Άλλαξε την ψυχολογία σου! Μίλα online με σύμβουλο ψυχικής υγείας.
Άλλαξε την ψυχολογία σου! Μίλα online με σύμβουλο ψυχικής υγείας.
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
25

εξειδικευμένοι γιατροί για Λεύκανση δοντιών

"Εξαιρετική με διαθεση να δωσει λύσεις που δεν ειναι δυσβάσταχτες οικονομικα."

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 180 € έως 250 € και διαρκεί 1 ώρα ή και περισσότερο.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται Beyond Whitening Accelerator - Επιταχυντής Λεύκανσης για την λεύκανση σε μία ή δυο συνεδρίες στο ιατρείο, ή χρησιμοποιούνται εξατομικευμένοι νάρθηκες λεύκανσης για τη λεύκανση στο σπίτι, ή συνδυασμός των δύο, εφόσον είναι αναγκαίος. Ο ασθενής θα πρέπει να έχει ενημερώσει τον γιατρό του για πιθανές ευαισθησίες στο παγωμένο νερό ή τροφή και να έχει πραγματοποιηθεί καθαρισμός (αποτρύγωση-στίλβωση) εάν αυτός είναι αναγκαίος νωρίτερα από τη συνεδρία της Λεύκανσης. Σε περίπτωση αποχρωματισμού απονευρωμένου δοντιού θα πρέπει να προβούν σε επιπλέον εσωτερική λεύκανση και σε περίπτωση μπροστινών σφραγισμάτων με το πέρας της Λεύκανσης θα πρέπει να επαναληφθούν αυτά στην νέα απόχρωση.

  περισσότερα λιγότερα

"Άψογη συμπεριφορά και απόλυτα καταρτισμένο!"

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: 200 € συνολικά. Η επίσκεψη διαρκεί λιγότερο από 15'.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Προτείνεται στον/στην ασθενή να προηγηθεί καθαρισμός δοντιών, ώστε να είναι καθαρές οι οδοντικές επιφάνειες και να μπορεί να δράσει η ουσία. Η λεύκανση ολοκληρώνεται με τη χρήση εξατομικευμένου νάρθηκα.

  περισσότερα λιγότερα

"ΠΗΓΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ .ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΑΣΦΑΛΗΣ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ."

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 250 € έως 400 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η λεύκανση είναι εξειδικευμένη τεχνική, με την οποία αφαιρούνται οι χρωστικές από τα δόντια κι εξασφαλίζει ένα ολόλευκο χαμόγελο. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα οδοντιατρεία είναι ασφαλή και δεν επεμβαίνουν στη δομή του δοντιού, αλλά μόνο στο χρώμα. Η λεύκανση πραγματοποιείται μόνο πάνω σε φυσικά δόντια. Στην "Οδοντική Φροντίδα" η λεύκανση πραγματοποιείται με τη βοήθεια συσκευής Laser, ώστε να εξασφαλίζεται το βέλτιστο αποτέλεσμα στο μικρότερο δυνατό χρόνο με τη χρήση ηπιότερων οξέων.

  περισσότερα λιγότερα

"Best dentist by far! Highly recommended! It was definitely a stress-free and fun experience! "

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 150 € έως 350 € ανά μέθοδο θεραπείας.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η λεύκανση γίνεται είτε στο ιατρείο με ειδική λάμπα, είτε με νάρθηκες στο σπίτι, είτε με συνδυασμό των παραπάνω. Η λεύκανση στο ιατρείο με ειδική λάμπα λεύκανσης κοστίζει 200€ και πραγματοποιείται σε μία ή δύο συνεδρίες. Η λεύκανση στο σπίτι κοστίζει 150€ για διάστημα δύο εβδομάδων με ειδικά μασελάκια (νάρθηκες). Ο συνδυασμός τους, αν επιλεγεί από τον ασθενή, κοστίζει συνολικά 350€. Ο ασθενής θα πρέπει να έχει πραγματοποιήσει καθαρισμό δοντιών, πριν από την πράξη της λεύκανσης. Αντιμετωπίζονται αισθητικά προβλήματα και δυσχρωμίες.

  περισσότερα λιγότερα
 • Το ιατρείο εξυπηρετεί και έκτακτα περιστατικά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Εξαιρετικά καταρτισμένος και εμπνέει εμπιστοσύνη. Τηρεί όλα τα μέτρα για τον Covid-19. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Η θεραπεία μπορεί να γίνει με εξατομικευμένους νάρθηκες λεύκανσης στο σπίτι ή σε συνδυασμό με λεύκανση στο ιατρείο και αφορά κίτρινα και δυσχρωμικά δόντια.

