Η κουλτούρα του doctoranytime

Είναι αγάπη για τον άνθρωπο!

Στο doctoranytime αντιμετωπίζουμε την δουλειά μας σαν ένα ακόμα πεδίο πραγμάτωσης των αξιών που μας διέπουν. Το κάνουμε με διάθεση και αγάπη, γιατί έτσι είμαστε εμείς and because we… C.A.R.E.

Customer

Kάθε άνθρωπος με τον οποίο συνδιαλεγόμαστε είναι σημαντικός για εμάς. Είτε είναι ασθενής είτε γιατρός, είτε χρησιμοποιήσει κάποια από τις υπηρεσίες μας είτε όχι. Μας τιμά η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλοι όσοι απευθύνονται σε εμάς και μας δίνει όρεξη και δύναμη να προχωράμε και να προσφέρουμε περισσότερο.

Anytime

H υγεία είναι πάνω απ’ όλα. Η υπηρεσία του doctoranytime λειτουργεί κυριολεκτικά anytime, γιατί πολύ απλά η υγεία δεν προγραμματίζεται.

Relationship

Δίνουμε αξία στις σχέσεις. Στη σχέση μας με τους γιατρούς συνεργάτες, με τους ασθενείς, αλλά και στις σχέσεις μεταξύ μας. Υπάρχουμε ο ένας για τον άλλον και ο ένας μέσα από τον άλλο και μέσα από τις καθημερινές χαρές, επιτυχίες, αποτυχίες, λύπες και μαθήματα τελικά γινόμαστε ένα και είμαστε περήφανοι για τον κάθε ένα από εμάς!

Expertise

Είμαστε μοναδικοί και το καταφέρνουμε γιατί κάθε μέρα καινοτομούμε, κάθε μέρα σκεφτόμαστε πώς μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο για τον συνάνθρωπο και για εμάς. H τεχνολογία είναι η παιδική μας χαρά που μας επιτρέπει να πραγματοποιούμε με επιτυχία αυτό που θέλουμε. Να κάνουμε τον κόσμο της υγείας καλύτερο.

Όποτε μας χρειαστείς θα είμαστε εκεί!

  • Όταν χρειαστεί να διαβάσεις για ένα σύμπτωμα ή μία ασθένεια που σε απασχολεί. 300 διαφορετικοί γιατροί από 35 ειδικότητες έχουν γράψει για τα περισσότερα από τα θέματα που μπορεί να σε απασχολήσουν με τρόπο απλό και εύκολο για να πάρεις μία πρώτη καθοδήγηση για το πώς πρέπει να προσεγγίσεις το θέμα της υγείας ή ομορφιάς σου. Αυτή η πληροφορία σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά την επίσκεψη σε ένα γιατρό όπου θα μπορέσει να γίνει διάγνωση και αντιμετώπιση.
  • Όταν χρειαστεί να βρεις έναν γιατρό για το θέμα υγείας που σε απασχολεί. Θα δεις την εμπειρία του, πόσα χρόνια θεραπεύει αντίστοιχες περιπτώσεις, σε ποια νοσοκομεία, με τι τεχνολογία και τι πρωτόκολλα, με τι κόστος καθώς και τι λένε οι ασθενείς που τον έχουν επισκεφθεί. Έτσι θα γνωρίζεις από πριν πού πας και θα αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε καλά χέρια.
  • Όταν χρειαστεί να κλείσεις εύκολα και άμεσα ένα ραντεβού με τον γιατρό σου χωρίς να περιμένεις τις ώρες ιατρείου για να επικοινωνήσεις. Γίνονται όλα online ή τηλεφωνικά, λαμβάνεις την επιβεβαίωση του ραντεβού σου στο κινητό σου και δεν ταλαιπωρείσαι! To κάνουν καθημερινά χιλιάδες ασθενείς και έχουν αφήσει τα σχόλιά τους.
Quotes

Πρώτη φορά που χρειάστηκε να κλείσω ραντεβού μεσω του doctoranytime και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος, τόσο από την υπηρεσία όσο και από τον γιατρό που θα γίνει ο σταθερός μου οδοντίατρος από εδώ και πέρα.

Σπύρος Κ.
Άλιμος, 29 Ιουλίου 2016

Εκπληκτική πρώτη εμπειρία με το doctoranytime, πανεύκολο κλείσιμο ραντεβού, ο γιατρός φιλικός και επαγγελματικός, όλα άψογα!

Νικηφόρος Π.
Αθήνα, 10 Ιανουαρίου 2017

Ήταν η δεύτερη φορά που έκλεισα ραντεβού μέσω του site και η ανταπόκριση ήταν άριστη!

Ελένη Λ.
Ρόδος, 8 Αυγούστου 2016

Θέλω να ευχαριστήσω το doctoranytime μέσω του οποίου βρήκα έναν πολύ καλό οδοντίατρο. Πολύ φιλικός και επεξηγηματικός. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη!

Κατερίνα Π.
Γαλάτσι, 25 Οκτωβρίου 2016

Άψογη και απολύτως επαγγελματική συμπεριφορά! Πολύ καλό και το σύστημα οργάνωσης των ραντεβού του doctoranytime.

Χρήστος Σ.
Κολωνάκι, 29 Αυγούστου 2016

Σε ενδιαφέρει να δεις την συνέχεια;