Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
23

εξειδικευμένοι γιατροί για Λεύκανση δοντιών

"Καταπληκτική Επιστήμονας και Εξαιρετικός Άνθρωπος"

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 180 € έως 450 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Στο ιατρείο χρησιμοποιείται η Futura 2400 της Beaming White advanced tooth whitening system. Χρησιμοποιείται υπεροξείδιο του υδρογόνου 35% σε μορφή γέλης. Το λευκαντικό gel εφαρμόζεται πάνω στην επιφάνεια των δοντιών και ενεργοποιείται με τη λάμπα LED. Η μέση διάρκεια της λευκαντικής αγωγής κυμαίνεται από 45 - 60 λεπτά και ολοκληρώνεται σε μία μόνον επίσκεψη. Τα αισθητικά αποτελέσματα είναι άμεσα μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας. H ένταση στην αλλαγή της απόχρωσης ποικίλλει λόγω του τύπου της δυσχρωμίας, αλλά και των χαρακτηριστικών του κάθε δοντιού. Συνήθως κυμαίνεται από 2 έως 6 τόνους της κλίμακας vita. Ιδανικά συνεχίζεται η θεραπεία με εξατομικευμένους νάρθηκες λεύκανσης στο σπίτι για 5 ημέρες για 1 ½ ώρα την ημέρα.

  περισσότερα λιγότερα

"πολυ σχολαστικός, καθαρό ιατρείο , μοντέρνος εξοπλισμός. τον συνιστώ!"

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 150 € έως 250 € η θεραπεία.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Δωρεάν η αρχική επίσκεψη. Ειδικοί νάρθηκες, εξατομικευμένοι και κατασκευασμένοι σε οδοντοτεχνικό εργαστήριο. Διαθέσιμες μέθοδοι: Θεραπεία λεύκανσης στο σπίτι ή / και στο ιατρείο.

  περισσότερα λιγότερα

"Πραγματικοί επαγγελματίες με πλήρη κατάρτιση στο αντικείμενο. Πλήρως ευχαριστημένη από την κα Μακρίδου και τους συνεργάτες της. Ενημερώθηκα και για άλλα θέματα που είχα και δεν γνώριζα και συνεχίζω τις επισκέψεις με πολύ καλά αποτελέσματα."

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 100 € έως 140 € ανά συνεδρία και η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση. Επιπλέον υπάρχουν πακέτα λεύκανσης που μπορεί να επιλέξει ο ασθενής.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Εξαιρετικός ιατρός. Πλήρως καταρτισμένος."

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 150 € έως 350 € ανά μέθοδο θεραπείας.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η λεύκανση γίνεται είτε στο ιατρείο με ειδική λάμπα, είτε με νάρθηκες στο σπίτι, είτε με συνδυασμό των παραπάνω. Η λεύκανση στο ιατρείο με ειδική λάμπα λεύκανσης κοστίζει 200€ και πραγματοποιείται σε μία ή δύο συνεδρίες. Η λεύκανση στο σπίτι κοστίζει 150€ για διάστημα δύο εβδομάδων με ειδικά μασελάκια (νάρθηκες). Ο συνδυασμός τους, αν επιλεγεί από τον ασθενή, κοστίζει συνολικά 350€. Ο ασθενής θα πρέπει να έχει πραγματοποιήσει καθαρισμό δοντιών, πριν από την πράξη της λεύκανσης. Αντιμετωπίζονται αισθητικά προβλήματα και δυσχρωμίες.

  περισσότερα λιγότερα
 • Το ιατρείο εξυπηρετεί και κάθε Τετάρτη και Σάββατο κατόπιν συνεννόησης.

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Ο καλύτερος,τον συστήνω ανεπιφύλακτα!"

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: 250 € Ολοκληρώνεται σε 1 συνεδρία, σπανίως σε 2
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται τελευταίας τεχνολογίας συσκευή και εξατομικευμένα ναρθηκάκια για 2 ώρες (στο σπίτι)

  περισσότερα λιγότερα
 • Πέρα από τους κανόνες ατομικής υγιεινής που πρέπει να τηρεί ο ασθενής, σε περίπτωση ακύρωσης θα πρέπει να γίνεται επικοινωνία με τον ιατρό 2 ώρες πριν το ραντεβού.

"Πολύ καλή γιατρός ,ευχάριστος & γλυκος άνθρωπος. "

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 100 € έως 150 € ανά συνεδρία και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται λεύκανση με εξατομικευμένους νάρθηκες που προσαρμόζουν ακριβώς πάνω στα δόντια του ασθενούς ή λεύκανση στο ιατρείο που ενεργοποιείται με λάμπα Led. Ο ασθενής θα πρέπει να έχει πραγματοποιήσει καθαρισμό και στίλβωση πριν τη λεύκανση.

  περισσότερα λιγότερα

"on holiday in Porto Cheli, I had to deal with an emergency with my painful tooth and had to fix quickly root canals problems. The doctor was really lovely and gentle, explaining every step of what he was doing. His office was really clean and neat which is very important for me as I had a bad experience in port Cheli. I really recommend him :) and thank him again for his work... "

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 250 € έως 350 € η επίσκεψη και η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται Λάμπα λεύκανσης Phillips Zoom και Νάρθηκες λεύκανσης. Αντιμετωπίζονται οι οδοντικές δυσχρωμίες.

  περισσότερα λιγότερα

"Ο κ.Παπαδόπουλος είναι εξαιρετικός γιατρός,με υψηλή επιστημονική κατάρτιση,έμπειρος,επαγγελματίας αλλά κυρίως αξιόλογος άνθρωπος.Αντιμετωπίζει άμεσα και με απόλυτη κατανόηση το πρόβλημα,εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια την διαδικασία που ακολουθεί κατά την διάρκεια της θεραπείας και απαντάει σε κάθε είδους απορία.Στόχος του να γίνει η θεραπεία όσο πιο ανώδυνα γίνεται.Απολαμβάνει να σέβεται τον ασθενή του.Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή.Το οδοντιατρείο του ιδιαιτέρως καθαρό.Ο γιατρός που θέλει να έχει ο καθένας μας,τον προτείνω ανεπιφύλακτα και τον ευχαριστώ θερμά."

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 150 € έως 300 € συνολικά. Η διάρκεια εξαρτάται από την περίπτωση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ, ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ."

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 150 € έως 200 € ανά συνεδρία και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Είναι πολύ καταρτισμένος και σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Τηρεί όλα τα μέτρα για τον Covid-19. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Η θεραπεία μπορεί να γίνει με εξατομικευμένους νάρθηκες λεύκανσης στο σπίτι ή σε συνδυασμό με λεύκανση στο ιατρείο και αφορά κίτρινα και δυσχρωμικά δόντια.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Τι να πώ γι αυτο το ιατρείο! Όλα 10! Πεντακάθαροι χώροι, ευγενέστατο προσωπικό, τυπικοί στο ραντεβού! Πρώτη μου επισκεψη ήταν και επιτέλους βρήκα οδοντιατρείο να επισκέπτομαι! Η Σοφία η οδοντίατρος ασχολήθηκε πολύ, μου εξήγησε τα πάντα και έμεινα κατευχαριστημένη! Μπράβο σε όλους, ειλικρινά θα σας προτίνω και σε φίλους! "

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: ΔΩΡΕΑΝ η πρώτη εξέταση και ενημέρωση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Όπως κάθε φορά, η Γιατρός ήταν εξαιρετική!"

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: 200 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται με εξατομικευμένους νάρθηκες στο σπίτι. Ο ασθενής θα πρέπει να έχει κάνει καθαρισμό των δοντιών πρόσφατα, ώστε τα δόντια να είναι καθαρά για να υποδεχτούν το υλικό της λεύκανσης.

  περισσότερα λιγότερα

"A careful and efficient dentist with a very pleasant personality."

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 180 € έως 250 € και διαρκεί 1 ώρα ή και περισσότερο.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται Beyond Whitening Accelerator - Επιταχυντής Λεύκανσης για την λεύκανση σε μία ή δυο συνεδρίες στο ιατρείο, ή χρησιμοποιούνται εξατομικευμένοι νάρθηκες λεύκανσης για τη λεύκανση στο σπίτι, ή συνδυασμός των δύο, εφόσον είναι αναγκαίος. Ο ασθενής θα πρέπει να έχει ενημερώσει τον γιατρό του για πιθανές ευαισθησίες στο παγωμένο νερό ή τροφή και να έχει πραγματοποιηθεί καθαρισμός (αποτρύγωση-στίλβωση) εάν αυτός είναι αναγκαίος νωρίτερα από τη συνεδρία της Λεύκανσης. Σε περίπτωση αποχρωματισμού απονευρωμένου δοντιού θα πρέπει να προβούν σε επιπλέον εσωτερική λεύκανση και σε περίπτωση μπροστινών σφραγισμάτων με το πέρας της Λεύκανσης θα πρέπει να επαναληφθούν αυτά στην νέα απόχρωση.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ σχολαστικός και με χιούμορ. Σε κάνει να νιώθεις άνετα από την πρώτη επίσκεψη. Πολύ καλός γιατρός.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 150 € έως 250 € η επίσκεψη και διαρκεί 1 ώρα ή και περισσότερο.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιούνται ειδικές λάμπες λεύκανσης.

  περισσότερα λιγότερα
 • Λόγω του κορονοϊού COVID- 19, το ιατρείο θα εξυπηρετεί μόνο επείγοντα περιστατικά.

"Η κυρία Κανελλάκη διακρίνεται για την άρτια επιστημονικη κατάρτιση και τον επαγγελματισμό της, εμπνέοντας εμπιστοσύνη στον ασθενή. Είναι πρόθυμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία και να εξετάσει ενδελεχώς το περιστατικό, δημιουργώντας ταυτόχρονα φιλικό κλίμα.Εξαιρετική γιατρός! Τη συστήνω ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 200 € έως 300 € και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Δίνονται οδηγίες ανά περίπτωση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται Advanced Λαμπα λεύκανσης Led για Power Whitening και εξατομικευμένοι Νάρθηκες ενίσχυσης και συντήρησης αποτελέσματος και αντιμετωπίζεται οποιαδήποτε δυσχρωμία δοντιών.

  περισσότερα λιγότερα
 • Ο ιατρός μπορεί να δεχτεί έκτακτα περιστατικά σε ώρες εκτός του βασικού ωραρίου.

"όπως πάντα άριστη και συνεπής! "

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 300 € έως 350 € Δωρεάν η 1η επίσκεψη για ενημέρωση
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικού μηχανήματος στο ιατρείο και δίνεται ειδικός νάρθηκας Opalescence PF 10%, 16% (στο σπίτι)

  περισσότερα λιγότερα
 • Η ιατρός εξυπηρετεί περιστατικά που αφορούν ενήλικες.

"Σχολαστική στην εργασία της, καθώς και αναλυτική / επεξηγηματική σε όλες τις ερωτήσεις. Ευδιάθετη και προσιτή. Καλή επαφή με τα παιδιά. Αξίζει να την επισκεφτείτε."

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: 280 € Το κόστος αφορά στη μέθοδο λεύκανσης με τους εξατομικευμένους νάρθηκες και το λευκαντικό υλικό. Η εξόφληση γίνεται στο ραντεβού της παράδοσης των ναρθήκων.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιούνται εξατομικευμένοι νάρθηκες που κατασκευάζονται στο εργαστήριο και λευκαντικό υλικό για εφαρμογή στο σπίτι. Η μέθοδος αυτή έχει λιγότερες υποτροπές και μεγαλύτερη διάρκεια αποτελέσματος.

  περισσότερα λιγότερα
 • Η ιατρός μπορεί να δεχτεί έκτακτα περιστατικά σε ώρες εκτός του βασικού ωραρίου κατόπιν συνεννόησης.

"Πολύ φιλικό κλίμα , πολύ καθαρό περιβάλλον, φαίνεται πολύ έμπειρη στον χώρο της πολύ ευγενική καθώς και η βοηθός της . Την εμπιστεύομαι απόλυτα. "

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 170 € έως 250 € Το κόστος εξαρτάται από τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε ασθενή καθώς και από το εάν θα γίνει λεύκανση ιατρείου, λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι ή συνδυασμός των 2 μεθόδων.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Σε πρώτη φάση χρειάζεται να πραγματοποιηθεί ένας εν τω βάθει καθαρισμός, ώστε τα ούλα να είναι ελεύθερα φλεγμονής και να είναι αποτελεσματική η λεύκανση. Εν συνεχεία ακολουθεί λεύκανση με laser, λήψη αποτυπωμάτων για κατασκευή εξατομικευμένων ναρθήκων λεύκανσης για χρήση κατά τη βραδινή κατάκλιση, ενώ παρέχονται και αναλυτικές οδηγίες στοματικής υγιεινής για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος. Αντιμετωπίζονται η δυσχρωμία δοντιών και η απώλεια φυσικής λευκότητας της αδαμαντίνης.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικός ως επαγγελματίας . Επεξηγηματικός."

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: ΔΩΡΕΑΝ Η πρώτη επίσκεψη.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η λεύκανση δοντιών μπορεί να γίνει είτε με ειδικούς εξατομικευμένους νάρθηκες στο σπίτι, είτε στο ιατρείο με τη χρήση laser.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Πολυ καλη και κατατοπιστικη στο θεμα που εχω.Πρωτη συνεδρια No Pain και αυτο ειναι σημαντικο."

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 200 € έως 350 € και διαρκεί 1 ώρα ή και περισσότερο. Η πρώτη επίσκεψη αξιολόγησης και ενημέρωσης είναι δωρεάν.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται είτε με τη χρήση ειδικού μηχανήματος Led Power Whitening στο ιατρείο, είτε με εξατομικευμένα ναρθηκάκια και πιστοποιημένα λευκαντικά Opalescence PF 10%, 16% στο σπίτι. Το ποια μέθοδος θα ακολουθηθεί εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε ασθενούς. Ο συνδυασμός των δύο τεχνικών ενισχύει άριστα το θεραπευτικό αποτέλεσμα και αντιμετωπίζονται οι δυσχρωμίες δοντιών.

  περισσότερα λιγότερα
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Για τηλεφωνικό ραντεβού κάλεσε στο 215 50 50005

Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 - 20:00


Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει