκεί και για μεγαλύτερο διάστημα.

Λέκκα Κωνσταντίνα
Η Λέκκα Κωνσταντίνα Οδοντίατρος λέει:

“Όσο καλύτερη στοματική υγιεινή έχει ο ασθενής (βούρτσισμα-οδοντόκρεμα) τόσο μεγαλύτερη διάρκεια έχει η λεύκανση”.

Ειδική προετοιμασία για την εξέταση

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία της λεύκανσης πρέπει να γίνει βαθύς καθαρισμός των δοντιών. Αυτό απαιτείται πριν από οποιαδήποτε μέθοδο λεύκανσης κι αν έχεις επιλέξει. Ο λόγος που γίνεται είναι για να απομακρυνθεί η πέτρα και οι λεκέδες στα δόντια, αλλά και για να εντοπιστεί τυχόν πρόβλημα.

Πριν την εφαρμογή της λεύκανσης καταγράφεται το χρώμα των δοντιών. Επίσης, όταν εφαρμόζεται στο ιατρείο τοποθετείται στα δόντια ειδικό τζελ και προστατευτικό των ούλων. Για τη διαδικασία που γίνεται στο σπίτι θα ενημερωθείς ακριβώς για το τι πρέπει να κάνεις από το γιατρό σου.

Πώς να βρεις τον κατάλληλο γιατρό

Ο κατάλληλος ιατρός για να την εφαρμόσει είναι ο οδοντίατρος. Για να επιλέξεις ποιος γιατρός είναι ο καλύτερος για εσένα θα πρέπει να λάβεις υπόψιν την εμπειρία του στη συγκεκριμένη θεραπεία και να επιλέξεις αυτόν που θεωρείς ότι μπορείς να εμπιστευθείς, ώστε να νιώθεις ότι είσαι σε καλά χέρια.

Μπορείς να διαβάσεις τις αξιολογήσεις άλλων ασθενών που τον επισκέφθηκαν πριν από εσένα για την εφαρμογή της εν λόγω θεραπείας και να αποφασίσεις σε ποιον θέλεις να απευθυνθείς.

ΒΡΕΣ ΓΙΑΤΡΟ

Μυστικά για υγεία και λαμπερό χαμόγελο

Η λεύκανση δοντιών θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις το αστραφτερό χαμόγελο που ονειρεύεσαι. Για να έχεις, όμως, πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, μπορείς να το συνδυάσεις με άλλες ενέργειες τόνωσης της ευεξίας της εξωτερικής σου εμφάνισης.

Κάνε check up στόματος κάθε 6 μήνες

Μην αμελείς τον οδοντιατρικό σου έλεγχο. Κάθε 6 μήνες περίπου καλό θα ήταν να κάνεις έναν καθαρισμό δοντιών και να ελέγχεις για τυχόν βλάβες στο στόμα και στα δόντια σου. Ειδικά αν είσαι καπνιστής, θα πρέπει να γίνεται απαραιτήτως σε αυτό το διάστημα.

υγιεινή διατροφή

Λαχανικά και φρούτα για πιο λευκά δόντια

Αν θέλεις να διατηρήσεις με φυσικό τρόπο τα δόντια σου άσπρα θα πρέπει να επαναπροσδιορίσεις την ποιότητα των τροφών που καταναλώνεις. Απόφυγε τα τρόφιμα που περιέχουν χρωστικές ουσίες και προτίμησε φρούτα και λαχανικά και πιο συγκεκριμένα φράουλες, μπρόκολο, καρότο και πορτοκάλια.

ψυχολογία και εμφάνιση

Καλή ψυχολογία, καλή εμφάνιση

Το χαμόγελό σου είναι ο καθρέφτης της ψυχής σου. Αυτό σημαίνει ότι αν έχεις καλή ψυχολογία και ανεβασμένη διάθεση, αυτό θα αποτυπωθεί στο χαμόγελό σου, το οποίο με τη σειρά του θα σε κάνει να δείχνεις πιο όμορφος/η.

Μύθοι και αλήθειες

Μύθος #1

Η λεύκανση προκαλεί πόνο.

