Online doctor chat. More specialities added! Try it now
Online doctor chat. More specialities added! Try it now
Doctors Health Examination Expertise

Find medical articles about

×
SHOW MAP
21

specialized doctors for Diet and nutrition

"Η Δήμητρα είναι εξαιρετική επιστήμονας και άνθρωπος. Ασχολήθηκε σε βάθος με την περίπτωση μου, είδαμε τις προτιμήσεις μου και με βοήθησε να φτιάξω τις διατροφικές μου συνήθειες και μπορώ να πω ότι έχει βελτιωθεί σημαντικά η ποιότητα της ζωής μου. Την ευχαριστώ και την συστήνω ανεπιφύλακτα!"

more
 • Diet and nutrition: From 30 € to 50 € Η 1η επίσκεψη (50€) περιλαμβάνει λήψη ιατρικού και διατροφικού ιστορικού, λιπομέτρηση και εξατομικευμένο δεκαπενθήμερο πρόγραμμα. Η επαναληπτική επίσκεψη (30€) περιλαμβάνει συμβουλευτική, λιπομέτρηση και ανανεωμένο δεκαπενθήμερο πρόγραμμα.
CHECK ALL PRICES
 • Παρέχεται εξατομικευμένη διατροφική προσέγγιση με εξειδικευμένα προγράμματα διατροφής με βάση το ιατρικό και διατροφικό ιστορικό, τις απαιτήσεις, τις ανάγκες και την καθημερινότητα του ατόμου όπως και διατροφική εκπαίδευση και συμβουλευτική. Επιπλέον, γίνεται διαχείριση σακχαρώδη διαβήτη, μεταβολικού συνδρόμου, παιδικής παχυσαρκίας, σιδηροπενικής αναιμίας, γαστρεντερικών προβλημάτων, υπερχοληστερολαιμίας, υπερτριγλυκεριδιαμίας όπως και διατροφική παρακολούθηση σε εγκυμοσύνη και θηλασμό. Πραγματοποιείται λιπομέτρηση και εκτίμηση μυικής μάζας σε όλο το σώμα και στα διάφορα σημεία και αξιολόγηση ενυδάτωσης ή κατακράτησης υγρών με το μηχάνημα Tanita MC 780 όπως και μέτρηση δερματοπτυχών σε αθλητές. Ο ασθενής θα πρέπει για 3 ώρες πριν την επίσκεψη να μην έχει καταναλώσει τροφή και για 2 ώρες να μην έχει καταναλώσει υγρά, όπως και να φέρει εξετάσεις αίματος του τελευταίου χρόνου.

  more less

"Ο κος Αντωνίου ήταν εξαιρετικός στην πρώτη συζήτηση που είχαμε σχετικά με τα προγράμματα διατροφής και τις ανάγκες μου. Σε ακούει προσεκτικά και έχει να προτήνει διάφορες λύσεις και επιλογές. Πιστεύω πως η προσέγγισή του είναι ιδιαίτερη, μοντέρνα και το coaching που είναι κάτι που τον ξεχωρίζει. Έχει να προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις και αυτό μετράει ιδαίτερα. Αξίζει σίγουρα να έχετε μια πρώτη συζήτηση μαζί του και να δοκιμάσετε ένα από τα προγράμματά του. Φαίνεται ένα καταρτισμένος και εξαιρετικός επαγγελματίας. "

more
 • Diet and nutrition: From 19 € to 49 € Το κόστος των συνεδριών,μετα την 1η συνεδρία,μπορεί να διαμορφωθεί από 19€ αναλόγως τον στόχο και το πρόγραμμα.Η 1η συνεδρία έχει ξεχωριστή τιμολόγηση για την λήψη του πλήρους προφίλ και περιλαμβάνει δωρεάν τη λιπομέτρηση και επιπλέον δώρα.
CHECK ALL PRICES
 • Η συνεργασία μας ξεκινάει με την 1η Συνεδρία η οποία έχει ξεχωριστή τιμολόγηση λόγω της πλήρους εικόνας που θέλουμε να έχουμε στο Διατροφικό, Ιατρικό προφίλ και στο προφίλ Συνηθειών ώστε να δομηθεί εξατομικευμένα το Πλάνο και οι στόχοι. Μετά την 1η Συνεδρία θα χρειαστούμε επιπλέον χρόνο τις επόμενες 1-2 ημέρες για να σας στείλουμε τις πρώτες οδηγίες και κατευθύνσεις, μαζί με το Πλάνο. Στην 1η Συνεδρία περιλαμβάνεται δωρεάν Λιπομέτρηση όπως και σε όλο το Πρόγραμμα.Επίσης εκτελείται Μέτρηση Περιφερειών- Δερματοπτυχομέτρηση και υπάρχει δυνατότητα μέτρησης του Βασικού Μεταβολισμού.Ύστερα από την 1η συνεδρία συζητείται η συχνότητα των συνεδριών όπου μπορεί να είναι εβδομαδιαία ή ανα 2 εβδομάδες και ενδιάμεσα υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία και συνεχής στήριξη από εμάς αλλά και από εσάς.Στα Προγράμματά υπάρχει ενδιάμεση επαφή,επικοινωνία αλλά και υπενθύμιση των στόχων.Επιπλέον κάθε μέλος έχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε κλειστό γκρουπ όπου ανεβάζουμε Διατροφικά tips, Συμβουλές και Συνταγές.

  more less
 • loading
Estimated confirmation time 1
BOOK FOR FREE
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Συνέπεια στο ραντεβού ,άψογη εξυπηρέτηση,τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!"

more
 • Diet and nutrition: 50 € η επίσκεψη.
CHECK ALL PRICES
 • Στόχος μας η προοδευτική απώλεια σωματικού βάρους και λίπους λαμβάνοντας πάντοτε υπόψιν τις ιδιαιτερότητες του κάθε ατόμου. Η επιτυχία του αποτελέσματος διασφαλίζεται με την αλλαγή της διαιτητικής συμπεριφοράς του ατόμου (λήψη λεπτομερούς ιατρικού ιστορικού - εντοπισμός αιτιών - εκπαίδευση σε διατροφικά ζητήματα).Καθοριστικό ρόλο έχει η λιπομέτρηση, μια εξέταση μέσω της οποίας πραγματοποιείται ανάλυση της σύστασης του σώματος.

  more less

"Άψογη και προσιτή. Απο την πρώτη επίσκεψη μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Δημιουργήσαμε ενα πλάνο διατροφής δίνοντας έμφαση στη καθιέρωση ενός σωστού τρόπου ζωής. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!"

more
 • Diet and nutrition: From 25 € to 40 € Η πρώτη επίσκεψη ανέρχεται στα 40 ευρώ και από 25 ευρώ οι κάθε επόμενες.
CHECK ALL PRICES
 • Πραγματοποιείται λιπομέτρηση και μέτρηση βασικού μεταβολισμού. Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να απέχει για 2 ώρες πριν το ραντεβού από νερό και φαγητό.

  more less
 • 1st Visit preparation: 2 hours before the appointment avoid eating food or drinking water.

"Μπυ εξηγησε οτι χρειαζόμουν να γνωριζω.πολυ ευχάριστη και για την διατροφή που μου εφτιαξε με ρώταγε συνεχως για να μου ταιριάξει απόλυτα "

more
 • Diet and nutrition: From 40 € to 50 € ανά συνεδρία. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Προηγουμένως, ο ασθενής να μην έχει καταναλώσει φαγητό ή υγρά, να μην έχει καπνίσει 2 ώρες πριν και να μην έχει αθληθεί τις προηγούμενες 6 ώρες.
CHECK ALL PRICES
 • Πραγματοποιείται Ανάλυση σύστασης σώματος, μέτρηση βασικού μεταβολικού ρυθμού, μέτρηση με Δερματοπτυχόμετρο, τη πιο αναγνωρισμένη μέθοδο για μέτρηση του λίπους καθώς και Ανθρωπομετρήσεις, για μέτρηση του μήκους, του πλάτους και της περιμέτρου των διάφορων τμημάτων του σώματος, καθώς και των πτυχών του δέρματος.

  more less

"Ο Στέλιος στην πρώτη μας συνεδρία μου φάνηκε πολύ υποστηρικτικός και καλά καταρτισμένος."

more
 • Diet and nutrition: 40 € ανά συνεδρία.
CHECK ALL PRICES
 • Πραγματοποιείται λιπομέτρηση με τμηματική ανάλυση σώματος και μέτρηση βασικού μεταβολισμού.

  more less
 • loading
Estimated confirmation time 1
BOOK FOR FREE
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Πολύ καλος, ευγενικος καταρτισμένος πολυ αναλυτικός και μου ενεπνευσε εμπιστοσυνη! "

more
 • Diet and nutrition: From 30 € to 50 € Ανά συνεδρία 30-45'. Περιλαμβάνει λήψη ιστορικού , σωματομετρήσεις, ανάλυση σώματος με λιπομέτρηση, σχεδιασμό εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής.
CHECK ALL PRICES
 • Λιπομέτρηση τελευταίας τεχνολογίας TANITA MC-780 MA & Δερματοπτυχομέτρηση υποδόριου λίπους με Harpended Skninfold Calliper. Ισχυρή σύσταση για αποχή λήψεως στέρεων ή υγρών 2-3 ώρες πριν τη μέτρηση. Παρακαλούμε όπως προσκομίσετε στο πρώτο ραντεβού πρόσφατες αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις εφόσον υπάρχουν (σε διαφορετική περίπτωση θα συνεννοηθείτε στο πρώτο ραντεβού με τον Διαιτολόγο).

  more less

" Καταπληκτική ιατρός,τη συστήνω ανεπιφύλακτα."

more
 • Diet and nutrition: 40 € Περιλαμβάνει κλινική εξέταση, χορήγηση παραπεμπτικών για εξετάσεις και λιπομέτρηση. Αν ο ασθενής επιθυμεί έκδοση διαιτολογίου είναι επιπλέον 25 ευρώ το διαιτολόγιο για το 15νθήμερο.
CHECK ALL PRICES
 • Πραγματοποιείται πλήρης παθολογικός έλεγχος και συνταγογράφηση εξετάσεων για τη διάγνωση μεταβολικών νοσημάτων και καταστάσεων που μπορεί να επιβραδύνουν το μεταβολισμό. Προσφέρεται προσαρμοσμένο διαιτολόγιο βάση του μεταβολισμού και του ειδικού προφίλ κάθε ατόμου.

  more less
 • loading
Estimated confirmation time 60
BOOK FOR FREE

"Πολύ καλή και γλυκιά, πολύ ωραίος ανθρώπους. "

more
 • Diet and nutrition: 35 € ανά συνεδρία και διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Περιλαμβάνεται ο σχεδιασμός εξατομικευμένου πλάνου διατροφής, σύμφωνα με το ιατρικό και διατροφικό ιστορικό, η μέτρηση σωματικής σύστασης και ατομική συμβουλευτική.
CHECK ALL PRICES
 • Για την μέτρηση σωματικής σύστασης χρησιμοποιείται η μέθοδος της βιοηλεκτρικής εμπέδησης. Ο ενδιαφερόμενος πριν το ραντεβού θα πρέπει να μην έχει καταναλώσει καφέ ή τσάι ή αναψυκτικά ή αλκοόλ για έξι ώρες νωρίτερα, να μην έχει καταναλώσει φαγητό ή ροφήματα για δύο ώρες νωρίτερα, να μην έχει καταναλώσει νερό για μισή ώρα νωρίτερα και να μην υπάρχει έντονη φυσική δραστηριότητα 24ώρες νωρίτερα. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως παχυσαρκία, καρδιαγγειακά νοσήματα, υπέρταση, δυσλιπιδαιμία, σακχαρώδης διαβήτης, νεφροπάθειες και παρέχεται διατροφή για αθλούμενους και εγκυμονούσες.

  more less

"Νιώθεις αρκετη ασφαλεια και κατανοηση απο την αρχη της συζητησης. Με βοηθησε να αρχισω να ξεδιπλωνω ολες τις σκέψεις μου σιγα σιγα. "

more
 • Diet and nutrition: From 30 € to 40 € ανά συνεδρία. Διάρκεια περίπου 1 ώρα.
CHECK ALL PRICES
 • Πραγματοποιείται ψυχοθεραπεία και ψυχολογική υποστήριξη.

  more less

"Πολύ καλή.!! Εχουμε αρχίσει την διαιτα μας. "

more
 • Diet and nutrition: From 25 € to 35 € 1η επίσκεψη: 50€. Λήψη ιστορικού, μέτρηση σύστασης σώματος με λιπομετρητή bodystat, μέτρηση βασικού μεταβολισμού με Fitmate. Προηγουμένως να αποφεύγεται η λήψη τροφής για 5 ώρες & η λήψη υγρών για 2 ώρες. Κόστος επόμενων επισκέψεων: 25-35€.
CHECK ALL PRICES
 • Πραγματοποιείται ανάλυση σύστασης σώματος μέσω του σύγχρονου λιπομετρητή bodystat.

  more less

"Πολύ προσεκτική με την κάθε περίπτωση , κ ακολουθεί την φιλοσοφία των ποσοτήτων "

more
 • Diet and nutrition: 45 € η επίσκεψη. Διάρκεια 30 - 45 λεπτά. Ενδείκνυται νηστεία 4 ωρών πριν τη μέτρηση.
CHECK ALL PRICES
 • Διατίθεται ο τελευταίας τεχνολογίας λιπομετρητής Tanita mc780 για ανάλυση σύστασης σώματος. Αποτυπώνεται για κάθε σημείο του σώματος ξεχωριστά, το ποσοστό του λίπους, των μυών και του νερού στο σώμα και η μεταβολική ηλικία με σκοπό την παροχή μίας εξατομικευμένης υπηρεσίας διατροφής.

  more less

"Ένιωσα άνετα μαζί του και με βοήθησε πολύ!!! Έιναι τοπ στην ειδικοτητα του, με πολλές γνώσεις! "

more
 • Diet and nutrition: From 25 € to 30 € η επίσκεψη.
CHECK ALL PRICES
 • Πραγματοποιείται εξέταση μεταβολισμού και γίνεται ανάλυση σύστασης του σώματος. Ο/Η ασθενής να μην έχει καταναλώσει 12 ώρες νωρίτερα καφέ και αλκοόλ και για 3 ώρες να είναι νηστικός. Αντιμετωπίζονται η παιδική παχυσαρκία, το μεταβολικό σύνδρομο, ο σακχαρώδης διαβήτης, η κοιλιοκάκη, η λιπιδαιμία, η υψηλή χοληστερίνη, η λιπώδης διήθηση και η αναιμία.

  more less

"Συνεπής, οργανωτικός, σχολαστικός. Συλλέγει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να δώσει μια διατροφή βασισμένη στις ανάγκες σου και σύμφωνα με τα θέματα υγείας σου."

more
 • Diet and nutrition: From 30 € to 35 € ανά συνεδρία.
CHECK ALL PRICES
 • Χρησιμοποιείται ζυγαριά και λιπομετρητής για μέτρηση του σωματικού βάρους, εξέταση του μεταβολισμού και και ανάλυση σύστασης σώματος. Στη συνέχεια εφαρμόζεται το κατάλληλο πρόγραμμα διατροφής σύμφωνα με τις ανάγκες του ασθενή. Παρέχεται διατροφή για παθήσεις όπως Παχυσαρκία, Διαβήτης, Υπελιπιδαιμίες, Υπέρταση, Υπερουριχαιμία, Σπαστική Κολίτιδα (ΣΕΕ), καθώς και Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσους του Εντέρου, Καρκίνος, Εγκυμοσύνη και Τεχνητή Διατροφή (Γαστροστομία, Ρηνογαστρικός Καθετήρας, Παρεντερική Διατροφή.

  more less

"Εξαιρετική! Προσαρμόζει τη διατροφή σου, όχι μόνο στις ανάγκες σου, αλλά και στις διατροφικές σου προτιμήσεις, θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους και με ένα πρόγραμμα, που μπορείς άνετα να ακολουθήσεις και να σου γίνει εύκολα συνήθεια, χωρίς να σε κουράζει, καιμε άμεσα αποτελέσματα. Τέλος, είναι πολύ ευχάριστη, δείχνει κατανόηση, σε στηρίζει, ακούει κάθε απορία και σου εξηγεί ό,τι χρειάζεσαι. Όπως είπα στην αρχή, εξαιρετική!"

more
 • Diet and nutrition: From 30 € to 40 € Η πρώτη επίσκεψη ανέρχεται στα 40 ευρώ και 30 ευρώ οι επόμενες ανά 15 ημέρες. Περιλαμβάνει μία μέτρηση, ανάλυση και σύσταση σώματος.
CHECK ALL PRICES
 • Χρησιμοποιείται ο λιπομετρητής Tanita MC 780. Αντιμετωπίζονται και κλινικά περιστατικά, καθώς και η παχυσαρκία. Ο ασθενής θα πρέπει να είναι 3 ώρες νηστικός, 2 ώρες χωρίς κατανάλωση υγρών και 12 ώρες χωρίς άσκηση.

  more less
 • loading
Estimated confirmation time 60
BOOK FOR FREE

"Ασχολείται σε βάθος και κάνει αρκετές ουσιαστικες ερωτήσεις. "

more
 • Diet and nutrition: 30 € ανά συνεδρία και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
CHECK ALL PRICES
 • Χρησιμοποιείται ζυγαριά για την μέτρηση του βάρους και λιπομετρητής Tanita για την μέτρηση της σύστασης του σώματος, του μεταβολισμού, του σπλαχνικού λίπους, του ΔΜΣ και της ενυδάτωσης. Επιπλέον, χρησιμοποιείται μεζούρα για την μετρήσεις των περιφερειών και αναστημόμετρο για την μέτρηση του ύψους. Χρειάζεται νηστεία 3 ωρών πριν και λίγο νερό, ώστε να είναι αξιόπιστη η λιπομέτρηση, ενώ αν υπάρχουν αιματολογικές εξετάσεις, καλό θα ήταν ο ενδιαφερόμενος για τις έχει στο ραντεβού. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως παχυσαρκία, διαβήτης, διαβήτης κύησης, υπελιπιδαιμίες, υπέρταση, υπερουριχαιμία, σπαστική κολίτιδα, καθώς και ιδιοπαθείς φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου, καρκίνος και εγκυμοσύνη.

  more less

"Η πρώτη εντύπωση ήταν εξαιρετική.Το ιατρείο είναι σε ένα όμορφο και χαλαρωτικό περιβάλλον.Η γιατρός με έκανε να νιώσω πως πραγματικά μπορεί να με βοηθήσει.Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και με ενθάρρυνε.Με έκανε να νιώσω πως θα λυθεί το πρόβλημά μου.Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!"

more
 • Diet and nutrition: 50 € η συνεδρία και διαρκεί 15-30 λεπτά.
CHECK ALL PRICES
 • Λιπομέτρηση - Διαιτολόγιο - Δυνατότητα τακτικής τηλεφωνικής επικοινωνίας ενδιάμεσα των ραντεβού για περαιτέρω καθοδήγηση - Οδηγίες για παράλληλη σωματική άσκηση - Χορήγηση βιταμινών. Διενεργούνται εργαστηριακές εξετάσεις πριν ή ακολούθως της συνεδρίας. Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση του Σακχαρώδη διαβήτη, της Υπερλιπιδαιμίας, της Υπερουριχαιμίας, τις διαταραχές έμμηνου ρύσεως, τις διαταραχές ύπνου, την έλλειψη βιταμινών και την ελλάτωση της μυικής ισχύος.

  more less
 • loading
Estimated confirmation time 1
BOOK FOR FREE
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Έμεινα πολύ ευχαριστημένη, με καθησύχασε , με ενημέρωσε και ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα. "

more
 • Diet and nutrition: 50 € η επίσκεψη.
CHECK ALL PRICES
 • Στόχος μας η προοδευτική απώλεια σωματικού βάρους και λίπους λαμβάνοντας πάντοτε υπόψιν τις ιδιαιτερότητες του κάθε ατόμου. Η επιτυχία του αποτελέσματος διασφαλίζεται με την αλλαγή της διαιτητικής συμπεριφοράς του ατόμου (λήψη λεπτομερούς ιατρικού ιστορικού - εντοπισμός αιτιών - εκπαίδευση σε διατροφικά ζητήματα).Καθοριστικό ρόλο έχει η λιπομέτρηση, μια εξέταση μέσω της οποίας πραγματοποιείται ανάλυση της σύστασης του σώματος.

  more less

"Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη, γι αυτό και ξεκίνησα αμέσως την προσπάθεια μου για την απώλεια κιλών . "

more
 • Diet and nutrition: From 25 € to 40 € Η πρώτη επίσκεψη διάρκειας 1-1,5 ώρας είναι 40€ και περιλαμβάνει λήψη ιατρικού και διατροφολογικού ιστορικού, σωματικές μετρήσεις, λιπομέτρηση και πρόγραμμα διατροφής μίας εβδομάδας. Κάθε επόμενη είναι 25€ και διαρκεί 30-45 λεπτά.
CHECK ALL PRICES
 • Λήψη ιατρικού και διατροφολογικού ιστορικού, σωματικές μετρήσεις, λιπομέτρηση και πρόγραμμα διατροφής μίας εβδομάδας. Η λιπομέτρηση πραγματοποιείται μια φορά ανά μήνα, με την tanita mc-780. 2-2μιση ώρες πριν την συνεδρία, το προτιμότερο είναι ο ασθενής να είναι νηστικός.

  more less

FANAKIDOU IOANNA

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

"Εξαιρετική , πρώτη φορά πήγα για ψυχοθεραπεία και με έκανε να νιώσω πολύ άνετα. Γνώστης αυτού που κάνει με βοήθησε ήδη από την πρώτη συνεδρία, ανυπομονώ για την επόμενη, την συνιστώ ανεπιφύλακτα."

more
 • Κλινική υπνοθεραπεία και κινητοποιητική συνέντευξη για αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών όπως παχυσαρκία, βουλιμία και υπερφαγια.

  more less
Register for free

View the prices of all doctoranytime services with no restrictions!

At least 6 characters or numbers
Sign in to doctoranytime
Create a new password

Enter the email you used to register in doctoranytime and we will send you a new code.

SEND
Your password has been changed

Check your email to get the new password.

loading
MORE HOURS
LESS HOURS
loading

In case clarifications are needed, regarding the reason of visit or the time of at-home visit, the doctor will communicate directly with you.

Why waiting on hold?

350.000 users who booked an online apppointment
are pleased 100%
Book your appointment in 1 minute

You can't see your area code?
Get a video consultation with a health practitioner

Book your video consultation in 3 clicks and see your practitioner from your mobile, tablet or pc.

home
Consult your doctor anywhere
time
Get an appointment immediately
data
Secure your personal data

You just need to select the video consultation booking option.

BOOK FOR FREE

To offer you the best possible service, doctoranytime uses cookies. By continuing to browse the site, you agree to their use. OK