Επίλεξε την περιοχή σου και δες τους γιατρούς που είναι κοντά σου.

Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑΣύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥΕπίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Χρησιμοποίησε τα φίλτρα για να βρεις τον πιο εξειδικευμένο γιατρό για σένα!

ΣΜΝ; Μην κολλάς!
Η Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Κουρή Ειρήνη

Κουρή Ειρήνη

1

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Νέα Σμύρνη

Δες τον χάρτη
 • Ομήρου 67, Νέα Σμύρνη ΑΤΤΙΚΗ
  2107117066αστική χρέωσηΚαλώντας αυτόν τον αριθμό θα μιλήσεις απευθείας με τον γιατρό και η χρέωση είναι αστική.
ΙΔΙΟΤΗΤΑ Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
new parter
Νέος συνεργάτης:
Ο επιστήμονας υγείας προστέθηκε έπειτα από αίτημα ασθενών

Περιγραφή

Η Κουρή Ειρήνη είναι διαιτολόγος – διατροφολόγος με ιδιωτικό γραφείο στη Νέα Σμύρνη. Παρακολούθησε και περάτωσε με επιτυχία τις σπουδές της στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, όπου αποφοίτησε το 2010. Συνεργάστηκε αρκετά χρόνια με επιτυχία με την ακαδημία Π.Α.Ε. Πανιωνίου, δίνοντας οδηγίες διατροφής (πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση) μέσα από ομιλίες σε όλη την ομάδα και στους γονείς, και εφαρμόζοντας εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής και μετρήσεις στους μικρούς αθλητές. Επίσης, την έχουν καλέσει αρκετές φορές σε σχολεία της Νέας Σμύρνης, ώστε να μιλήσει και να ενημερώσει τους μαθητές για τη Μεσογειακή Διατροφή, την πυραμίδα της και τα γεύματα/διατροφή που θα πρέπει να κάνει ένα παιδί. Στο γραφείο της, προσφέρει σε όλους (παιδιά, ενήλικες, υπερήλικες) υπηρεσίες διατροφής για όλες τις καταστάσεις, όπως αδυνάτισμα, αύξηση βάρους, εγκυμοσύνη, θηλασμός, διατροφή για αθλητές, πρόληψη ή και αντιμετώπιση παθολογικών καταστάσεων (υπέρταση, υπερλιπιδαιμία, σακχαρώδης διαβήτης, παθήσεις πεπτικού συστήματος κλπ.), γυναίκες με Σ.Π.Ω. και υγεία και ευεξία. Τέλος, η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Κουρή Ειρήνη, έχει πιστοποιητικά παρακολούθησης από πολλά συνέδρια και ημερίδες διατροφής, ώστε να ενημερώνεται πλήρως από τις τελευταίες μελέτες και τα νέα δεδομένα.

περισσότερα
free online rantevou
H υπηρεσία του online ραντεβού προσφέρεται από εμάς δωρεάν! Εσύ επιβαρύνεσαι μόνο με το κόστος του επιστήμονα υγείας.

