Αξιοπιστία και Εγκυρότητα

Το ιατρικό περιεχόμενο του doctoranytime ελέγχει και επιμελείται η Ιωάννα Βλάσση, Chief Editor του doctoranytime, σε συνεργασία με μία ομάδα κορυφαίων επιστημόνων και επαγγελματιών υγείας. Έτσι, εξασφαλίζουμε ότι οι πληροφορίες μας είναι αντικειμενικές, αξιόπιστες και επικαιροποιημένες.

Πώς δημιουργούμε το επιστημονικό μας περιεχόμενο

Η βασική πληροφορία συγκεντρώνεται μέσα από συνεντεύξεις σε συνεργαζόμενους γιατρούς μας.
Επιδίωξή μας είναι να απαντήσουμε σε κάθε πιθανό ερώτημα ή απορία των ασθενών που αντιμετωπίζουν ανάλογα συμπτώματα ή ασθένειες.

  • 1Εφόσον συγκεντρώσουμε επιστημονικό περιεχόμενο από την ιατρική μας ομάδα, συμπληρώνουμε τις πληροφορίες που απαιτούνται μέσα από τη διεθνώς αναγνωρισμένη ιατρική βιβλιογραφία.
  • 2Η συντακτική μας ομάδα επεξεργάζεται το υλικό, το διαμορφώνει και στη συνέχεια, το αποστέλλει στους επιστήμονες υγείας προς διόρθωση και επιμέλεια.
  • 3Τα δημοσιευμένα κείμενα είναι πάντα στην πλήρη διάθεση των ιατρών μας προς βελτίωση και ανανέωση, σύμφωνα με τις νεότερες επιστημονικές μελέτες, του περιεχομένου και των στοιχείων που παρατίθενται
  • 4Έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι ο στόχος της ενημέρωσης γύρω από ένα θέμα υγείας δεν είναι να κάνουμε διάγνωση και να οδηγήσουμε σε ένα θεραπευτικό σχήμα τον ασθενή. Ο ρόλος μας είναι πληροφοριακός, ενίοτε καθησυχαστικός, πάντα όμως συμβουλευτικός και μόνο. Ο γιατρός είναι ο μόνος αρμόδιος να σου προτείνει θεραπεία για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζεις, αφού προηγηθεί κλινική εξέταση και καταγραφή του ατομικού και οικογενειακού ιατρικού ιστορικού σου.

Ενεργοί ιατρικοί συντάκτες

Η δημιουργία του επιστημονικού μας περιεχομένου είναι απόρροια πολύωρης διαδικασίας, η οποία απασχολεί μία ομάδα ανθρώπων που στόχο έχουν να δοθεί στο ευρύ κοινό μία αξιόπιστη, τεκμηριωμένη, επιστημονικώς ορθή και εύκολα κατανοητή από τον αναγνώστη πληροφορία.

Αβδελίδου Εύη
Αβδελίδου Εύη
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

Η Αβδελίδου Εύη είναι ψυχολόγος, κατέχει διδακτορική διατριβή από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακό δίπλωμα σχολικής ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η γιατρός έχει εκπαιδευθεί και εργαστεί σε πολλά κέντρα ψυχικής υγείας, σε Μ.Κ.Ο., αλλά και σε πανεπιστημιακό επίπεδο. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στη συμβουλευτική υποστήριξη παιδιών, εφήβων και γονέων, στη λήψη Ιστορικού και έχει μεγάλη συμμετοχή σε ερευνητική δραστηριότητα.

Αγγελοπούλου Τζένη & Συνεργάτες
Αγγελοπούλου Τζένη & Συνεργάτες
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Η Αγγελοπούλου Τζένη είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, απόφοιτος του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Έχει πολυετή εμπειρία σε θέματα παρακολούθησης και αντιμετώπισης διατροφικών διαταραχών και υπερβάλλοντος σωματικού βάρους αλλά και παθολογικών καταστάσεων όπως αυξημένη χοληστερόλη, υπέρταση, σακχαρώδη διαβήτη, ενδοκρινολογικά προβλήματα (θυρεοειδαιής, πολυκυστικές ωοθήκες), γαστρεντερικές νόσους (δυσκοιλιότητα, φλεγμονώδεις νόσοι εντέρου) και νεφρικές νόσους, πάντα μέσω της διατροφής. Ταυτόχρονα έχει πολυετή εμπειρία στη διατροφική υποστήριξη ατόμων με ιδιαίτερες ανάγκες όπως έγκυες, θηλάζουσες, άτομα τρίτης ηλικίας, αθλητές και παιδιά.

Αθανασίου Μηνάς
Αθανασίου Μηνάς
Καρδιολόγος

Ο Αθανασίου Μηνάς είναι καρδιολόγος πτυχιούχος ιατρικής του Πανεπιστημίου Alma Mater Studiorum της Μπολόνια στην Ιταλία και είναι εξειδικευμένος στην κλινική καρδιολογία. Επίσης, εκπαιδεύτηκε στο αιμοδυναμικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Σισμανογλείου στην επεμβατική αντιμετώπιση των οξέων στεφανιαίων συμβαμάτων, στην τοποθέτηση βηματοδοτών, στο τμήμα ηλεκτροφυσιολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Αλεξάνδρα, στο τμήμα πυρηνικής ιατρικής του ΝΙΜΙΤΣ και τελικά στο καρδιοχειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Αλεξόπουλος Αλέξιος
Αλεξόπουλος Αλέξιος
Αιματολόγος

Ο Αλεξόπουλος Αλέξιος είναι αιματολόγος,απόφοιτος του Semmelweis University της Ουγγαρίας.Έχει ειδικευτεί στην Παιδιατρική Κλινική Γ.Ν.Ν.Μ. “Βοστάνειο” και στην Αιματολογική Κλινική Ε.Α.Ν.Π. “Μεταξά” και έχει πραγματοποιήσει ειδική άσκηση Παθολογίας στο Γ.Ν.Ν.Χ. “Σκυλίτσειο”.Σήμερα, είναι υπεύθυνος ιατρός της Δικαστικής Φυλακής της Χίου στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο Γ.Ν.Ν.Χ “Σκυλίτσειο”, συνεργάτης του αιματολογικού εργαστηρίου του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών “Αλεξάνδρα”, καθώς και εξωτερικός συνεργάτης-ιατρικός σύμβουλος στον τομέα των Βιο-ισοδύναμων στην εταιρεία “Novartis”. Με στόχο την διαρκή επιμόρφωση του παρακολουθεί πληθώρα σεμιναρίων με θέμα την Αιματολογία και είναι μέλος πολλών ιατρικών συλλόγων.Τέλος, μιλάει Αγγλικά,Γερμανικά και Ούγγρικα.

Αναστασάκος Βασίλης
Αναστασάκος Βασίλης
Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος

Ο Αναστασάκος Βασίλης είναι πνευμονολόγος- φυματιολόγος. Διαθέτει πτυχίο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Παβία της Ιταλίας έχει πάρει Ειδίκευση στο Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» & Α.Ο.Ν.Α. «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» και έχει κάνει πρακτικά Σεμινάρια EBUS. Είναι εξειδικευμένος στη θεραπεία άσθματος και στη χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια.

Αντωνιάδης Αθανάσιος
Αντωνιάδης Αθανάσιος
Πλαστικός Χειρουργός

Ο Αντωνιάδης Αθανάσιος είναι πλαστικός χειρουργός, απόφοιτος και διδάκτωρ σήμερα της Iατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Μετεκπαιδεύτηκε στη Μεγάλη Βρετανία στο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής St. Andrew’s Centre και συνεργάζεται με μεγάλες ιδιωτικές κλινικές της Θεσσαλονίκης, όπως η “Γένεσις”, η “Βιοκλινική” και ο “‘Αγιος Λουκάς”. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής. Τέλος, μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά, ενώ συμμετέχει ενεργά σε σεμινάρια και διεθνή ιατρικά συνέδρια με στόχο να προσφέρει στους ασθενείς του υπηρεσίες βασισμένες στα πιο σύγχρονα ιατρικά πρωτόκολλα.

Απατάγγελος Δημήτριος
Απατάγγελος Δημήτριος
Ψυχίατρος

Ο Απατάγγελος Δημήτριος είναι Ψυχίατρος, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Τορίνου. Παράλληλα, έχει πραγματοποιήσει εξειδικευμένη εκπαίδευση στη Γνωσιακή - Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής Αθηνών, καθώς και στο Ελληνικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Βραχείας Ψυχοδυναμικής Ψυχοθεραπείας. Έχει υπάρξει πρώην Ψυχίατρος και Επιστημονικός Διευθυντής του Σικιαριδείου Ιδρύματος κατάρτισης νέων με νοητική υστέρηση και μαθησιακές δυσκολίες, ενώ είναι αιρετό μέλος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αθηνών, πρόεδρος σχολικών επιτροπών και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των ΚΑΠΗ Καλλιθέας. Τέλος, λόγω της συνεχιζόμενης κατάρτισης στο τομέα του παρακολουθεί μετεκπαιδευτικά σεμινάρια και συμμετέχει με επιστημονικές εισηγήσεις σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αρχοντοβασίλης Φώτης
Αρχοντοβασίλης Φώτης
Γενικός Χειρουργός

Ο Αρχοντοβασίλης Φώτης M.D, PhD είναι γενικός χειρούργος. Είναι διευθυντής της ΣΤ’ Χειρουργικής Κλινικής στη Γενική Κλινική Ιασώ General (κλινική ελάχιστα επεμβατικής Χειρουργικής εντέρου-ορθού-πρωκτού, ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής Κηλών του κοιλιακού τοιχώματος και θεραπευτικών εφαρμογών υπερήχων και Laser). Είναι Αριστούχος Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση στην Ελάχιστα Επεμβατική, Λαπαροσκοπική και Ρομποτική Χειρουργική του πεπτικού συστήματος, των κηλών και των παθήσεων του πρωκτού. Εξειδικεύτηκε σε νοσοκομειακά κέντρα Ευρώπης και Αμερικής, έχοντας ολοκληρώσει πολυάριθμα διεθνή εκπαιδευτικά courses και μεταπτυχιακά προγράμματα. Τα τελευταία χρόνια είναι πιστοποιημένος, επίσημος εκπαιδευτής (Instructor) της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας (ΕΧΕ), επιτελώντας σημαντικό έργο στην εκπαίδευση των νέων χειρουργών. Είναι ο Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοσκοπικής Χειρουργικής (ΕΕΕΧ) και μέλος πολλών Ελληνικών και διεθνών Ιατρικών επιστημονικών εταιρειών. Έχει 12ετή θητεία στον ιδιωτικό τομέα Υγείας, ενώ από το 2015 είναι Διευθυντής Χειρουργικής κλινικής σε ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά Θεραπευτήρια, με την υποστήριξη του Ομίλου ΙΑΣΩ.

