Επίλεξε την περιοχή σου και δες τους γιατρούς που είναι κοντά σου.

Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑΣύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥΕπίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Χρησιμοποίησε τα φίλτρα για να βρεις τον πιο εξειδικευμένο γιατρό για σένα!

Laser αποτρίχωση

Απαλλάξου μόνιμα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα

ΒΡΕΣ ΕΔΩ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΡΟ
stamp

Τι είναι και πώς γίνεται;

Η laser αποτρίχωση βασίζεται στην επιλεκτική φωτοθερμόλυση, δηλαδή στην ειδική απορρόφηση φωτός ορισμένου μήκους κύματος από την τρίχα, ώστε να καταστραφεί χωρίς να επηρεαστεί το περιβάλλον δέρμα. Το φως απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας, μετατρέπεται σε θερμότητα και αποσυντίθεται, με αποτέλεσμα να αποτρέπεται η επανεμφάνισή της.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι για να κάνουν laser αποτρίχωσης είναι όσοι επιθυμούν να απαλλαγούν από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα τους σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος πλην του τριχωτού της κεφαλής. Οι πιο συχνές εφαρμογές αφορούν:

 • πρόσωπο - μουστάκι
 • άκρα - χέρια και πόδια
 • μπικίνι και ευαίσθητη περιοχή
 • ώμους
 • μασχάλη
 • στήθος

Με αυτή τη μέθοδο αποτρίχωσης αφαιρούνται πολλές τρίχες ταυτόχρονα. Η χρήση της αδρανοποιεί τους τριχικούς θυλάκους όταν βρίσκονται στη φάση της ανάπτυξης. Γι’ αυτό και κρίνεται απαραίτητη η επανάληψη της διαδικασίας με μεσοδιάστημα 1-3 μηνών, ώστε να επιτευχθεί μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

Το ήξερες ότι...

Η laser αποτρίχωση έχει καλύτερα αποτελέσματα σε λευκό δέρμα με σκουρόχρωμες τρίχες.

Μέθοδοι laser αποτρίχωσης

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 3 μεθόδους αποτρίχωσης, αυτή που ενδείκνυται για την δική σου περίπτωση.

Laser Alexandrite: Εκπέμπει μονοχρωματικό φως στα 755nm και θεωρείται η πιο αποτελεσματική και η πλέον ενδεδειγμένη για ιατρική αποτρίχωση. Στοχεύει σε συγκεκριμένα σημεία και δεν επηρεάζεται η επιδερμίδα στη γύρω περιοχή.

Πλεονεκτήματα:

 • Εκπέμπει μονοχρωματικό φως
 • Ασφαλές γι’ αυτό και εφαρμόζεται σε όλα τα μέρη του σώματος
 • Η περιοχή γύρω από το σημείο ενδιαφέροντος δεν επηρεάζεται, καθώς δρα στοχευμένα

Μειονεκτήματα:

 • Δεν ενδείκνυται σε περιπτώσεις ξανθών τριχών, ούτε αν το δέρμα έχει ήδη εκτεθεί στον ήλιο και είναι μαυρισμένο

Άλλες χρήσεις του λειζερ Αλεξανδρίτη: Αφαίρεση τατουάζ, αντιμετώπιση πανάδων, κηλίδων και βλαβών του δέρματος, αντιμετώπιση ευρυαγγειών.

doctor
Η Βογιατζή Μαρία - Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος λέει:

“Αν επιλέξεις το laser κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, φρόντισε να προστατέψεις στο δέρμα σου με αντηλιακό για τουλάχιστον 1 βδομάδα μετά τη συνεδρία.”

Laser Alexandride Laser Diode Laser ND- YAG Αποτρίχωση IPL
ΠΟΤΕ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ Σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες/ όχι σε μαυρισμένο από τον ήλιο δέρμα Καστανές τρίχες και ακόμη και σε μαυρισμένα δέρματα Σκουρόχρωμες επιδερμίδες Ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες
ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Δεν εφαρμόζεται σε ξανθές τρίχες και σε μαυρισμένα δέρματα Έχει χαμηλή ενέργεια και άρα, δεν είναι σε όλες τις περιπτώσεις αποτελεσματικό Μπορεί να προκαλέσει ενόχληση Είναι επώδυνη και έχει περισσότερες παρενέργειες
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Είναι πιο αποτελεσματικό σε καστανές και πιο σκούρες τρίχες Προτιμάται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες σε μαυρισμένα δέρματα Κυρίως σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες Σε ανοιχτόχρωμα δέρματα έχει αποτελεσματικότητα
ΕΚΠΕΜΠΕΙ Μονοχρωματικό φως στα 755nm Φως στα 805nm Φως στα 1064nm Φως στα 500 με 1200nm

Πλεονεκτήματα laser αποτριχωσης

Η αποτριχωση με λειζερ πλεονεκτεί έναντι των άλλων διαθέσιμων μεθόδων απομάκρυνσης της τριχοφυΐας στα εξής σημεία:

 • Έχει μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα.
 • Είναι επιστημονικά αποδεκτή.
 • Δεν προκαλεί θυλακίτιδες, ερυθρότητα, ευρυαγγείες.
 • Δεν κινδυνεύεις από δερματίτιδες και ερεθισμούς του δέρματος.
 • Είναι η πιο αποτελεσματική και ασφαλής μέθοδος αποτρίχωσης, ακόμη και στα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος.
 • Έχει λιγότερες παρενέργειες από τις άλλες μεθόδους αποτρίχωσης.

Σύγκριση laser - αποτρίχωσης IPL

Το laser αποτρίχωσης:

 • εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος
 • είναι ανώδυνη μέθοδος
 • δρα στη ρίζα της τρίχας
 • στοχευμένη δέσμη μονοχρωματικού φωτός
 • υψηλή αποτελεσματικότητα σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος
 • οι παρενέργειες περιορίζονται καθώς εφαρμόζεται διαφορετική μέθοδος για κάθε τύπο και χρώμα δέρματος

Αντίθετα, η αποτρίχωση IPL:

 • εφαρμόζεται κυρίως σε πιο ανοιχτόχρωμους τύπους δέρματος
 • μπορεί να είναι επώδυνη αν δεν εφαρμοστεί σωστά από τον ειδικό
 • το φως δεν στοχεύει σε συγκεκριμένη περιοχή, αλλά σε πιο ευρεία
 • μπορεί να προκαλέσει πόνο και παρενέργειες λόγω του ότι δεν χρησιμοποιούνται τεχνικές όπως ο μηχανισμός ψύξης
 • δεν εξασφαλίζεται αποτέλεσμα γιατί λειτουργεί σε χαμηλή ενέργεια

Αλληλεπίδραση με ασθένειες και δερματικές παθήσεις

Η laser αποτρίχωση επιλέγεται συνήθως λόγω του μακροχρόνιου αποτελέσματός της, αλλά και για αισθητικούς λόγους γενικότερα. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες παθήσεις όπου οι ασθενείς καλό θα ήταν να επιλέγουν αυτή τη μέθοδο αποτρίχωσης. Ας δούμε μερικές.

Ευρυαγγείες

Όταν υπάρχει πρόβλημα ευρυαγγειών στα κάτω άκρα ή έντονος ερεθισμός μετά από εφαρμογή άλλων μεθόδων αποτρίχωσης, το λέιζερ είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος.

Κονδυλώματα/ Θηλώματα

Αν αντιμετωπίζεις κονδυλώματα είναι καλό να προτιμάς τη μέθοδο της laser αποτρίχωσης, διότι με τις άλλες μεθόδους μπορεί να εξαπλωθούν οι βλάβες αυτές και σε άλλα σημεία του σώματος.

Ορμονικές διαταραχές

Αν λόγω ορμονικών διαταραχών αντιμετωπίζεις έντονη τριχοφυΐα, μόνο με λέιζερ μπορείς να δεις πραγματικό αποτέλεσμα.

Δερματίτιδες/ Ερεθισμοί δέρματος

Ενδείκνυται αν παρουσιάζεις ερεθισμούς μετά την εφαρμογή κεριού και αποτριχωτικών κρεμών και όταν με τις άλλες μεθόδους οι τρίχες εισχωρούν μέσα στο δέρμα.

Ειδική προετοιμασία

Η laser αποτρίχωση επιλέγεται συνήθως λόγω του μακροχρόνιου αποτελέσματός της, αλλά και για αισθητικούς λόγους γενικότερα. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες παθήσεις όπου οι ασθενείς καλό θα ήταν να επιλέγουν αυτή τη μέθοδο αποτρίχωσης. Ας δούμε μερικές.

Για να γίνει σωστά η αποτρίχωση και να έχει αποτελεσματικότητα η θεραπεία, απαιτείται οι τρίχες που θέλουμε να αφαιρεθούν να έχουν μάκρος τουλάχιστον μισό πόντο.

Εξίσου σημαντικό είναι να μην είναι ο ασθενής πολύ μαυρισμένος από τον ήλιο, γι’ αυτό και προτείνεται η θεραπεία να γίνεται πριν το άτομο ξεκινήσει να κάνει ηλιοθεραπεία.

Λίγο πριν τη θεραπεία, ο γιατρός θα πρέπει να λάβει το λεπτομερές ιατρικό ιστορικό σου. Μεταξύ των πληροφοριών που θα πρέπει να μοιραστείς μαζί του είναι και τα φάρμακα ή συμπληρώματα που πιθανόν λαμβάνεις.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, τόσο ο γιατρός όσο και ο ασθενής πρέπει να φοράνε προστατευτικά γυαλιά.

Κόστος

Το κόστος της αποτρίχωσης με laser ποικίλλει και εξαρτάται από τη μέθοδο που θα επιλέξεις, από το σημείο εφαρμογής αλλά και από το σύνολο των συνεδριών που θα χρειαστούν. Δες παρακάτω τιμές για laser αποτρίχωση.

Διάρκεια θεραπείας

Η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από το σημείο και την επιφάνεια εφαρμογής. Για παράδειγμα, η θεραπεία που εφαρμόζεται στο άνω χείλος δεν απαιτεί περισσότερο από 2-5 λεπτά, ενώ η θεραπεία και για τα δύο πόδια ίσως διαρκέσει και περισσότερο από μία ώρα.
Η ανάπτυξη της τρίχας ολοκληρώνεται σε 3 φάσεις: αναγενή, ηρεμίας, απόπτωση. Η μέθοδος του laser εφαρμόζεται στη φάση της ανάπτυξης. Συνήθως απαιτούνται 3-5 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 1-3 μηνών.

Πώς να βρεις τον κατάλληλο γιατρό

Ο κατάλληλος ιατρός για να την εφαρμόσει είναι είτε ο δερματολόγος είτε ο πλαστικός χειρουργός. Για να επιλέξεις ποιος γιατρός είναι ο καλύτερος για εσένα θα πρέπει να λάβεις υπόψιν την εμπειρία του στη συγκεκριμένη θεραπεία και να επιλέξεις αυτόν που θεωρείς ότι μπορείς να εμπιστευθείς, ώστε να νιώθεις ότι είσαι σε καλά χέρια.
Μπορείς να διαβάσεις τις αξιολογήσεις άλλων ασθενών που επισκέφθηκαν το γιατρό αυτό για την εφαρμογή της εν λόγω θεραπείας και να αποφασίσεις σε ποιον θέλεις να απευθυνθείς.

ΒΡΕΣ ΓΙΑΤΡΟ

3 μυστικά για υγεία και ομορφιά μετά την αποτρίχωση

Η laser αποτρίχωση θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις το λείο δέρμα που θες και να πάψεις να ταλαιπωρείσαι με τις αποτριχώσεις με κερί ή με ξυραφάκι. Για να έχεις, όμως, ακόμη πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, θα μπορούσες να το συνδυάσεις και με άλλες ενέργειες τόνωσης, ομορφιάς και ευεξίας του οργανισμού σου.

Apple

Απευθύνσου στους ειδικούς και φτιάξε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής

Με σωστή και υγιεινή διατροφή θα καταφέρεις να αποκτήσεις ακόμη πιο λαμπερό δέρμα, ενισχύοντας έτσι το αποτέλεσμα. Με την κατάλληλη δίαιτα θα αποκτήσεις το καλλίγραμμο σώμα που ονειρεύεσαι και έτσι, θα αναδείξεις το αποτέλεσμα της αποτρίχωσης με laser. Είναι σημαντικό όμως, να μην εφαρμόσεις τυχαίες δίαιτες του διαδικτύου, για να έχεις αποτέλεσμα. Μόνο υπό την επίβλεψη ειδικού διαιτολόγου θα είσαι σε καλά χέρια!

Διόρθωσε τις δερματικές ατέλειες του σώματός σου

Αν έχεις κάποια σημάδια ή ουλές στο δέρμα σου θα πρέπει να επισκεφθείς έναν δερματολόγο, ώστε να ελέγξεις αν είναι επικίνδυνα, αλλά και αν μπορείς να απαλλαγείς από αυτά με κάποια σύγχρονη μέθοδο θεραπείας.

Gym

Ακολούθησε κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής και άσκησης

Η αποτρίχωση θα μπορέσει σίγουρα να αναδείξει το σώμα σου, όμως η άσκηση θα ολοκληρώσει το αποτέλεσμα, αφού θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις καλλίγραμμο και υγιές σώμα. Αρκούν 30’ έντονης άσκησης οποιασδήποτε μορφής την ημέρα για να έχεις ένα καλό και άμεσο αποτέλεσμα.

Bonus συμβουλή από το doctoranytime: Το δέρμα σου, εκτός από φροντίδα και περιποίηση, θέλει και τακτικό έλεγχο και προσοχή. Έλεγξε κάθε νέο σημάδι ή σπίλο που ανακαλύπτεις στην επιδερμίδα σου. Κάνε μια επίσκεψη στο δερματολόγο για να κάνεις χαρτογράφηση σπίλων και να έχεις τον πλήρη έλεγχο της υγείας του δέρματός σου.

Μύθοι και αλήθειες

Μύθος #1

Το λέιζερ έχει ακτινοβολία και προκαλεί καρκίνο.

Η αλήθεια

Δεν έχει ακτινοβολία. Είναι φως, που στοχεύει στη μελανίνη της ίδιας της ρίζας της τρίχας. Δεν πρόκειται για ακτινοβόληση της περιοχής.

Μύθος #2

Δε χρειάζεται να πάω σε δερματολόγο για να κάνω laser αποτρίχωση. Αρκεί να απευθυνθώ σε έναν αισθητικό.

Η αλήθεια

Όχι. Σύμφωνα με την εγκύκλιο που εκδόθηκε από το Υπουργείο Υγείας (03-02-2017 Υπηρεσιακό Σημείωμα της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κ.Ε.Σ.Υ.), η αποτρίχωση με τη χρήση μηχανήματος laser «αποτελεί ασφαλή μέθοδο αποτρίχωσης, μόνο εφόσον διενεργείται από ειδικευμένους γιατρούς ειδικότητας Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής».

Μύθος #3

Η αποτρίχωση με laser αφαιρεί όλες τις τρίχες.

Η αλήθεια

Η αλήθεια είναι πως με τη μέθοδο του laser μπορούν να αφαιρεθούν μέχρι και οι καστανόξανθες τρίχες. Τις ξανθές δεν τις αφαιρεί το μηχάνημα.

Ερωτήσεις - Συχνές απορίες

Τι πρέπει να προσέχω μετά από κάθε θεραπεία;

Μετά από κάθε συνεδρία αποτρίχωσης με laser θα πρέπει να:

 • Αποφεύγεις την υπερβολική έκθεση στον ήλιο για τουλάχιστον 7-10 ημέρες πριν τη συνεδρία και 3-4 μέρες μετά από τη συνεδρία. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να χρησιμοποιείς αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας.
 • Αποφεύγεις το μακιγιάζ την ημέρα της θεραπείας.
 • Αν αντιμετωπίζεις υποτροπιάζοντα έρπητα, πρέπει να λάβεις αγωγή για 5 μέρες, αρχίζοντας μία μέρα πριν τη συνεδρία.
 • Αποφεύγεις να ξύνεις και να τραυματίζεις με οποιονδήποτε τρόπο το σημείο που έχει γίνει αποτρίχωση.
Υπάρχει περίπτωση να αφήσει σημάδι; Τι κίνδυνοι υπάρχουν;

Μετά τη θεραπεία μπορείς να επιστρέψεις αμέσως σπίτι. Σε κάποιες λίγες περιπτώσεις μπορεί να εμφανιστεί ερυθρότητα, ωστόσο υποχωρεί μετά από λίγες ώρες. Επίσης, σε κάποια άτομα που είναι μαυρισμένα μπορεί να εμφανιστεί δυσχρωμία (υπερ- υπο-μελάχρωση), αλλά υποχωρεί μέσα σε λίγες ημέρες. Όταν το laser αποτρίχωσης γίνεται από εξειδικευμένο γιατρό και γίνεται χρήση των σωστών μηχανημάτων, οι παρενέργειες είναι σπάνιες.

Δεν έχω κάνει ακόμα παιδιά και θέλω να κάνω αποτρίχωση στο μπικίνι. Μπορεί η ακτινοβολία να βλάψει τη γονιμότητά μου;

Όχι, σε καμία περίπτωση, καθώς δεν πρόκειται για ακτινοβολία αλλά για φως που στοχεύει στη μελανίνη της ρίζας της τρίχας.

Πονάει; Υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω για να μην πονάει;

Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ανώδυνο, ενώ όσοι ασθενείς έχουν αναφέρει ότι πόνεσαν αυτό που ένιωσαν ήταν σαν ένα τσίμπημα από κουνούπι. Τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεται αναισθησία, καθώς κατά τη διάρκεια εφαρμογής τοποθετείται ψυχρός αέρας στη συσκευή laser, o οποίος μειώνει τον πόνο.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω κερί ή ξυράφι ενδιάμεσα των συνεδριών;

Ναι, συνήθως αυτό είναι αποδεκτό. Με 1-2 φορές εφαρμογής κεριού ή ξυραφιού δεν θα πάει πίσω η θεραπεία.

Ποια εποχή είναι η καλύτερη για να ξεκινήσεις τη laser αποτρίχωση;

Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εποχή που θεωρείται καλύτερη από τις άλλες. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι αν επιλέξεις να το κάνεις καλοκαίρι να προστατευθείς καλά από τον ήλιο. Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον για μία βδομάδα μετά τη συνεδρία, θα πρέπει να αποφεύγεις τον ήλιο και να προστατευθείς με τη χρήση αντηλιακών με υψηλό δείκτη προστασίας από αυτόν.

Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται αποστειρώνονται;

Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται δεν έρχονται καθόλου σε επαφή με το σώμα του ασθενή. Άρα, δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας.

Γιατί πρέπει να κάνω επαναληπτικές συνεδρίες laser αποτρίχωσης;

Με το λειζερ θα απαλλαγείς από όλες τις τρίχες. Ωστόσο, μόνο αυτές που βρίσκονται σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης δεν θα ξαναβγούν ποτέ. Όλες οι υπόλοιπες θα αρχίσουν να ξαναβγαίνουν μετά από καιρό, οπότε κάθε νέα συνεδρία επιτρέπει να καταστραφούν κι άλλες τρίχες που βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξης.

Ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα για την περίπτωσή σου; Επισκέψου καλύτερα έναν ειδικό!
Είσαι σε καλά χέρια!

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑΤΡΟ

Ιατρικές πληροφορίες: Βογιατζή Μαρία , Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Επιμέλεια: Ιωάννα, ιατρική συντάκτρια του doctoranytime | Τελευταία ενημέρωση: 1 Αυγούστου 2017

© 2017 Doctoranytime. All rights reserved.

Σε βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;

ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
19 εξειδικευμένοι γιατροί για

Laser αποτρίχωσης

Facemed Ιατρική Κοσμητολογία

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Aργολίδος 2 & Κηφισίας, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
9.7

Βαθμολογία από 30 χρήστες

Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ
η πρώτη επίσκεψη ενημέρωσης

περισσότερα
9.7

Βαθμολογία από 30 χρήστες

Από το "καλως ήλθατε" της κοπέλας στην ρεσεψιόν, από την φιλική προσέγγιση της βοηθού μέχρι τον γιατρό όλα ήταν όπως έπρεπε. Φιλικό περιβάλον, χωρίς καμμία πίεση για πώληση οποιασδήποτε υπηρεσίας, αψογη εξυπηρέτηση. Συγχαρητήρια

περισσότερα
Aργολίδος 2 & Κηφισίας, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
9.7

Βαθμολογία από 30 χρήστες

 • Μέθοδος Θεραπείας: Laser Αλεξανδρίτη της εταιρείας Candela, ένα από τα πιο, αν όχι το πιο αναγνωρισμένο μηχάνημα παγκοσμίως ως προς την αποτελεσματικότητα και ασφάλεια του. Στο κόστος περιλαμβάνεται και επαναληπτική θεραπεία μετά από 15 μέρες από την πρώτη.

Κουράκου Μαρία-Σοφία

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 104, ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΒΙΛΗ
9.8

Βαθμολογία από 73 χρήστες

Κόστος: 20€ εώς 250 €
ανά συνεδρία.

περισσότερα
9.8

Βαθμολογία από 73 χρήστες

Προσιτή και με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου της. Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη με όσα μου είπε για το πρόβλημα μου και την αντιμετώπιση του.

περισσότερα
Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 104, ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΒΙΛΗ
9.8

Βαθμολογία από 73 χρήστες

 • Μέθοδοι Θεραπείας: Laser Αλεξανδρίτη (Candela)

Αθανάσοβα Μαριάννα

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Αγίας Σοφίας 29, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
10.0

Βαθμολογία από 21 χρήστες

Κόστος: 50€ εώς 150 €
ανά συνεδρία.

περισσότερα
10.0

Βαθμολογία από 21 χρήστες

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, γνώστης και επαγγελματίας. Με βοήθησε πολύ με το πρόβλημα μου και μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη.

περισσότερα
Αγίας Σοφίας 29, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
10.0

Βαθμολογία από 21 χρήστες

 • Η γιατρός εξειδικεύεται στη ριζική αποτρίχωση σε πρόσωπο και σώμα.

Βογιατζή Μαρία

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Βαζελώνος 30 - 32, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
8.7

Βαθμολογία από 84 χρήστες

Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ
η 1η επίσκεψη για ενημέρωση

περισσότερα
8.7

Βαθμολογία από 84 χρήστες

Επαγγελματίας.με κατατόπησε πλήρως.

περισσότερα
Βαζελώνος 30 - 32, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
8.7

Βαθμολογία από 84 χρήστες

 • Μέθοδοι θεραπείας: Apogee Alexandrite Laser της εταιρείας Cynosure

Κιντζόγλου Στέφανος

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Ταξιαρχών 49, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
9.8

Βαθμολογία από 27 χρήστες

Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ
η πρώτη ενημερωτική επίσκεψη

περισσότερα
9.8

Βαθμολογία από 27 χρήστες

Πολύ καλός στην δουλειά του!

περισσότερα
Ταξιαρχών 49, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
9.8

Βαθμολογία από 27 χρήστες

 • Μέθοδοι θεραπείας: Laser Αλεξανδρίτη - Candela

Σταματάκης Χρήστος

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Αραφηνιδών Άλων & Μάντικα Χρήστου 1, ΡΑΦΗΝΑ
9.9

Βαθμολογία από 22 χρήστες

Κόστος: 30€
ανά συνεδρία.

περισσότερα
9.9

Βαθμολογία από 22 χρήστες

Πολύ καλός επιστήμονας ,με πραγματικό ενδιαφέρον για τον ασθενή .

περισσότερα
Αραφηνιδών Άλων & Μάντικα Χρήστου 1, ΡΑΦΗΝΑ
9.9

Βαθμολογία από 22 χρήστες

 • Η επίσκεψη ενημέρωσης είναι ΔΩΡΕΑΝ. Το κόστος της συνεδρίας ξεκινά από 30€ και τροποιείται ανάλογα με τις περιοχές που ο ασθενής θέλει να αποτριχώσει

Βέρρα Προκοπία

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Λεωφόρος Γαλατσίου 74 (είσοδος από Ψυχάρη 47), ΓΑΛΑΤΣΙ
9.5

Βαθμολογία από 42 χρήστες

Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ
η 1η επίσκεψη για ενημέρωση. Το κόστος της συνεδρίας ξεκινά από 20 ευρώ και αυξάνεται ανάλομα με τις περιοχές που ο ασθενής θα θελήσει να αποτριχώσει. Ένα ενδεικτικό κόστος αποτρίχωσης στην περιοχή των ποδιών είναι 80 ευρώ.

περισσότερα
9.5

Βαθμολογία από 42 χρήστες

ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ .

περισσότερα
Λεωφόρος Γαλατσίου 74 (είσοδος από Ψυχάρη 47), ΓΑΛΑΤΣΙ
9.5

Βαθμολογία από 42 χρήστες

 • Μέθοδος θεραπείας: Πραγματοποιείται με διοδικό laser τελευταίας τεχνολογίας το οποίο είναι πιστοποιημένο από τον αυστηρότερο παγκοσμίως οργανισμό Υγείας FDA (Αμερικάνικος Οργανισμός Υγείας). Πρόκειται για την ασφαλέστερη (όσον αφορά τα εγκαύματα), και την πιο ανώδυνη και αποτελεσματική μέθοδο αποτρίχωσης.

Βησσαρίου Χρήστος

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Περικλέους 1, ΜΑΡΟΥΣΙ
9.6

Βαθμολογία από 135 χρήστες

Κόστος: 30€
η 1η επίσκεψη για ενημέρωση και καθορισμό των συνεδριών και αφαιρείται από την πρώτη συνεδρία

περισσότερα
9.6

Βαθμολογία από 135 χρήστες

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ!!

περισσότερα
Περικλέους 1, ΜΑΡΟΥΣΙ
9.6

Βαθμολογία από 135 χρήστες

 • Μέθοδοι θεραπείας: Laser IPL (φωτοαποτρίχωση)

Γιαννακόπουλος Κώστας

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Βουλγάρεως 27, ΠΑΤΡΑ
9.4

Βαθμολογία από 10 χρήστες

Κόστος: 20€
ανά συνεδρία.

περισσότερα
9.4

Βαθμολογία από 10 χρήστες

Ο ιατρός είναι εξαιρετικός! Ασχολήθηκε πάρα πολυ. Είναι πολύ έμπειρος και έδειξε κατανόηση και ευαισθησία με την περίπτωσή μου. Μακάρι να τον είχα βρει νωρίτερα! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα 😆

περισσότερα
Βουλγάρεως 27, ΠΑΤΡΑ
9.4

Βαθμολογία από 10 χρήστες

 • Μέθοδος Θεραπείας: Laser ND Yag. To κόστος ποικίλει ανάλογα με το σημείο του σώματος.

Μπαλαμώτης Αλέξανδρος - Διδάκτωρ Δερματολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
2ας Μαΐου 10, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
9.8

Βαθμολογία από 119 χρήστες

Κόστος: 20€ εώς 140 €
Η Συνεδρία ανάλογα με την περιοχή και την έκταση των τριχών. (Δωρεάν η 1η επίσκεψη για ενημέρωση).

περισσότερα
9.8

Βαθμολογία από 119 χρήστες

Απολυτα ευχαριστημενος!

περισσότερα
2ας Μαΐου 10, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
9.8

Βαθμολογία από 119 χρήστες

 • Αποτρίχωση με το κορυφαίο στον κόσμο Laser Αλεξανδρίτη τελευταίας τεχνολογίας. Το Laser Αλεξανδρίτη είναι το αποτελεσματικότερο και ασφαλέστερο laser αποτρίχωσης στον κόσμο και χρησιμοποιείται από τα μεγαλύτερα Δερματολογικά Κέντρα στην Αγγλία και στην Αμερική. Είναι καλά ανεκτό και δεν χρειάζεται τοπική αναισθησία ενώ απαιτείται μικρός αριθμός συνεδριών.

Λογαράς Νεκτάριος

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Ταξιαρχών 11, ΑΛΙΜΟΣ
10.0

Βαθμολογία από 11 χρήστες

Κόστος: 20€ εώς 180 €
ανά συνεδρία.

περισσότερα
10.0

Βαθμολογία από 11 χρήστες

Εξαιρετικά καταρτισμένος και έμπειρος, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό στη διάθεσή του αλλά και με πραγματικό ενδιαφέρον να θεραπεύσει το πρόβλημα μου. Τον προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη!

περισσότερα
Ταξιαρχών 11, ΑΛΙΜΟΣ
10.0

Βαθμολογία από 11 χρήστες

 • Μέθοδος Θεραπείας: Laser Αλεξανδρίτη (Candela)

Πέτσας Κωνσταντίνος

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Βασιλίσσης Σοφίας & Σεμιτέλου 1, ΙΛΙΣΙΑ
9.7

Βαθμολογία από 40 χρήστες

Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ
η ενημερωτική επίσκεψη.

περισσότερα
9.7

Βαθμολογία από 40 χρήστες

Εξαιρετικός επιστήμονας! Ειλικρινής και τίμιος!!

περισσότερα
Βασιλίσσης Σοφίας & Σεμιτέλου 1, ΙΛΙΣΙΑ
9.7

Βαθμολογία από 40 χρήστες

 • Μέθοδος Θεραπείας: Laser Αλεξανδρίτη (Candela). 15€ πρόσωπο, 20€ μασχάλες, 40€ μπικίνι, 40€ χέρια, 80€ πόδια

Κιντζόγλου Στέφανος

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Θηβών 137, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
8.6

Βαθμολογία από 70 χρήστες

Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ
η πρώτη ενημερωτική επίσκεψη

περισσότερα
8.6

Βαθμολογία από 70 χρήστες

Δεν χρειάστηκε να περιμένω λεπτό παραπάνω απο την ώρα του ραντεβού,εξαιρετικός γιατρός !!!

περισσότερα
Θηβών 137, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
8.6

Βαθμολογία από 70 χρήστες

 • Μέθοδοι θεραπείας: Laser Αλεξανδρίτης - Candela

Τζοβάρας Στέφανος

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Κράτητος 34, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
9.9

Βαθμολογία από 49 χρήστες

Κόστος: 20€ εώς 140 €
Ανά Συνεδρία

περισσότερα
9.9

Βαθμολογία από 49 χρήστες

An kai piga prin to rantevou me dektike me eugeneia

περισσότερα
Κράτητος 34, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
9.9

Βαθμολογία από 49 χρήστες

 • Μέθοδοι θεραπείας: Laser αποτρίχωσης τελευταίας τεχνολογίας.

Μανωλάκου Παναγιώτα

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Πατησίων 207, ΠΑΤΗΣΙΑ
8.8

Βαθμολογία από 48 χρήστες

Κόστος: 30€ εώς 200 €
ανά συνεδρία ανάλογα την περιοχή.

περισσότερα
8.8

Βαθμολογία από 48 χρήστες

Η κυρια Μανωλακου ειναι πανω απο ολα ανθρωπος παιδια πηγα χθες στο ιατρειο της στο ραντευου μου ειδε την περιπτωση μου δεν μου πηρε ουτε ενα ευρω λαι με συμβουλευσε σαν μανα μου ειναι ενας ιατρος με ανθρωπια!αυτο πλεον δεν το βλεπουμε διςτυχως σε κλδο ιατρικης γενικα που ειναι κ ιδιωτικα!για μενα αυτις ο ανθρωπος-ιατρος ειναι αυτο που λεμε λειτουργημα και οχι εκμεταλευση!μιλαει καθαρα λαι τιμια χωρις καμια εκμεταλευση!μπραβος κυρια Μανωλακου μακαρι οι περισσοτεροι αν οχι ολοι ιατροι να σκεφτονταν οπως εσεις και να εμπνεαν εμπιστοσυνη στο 100 % τοτε ολοι οι ασθενοις θα ηταν και ευτυχισμενοι χωρις να πετουν λεφτα απο δω και απο κει διχως αξια!

περισσότερα
Πατησίων 207, ΠΑΤΗΣΙΑ
8.8

Βαθμολογία από 48 χρήστες

 • Μέθοδος Θεραπείας: Laser Αλεξανδρίτη (Candela)

Τσενεμπή Ευτυχία

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Παπάγου 40, ΖΩΓΡΑΦΟΥ
9.6

Βαθμολογία από 7 χρήστες

Κόστος: 20€ εώς 250 €
η συνεδρία.

περισσότερα
9.6

Βαθμολογία από 7 χρήστες

Πολύ καλή☺️

περισσότερα
Παπάγου 40, ΖΩΓΡΑΦΟΥ
9.6

Βαθμολογία από 7 χρήστες

 • Μέθοδος Θεραπείας: Laser Αλεξανδρίτη (Candela)

Ατζάρα Μαργαρίτα

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Γαλατσίου 9-11, ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ
9.8

Βαθμολογία από 7 χρήστες

Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ
η πρώτη επίσκεψη ενημέρωσης.

περισσότερα
9.8

Βαθμολογία από 7 χρήστες

ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ .ΕΥΓΕΝΙΚΗ, ΠΡΟΣΙΤΗ, ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΙΧΑ. ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ. ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ !

περισσότερα
Γαλατσίου 9-11, ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ
9.8

Βαθμολογία από 7 χρήστες

 • Μέθοδοι Θεραπείας: Laser Alexandritis, Alma Laser, Fraxel Erbium, Cool Shaping, Ραδιοσυχνότητες, LPG

Κιριμλίδου Αικατερίνη

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Μητροπόλεως 57, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
9.9

Βαθμολογία από 19 χρήστες

Κόστος: 10€ εώς 200 €
η συνεδρία.

περισσότερα
9.9

Βαθμολογία από 19 χρήστες

Σου εμπνεει απιστευτη εμπιστοσυνη , ειναι λεπτομερης και προθυμη να σε ακουσει .. Την προτεινω ανεπιφυλακτα

περισσότερα
Μητροπόλεως 57, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
9.9

Βαθμολογία από 19 χρήστες

 • Δωρεάν η Πρώτη αναγνωριστική επίσκεψη για ενημέρωση, έλεγχο, σχεδιασμό θεραπείας. Το κόστος ποικίλει ανάλογα το περιστατικό.

Τύρος Γιώργος

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
Αγίας Φωτεινής 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
9.6

Βαθμολογία από 132 χρήστες

Κόστος: 20€ εώς 140 €
Η συνεδρία και εξαρτάται από την έκταση της περιοχής

περισσότερα
9.6

Βαθμολογία από 132 χρήστες

Πολύ καλός και επεξηγηματικός ιατρός.

περισσότερα
Αγίας Φωτεινής 53, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
9.6

Βαθμολογία από 132 χρήστες

 • Μέθοδος θεραπείας: Το μηχάνημα που υπάρχει στο ιατρείο είναι diode laser στα 808nm. Πρόκειται για το πιο αποτελεσματικό laser σε 3 - 5 συνεδρίες, χωρίς ερύθημα ή καψίματα. Είναι η επόμενη εποχή στην αποτρίχωση καθώς χρησιμοποιείται και σε σκουρόχρωμα δέρματα. Είναι ιδιαίτερα ανεκτό και δεν απαιτείται χρήση τοπικής αναισθησίας.

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας.Εντάξει