Υπηρεσίες

2

Εμπειρία - Κουρή Ειρήνη

 • Αδυνάτισμα, Αύξηση βάρους
 • Εγκυμοσύνη, Θηλασμός
 • Διατροφή για αθλητές

Βιογραφικό - Κουρή Ειρήνη

ΣΠΟΥΔΕΣ
 • Πτυχίο Διατροφής και Διαιτολογίας, Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
 • Ιδιωτικό Γραφείο, Νέα Σμύρνη
 • Συνεργασία με την ακαδημία Π.Α.Ε. Πανιωνίου (οδηγίες διατροφής)
 • Ομιλίες σε σχολεία της Νέας Σμύρνης
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ
 • 2/12/2007: Παρακολούθηση σεμιναρίου με τίτλο: «Διατροφική Αξία και Ασφάλεια των Τροφίμων»
 • 16-19/10/2008: Παρακολούθηση 4ήμερουσυνέδριουμετίτλο: «8th Macedonian Congress on Nutrition and Diatetics & the 3rd Balkan Congress on Obesity»
 • 24-27/11/2011: Παρακολούθηση 4ήμερου συνέδριου με τίτλο: «11oΠανελλήνιο συνέδριο διατροφής και διαιτολογίας».
 • 5-8/12/2013: Παρακολούθηση 4ήμερου συνέδριου με τίτλο: «12oΠανελλήνιο συνέδριο διατροφής και διαιτολογίας».
 • 27-29/11/2015: Παρακολούθηση 3ήμερου συνέδριου με τίτλο: «13oΠανελλήνιο συνέδριο διατροφής και διαιτολογίας» και «2ο Πανελλήνιο συνέδριο Κλινικής Διατροφής»
 • 10/10/2015: Παρακολούθηση της 1ηςΗμερίδας Διατροφής της Ε.Μ.ΠΑ.Κ.Α.Ν. με θέμα: «Διατροφικές Παρεμβάσεις στην Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου»
 • 8/10/2016: Παρακολούθηση της 2ηςΗμερίδας Διατροφής της Ε.Μ.ΠΑ.Κ.Α.Ν. με θέμα: «Διατροφικές Παρεμβάσεις στην Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου»
 • 15/10/2016: Παρακολούθηση της Ημερίδας Διατροφής με θέμα: «1η Διεπιστημονική Ημερίδα Διαχείρισης Σωματικού Βάρους»
 • 8-10/12/2016: Παρακολούθηση της Επιστημονικής Εκδήλωσης 5ο ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2016 της Ε.Μ.ΠΑ.Κ.Α.Ν. με θέμα: «Ετήσια συνάντηση ειδικών σε θέματα καρδιομεταβολικού κινδύνου: αμφιλεγόμενα θέματα αιχμής»
 • 18/3/2017: Παρακολούθηση της Επιστημονικής Ημερίδας με θέμα: «Οι Διαιτολόγοι συναντούν τους Γαστρεντερολόγους στις Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσους του Εντέρου»
 • 30/9/2017: Παρακολούθηση της 3ης Ημερίδας Διατροφής της Ε.Μ.ΠΑ.Κ.Α.Ν. με θέμα: «Διατροφικές Παρεμβάσεις στην Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου»
 • 4-5/11/2017: Παρακολούθηση 4ουσυνέδριου της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Διαβήτη, Μεταβολικού Συνδρόμου & Παχυσαρκίας, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειον Μέγαρο, στην Αθήνα
 • 24-26/11/2017: Παρακολούθηση 3ήμερου συνέδριου με τίτλο: «14oΠανελλήνιο συνέδριο διατροφής και διαιτολογίας» και «3ο Πανελλήνιο συνέδριο Κλινικής Διατροφής», όπου έλαβε επιπλέον πιστοποιητικά παρακολούθησης των παρακάτω 3 κλινικών φροντηστηρίων με τίτλους: «Αθλητική Διατροφή», «Διαβήτη» και «Καρδιαγγειακά νοσήματα, Διατροφή και Υγεία»

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών επιστήμονα υγείας - Κουρή Ειρήνη

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Κλείσε ραντεβού και γίνε ο πρώτος χρήστης που θα αξιολογήσει τον επιστήμονα υγείας.

Το doctoranytime επιλέγει τους καλύτερους επιστήμονες υγείας για σένα!

Χάρτης

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
new parter
Νέος συνεργάτης:
Ο επιστήμονας υγείας προστέθηκε έπειτα από αίτημα ασθενών

Αισθάνεσαι ότι υποφέρεις από αυτή την πάθηση;

ΣΜΝ;

ΣΜΝ;

Μην κολλάς!

Ενημερώσου και αντιμετώπισέ τα!

ΚΑΝΕ ΤΟ QUIZ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας.Εντάξει

Σύνδεση στο Doctoranytime!
Σύνδεση στο Doctoranytime!
 
 
Να με θυμάσαι