Επίλεξε την περιοχή σου και δες τους γιατρούς που είναι κοντά σου.

Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑΣύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥΕπίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Βρες εξειδικευμένους γιατρούς για

Χρησιμοποίησε τα φίλτρα για να βρεις τον πιο εξειδικευμένο γιατρό για σένα!

Η Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Κουρή Ειρήνη

Κουρή Ειρήνη

5

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Νέα Σμύρνη

Δες τον χάρτη
 • Ομήρου 67, Νέα Σμύρνη, Αττική
ΙΔΙΟΤΗΤΑ Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
10,0
είναι ο μέσος όρος από αξιολογήσεις ασθενών
3
επιβεβαιωμένοι ασθενείς προτείνουν τον ειδικό

Περιγραφή

Η Κουρή Ειρήνη είναι διαιτολόγος – διατροφολόγος με ιδιωτικό γραφείο στη Νέα Σμύρνη. Παρακολούθησε και περάτωσε με επιτυχία τις σπουδές της στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, όπου αποφοίτησε το 2010. Συνεργάστηκε αρκετά χρόνια με επιτυχία με την ακαδημία Π.Α.Ε. Πανιωνίου, δίνοντας οδηγίες διατροφής (πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση) μέσα από ομιλίες σε όλη την ομάδα και στους γονείς, και εφαρμόζοντας εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής και μετρήσεις στους μικρούς αθλητές. Επίσης, την έχουν καλέσει αρκετές φορές σε σχολεία της Νέας Σμύρνης, ώστε να μιλήσει και να ενημερώσει τους μαθητές για τη Μεσογειακή Διατροφή, την πυραμίδα της και τα γεύματα/διατροφή που θα πρέπει να κάνει ένα παιδί. Στο γραφείο της, προσφέρει σε όλους (παιδιά, ενήλικες, υπερήλικες) υπηρεσίες διατροφής για όλες τις καταστάσεις, όπως αδυνάτισμα, αύξηση βάρους, εγκυμοσύνη, θηλασμός, διατροφή για αθλητές, πρόληψη ή και αντιμετώπιση παθολογικών καταστάσεων (υπέρταση, υπερλιπιδαιμία, σακχαρώδης διαβήτης, παθήσεις πεπτικού συστήματος κλπ.), γυναίκες με Σ.Π.Ω. και υγεία και ευεξία. Τέλος, η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Κουρή Ειρήνη, έχει πιστοποιητικά παρακολούθησης από πολλά συνέδρια και ημερίδες διατροφής, ώστε να ενημερώνεται πλήρως από τις τελευταίες μελέτες και τα νέα δεδομένα.

περισσότερα
free online rantevou
H υπηρεσία του online ραντεβού προσφέρεται από εμάς δωρεάν! Εσύ επιβαρύνεσαι μόνο με το κόστος του επιστήμονα υγείας.

Υπηρεσίες

2

Εμπειρία - Κουρή Ειρήνη

 • Αδυνάτισμα, Αύξηση βάρους
 • Εγκυμοσύνη, Θηλασμός
 • Διατροφή για αθλητές

Βιογραφικό - Κουρή Ειρήνη

ΣΠΟΥΔΕΣ
 • Πτυχίο Διατροφής και Διαιτολογίας, Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
 • Ιδιωτικό Γραφείο, Νέα Σμύρνη
 • Συνεργασία με την ακαδημία Π.Α.Ε. Πανιωνίου (οδηγίες διατροφής)
 • Ομιλίες σε σχολεία της Νέας Σμύρνης
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ
 • 2/12/2007: Παρακολούθηση σεμιναρίου με τίτλο: «Διατροφική Αξία και Ασφάλεια των Τροφίμων»
 • 16-19/10/2008: Παρακολούθηση 4ήμερουσυνέδριουμετίτλο: «8th Macedonian Congress on Nutrition and Diatetics & the 3rd Balkan Congress on Obesity»
 • 24-27/11/2011: Παρακολούθηση 4ήμερου συνέδριου με τίτλο: «11oΠανελλήνιο συνέδριο διατροφής και διαιτολογίας».
 • 5-8/12/2013: Παρακολούθηση 4ήμερου συνέδριου με τίτλο: «12oΠανελλήνιο συνέδριο διατροφής και διαιτολογίας».
 • 27-29/11/2015: Παρακολούθηση 3ήμερου συνέδριου με τίτλο: «13oΠανελλήνιο συνέδριο διατροφής και διαιτολογίας» και «2ο Πανελλήνιο συνέδριο Κλινικής Διατροφής»
 • 10/10/2015: Παρακολούθηση της 1ηςΗμερίδας Διατροφής της Ε.Μ.ΠΑ.Κ.Α.Ν. με θέμα: «Διατροφικές Παρεμβάσεις στην Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου»
 • 8/10/2016: Παρακολούθηση της 2ηςΗμερίδας Διατροφής της Ε.Μ.ΠΑ.Κ.Α.Ν. με θέμα: «Διατροφικές Παρεμβάσεις στην Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου»
 • 15/10/2016: Παρακολούθηση της Ημερίδας Διατροφής με θέμα: «1η Διεπιστημονική Ημερίδα Διαχείρισης Σωματικού Βάρους»
 • 8-10/12/2016: Παρακολούθηση της Επιστημονικής Εκδήλωσης 5ο ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2016 της Ε.Μ.ΠΑ.Κ.Α.Ν. με θέμα: «Ετήσια συνάντηση ειδικών σε θέματα καρδιομεταβολικού κινδύνου: αμφιλεγόμενα θέματα αιχμής»
 • 18/3/2017: Παρακολούθηση της Επιστημονικής Ημερίδας με θέμα: «Οι Διαιτολόγοι συναντούν τους Γαστρεντερολόγους στις Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσους του Εντέρου»
 • 30/9/2017: Παρακολούθηση της 3ης Ημερίδας Διατροφής της Ε.Μ.ΠΑ.Κ.Α.Ν. με θέμα: «Διατροφικές Παρεμβάσεις στην Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου»
 • 4-5/11/2017: Παρακολούθηση 4ουσυνέδριου της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Διαβήτη, Μεταβολικού Συνδρόμου & Παχυσαρκίας, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειον Μέγαρο, στην Αθήνα
 • 24-26/11/2017: Παρακολούθηση 3ήμερου συνέδριου με τίτλο: «14oΠανελλήνιο συνέδριο διατροφής και διαιτολογίας» και «3ο Πανελλήνιο συνέδριο Κλινικής Διατροφής», όπου έλαβε επιπλέον πιστοποιητικά παρακολούθησης των παρακάτω 3 κλινικών φροντηστηρίων με τίτλους: «Αθλητική Διατροφή», «Διαβήτη» και «Καρδιαγγειακά νοσήματα, Διατροφή και Υγεία»

Αξιολογήσεις ασθενών - Κουρή Ειρήνη

100% αξιόπιστες αξιολογήσεις από επαληθευμένους χρήστες
Διάβασε πώς διασφαλίζεται η αξιοπιστία
10
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ/ΠΑΘΗΣΗ ΜΟΥ
10,0
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
10,0
ΜΟΥ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
10,0
ΣΥΝΕΠΗΣ
10,0
ΠΡΟΣΙΤΟΣ & ΦΙΛΙΚΟΣ
10,0
3 ασθενείς
προτείνουν τον ειδικό
3 αξιολογήσεις
ασθενών
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ/ΠΑΘΗΣΗ ΜΟΥ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΜΟΥ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
ΣΥΝΕΠΗΣ
ΠΡΟΣΙΤΟΣ & ΦΙΛΙΚΟΣ
10
12 7

Έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά με τον έλεγχο του βάρους μου και ξαφνικα ένιωσα ότι υπάρχει κάποιος που θα με βοηθήσει ουσιαστικά !!

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ/ΠΑΘΗΣΗ ΜΟΥ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΜΟΥ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
ΣΥΝΕΠΗΣ
ΠΡΟΣΙΤΟΣ & ΦΙΛΙΚΟΣ
10
4 1

Εξαιρετική γιατρός! Η πολύ καλη κατάρτισή της με το αντικείμενο σε συνδιασμό με την ευγένια και την σοβαρότητα που με αντιμετώπισε, με κάνουν να την συστήνω ανεπιφύλακτα!

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ/ΠΑΘΗΣΗ ΜΟΥ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΜΟΥ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
ΣΥΝΕΠΗΣ
ΠΡΟΣΙΤΟΣ & ΦΙΛΙΚΟΣ
10
4 1

Εξαιρετική επαγγελματίας και ζεστός άνθρωπος!Γνωρίζει καλά το αντικείμενό της και σε καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή. Σε βοηθάει να πετύχεις τον στόχο σου σεβόμενη την προσωπικότητά σου χωρίς υπερβολές και παράλογες στερήσεις. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
10,0
είναι ο μέσος όρος από αξιολογήσεις ασθενών
3
επιβεβαιωμένοι ασθενείς προτείνουν τον ειδικό

Αισθάνεσαι ότι υποφέρεις από αυτή την πάθηση;

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας.Εντάξει

Σύνδεση στο Doctoranytime!
Σύνδεση στο Doctoranytime!
 
 
Να με θυμάσαι