Αξιοπιστία και Εγκυρότητα

Το ιατρικό περιεχόμενο του doctoranytime ελέγχει και επιμελείται μία ομάδα κορυφαίων επιστημόνων και επαγγελματιών υγείας. Έτσι, εξασφαλίζουμε ότι οι πληροφορίες μας είναι αντικειμενικές, αξιόπιστες και επικαιροποιημένες.

Πώς δημιουργούμε το επιστημονικό μας περιεχόμενο

Η βασική πληροφορία συγκεντρώνεται μέσα από συνεντεύξεις σε συνεργαζόμενους γιατρούς μας.
Επιδίωξή μας είναι να απαντήσουμε σε κάθε πιθανό ερώτημα ή απορία των ασθενών που αντιμετωπίζουν ανάλογα συμπτώματα ή ασθένειες.

  • 1Εφόσον συγκεντρώσουμε επιστημονικό περιεχόμενο από την ιατρική μας ομάδα, συμπληρώνουμε τις πληροφορίες που απαιτούνται μέσα από τη διεθνώς αναγνωρισμένη ιατρική βιβλιογραφία.
  • 2Η συντακτική μας ομάδα επεξεργάζεται το υλικό, το διαμορφώνει και στη συνέχεια, το αποστέλλει στους επιστήμονες υγείας προς διόρθωση και επιμέλεια.
  • 3Τα δημοσιευμένα κείμενα είναι πάντα στην πλήρη διάθεση των ιατρών μας προς βελτίωση και ανανέωση, σύμφωνα με τις νεότερες επιστημονικές μελέτες, του περιεχομένου και των στοιχείων που παρατίθενται
  • 4Έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι ο στόχος της ενημέρωσης γύρω από ένα θέμα υγείας δεν είναι να κάνουμε διάγνωση και να οδηγήσουμε σε ένα θεραπευτικό σχήμα τον ασθενή. Ο ρόλος μας είναι πληροφοριακός, ενίοτε καθησυχαστικός, πάντα όμως συμβουλευτικός και μόνο. Ο γιατρός είναι ο μόνος αρμόδιος να σου προτείνει θεραπεία για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζεις, αφού προηγηθεί κλινική εξέταση και καταγραφή του ατομικού και οικογενειακού ιατρικού ιστορικού σου.

Ενεργοί ιατρικοί συντάκτες

Η δημιουργία του επιστημονικού μας περιεχομένου είναι απόρροια πολύωρης διαδικασίας, η οποία απασχολεί μία ομάδα ανθρώπων που στόχο έχουν να δοθεί στο ευρύ κοινό μία αξιόπιστη, τεκμηριωμένη, επιστημονικώς ορθή και εύκολα κατανοητή από τον αναγνώστη πληροφορία.

Αβδελίδου Εύη
Αβδελίδου Εύη
Ψυχολόγος

Η Αβδελίδου Εύη είναι ψυχολόγος, κατέχει διδακτορική διατριβή από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακό δίπλωμα σχολικής ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η γιατρός έχει εκπαιδευθεί και εργαστεί σε πολλά κέντρα ψυχικής υγείας, σε Μ.Κ.Ο., αλλά και σε πανεπιστημιακό επίπεδο. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στη συμβουλευτική υποστήριξη παιδιών, εφήβων και γονέων, στη λήψη Ιστορικού και έχει μεγάλη συμμετοχή σε ερευνητική δραστηριότητα.

Αγγελοπούλου Τζένη
Αγγελοπούλου Τζένη
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Η Αγγελοπούλου Τζένη είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, απόφοιτος του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Έχει πολυετή εμπειρία σε θέματα παρακολούθησης και αντιμετώπισης διατροφικών διαταραχών και υπερβάλλοντος σωματικού βάρους αλλά και παθολογικών καταστάσεων όπως αυξημένη χοληστερόλη, υπέρταση, σακχαρώδη διαβήτη, ενδοκρινολογικά προβλήματα (θυρεοειδαιής, πολυκυστικές ωοθήκες), γαστρεντερικές νόσους (δυσκοιλιότητα, φλεγμονώδεις νόσοι εντέρου) και νεφρικές νόσους, πάντα μέσω της διατροφής. Ταυτόχρονα έχει πολυετή εμπειρία στη διατροφική υποστήριξη ατόμων με ιδιαίτερες ανάγκες όπως έγκυες, θηλάζουσες, άτομα τρίτης ηλικίας, αθλητές και παιδιά.

Αθανασίου Μηνάς
Αθανασίου Μηνάς
Καρδιολόγος

Ο Αθανασίου Μηνάς είναι καρδιολόγος πτυχιούχος ιατρικής του Πανεπιστημίου Alma Mater Studiorum της Μπολόνια στην Ιταλία και είναι εξειδικευμένος στην κλινική καρδιολογία. Επίσης, εκπαιδεύτηκε στο αιμοδυναμικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Σισμανογλείου στην επεμβατική αντιμετώπιση των οξέων στεφανιαίων συμβαμάτων, στην τοποθέτηση βηματοδοτών, στο τμήμα ηλεκτροφυσιολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Αλεξάνδρα, στο τμήμα πυρηνικής ιατρικής του ΝΙΜΙΤΣ και τελικά στο καρδιοχειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Αναστασάκος Βασίλης
Αναστασάκος Βασίλης
Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος

Ο Αναστασάκος Βασίλης είναι πνευμονολόγος- φυματιολόγος. Διαθέτει πτυχίο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Παβία της Ιταλίας έχει πάρει Ειδίκευση στο Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» & Α.Ο.Ν.Α. «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» και έχει κάνει πρακτικά Σεμινάρια EBUS. Είναι εξειδικευμένος στη θεραπεία άσθματος και στη χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια.

Αντωνιάδης Αθανάσιος
Αντωνιάδης Αθανάσιος
Πλαστικός Χειρουργός

Ο Αντωνιάδης Αθανάσιος είναι πλαστικός χειρουργός, απόφοιτος και διδάκτωρ σήμερα της Iατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Μετεκπαιδεύτηκε στη Μεγάλη Βρετανία στο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής St. Andrew’s Centre και συνεργάζεται με μεγάλες ιδιωτικές κλινικές της Θεσσαλονίκης, όπως η “Γένεσις”, η “Βιοκλινική” και ο “‘Αγιος Λουκάς”. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής. Τέλος, μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά, ενώ συμμετέχει ενεργά σε σεμινάρια και διεθνή ιατρικά συνέδρια με στόχο να προσφέρει στους ασθενείς του υπηρεσίες βασισμένες στα πιο σύγχρονα ιατρικά πρωτόκολλα.

