Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
29

εξειδικευμένοι γιατροί για Αιμορροΐδες

"Εξαιρετικός γιατρός, ασχολήθηκε εμπεριστατωμενα με το πρόβλημα μου. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα! "

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 50 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η καλύτερη, η πιο σύγχρονη και η πιο αποτελεσματική μέθοδος για τη θεραπεία των αιμορροΐδων είναι η Aιμορροϊδολαστική με Laser, αφού καταφέρνει την πιο ήπια και στοχευμένη στα σημεία επέμβαση, αφήνοντας άθικτο τον πρωκτικό σφιγκτήρα και το βλεννογόνο του εντέρου. Για την προχωρημένη αιμορροϊδοπάθεια, ο συνδυασμός του laser με απλή απολίνωση-ανάρτηση είναι η πλέον αποτελεσματική και ασφαλής μέθοδος.

  περισσότερα λιγότερα

"Ο γιατρός εμπνέει ηρεμία και εμπιστοσύνη. Επεξηγηματικός, υπομονετικός, ενημερώνει τον ασθενή για τα βήματα της διαδικασίας. Δίνει άμεσα feedback. Ανθρώπινος και καθησυχαστικός. "

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 50 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει κλινική εξέταση, πρωκτοσκόπηση ανάλογα με το περιστατικό.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Για την θεραπεία της αιμορροιδοπάθειας, ώς ειδικός χειρουργός επιλέγει εξατομικευμένες, σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους, ανάλογα με το περιστατικό κάθε ασθενούς. Η επεμβατική προσέγγιση της αιμορροιδοπάθειας απαιτεί την στενή συνεργασία χειρουργού - ασθενή ώστε να αξιολογηθούν όλες οι παράμετροι που θα προσφέρουν ανώδυνα και γρήγορα ένα άριστο αποτέλεσμα. Η επεμβατική μέθοδος που εξειδικεύεται είναι Υπερηχητική Αιμορροϊδεκτομή HSH, που αποτελεί την πιο αξιόπιστη επεμβατική τεχνική θεραπείας, με τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας έναντι όλων των άλλων μεθόδων.

  περισσότερα λιγότερα

"Καταρτισμένος, ευγενικός, επεξηγηματικός και λεπτομερής. Αφιέρωσε χρόνο για να μελετήσει την περίπτωση μου σε βάθος και να μου αναλύσει τη διάγνωση."

περισσότερα
 • Εξατομικευμένη αντιμετώπιση με Laser, Ραδιοσυχνότητες (Σύστημα Rafaelo), ψαλίδι υπερήχων (Ligasure, Ultracision), τεχνική Longo. Αντιμετωπίζονται Αιμορροΐδες όλων των βαθμών βαρύτητας - Θρομβωμένες αιμορροΐδες.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετική σε όλα, νιώθω πραγματικά τυχερή που τη γνώρισα. Αν μπορούσα να βάλω πάνω από 10 σε όλα τα πεδία θα το έκανα. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα! "

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: Από 40 € έως 50 € η επίσκεψη. Οι μετεγχειρητικές επισκέψεις και οι επισκέψεις επανεξέτασης, μετά τη συνιστώμενη συντηρητική θεραπεία, δεν χρεώνονται.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται πρωκτοσκόπηση στο ιατρείο. Η αντιμετώπιση γίνεται με τοποθέτηση ελαστικών δακτυλίων, Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική Αντιμετώπιση Αιμορροϊδοπάθειας με Laser (LHP, HeLP), Αιμορροϊδεκτομή κατά Milligan-Morgan. Με τις μεθόδους αυτές αντιμετωπίζεται η Αιμορροϊδοπάθεια 1ου-4ου βαθμού, οι Θρομβωμένες αιμορροϊδες, οι Οιδηματώδεις αιμορρϊδες και η αιμορραγία.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Πολύ καλός μου εξήγησε με λεπτομέρειες ποιο είναι το πρόβλημα και τον τρόπο αντιμετώπισης ."

περισσότερα

"Μου ενεπνευσε εμπιστοσυνη απο την πρωτη στιγμη,ασχοληθηκε με την περιπτωση μου αμεσως και με βοηθησε αμεσα.Τον συστηνω ανεπιφυλακτα!ειναι πολυ αξιολογος επιστημονας!"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: Από 70 € έως 80 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η θεραπεία πραγματοποιείται με Laser, Υπερήχους, Ραδιοσυχνότητες και Ελαστική Περίδεση. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως αιμορροΐδες, αποστήματα πρωκτού και ραγάδες πρωκτού.

  περισσότερα λιγότερα

"Έχω ξαναπάει στον συγκεκριμένο γιατρό κι αυτό τα λέει όλα. Τον ευχαριστώ πολύ. "

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται πρωκτοσκόπιο και υπέρηχος. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως η αιμορροϊδοπάθεια, η ραγάδα δακτυλίου, το περιεδρικό συρίγγιο και απόστημα.

  περισσότερα λιγότερα

"Πραγματικά άψογος σε όλα. Σου εμπνέει εμπιστοσύνη, από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνεις ότι έχεις να κάνεις με γιατρό κορυφή. Ο Θεός να τον εχει καλά να βοηθάει τους ανθρώπους."

περισσότερα
 • Χρησιμοποιείται το Laser LHP, αιμορροϊδοπλαστική με Laser, μια ελάχιστα επεμβατική και ανώδυνη τεχνική για τη θεραπεία της αιμορροϊδοπάθειας.

  περισσότερα λιγότερα
 • Λόγω του κορωνοϊού COVID-19, ο γιατρός θα μπορεί να εξυπηρετεί ραντεβού μόνο επείγοντα περιστατικά

"Ο γιατρος ηταν ηταν ευγενεστατος,με εκανε να αισθανθω ανετα,με ενημερωσε λεπτομερως για το θεμα που αντιμετωπιζω και μου εδωσε θεραπεια."

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 30 € για επίσκεψη - ενημέρωση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Παρέχονται και οδηγίες για το χειρουργείο.Κόστος επέμβασης: 750€και διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Πριν από την επέμβαση ο ασθενής πρέπει να γνωρίζει αν έχει αναπνευστικά ή καρδιολογικά προβλήματα και αν λαμβάνει αντιπηκτική αγωγή.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Ένας καταπληκτικός γιατρός με απίστευτες γνώσεις και ανθρωπιά... "

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 40 € Η επίσκεψη περιλαμβάνει: λήψη ιστορικού, πλήρης πρωκτολογική κλινική εξέταση, εξειδικευμένη κλινική εξέταση αιμορροϊδοπάθειας. Διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Κατόπιν σταδιοποίησης της αιμορροϊδοπάθειας, χρησιμοποιείται και η ανάλογη μέθοδος αποκατάστασής τους: 1) Laser για εξάχνωση των αιμορροϊδικών όζων (αιμορροϊδοπλαστική), 2) Μέθοδος Hal-rar Απαγγείωση αιμορροϊδικών όζων (αιμορροϊδοπλαστική), 3) Περίδεση και καυτηριασμός αιμορροϊδικών όζων. Ο ιατρός χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες μεθόδους επεμβάσεων με επιτυχία.

  περισσότερα λιγότερα

"Επεξηγηματικος, κατανοητός και πολύ προσιτός σαν άνθρωπος. "

περισσότερα
 • Η αιμορροΐδοπάθεια αντιμετωπίζεται με σύγρονο σύστημα υπερήχων Hal-Rar και με επεμβατικό laser. Δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία νωρίτερα.

  περισσότερα λιγότερα

"Δεν ήμουν και από τις δύσκολες περιπτώσεις. Ασχολήθηκε όμως μαζί μου, μου εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει, μου εξήγησε ακριβώς την διαδικασία του χειρουργείου και το κόστος. Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη."

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: Από 30 € έως 80 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει κλινική εξέταση και ορθοσκόπηση. Εάν δρομολογηθεί χειρουργείο δεν υπάρχει κόστος επίσκεψης.Κόστος επέμβασης: 1000€ή και παραπάνω, ανάλογα το νοσηλευτικό ίδρυμα. Ο ασθενής θα πρέπει να είναι νηστικός για λίγες ώρες πριν την επέμβαση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η αποκατάσταση πραγματοποιείται με νέες, σύγχρονες μεθόδους όπως α) τεχνική Hal - rar με τη βοήθεια υπερήχων, β) ανώδυνα και αναίμακτα με Laser, όπου το εξιτήριο δίνεται ακόμα και αυθημερόν. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως αιμορροϊδοπάθεια, θρόμβωση αιμορροΐδων και ραγάδα.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολυ καλός και έμπειρος γιατρός. "

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Στην επίσκεψη μπορεί να πραγματοποιηθεί πρωκτοσκόπηση, εάν απαιτείται.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί με τρεις μεθόδους, 1) με εκτομή με ψαλίδι υπερήχων, 2) με την τεχνική Logo, 3) ή με την τεχνική Hal. Αντιμετωπίζονται οι αιμορροΐδες και γενικά οι παθήσεις της ορθοπρωκτικής περιοχής.

  περισσότερα λιγότερα

"Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!Γιατρός της λεπτομέρειας! "

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 30 € η επίσκεψη. Το κόστος της επέμβασης εκτιμάται ανάλογα το περιστατικό.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η θεραπεία πραγματοποιείται με Laser, ραδιοσυχνότητες και ελαστική περίδεση. Κατόπιν σταδιοποίησης χρησιμοποιείται η κατάλληλη μέθοδος αποκατάστασης: α) laser με εξάχνωση των αιμορροιδικών όζων (αιμοροϊδοπλαστική) ή β) απαγγείωση αιμορροιδικών όζων

  περισσότερα λιγότερα

"Αρίστος ιατρός με πολλές γνωσεις"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: Από 40 € έως 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά (Για τα άτομα που προς χειρουργείο η επίσκεψη είναι δωρεάν). Περιλαμβάνει λήψη πλήρους ιστορικού, αξιολόγηση εξετάσεων, εξέταση και συνταγογράφηση.Κόστος επέμβασης: 850€ έως 1750€Οι τιμές είναι ενδεικτικές (με ΕΟΠΥΥ) και περιλαμβάνουν αμοιβές ιατρών, ειδικά υλικά και έξοδα Νοσοκομείου ΡΕΑ.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η αντιμετώπιση των αιμορροΐδων σήμερα γίνεται με LASER στο χειρουργείο. H μέθοδος λέγεται αιμορροϊδοπλαστική με Laser, και είναι εντελώς ανώδυνη και αναίμακτη. Δεν χρειάζεται μετεγχειρητική νοσηλεία και επιτρέπει άμεση επιστροφή στη καθημερινότητα, χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργία του εντέρου. Σε περιπτώσεις αιμορροΐδων 4ου βαθμού, με μεγάλους αιμορροϊδικούς όζους μόνιμα έξω, αφαιρούμε του μεγάλους αυτούς όζους με ΨΑΛΙΔΙ ΥΠΕΡΗΧΩΝ , το οποίο αφαιρεί και ταυτόχρονα κάνει αιμόσταση, επίσης αναίμακτα και ανώδυνα. Σε αυτή τη περίπτωση συνιστάται μία διανυκτέρευση για παρακολούθηση. Το Laser και το ψαλίδι υπερήχων χρησιμοποιείται σε όλες τις παθήσεις του πρωκτού. Αντιμετωπίζονται οι αιμορροΐδες, η ραγάδα, το συρίγγιο, το απόστημα, ο πολύποδας και τα κονδυλώματα.

  περισσότερα λιγότερα
 • Κατά τη προσέλευση στο ιατρείο είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και αντισηπτικού από τους ασθενείς ενώ επιτρέπεται ένας συνοδός. Σε περίπτωση που ασθενής δεν διαθέτει μάσκα, θα του χορηγείται στην είσοδο του ιατρείου.

"Εξαιρετικά ευγενής, ουσιαστικός, επεξήγησε με ακρίβεια την διάγνωση.Εμπνέει εμπιστοσύνη."

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 30 € η επίσκεψη. Διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά και ο ασθενής δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η επίσκεψη περιλαμβάνει: Λήψη πλήρους ιστορικού, εκτίμηση εξετάσεων και πλήρη πρωκτολογική κλινική εξέταση. RBL χωρίς αναισθησία, μέθοδος με υπερήχους THD και Αgiodin Procto, μέθοδος με LASER και για προχωρημένες αιμορροΐδες μέθοδος με Ligasure. H κάθε θεραπεία εξατομικεύεται και προσαρμόζεται στις ανάγκες του ασθενούς.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλός ασχολήθηκε με την περίπτωση μου, φάνηκε πολύ καταρτισμένος"

περισσότερα

"Άψογος ! Ως γιατρός και ως άνθρωπος ! "

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 50 € η εξέταση. Διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Περιλαμβάνει κλινική εξέταση, φαρμακευτική αγωγή και συνταγογράφηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιούνται ανώδυνες, εξατομικευμένες χειρουργικές τεχνικές για την αντιμετώπιση των αιμορροΐδων. Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιείται Αιμορροϊδεκτομή Milligan - Morgan, ριζική δηλαδή αφαίρεση των αιμορροΐδων. Η επέμβαση αυτή πραγματοποιείται πλέον με τη χρήση ειδικού εργαλείου Laser. Επιπλέον, υπάρχει και η τεχνική HAL-RAR®, κατά την οποία χρησιμοποιείται ένα ειδικό εργαλείο που εκπέμπει υπερήχους (doppler), οι οποίοι εντοπίζουν τις αρτηρίες που αιματώνουν τις αιμορροΐδες. Τέλος, πραγματοποιείται Αιμορροϊδοπλαστική LHP®, κατά την οποία εισάγεται μέσω μια μικρής οπής μια ίνα που παρέχει ενέργεια laser εντός των αιμορροΐδων. Μια παραλλαγή της είναι η εσωτερική καυτηρίαση με ραδιοσυχνότητες RF. Η επιλογή της μεθόδου θεραπεία εξαρτάται από το περιστατικό.

  περισσότερα λιγότερα
 • Ο ιατρός δέχεται και επείγοντα περιστατικά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

"Με άκουσε με προσοχή και μου εξήγησε επακριβώς το πρόβλημα μου. "

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 40 € η εξέταση και η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Εξαιρετικός !! Με γνώση και υπομονή σε αυτό που κάνει.."

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: Από 30 € έως 80 € η εξέταση. Στο κόστος των 80€ περιλαμβάνεται η ορθοσκόπηση στο ιατρείο.Κόστος επέμβασης: 1200€ έως 2000€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται σύγχρονο ορθοσκόπιο, laser και σύστημα υπερήχων για την αντιμετώπιση της αιμορροϊδοπάθειας.

  περισσότερα λιγότερα
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