Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
19

εξειδικευμένοι γιατροί για Δίαιτα και διατροφή

"Σωστες ερωτησεις ευγενεια και ενσυναισθηση. "

περισσότερα
Συμμετέχει στην ενέργεια: Διατροφικές συμβουλές και αντιμετώπιση παχυσαρκίας. Κλείσε τώρα την επίσκεψή σου.
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Πολύ γλυκιά και απολύτως κατατοπιστική. Ασχολήθηκε με την περίπτωσή μου σε βάθος και φάνηκε πως θέλει πραγματικά να με βοηθήσει να αναπτύξω έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής."

περισσότερα
 • Δίαιτα και διατροφή: 30 € ανά συνεδρία και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται ζυγαριά για την μέτρηση του βάρους και λιπομετρητής Tanita για την μέτρηση της σύστασης του σώματος, του μεταβολισμού, του σπλαχνικού λίπους, του ΔΜΣ και της ενυδάτωσης. Επιπλέον, χρησιμοποιείται μεζούρα για την μετρήσεις των περιφερειών και αναστημόμετρο για την μέτρηση του ύψους. Χρειάζεται νηστεία 3 ωρών πριν και λίγο νερό, ώστε να είναι αξιόπιστη η λιπομέτρηση, ενώ αν υπάρχουν αιματολογικές εξετάσεις, καλό θα ήταν ο ενδιαφερόμενος για τις έχει στο ραντεβού. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως παχυσαρκία, διαβήτης, διαβήτης κύησης, υπελιπιδαιμίες, υπέρταση, υπερουριχαιμία, σπαστική κολίτιδα, καθώς και ιδιοπαθείς φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου, καρκίνος και εγκυμοσύνη.

  περισσότερα λιγότερα
Συμμετέχει στην ενέργεια: Διατροφικές συμβουλές και αντιμετώπιση παχυσαρκίας. Κλείσε τώρα την επίσκεψή σου.

"Εξαιρετική επαγγελματίας. Ασχολήθηκε εις βάθος με την περίπτωση μου."

περισσότερα
 • Δίαιτα και διατροφή: Από 20 € έως 30 € ανά συνεδρία και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Περιλαμβάνει λιπομέτρηση, σωματομετρικές μετρήσεις, λήψη ιστορικού και εξατομικευμένο διατροφολογικό πρόγραμμα.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Κατά την συνεδρία χρησιμοποιείται ζυγαριά, αναστημόμετρο και λιπομετρητής, ενώ πραγματοποιείται διαλεκτική συμβουλευτική. Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να μην έχει φάει 4 ώρες πριν από την συνεδρία. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως το σάκχαρο, ο θυροειδής, η χοληστερίνη, η παχυσαρκία, οι διατροφικές διαταραχές, η υπέρταση, η κολίτιδα, ο διαβήτης, η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, ο διαβήτης κύησης, η παιδική παχυσαρκία και το συναισθηματικό φαγητό.

  περισσότερα λιγότερα
Συμμετέχει στην ενέργεια: Διατροφικές συμβουλές και αντιμετώπιση παχυσαρκίας. Κλείσε τώρα την επίσκεψή σου.

"Πολυ ευγενική και καλή η γιατρός. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!"

περισσότερα
 • Δίαιτα και διατροφή: 45 € Περιλαμβάνει κλινική εξέταση, χορήγηση παραπεμπτικών για εξετάσεις και λιπομέτρηση. Αν ο ασθενής επιθυμεί έκδοση διαιτολογίου είναι επιπλέον 25 ευρώ το διαιτολόγιο για το 15νθήμερο.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται πλήρης παθολογικός έλεγχος και συνταγογράφηση εξετάσεων για τη διάγνωση μεταβολικών νοσημάτων και καταστάσεων που μπορεί να επιβραδύνουν το μεταβολισμό. Προσφέρεται προσαρμοσμένο διαιτολόγιο βάση του μεταβολισμού και του ειδικού προφίλ κάθε ατόμου.

  περισσότερα λιγότερα
Συμμετέχει στην ενέργεια: Διατροφικές συμβουλές και αντιμετώπιση παχυσαρκίας. Κλείσε τώρα την επίσκεψή σου.

"Ο κος Αντωνίου ήταν εξαιρετικός στην πρώτη συζήτηση που είχαμε σχετικά με τα προγράμματα διατροφής και τις ανάγκες μου. Σε ακούει προσεκτικά και έχει να προτήνει διάφορες λύσεις και επιλογές. Πιστεύω πως η προσέγγισή του είναι ιδιαίτερη, μοντέρνα και το coaching που είναι κάτι που τον ξεχωρίζει. Έχει να προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις και αυτό μετράει ιδαίτερα. Αξίζει σίγουρα να έχετε μια πρώτη συζήτηση μαζί του και να δοκιμάσετε ένα από τα προγράμματά του. Φαίνεται ένα καταρτισμένος και εξαιρετικός επαγγελματίας. "

περισσότερα
 • Δίαιτα και διατροφή: ΔΩΡΕΑΝ Εξ αρχής παρέχεται ένα Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού. Μετά το ενημερωτικό ραντεβού, εφόσον θελήσετε και συμφωνήσουμε, μπορούμε να ξεκινήσουμε με την 1η συνεδρία που έχει ξεχωριστή κοστολόγηση και διαρκεί 60-90'.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η συνεργασία μας ξεκινάει με την 1η Συνεδρία η οποία έχει ξεχωριστή τιμολόγηση λόγω της πλήρους εικόνας που θέλουμε να έχουμε στο Διατροφικό, Ιατρικό προφίλ και στο προφίλ Συνηθειών ώστε να δομηθεί εξατομικευμένα το Πλάνο και οι στόχοι. Μετά την 1η Συνεδρία θα χρειαστούμε επιπλέον χρόνο τις επόμενες 1-2 ημέρες για να σας στείλουμε τις πρώτες οδηγίες και κατευθύνσεις, μαζί με το Πλάνο. Στην 1η Συνεδρία περιλαμβάνεται δωρεάν Λιπομέτρηση όπως και σε όλο το Πρόγραμμα.Επίσης εκτελείται Μέτρηση Περιφερειών- Δερματοπτυχομέτρηση και υπάρχει δυνατότητα μέτρησης του Βασικού Μεταβολισμού.Ύστερα από την 1η συνεδρία συζητείται η συχνότητα των συνεδριών όπου μπορεί να είναι εβδομαδιαία ή ανα 2 εβδομάδες και ενδιάμεσα υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία και συνεχής στήριξη από εμάς αλλά και από εσάς.Στα Προγράμματά υπάρχει ενδιάμεση επαφή,επικοινωνία αλλά και υπενθύμιση των στόχων.Επιπλέον κάθε μέλος έχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε κλειστό γκρουπ όπου ανεβάζουμε Διατροφικά tips, Συμβουλές και Συνταγές.

  περισσότερα λιγότερα
Συμμετέχει στην ενέργεια: Διατροφικές συμβουλές και αντιμετώπιση παχυσαρκίας. Κλείσε τώρα την επίσκεψή σου.

"Ασχολήθηκε σε βάθος με την περίπτωσή μου, δίνοντάς μου ένα πρόγραμμα που μπορεί να ανταποκριθεί στην πιεσμένη καθημερινότητά μου και στις ιατρικές μου παθήσεις, χωρίς να με κουράσει. Θέτει στόχους που μπορούν να επιτευχθούν, βάζοντας σαν προτεραιότητα την υγεία και την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου απώλειας κιλών"

περισσότερα
 • Δίαιτα και διατροφή: Από 30 € έως 50 € Η 1η επίσκεψη (50€) περιλαμβάνει λήψη ιατρικού και διατροφικού ιστορικού, λιπομέτρηση και εξατομικευμένο δεκαπενθήμερο πρόγραμμα. Η επαναληπτική επίσκεψη (30€) περιλαμβάνει συμβουλευτική, λιπομέτρηση και ανανεωμένο δεκαπενθήμερο πρόγραμμα.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Παρέχεται εξατομικευμένη διατροφική προσέγγιση με εξειδικευμένα προγράμματα διατροφής με βάση το ιατρικό και διατροφικό ιστορικό, τις απαιτήσεις, τις ανάγκες και την καθημερινότητα του ατόμου όπως και διατροφική εκπαίδευση και συμβουλευτική. Επιπλέον, γίνεται διαχείριση σακχαρώδη διαβήτη, μεταβολικού συνδρόμου, παιδικής παχυσαρκίας, σιδηροπενικής αναιμίας, γαστρεντερικών προβλημάτων, υπερχοληστερολαιμίας, υπερτριγλυκεριδιαμίας όπως και διατροφική παρακολούθηση σε εγκυμοσύνη και θηλασμό. Πραγματοποιείται λιπομέτρηση και εκτίμηση μυικής μάζας σε όλο το σώμα και στα διάφορα σημεία και αξιολόγηση ενυδάτωσης ή κατακράτησης υγρών με το μηχάνημα Tanita MC 780 όπως και μέτρηση δερματοπτυχών σε αθλητές. Ο ασθενής θα πρέπει για 3 ώρες πριν την επίσκεψη να μην έχει καταναλώσει τροφή και για 2 ώρες να μην έχει καταναλώσει υγρά, όπως και να φέρει εξετάσεις αίματος του τελευταίου χρόνου.

  περισσότερα λιγότερα
Συμμετέχει στην ενέργεια: Διατροφικές συμβουλές και αντιμετώπιση παχυσαρκίας. Κλείσε τώρα την επίσκεψή σου.

"Παρά πολύ καλή. Επικοινωνίακη, σε κάνει να νιώθεις άνετα. "

περισσότερα
 • Δίαιτα και διατροφή: Από 25 € έως 35 € 1η επίσκεψη: 50€. Λήψη ιστορικού, μέτρηση σύστασης σώματος με λιπομετρητή bodystat, μέτρηση βασικού μεταβολισμού με Fitmate. Προηγουμένως να αποφεύγεται η λήψη τροφής για 5 ώρες & η λήψη υγρών για 2 ώρες. Κόστος επόμενων επισκέψεων: 25-35€.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Παρα πολυ καλη"

περισσότερα
 • Δίαιτα και διατροφή: Από 30 € έως 50 € ανά συνεδρία και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιούνται μηχανήματα τελευταίας και σύγχρονης τεχνολογίας. Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού με μηχάνημα τελευταία τεχνολογίας Fitmate Pro. Ανάλυση Σύστασης Σώματος (Λιπομέτρηση) με μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας Tanita MC 780. Ο ασθενής θα πρέπει 3 ώρες πριν την εξέταση να είναι νηστικός, 3 ώρες πριν χωρίς κατανάλωση νερού και υγρών ροφημάτων, 3 ώρες πριν χωρίς κάπνισμα, 1 ημέρα πριν αποχή από άσκηση (προπόνηση, περπάτημα επιτρέπεται) και όχι έμμηνο ρύση πρώτων ημερών. Παρέχονται υπηρεσίες συμβουλευτικής - προληπτικής διατροφής, παχυσαρκίας ενηλίκων, εφήβων, παίδων, αύξηση και βελτίωση βάρους, ειδικών προγραμμάτων διατροφής (εγκυμοσύνης, θηλασμού, τρίτης ηλικίας, εμμηνόπαυση κ.α), κλινικής διατροφικής παρέμβασης, αθλητικής διατροφής, διατροφικής εκπαίδευσης και διατροφικών διαταραχών.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Έμεινα πολύ ευχαριστημένη, με καθησύχασε , με ενημέρωσε και ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα. "

περισσότερα
 • Στόχος μας η προοδευτική απώλεια σωματικού βάρους και λίπους λαμβάνοντας πάντοτε υπόψιν τις ιδιαιτερότητες του κάθε ατόμου. Η επιτυχία του αποτελέσματος διασφαλίζεται με την αλλαγή της διαιτητικής συμπεριφοράς του ατόμου (λήψη λεπτομερούς ιατρικού ιστορικού - εντοπισμός αιτιών - εκπαίδευση σε διατροφικά ζητήματα).Καθοριστικό ρόλο έχει η λιπομέτρηση, μια εξέταση μέσω της οποίας πραγματοποιείται ανάλυση της σύστασης του σώματος.

  περισσότερα λιγότερα
 • Λόγω του κορωνοϊού COVID- 19 όλοι οι ασθενείς θα πρέπει να φοράνε γάντια και μάσκα. Tο sms και το email, δεν αποτελεί αποδεικτικό βεβαίωσης μετακίνησης και θα πρέπει οι ασθενείς να έρθουν σε επικοινωνία με τη γιατρό για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

"Με ανέλαβε ο κύριος Σαλταουρας, και μόνο τα καλύτερα έχω να πω. Άμεσος, ευγενικός, σε βάθος ανάλυση και επεξήγηση. Αναλυτικότατος και απίστευτα καταρτισμένος! Ευχαριστώ για όλα!"

περισσότερα
 • Δίαιτα και διατροφή: 30 € ανά συνεδρία και διαρκεί 1 ώρα ή και περισσότερο. Στο κόστος περιλαμβάνεται η λιπομέτρηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • H ανάλυση σύστασης σώματος γίνεται με Tanita MC-780. Ο ενδιαφερόμενος θα χρειαστεί να είναι νηστικός και χωρίς καφέ 3 ώρες πριν για να γίνει η λιπομέτρηση και να έχει μαζί του τελευταίες εξετάσεις. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως παχυσαρκία, αύξηση βάρους, σακχαρώδης διαβήτης, καρδιαγγειακά νοσήματα, υπέρταση, εγκυμοσύνη, θηλασμός, διατροφή παιδιών, καρκίνος και επιβίωση, πολυκυστικές ωοθήκες, παθήσεις θυρεοειδούς αδένα και υπερουριχαιμία.

  περισσότερα λιγότερα
Συμμετέχει στην ενέργεια: Διατροφικές συμβουλές και αντιμετώπιση παχυσαρκίας. . Κλείσε τώρα την επίσκεψή σου.

"Η κ.Δαρα μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και τα βήματα που μου εξήγησε πως θα ακολουθήσει με έκαναν να νιώσω ότι γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο της. "

περισσότερα
 • Λιπομέτρηση - Διαιτολόγιο - Δυνατότητα τακτικής τηλεφωνικής επικοινωνίας ενδιάμεσα των ραντεβού για περαιτέρω καθοδήγηση - Οδηγίες για παράλληλη σωματική άσκηση - Χορήγηση βιταμινών. Διενεργούνται εργαστηριακές εξετάσεις πριν ή ακολούθως της συνεδρίας. Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση του Σακχαρώδη διαβήτη, της Υπερλιπιδαιμίας, της Υπερουριχαιμίας, τις διαταραχές έμμηνου ρύσεως, τις διαταραχές ύπνου, την έλλειψη βιταμινών και την ελλάτωση της μυικής ισχύος.

  περισσότερα λιγότερα

"Παρά πολύ καλή επαγγελματίας. Με έκανε να νιώσω άνετα από το πρώτο ραντεβού. Ήτανε γενικά για εμένα η πρώτη μου επαφή με ψυχολόγο και δεν ένιωσα κανένα κόμπλεξ. 10/10!"

περισσότερα
 • Κλινική υπνοθεραπεία και κινητοποιητική συνέντευξη για αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών όπως παχυσαρκία, βουλιμία και υπερφαγια.

  περισσότερα λιγότερα
Συμμετέχει στην ενέργεια: Διατροφικές συμβουλές και αντιμετώπιση παχυσαρκίας. Κλείσε τώρα την επίσκεψή σου.

"Πολύ έμπειρη, πολύ ωραίες συμβουλές, τωρα ξεκινάμε εύχομαι να πάμε καλά! "

περισσότερα
 • Δίαιτα και διατροφή: 40 € Η πρώτη επίσκεψη ανέρχεται στα 40 ευρώ και από 25 ευρώ οι κάθε επόμενες.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται λιπομέτρηση και μέτρηση βασικού μεταβολισμού. Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να απέχει για 2 ώρες πριν το ραντεβού από νερό και φαγητό.

  περισσότερα λιγότερα
 • Προετοιμασία 1ης επίσκεψης: Συνιστάται η μη λήψη τροφής και νερού 2 ώρες πριν το ραντεβού. Λόγω των μέτρων περί εξάπλωσης του κορωνοϊού, παρακαλούνται οι ασθενείς να προσέρχονται έγκαιρα κατά την ώρα του ραντεβού τους, ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις μεταξύ των ραντεβού σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Συμμετέχει στην ενέργεια: Διατροφικές συμβουλές και αντιμετώπιση παχυσαρκίας. Κλείσε τώρα την επίσκεψή σου.
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Συνέπεια στο ραντεβού ,άψογη εξυπηρέτηση,τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!"

περισσότερα
 • Στόχος μας η προοδευτική απώλεια σωματικού βάρους και λίπους λαμβάνοντας πάντοτε υπόψιν τις ιδιαιτερότητες του κάθε ατόμου. Η επιτυχία του αποτελέσματος διασφαλίζεται με την αλλαγή της διαιτητικής συμπεριφοράς του ατόμου (λήψη λεπτομερούς ιατρικού ιστορικού - εντοπισμός αιτιών - εκπαίδευση σε διατροφικά ζητήματα).Καθοριστικό ρόλο έχει η λιπομέτρηση, μια εξέταση μέσω της οποίας πραγματοποιείται ανάλυση της σύστασης του σώματος.

  περισσότερα λιγότερα
 • Λόγω του κορωνοϊού COVID- 19 όλοι οι ασθενείς θα πρέπει να φοράνε γάντια και μάσκα. Tο sms και το email, δεν αποτελεί αποδεικτικό βεβαίωσης μετακίνησης και θα πρέπει οι ασθενείς να έρθουν σε επικοινωνία με τη γιατρό για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Συμμετέχει στην ενέργεια: Διατροφικές συμβουλές και αντιμετώπιση παχυσαρκίας. Κλείσε τώρα την επίσκεψή σου.

"Ένιωσα άνετα μαζί του και με βοήθησε πολύ!!! Έιναι τοπ στην ειδικοτητα του, με πολλές γνώσεις! "

περισσότερα
 • Δίαιτα και διατροφή: Από 25 € έως 30 € η επίσκεψη.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται εξέταση μεταβολισμού και γίνεται ανάλυση σύστασης του σώματος. Ο/Η ασθενής να μην έχει καταναλώσει 12 ώρες νωρίτερα καφέ και αλκοόλ και για 3 ώρες να είναι νηστικός. Αντιμετωπίζονται η παιδική παχυσαρκία, το μεταβολικό σύνδρομο, ο σακχαρώδης διαβήτης, η κοιλιοκάκη, η λιπιδαιμία, η υψηλή χοληστερίνη, η λιπώδης διήθηση και η αναιμία.

  περισσότερα λιγότερα
Συμμετέχει στην ενέργεια: Διατροφικές συμβουλές και αντιμετώπιση παχυσαρκίας. Κλείσε τώρα την επίσκεψή σου.

"Εξαιρετική! Προσαρμόζει τη διατροφή σου, όχι μόνο στις ανάγκες σου, αλλά και στις διατροφικές σου προτιμήσεις, θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους και με ένα πρόγραμμα, που μπορείς άνετα να ακολουθήσεις και να σου γίνει εύκολα συνήθεια, χωρίς να σε κουράζει, καιμε άμεσα αποτελέσματα. Τέλος, είναι πολύ ευχάριστη, δείχνει κατανόηση, σε στηρίζει, ακούει κάθε απορία και σου εξηγεί ό,τι χρειάζεσαι. Όπως είπα στην αρχή, εξαιρετική!"

περισσότερα
 • Δίαιτα και διατροφή: Από 30 € έως 40 € Η πρώτη επίσκεψη ανέρχεται στα 40 ευρώ και 30 ευρώ οι επόμενες ανά 15 ημέρες. Περιλαμβάνει μία μέτρηση, ανάλυση και σύσταση σώματος.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται ο λιπομετρητής Tanita MC 780. Αντιμετωπίζονται και κλινικά περιστατικά, καθώς και η παχυσαρκία. Ο ασθενής θα πρέπει να είναι 3 ώρες νηστικός, 2 ώρες χωρίς κατανάλωση υγρών και 12 ώρες χωρίς άσκηση.

  περισσότερα λιγότερα
Συμμετέχει στην ενέργεια: Διατροφικές συμβουλές και αντιμετώπιση παχυσαρκίας. Κλείσε τώρα την επίσκεψή σου.

"Άριστη επαγγελματίας με γνώσεις και με βοήθησε σημαντικά"

περισσότερα
 • Δίαιτα και διατροφή: 45 € η επίσκεψη. Διάρκεια 30 - 45 λεπτά. Ενδείκνυται νηστεία 4 ωρών πριν τη μέτρηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Διατίθεται ο τελευταίας τεχνολογίας λιπομετρητής Tanita mc780 για ανάλυση σύστασης σώματος. Αποτυπώνεται για κάθε σημείο του σώματος ξεχωριστά, το ποσοστό του λίπους, των μυών και του νερού στο σώμα και η μεταβολική ηλικία με σκοπό την παροχή μίας εξατομικευμένης υπηρεσίας διατροφής.

  περισσότερα λιγότερα

"Η γιατρός ασχολήθηκε σε βάθος με την περίπτωση μου και με την εμπειρία της κατάλαβε αυτό ακριβως που θέλω να πετυχω. Κέρδισε την εμπιστοσύνη μου και με το πλατύ της χαμόγελο με έκανε να νιώσω άνετα και ευχάριστα. Ο χώρος πολυ καθαρός και προσεγμένος. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα"

περισσότερα
 • Δίαιτα και διατροφή: Από 30 € έως 40 € ανά συνεδρία και διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Η πρώτη επίσκεψη ανέρχεται στα 40 ευρώ και από 30 ευρώ οι κάθε επόμενες. Περιλαμβάνεται η λιπομέτρηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται τελευταίας τεχνολογίας αναλυτής σώματος. Γίνεται ανάλυση του ιατρικού, σωματικού βάρους και διατροφικού ιστορικού, λιπομέτρηση, μέτρηση μυικής μάζας, συνολικών υγρών και ανόργανων στοιχείων σώματος, μέτρηση βασικού μεταβολικού ρυθμού και όλες τις σωματομετρικές μετρήσεις.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετική, δείχνει πολύ ενδιαφέρον για κάθε περίιπτωση"

περισσότερα
 • Δίαιτα και διατροφή: Από 25 € έως 50 € και διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Περιλαμβάνει Diet & Nutrition Coaching, συμβουλευτική και λιπομέτρηση. Η πρώτη επίσκεψη 50 ευρώ, οι επόμενες εβδομαδιαίες συνεδρίες από 25 έως 45 ευρώ.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Παρέχεται εξατομικευμένη, ολιστική και επιστημονικά τεκμηριωμένη καθοδήγηση και συμβουλευτική. Παρέχονται συμβουλές για την αντιμετώπιση του υπερβάλλοντος βάρους, της παχυσαρκίας, του σακχαρώδη διαβήτη, της στεφανιαίας νόσου, των αυτοάνοσων νοσημάτων, της υπερλιπιδαιμίας, της υπέρτασης, του ευερέθιστου εντέρου, των διαταραχών λήψης τροφής. Παράλληλα, παρέχονται συμβουλές σε παιδιά, αθλητές καθώς και σε εγκυμονούσες και θηλάζουσες.

  περισσότερα λιγότερα
32

Επαγγελματίες Υγείας για Δίαιτα και διατροφή

"Ακούει και ενδιαφέρεται για τον ασθενή, είναι απολύτως επεξηγηματική και εξαιρετικά καταρτισμένη στο αντικείμενο της. Κέρδισε την εμπιστοσύνη μου με το πρώτο ραντεβού, και είδα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία βελονισμού!"

περισσότερα
 • Αντιμετώπιση Παχυσαρκίας: λήψη ιατρικού ιστορικού, συμβουλευτική υποστηρικτική ψυχοθεραπεία για 3 συνεδρίες, διαιτητικές προτάσεις, θεραπευτική συνεδρία βελονισμού
 • Η Σεγρέδου Μαρκέλλα είναι Ιατρός Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης με ιδιαίτερη κατάρτιση στην Εφαρμογή του Ιατρικού Βελονισμού ως αναλγητικό και θεραπευτικό μέσο για την διαχείριση πολλών προβλημάτων και διαταραχών με ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι. Αποφοίτησε το 2000 από το Πανεπιστήμιο της Ρώμης ΄La Sapienza΄, με βαθμό άριστα και ολοκλήρωσε την ιατρική της ειδικότητα στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ. Έχει εκπαιδευτεί στο Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού (2002-2004) ακολούθως στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Κινέζικης Ιατρικής στο Πεκίνο (2005 και 2007) και ασχολείται με την εφαρμογή του βελονισμού σε ιατρικά περιστατικά από το 2002. Επίσης, έχει εκπαιδευτεί στη διάγνωση και διαχείριση του χρόνιου πόνου στο 4th Montescano EFIC School στο Μιλάνο της Ιταλίας και έχει ολοκληρώσει το Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Αλγολογία από την Ελληνική Εταιρεία Αλγολογίας και EFIC. Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει τις δραστηριότητες της Κλινικής Διαχείρισης Πόνου (Comprehensive Pain Program) στο Νοσοκομείο Toronto Western Hospital, στον Καναδά. Παράλληλα, είναι Εκπαιδεύτρια στο Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού ΄AcuScience΄ για τη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση ιατρών στον βελονισμό, στην Ελληνική Φυσικοθεραπευτική Εταιρεία Αλγολογίας και στο Πρόγραμμα Βελονισμού για τη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας στο βελονισμό του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Ακόμη, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού από το 2006. Άξια αναφοράς είναι η αποφασιστική της συμμετοχή στην ίδρυση, οργάνωση και λειτουργία του εξωτερικού ιατρείου πόνου και αντιμετώπισης με βελονισμό και άλλες μεθόδους της Κλινικής Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής ΚΑΤ. Τέλος, έχει λάβει μέρος σε πολλά συνέδρια με θέματα ομιλίας, τα οποία αφορούν τον πόνο και την αντιμετώπιση του καθώς επίσης και την δράση του Ιατρικού Βελονισμού σε γενικότερα ιατρικά θέματα.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση άγχους, Αντιμετώπιση κεφαλαγίας - ημικρανίας, Αντιμετώπιση μυοσκελετικού πόνου, Αντιμετώπιση μυοσκελετικών παθήσεων, Αντιμετώπιση ορθοπαιδικών παθήσεων, Αντιμετώπιση Παχυσαρκίας, Αντιμετώπιση ρευματικών παθήσεων, Απλή επίσκεψη, Διακοπή καπνίσματος, Διαχείριση Κατάθλιψης, Ηλεκτροβελονισμός, Θεραπευτική Συνεδρία, ΧΑΠ-Νόσος των Καπνιστών

  περισσότερα
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