Αρχοντοβασίλης Φώτης
Αρχοντοβασίλης Φώτης
Γενικός Χειρουργός

Ο Αρχοντοβασίλης Φώτης M.D, PhD είναι γενικός χειρούργος. Είναι διευθυντής της ΣΤ’ Χειρουργικής Κλινικής στη Γενική Κλινική Ιασώ General (κλινική ελάχιστα επεμβατικής Χειρουργικής εντέρου-ορθού-πρωκτού, ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής Κηλών του κοιλιακού τοιχώματος και θεραπευτικών εφαρμογών υπερήχων και Laser). Είναι Αριστούχος Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση στην Ελάχιστα Επεμβατική, Λαπαροσκοπική και Ρομποτική Χειρουργική του πεπτικού συστήματος, των κηλών και των παθήσεων του πρωκτού. Εξειδικεύτηκε σε νοσοκομειακά κέντρα Ευρώπης και Αμερικής, έχοντας ολοκληρώσει πολυάριθμα διεθνή εκπαιδευτικά courses και μεταπτυχιακά προγράμματα. Τα τελευταία χρόνια είναι πιστοποιημένος, επίσημος εκπαιδευτής (Instructor) της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας (ΕΧΕ), επιτελώντας σημαντικό έργο στην εκπαίδευση των νέων χειρουργών. Είναι ο Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοσκοπικής Χειρουργικής (ΕΕΕΧ) και μέλος πολλών Ελληνικών και διεθνών Ιατρικών επιστημονικών εταιρειών. Έχει 12ετή θητεία στον ιδιωτικό τομέα Υγείας, ενώ από το 2015 είναι Διευθυντής Χειρουργικής κλινικής σε ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά Θεραπευτήρια, με την υποστήριξη του Ομίλου ΙΑΣΩ.

 Βασιλάς Ιωάννης
Βασιλάς Ιωάννης
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

Ο Βασιλάς Ιωάννης είναι γυναικολόγος - μαιευτήρας με ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα. Διαθέτει μεταπτυχιακό στην παθολογία της κύησης και είναι εξειδικευμένος στην παθολογία του τραχήλου της μήτρας. Ο γιατρός διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία σε επεμβάσεις για την αντιμετώπιση παθήσεων τραχήλου της μήτρας και κονδυλωμάτων (HPV) ενώ είναι ειδικά πιστοποιημένος για κολποσκόπηση μήτρας . Έκανε την ειδίκευσή του στη Γυναικολογία – Μαιευτική στην Πανεπιστημιακή Κλινική, Νοσοκομείο "Αλεξάνδρα" και στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γ. Γεννηματά". Είναι μέλος του General Medical Council (G.M.C.), του Ιατρικού Συλλόγου Αγγλία, του European Rescucitation Council (ERC) και της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης

Βαχλιώτης Βασίλειος
Βαχλιώτης Βασίλειος
Καρδιολόγος

Ο καρδιολόγος κ. Βασίλειος Ν. Βαχλιώτης εισήχθη 1 ος στην Ιατρική του Πανεπιστημίου Πατρών από όπου αποφοίτησε το 1997. Εξειδικεύτηκε στην Γενική Παθολογία στο ΓΝ Πύργου και στην συνέχεια στην Καρδιολογία στο Γ.Ν. Αθηνών «Γ. Γεννηματάς». Μετά το πέρας της ειδικότητας εξειδικεύτηκε περαιτέρω στην Υπερηχοκαρδιογραφία στο «Τζάνειο» Γ.Ν.Πειραιά. Είναι υπ. Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών και επιστημονικός διευθυντής του καρδιολογικού τμήματος του πολυιατρείου Locus Medicus με ενασχόληση στην καρδιολογική Γενετική και την Κύηση. Είναι επιμελητής της Α΄ Κ/Δ Κλινικής της ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ Αθηνών και του τμήματος τοκετών της Μαιευτικής Γυναικολογικής κλινικής του «ΜΗΤΕΡΑ». Διαθέτει συγγραφική και πλούσια επιστημονική δραστηριότητα, είναι μέλος της European Sosiety of Cardiology και της European Association of Echocardiology ενώ έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Βογιατζή Μαρία
Βογιατζή Μαρία
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Η Βογιατζή Μαρία είναι δερματολόγος - αφροδισιολόγος. Διαθέτει πτυχίο Ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και είναι εξειδικευμένη στη δερματολογία - αφροδισιολογία. Η γιατρός έχει εργαστεί σε πολλά νοσοκομεία, όπως το Νοσοκοµείο Δερµατικών και Αφροδισίων Νόσων Θεσσαλονίκης και το Νοσοκοµείο Σερρών. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στις εφαρμογές Laser (αποτρίχωση, ευρυαγγείες, κηλίδες, ρυτίδες, κυτταρίτιδα, ουλές, ραγάδες, ονυχομυκητίαση), καθώς επίσης στο botox και στα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέως.

Γινόπουλος Ηλίας
Γινόπουλος Ηλίας
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

Ο Γινόπουλος Ηλίας είναι Γυναικολόγος Μαιευτήρας, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με Μεταπτυχιακό στην Αναπαραγωγική Ιατρική, και συνεργάζεται με τις μαιευτικές κλινικές ΡΕΑ και ΛΗΤΩ. Έχει κάνει την ειδικότητά του στα νοσοκομεία ΝΙΜΙΤΣ και στο Νοσοκομείο Νικαίας. Είναι εξειδικευμένος στην παρακολουθήση κύησης, στις κυήσεις υψηλού κινδύνου και στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

 Δεληβελιώτου - Τούτουζα Αικατερίνη
Δεληβελιώτου - Τούτουζα Αικατερίνη
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

Η Δεληβελιώτου - Τούτουζα Αικατερίνη είναι Γυναικολόγος – Μαιευτήρα και ειδικός Παιδογυναικολόγος και μπορεί να διαγνώσει και να αντιμετωπίσει περιστατικά που αφορούν την παιδική και γυναικολογική γυναικολογία. Έχει μακροχρόνια εμπειρία στη θεραπεία κονδυλώματων, σε ογκολογικά περιστατικά καθώς και σε κυήσεις χαμηλού και υψηλού κινδύνου. Έχει πάρει την εξειδίκευσή της στο Αρεταιειο νοσοκομείο ενώ συνεργάζεται με τις μαιευτικές κλινικές Ρέα, Γαία και Λητώ.

Δημητρακοπούλου Ναταλία
Δημητρακοπούλου Ναταλία
Παθολόγος

Η Δημητρακοπούλου Ναταλία είναι παθολόγος, Υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, πτυχιούχος Ιατρικής από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι εξειδικευμένη στο Σακχαρώδη Διαβήτη και το Διαβητικό Πόδι στο Διαβητολογικό κέντρο του «Λαϊκού» Νοσοκομείου και έχει συμμετάσχει σε πολυκεντρικές μελέτες στο Διαβητολογικό Εργαστήριο.
Διαθέτει πιστοποίηση μετεκπαίδευσης στη Λιπιδολογία (Excellence in Lipidology) από την Ελληνική Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης, Ιούλιος 2017. Είναι Επιστημονικός συνεργάτης του Διαβητολογικού Τμήματος της Α' Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής του «Λαϊκού» Νοσοκομείου και του Διαβητολογικού Εργαστηρίου. Συνεχώς ενημερώνεται και επιμορφώνεται πάνω στα θέματα της διβητολογίας και συμμετέχει κάθε χρόνο σε αντίστοιχης θεματολογίας παγκόσμιες διοργανώσεις.

Ζήκα Αιμιλία
Ζήκα Αιμιλία
Ψυχίατρος

Η Ζήκα Αιμιλία είναι ψυχίατρος. Διαθέτει πτυχίο ιατρικής από την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου της Κρήτης και απέκτησε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία της Αττικής και της Κέρκυρας. Η γιατρός είναι εξειδικευμένη στις ψυχοσεξουαλικές διαταραχές και διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στην αντιμετώπιση συναισθηματικών διαταραχών όπως, η κατάθλιψη, η διπολική διαταραχή, η δυσθυμία και η κυκλοθυμία, αγχωδών διαταραχών, διαταραχών μνήμης και ύπνου καθώς και ψυχογηριατρικών ζητημάτων. Ακόμα, έχει πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία έχοντας υπάρξει γιατρός συνεργάτης του ειδικού ιατρείου ψυχοσεξουαλικών διαταραχών του Αιγινήτειου νοσοκομείου, της μονάδας απεξάρτησης αλκοολικών του ψυχιατρικού νοσοκομείου "Δαφνί" και των Κοινοτικών δομών, με εμπειρία σε ψυχογηριατρικά ζητήματα και στις επανενταξιακές δομές. Τέλος, στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσής της η γιατρός παρακολουθεί πολυάριθμα συνέδρια και σεμινάρια για να παραμένει ενήμερη σε όλα τα νέα θέματα που αφορούν τον κλάδο της ειδικότητάς της.

Ζησιμόπουλος Κωνσταντίνος
Ζησιμόπουλος Κωνσταντίνος
Παθολόγος
Καζάκος Χαράλαμπος
Καζάκος Χαράλαμπος
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Ο Καζάκος Χαράλαμπος είναι ειδικευμένος Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, εκπαιδευθής στο Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδισίων Νοσημάτων Ανδρέας Συγγρός. Ειδικεύεται στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών Κλινικής και Επεμβατικής Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις χρόνιες δερματοπάθειες, στην παιδοδερματολογία, στις παθήσεις νυχιών και μαλλιών, στην επεμβατική αντιμετώπιση οξυτενών κονδυλωμάτων, τη χειρουργική αφαίρεση σπίλων και βλαβών, την κρυοχειρουργική και χειρουργική Laser. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή άρθρων δημοσιευμένων σε έγκυρα διεθνή ιατρικά περιοδικά.

Καστάλντο Τζεννάρο
Καστάλντο Τζεννάρο
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

Ο Καστάλντο Τζεννάρο είναι γυναικολόγος μαιευτήρας. Διαθέτει πτυχίο από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Νάπολης και είναι εξειδικευμένος στη γυναικολογική - μαιευτική χειρουργική, στην παθολογία του τραχήλου της μήτρας και στην παθολογία της κύησης. Ο γιατρός είναι συνεργάτης του μαιευτηρίου "Μητέρα" και διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στη λαπαροσκοπική χειρουργική, ενώ έχει αντιμετωπίσει με επιτυχία παθήσεις αλλοιώσεων τραχήλου της μήτρας, ινομυωμάτων, ανεπάρκειας τραχήλου, ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, διαταραχών περιόδου.

Κοντογιάννη Βικτώρια
Κοντογιάννη Βικτώρια
Οδοντίατρος

Η Κοντογιάννη Βικτώρια είναι χειρουργός οδοντίατρος, πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών, του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Διαθέτει εμπειρία στην πρόληψη και αποθεραπεία των οδοντικών παθήσεων. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις εξελίξεις της οδοντιατρικής επιστήμης, συμμετέχει σε συνέδρια και επιστημονικές ημερίδες, ενσωματώνοντας τις σύγχρονες μεθόδους στην κλινική πράξη

Κοντογιάννης Θάνος
Κοντογιάννης Θάνος
Πλαστικός Χειρουργός

Ο Κοντογιάννης Θάνος είναι πλαστικός χειρουργός, Διευθυντής της Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου και του ΝΙΜΤΣ. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και συνέχισε την μετεκπαίδευσή του στις νεώτερες εφαρμογές της αισθητικής χειρουργικής στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ως ειδικευόμενος, εργάστηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου παράλληλα εκπαιδεύτηκε στη Μικροχειρουργική από το Ερευνητικό Κέντρο “Θ. Γαρυφαλλίδης”. Είναι συνεργάτης του Christ Hospital of Cincinnati. Τέλος, μιλάει άπταιστα αγγλικά και συμμετέχει ανελλιπώς, και ως εκπαιδευτής, σε μετεκπαιδευτικά σεμινάρια του Νοσοκομείου ΚΑΤ, του “Αγίου Σάββα”, διατηρώντας άριστη γνώση του αντικειμένου του.

Κούνα Ελευθερία
Κούνα Ελευθερία
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Η Κούνα Ελευθερία είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος με ιδιωτικό γραφείο στο Γαλάτσι. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Surrey της Μεγ.Βρετανίας και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Κλινική Διατροφή και εξειδίκευση στη Διατροφική και Ψυχολογική Αντιμετώπιση Διατροφικών Διαταραχών και Παχυσαρκίας. Διαθέτει πολυετή εμπειρία έχοντας αντιμετωπίσει επιτυχώς πληθώρα περιστατικών νευρικής βουλιμίας και ανορεξίας , περιστατικά αδηφαγικής διαταραχής και ψυχογενούς παχυσαρκίας καθώς και παιδικής παχυσαρκίας. Η διαιτολόγος παρακολουθεί και ενημερώνεται για τα σύγχρονα ιατρικά δρώμενα λαμβάνοντας μέρος σε εγχώρια και διεθνή συνέδρια και σεμινάρια διατροφής και παχυσαρκίας καθώς επίσης είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων. Στο ιδιωτικό της γραφείο παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες με σεβασμό προς τον επισκέπτη.

Κουράκου Μαρία-Σοφία
Κουράκου Μαρία-Σοφία
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Η Κουράκου Μαρία-Σοφία είναι δερματολόγος -αφροδισιολόγος. Διαθέτει ειδίκευση στη Δερματολογία – Αφροδισιολογία από την Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός» και πτυχίο Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Στην πολυετή εμπειρία της έχει αντιμετωπίσει πολυάριθμα περιστατικά τόσο κλινικής δερματολογίας (δερματοπάθειες ενηλίκων και παίδων, ακμή, λεύκη, ψωρίαση, αλωπεκία, τριχόπτωση, αφροδίσια νοσήματα) όσο και αισθητικές θεραπείες σώματος και προσώπου (σύσφιγξη σώματος, λιποδιάλυση, μεσοθεραπεία σώματος, κυτταρίτιδα Σκληροθεραπεία ευρυαγγειών,ανόρθωση με νήματα PDO (γλουτοί, στήθος) κα).

Κουτουκός Ιωάννης
Κουτουκός Ιωάννης
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

O Κουτουκός Ιωάννης είναι μαιευτήρας- γυναικολόγος, Απόφοιτος ιατρικής σχολής Αθηνών και ειδικευθείς στη Μαιευτική και Γυναικολογία στη Μεγάλη Βρετανία.Διατελεί το Master of science in Advanced Gynecological Endoscopy στο Guildford της Αγγλιας υπό τον Prof. Jeremy Wright. Έχει κάνει την εξειδίκευσή του στο Οσλο της Νορβηγίας στη λαπαροσκοπική γυναικολογική χειρουργική υπό τον Dr Anton Langebrekke και τον Dr. Bjorn Busund και ακολούθως στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής υπό τον Prof. Leopoldo Carlos Videla Rivero. Είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, εκπαιδευτής στην Ευρωπαϊκή Ακαδημία Γυναικολογικής Χειρουργικής Ενδοσκόπησης (EAGS) στο Βέλγιο υπό τον Prof. Arnaud Wattiez και εκπαιδευτής της ένωσης γυναικολογικής λαπαροσκοπικής χειρουργικής της Αργεντινής.

Κούτρας Γεώργιος
Κούτρας Γεώργιος
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

Ο Κούτρας Γεώργιος είναι μαιευτήρας - γυναικολόγος χειρουργός και ειδικεύεται στην αντιμετώπιση των κονδυλωμάτων (HPV), στην παθολογία του τραχήλου της μήτρας, στο τεστ παπ, στην παιδική και εφηβική γυναικολογία, στο διακολπικό υπερηχογράφημα έσω γεννητικών οργάνων, στις κυήσεις και στις κυήσεις υψηλού κινδύνου, στη λαπαροσκοπική χειρουργική, στην υστεροσκόπηση καθώς και στη χειρουργική του μαστού.

Λαμπρινού Χριστίνα-Πωλίνα
Λαμπρινού Χριστίνα-Πωλίνα
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Η Λαμπρινού Χριστίνα-Πωλίνα είναι διαιτολόγος -διατροφολόγος, πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με εξειδίκευση στην Κλινική Διατροφή και υπ. Διδάκτωρ του ίδιου τμήματος. Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος (ΕΔΔΕ) και του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ). Συμμετέχει ενεργά σε ερευνητικά προγράμματα με θέματα πάνω στην εξατομικευμένη διατροφή και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων, όπως ο Σακχαρώδης Διαβήτης. Συμμετέχει επίσης στη συγγραφή επιστημονικών δημοσιεύσεων σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά με θέματα Διαιτολογίας- Διατροφής αλλά και ως ομιλήτρια σε ημερίδες και συνέδρια για το κοινό και την επιστημονική κοινότητα.

Λαμπρόπουλος Παναγιώτης
Λαμπρόπουλος Παναγιώτης
Οδοντίατρος

Ο Λαμπρόπουλος Παναγιώτης (DDS, Phd) είναι οδοντίατρος. Διαθέτει πτυχίο από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Albert - Ludwig στην Γερμανία και το 2003 αναγορεύτηκε διδάκτορας του Πανεπιστημίου. Eίναι επιστημονικός Συνεργάτης Προσθετικής στην Οδοντιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ). Ο ιατρός Λαμπρόπουλος Παναγιώτης με γνώμονα την αποκατάσταση της φωνητικής, αισθητικής και μασητικής λειτουργίας του στόματος, ειδικεύεται στα οδοντικά εμφυτεύματα και την προσθετική.

Λέκκα Κωνσταντίνα
Λέκκα Κωνσταντίνα
Οδοντίατρος

Η Λέκκα Κωνσταντίνα είναι οδοντίατρος, πτυχιούχος Οδοντιατρικής από την Οδοντιατρική Σχολή Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), πτυχιούχος Οδοντοτεχνικής, Ανώτερη ΣχολήΣτελεχών Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας (ΤΕΙ Αθηνών) και πτυχιούχος στην Αισθητική Οδοντιατρική, Lichtenstein. Έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης στο νοσοκομείο ΚΑΤ, και σε άλλα κέντρα υγείας. Ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις και παρακολουθεί ανελιπώς σεμινάρια και συνέδρια όπως Όψεις ρητίνης, όψεις πορσελάνης και εμφυτεύματα, mini εμφυτεύματα, Νew Υork University College of Dentistry, Νέες εξελίξεις στη σύγχρονη οδοντιατρική - Αισθητική Οδοντιατρική (Νew Υork University College of Dentistry

Λογαράς Νεκτάριος
Λογαράς Νεκτάριος
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Ο Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος Νεκτάριος Λογαράς ειδικεύτηκε στο Νοσοκομείο Δερματικών & Αφροδισίων Νόσων Αθηνών Ανδρέας Συγγρός. Ο ιατρός εξειδικεύεται στην Κλινική Δερματολογία για ενήλικες και παιδιά, Αφροδισιολογία, Αισθητική Δερματολογία (botox, fillers-Εμφυτεύματα Υαλουρονικού, Αντιγήρανση-Ανάπλαση Προσώπου-Ουλές Ακμής με Laser και Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP, Νήματα Προσώπου και Σώματος, Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας - Λιπόλυση), Εφαρμογές Laser (Αποτρίχωση, Ευρυαγγείες, Ακμή, Καφέ κηλίδες, σημάδια, Ραγάδες), Δερματοχειρουργική, Δερματοογκολογία, Βιοψία Δέρματος, Ψηφιακή Δερματοσκόπηση - Χαρτογράφηση Σπίλων για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος.

Μαλάμος Παναγιώτης
Μαλάμος Παναγιώτης
Οφθαλμίατρος

Ο Μαλάμος Παναγιώτης είναι οφθαλμίατρος εξειδικευμένος στη χειρουργική οφθαλμολογική. Ο γιατρός έχει πολυετή εμπειρία σε παθήσεις του αμφιβληστροειδούς, στην απεικονιστική παθήσεων αμφιβληστροειδούς, στις παθήσεις ωχράς κηλίδας και οφθαλμικές φλεγμονές - ραγοειδίτιδες. Έχει πάρει την εξειδίκευσή του στην απεικονιστική παθήσεων αμφιβληστροειδούς στην Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική - Γενικό Νοσοκομείο Allgemeines Krankenhaus (AKH), Vienna, Austria και την Εξειδίκευση στις οφθαλμικές φλεγμονές και τις παθήσεις του αμφιβληστροειδούς στην Κρατική Οφθαλμολογική Κλινική Αθηνών. Είναι Υπεύθυνος Τμήματος Ωχράς κηλίδας, Οφθαλμικών φλεγμονών και Ανοσολογίας της Κρατικής Οφθαλμολογικής Κλινικής Αθηνών.

Μιχάλη Ηλιάνα
Μιχάλη Ηλιάνα
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Η Μιχάλη Ηλιάνα είναι διαιτολόγος - διατροφολόγος. Διαθέτει πτυχίο διατροφής - διαιτολογίας από το Χαρακοπείο Πανεπιστήμιο και μεταπτυχιακά στον Έλεγχο του στρες και προαγωγή της υγείας από την Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Μουσάτου Βασιλική
Μουσάτου Βασιλική
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Η Μουσάτου Βασιλική είναι δερματολόγος – αφροδισιολόγος με πτυχίο ιατρικής από την ιατρική σχολή του εθνικού και καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά το πέρας των σπουδών της πραγματοποίησε την ειδικότητά της πρώτα στην παθολογία και στη συνέχεια στην δερματολογία όπου και την ολοκλήρωσε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο mater misericordiae university hospital του Δουβλίνου. Πέρα από την πείρα της στον χώρο της δερματολογίας η γιατρός κατέχει και ακαδημαϊκές θέσεις αφού έχει ορκιστεί διδάκτωρ στο εθνικό και καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει ενεργή συμμετοχή τόσο στην παρουσίαση εργασιών σε επιστημονικά συνέδρια όσο και στην δημοσίευσή τους στον ελληνικό και διεθνή επιστημονικό τύπο. Ιδιαίτερο πεδίο ενδιαφέροντός και επιστημονικής ενασχόλησης της αποτελεί η αισθητική - επεμβατική δερματολογία και η παιδοδερματολογία.

Μπαγεώργου Φωτεινή
Μπαγεώργου Φωτεινή
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Η Μπαγεώργου Φωτεινή είναι Δερματολόγος -Αφροδισιολόγος ενηλίκων & παίδων. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και έχει κάνει την ειδίκευση της στην ειδικότητα της Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας στο Νοσοκομείο "Ανδρέας Συγγρός"στο οποίο παρακολουθεί ασθενείς ως επιστημονικός συνεργάτης. Έχει εξειδικευθεί τόσο στην κλασική όσο και στην αισθητική δερματολογία -δερματοχειρουργική σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές Botox, fractional laser, laser αποτρίχωση, PRP, lifting με χρήση νημάτων, fillers υαλουρονικού οξέως, βλεφαροπλαστική, λιποαναρρόφησης. Στην πολυετή εμπειρία της έχει αντιμετωπίσει με εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας δερματολογικά προβλήματα όπως ακμή, δερματίτιδες, ψωρίαση, κονδυλώματα, αλωπεκίες κλπ.

Μπαλαμπάνης Κωνσταντίνος
Μπαλαμπάνης Κωνσταντίνος
Παθολόγος

Ο Μπαλαμπάνης Κωνσταντίνος είναι παθολόγος – διαβητολόγος πτυχιούχος ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών και είναι υποψήφιος διδάκτωρ του ίδιου πανεπιστημίου. Παράλληλα, είναι πανεπιστημιακός υπότροφος παθολογίας – σακχαρώδους διαβήτη, στην Β΄ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών – Μονάδα Έρευνας Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ», με κλινικό, ερευνητικό και διδακτικό έργο και επιστημονικά υπεύθυνος του Διαβητολογικού Ιατρείου - της Γ΄ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center". Εξειδικεύεται στον έγχο διαβήτη, προ-διαβήτη και παχυσαρκίας.

Νάνου Άννα
Νάνου Άννα
Αλλεργιολόγος

Η Νάνου Άννα είναι αλλεργιολόγος παίδων και ενηλίκων. Εκπαιδεύτηκε στην Μονάδα Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας του Νοσοκομείου Παίδων Π&Α Κυριακού και στο Αλλεργιολογικό τμήμα του Λαϊκού Νοσοκομείου. Κατά την πολυετή εμπειρία της έχει αντιμετωπίσει όλο το φάσμα των αλλεργικών παθήσεων σε παιδιά και ενήλικες, όπως περιστατικά αναπνευστικής αλλεργίας (ρινίτιδα, άσθμα), δερματικής αλλεργίας (ατοπική δερματίτιδα, κνίδωση), τροφικής αλλεργίας, φαρμακευτικής αλλεργίας κ.α. Επίσης διενεργεί τεστ αλλεργίας και ειδική ανοσοθεραπεία.

Παλαιολόγου Ροζίνα
Παλαιολόγου Ροζίνα
Ψυχολόγος
Παναγιωτακοπούλου Ελένη
Παναγιωτακοπούλου Ελένη
Ψυχολόγος

Η Παναγιωτακοπούλου Ελένη ειναι ψυχολόγος εκπαιδευόμενη στο μοντέλο της Μη Κατευθυντικής Παρεβατικότητας (NDI) του Michel Lobrot, το οποίο έχει ως βασική αρχή την επικέντρωση στην επιθυμία. Το μοντέλο αυτό απευθύνεται κυρίως σε ανθρώπους που θέλουν να εμβαθύνουν στις προσωπικές τους σχέσεις αλλά και στην γνώση τους εαυτού τους. Σε ανθρώπους που το σώμα τους δίνει σημάδια πως "κάτι δε πάει καλά".Σε ανθρώπους πάσχοντες από σωματικές ή ψυχικές παθήσεις και στις οικογένειές τους.

Πανουτσοπούλου Ιωάννα
Πανουτσοπούλου Ιωάννα
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Η Πανουτσοπούλου Ιωάννα είναι δερματολόγος - αφροδισιολόγος. Διαθέτει πτυχίο ιατρικής από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ΑΘηνών και είναι εξειδικευμένη στο University of Minnesota των ΗΠΑ στην αισθητική δερματολογία, στην παιδοδερματολογία, στην ογκολογία δέρματος και στην επεμβατική δερματολογία.Έχει πληθώρα ομιλιών σε αμερικανικά και διεθνή συνέδρια, καθώς επίσης, δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Παπαγγελόπουλος Ιωάννης
Παπαγγελόπουλος Ιωάννης
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Ο Παπαγγελόπουλος Ιωάννης είναι δερματολόγος. Διαθέτει μετεκπαίδευση στη δερματοσκόπηση σπίλων και μελανώματος και στη δερματοχειρουργική με laser στην Νάπολη και στο Βερολίνο και είναι εξειδικευμένος στην αισθητική δερματολογία και στην επεμβατική δερματολογία σε νοσοκομεία της Αθήνας. Ο γιατρός έχει εργαστεί σε πολλά νοσοκομεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως το Νοσοκομείο Charite στο Βερολίνο και ο "Ευαγγελισμός". Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε παθήσεις κυτταρίτιδας, πανάδων, τριχόπτωσης, τριχοφυΐας και χαλάρωσης.Είναι Εξωτερικός Συνεργάτης του Metropolitan Hospital και Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Παπαχρήστου Χρήστος
Παπαχρήστου Χρήστος
Ουρολόγος - Ανδρολόγος

Ο Παπαχρήστου Χρήστος είναι ουρολόγος - ανδρολόγος που ανακηρύχθηκε διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και διατελεί Διευθυντής του Ουρολογικού τμήματος ΕΛ. ΑΣ. Αποφοίτησε από την Ανώτατη Στρατιωτική Ιατρική Σχολή (ΣΣΑΣ) και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στη Β’ Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική του Σισμανόγλειου. Σήμερα, είναι επιστημονικά υπεύθυνος του Ουρολογικού τμήματος των μαιευτηρίων “Λητώ” και παράλληλα συνεργάζεται με μεγάλες κλινικές της Αθήνας, όπως είναι το νοσοκομείο Υγεία, η Ευρωκλινική Αθηνών, ο Λευκός Σταυρός και το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο. Συγκεντρώνει μακρόχρονη εμπειρία από την θεωρητική και την πρακτική του κατάρτιση, συμμετέχει ανελλιπώς σε ιατρικά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα αρθρογραφεί σε σχετικά θέματα της εξειδίκευσή του. Τέλος, είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής και της Αμερικανικής.

Παπουτσής Γεώργιος
Παπουτσής Γεώργιος
Παιδοδοντίατρος

Ο Παπουτσής Γεώργιος είναι παιδοδοντίατρος με πτυχίο οδοντιατρικής από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εκτεταμένες μεταπτυχιακές σπουδές στο Healthcare Management του Πανεπιστημίου του Surrey, στη χορήγηση μέθης στην οδοντιατρική του King's College του Λονδίνου και στην παιδοδοντία του University College του Λονδίνου. Στόχος του γιατρού είναι να δημιουργήσει μια οδοντιατρική εμπειρία που να επιτρέπει στους επισκέπτες του να απολαύσουν τα οφέλη από μια συνολική οδοντιατρική φροντίδα, σε ένα ευχάριστο και άνετο περιβάλλον. Μέσα από την εμπειρία του και την εξειδίκευση του στην χορήγηση αναισθησίας χωρίς αναισθητική βελόνα και τη χρήση τεχνολογίας laser για τη διάγνωση της τερηδόνας, ο γιατρός έχει βοηθήσει εκατοντάδες ασθενής.

Πουλάκη Ελισάβετ
Πουλάκη Ελισάβετ
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Η Πουλάκη Ελισάβετ είναι δερματολόγος - αφροδισιολόγος πτυχιούχος ιατρικής από την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου Carabobo της Βαλένσια της Βενεζουέλας και έχει κάνει την ειδίκευσή της στη δερματολογία - αφροδισιολογία στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ‘’Ανδρέας Συγγρός’’ και στο νοσοκομείο ‘’Λοιμωδών”. Έχει πάρει μέρος σε πληθώρα εκπαιδευτικών σεμιναρίων, συνεδρίων καθώς και δημοσιεύσεων. Είναι μέλος του ιατρικού συλλόγου Αθηνών, ιατρικού συλλόγου Μαδρίτης, της ελληνικής δερματολογικής εταιρείας κ.α.

Ρίτσου Μαρία
Ρίτσου Μαρία
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Η Ρίτσου Μαρία είναι διαιτολόγος - διατροφολόγος. Διαθέτει πτυχίο του τμήματος Διατροφής και Διατολογίας της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Λάρισας. Έχει ιδιαίτερη εμπειρία σε θέματα διαχείρισης βάρους, ενώ έχει αντιμετωπίσει πολλά περιστατικά παιδικής παχυσαρκίας. Ακόμα, έχει συνεργαστεί με αθλητές με σκοπό τη βελτίωση της σωματικής σύστασης και φυσικής κατάστασης τους, καθώς έχει υπάρξει η ίδια πρωταθλήτρια Ελλάδος στο στίβο.

Σακελλαρίου Θεόδωρος
Σακελλαρίου Θεόδωρος
Καρδιολόγος

Ο Σακελλαρίου Θεόδωρος είναι καρδιολόγος. Είναι υποψήφιος διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας και διαθέτει πτυχίο Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ο γιατρός διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία σε υπηρεσίες για διάγνωση και αντιμετώπιση όλων των καρδιαγγειακών παθήσεων, όπως αρτηριακή υπέρταση, δυσλιπιδαιμία, αρρυθμίες,ταχυκαρδίες, κολπική μαρμαρυγή, στεφανιαία νόσο, καρδιακή ανεπάρκεια. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης, Καρδιολογική Κλινική, Νοσοκομείο "Ερρίκος Ντυνάν", ενώ έκανε την ειδίκευσή του στο Σισμανόγλειο και στο Μεταξά.

Σαράφης Βασίλειος
Σαράφης Βασίλειος
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

Ο Σαράφης Βασίλειος είναι Χειρουργός Γυναικολόγος- Μαιευτήρας πτυχιούχος Ιατρικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και εξειδίκευση στην υπογονιμότητα και υποβοηθούμενη αναπαραγωγή για 4 χρόνια στο Λονδίνο. Η εξειδικευμένη ενασχόληση του ιατρού περιλαμβάνει την εξατομικευμένη διέγερση των ωοθηκών στις θεραπείες γονιμότητας με έμφαση στην ποιότητα των παραγόμενων ωαρίων και στην αποφυγή παρενεργειών και ειδικά σε εξωσωματική σε φυσικό κύκλο (εξωσωματική χωρίς φάρμακα) και σε τροποποιημένο φυσικό κύκλο (εξωσωματική με ελάχιστα φάρμακα) για την επίτευξη εγκυμοσύνης ακόμη και στις γυναίκες με χαμηλό απόθεμα ωαρίων. Επίσης ειδικεύεται στην διερεύνηση των σαλπίγγων, της ενδομήτριας κοιλότητας και των ωοθηκών με τη χρήση νέων προηγμένων απεικονιστικών μέσων με βάση τον υπέρηχο (3D Υπερηχογαφική Σαλπιγγογραφία, HyFosy Hydro Foam Salpingography).

Σιαφάκας Αθανάσιος
Σιαφάκας Αθανάσιος
Αγγειοχειρουργός - Αγγειολόγος

Ο Σιαφάκας Αθανάσιος είναι Αγγειοχειρουργός Αγγειολόγος, πτυχιούχος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων. Είναι Επιμελητής της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και διαθέτει εξειδίκευση στην αγγειακή υπερηχογραφία και στην ενδοαγγειακή χειρουργική και πολυετή εμπειρία στη θεραπεία ασθενειών όπως ευρυαγγείες και κιρσοί κάτω άκρων (φλεβίτης) μέχρι πιο πολύπλοκα όπως φλεβικά έλκη, θρομβώσεις και μεταθρομβωτικό σύνδρομο, κιρσοί πυέλου και γεννητικών οργάνων (σύνδρομο πυελικής συμφόρησης). Παράλληλα, ο ιατρός είναι opinion leader και ο επίσημος εκπαιδευτής ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, όπως αγγειοχειρουργοί, πλαστικοί, δερματολόγοι, στην εφαρμογή σκληροθεραπειών στην Ελλάδα και την Κύπρο. Ο ιατρός χρησιμοποιεί τις πλέον προηγμένες τεχνικές διάγνωσης και τις ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες τελευταίας γενιάς όπως Laser, Ραδιοσυχνότητες (RF), Θεραπεία με Ατμό (Steam), οι οποίες προσφέρουν άριστα αισθητικά και ιατρικά αποτελέσματα.

Σιαφάκας Ιωάννης
Σιαφάκας Ιωάννης
Ουρολόγος - Ανδρολόγος

Ο Σιαφάκας Ιωάννης είναι ουρολόγος - ανδρολόγος και διατελεί Αναπληρωτής Διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας. Αποφοίτησε από την Ανώτατη Στρατιωτική Ιατρική Σχολή (ΣΣΑΣ) και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Εκπαιδεύτηκε στην Ουρολογική κλινική του Νοσοκομείου “Γ.Γεννηματάς” και συνέχισε την μετεκπαίδευσή του στην Ουρολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Μασαχουσέτης και στην Ιατρική Σχολή του Harvard στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Κατέχει τίτλο Fellow of European Board of Urology και συνεργάζεται με τις κλινικές: Ιασώ General, την Βιοκλινική, την Ευρωκλινική και το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Τέλος, είναι εγγεγραμμένος στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και είναι μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας.

Σμπιλίρης Μιχαήλ
Σμπιλίρης Μιχαήλ
Νευρολόγος

Ο Σμπιλίρης Μιχαήλ είναι αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση στη Λειτουργική Νευροχειρουργική. Έχει πολυετή εμπειρία στη Νευρολογία και Νευροχειρουργική στα νοσοκομεία "Ευαγγελισμός", "Οι Άγιοι Ανάργυροι" ενώ παράλληλα έχει εργαστεί για το Εργαστήριο Μοριακής Ιολογίας του Εθνικού Κέντρου Αναφοράς Ρετροϊών - Έδρα Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο ιατρός έχει εκπονήσει διδακτορική διατριβή στη νόσο του Parkinson και αντιμετωπίζει όλο το εύρος των παρκινσονικών συνδρόμων. Τέλος, έχει λάβει μέρος σε δεκάδες ανακοινώσεις σε συνέδρια της Ελλάδος και του εξωτερικού με παράλληλες δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα περιοδικά πάνω στο αντικείμενο της Νευρολογίας, μένοντας διαρκώς ενημερωμένος για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα ειδίκευσής του.

Σουνιάδης Παναγιώτης
Σουνιάδης Παναγιώτης
Παιδίατρος

Ο Σουνιάδης Παναγιώτης είναι παιδίατρος.Έχει διατελέσει ιατρός της Β΄ Παιδιατρικής κλινικής του Γ.Ν. Παίδων ‘’ Η Αγία Σοφία ’’,Παιδιατρικής κλινικής του Γ.Ν Κορίνθου,Ιατρός Παθολογικού τομέα Γ.Ν ένω κατέχει εξειδίκευση στην υποστήριξη της ζωής στα παιδιά (APLS). Είναι μέλος της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρίας

Σταραντζής Κωνσταντίνος
Σταραντζής Κωνσταντίνος
Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός

Ο κ. Σταραντζής Κωνσταντίνος είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και Διευθυντής της Ε Ορθοπαιδικής κλινικής στο ΙΑΣΩ General. Είναι, επίσης, εν ενεργεία Διευθυντής Χειρουργός Σπονδυλικής Στήλης (Consultant Spinal Surgeon) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του North Staffordshire (Stoke-on-Trent) στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επιστημονικός Διευθυντής και υπεύθυνος του τμήματος σπονδυλικής της Osteon Orthopedic Clinic. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις σύγχρονες τεχνικές και συγκεκριμένα για αυτές της ελάχιστης επεμβατικότητας, αλλά επιλέγει να τις χρησιμοποιεί στις περιπτώσεις που αυτές ενδείκνυνται και ποτέ όταν οι κλασσικές μέθοδοι είναι πιο ασφαλείς και αποδοτικές. Είναι μέλος πολλών ελληνικών και ξένων επιστημονικών επιτροπών και οργανώσεων και παραμένει ακαδημαϊκά ενεργός, ως Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχοντας στο ενεργητικό του δεκάδες δημοσιεύσεις άρθρων και πρωτοποριακών χειρουργικών τεχνικών σε επιστημονικά περιοδικά και επιθεωρήσεις του εξωτερικού. Έχει επίσης συμμετοχή στην συγγραφή και μετάφραση σύγχρονων συγγραμμάτων Ορθοπαιδικής.

Ταπάκης Λευτέρης
Ταπάκης Λευτέρης
Ομοιοπαθητικός

Ο Ταπάκης Λευτέρης είναι Ομοιοπαθητικός Ιατρός με ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2001. Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών του προγράμματος "Ολιστικά Εναλλακτικά Θεραπευτικά Συστήματα - Κλασική Ομοιοπαθητική" του Πανεπιστημίου Αιγαίου και είναι διπλωματούχος της Διεθνούς Ακαδημίας Κλασικής Ομοιοπαθητικής. Ο γιατρός ακολουθεί την εξατομικευμένη αντιμετώπιση της κάθε περίπτωσης με την κλασική ομοιοπαθητική και, ασκώντας την από το 2003, την θεωρεί ως την πιο αποτελεσματική θεραπευτική και προληπτική ιατρική μέθοδο. Διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στις χρόνιες κεφαλαλγίες, στις συναισθηματικές διαταραχές καθώς και σε αλλεργικές καταστάσεις όπως οι εποχιακές αλλεργίες, η κνίδωση κ.ά. Ο γιατρός είναι μέλος της επιστημονικής επιτροπής της Διεθνούς Ακαδημίας Κλασικής Ομοιοπαθητικής, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Τέλιος Γεώργιος
Τέλιος Γεώργιος
Ωτορινολαρυγγολόγος

Ο Τέλιος Γεώργιος είναι Ωτορινολαρυγγολόγος, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά στην Αθήνα στα Νοσοκομεία "Μεταξά" και "Ελπίς" και στη συνέχεια εργάστηκε για 5 έτη στη Μ. Βρετανία σε υπεύθυνες θέσεις στο Βρετανικό εθνικό σύστημα υγείας. Εκεί εξειδικεύτηκε στην Χειρουργική του Αυτιού, Χειρουργική Κεφαλής και Τραχήλου για τους όγκους του τραχήλου, Χειρουργική μύτης - Ρινοπλαστική - Ενδοσκοπική Χειρουργική μύτης και στην Παιδοωτορινολαρυγγολογία. Τον τελευταίο χρόνο της παραμονής στην Βρετανία εργάστηκε ως Διευθυντής του ΩΡΛ τμήματος. Διατηρεί στενούς δεσμούς με τη Μ. Βρετανία, όπου μεταβαίνει κάθε χρόνο για εκπαίδευση στις νεώτερες χειρουργικές τεχνικές στην Ωτορινολαρυγγολογία.

Τότης Αντώνιος
Τότης Αντώνιος
Πλαστικός Χειρουργός

Ο Τότης Αντώνιος είναι πλαστικός χειρούργος, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Μονάχου της Γερμανίας και διαθέτει ειδικότητα στην γενική χειρουργική, ενώ έχει πραγματοποιήσει μετεκπαίδευση στην αυτόλογη μεταμόσχευση λίπους σε πρόσωπο και σώμα (μαστό), στο ιατρικό needling και την λιποαναρρόφηση. Ο γιατρός εξειδικεύεται σε θεραπείες με υαλουρονικό οξύ – fillers, στη λιποαναρρόφηση, την αυτόλογη μεταμόσχευση λίπους για απώλεια όγκου προσώπου, την αυξητική μαστού, την αποκατάσταση μαστού μετά μαστεκτομής ή ογκεκτομής, το ιατρικό needling για αναζωογόνηση προσώπου, την εξαφάνιση ουλών, ραγάδων, δυσχρωμιών, ουλών ακμής, όπως ακόμα και την εκτομή και αποκατάσταση μορφωμάτων και καρκινωμάτων δέρματος.

Τσέτα Βασιλική
Τσέτα Βασιλική
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Η Τσέτα Βασιλική είναι δερματολόγος - αφροδισιολόγος. Διαθέτει πτυχίο από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έχει μετεκπαιδευθεί στην αντιγήρανση (World Society of Anti-Aging Medecine), ενώ έχει κάνει την ειδίκευσή της στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός (το μεγαλύτερο Νοσοκομείο Δερματικών Νόσων της Ελλάδος). Η γιατρός είναι εξειδικευμένη στην αισθητική δερματολογία, ενώ έχει ιδιαίτερη εμπειρία στο μη χειρουργικό Lifting (συνδυαστική θεραπεία bottox, υαλουρονικό, PRP και Νήματα) και στην ετερόλογη και αυτόλογη μεσοθεραπεία (PRP). Είναι μέλος στην Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία, WOSIAM (World Society Interdisciplinary Anti-Aging Medicine), Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης,Ελληνική Δερματοχειρουργική Εταιρία

Facemed Ιατρική Κοσμητολογία
Facemed Ιατρική Κοσμητολογία
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
K41 - HPV Prevention
K41 - HPV Prevention
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Ανενεργοί ιατρικοί συντάκτες

  • Ράλης Ιωάννης - Ενδοκρινολόγος
  • Κολοτούρου Μαρία - Διαιτολόγος
  • Γιαννοπούλου Μαρία - Γενικός Γιατρός
  • Οικονόμου Γεώργιος - Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
EU Ψηφιακή Ελλάδα ΕΣΠΑ 2011 - 2014

Μέσω της δράσης ICT4Growth, η επιχείρηση ενισχύθηκε στο πλαίσιο του
Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» & του ΠΕΠ Αττικής.
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει