Βρες ειδικό
Δες τη διαθεσιμότητα

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Η Μουστάκα Άννα είναι Ψυχολόγος - Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Κολωνάκι - Λυκαβηττό. Σπούδασε Ψυχολογία στο τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), όπου αποφοίτησε με άριστα και ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στη Μονάδα Οικογενειακής θεραπείας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αθηνών (τμήμα Παγκρατίου). Ακολούθως ειδικεύτηκε στη Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Έρευνας στη Συστημική Ψυχοθεραπεία «Λόγω Ψυχής» και μετεκπαιδεύτηκε στην Κλινική Ψυχοπαθολογία στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο. Παράλληλα συνεργάστηκε εθελοντικά με το Ιατρείο Οικογένειας και την Παιδοψυχιατρική Κλινική του Γ.Ν.Π. «Αγία Σοφία» και απασχολήθηκε σε διάφορους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. Πριν εστιάσει στην επιστήμη της Ψυχολογίας, είχε ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Νομική σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και εργάστηκε ως Δικηγόρος με κύριο αντικείμενο το Οικογενειακό Δίκαιο. Σήμερα, παράλληλα με τις υπηρεσίες της στο γραφείο της αλλά και μέσω διαδικτυακών συνεδριών, εργάζεται ως Ψυχολόγος στο Κέντρο Κοινότητας Καισαριανής.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εμπειρία

 • Αγχώδεις Διαταραχές
 • Κατάθλιψη
 • Συμβουλευτική γονέων
3 συστάσεις ασθενών

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

10

Από 3 αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις από 3 ασθενείς
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10
Έμπειρος & καταρτισμένος
10
Συνεπής
10
Προσιτός & φιλικός
10
 • Όλες (3)
 • Θετικές (3)
 • Ουδέτερες (0)
 • Αρνητικές (0)
10.0
Ισίδωρος Μ
24 Σεπτεμβρίου 2023
Επιβεβαιωμένος χρήστης
Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Εξαιρετική ψυχοθεραπεύτρια η κυρία Μουστάκα. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Κατανοητική, συμπαθητική, ευγενική, οξυδερκής.
10.0
Γεωργία Β
22 Σεπτεμβρίου 2023
Επιβεβαιωμένος χρήστης
Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Η σύμβουλος αμέσως αντιλήφθηκε τι με προβληματίζει και ασχολήθηκε διεξοδικά με επαγγελματισμό, και ανθρωπιά παράλληλα. Ήταν συνεπής στα ραντεβού μας και από τη πρώτη συνεδρία κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη μου. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!!!
10.0
Giorgos G
20 Σεπτεμβρίου 2023
Επιβεβαιωμένος χρήστης
Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Η κα Μουστάκα είναι μια επαγγελματίας που κερδίζει γρήγορα την εμπιστοσύνη. Είναι πολύ ευγενική και ο λόγος της είναι κατανοητός και σαφής. Πλήρως καταρτισμένη στο αντικείμενό της με βοήθησε να προσεγγίσω το πρόβλημά μου με τρόπο που δεν είχα σκεφτεί. Την συστήνω χωρίς καμία επιφύλαξη. Ευχαριστώ κα Μουστάκα.

Πρόσβαση και ραντεβού

 • Χέρσωνος 4, Λυκαβηττός, Κολωνάκι , Αττική
  Μετρό
  • 579m ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
  • 876m ΣΥΝΤΑΓΜΑ
  • 931m ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ
  Λεωφορείο
  • 207m ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  • 241m ΔΙΔΟΤΟΥ
  • 249m 7Η ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ
  Parking
  • 170m PARKING AΦΟΙ ΔΑΡΒΙΡΑ
  • 208m PARKING ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ
  • 214m ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
 • Τρόποι πληρωμής

  Μετρητά

  Πολιτική διαχείρισης ραντεβού

  • Πληρωμή στο ιατρείο
   Κατά την επίσκεψη μπορείς να διαλέξεις τον τρόπο πληρωμής ανάμεσα από τις παραπάνω επιλογές.
  • Ακύρωση
   Μπορείς να ακυρώσεις το ραντεβού σου μέχρι 3 ώρες πριν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις την πολιτική ακύρωσης.

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Μεταπτυχιακό Σεμινάριο στην Κλινική Ψυχοπαθολογία, Α' Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών-Αιγινήτειου Νοσοκομείου και του Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.
 • Κλινικό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική-Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία, Μεταπτυχιακή Ειδίκευση, Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Έρευνας στη Συστημική Ψυχοθεραπεία "Λόγω Ψυχής"
 • Πτυχίο Ψυχολογίας, Τμήμα Ψυχολογίας, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ψυχολόγος, ιδιωτικό γραφείο, Κολωνάκι - Λυκαβηττός
 • Ψυχολόγος, Κέντρο Κοινότητας, Δήμος Καισαριανής, (2020 έως σήμερα)
 • Ψυχολόγος, 1ος Παιδικός Σταθμός Νέας Ερυθραίας του Δήμου Κηφισιάς, Δήμος Κηφισιάς, (2018)
 • Εθελοντική Συνεργασία ως Ψυχολόγος, Πανεπιστημιακή Παιδοψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία", Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία", (2016-2019)

Απαντήσεις σε ερωτήσεις ασθενών

 • Γενικά θέματα

  Ενώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον ύπνο μου, το τελευταίο διάστημα (2 μήνες) ξυπνάω στις 5 ώρες ύπνου , νωρίτερα από το ξυπνητήρι με πολύ άσχημα συναισθήματα και ένταση. Η αναστάτωση αυτή διαρκεί μέχρι και το μεσημέρι. Έχω κάνει καρδιολογικές εξετάσεις και ήταν καλές. Πρέπει να απευθυνθώ σε ψυχολόγο ή ίσως σε υπνοθεραπευτή?

  • Η ποιοτητα του υπνου ειναι πολυ σημαντικη για την ψυχολογικη και σωματικη μας υγεια. Και φυσικα ο υπνος δεν μενει ανεπηρεαστος απο το αγχος μας..ο διαταραγμενος υπνος, η δυσκολια να κοιμηθουμε η ο διακεκομενος υπνος ειναι ενδειξη μεγαλου στρες.Καλως απευθυνθηκατε στον ιατρο σας για εξετασεις. Αναγνωριζετε ομως την ενταση που εχετε αρα και τις δυσκολιες που αντιμετωπιζετε το τελευταιο αυτο διαστημα, τα οποια σας προκαλουν τη δυσφορια και τα αρνητικα αυναισθηματα που αναφερετε.Θα σας βοηθουσε να μιλησετε σε εναν ψυχολογο για να επεξεργαστειτε την πιεση που νιωθετε, να διετευνησετε τα προβληματα που αντιμετωπιζετε, τις δυσκολιες που οσο παραμενο... Διάβασε περισσότερα

   Μουστάκα Άννα

   Μουστάκα Άννα

 • Γενικά θέματα

  Ειμαι 22 χρονων και νιωθω για περιπου δυο μηνες την παρουσια εμβοων.Εκανα 2 φορες αναλυτικα τεστ ακοης,εκανα και μαγνιτικη.Πουθενα δεν εντοπιστικε τιποτα.Νιωθω καταθλιψη και μοναξια.

  • Απο παθολογικη πλευρα προσπαθησατε να βοηθησετε τον εαυτο σας. Ομως αναφερετε οτι νιωθετε καταθλιπτικα συναισθηματα και μοναξια.Μηπως θα βοηθουσε να απευθυνθειτε σε εναν ψυχολογο για οσα νιωθετε οτι σας δυσκολευουν. Να μιλησετε, να δουλεψετε τα συναισθηματα και τις σκεψεις που σας πιεζουν...Το στρες επηρεαζει ολο μας τον οργανισμο και οταν υποτιμαται μπιρει να προκαλεσει πολλα ψυχοσωματικα συμπτωματα..

   Μουστάκα Άννα

   Μουστάκα Άννα

 • Άγχος και Στρες

  Αρχικα Είμαι 26 χρόνων με 2 παιδάκια το ένα 5 χρόνων το άλλο 2 μηνών... στην πρώτη μου κόρη διαγνωστικά με επιλοχία κατάθλιψη.. δεν είχα διάθεση να κάνω τπτ Ε με τα πολλά και τα λίγα το ξεπέρασα μόνη μου χωρίς φαρμακευτική αγωγή... τώρα στην δεύτερη μου κόρη εδώ και 2 εβδομάδες με έχει πιάσει μια έντονη ζαλαδα φοβάμαι μήπως ξανά περάσω πάλι τα ίδια... κάνοντας εξετάσεις να αποκλείουμε κάθε αίτιο παθολογικο και όντως δεν είναι τίποτα.. πήγα και σε ορλ πάλι όλα καθαρά... δεν ξέρω τι να κάνω με έχει κουράσει η όλη κατάσταση θέλω να κάνω πράγματα και δεν με αφήνει η ζάλη και το άγχος στο να μην πάθω κάτι

  • Θα μπορουσατε να επισκεφθειτε τον ψυχιατρο που ειχατε για να μιλησετε μαζι του...και θα σας βοηθουσε να δουλεψετε ψυχοθεραπευτικα ωστε να επεξεργαστειτε οσα σας συμβαινουν, να μιλησετε για εσας, να φροντισετε τον εαυτο σας.. αγχωνεστε μηπως παθετε κατι ομως μηπως παραβλεπετε οτι εχετε αναλαβει πολλες ευθυνες, κουραζεστε πολυ και χρειαζεστε φροντιδα ..δωστε την στον εαυτο σας...

   Μουστάκα Άννα

   Μουστάκα Άννα

Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο ιατρικής συμβουλευτικής

Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον ειδικό που χρειάζεται, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Μουστακα Αννα έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected].

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Μουστάκα Άννα?