  περισσότερα λιγότερα

"on holiday in Porto Cheli, I had to deal with an emergency with my painful tooth and had to fix quickly root canals problems. The doctor was really lovely and gentle, explaining every step of what he was doing. His office was really clean and neat which is very important for me as I had a bad experience in port Cheli. I really recommend him :) and thank him again for his work... "

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 250 € έως 350 € η επίσκεψη και η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται Λάμπα λεύκανσης Phillips Zoom και Νάρθηκες λεύκανσης. Αντιμετωπίζονται οι οδοντικές δυσχρωμίες.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετική οδοντίατρος. Γνώριζε πολύ καλά την δουλειά της και ενεπνεε εμπιστοσύνη "

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: 280 € Το κόστος αφορά στη μέθοδο λεύκανσης με τους εξατομικευμένους νάρθηκες και το λευκαντικό υλικό. Η εξόφληση γίνεται στο ραντεβού της παράδοσης των ναρθήκων.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιούνται εξατομικευμένοι νάρθηκες που κατασκευάζονται στο εργαστήριο και λευκαντικό υλικό για εφαρμογή στο σπίτι. Η μέθοδος αυτή έχει λιγότερες υποτροπές και μεγαλύτερη διάρκεια αποτελέσματος.

  περισσότερα λιγότερα
 • Η ιατρός μπορεί να δεχτεί έκτακτα περιστατικά σε ώρες εκτός του βασικού ωραρίου κατόπιν συνεννόησης.

"Η γιατρός ασχολήθηκε με την περίπτωσή μου σχολαστικά και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου. Ευγενική και συνεπής. Θα τη σύστηνα ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 300 € έως 350 € Δωρεάν η 1η επίσκεψη για ενημέρωση
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικού μηχανήματος στο ιατρείο και δίνεται ειδικός νάρθηκας Opalescence PF 10%, 16% (στο σπίτι)

  περισσότερα λιγότερα
 • Η ιατρός εξυπηρετεί περιστατικά που αφορούν ενήλικες.

"Με ανελαβε η συνεργατιδα της Κ. Μακρίδου, η Κ. Μάρω, ήταν άκρως επεξηγηματική και σου ενέπνεε εμπιστοσύνη. Συνιστώ ανεπιφύλακτα"

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 100 € έως 140 € ανά συνεδρία και η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση. Επιπλέον υπάρχουν πακέτα λεύκανσης που μπορεί να επιλέξει ο ασθενής.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Πολύ φιλική, σχολαστική και με εμπειρία."

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: 250 € Το κόστος αφορά είτε σε θεραπεία λεύκανσης στο σπίτι, είτε σε θεραπεία λεύκανσης στο ιατρείο σε μία συνεδρία είτε σε συνδυασμό των 2 μεθόδων.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται λεύκανση στο σπίτι με εξατομικευμένους νάρθηκες λεύκανσης και λεύκανση στο ιατρείο και συνδυασμός των 2 μεθόδων. Πριν διενεργηθεί η θεραπεία λεύκανσης είναι απαραίτητος ο κλινικός έλεγχος και πιθανώς και καθαρισμός των δοντιών.

  περισσότερα λιγότερα

"Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Προσωπικά θα ξαναπάω:-)"

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: 150 € και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η θεραπεία γίνεται είτε στο χώρο του ιατρείου με ειδικό τζελ και ενεργοποίηση με λάμπα, είτε στο σπίτι με ειδικούς εξατομικευμένους νάρθηκες, είτε συνδυασμός των δύο μεθόδων. Πριν τη διαδικασία της λεύκανσης πραγματοποιείται καθαρισμός των δοντιών.

  περισσότερα λιγότερα
 • Η ιατρός εξυπηρετεί και επείγοντα περιστατικά κατόπιν συνεννόησης. Λόγω της πανδημίας covid-19, παρακαλείστε να προσέρχεστε στο οδοντιατρείο φορώντας μάσκα.

"Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!! Με έκανε να νιώσω άνετα κι μου ενέπνευσε απόλυτη εμπιστοσύνη!"

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 150 € έως 300 € συνολικά. Η διάρκεια εξαρτάται από την περίπτωση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Εμεινα απολυτα ικανοποιημενος, μου εξηγησε τα παντα αναλυτικα και η δουλεια ηταν αψογη! Οτι χρειαστω θα ξαναπαω εκει. "

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: ΔΩΡΕΑΝ Η πρώτη επίσκεψη.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η λεύκανση δοντιών μπορεί να γίνει είτε με ειδικούς εξατομικευμένους νάρθηκες στο σπίτι, είτε στο ιατρείο με τη χρήση laser.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος! Τον προτείνω ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: 250 € Ολοκληρώνεται σε 1 συνεδρία, σπανίως σε 2
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται τελευταίας τεχνολογίας συσκευή και εξατομικευμένα ναρθηκάκια για 2 ώρες (στο σπίτι)

  περισσότερα λιγότερα
 • Πέρα από τους κανόνες ατομικής υγιεινής που πρέπει να τηρεί ο ασθενής, σε περίπτωση ακύρωσης θα πρέπει να γίνεται επικοινωνία με τον ιατρό 2 ώρες πριν το ραντεβού.

"Πολύ καλή γιατρός ,ευχάριστος & γλυκος άνθρωπος. "

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 100 € έως 150 € ανά συνεδρία και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται λεύκανση με εξατομικευμένους νάρθηκες που προσαρμόζουν ακριβώς πάνω στα δόντια του ασθενούς ή λεύκανση στο ιατρείο που ενεργοποιείται με λάμπα Led. Ο ασθενής θα πρέπει να έχει πραγματοποιήσει καθαρισμό και στίλβωση πριν τη λεύκανση.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικός ιατρός. Επεξηγηματικός και επιμελής. "

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 150 € έως 250 € η θεραπεία.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Δωρεάν η αρχική επίσκεψη. Ειδικοί νάρθηκες, εξατομικευμένοι και κατασκευασμένοι σε οδοντοτεχνικό εργαστήριο. Διαθέσιμες μέθοδοι: Θεραπεία λεύκανσης στο σπίτι ή / και στο ιατρείο.

  περισσότερα λιγότερα

Κωνσταντίνου Αλεξάνδρα MSc

Οδοντίατρος
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Με τούτη την αξιολόγηση που υποβάλλω στην ιστοσελίδα,ως μέλος Γιάννης Α. πιστεύω πως ο κύκλος των αξιολογήσεων για την Αλεξάνδρα, αυτή την αξιόλογη επιστήμονα, κλείνει, υπενθυμίζοντας τα προτερήματα και της αρετές της, με της οποίες κέρδισε την εμπιστοσύνη,την προτίμηση και των σεβασμό μου,με της οποίες, όπως έγραψα και σε άλλη μου αξιολόγηση της παρέχω ψήφο εμπιστοσύνης για το κρίσιμο θέμα της υγείας των δοντιών μου. Συνέπεια, ειλικρίνεια, υπευθυνότητα, ήθος, σεβασμό, αγάπη για την δουλειά της και τους ασθενείς της, ευχάριστη, λεπτός χαρακτήρας.Την προτείνω ανεπιφύλακτα .Να υπενθυμίσω μια ακόμα φορά, ότι θα πρέπει και ο καθένας ξεχωριστά, να είναι συνεπής με της οικονομικές υποχρεώσεις του για να δουλεύει και εκείνη με την καρδιά της. Σας διαβεβαιω, ότι για της διθυραμβικές αξιολόγησης που υποβάλλω, δεν είμαι χρηματισμενος αλλά αντίθετος, πολύ ευχαριστημένος, με την συνεργασία που έχω μαζί της, από τον Απρίλιο του 2018 έως σήμερα και από ότι φαίνεται, θα συνεχίσω να έχω, εκτός εάν με σκοτώσει η Χριστίνα, από το Big Brother η οποία εάν μπορούσε θά σκότωνε όλους τους άνδρες για να μην πληγώνουν τά κορίτσια (χιουμορ). Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ιστοσελίδα Doctoranytime για το βήμα που δίνει στα μέλη να εκφράζουν και να αξιολογούν τον κάθε γιατρό. Συγχαρητήρια για το επιχείρημα στους δημιουργους."

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 150 € έως 300 € η θεραπεία. Διάρκεια 30 - 90 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται είτε με τη χρήση διοδικού laser 940 nm (Epic X, Biolase) είτε με λάμπα LED (ZOOM, Phillips). H λεύκανση μπορεί να γίνει και στο σπίτι με τη χρήση εξατομικευμένων ναρθήκων, ενώ συχνά απαιτείται συνδυασμός λεύκανσης στο ιατρείο και στο σπίτι. Το ποια μέθοδος θα ακολουθηθεί εξαρτάται από τις ανάγκες και το lifestyle του κάθε ασθενούς.

  περισσότερα λιγότερα

"Κατανοητική και προσεκτική. Επαγγελματίας με γνώσεις στο αντικείμενο που ασκεί. Συνιστώ ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 0 € έως 0 € Η πρώτη εξέταση και ενημέρωση είναι Δωρεάν.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Κλινική, ακτινογραφική εξέταση καθώς και ενδοστοματική λήψη με κάμερα. Στον κάθε ασθενή ξεχωριστά και εξατομικευμένα δίνονται οδηγίες διατροφής και χρήσης εξειδικευμένων προϊόντων ανάλογα με τις ανάγκες του.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλή ιατρός! Συνεπής, ευγενική και πολύ σχολαστική!"

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: Από 200 € έως 300 € ανά συνεδρία και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιούνται διαφανείς νάρθηκες λεύκανσης για χρήση στο σπίτι και μια συνεδρία στο ιατρείο, εναλλακτικά μία συνεδρία με λάμπα λεύκανσης Led (Zoom).

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Πολύ καθαρό ιατρείο και πολύ καλός γιατρός"

περισσότερα
 • Λεύκανση δοντιών: ΔΩΡΕΑΝ η πρώτη εξέταση και ενημέρωση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Για τηλεφωνικό ραντεβού κάλεσε στο 215 50 50005

Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 - 20:00


Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει