Σελίδα τύπου

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DOCTORANYTIME;

Στο doctoranytime οραματιστήκαμε ένα καλύτερο περιβάλλον υγείας, όπου όλα θα γίνονται απλά, εύκολα, με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και το δικαίωμα όλων μας να έχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας.

Τα βραβεία, αλλά κυρίως η ανάπτυξη της εταιρείας και η αναγνώριση από τους 5.000 γιατρούς και τους 1.000.0000 ασθενείς που μας εμπιστεύθηκαν δείχνει ότι πετύχαμε.

Έτσι με τα πλήρη προφίλ των γιατρών και των διαγνωστικών κέντρων, τις αξιολογήσεις ασθενών για τους γιατρούς, τα επικαιροποιημένα προγράμματα ιατρείου, την υπηρεσία e-σύμβουλος που σου δίνει το εξατομικευμένο πλάνο φροντίδας υγείας σου για κάθε έτος, ο χρήστης είναι και αισθάνεται σίγουρος ότι θα βρει τον καλύτερο γιατρό για εκείνον και ότι η υγεία του βρίσκεται πλέον... σε καλά χέρια!

Επικοινωνία
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΟ DOCTORANYTIME; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Στείλτε μας μήνυμα στη σελίδα επικοινωνίας.

Αρτέμης Κασομούλης | Product Manager
Αρτέμης Κασομούλης
Product Manager
Βαγγέλης Χρήστου | CTO
Βαγγέλης Χρήστου
CTO
Δελτία τύπου
Αναφορές τύπου για το doctoranytime
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Κάθε χρόνο, το doctoranytime μέσα από προγράμματα και συνεργασίες παρακινεί χιλιάδες γυναίκες πανελλαδικά να κάνουν τις εξετάσεις τους και να αντιληφθούν πόσο ατρόμητες είναι ενάντια στο καρκίνο του μαστού!
Εξάλλου δεν είναι οι μόνες! Η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Μαρία Κορινθίου, η Χρύσα Κατσαρίνη και η Τόνια Σωτηροπούλου απέδειξαν ότι και αυτές είναι #atromites!

Το doctoranytime ευαισθητοποιημένο απέναντι στη μάστιγα της λευχαιμίας, έχει βάλει στόχο να κάνει πιο πλούσια την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών της Ελλάδας, με το συνθημα "Βγάλε γλώσσα"!

Downloads
ΛΟΓΟΤΥΠΑ
ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