Η αλήθεια

Όχι η λεύκανση δεν μπορεί να προκαλέσει πόνο. Είναι μια πολύ ασφαλής και ανώδυνη διαδικασία, που μπορεί να κάνει όποιος ενδιαφέρεται να έχει λευκό και αστραφτερό χαμόγελο πολύ εύκολα. Καμία τεχνική από τις 3 ενδεικνυόμενες δεν προκαλεί πόνο ή έντονη ενόχληση αν γίνεται από έμπειρο γιατρό.

Μύθος #2

Η λεύκανση διαρκεί για πάντα.

Η αλήθεια

Όχι, δεν διαρκεί για πάντα. Όλα εξαρτώνται από τη στάση που θα κρατήσει το άτομο απέναντι στις συστάσεις του ιατρού του. Σημαντικό ρόλο παίζουν οι συνήθειές του. Αν καπνίζει πολύ και καταναλώνει τροφές με χρωστικές ουσίες το αποτέλεσμα δεν θα διαρκέσει πολύ. Για παράδειγμα, θα πρέπει να αποφεύγει τη συχνή κατανάλωση καφέ, τσαγιού και κόκκινου κρασιού που αποδεδειγμένα έχουν χρωστικές ουσίες αν θέλει να διατηρήσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα το αποτέλεσμα. Επίσης, εξίσου απαραίτητη είναι και η τήρηση των κανόνων στοματικής υγιεινής για τη διατήρηση του αποτελέσματος.

Μύθος #3

Μπορεί να γίνει λεύκανση χωρίς καθαρισμό δοντιών πριν.

Η αλήθεια

Βασική προϋπόθεση για να γίνει μία σωστή λεύκανση είναι να έχει γίνει πριν ένας βαθύς καθαρισμός των δοντιών, ώστε να απομακρυνθεί η πέτρα και τυχόν επιφανειακοί λεκέδες από τα δόντια.

Ερωτήσεις - Συχνές απορίες

Οι διαβητικοί πρέπει να προσέχουν κάτι επιπλέον πριν και μετά τη λεύκανση;

Όχι, δεν χρειάζεται να προσέχουν κάτι επιπλέον. Ακολουθείται η ίδια διαδικασία.

Το χρώμα των δοντιών επηρεάζεται από την κατανάλωση γλυκών;

Όχι. Μόνο οι τροφές που έχουν χρωστικές ουσίες επηρεάζουν το χρώμα των δοντιών όπως το τσάι, ο καφές και το κρασί. Η ζάχαρη επηρεάζει την υγεία των δοντιών γενικότερα και όχι συγκεκριμένα το χρώμα τους.

Με ποιους τρόπους μπορώ να αποκτήσω λευκά δόντια με φυσικό τρόπο;

Η διαδικασία της λεύκανσης είναι η μοναδική μέθοδος που μπορεί να χαρίσει πραγματικό και μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα. Καμία άλλη σπιτική πρακτική δεν έχει αποτέλεσμα ή διάρκεια. Ο οδοντιατρικός καθαρισμός, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει μια σωστή λεύκανση δοντιών, ωστόσο από μόνος του δεν είναι σε θέση να επέμβει στο χρώμα των δοντιών, βελτιώνοντάς το. Μπορεί μόνο να καθαρίσει τα δόντια από την πέτρα και τους τοπικούς επιφανειακούς λεκέδες, κάτι το οποίο εν μέρει βελτιώνει την εικόνα των δοντιών, αλλά το χρώμα παραμένει ίδιο.

Υπάρχει περίπτωση να μην ασπρίσουν ομοιόμορφα τα δόντια μας κατά τη λεύκανση;

Όχι. Οποιαδήποτε μέθοδο κι αν ακολουθήσεις ο στόχος είναι ίδιος και η εφαρμογή επίσης. Γίνεται ταυτόχρονα σε όλα τα δόντια και για το ίδιο χρονικό διάστημα, οπότε το αποτέλεσμα είναι ομοιόμορφο.

Εάν έχω σφραγίσματα, γίνεται να κάνω λεύκανση δοντιών;

Ναι, είναι εφικτό να κάνεις λεύκανση δοντιών όταν έχεις σφραγίσματα. Ωστόσο, ο γιατρός, ειδικά αν το σφράγισμα είναι στα πρόσθια δόντια, θα σου ζητήσει 2 βδομάδες μετά την ολοκλήρωση της λεύκανσης να το αλλάξεις, ώστε να μην επηρεαστεί η ομοιομορφία του αποτελέσματος.

Ιατρικές πληροφορίες: Λέκκα Κωνσταντίνα, Οδοντίατρος

Επιμέλεια: Ιωάννα Βλάσση, ιατρική συντάκτρια του doctoranytime

Τελευταία ενημέρωση: 26 Φεβρουαρίου 2018

© 2018 Doctoranytime. All rights reserved.

Σε βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;

18 εξειδικευμένοι γιατροί για Λεύκανση δοντιών

Κληρονόμου Ιωάννα

Οδοντίατρος
Ηρώων Πολυτεχνείου 69, ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Κόστος: 200€ εώς 400 €
Συνολικό κόστος θεραπείας, ανάλογα με τη μέθοδο.

9.9

Βαθμολογία από 93 χρήστεςΕξαιρετικά επικοινωνιακή και φιλική, με βοηθησέ άμεσα με το προβλημά μου μεθοδικά και αποτελεσματικά.

Μέθοδος Θεραπείας: Laser της Biolase (USA) στο ιατρείο ή με εξατομικευμένα μασελάκια στο σπίτι. Και οι δύο μέθοδοι μπορούν να συνδυαστούν για μέγιστο αποτέλεσμα. Κόστος συνδυαστικής θεραπείας, 400€.

Αντωνίου Άδωνις

Οδοντίατρος
Κατεχάκη 66, ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ
η αρχική εξέταση

10.0

Βαθμολογία από 77 χρήστεςΦοβερός γιατρός & πάνω απ' όλα άνθρωπος, θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε. Μου έλυσε προβλήματα που κουβαλούσα για χρόνια μέσα σε 2 επισκέψεις.

Για κίτρινα και δυσχρωμικά δόντια. Επιθυμητή μια πρόσφατη (εντός εξαμήνου) πανοραμική ακτινογραφία.

Πλατάκη Ειρήνη

Οδοντίατρος
Χίου 8, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Κόστος: 150€ εώς 250 €
στο σπίτι ή στο ιατρείο

9.8

Βαθμολογία από 28 χρήστεςεξαιρετική

Μέθοδος Θεραπείας στο ιατρείο: KTP Laser ανώδυνο, γρήγορο, χωρίς τομές και κρημνούς, με γρήγορη επούλωση. Στο σπίτι: χρήση υπεροξειδίου του υδρογόνου με νάρθηκες.

Γούλιας Ανδρέας

Οδοντίατρος
Ελβετίας 21 & Αγίου Ιωάννου 78 (2ος όροφος), ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Κόστος: 250€
το κόστος αναφέρεται συνολικά στη θεραπεία.

10.0

Βαθμολογία από 19 χρήστεςΕξαιρετικός επιστήμων και άνθρωπος.

Μέθοδος Θεραπείας: Με εξατομικευμένους νάρθηκες στο σπίτι και στο ιατρείο.

Τσάκωνα Τάνια DDS, Dr.med.dent

Οδοντίατρος
Κηφισίας 188, ΚΗΦΙΣΙΑ

Κόστος: 250€ εώς 350 €
το κόστος κ η χρέωση συμπεριλαμβάνουν την πρώτη αξιολόγηση απο τη γιατρό σε συνδυασμό με τη λεύκανση στο σπίτι ή τη λεύκανση στο ιατρείο ή το συνδυασμό και των δύο

10.0

Βαθμολογία από 25 χρήστεςΠάντα είχα έναν φόβο όταν ερχόταν η ώρα να επισκεφτώ οδοντίατρο και αυτος δεν ήταν άλλος αλλά ο πόνος, με την κ. Τάνια Τσάκωνα σταμάτησα να φοβάμαι τους οδοντιατρους, ΔΕΝ ένιωσα πόνο. Άψογη συμπεριφορά και φιλική, εξαιρετική ενημέρωση!!!! Πολύ καθαρό και εντυπωσιακά καλαίσθητο περιβάλλον. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

Η γιατρός είναι εξειδικευμένη στην αισθητική οδοντιατρική.

Κατσίβα Αφροδίτη

Οδοντίατρος
Αγίας Φωτεινής 57, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Κόστος: 150€ εώς 180 €
η θεραπεία.

9.9

Βαθμολογία από 37 χρήστεςεμπειρη γιατρος, αρκετα φιλική και μας έδωσε καλές συμβουλες

Περιλαμβάνει καθαρισμό και λεύκανση για άμεσα αποτελέσματα.

Δημητριάδης Γιάννης

Οδοντίατρος
Αδριανού 10, ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

Κόστος: 300€
η θεραπεία

10.0

Βαθμολογία από 5 χρήστεςΕυχάριστο περιβάλλον που δε σου δημιουργεί stress , δε περιμένεις για το ραντεβού , Ενημέρωση χωρίς επιστημονικές υπερβολές που δε καταλαβαίνεις . Ενας εξαιρετικός επιστήμονας

Μέθοδος Θεραπείας: Συνδυασμός Laser στο ιατρείο και νάρθηκες για το σπίτι. Στο κόστος περιλαμβάνεται καθαρισμός δοντιών.

Καλόγηρος Κωνσταντίνος

Οδοντίατρος
Αγίου Ιωάννου 28, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Κόστος: 150€ εώς 250 €
η θεραπεία.

10.0

Βαθμολογία από 52 χρήστεςΠολύ φιλικος και καταρτισμένος

Δωρεάν η αρχική επίσκεψη. Ειδικοί νάρθηκες, εξατομικευμένοι και κατασκευασμένοι σε οδοντοτεχνικό εργαστήριο. Διαθέσιμες μέθοδοι: Θεραπεία λεύκανσης στο σπίτι ή / και στο ιατρείο.

Ηλιόπουλος Νικήτας

Οδοντίατρος
Αγίας Φωτεινής 57, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Κόστος: 200€ εώς 350 €
ανά μέθοδο θεραπείας.

10.0

Βαθμολογία από 282 χρήστεςΟ γιατρος ηταν φιλικος και με εμπειρια στη δουλεια του.

Μέθοδος Θεραπείας: Η λεύκανση γίνεται είτε στο ιατρείο με ειδική λάμπα, είτε με νάρθηκες στο σπίτι, είτε με συνδυασμό των παραπάνω. Η λεύκανση στο ιατρείο με ειδική λάμπα λεύκανσης κοστίζει 200€ (αρχική τιμή 250€) & πραγματοποιείται σε μία ή δύο συνεδρίες. Η λεύκανση στο σπίτι κοστίζει 150€ (αρχική τιμή 200€) για διάστημα δύο εβδομάδων με ειδικά μασελάκια (νάρθηκες). Ο συνδυασμός τους, αν επιλεγεί από τον ασθενή, κοστίζει συνολικά 350€.

Μακρή Κατερίνα και Συνεργάτες

Οδοντίατρος
Διγενή 18 , ΒΟΥΛΑ

Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ
η αρχική εξέταση.

10.0

Βαθμολογία από 11 χρήστεςειναι φανταστικη γιατρος! της εχω απολυτη εμπιστοσυνη, μου εχει κανει φοβερη δουλεια και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη!! την συστηνω ανεπιφυλακτα!!!!

Μέθοδος Θεραπείας: Η λεύκανση πραγματοποιείται είτε στο ιατρείο με ειδική λάμπα LED, είτε με εξατομικευμένους νάρθηκες στο σπίτι, είτε με συνδυασμό των παραπάνω για μακράς διάρκειας αποτελέσματα.

Μπελόκας Κωνσταντίνος

Οδοντίατρος
Μεταμορφώσεως 16, ΑΛΙΜΟΣ

Κόστος: 300€ εώς 400 €
ανά συνεδρία.Το κόστος ξεκινάει από 300€ για λεύκανση με μασελάκια στο σπίτι και φτάνει 400€ αν ο ασθενής θέλει λεύκανση και στο ιατρείο.

10.0

Βαθμολογία από 11 χρήστεςΌλα τέλεια !

Μέθοδος Θεραπείας: Χρησιμοποιείται λάμπα λεύκανσης.

Παπαδοπούλου Μυρτώ

Οδοντίατρος
25ης Μαρτίου 33, ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Κόστος: 150€ εώς 200 €
3 συνεδρίες διάρκειας 20' η κάθε μια

9.8

Βαθμολογία από 52 χρήστεςΑριστη στη δουλεια της... πολυ καλη...φιλικη..

Μέθοδοι θεραπείας: Λάμπα LED και ειδικός νάρθηκας (στο σπίτι)

Τεριζή Κατερίνα

Οδοντίατρος
Λεωφόρος Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 32, ΓΛΥΦΑΔΑ

Κόστος: 300€ εώς 350 €
Δωρεάν η 1η επίσκεψη για ενημέρωση

10.0

Βαθμολογία από 11 χρήστεςΠολυ καλη

Μέθοδοι θεραπείας: Μηχάνημα Beyond Polus Whitening Accelator και ειδικός νάρθηκας Opalescence PF 10%, 16% (στο σπίτι)

Δρ. Λιάζος Ιωάννης

Οδοντίατρος
Γούναρη 121, ΓΛΥΦΑΔΑ

Κόστος: 250€
Ολοκληρώνεται σε 1 συνεδρία, σπανίως σε 2

9.9

Βαθμολογία από 57 χρήστεςEξαιρετικός, ξύπνιος, πνευματώδης και ειλικρινής.

Μέθοδοι θεραπείας: Συσκευή Beyond Whitening Accelerator και εξατομικευμένα ναρθηκάκια για 2 ώρες (στο σπίτι)

Γκανά Δήμητρα

Οδοντίατρος
Λεωφόρος Κηφισίας 180-182 & Σικελιανού 1, ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ

Κόστος: 120€ εώς 150 €
ανά συνεδρία.

9.9

Βαθμολογία από 7 χρήστεςΈμεινα απόλυτα ικανοποιημένος! Επιλέξτε τη συγκεκριμένη γιατρό και θα με θυμηθείτε!!!

Μέθοδος Θεραπείας: Χρησιμοποιείται ειδική λάμπα λεύκανσης

Λέκκα Κωνσταντίνα

Οδοντίατρος
Μακεδονίας 3 και Κρόνου (ΗΣΑΠ ΚΑΤ), ΜΑΡΟΥΣΙ

Κόστος: 250€
στο κόστος συμπεριλαμβάνεται και ο καθαρισμός.

9.8

Βαθμολογία από 26 χρήστεςΕξαιρετική επαγγελματιας και άνθρωπος.

Μέθοδος Θεραπείας: Ειδικό Gel τοποθετείται απευθείας στα δόντια και με τη βοήθεια ειδικής λάμπας τα λευκαίνει.

Λούκα Μαρία - Αννέζα

Οδοντίατρος
Λεωφόρος Ειρήνης 6, ΠΕΥΚΗ

Κόστος: 40€ εώς 280 €
το κόστος ανά συνεδρία.

10.0

Βαθμολογία από 21 χρήστεςShe was excellent and paid great attention to detail, as well as explaining every part of the process and my condition.

Το κόστος κυμαίνεται από τη μέθοδο λεύκανσης που χρειαζεται ο ασθενής,αν η λεύκανση πρόκειται να γίνει σε μία συνεδρία στο ιατρείο ή αν πραγματοποιηθεί με ναρθηκες λεύκανσης στο σπίτι, καθώς και τον τύπο λευκαντικού υλικού που θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με τη διάρκεια που θέλουμε να έχει το αποτέλεσμα

Μπουτσιούκη Χριστίνα

Οδοντίατρος
Δελφών 56, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κόστος: 180€
ανά συνεδρία

9.9

Βαθμολογία από 27 χρήστεςΠολύ καλή γιατρός, με γνώσεις, ενώ και οι βοηθοί της ήταν πολύ ευγενικές. Την προτείνω.

Μέθοδοι θεραπείας: Η λεύκανση πραγματοποιείται με τη μέθοδο LED για μακράς διάρκειας αποτέλεσμα. Χρησιμοποιείται λευκαντικό gel εγκεκριμένο για την ασφάλεια των δοντιών και τηρούνται όλα τα επιπρόσθετα μέτρα προστασίας δοντιών, ούλων, δέρματος και στόματος, προς όφελος του ασθενή

Μπορείς να κλείσεις ραντεβού και τηλεφωνικά στο

215 50 50005

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει