Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
29

εξειδικευμένοι γιατροί για Λεύκανση δοντιών

"Επαγγελματίας! "

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 100 € έως 150 € η επίσκεψη. Κάθε επίσκεψη διαρκεί περισσότερο από 1 ώρα και πραγματοποιούνται ως 4 επισκέψεις κατ' ελάχιστο.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Περιλαμβάνεται ο οδοντιατρικός έλεγχος πριν τη λεύκανση και η απαιτούμενη φθορίωση στο τέλος της θεραπείας. Δίνεται αναμνηστική δόση αφού παρέλθει ένας χρόνος.

  περισσότερα λιγότερα

"Συστήνω ανεπιφύλακτα τον ιατρό,άριστος επαγγελματίας και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου."

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: 250 € το κόστος αναφέρεται συνολικά στη θεραπεία.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Άριστα, καταρτισμένη, οδοντίατρος.Ευγενική και φιλική, μου ανέλυσε διεξοδικά το προτεινόμενο σχέδιο θεραπείας.Το ιατρείο, πραγματικά, πεντακαθαρο.Οι τιμές παρα πολυ λογικές.Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. "

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 170 € έως 250 € Το κόστος εξαρτάται από τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε ασθενή καθώς και από το εάν θα γίνει λεύκανση ιατρείου, λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι ή συνδυασμός των 2 μεθόδων.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Σε πρώτη φάση χρειάζεται να πραγματοποιηθεί ένας εν τω βάθει καθαρισμός, ώστε τα ούλα να είναι ελεύθερα φλεγμονής και να είναι αποτελεσματική η λεύκανση. Εν συνεχεία ακολουθεί λεύκανση με laser, λήψη αποτυπωμάτων για κατασκευή εξατομικευμένων ναρθήκων λεύκανσης για χρήση κατά τη βραδινή κατάκλιση, ενώ παρέχονται και αναλυτικές οδηγίες στοματικής υγιεινής για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος. Αντιμετωπίζονται η δυσχρωμία δοντιών και η απώλεια φυσικής λευκότητας της αδαμαντίνης.

  περισσότερα λιγότερα

"Είναι πολύ καλός και έμπειρος ο γιατρός."

περισσότερα
 • Η θεραπεία μπορεί να γίνει με εξατομικευμένους νάρθηκες λεύκανσης στο σπίτι ή σε συνδυασμό με λεύκανση στο ιατρείο και αφορά κίτρινα και δυσχρωμικά δόντια.

  περισσότερα λιγότερα
 • Ο ιατρός μπορεί να δεχτεί έκτακτα περιστατικά σε ώρες εκτός του βασικού ωραρίου.

"Συνεπέστατη και πολύ καταρτισμένη στο αντικείμενο της . Έμεινα πολύ ικανοποιημενος και την συστήνω ανεπιφύλακτα! "

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 200 € έως 300 € ανά συνεδρία και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιούνται διαφανείς νάρθηκες λεύκανσης για χρήση στο σπίτι και μια συνεδρία στο ιατρείο, εναλλακτικά μία συνεδρία με λάμπα λεύκανσης Led (Zoom).

  περισσότερα λιγότερα

"Επαγγελματίας και πολύ καλή στην δουλειά της. Με ενημέρωσε κατάλληλα, έκανε τον απαιτούμενο έλεγχο και πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένη. "

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: 180 € η επίσκεψη. Διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Θα πρέπει να έχει προηγηθεί καθαρισμός στόματος.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Η κυρία Κανελλάκη διακρίνεται για την άρτια επιστημονικη κατάρτιση και τον επαγγελματισμό της, εμπνέοντας εμπιστοσύνη στον ασθενή. Είναι πρόθυμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία και να εξετάσει ενδελεχώς το περιστατικό, δημιουργώντας ταυτόχρονα φιλικό κλίμα.Εξαιρετική γιατρός! Τη συστήνω ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 200 € έως 300 € και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Δίνονται οδηγίες ανά περίπτωση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται Advanced Λαμπα λεύκανσης Led για Power Whitening και εξατομικευμένοι Νάρθηκες ενίσχυσης και συντήρησης αποτελέσματος και αντιμετωπίζεται οποιαδήποτε δυσχρωμία δοντιών.

  περισσότερα λιγότερα
 • Ο ιατρός μπορεί να δεχτεί έκτακτα περιστατικά σε ώρες εκτός του βασικού ωραρίου.

"Όπως πάντα φιλικός ο Δρ Κωνσταντινίδης, ασχολήθηκε σχολαστικά με το πρόβλημά μου, με καθοδήγησε στην ιδανικότερη επιλογή & τελικά αντιμετώπισε το πρόβλημα με απόλυτη επιτυχία."

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 200 € έως 250 € ανά συνεδρία και διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Στο κόστος περιλαμβάνεται και ο καθαρισμός δοντιών.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται εξ αρχής ο καθαρισμός των δοντιών και ακολούθως η λεύκανση που γίνεται είτε στο ιατρείο, είτε στο σπίτι.

  περισσότερα λιγότερα

"Καταπληκτική οδοντίατρος και ευγενικός άνθρωπος "

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 200 € έως 350 € η επίσκεψη και η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση. Περιλαμβάνεται καθαρισμός δοντιών με υπερήχους.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιούνται συνεδρίες στο ιατρείο ή στο σπίτι με ειδικά εξατομικευμένα μασελάκια. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως η ουλίτιδα, η περιοδοντίτιδα, η τερηδόνα δοντιών, οι φλεγμονές δοντιών και η προσθετική αποκατάσταση.

  περισσότερα λιγότερα

"Συνεπής και ουσιαστική !! Γνωρίζει την δουλειά της και και έχει καθαρό ιατρείο.!!Προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη "

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 100 € έως 250 € σε 1 συνεδρία και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται ειδική λάμπα λεύκανσης που πιάνει όλο το χαμόγελο για λεύκανση δοντιών σε 1 μόνο συνεδρία.

  περισσότερα λιγότερα

"Οργάνωση, όμορφος χώρος, ευγένεια, κατάρτιση, αποτελεσματικότητα....όλα σε μέγιστο βαθμό"

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: ΔΩΡΕΑΝ η πρώτη εξέταση και ενημέρωση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"όλα τέλεια! πολύ καλός καθαρισμός!"

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: 250 € Ολοκληρώνεται σε 1 συνεδρία, σπανίως σε 2
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται τελευταίας τεχνολογίας συσκευή και εξατομικευμένα ναρθηκάκια για 2 ώρες (στο σπίτι)

  περισσότερα λιγότερα

"Όπως κάθε φορά, ο κ. Ηλιόπουλος φρόντισε επιμελώς να με ενημερώσει για οποιοδήποτε θεμα αφορούσε τη περίπτωση μου, και φέρθηκε ως επαγγελματίας στην όλη διαδικασία, με τρόπο που κάνει ευχάριστη κάθε επίσκεψη στο ιατρειο του."

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 200 € έως 350 € ανά μέθοδο θεραπείας.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η λεύκανση γίνεται είτε στο ιατρείο με ειδική λάμπα, είτε με νάρθηκες στο σπίτι, είτε με συνδυασμό των παραπάνω. Η λεύκανση στο ιατρείο με ειδική λάμπα λεύκανσης κοστίζει 200€ (αρχική τιμή 250€) & πραγματοποιείται σε μία ή δύο συνεδρίες. Η λεύκανση στο σπίτι κοστίζει 150€ (αρχική τιμή 200€) για διάστημα δύο εβδομάδων με ειδικά μασελάκια (νάρθηκες). Ο συνδυασμός τους, αν επιλεγεί από τον ασθενή, κοστίζει συνολικά 350€.

  περισσότερα λιγότερα
 • Ο ιατρός μπορεί να δεχτεί έκτακτα περιστατικά σε ώρες εκτός του βασικού ωραρίου. Ο ιατρός θα απουσιάζει το διάστημα 06/01- 20/01. Τα επείγοντα περιστατικά μπορούν να εξυπηρετούνται από συνεργάτη του ιατρού κατόπιν συνεννόησης.

"Με προσεξε πολυ. Αριστη εξυπηρετηση."

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 200 € έως 300 € Πραγματοποιείται στο ιατρείο με κόστος 200€ ή στο σπίτι και στο ιατρείο με κόστος 300€. Η επίσκεψη διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Γίνεται με ειδική λάμπα λεύκανσης. Σε οποιαδήποτε θεραπεία συμπεριλαμβάνεται και ο καθαρισμός που θα πρέπει να προηγείται και στην ολοκληρωμένη θεραπεία (ιατρείο και σπίτι), ενώ συμπεριλαμβάνονται και οι νάρθηκες λεύκανσης.

