Online doctor chat. More specialities added! Try it now
Online doctor chat. More specialities added! Try it now
Doctors Health Examination Expertise

Find medical articles about

×
SHOW MAP
DoctorLast week patients have chosen through doctoranytime
28

specialised Dentists for Teeth whitening

"Εξαιρετικός ιατρός, επεξηγηματικός με εμπειρία στον χώρο και πολύ ελαφρύ χέρι. Δεν ένοιωσα τίποτα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα."

more
 • Teeth whitening: 50 € Το ποσό της επίσκεψης θα αφαιρεθεί από το τελικό κόστος της θεραπείας.
CHECK ALL PRICES
 • Philips Zoom. Αφορά Οδοντιατρική Αισθητική καθώς και αφαίρεση χρωστικών ουσιών. Στέλνονται αναλυτικές οδηγίες στους ασθενείς πριν την επίσκεψη. Το τελικό κόστος της θεραπείας κυμαίνεται από 120-250€

  more less

"Φοβερός γιατρός. Προσέχει πάρα πολύ να μην νιώσεις πόνο και είναι και πλήρως καταρτισμένος. Κάναμε εξαγωγή φρονιμίτη και δεν πόνεσα καθόλου. Χαίρομαι να πηγαίνω στον οδοντίατρο πλέον. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα, είναι καταπληκτικός. Βέβαια και η βοηθός πάρα πολύ ευχάριστη και ευγενέστατη. Ευχαριστώ για όλα, για αυτή την υπέροχη εμπειρία!!! "

more
 • Teeth whitening: 200 € Το κόστος ξεκινάει από 200 ευρώ.
CHECK ALL PRICES
 • Η θεραπεία μπορεί να γίνει με εξατομικευμένους νάρθηκες λεύκανσης στο σπίτι ή σε συνδυασμό με λεύκανση στο ιατρείο και αφορά κίτρινα και δυσχρωμικά δόντια.

  more less
 • Doctor is available out of the workshift for emergency cases.

"on holiday in Porto Cheli, I had to deal with an emergency with my painful tooth and had to fix quickly root canals problems. The doctor was really lovely and gentle, explaining every step of what he was doing. His office was really clean and neat which is very important for me as I had a bad experience in port Cheli. I really recommend him :) and thank him again for his work... "

more
 • Teeth whitening: From 250 € to 350 € η επίσκεψη και η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση.
CHECK ALL PRICES
 • Χρησιμοποιείται Λάμπα λεύκανσης Phillips Zoom και Νάρθηκες λεύκανσης. Αντιμετωπίζονται οι οδοντικές δυσχρωμίες.

  more less

"Συνεπής στο ραντεβού, σχολαστικός στον καθαρισμό. Τον συστήνω χωρίς δεύτερη σκέψη"

more
 • Teeth whitening: FREE Η πρώτη επίσκεψη.
CHECK ALL PRICES
 • Η λεύκανση δοντιών μπορεί να γίνει είτε με ειδικούς εξατομικευμένους νάρθηκες στο σπίτι, είτε στο ιατρείο με τη χρήση laser.

  more less
 • loading
Estimated confirmation time 1
BOOK FOR FREE
real-hours icon
auto-confirmation icon

"ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΨΟΓΕΣ!ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ!"

more
 • Teeth whitening: FREE η πρώτη εξέταση και ενημέρωση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
CHECK ALL PRICES
 • Πραγματοποιείται λεύκανση στο ιατρείο με BlueLight.

  more less
 • loading
Estimated confirmation time 1
BOOK FOR FREE
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Ήρεμη και αναλυτική. Σου εξηγεί την είκονα του στόματος χωρις να σε φοβίζει ή να σε πιέζει για το επόμενο βήμα. Τη συνιστώ."

more
 • Teeth whitening: From 200 € to 350 € και διαρκεί 1 ώρα ή και περισσότερο. Η πρώτη επίσκεψη αξιολόγησης και ενημέρωσης είναι δωρεάν.
CHECK ALL PRICES
 • Πραγματοποιείται είτε με τη χρήση ειδικού μηχανήματος Led Power Whitening στο ιατρείο, είτε με εξατομικευμένα ναρθηκάκια και πιστοποιημένα λευκαντικά Opalescence PF 10%, 16% στο σπίτι. Το ποια μέθοδος θα ακολουθηθεί εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε ασθενούς. Ο συνδυασμός των δύο τεχνικών ενισχύει άριστα το θεραπευτικό αποτέλεσμα και αντιμετωπίζονται οι δυσχρωμίες δοντιών.

  more less

"Είναι καταπληκτική! Πρώτη φορά δεν κατάλαβα πόνο κατά τη διάρκεια σφραγίσματος!"

more
 • Teeth whitening: 280 € Το κόστος αφορά στη μέθοδο λεύκανσης με τους εξατομικευμένους νάρθηκες και το λευκαντικό υλικό. Η εξόφληση γίνεται στο ραντεβού της παράδοσης των ναρθήκων.
CHECK ALL PRICES
 • Χρησιμοποιούνται εξατομικευμένοι νάρθηκες που κατασκευάζονται στο εργαστήριο και λευκαντικό υλικό για εφαρμογή στο σπίτι. Η μέθοδος αυτή έχει λιγότερες υποτροπές και μεγαλύτερη διάρκεια αποτελέσματος.

  more less
 • Doctor serves emergency cases out of the workshift upon agreement.

Konstantinou Alexandra MSc

Dentist
 • loading
Estimated confirmation time 1
BOOK FOR FREE
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Με τούτη την αξιολόγηση που υποβάλλω στην ιστοσελίδα,ως μέλος Γιάννης Α. πιστεύω πως ο κύκλος των αξιολογήσεων για την Αλεξάνδρα, αυτή την αξιόλογη επιστήμονα, κλείνει, υπενθυμίζοντας τα προτερήματα και της αρετές της, με της οποίες κέρδισε την εμπιστοσύνη,την προτίμηση και των σεβασμό μου,με της οποίες, όπως έγραψα και σε άλλη μου αξιολόγηση της παρέχω ψήφο εμπιστοσύνης για το κρίσιμο θέμα της υγείας των δοντιών μου. Συνέπεια, ειλικρίνεια, υπευθυνότητα, ήθος, σεβασμό, αγάπη για την δουλειά της και τους ασθενείς της, ευχάριστη, λεπτός χαρακτήρας.Την προτείνω ανεπιφύλακτα .Να υπενθυμίσω μια ακόμα φορά, ότι θα πρέπει και ο καθένας ξεχωριστά, να είναι συνεπής με της οικονομικές υποχρεώσεις του για να δουλεύει και εκείνη με την καρδιά της. Σας διαβεβαιω, ότι για της διθυραμβικές αξιολόγησης που υποβάλλω, δεν είμαι χρηματισμενος αλλά αντίθετος, πολύ ευχαριστημένος, με την συνεργασία που έχω μαζί της, από τον Απρίλιο του 2018 έως σήμερα και από ότι φαίνεται, θα συνεχίσω να έχω, εκτός εάν με σκοτώσει η Χριστίνα, από το Big Brother η οποία εάν μπορούσε θά σκότωνε όλους τους άνδρες για να μην πληγώνουν τά κορίτσια (χιουμορ). Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ιστοσελίδα Doctoranytime για το βήμα που δίνει στα μέλη να εκφράζουν και να αξιολογούν τον κάθε γιατρό. Συγχαρητήρια για το επιχείρημα στους δημιουργους."

more
 • Teeth whitening: From 150 € to 300 € η θεραπεία. Διάρκεια 30 - 90 λεπτά.
CHECK ALL PRICES
 • Πραγματοποιείται είτε με τη χρήση διοδικού laser 940 nm (Epic X, Biolase) είτε με λάμπα LED (ZOOM, Phillips). H λεύκανση μπορεί να γίνει και στο σπίτι με τη χρήση εξατομικευμένων ναρθήκων, ενώ συχνά απαιτείται συνδυασμός λεύκανσης στο ιατρείο και στο σπίτι. Το ποια μέθοδος θα ακολουθηθεί εξαρτάται από τις ανάγκες και το lifestyle του κάθε ασθενούς.

  more less
 • loading
Estimated confirmation time 1
BOOK FOR FREE
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Ευγενής, καταρτισμένος, γρήγορος και αποτελεσματικός!"

more
 • Teeth whitening: 250 € Ολοκληρώνεται σε 1 συνεδρία, σπανίως σε 2
CHECK ALL PRICES
 • Χρησιμοποιείται τελευταίας τεχνολογίας συσκευή και εξατομικευμένα ναρθηκάκια για 2 ώρες (στο σπίτι)

  more less
 • Πέρα από τους κανόνες ατομικής υγιεινής που πρέπει να τηρεί ο ασθενής, σε περίπτωση ακύρωσης θα πρέπει να γίνεται επικοινωνία με τον ιατρό 2 ώρες πριν το ραντεβού.

"Πολύ καλή ιατρός! Συνεπής, ευγενική και πολύ σχολαστική!"

more
 • Teeth whitening: From 200 € to 300 € ανά συνεδρία και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
CHECK ALL PRICES
 • Χρησιμοποιούνται διαφανείς νάρθηκες λεύκανσης για χρήση στο σπίτι και μια συνεδρία στο ιατρείο, εναλλακτικά μία συνεδρία με λάμπα λεύκανσης Led (Zoom).

  more less
 • Λόγω άδειας κύησης η γιατρός δεν εξυπηρετεί περιστατικά αυτό το διάστημα. Τα περιστατικά τα αναλαμβάνει ο Οδοντίατρος - Συνεργάτης, κ. Κωτούλας Χρήστος, πτυχιούχος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΑΣΣ) και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

"Εξαιρετική γιατρός! Την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους."

more
 • Teeth whitening: From 100 € to 140 € ανά συνεδρία και η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση. Επιπλέον υπάρχουν πακέτα λεύκανσης που μπορεί να επιλέξει ο ασθενής.
CHECK ALL PRICES
 • Πραγματοποιείται με υλικά και εξοπλισμό επαγγελματικής λεύκανσης.

  more less

"Πολύ φιλική, σχολαστική και με εμπειρία."

more
 • Teeth whitening: 250 € Το κόστος αφορά είτε σε θεραπεία λεύκανσης στο σπίτι, είτε σε θεραπεία λεύκανσης στο ιατρείο σε μία συνεδρία είτε σε συνδυασμό των 2 μεθόδων.
CHECK ALL PRICES
 • Πραγματοποιείται λεύκανση στο σπίτι με εξατομικευμένους νάρθηκες λεύκανσης και λεύκανση στο ιατρείο και συνδυασμός των 2 μεθόδων. Πριν διενεργηθεί η θεραπεία λεύκανσης είναι απαραίτητος ο κλινικός έλεγχος και πιθανώς και καθαρισμός των δοντιών.

  more less

"Ταχύτατος και άψογος καθαρισμός για όσους έχουν πίεση χρόνου. "

more
 • Teeth whitening: From 170 € to 250 € Το κόστος εξαρτάται από τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε ασθενή καθώς και από το εάν θα γίνει λεύκανση ιατρείου, λεύκανση με ναρθηκες στο σπίτι ή συνδυασμός των 2 μεθόδων.
CHECK ALL PRICES
 • Σε πρώτη φάση χρειάζεται να πραγματοποιηθεί ένας εν τω βάθει καθαρισμός, ώστε τα ούλα να είναι ελεύθερα φλεγμονής και να είναι αποτελεσματική η λεύκανση. Εν συνεχεία ακολουθεί λεύκανση με laser, λήψη αποτυπωμάτων για κατασκευή εξατομικευμένων ναρθήκων λεύκανσης για χρήση κατά τη βραδινή κατάκλιση, ενώ παρέχονται και αναλυτικές οδηγίες στοματικής υγιεινής για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος. Αντιμετωπίζονται η δυσχρωμία δοντιών και η απώλεια φυσικής λευκότητας της αδαμαντίνης.

  more less

" Εξαιρετικη!! Πολύ καλή επαγγελματίας. "

more
 • Teeth whitening: From 100 € to 150 € ανά συνεδρία και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
CHECK ALL PRICES
 • Πραγματοποιείται λεύκανση με εξατομικευμένους νάρθηκες που προσαρμόζουν ακριβώς πάνω στα δόντια του ασθενούς ή λεύκανση στο ιατρείο που ενεργοποιείται με λάμπα Led. Ο ασθενής θα πρέπει να έχει πραγματοποιήσει καθαρισμό και στίλβωση πριν τη λεύκανση.

  more less
 • loading
Estimated confirmation time 1
BOOK FOR FREE
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Απόλυτη συνέπεια στο ραντεβού χρονικά. Μου εξήγησε πλήρως τι πρόκειται να γίνει , γιατί πρόκειται να γίνει αλλά και μου έδωσε και επιλογή σε περίπτωση που ήθελα κάποια εναλλακτική. Πολύ ευγενική, επαγγελματίας, και συμμορφωμένη με την διαδικασία GDPR ."

more
 • Teeth whitening: From 200 € to 350 € η εξέταση και η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση.
CHECK ALL PRICES
 • Η θεραπεία πραγματοποιείται με 2 μεθόδους, είτε με εξατομικευμένους νάρθηκες και gel (εφαρμογή από τον ασθενή στο σπίτι), είτε με λάμπα ( Beyond) σε 1 συνεδρία, συνδυαστικά με εξατομικευμένους νάρθηκες στο σπίτι. Πριν τη λεύκανση κρίνεται απαραίτητο να προηγηθεί καθαρισμός δοντιών. Κατά την διάρκεια της θεραπείας ο ασθενής θα πρέπει να αποφεύγει την κατανάλωση χρωστικών (π.χ. καφές, κάπνισμα). Με την θεραπεία δίνονται και αναλυτικές οδηγίες.

  more less

"Καλός και επεξηγηματικός. Θα ξαναπαω αν χρειαστεί."

more
 • Teeth whitening: 200 € συνολικά. Η επίσκεψη διαρκεί λιγότερο από 15'.
CHECK ALL PRICES
 • Προτείνεται στον/στην ασθενή να προηγηθεί καθαρισμός δοντιών, ώστε να είναι καθαρές οι οδοντικές επιφάνειες και να μπορεί να δράσει η ουσία. Η λεύκανση ολοκληρώνεται με τη χρήση εξατομικευμένου νάρθηκα.

  more less

"Εξαιρετική οδοντίατρος και ζεστός άνθρωπος, την συνιστώ ανεπιφύλακτα."

more
 • Teeth whitening: 150 € και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
CHECK ALL PRICES
 • Η θεραπεία γίνεται είτε στο χώρο του ιατρείου με ειδικό τζελ και ενεργοποίηση με λάμπα, είτε στο σπίτι με ειδικούς εξατομικευμένους νάρθηκες, είτε συνδυασμός των δύο μεθόδων. Πριν τη διαδικασία της λεύκανσης πραγματοποιείται καθαρισμός των δοντιών.

  more less
 • Doctor serves emergency cases upon agreement.

Loizos Eyaggelos

Οδοντίατρος - Προσθετολόγος

"Πολυ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. "

more
 • Teeth whitening: From 250 € to 400 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
CHECK ALL PRICES
 • Η λεύκανση είναι εξειδικευμένη τεχνική, με την οποία αφαιρούνται οι χρωστικές από τα δόντια κι εξασφαλίζει ένα ολόλευκο χαμόγελο. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα οδοντιατρεία είναι ασφαλή και δεν επεμβαίνουν στη δομή του δοντιού, αλλά μόνο στο χρώμα. Η λεύκανση πραγματοποιείται μόνο πάνω σε φυσικά δόντια. Στην "Οδοντική Φροντίδα" η λεύκανση πραγματοποιείται με τη βοήθεια συσκευής Laser, ώστε να εξασφαλίζεται το βέλτιστο αποτέλεσμα στο μικρότερο δυνατό χρόνο με τη χρήση ηπιότερων οξέων.

  more less

"Εξαιρετική γιατρός με κατανόηση!! Διερεύνησε πολύ αναλυτικά τα προβλήματα στα δόντια μου πράγμα που άλλοι γιατροί δεν το είχαν κάνει με τον ίδιο τρόπο!!! Το αποτέλεσμα της δουλειάς της εξαιρετικό!! Η επικοινωνία με το ιατρείο για το ραντεβού πάρα πολύ άμεση με καθόλου αναμονή! 10/10 χωρίς σκέψη!! "

more
 • Teeth whitening: From 200 € to 300 € και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Δίνονται οδηγίες ανά περίπτωση.
CHECK ALL PRICES
 • Χρησιμοποιείται Advanced Λαμπα λεύκανσης Led για Power Whitening και εξατομικευμένοι Νάρθηκες ενίσχυσης και συντήρησης αποτελέσματος και αντιμετωπίζεται οποιαδήποτε δυσχρωμία δοντιών.

  more less
 • Doctor serves emergencies over and above work shift.

Haven't found your doctor?

Register for free

View the prices of all doctoranytime services with no restrictions!

At least 6 characters or numbers
Sign in to doctoranytime
Create a new password

Enter the email you used to register in doctoranytime and we will send you a new code.

SEND
Your password has been changed

Check your email to get the new password.

loading
MORE HOURS
LESS HOURS
loading

In case clarifications are needed, regarding the reason of visit or the time of at-home visit, the doctor will communicate directly with you.

Why waiting on hold?

350.000 users who booked an online apppointment
are pleased 100%
Book your appointment in 1 minute

You can't see your area code?
Get a video consultation with a health practitioner

Book your video consultation in 3 clicks and see your practitioner from your mobile, tablet or pc.

home
Consult your doctor anywhere
time
Get an appointment immediately
data
Secure your personal data

You just need to select the video consultation booking option.

BOOK FOR FREE

To offer you the best possible service, doctoranytime uses cookies. By continuing to browse the site, you agree to their use. OK