Αξιοπιστία και Εγκυρότητα

Το ιατρικό περιεχόμενο του doctoranytime ελέγχει και επιμελείται η Ιωάννα Βλάσση, Chief Editor του doctoranytime, σε συνεργασία με μία ομάδα κορυφαίων επιστημόνων και επαγγελματιών υγείας. Έτσι, εξασφαλίζουμε ότι οι πληροφορίες μας είναι αντικειμενικές, αξιόπιστες και επικαιροποιημένες.

Πώς δημιουργούμε το επιστημονικό μας περιεχόμενο

Η βασική πληροφορία συγκεντρώνεται μέσα από συνεντεύξεις σε συνεργαζόμενους γιατρούς μας.
Επιδίωξή μας είναι να απαντήσουμε σε κάθε πιθανό ερώτημα ή απορία των ασθενών που αντιμετωπίζουν ανάλογα συμπτώματα ή ασθένειες.

  • 1Εφόσον συγκεντρώσουμε επιστημονικό περιεχόμενο από την ιατρική μας ομάδα, συμπληρώνουμε τις πληροφορίες που απαιτούνται μέσα από τη διεθνώς αναγνωρισμένη ιατρική βιβλιογραφία.
  • 2Η συντακτική μας ομάδα επεξεργάζεται το υλικό, το διαμορφώνει και στη συνέχεια, το αποστέλλει στους επιστήμονες υγείας προς διόρθωση και επιμέλεια.
  • 3Τα δημοσιευμένα κείμενα είναι πάντα στην πλήρη διάθεση των ιατρών μας προς βελτίωση και ανανέωση, σύμφωνα με τις νεότερες επιστημονικές μελέτες, του περιεχομένου και των στοιχείων που παρατίθενται
  • 4Έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι ο στόχος της ενημέρωσης γύρω από ένα θέμα υγείας δεν είναι να κάνουμε διάγνωση και να οδηγήσουμε σε ένα θεραπευτικό σχήμα τον ασθενή. Ο ρόλος μας είναι πληροφοριακός, ενίοτε καθησυχαστικός, πάντα όμως συμβουλευτικός και μόνο. Ο γιατρός είναι ο μόνος αρμόδιος να σου προτείνει θεραπεία για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζεις, αφού προηγηθεί κλινική εξέταση και καταγραφή του ατομικού και οικογενειακού ιατρικού ιστορικού σου.

Ιατρικοί συντάκτες

Η δημιουργία του επιστημονικού μας περιεχομένου είναι απόρροια πολύωρης διαδικασίας, η οποία απασχολεί μία ομάδα ανθρώπων που στόχο έχουν να δοθεί στο ευρύ κοινό μία αξιόπιστη, τεκμηριωμένη, επιστημονικώς ορθή και εύκολα κατανοητή από τον αναγνώστη πληροφορία.