  περισσότερα λιγότερα

"Ασχολείται εις βάθος με την εκάστοτε περίπτωση. Νιώθεις άνετα και ευχάριστα."

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: 100 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η λεύκανση πραγματοποιείται με την εφαρμογή τζελ λεύκανσης υπεροξείδου του καρβαμιδίου που ελαχιστοποιεί την ευαισθησία.

  περισσότερα λιγότερα

"Αριστη επιστημονας, με εξαιρετικο εξολπισμο ιατρειο!!!"

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 200 € έως 300 € η εξέταση. Διαρκεί 30-45 λεπτά. Απαιτείται ο/η ασθενής να έχει υγιή ούλα και δόντια χωρίς τερηδόνα πριν τη λεύκανση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Αντιμετωπίζονται δυσχρωμίες λόγω καπνίσματος και χρωστικών στη διατροφή ,δυσχρωμίες λόγω ηλικίας, δυσχρωμίες ενδοδοντικά θεραπευμένων δοντιών, κιτρίνισμα των δοντιών, λόγω μεσογειακής αναιμίας , lightening του φυσικού χρώματος μας 7 -10 βαθμίδες αναλόγως του χρώματος που ήδη υπάρχει.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλή και επιμελής "

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 300 € έως 350 € Δωρεάν η 1η επίσκεψη για ενημέρωση
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικού μηχανήματος στο ιατρείο και δίνεται ειδικός νάρθηκας Opalescence PF 10%, 16% (στο σπίτι)

  περισσότερα λιγότερα
 • Η ιατρός εξυπηρετεί περιστατικά που αφορούν ενήλικες.

Κωνσταντίνου Αλεξάνδρα MSc

Οδοντίατρος
 • loading
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Στην παρούσα 2η κατά σειρά, αξιολόγηση που υποβαλλω για την Αλεξάνδρα, θα αναφερθώ στην ανθρώπινη πλευρά και της γνώσεις που κατέχει. Ως οδοντιατρος, κατεχουσα μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, γνωρίζει το κάθε θέμα και πρόβλημα, που μπορεί να έχει ο κάθε ασθενής και είναι πρόθυμη να το αναφέρει και να βοηθήσει τον ασθενή να το ξεπεράσει, ενημερωνοντας των, με ανθρώπινο τρόπο, χωρίς να τον τρομάξει. Εάν ο ασθενής τρομάξει, των καθησυχάζει, με τον τρόπο της. Κάνει ευχάριστες συζητήσεις με των ασθενή, κάνοντας των, να αισθάνεται την Αλεξάνδρα, φιλικό πρόσωπο. Εφαρμόζει, παρηγορητικη ιατρική, δίνοντας κουράγιο και παρηγοριά στον ασθενή, καταπραυνοντας τον ψυχικό πόνο και τέλος φροντίζει τον ασθενή, όπως οι καλές μανούλες, τα παιδιά τους. Το μόνο πρόβλημα που θα νιώσει ο ασθενής, θα είναι όταν, ξεπεράσει το οδοντικο του θέμα και δεν θα έχει πλέον την φροντίδα της Αλεξάνδρας και σκέφτεται Καβαφικα:Τα οδοντικα προβλήματα τελείωσαν και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς βάρβαρους. "

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 150 € έως 300 € η θεραπεία. Διάρκεια 30 - 90 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται είτε με τη χρήση διοδικού laser 940 nm (Epic X, Biolase) είτε με λάμπα LED (ZOOM, Phillips). H λεύκανση μπορεί να γίνει και στο σπίτι με τη χρήση εξατομικευμένων ναρθήκων, ενώ συχνά απαιτείται συνδυασμός λεύκανσης στο ιατρείο και στο σπίτι. Το ποια μέθοδος θα ακολουθηθεί εξαρτάται από τις ανάγκες και το lifestyle του κάθε ασθενούς.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετική!"

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 120 € έως 150 € ανά συνεδρία.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Για τηλεφωνικό ραντεβού κάλεσε στο 215 50 50005

Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 - 20:00


Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει