Ιωάννα Βλάσση

Chief Editor

«Στο διαδίκτυο μπορεί κανείς να βρει πληροφορίες για τα πάντα. Από τότε που ξεκίνησα να γράφω όμως πάνω σε ιατρικά θέματα διαπίστωσα ότι η κατακλείδα πρόταση των περισσότερων άρθρων που βρίσκεις και δεν τα έχει επιμεληθεί κάποιος με υπευθυνότητα και γνώση, καταλήγουν να σου λένε ότι και ένα απλό σύμπτωμα συνδέεται με τις χειρότερης μορφής ασθένειες. Γι’ αυτό μου αρέσει η δουλειά μου στο doctoranytime, γιατί μέσα από τον ρόλο μου μπορώ να αναστρέψω αυτήν την παραπληροφόρηση, να δώσω στον αναγνώστη τη σωστή πληροφορία χωρίς υπερβολές και με χαρακτήρα κατευθυντήριο και όχι παραπλανητικό. Σε αυτό φυσικά βοηθάει το γεγονός ότι το doctoranytime συνεργάζεται με μια εξαιρετικά μεγάλη, καταρτισμένη και αξιόπιστη ομάδα γιατρών που δημιουργούν ποιοτικό και αξιόπιστο περιεχόμενο για κάθε θέμα.»

Βλάσση Ιωάννα

Αν θέλεις να σχολιάσεις, να προτείνεις κάποια αλλαγή ή προσθήκη σε κάποιο από τα κείμενα που διαβάζεις στο doctoranytime μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου: ivlassi[at]doctoranytime.gr

Η Ιωάννα...
Κατάγεται

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτράκι.

Σπουδές

Πτυχιούχος Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών/Σχολή Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης (Msc) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ενδιαφέροντα

Της αρέσει να γυμνάζεται, να ταξιδεύει, να παρακολουθεί εκπαιδευτικά σεμινάρια ιατρικού περιεχομένου και μετάφρασης, να μαγειρεύει και να περνά χρόνο με την οικογένειά της.

Τι της αρέσει να κάνει στο γραφείο

Να επικοινωνεί με τους συναδέλφους της, να μελετά διεθνή ιατρική βιβλιογραφία και να συζητά με γιατρούς για θέματα που απασχολούν τους ασθενείς.


Τι κάνει η Ιωάννα στο doctoranytime

O στόχος της Ιωάννας είναι να δημιουργεί το πιο ποιοτικό και αξιόπιστο περιεχόμενο που μπορεί να διαβάσει ο χρήστης σχετικά με θέματα υγείας.
Η Ιωάννα μέσα από την εξαετή της εμπειρία στη συγγραφή κειμένων με περιεχόμενο που σχετίζεται με υγεία και ομορφιά, έφερε στο doctoranytime και συνεχίζει να εμπλουτίζει την εξειδίκευσή της μέσα από αυτό, την αρθρογραφία με περιεχόμενο υγείας, διατροφής, ευεξίας και ομορφιάς.
O ρόλος της περιλαμβάνει τις παρακάτω πολύτιμες ενέργειες:

  • Παίρνει συνεντεύξεις από γιατρούς πάνω σε συγκεκριμένη θεματολογία
  • Επιμελείται όλων των κειμένων που γράφουν οι γιατροί ώστε να είναι σωστά δομημένα, προσιτά και κατανοητά
  • Κάνει έρευνα πάνω στην κατάλληλη και πιο ενδιαφέρουσα θεματολογία συγκεράζοντας απόψεις γιατρών και περιεχόμενο από πηγές με παγκόσμια αναγνώριση