Ατσάλη Λίλιαν
Ατσάλη Λίλιαν
Παθολόγος

Η Ατσάλη Λίλιαν είναι Παθολόγος - Λοιμωξιολόγος, πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ειδικευθεί στην Παθολογία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας “Άγιος Παντελεήμων”, ενώ έχει εξειδικευτεί στη Λοιμωξιολογία στην Ε’ Παθολογική Κλινική - Μονάδα Λοιμώξεων του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών “Ευαγγελισμός”. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS, της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ενώ σημαντική είναι και η συμμετοχή της σε συγγραφή βιβλίων σε ιατρικά θέματα που αφορούν τομείς της εξειδίκευσης της και σε νεότερες μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας στην ιατρική.

Βαλσαμίδου Φωτεινή
Βαλσαμίδου Φωτεινή
Ομοιοπαθητικός

Η Βαλσαμίδου Φωτεινή είναι Ομοιοπαθητικός Ιατρός. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ είναι και Διπλωματούχος της Διεθνούς Ακαδημίας Ομοιοπαθητικής. Έχει ειδικευτεί στη Γενική Ιατρική στο Κοργιαλένειο - Μπενάκειο Νοσοκομείο και στο Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου. Έχει, τέλος, ενεργό συμμετοχή σε μετεκπαιδευτικά σεμινάρια Ομοιοπαθητικής, ενώ μιλάει αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και ρουμάνικα.

Βαχλιώτης Βασίλειος
Βαχλιώτης Βασίλειος
Καρδιολόγος

Ο καρδιολόγος κ. Βασίλειος Ν. Βαχλιώτης εισήχθη 1 ος στην Ιατρική του Πανεπιστημίου Πατρών από όπου αποφοίτησε το 1997. Εξειδικεύτηκε στην Γενική Παθολογία στο ΓΝ Πύργου και στην συνέχεια στην Καρδιολογία στο Γ.Ν. Αθηνών «Γ. Γεννηματάς». Μετά το πέρας της ειδικότητας εξειδικεύτηκε περαιτέρω στην Υπερηχοκαρδιογραφία στο «Τζάνειο» Γ.Ν.Πειραιά. Είναι υπ. Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών και επιστημονικός διευθυντής του καρδιολογικού τμήματος του πολυιατρείου Locus Medicus με ενασχόληση στην καρδιολογική Γενετική και την Κύηση. Είναι επιμελητής της Α΄ Κ/Δ Κλινικής της ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ Αθηνών και του τμήματος τοκετών της Μαιευτικής Γυναικολογικής κλινικής του «ΜΗΤΕΡΑ». Διαθέτει συγγραφική και πλούσια επιστημονική δραστηριότητα, είναι μέλος της European Sosiety of Cardiology και της European Association of Echocardiology ενώ έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Βογιατζή Μαρία
Βογιατζή Μαρία
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Η Βογιατζή Μαρία είναι δερματολόγος - αφροδισιολόγος. Διαθέτει πτυχίο Ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και είναι εξειδικευμένη στη δερματολογία - αφροδισιολογία. Η γιατρός έχει εργαστεί σε πολλά νοσοκομεία, όπως το Νοσοκοµείο Δερµατικών και Αφροδισίων Νόσων Θεσσαλονίκης και το Νοσοκοµείο Σερρών. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στις εφαρμογές Laser (αποτρίχωση, ευρυαγγείες, κηλίδες, ρυτίδες, κυτταρίτιδα, ουλές, ραγάδες, ονυχομυκητίαση), καθώς επίσης στο botox και στα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέως.

Γιαννακάκης Γεώργιος
Γιαννακάκης Γεώργιος
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Γιαννοπούλου Μαρία
Γιαννοπούλου Μαρία
Γενικός Γιατρός

Η Γιαννοπούλου Μαρία είναι Γενικός Γιατρός. Έχει πραγματοποιήσει Μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Διαχείρισης Κρίσεων Υγείας - Διεθνής Ιατρική, της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα, έχει μετεκπαιδευτεί στον Διαβήτη και στο Διαβητικό πόδι στην Α’ Πανεπιστημιακή Παθολογική κλινική του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών, ενώ έχει ειδικευτεί στην Γενική Ιατρική στο ίδιο Νοσοκομείο. Έχει εργαστεί ως Γενικός Γιατρός στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Μοσχάτο, στη Ψυχιατρική κλινική Παλλάδιο στα Μελίσσια και στο Πολυιατρείο Αθηνών της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης “Πραξις”. Τέλος, έχει παρουσία σε πολυάριθμα συνέδρια επί σειρά ετών.

Γινόπουλος Ηλίας
Γινόπουλος Ηλίας
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

Ο Γινόπουλος Ηλίας είναι Γυναικολόγος Μαιευτήρας, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με Μεταπτυχιακό στην Αναπαραγωγική Ιατρική, και συνεργάζεται με τις μαιευτικές κλινικές ΡΕΑ και ΛΗΤΩ. Έχει κάνει την ειδικότητά του στα νοσοκομεία ΝΙΜΙΤΣ και στο Νοσοκομείο Νικαίας. Είναι εξειδικευμένος στην παρακολουθήση κύησης, στις κυήσεις υψηλού κινδύνου και στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Γκουζής Νικόλαος
Γκουζής Νικόλαος
Καρδιολόγος

Ο Γκουζής Νικόλαος είναι Καρδιολόγος, Υποψήφιος Διδάκτωρ Καρδιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Διαθέτει πτυχίο Ιατρικής από τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στην Υπερηχογραφία στο University of Genoa της Ιταλίας και στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Επιπροσθέτως, έχει ειδικευτεί στην Καρδιολογική και Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του εξειδικευμένου Ιατρείου Καρδιακής Ανεπάρκειας της Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, Συνεργάτης Ιατρός του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και Επιμελητής του Καρδιολογικού τμήματος του 404 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε παγκόσμιες τυχαιοποιημένες μελέτες με οξεία απορρύθμιση καρδιακής ανεπάρκειας και σε ασθενείς με χρόνια καρδιακή ανεπάρκεια.

Γριμπαμπή Δέσποινα
Γριμπαμπή Δέσποινα
Αιματολόγος

Η Γριμπαμπή Δέσποινα είναι Αιματολόγος. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της στην Αιματολογία στην Α’ Προπαιδευτική Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου “Λαϊκό”, όπου και εξειδικεύτηκε στο λέμφωμα. Εργάζεται μέχρι και σήμερα ως Επιμελήτρια Α’ στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, ενώ είναι μέλος της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Αιματολογικής Εταιρείας. Έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση αιματολογικών νοσημάτων κακοήθων και μή, όπως διερεύνηση αναιμιών και λοιπών πενιών του αίματος, αντιμετώπιση μυελουπερπλαστικών συνδρόμων καθώς και λεμφουπερπλαστικών νοσημάτων όπως Hodgkin και μη Hodgkin λεμφώματα και χρόνιες λευχαιμίες. Τέλος, ασχολείται με την αντιμετώπιση διαταραχών πήξης του αίματος, την ρύθμιση της αντιπηκτικής αγωγής καθώς και με την παρακολούθηση θρομβοφιλικών γυναικών που χρήζουν αντιπηξίας κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Δεληβελιώτου - Τούτουζα Αικατερίνη
Δεληβελιώτου - Τούτουζα Αικατερίνη
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

Η Δεληβελιώτου - Τούτουζα Αικατερίνη είναι Γυναικολόγος – Μαιευτήρα και ειδικός Παιδογυναικολόγος και μπορεί να διαγνώσει και να αντιμετωπίσει περιστατικά που αφορούν την παιδική και γυναικολογική γυναικολογία. Έχει μακροχρόνια εμπειρία στη θεραπεία κονδυλώματων, σε ογκολογικά περιστατικά καθώς και σε κυήσεις χαμηλού και υψηλού κινδύνου. Έχει πάρει την εξειδίκευσή της στο Αρεταιειο νοσοκομείο ενώ συνεργάζεται με τις μαιευτικές κλινικές Ρέα, Γαία και Λητώ.

Δεληγεώργης Αναστάσιος
Δεληγεώργης Αναστάσιος
Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός

Ο Δεληγεώργης Αναστάσιος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός και Αθλητίατρος, πτυχιούχος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και από τους ελάχιστα παγκοσμίως πιστοποιημένους Αθλητιάτρους της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Είναι Επιμελητής στη Γ΄ Ορθοπαιδική Κλινική του νοσοκομείου "Υγεία" και επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Αρθροσκόπησης και Χειρουργικής Ώμου. Στο παρελθόν, διετέλεσε Επιμελητής σε μεγάλα νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές της χώρας, όπως το ΚΑΤ, το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στην Κλινική Ψυχικού, αλλά και στο Ιασώ General. Εξειδικεύτηκε στην αρθροσκόπηση ώμου, στο «Albert Schweitzer Hospital» στη Γαλλία και εργάστηκε ως ειδικευόμενος ορθοπαιδικός χειρουργός στη Μεγάλη Βρετανία, στα Νοσοκομεία "Stoke Mandeville" και "West Suffolk". Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Ιατρικού Συλλόγου της Αγγλίας και τέλος, είναι μέλος εταιρειών, στις οποίες συμμετέχει η επιστημονική κοινότητα των ορθοπαιδικών χειρουργών στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και την Αμερική.

Δημητρακοπούλου Ναταλία
Δημητρακοπούλου Ναταλία
Παθολόγος

Η Δημητρακοπούλου Ναταλία είναι παθολόγος, Υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, πτυχιούχος Ιατρικής από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι εξειδικευμένη στο Σακχαρώδη Διαβήτη και το Διαβητικό Πόδι στο Διαβητολογικό κέντρο του «Λαϊκού» Νοσοκομείου και έχει συμμετάσχει σε πολυκεντρικές μελέτες στο Διαβητολογικό Εργαστήριο. Διαθέτει πιστοποίηση μετεκπαίδευσης στη Λιπιδολογία (Excellence in Lipidology) από την Ελληνική Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης, Ιούλιος 2017. Είναι Επιστημονικός συνεργάτης του Διαβητολογικού Τμήματος της Α' Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής του «Λαϊκού» Νοσοκομείου και του Διαβητολογικού Εργαστηρίου. Συνεχώς ενημερώνεται και επιμορφώνεται πάνω στα θέματα της διαβητολογίας και συμμετέχει κάθε χρόνο σε αντίστοιχης θεματολογίας παγκόσμιες διοργανώσεις.

Ζήκα Αιμιλία
Ζήκα Αιμιλία
Ψυχίατρος

Η Ζήκα Αιμιλία είναι ψυχίατρος. Διαθέτει πτυχίο ιατρικής από την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου της Κρήτης και απέκτησε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής στα Ψυχιατρικά Νοσοκομεία της Αττικής και της Κέρκυρας. Η γιατρός είναι εξειδικευμένη στις ψυχοσεξουαλικές διαταραχές και διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στην αντιμετώπιση συναισθηματικών διαταραχών όπως, η κατάθλιψη, η διπολική διαταραχή, η δυσθυμία και η κυκλοθυμία, αγχωδών διαταραχών, διαταραχών μνήμης και ύπνου καθώς και ψυχογηριατρικών ζητημάτων. Ακόμα, έχει πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία έχοντας υπάρξει γιατρός συνεργάτης του ειδικού ιατρείου ψυχοσεξουαλικών διαταραχών του Αιγινήτειου νοσοκομείου, της μονάδας απεξάρτησης αλκοολικών του ψυχιατρικού νοσοκομείου "Δαφνί" και των Κοινοτικών δομών, με εμπειρία σε ψυχογηριατρικά ζητήματα και στις επανενταξιακές δομές. Τέλος, στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσής της η γιατρός παρακολουθεί πολυάριθμα συνέδρια και σεμινάρια για να παραμένει ενήμερη σε όλα τα νέα θέματα που αφορούν τον κλάδο της ειδικότητάς της.

Ζησιμόπουλος Κωνσταντίνος
Ζησιμόπουλος Κωνσταντίνος
Παθολόγος

Καζάκος Χαράλαμπος
Καζάκος Χαράλαμπος
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Ο Καζάκος Χαράλαμπος είναι ειδικευμένος Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, εκπαιδευθής στο Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδισίων Νοσημάτων Ανδρέας Συγγρός. Ειδικεύεται στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών Κλινικής και Επεμβατικής Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις χρόνιες δερματοπάθειες, στην παιδοδερματολογία, στις παθήσεις νυχιών και μαλλιών, στην επεμβατική αντιμετώπιση οξυτενών κονδυλωμάτων, τη χειρουργική αφαίρεση σπίλων και βλαβών, την κρυοχειρουργική και χειρουργική Laser. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή άρθρων δημοσιευμένων σε έγκυρα διεθνή ιατρικά περιοδικά.

Κανδαράκης Αρτέμιος
Κανδαράκης Αρτέμιος
Οφθαλμίατρος

Ο Κανδαράκης Αρτέμιος είναι οφθαλμίατρος, Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει μετεκπαιδευθεί στο Γλαύκωμα και Κερατοειδή σε διάφορα κέντρα της Αμερικής και είναι κάτοχος του European Board of Ophthalmology. Του έχει απονεμηθεί ο τίτλος του Fellow of American College of Surgeons και κατέχει τιμητικό δίπλωμα για τη συμβολή του στο Γλαύκωμα από την Ελληνική Εταιρεία Γλαυκώματος. Επιπλέον είναι Συνεργάτης - Ιατρός στο Οφθαλμιατρείο Αθηνών, ενώ έχει υπάρξει Διευθυντής σε Μονάδες Μεταμόσχευσης Κερατοειδούς σε κρατικά Νοσοκομεία, στην Οφθαλμολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου “Πολυκλινική” και του Οφθαλμιατρείου Αθηνών. Τέλος είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Γλαυκώματος, της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής και της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας, της οποίας έχει υπάρξει και πρόεδρος τα έτη 2009 - 2011.

Κανδαράκης Στυλιανός
Κανδαράκης Στυλιανός
Οφθαλμίατρος

Καραφώκα-Μαύρου Ελένη
Καραφώκα-Μαύρου Ελένη
Γενικός Χειρουργός

Η Καραφώκα - Μαύρου Ελένη είναι Γενική Χειρουργός, Διευθύντρια της Β' Χειρουργικής Κλινικής στην Ευρωκλινική Αθηνών. Δραστηριοποιείται ως συνεργάτης χειρουργός, με τακτική ανά μήνα παρουσία, σε τρία Ιδιωτικά νοσοκομεία στην Λευκωσία, συγκεκριμένα στο "American Medical Center", στο "Ιπποκράτειο" και στο "Απολλώνιο". Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και διαθέτει πολυετή εμπειρία. Μετεκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε στη χρήση ρομποτικού χειρουργικού συστήματος Da Vinci στο Στρασβούργο, και στην Προχωρημένη Λαπαροσκοπική Χειρουργική στο Αννόβερο, με υποτροφία της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας. Τέλος, από το 1990 έως σήμερα παρακολουθεί ανελλιπώς συνέδρια που αφορούν την Χειρουργική, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Καρδαρά Δέσποινα
Καρδαρά Δέσποινα
Παθολόγος

Η Καρδαρά Δέσποινα είναι Παθολόγος. Είναι Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και διαθέτει πτυχίο Ιατρικής από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Έχει ειδικευτεί στην Παθολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας “Άγιος Παντελεήμων”. Επιπλέον, η γιατρός είναι Επιστημονική Συνεργάτης του Νοσοκομείου “Ερρίκος Ντυνάν”, του Ιατρικού Περιστερίου και του Ιατρικού Φαλήρου. Τέλος, διατελεί ιατρός της Ομοσπονδίας Κλασικού Αθλητισμού (ΣΕΓΑΣ) και ιατρός Αγώνων (Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας και Ημιμαραθώνιος Δρόμος της Αθήνας).

Καστάλντο Τζεννάρο
Καστάλντο Τζεννάρο
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

Ο Καστάλντο Τζεννάρο είναι γυναικολόγος μαιευτήρας. Διαθέτει πτυχίο από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Νάπολης και είναι εξειδικευμένος στη γυναικολογική - μαιευτική χειρουργική, στην παθολογία του τραχήλου της μήτρας και στην παθολογία της κύησης. Ο γιατρός είναι συνεργάτης του μαιευτηρίου "Μητέρα" και διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στη λαπαροσκοπική χειρουργική, ενώ έχει αντιμετωπίσει με επιτυχία παθήσεις αλλοιώσεων τραχήλου της μήτρας, ινομυωμάτων, ανεπάρκειας τραχήλου, ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, διαταραχών περιόδου.

Κατσίκας Εμμανουήλ
Κατσίκας Εμμανουήλ
Ψυχίατρος

Καφούνη Ευαγγελία
Καφούνη Ευαγγελία
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

Η Καφούνη Ευαγγελία είναι ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, απόφοιτη του τμήματος ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μετεκπαιδευθεί στη Γνωσιακή και Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία στο κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής.Έχει ειδικευτεί στις “Δυσλειτουργίες Πρόσληψης Τροφής” στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών και είναι ειδικευόμενη στη Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Κέντρο Μελέτης Ανθρώπου.Σήμερα είναι συνεργάτης ψυχολόγος στη Μονάδα έγκαιρης παρέμβασης για εφήβους χρήστες ουσιών και τις οικογένειές τους (Πλεύση), του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ). Έχει συχνή συμμετοχή σε σεμινάρια και ημερίδες, καθώς και σε εκπαιδευτικά προγράμματα. Τέλος, είναι μέλος του British Association for Counselling and Psychotherapy.

Κλωνιζάκης Μάρκος
Κλωνιζάκης Μάρκος
Ψυχίατρος

Ο Κλωνιζάκης Μάρκος είναι Ψυχίατρος, πτυχιούχος της Σχολής Επιστημών Υγείας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Έχει εκπαιδευτεί στη Συστημική - Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία στη Μονάδα Οικογενειακής Θεραπείας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αθηνών και στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης Ανθρώπου. Παράλληλα, έχει ειδικευτεί σε μεγάλα Νοσοκομεία των Αθηνών, όπως το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών, το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γ. Γεννηματα”. Επιπλέον, έχει υπάρξει Επιμελητής Ψυχίατρος της ιδιωτικής κλινικής Σινούρη και μέχρι και σήμερα είναι Επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου Διημέρευσης ΑΜΕΑ Σαλαμίνας. Τέλος, είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Πειραιά και της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας.

Κλώτσα Δήμητρα
Κλώτσα Δήμητρα
Καρδιολόγος

Η Κλώτσα Δήμητρα είναι Καρδιολόγος, πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει μετεκπαιδευθεί στη Ηχοκαρδιογραφία στο King’s College Hospital στο Λονδίνο, ενώ έχει ειδικευτεί στην καρδιολογία στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού και στην παθολογία στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο “Άγιοι Ανάργυροι”. Τέλος, η γιατρός είναι υπεύθυνη του Τμήματος Υπερήχων στο Καρδιολογικό Αθηνών, όπου έχει εκτελέσει και δοκιμασίες κοπώσεως στο Τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής.

Κοντογιάννη Βικτώρια
Κοντογιάννη Βικτώρια
Οδοντίατρος

Η Κοντογιάννη Βικτώρια είναι χειρουργός οδοντίατρος, πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών, του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Διαθέτει εμπειρία στην πρόληψη και αποθεραπεία των οδοντικών παθήσεων. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις εξελίξεις της οδοντιατρικής επιστήμης, συμμετέχει σε συνέδρια και επιστημονικές ημερίδες, ενσωματώνοντας τις σύγχρονες μεθόδους στην κλινική πράξη

Κοντογιάννης Θάνος
Κοντογιάννης Θάνος
Πλαστικός Χειρουργός

Ο Κοντογιάννης Θάνος είναι πλαστικός χειρουργός, Διευθυντής της Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου και του ΝΙΜΤΣ. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και συνέχισε την μετεκπαίδευσή του στις νεώτερες εφαρμογές της αισθητικής χειρουργικής στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ως ειδικευόμενος, εργάστηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου παράλληλα εκπαιδεύτηκε στη Μικροχειρουργική από το Ερευνητικό Κέντρο “Θ. Γαρυφαλλίδης”. Είναι συνεργάτης του Christ Hospital of Cincinnati. Τέλος, μιλάει άπταιστα αγγλικά και συμμετέχει ανελλιπώς, και ως εκπαιδευτής, σε μετεκπαιδευτικά σεμινάρια του Νοσοκομείου ΚΑΤ, του “Αγίου Σάββα”, διατηρώντας άριστη γνώση του αντικειμένου του.

Κορμπάκης Ιωάννης
Κορμπάκης Ιωάννης
Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός

Ο Κορμπάκης Ιωάννης είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός,διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και διαθέτει εξειδίκευση στη Χειρουργική του άνω άκρου (ώμου,αγκώνα και άκρας χειρός), των Περιφερειακών Νεύρων-Βραχιονίου Πλέγματος, καθώς και στη Χειρουργική Ποδοκνημικής-άκρου Ποδός, την οποία έλαβε από το Washington University των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Σήμερα, είναι συνεργάτης ιατρός της Βιοκλινικής Αθηνών, του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και της Πολυκλινικής του Ολυμπιακού χωριού, καθώς και κλινικός ερευνητής στο Washington University. Έχει διαρκή συμμετοχή σε πολυάριθμα συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και ενημερώνεται συνεχώς πάνω σε θέματα Χειρουργικής και Συντηρητικής-Αναγεννητικής αντιμετώπισης παθήσεων. Τέλος, μιλάει αγγλικά και ιταλικά.

Κουζανίδης Νικόλαος
Κουζανίδης Νικόλαος
Γενικός Χειρουργός

Ο Κουζανίδης Νικόλαος είναι Γενικός Χειρουργός, πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική, τη ρομποτική χειρουργική και την τηλεχειρουργική στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο "ΚΑΤ" και εκπαιδεύτηκε στην εντατικολογία στο ίδιο νοσοκομείο, στο οποίο αργότερα διετέλεσε επικουρικός Επιμελητής. Η εμπειρία του είναι πολυετής, συνδυάζοντας την πρακτική με τη θεωρία, αφού μέχρι σήμερα παρακολουθεί σεμινάρια και ιατρικά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Κούνα Ελευθερία
Κούνα Ελευθερία
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Η Κούνα Ελευθερία είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος με ιδιωτικό γραφείο στο Γαλάτσι. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Surrey της Μεγ.Βρετανίας και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Κλινική Διατροφή και εξειδίκευση στη Διατροφική και Ψυχολογική Αντιμετώπιση Διατροφικών Διαταραχών και Παχυσαρκίας. Διαθέτει πολυετή εμπειρία έχοντας αντιμετωπίσει επιτυχώς πληθώρα περιστατικών νευρικής βουλιμίας και ανορεξίας , περιστατικά αδηφαγικής διαταραχής και ψυχογενούς παχυσαρκίας καθώς και παιδικής παχυσαρκίας. Η διαιτολόγος παρακολουθεί και ενημερώνεται για τα σύγχρονα ιατρικά δρώμενα λαμβάνοντας μέρος σε εγχώρια και διεθνή συνέδρια και σεμινάρια διατροφής και παχυσαρκίας καθώς επίσης είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων. Στο ιδιωτικό της γραφείο παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες με σεβασμό προς τον επισκέπτη.

Κουράκου Μαρία-Σοφία
Κουράκου Μαρία-Σοφία
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Η Κουράκου Μαρία-Σοφία είναι δερματολόγος -αφροδισιολόγος. Διαθέτει ειδίκευση στη Δερματολογία – Αφροδισιολογία από την Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός» και πτυχίο Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Στην πολυετή εμπειρία της έχει αντιμετωπίσει πολυάριθμα περιστατικά τόσο κλινικής δερματολογίας (δερματοπάθειες ενηλίκων και παίδων, ακμή, λεύκη, ψωρίαση, αλωπεκία, τριχόπτωση, αφροδίσια νοσήματα) όσο και αισθητικές θεραπείες σώματος και προσώπου (σύσφιγξη σώματος, λιποδιάλυση, μεσοθεραπεία σώματος, κυτταρίτιδα Σκληροθεραπεία ευρυαγγειών,ανόρθωση με νήματα PDO (γλουτοί, στήθος) κα).

Κουτουκός Ιωάννης
Κουτουκός Ιωάννης
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

O Κουτουκός Ιωάννης είναι μαιευτήρας- γυναικολόγος, Απόφοιτος ιατρικής σχολής Αθηνών και ειδικευθείς στη Μαιευτική και Γυναικολογία στη Μεγάλη Βρετανία.Διατελεί το Master of science in Advanced Gynecological Endoscopy στο Guildford της Αγγλιας υπό τον Prof. Jeremy Wright. Έχει κάνει την εξειδίκευσή του στο Οσλο της Νορβηγίας στη λαπαροσκοπική γυναικολογική χειρουργική υπό τον Dr Anton Langebrekke και τον Dr. Bjorn Busund και ακολούθως στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής υπό τον Prof. Leopoldo Carlos Videla Rivero. Είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, εκπαιδευτής στην Ευρωπαϊκή Ακαδημία Γυναικολογικής Χειρουργικής Ενδοσκόπησης (EAGS) στο Βέλγιο υπό τον Prof. Arnaud Wattiez και εκπαιδευτής της ένωσης γυναικολογικής λαπαροσκοπικής χειρουργικής της Αργεντινής.

Κούτρας Γεώργιος
Κούτρας Γεώργιος
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

Ο Κούτρας Γεώργιος είναι μαιευτήρας - γυναικολόγος χειρουργός και ειδικεύεται στην αντιμετώπιση των κονδυλωμάτων (HPV), στην παθολογία του τραχήλου της μήτρας, στο τεστ παπ, στην παιδική και εφηβική γυναικολογία, στο διακολπικό υπερηχογράφημα έσω γεννητικών οργάνων, στις κυήσεις και στις κυήσεις υψηλού κινδύνου, στη λαπαροσκοπική χειρουργική, στην υστεροσκόπηση καθώς και στη χειρουργική του μαστού.

Κυριάκος Νικόλαος
Κυριάκος Νικόλαος
Γαστρεντερολόγος

Ο Κυριάκος Νικόλαος είναι Γαστρεντερολόγος, Επιμελητής στη Γαστρεντερολογική Κλινική του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών και παράλληλα Διδάκτωρ στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, με αντικείμενο μελέτης την ασύρματη ενδοσκόπηση εντέρου με κάψουλα. Φοίτησε στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, και σήμερα κατέχει Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Γαστρεντερολογίας. Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν", μέλος της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας και του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας και Διατροφής. Συμμετέχει σε μεγάλο αριθμό σεμιναρίων στην Ελλάδα και κυρίως στο εξωτερικό, ενώ τέλος, αριθμεί 4 ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις, στις οποίες ασχολήθηκε με εναλλακτικές μεθόδους ενδοσκόπησης, με τη διαδικασία ενδοσκόπησης σε ασθενείς που πάσχουν από τη νόσο του Crohn αλλά και ποικίλα θέματα στον τομέα της Γαστρεντερολογίας.

Λαμπρινού Χριστίνα-Πωλίνα
Λαμπρινού Χριστίνα-Πωλίνα
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Η Λαμπρινού Χριστίνα-Πωλίνα είναι διαιτολόγος -διατροφολόγος, πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με εξειδίκευση στην Κλινική Διατροφή και υπ. Διδάκτωρ του ίδιου τμήματος. Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος (ΕΔΔΕ) και του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ). Συμμετέχει ενεργά σε ερευνητικά προγράμματα με θέματα πάνω στην εξατομικευμένη διατροφή και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων, όπως ο Σακχαρώδης Διαβήτης. Συμμετέχει επίσης στη συγγραφή επιστημονικών δημοσιεύσεων σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά με θέματα Διαιτολογίας- Διατροφής αλλά και ως ομιλήτρια σε ημερίδες και συνέδρια για το κοινό και την επιστημονική κοινότητα.

Λαμπρόπουλος Παναγιώτης
Λαμπρόπουλος Παναγιώτης
Οδοντίατρος

Ο Λαμπρόπουλος Παναγιώτης (DDS, Phd) είναι οδοντίατρος. Διαθέτει πτυχίο από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Albert - Ludwig στην Γερμανία και το 2003 αναγορεύτηκε διδάκτορας του Πανεπιστημίου. Eίναι επιστημονικός Συνεργάτης Προσθετικής στην Οδοντιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ). Ο ιατρός Λαμπρόπουλος Παναγιώτης με γνώμονα την αποκατάσταση της φωνητικής, αισθητικής και μασητικής λειτουργίας του στόματος, ειδικεύεται στα οδοντικά εμφυτεύματα και την προσθετική.

Λέκκα Κωνσταντίνα
Λέκκα Κωνσταντίνα
Οδοντίατρος

Η Λέκκα Κωνσταντίνα είναι οδοντίατρος, πτυχιούχος Οδοντιατρικής από την Οδοντιατρική Σχολή Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), πτυχιούχος Οδοντοτεχνικής, Ανώτερη ΣχολήΣτελεχών Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας (ΤΕΙ Αθηνών) και πτυχιούχος στην Αισθητική Οδοντιατρική, Lichtenstein. Έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης στο νοσοκομείο ΚΑΤ, και σε άλλα κέντρα υγείας. Ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις και παρακολουθεί ανελιπώς σεμινάρια και συνέδρια όπως Όψεις ρητίνης, όψεις πορσελάνης και εμφυτεύματα, mini εμφυτεύματα, Νew Υork University College of Dentistry, Νέες εξελίξεις στη σύγχρονη οδοντιατρική - Αισθητική Οδοντιατρική (Νew Υork University College of Dentistry

Λογαράς Νεκτάριος
Λογαράς Νεκτάριος
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Ο Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος Νεκτάριος Λογαράς ειδικεύτηκε στο Νοσοκομείο Δερματικών & Αφροδισίων Νόσων Αθηνών Ανδρέας Συγγρός. Ο ιατρός εξειδικεύεται στην Κλινική Δερματολογία για ενήλικες και παιδιά, Αφροδισιολογία, Αισθητική Δερματολογία (botox, fillers-Εμφυτεύματα Υαλουρονικού, Αντιγήρανση-Ανάπλαση Προσώπου-Ουλές Ακμής με Laser και Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP, Νήματα Προσώπου και Σώματος, Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας - Λιπόλυση), Εφαρμογές Laser (Αποτρίχωση, Ευρυαγγείες, Ακμή, Καφέ κηλίδες, σημάδια, Ραγάδες), Δερματοχειρουργική, Δερματοογκολογία, Βιοψία Δέρματος, Ψηφιακή Δερματοσκόπηση - Χαρτογράφηση Σπίλων για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος.

Μάκρα Σεβαστή
Μάκρα Σεβαστή
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

Η Μάκρα Σεβαστή είναι Ψυχολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού πάνω στη Σχολική Ψυχολογία από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Έχει ειδικευτεί στη Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία από το Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς. Σήμερα είναι Ψυχοθεραπεύτρια παίδων και εφήβων στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς, εξωτερικός συνεργάτης της EAP Hellas και επιστημονικός συνεργάτης του Feel Well Today. Παράλληλα είναι Σχολική Ψυχολόγος σε δημοτικά σχολεία των Αθηνών και συντονίστρια-εκπαιδεύτρια Σχολών Γονέων και του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης. Τέλος έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων και έχει να επιδείξει συγγραφικό έργο που αφορά την ψυχοθεραπεία παίδων και ενηλίκων.

Μαλάμος Παναγιώτης
Μαλάμος Παναγιώτης
Οφθαλμίατρος

Ο Μαλάμος Παναγιώτης είναι οφθαλμίατρος εξειδικευμένος στη χειρουργική οφθαλμολογική. Ο γιατρός έχει πολυετή εμπειρία σε παθήσεις του αμφιβληστροειδούς, στην απεικονιστική παθήσεων αμφιβληστροειδούς, στις παθήσεις ωχράς κηλίδας και οφθαλμικές φλεγμονές - ραγοειδίτιδες. Έχει πάρει την εξειδίκευσή του στην απεικονιστική παθήσεων αμφιβληστροειδούς στην Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική - Γενικό Νοσοκομείο Allgemeines Krankenhaus (AKH), Vienna, Austria και την Εξειδίκευση στις οφθαλμικές φλεγμονές και τις παθήσεις του αμφιβληστροειδούς στην Κρατική Οφθαλμολογική Κλινική Αθηνών. Είναι Υπεύθυνος Τμήματος Ωχράς κηλίδας, Οφθαλμικών φλεγμονών και Ανοσολογίας της Κρατικής Οφθαλμολογικής Κλινικής Αθηνών

Μελετίδου-Βικάτου Ίρμα
Μελετίδου-Βικάτου Ίρμα
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

Η Μελετίδου - Βικάτου Ίρμα είναι Γυναικολόγος - Μαιευτήρας και εξειδικεύεται στην παθολογία του τραχήλου της μήτρας και στη γυναικολογική - μαιευτική χειρουργική. Είναι, παράλληλα, υποψήφια εξειδίκευσης IFEPAGFellow, στην παιδική - εφηβική γυναικολογία και στην Επανορθωτική χειρουργική από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο “Αρεταίειο”. Επιπλέον συνεργάζεται με τα Μαιευτήρια “Ιασώ”, “Μητέρα”, “Λητώ” και “Ρέα”. Τέλος, έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα επιστημονικά σεμινάρια και συνέδρια τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό και είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Μηλάκη Γεωργία
Μηλάκη Γεωργία
Ογκολόγος

Μιχάλη Ηλιάνα
Μιχάλη Ηλιάνα
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Η Μιχάλη Ηλιάνα είναι διαιτολόγος - διατροφολόγος. Διαθέτει πτυχίο διατροφής - διαιτολογίας από το Χαρακοπείο Πανεπιστήμιο και μεταπτυχιακά στον Έλεγχο του στρες και προαγωγή της υγείας από την Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Μουσάτου Βασιλική
Μουσάτου Βασιλική
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Η Μουσάτου Βασιλική είναι δερματολόγος – αφροδισιολόγος με πτυχίο ιατρικής από την ιατρική σχολή του εθνικού και καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά το πέρας των σπουδών της πραγματοποίησε την ειδικότητά της πρώτα στην παθολογία και στη συνέχεια στην δερματολογία όπου και την ολοκλήρωσε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο mater misericordiae university hospital του Δουβλίνου. Πέρα από την πείρα της στον χώρο της δερματολογίας η γιατρός κατέχει και ακαδημαϊκές θέσεις αφού έχει ορκιστεί διδάκτωρ στο εθνικό και καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει ενεργή συμμετοχή τόσο στην παρουσίαση εργασιών σε επιστημονικά συνέδρια όσο και στην δημοσίευσή τους στον ελληνικό και διεθνή επιστημονικό τύπο. Ιδιαίτερο πεδίο ενδιαφέροντός και επιστημονικής ενασχόλησης της αποτελεί η αισθητική - επεμβατική δερματολογία και η παιδοδερματολογία.

Μπαγεώργου Φωτεινή
Μπαγεώργου Φωτεινή
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Η Μπαγεώργου Φωτεινή είναι Δερματολόγος -Αφροδισιολόγος ενηλίκων & παίδων. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και έχει κάνει την ειδίκευση της στην ειδικότητα της Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας στο Νοσοκομείο "Ανδρέας Συγγρός"στο οποίο παρακολουθεί ασθενείς ως επιστημονικός συνεργάτης. Έχει εξειδικευθεί τόσο στην κλασική όσο και στην αισθητική δερματολογία -δερματοχειρουργική σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές Botox, fractional laser, laser αποτρίχωση, PRP, lifting με χρήση νημάτων, fillers υαλουρονικού οξέως, βλεφαροπλαστική, λιποαναρρόφησης. Στην πολυετή εμπειρία της έχει αντιμετωπίσει με εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας δερματολογικά προβλήματα όπως ακμή, δερματίτιδες, ψωρίαση, κονδυλώματα, αλωπεκίες κλπ.

Μπαλαμπάνης Κωνσταντίνος
Μπαλαμπάνης Κωνσταντίνος
Διαβητολόγος

Ο Μπαλαμπάνης Κωνσταντίνος είναι παθολόγος – διαβητολόγος πτυχιούχος ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών και είναι υποψήφιος διδάκτωρ του ίδιου πανεπιστημίου. Παράλληλα, είναι πανεπιστημιακός υπότροφος παθολογίας – σακχαρώδους διαβήτη, στην Β΄ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών – Μονάδα Έρευνας Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ», με κλινικό, ερευνητικό και διδακτικό έργο και επιστημονικά υπεύθυνος του Διαβητολογικού Ιατρείου - της Γ΄ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center". Εξειδικεύεται στον έγχο διαβήτη, προ-διαβήτη και παχυσαρκίας.

Μπόρσα Δήμητρα
Μπόρσα Δήμητρα
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Η Μπόρσα Δήμητρα είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, αριστούχος απόφοιτος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Στη διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε ενεργά σε ερευνητικά προγράμματα διατροφής και γι' αυτό συγκεντρώνει σήμερα δημοσιευμένες ακαδημαϊκές εργασίες. Κατέχει τίτλο ειδικού αθλητικής διατροφής, κατόπιν παρακολούθησης ειδικού σεμιναρίου υπό την αιγίδα της Διεθνούς Κοινότητας Αθλητικής Διατροφής. Ενδιαφέρεται για τα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα και τις σύγχρονες συστάσεις στους τομείς της διαχείρισης βάρους, της διατροφικής συμβουλευτικής, της κλινικής και αθλητικής διατροφής, για τα οποία παρακολουθεί τακτικά συνέδρια και ημερίδες. Τέλος, είναι μέλος στον Πανελλήνιο Σύλλογο Διαιτολόγων - Διατροφολόγων.

Νάνου Άννα
Νάνου Άννα
Αλλεργιολόγος

Η Νάνου Άννα είναι αλλεργιολόγος παίδων και ενηλίκων. Εκπαιδεύτηκε στην Μονάδα Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας του Νοσοκομείου Παίδων Π&Α Κυριακού και στο Αλλεργιολογικό τμήμα του Λαϊκού Νοσοκομείου. Κατά την πολυετή εμπειρία της έχει αντιμετωπίσει όλο το φάσμα των αλλεργικών παθήσεων σε παιδιά και ενήλικες, όπως περιστατικά αναπνευστικής αλλεργίας (ρινίτιδα, άσθμα), δερματικής αλλεργίας (ατοπική δερματίτιδα, κνίδωση), τροφικής αλλεργίας, φαρμακευτικής αλλεργίας κ.α. Επίσης διενεργεί τεστ αλλεργίας και ειδική ανοσοθεραπεία.

Παλαιολόγου Ροζίνα
Παλαιολόγου Ροζίνα
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

Η Παλαιολόγου Ροζίνα είναι Ψυχολόγος, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι εξειδικευμένη στη Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία από το Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς, καθώς και σε νέες σύγχρονες προσεγγίσεις αντιμετώπισης του στρες. Εκπαιδεύεται στο πρωτόκολλο Mindfulness - Βased Stress Reduction, όπως αυτό εφαρμόζεται στο Harvard, στη Google και σε άλλους οργανισμούς στις ΗΠΑ αλλά και διεθνώς. Είναι ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Ψυχικής Υγείας της Γυναίκας, πρόκειται για επιστημονική αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ασχολείται με ζητήματα ψυχικής υγείας της γυναίκας, ενώ τέλος, εργάζεται ως Ψυχολόγος στη Μονάδα Γονιμότητας "Ρέα" καθώς και στη Μαιευτική Κλινική Μαιευτηρίου "Ρέα".

Παναγιωτακοπούλου Ελένη
Παναγιωτακοπούλου Ελένη
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

Η Παναγιωτακοπούλου Ελένη ειναι ψυχολόγος εκπαιδευόμενη στο μοντέλο της Μη Κατευθυντικής Παρεβατικότητας (NDI) του Michel Lobrot, το οποίο έχει ως βασική αρχή την επικέντρωση στην επιθυμία. Το μοντέλο αυτό απευθύνεται κυρίως σε ανθρώπους που θέλουν να εμβαθύνουν στις προσωπικές τους σχέσεις αλλά και στην γνώση τους εαυτού τους. Σε ανθρώπους που το σώμα τους δίνει σημάδια πως "κάτι δε πάει καλά".Σε ανθρώπους πάσχοντες από σωματικές ή ψυχικές παθήσεις και στις οικογένειές τους.

Πανουτσοπούλου  Ιωάννα
Πανουτσοπούλου Ιωάννα
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Η Πανουτσοπούλου Ιωάννα είναι δερματολόγος - αφροδισιολόγος. Διαθέτει πτυχίο ιατρικής από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ΑΘηνών και είναι εξειδικευμένη στο University of Minnesota των ΗΠΑ στην αισθητική δερματολογία, στην παιδοδερματολογία, στην ογκολογία δέρματος και στην επεμβατική δερματολογία.Έχει πληθώρα ομιλιών σε αμερικανικά και διεθνή συνέδρια, καθώς επίσης, δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Παπαγγελόπουλος Ιωάννης
Παπαγγελόπουλος Ιωάννης
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Ο Παπαγγελόπουλος Ιωάννης είναι δερματολόγος. Διαθέτει μετεκπαίδευση στη δερματοσκόπηση σπίλων και μελανώματος και στη δερματοχειρουργική με laser στην Νάπολη και στο Βερολίνο και είναι εξειδικευμένος στην αισθητική δερματολογία και στην επεμβατική δερματολογία σε νοσοκομεία της Αθήνας. Ο γιατρός έχει εργαστεί σε πολλά νοσοκομεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως το Νοσοκομείο Charite στο Βερολίνο και ο "Ευαγγελισμός". Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε παθήσεις κυτταρίτιδας, πανάδων, τριχόπτωσης, τριχοφυΐας και χαλάρωσης.Είναι Εξωτερικός Συνεργάτης του Metropolitan Hospital και Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Παπαδαυίδ Νατάσα
Παπαδαυίδ Νατάσα
Παθολόγος

Η Παπαδαυίδ Νατάσα είναι Παθολόγος με Μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Πόνου και στην Παρηγορητική Ιατρική από το Newcastle University της Μεγάλης Βρετανίας. Παράλληλα, είναι πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου του Καρόλου της Πράγας. Συνεργάζεται ως Παθολόγος ιατρός με την Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου “Μητέρα” και είναι Συνεργάτης ιατρός του νοσοκομείου “Υγεία”. Από το 2004 έως το 2006 η ιατρός εργάστηκε στην Αγγλία, στο Poole General Hospital και στο Winchester Nuffield Hospital. Λαμβάνοντας την ειδικότητα της Παθολογίας, ξεκίνησε να εργάζεται στο νοσοκομείο “Ιασώ General” ως Επιμελήτρια Παθολογίας. Η Μεταπτυχιακή της εκπαίδευση περιλαμβάνει σεμινάρια υπέρτασης από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της υπέρτασης, και σεμινάρια στην ηπατολογία από το Πανεπιστήμιο UCL - Royal Free Hospital του Λονδίνου. Τέλος, έχει ενεργό συμμετοχή σε συνέδρια ηπατολογίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Παπαϊωάννου Βασιλική
Παπαϊωάννου Βασιλική
Παιδίατρος

Η Παπαϊωάννου Βασιλική είναι Παιδίατρος, πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ενδοκρινολογία και το Διαβήτη από το Πανεπιστήμιο Queen Mary’s του Λονδίνου. Έχει ειδικευτεί στην παιδιατρική σε μεγάλα νοσοκομεία της Ελλάδας, όπως το Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”, το Νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” και το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, καθώς και σε μεγάλα νοσοκομεία του Λονδίνου όπως το Newham University Hospital, το Royal Brompton Hospital, το Barnet General Hospital και το Chase Farm Hospital. Μέχρι και σήμερα είναι Επιμελήτρια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Νοσοκομείου ΙΑΣΩ και Παιδίατρος - Συνεργάτης παιδικών σταθμών του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών. Τέλος, έχει παρακολουθήσει συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό και μιλάει αγγλικά και γερμανικά.

Παπαχρήστου Χρήστος
Παπαχρήστου Χρήστος
Ουρολόγος - Ανδρολόγος

Ο Παπαχρήστου Χρήστος είναι ουρολόγος - ανδρολόγος που ανακηρύχθηκε διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και διατελεί Διευθυντής του Ουρολογικού τμήματος ΕΛ. ΑΣ. Αποφοίτησε από την Ανώτατη Στρατιωτική Ιατρική Σχολή (ΣΣΑΣ) και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στη Β’ Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική του Σισμανόγλειου. Σήμερα, είναι επιστημονικά υπεύθυνος του Ουρολογικού τμήματος των μαιευτηρίων “Λητώ” και παράλληλα συνεργάζεται με μεγάλες κλινικές της Αθήνας, όπως είναι το νοσοκομείο Υγεία, η Ευρωκλινική Αθηνών, ο Λευκός Σταυρός και το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο. Συγκεντρώνει μακρόχρονη εμπειρία από την θεωρητική και την πρακτική του κατάρτιση, συμμετέχει ανελλιπώς σε ιατρικά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα αρθρογραφεί σε σχετικά θέματα της εξειδίκευσή του. Τέλος, είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής και της Αμερικανικής.

Παπουτσής Γεώργιος
Παπουτσής Γεώργιος
Παιδοδοντίατρος

Ο Παπουτσής Γεώργιος είναι παιδοδοντίατρος με πτυχίο οδοντιατρικής από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εκτεταμένες μεταπτυχιακές σπουδές στο Healthcare Management του Πανεπιστημίου του Surrey, στη χορήγηση μέθης στην οδοντιατρική του King's College του Λονδίνου και στην παιδοδοντία του University College του Λονδίνου. Στόχος του γιατρού είναι να δημιουργήσει μια οδοντιατρική εμπειρία που να επιτρέπει στους επισκέπτες του να απολαύσουν τα οφέλη από μια συνολική οδοντιατρική φροντίδα, σε ένα ευχάριστο και άνετο περιβάλλον. Μέσα από την εμπειρία του και την εξειδίκευση του στην χορήγηση αναισθησίας χωρίς αναισθητική βελόνα και τη χρήση τεχνολογίας laser για τη διάγνωση της τερηδόνας, ο γιατρός έχει βοηθήσει εκατοντάδες ασθενής.

Παρασκευοπούλου Ιφιγένεια
Παρασκευοπούλου Ιφιγένεια
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

Η Παρασκευοπούλου Ιφιγένεια είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Life, Career, Business Coach. Είναι πιστοποιημένη Personal & Executive Coach, Συνθετική - Συστημική Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Σύμβουλος HRM & Εργασιακών Σχέσεων. Είναι πτυχιούχος ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει τον τίτλο Master of Arts in Human Resource Management and European Industrial Relations από το University of Keele της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ έχει εξειδικευτεί στην Εφαρμοσμένη Συμβουλευτική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Παράλληλα, έχει εκπαιδευτεί στο Coaching στο Athens Coaching Institute αποκτώντας το Diploma in Evidence - based Coaching. Έχει συγκεντρώσει 20ετή εργασιακή εμπειρία σε μεγάλους και μικρούς οργανισμούς, στον Χρηματοοικονομικό και Τραπεζικό χώρο, στον τομέα της υγείας και στο αντικείμενο της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας. Τέλος, είναι μέλος της Hellenic Coaching Association, του European Mentoring & Coaching Council, της Association for Coaching και της International Positive Psychology Association.

Πουλάκη Ελισάβετ
Πουλάκη Ελισάβετ
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Η Πουλάκη Ελισάβετ είναι δερματολόγος - αφροδισιολόγος πτυχιούχος ιατρικής από την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου Carabobo της Βαλένσια της Βενεζουέλας και έχει κάνει την ειδίκευσή της στη δερματολογία - αφροδισιολογία στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ‘’Ανδρέας Συγγρός’’ και στο νοσοκομείο ‘’Λοιμωδών”. Έχει πάρει μέρος σε πληθώρα εκπαιδευτικών σεμιναρίων, συνεδρίων καθώς και δημοσιεύσεων. Είναι μέλος του ιατρικού συλλόγου Αθηνών, ιατρικού συλλόγου Μαδρίτης, της ελληνικής δερματολογικής εταιρείας κ.α.

Ρίτσου Μαρία & Συνεργάτες
Ρίτσου Μαρία & Συνεργάτες
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Η Ρίτσου Μαρία είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής από το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Λάρισας. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη διαχείριση βάρους και για πολλά έτη εργάστηκε ως Διαιτολόγος-Διατροφολόγος στον ιδιωτικό τομέα. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων, της European Society of Clinical Nutrition και της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας. Τέλος, παρακολουθεί σεμινάρια και ημερίδες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και συμμετέχει ως ομιλήτρια, σε σχολεία και ιδιωτικά κέντρα με στόχο την ενημέρωση και πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας.

Σακελλαρίου Θεόδωρος
Σακελλαρίου Θεόδωρος
Καρδιολόγος

Ο Σακελλαρίου Θεόδωρος είναι καρδιολόγος. Είναι υποψήφιος διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας και διαθέτει πτυχίο Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ο γιατρός διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία σε υπηρεσίες για διάγνωση και αντιμετώπιση όλων των καρδιαγγειακών παθήσεων, όπως αρτηριακή υπέρταση, δυσλιπιδαιμία, αρρυθμίες,ταχυκαρδίες, κολπική μαρμαρυγή, στεφανιαία νόσο, καρδιακή ανεπάρκεια. Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης, Καρδιολογική Κλινική, Νοσοκομείο "Ερρίκος Ντυνάν", ενώ έκανε την ειδίκευσή του στο Σισμανόγλειο και στο Μεταξά.

Σαράφης Βασίλειος
Σαράφης Βασίλειος
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

Ο Σαράφης Βασίλειος είναι Χειρουργός Γυναικολόγος- Μαιευτήρας πτυχιούχος Ιατρικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και εξειδίκευση στην υπογονιμότητα και υποβοηθούμενη αναπαραγωγή για 4 χρόνια στο Λονδίνο. Η εξειδικευμένη ενασχόληση του ιατρού περιλαμβάνει την εξατομικευμένη διέγερση των ωοθηκών στις θεραπείες γονιμότητας με έμφαση στην ποιότητα των παραγόμενων ωαρίων και στην αποφυγή παρενεργειών και ειδικά σε εξωσωματική σε φυσικό κύκλο (εξωσωματική χωρίς φάρμακα) και σε τροποποιημένο φυσικό κύκλο (εξωσωματική με ελάχιστα φάρμακα) για την επίτευξη εγκυμοσύνης ακόμη και στις γυναίκες με χαμηλό απόθεμα ωαρίων. Επίσης ειδικεύεται στην διερεύνηση των σαλπίγγων, της ενδομήτριας κοιλότητας και των ωοθηκών με τη χρήση νέων προηγμένων απεικονιστικών μέσων με βάση τον υπέρηχο (3D Υπερηχογαφική Σαλπιγγογραφία, HyFosy Hydro Foam Salpingography).

Σιαφάκας Αθανάσιος
Σιαφάκας Αθανάσιος
Αγγειοχειρουργός - Αγγειολόγος

Ο Σιαφάκας Αθανάσιος είναι Αγγειοχειρουργός Αγγειολόγος, πτυχιούχος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων. Είναι Επιμελητής της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και διαθέτει εξειδίκευση στην αγγειακή υπερηχογραφία και στην ενδοαγγειακή χειρουργική και πολυετή εμπειρία στη θεραπεία ασθενειών όπως ευρυαγγείες και κιρσοί κάτω άκρων (φλεβίτης) μέχρι πιο πολύπλοκα όπως φλεβικά έλκη, θρομβώσεις και μεταθρομβωτικό σύνδρομο, κιρσοί πυέλου και γεννητικών οργάνων (σύνδρομο πυελικής συμφόρησης). Παράλληλα, ο ιατρός είναι opinion leader και ο επίσημος εκπαιδευτής ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, όπως αγγειοχειρουργοί, πλαστικοί, δερματολόγοι, στην εφαρμογή σκληροθεραπειών στην Ελλάδα και την Κύπρο. Ο ιατρός χρησιμοποιεί τις πλέον προηγμένες τεχνικές διάγνωσης και τις ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες τελευταίας γενιάς όπως Laser, Ραδιοσυχνότητες (RF), Θεραπεία με Ατμό (Steam), οι οποίες προσφέρουν άριστα αισθητικά και ιατρικά αποτελέσματα.

Σιαφάκας Ιωάννης
Σιαφάκας Ιωάννης
Ουρολόγος - Ανδρολόγος

Ο Σιαφάκας Ιωάννης είναι ουρολόγος - ανδρολόγος και διατελεί Αναπληρωτής Διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας. Αποφοίτησε από την Ανώτατη Στρατιωτική Ιατρική Σχολή (ΣΣΑΣ) και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Εκπαιδεύτηκε στην Ουρολογική κλινική του Νοσοκομείου “Γ.Γεννηματάς” και συνέχισε την μετεκπαίδευσή του στην Ουρολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Μασαχουσέτης και στην Ιατρική Σχολή του Harvard στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Κατέχει τίτλο Fellow of European Board of Urology και συνεργάζεται με τις κλινικές: Ιασώ General, την Βιοκλινική, την Ευρωκλινική και το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Τέλος, είναι εγγεγραμμένος στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και είναι μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας.

Σμπιλίρης Μιχαήλ
Σμπιλίρης Μιχαήλ
Νευρολόγος

Ο Σμπιλίρης Μιχαήλ είναι αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση στη Λειτουργική Νευροχειρουργική. Έχει πολυετή εμπειρία στη Νευρολογία και Νευροχειρουργική στα νοσοκομεία "Ευαγγελισμός", "Οι Άγιοι Ανάργυροι" ενώ παράλληλα έχει εργαστεί για το Εργαστήριο Μοριακής Ιολογίας του Εθνικού Κέντρου Αναφοράς Ρετροϊών - Έδρα Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο ιατρός έχει εκπονήσει διδακτορική διατριβή στη νόσο του Parkinson και αντιμετωπίζει όλο το εύρος των παρκινσονικών συνδρόμων. Τέλος, έχει λάβει μέρος σε δεκάδες ανακοινώσεις σε συνέδρια της Ελλάδος και του εξωτερικού με παράλληλες δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα περιοδικά πάνω στο αντικείμενο της Νευρολογίας, μένοντας διαρκώς ενημερωμένος για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα ειδίκευσής του.

Σουνιάδης Παναγιώτης
Σουνιάδης Παναγιώτης
Παιδίατρος

Ο Σουνιάδης Παναγιώτης είναι παιδίατρος.Έχει διατελέσει ιατρός της Β΄ Παιδιατρικής κλινικής του Γ.Ν. Παίδων ‘’ Η Αγία Σοφία ’’,Παιδιατρικής κλινικής του Γ.Ν Κορίνθου,Ιατρός Παθολογικού τομέα Γ.Ν ένω κατέχει εξειδίκευση στην υποστήριξη της ζωής στα παιδιά (APLS). Είναι μέλος της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρίας

Σταραντζής Κωνσταντίνος
Σταραντζής Κωνσταντίνος
Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός

Ο κ. Σταραντζής Κωνσταντίνος είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και Διευθυντής της Ε Ορθοπαιδικής κλινικής στο ΙΑΣΩ General. Είναι, επίσης, εν ενεργεία Διευθυντής Χειρουργός Σπονδυλικής Στήλης (Consultant Spinal Surgeon) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του North Staffordshire (Stoke-on-Trent) στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επιστημονικός Διευθυντής και υπεύθυνος του τμήματος σπονδυλικής της Osteon Orthopedic Clinic. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις σύγχρονες τεχνικές και συγκεκριμένα για αυτές της ελάχιστης επεμβατικότητας, αλλά επιλέγει να τις χρησιμοποιεί στις περιπτώσεις που αυτές ενδείκνυνται και ποτέ όταν οι κλασσικές μέθοδοι είναι πιο ασφαλείς και αποδοτικές. Είναι μέλος πολλών ελληνικών και ξένων επιστημονικών επιτροπών και οργανώσεων και παραμένει ακαδημαϊκά ενεργός, ως Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχοντας στο ενεργητικό του δεκάδες δημοσιεύσεις άρθρων και πρωτοποριακών χειρουργικών τεχνικών σε επιστημονικά περιοδικά και επιθεωρήσεις του εξωτερικού. Έχει επίσης συμμετοχή στην συγγραφή και μετάφραση σύγχρονων συγγραμμάτων Ορθοπαιδικής.

Ταπάκης Λευτέρης
Ταπάκης Λευτέρης
Ομοιοπαθητικός

Ο Ταπάκης Λευτέρης είναι Ομοιοπαθητικός ιατρός, πτυχιούχος Ιατρικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος, με αντικείμενο τα Ολιστικά Εναλλακτικά Θεραπευτικά Συστήματα. Είναι διπλωματούχος της Διεθνούς Ακαδημίας Κλασσικής Ομοιοπαθητικής, όπου σήμερα τελεί μέλος. Συγχρόνως, διατελεί επικεφαλής της Ερευνητικής Ομάδας Ιατρών στο Πρωτοποριακό Πρόγραμμα VithoulkasCompass. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής και της Επιστημονικής Επιτροπής Διεθνούς Ακαδημίας Κλασσικής Ομοιοπαθητικής. Τέλος, συμμετέχει σε πανελλήνια και παγκόσμια συνέδρια ομοιοπαθητικής εξασφαλίζοντας τη συνεχή επιμόρφωσή του στο συγκεκριμένο αντικείμενο, το οποίο ασκεί από το 2003.

Τέλιος Γεώργιος
Τέλιος Γεώργιος
Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ)

Ο Τέλιος Γεώργιος είναι Ωτορινολαρυγγολόγος, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά στην Αθήνα στα Νοσοκομεία "Μεταξά" και "Ελπίς" και στη συνέχεια εργάστηκε για 5 έτη στη Μ. Βρετανία σε υπεύθυνες θέσεις στο Βρετανικό εθνικό σύστημα υγείας. Εκεί εξειδικεύτηκε στην Χειρουργική του Αυτιού, Χειρουργική Κεφαλής και Τραχήλου για τους όγκους του τραχήλου, Χειρουργική μύτης - Ρινοπλαστική - Ενδοσκοπική Χειρουργική μύτης και στην Παιδοωτορινολαρυγγολογία. Τον τελευταίο χρόνο της παραμονής στην Βρετανία εργάστηκε ως Διευθυντής του ΩΡΛ τμήματος. Διατηρεί στενούς δεσμούς με τη Μ. Βρετανία, όπου μεταβαίνει κάθε χρόνο για εκπαίδευση στις νεώτερες χειρουργικές τεχνικές στην Ωτορινολαρυγγολογία.

Τζώνης Παναγιώτης - Facemed Clinic
Τζώνης Παναγιώτης - Facemed Clinic
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

Ο Τζώνης Παναγιώτης είναι Γυναικολόγος - Μαιευτήρας, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Νόβι Σαντ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Έρευνα για την Αναπαραγωγική Υγεία από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ειδικεύτηκε στη Γυναικολογία και Μαιευτική στα Νοσοκομεία: "Μεταξά" στον Πειραιά, Γ.Ν.Α "Αττικόν", και στην κλινική "Γένεσις", όπου διατελεί επιστημονικός συνεργάτης μέχρι σήμερα. Αριθμεί συνολικά 6 ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις και παράλληλα παρακολουθεί μεγάλο αριθμό σεμιναρίων και ιατρικών συνεδρίων στον τομέα εξειδίκευσής του. Τέλος, είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ευρωπαϊκής Εταιρείας της Αναπαραγωγικής Ανοσολογίας, της Ελληνικής Ανοσολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής χειρουργικής εταιρείας μαστού και της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής.

Τότης Αντώνιος
Τότης Αντώνιος
Πλαστικός Χειρουργός

Ο Τότης Αντώνιος είναι πλαστικός χειρούργος, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Μονάχου της Γερμανίας και διαθέτει ειδικότητα στην γενική χειρουργική, ενώ έχει πραγματοποιήσει μετεκπαίδευση στην αυτόλογη μεταμόσχευση λίπους σε πρόσωπο και σώμα (μαστό), στο ιατρικό needling και την λιποαναρρόφηση. Ο γιατρός εξειδικεύεται σε θεραπείες με υαλουρονικό οξύ – fillers, στη λιποαναρρόφηση, την αυτόλογη μεταμόσχευση λίπους για απώλεια όγκου προσώπου, την αυξητική μαστού, την αποκατάσταση μαστού μετά μαστεκτομής ή ογκεκτομής, το ιατρικό needling για αναζωογόνηση προσώπου, την εξαφάνιση ουλών, ραγάδων, δυσχρωμιών, ουλών ακμής, όπως ακόμα και την εκτομή και αποκατάσταση μορφωμάτων και καρκινωμάτων δέρματος.

Τσέτα Βασιλική
Τσέτα Βασιλική
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Η Τσέτα Βασιλική είναι δερματολόγος - αφροδισιολόγος. Διαθέτει πτυχίο από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έχει μετεκπαιδευθεί στην αντιγήρανση (World Society of Anti-Aging Medecine), ενώ έχει κάνει την ειδίκευσή της στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός (το μεγαλύτερο Νοσοκομείο Δερματικών Νόσων της Ελλάδος). Η γιατρός είναι εξειδικευμένη στην αισθητική δερματολογία, ενώ έχει ιδιαίτερη εμπειρία στο μη χειρουργικό Lifting (συνδυαστική θεραπεία bottox, υαλουρονικό, PRP και Νήματα) και στην ετερόλογη και αυτόλογη μεσοθεραπεία (PRP). Είναι μέλος στην Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία, WOSIAM (World Society Interdisciplinary Anti-Aging Medicine), Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης,Ελληνική Δερματοχειρουργική Εταιρία.

Τσουνής Δημήτριος
Τσουνής Δημήτριος
Γαστρεντερολόγος

Χαραμαντά Μαρία
Χαραμαντά Μαρία
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

Η Χαραμαντά Μαρία είναι Γυναικολόγος - Μαιευτήρας, απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Αναπαραγωγική και Αναγεννητική Ιατρική από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πραγματοποίησε την ειδικότητά της στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και στην Α' Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική του Γ.Ν.Α "Αλεξάνδρα" και την ολοκλήρωσε στο τμήμα Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας και Παιδικής - Εφηβικής Γυναικολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου UCLH στο Λονδίνο. Σε συνεργασία με το UCLH και στο πλαίσιο της διπλωματικής της εργασίας, εκπονεί έρευνα για τις διαταραχές εμμήνου ρύσεως σε έφηβες. Τέλος, επιμορφώνεται συνεχώς παρακολουθώντας μαθήματα εξ αποστάσεως, σεμινάρια και ιατρικά συνέδρια στον τομέα της γυναικολογίας και αναπαραγωγικής υγείας, με στόχο να διατηρεί τη μέγιστη γνώση σύμφωνα με τα διεθνή ιατρικά πρωτόκολλα.

Χαριτάκη Δώρα
Χαριτάκη Δώρα
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής

Η Χαριτάκη Δώρα είναι ψυχολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου με ειδίκευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία, κατόπιν 4ετούς παρακολούθησης του προγράμματος του Εργαστηρίου Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων. Συντονίζει βιωματικά σεμινάρια ψυχολογίας και συνεργάζεται με ιδιωτικά ψυχοπαιδαγωγικά κέντρα, όπου πραγματοποιεί συνεδρίες με παιδιά και εφήβους, συνεδρίες συμβουλευτικής γονέων, καθώς και οικογενειακές συνεδρίες. Συνεχίζει την κατάρτισή της μέσα από σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια, ενώ τέλος την ενδιαφέρει η σύνδεση της πράξης της ψυχοθεραπείας με τις τέχνες και το βιωματικό τρόπο μάθησης.

Χιώτης Ιωάννης
Χιώτης Ιωάννης
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Ο Χιώτης Ιωάννης είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος. Έχει εξειδικευτεί στην Δερματολογία - Αφροδισιολογία στην Πανεπιστημιακή κλινική του Leeds στην Αγγλία και στο Νοσοκομείο Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων “Ανδρέας Συγγρός”. Φροντίζοντας για τη συνεχή του επιμόρφωση, από το 1992 έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων που σχετίζονται με την Δερματοχειρουργική, τη Δερματολογία και το Laser. Τελος, είναι μέλος της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Δερματολογικής Εταιρείας.

Facemed Clinic
Facemed Clinic
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Η Facemed είναι εταιρεία που αφορά την Ιατρική και την Κοσμητολογία. Τα ιατρεία του Facemed καλύπτουν ανάγκες του δέρματος, από θέματα που άπτονται της κλινικής δερματολογίας μέχρι τις σύγχρονες θεραπείες της ιατρικής κοσμητολογίας, υπό την φροντίδα των δερματολόγων του κέντρου, κ. Λοϊζίδη Χριστόφορου και κ. Μπανταβάνου Απόστολου.Την ομάδα ολοκληρώνει ο γυναικολόγος κ.Τζώνης Παναγιώτης που πέραν των κλασικών γυναικολογικών περιστατικών που αναλαμβάνει, συνεργάζεται με τους υπόλοιπους γιατρούς για την διερεύνηση κυρίως ορμονικών παθήσεων, αλλά και σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων.Ο χρυσός κανόνας του Facemed για να επιτευχθεί το ιδανικό είναι να κινούμαστε με γνώμονα την υγεία του δέρματος και την κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν, έχοντας στο μυαλό μας ότι η πρόληψη μπορεί να ξεπερνά αυτό τον κανόνα.

K41 - HPV Prevention
K41 - HPV Prevention
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Ανενεργοί ιατρικοί συντάκτες

  • Βασιλάς Ιωάννης - Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
  • Κολοτούρου Μαρία - Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
  • Μητρόπουλος Γεώργιος - Ψυχίατρος
  • Οικονόμου Γεώργιος - Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
  • Ράλλης Ιωάννης - Ενδοκρινολόγος
EU Ψηφιακή Ελλάδα ΕΣΠΑ 2011 - 2014

Μέσω της δράσης ICT4Growth, η επιχείρηση ενισχύθηκε στο πλαίσιο του
Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» & του ΠΕΠ Αττικής.
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει