Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
26

εξειδικευμένοι γιατροί για Αιμορροΐδες

"Μου ενεπνευσε εμπιστοσυνη απο την πρωτη στιγμη,ασχοληθηκε με την περιπτωση μου αμεσως και με βοηθησε αμεσα.Τον συστηνω ανεπιφυλακτα!ειναι πολυ αξιολογος επιστημονας!"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: Από 70 € έως 80 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η θεραπεία πραγματοποιείται με Laser, Υπερήχους, Ραδιοσυχνότητες και Ελαστική Περίδεση. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως αιμορροΐδες, αποστήματα πρωκτού και ραγάδες πρωκτού.

  περισσότερα λιγότερα

"Vary satisfied , reccomending this doctor."

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: Από 40 € έως 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά (Για τα άτομα που προς χειρουργείο η επίσκεψη είναι δωρεάν). Περιλαμβάνει λήψη πλήρους ιστορικού, αξιολόγηση εξετάσεων, εξέταση και συνταγογράφηση.Κόστος επέμβασης: 850€ έως 1750€Οι τιμές είναι ενδεικτικές (με ΕΟΠΥΥ) και περιλαμβάνουν αμοιβές ιατρών, ειδικά υλικά και έξοδα Νοσοκομείου ΡΕΑ.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η αντιμετώπιση των αιμορροΐδων σήμερα γίνεται με LASER στο χειρουργείο. H μέθοδος λέγεται αιμορροϊδοπλαστική με Laser, και είναι εντελώς ανώδυνη και αναίμακτη. Δεν χρειάζεται μετεγχειρητική νοσηλεία και επιτρέπει άμεση επιστροφή στη καθημερινότητα, χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργία του εντέρου. Σε περιπτώσεις αιμορροΐδων 4ου βαθμού, με μεγάλους αιμορροϊδικούς όζους μόνιμα έξω, αφαιρούμε του μεγάλους αυτούς όζους με ΨΑΛΙΔΙ ΥΠΕΡΗΧΩΝ , το οποίο αφαιρεί και ταυτόχρονα κάνει αιμόσταση, επίσης αναίμακτα και ανώδυνα. Σε αυτή τη περίπτωση συνιστάται μία διανυκτέρευση για παρακολούθηση. Το Laser και το ψαλίδι υπερήχων χρησιμοποιείται σε όλες τις παθήσεις του πρωκτού. Αντιμετωπίζονται οι αιμορροΐδες, η ραγάδα, το συρίγγιο, το απόστημα, ο πολύποδας και τα κονδυλώματα.

  περισσότερα λιγότερα
 • Κατά τη προσέλευση στο ιατρείο είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και αντισηπτικού από τους ασθενείς ενώ επιτρέπεται ένας συνοδός. Σε περίπτωση που ασθενής δεν διαθέτει μάσκα, θα του χορηγείται στην είσοδο του ιατρείου.

"Άψογος ! Ως γιατρός και ως άνθρωπος ! "

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 50 € η εξέταση. Διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Περιλαμβάνει κλινική εξέταση, φαρμακευτική αγωγή και συνταγογράφηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιούνται ανώδυνες, εξατομικευμένες χειρουργικές τεχνικές για την αντιμετώπιση των αιμορροΐδων. Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιείται Αιμορροϊδεκτομή Milligan - Morgan, ριζική δηλαδή αφαίρεση των αιμορροΐδων. Η επέμβαση αυτή πραγματοποιείται πλέον με τη χρήση ειδικού εργαλείου Laser. Επιπλέον, υπάρχει και η τεχνική HAL-RAR®, κατά την οποία χρησιμοποιείται ένα ειδικό εργαλείο που εκπέμπει υπερήχους (doppler), οι οποίοι εντοπίζουν τις αρτηρίες που αιματώνουν τις αιμορροΐδες. Τέλος, πραγματοποιείται Αιμορροϊδοπλαστική LHP®, κατά την οποία εισάγεται μέσω μια μικρής οπής μια ίνα που παρέχει ενέργεια laser εντός των αιμορροΐδων. Μια παραλλαγή της είναι η εσωτερική καυτηρίαση με ραδιοσυχνότητες RF. Η επιλογή της μεθόδου θεραπεία εξαρτάται από το περιστατικό.

  περισσότερα λιγότερα
 • Ο ιατρός δέχεται και επείγοντα περιστατικά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

"Κατατοπιστικος και ευγενικός! Θα ξαναπήγαινα! "

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 30 € η επίσκεψη. Διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά και ο ασθενής δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η επίσκεψη περιλαμβάνει: Λήψη πλήρους ιστορικού, εκτίμηση εξετάσεων και πλήρη πρωκτολογική κλινική εξέταση. RBL χωρίς αναισθησία, μέθοδος με υπερήχους THD και Αgiodin Procto, μέθοδος με LASER και για προχωρημένες αιμορροΐδες μέθοδος με Ligasure. H κάθε θεραπεία εξατομικεύεται και προσαρμόζεται στις ανάγκες του ασθενούς.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Εξαιρετικός και εντιμότατος. Θα τον συστήναμε ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.Κόστος επέμβασης: 1300€ έως 1900€και η επέμβαση διαρκεί 1 ώρα ή και περισσότερο.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Ευγενικός, συνεπής και επεξηγηματικός. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. "

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 40 € Η επίσκεψη περιλαμβάνει: λήψη ιστορικού, πλήρης πρωκτολογική κλινική εξέταση, εξειδικευμένη κλινική εξέταση αιμορροϊδοπάθειας. Διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Κατόπιν σταδιοποίησης της αιμορροϊδοπάθειας, χρησιμοποιείται και η ανάλογη μέθοδος αποκατάστασής τους: 1) Laser για εξάχνωση των αιμορροϊδικών όζων (αιμορροϊδοπλαστική), 2) Μέθοδος Hal-rar Απαγγείωση αιμορροϊδικών όζων (αιμορροϊδοπλαστική), 3) Περίδεση και καυτηριασμός αιμορροϊδικών όζων. Ο ιατρός χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες μεθόδους επεμβάσεων με επιτυχία.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολυ ευχαριστημενη η κορη μου με τον γιατρο"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: Από 30 € έως 40 € η εξέταση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται συνδυασμός υπερήχων και laser και η θεραπεία διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Αντιμετωπίζεται η αιμορροϊδοπάθεια, η ραγάδα και τα συρίγγια πρωκτού.

  περισσότερα λιγότερα

"Κατανόηση του προβλήματος και ευγενική αντιμετώπιση του ηλικιωμένου, με υπομονή και χαμόγελο"

περισσότερα

""Πήγα πρώτη φορά στη γιατρό. Με άκουσε, μου εξήγησε και με κατατόπισε . Πολύ ευγενική, σε κάνει να νιώθεις άνετα και εμπνέει εμπιστοσύνη Είναι πολύ γλυκιά και καλοσυνάτη με βοήθησε να νιώσω άνετα από την πρώτη στιγμή. Αρκετά επεξηγηματική, απάντησε σε ότι απορία είχα. Σίγουρα κέρδισε την εμπιστοσύνη μου." "

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: Από 40 € έως 50 € η επίσκεψη. Οι μετεγχειρητικές επισκέψεις και οι επισκέψεις επανεξέτασης, μετά τη συνιστώμενη συντηρητική θεραπεία, δεν χρεώνονται.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται πρωκτοσκόπηση στο ιατρείο. Η αντιμετώπιση γίνεται με τοποθέτηση ελαστικών δακτυλίων, Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική Αντιμετώπιση Αιμορροϊδοπάθειας με Laser (LHP, HeLP), Αιμορροϊδεκτομή κατά Milligan-Morgan. Με τις μεθόδους αυτές αντιμετωπίζεται η Αιμορροϊδοπάθεια 1ου-4ου βαθμού, οι Θρομβωμένες αιμορροϊδες, οι Οιδηματώδεις αιμορρϊδες και η αιμορραγία.

  περισσότερα λιγότερα

"Ασχολείται με την περίπτωση και σε κερδιζει"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: Από 30 € έως 80 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει κλινική εξέταση και ορθοσκόπηση. Εάν δρομολογηθεί χειρουργείο δεν υπάρχει κόστος επίσκεψης.Κόστος επέμβασης: 1000€ή και παραπάνω, ανάλογα το νοσηλευτικό ίδρυμα. Ο ασθενής θα πρέπει να είναι νηστικός για λίγες ώρες πριν την επέμβαση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η αποκατάσταση πραγματοποιείται με νέες, σύγχρονες μεθόδους όπως α) τεχνική Hal - rar με τη βοήθεια υπερήχων, β) ανώδυνα και αναίμακτα με Laser, όπου το εξιτήριο δίνεται ακόμα και αυθημερόν. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως αιμορροϊδοπάθεια, θρόμβωση αιμορροΐδων και ραγάδα.

  περισσότερα λιγότερα

"Είναι πολύ συζητησημος και σου εμπνέει εμπιστοσύνη απτην πρώτη επίσκεψη. "

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: Από 50 € έως 100 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει κλινική εξέταση, πρωκτοσκόπηση, προγραμματισμός εξετάσεων και παρακολούθηση
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • HAL+RAR (Doppler Απολίνωση και Ορθοπρωκτική Επισκευή), LASER. Συνήθως, ανάλογα με την περίπτωση, απαιτείται έλεγχος με κολονοσκόπηση και προεγχειρητική προετοιμασία εντέρου.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Εμπειρος, προσηνης , τον συστηνω ανεπιφυλακτα."

περισσότερα
 • Ακολουθείται θεραπεία με Laser. Ο γιατρός πρέπει να ενημερωθεί συνολικά για το ιστορικό σας και για το ενδεχόμενο λήψης άλλων φαρμάκων.

  περισσότερα λιγότερα

"Είμαι πολύ τυχερός που για μια δύσκολη επέμβαση πέτυχα τον κο Σεβαστιάδη. Πρότεινε λύσεις, συμβούλεψε πριν και μετά την επέμβαση, πάντα διαθέσιμος να βοηθήσει. Εξαίρετος επαγγελματίας."

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται πρωκτοσκόπιο και υπέρηχος. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως η αιμορροϊδοπάθεια, η ραγάδα δακτυλίου, το περιεδρικό συρίγγιο και απόστημα.

  περισσότερα λιγότερα

"Ο κ. Πινιαλιδης κέρδισε την εμπιστοσύνη μου και έδωσε άμεσα λύση στο πρόβλημα μου."

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: Από 40 € έως 70 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.Κόστος επέμβασης: 850€ έως 2000€και διαρκεί συνήθως 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Στην επίσκεψη πραγματοποιείται κλινική εξέταση, ενώ ο ασθενής θα πρέπει να φέρει μαζί του τελευταία κολονοσκόπηση και εξετάσεις αίματος μαζί με το ΑΜΚΑ και τα όποια φάρμακα λαμβάνει. Η μέθοδος της επέμβασης εξατομικεύεται ανάλογα με τη βαρύτητα της νόσου, την ανατομία του και την ανάγκη κινητικότητας. Αντιμετωπίζονται οι παθήσεις του πρωκτού - αιμορροΐδες.

  περισσότερα λιγότερα
 • Οι ασθενείς που κλείνουν το ραντεβού για το ιατρείο της Κω, συνιστάται να επικοινωνούν και με τον γιατρό.

"Ο γιατρός ήταν ευγενικότατος κ με εξυπηρέτησε πολύ ... έμεινα παρά πολύ ευχαριστημένη ... "

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Στην επίσκεψη μπορεί να πραγματοποιηθεί πρωκτοσκόπηση, εάν απαιτείται.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί με τρεις μεθόδους, 1) με εκτομή με ψαλίδι υπερήχων, 2) με την τεχνική Logo, 3) ή με την τεχνική Hal. Αντιμετωπίζονται οι αιμορροΐδες και γενικά οι παθήσεις της ορθοπρωκτικής περιοχής.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλός γιατρός και αξιόλογος άνθρωπος. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 30 € για επίσκεψη - ενημέρωση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Παρέχονται και οδηγίες για το χειρουργείο.Κόστος επέμβασης: 750€και διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Πριν από την επέμβαση ο ασθενής πρέπει να γνωρίζει αν έχει αναπνευστικά ή καρδιολογικά προβλήματα και αν λαμβάνει αντιπηκτική αγωγή.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Την συνιστώ ανεπιφύλακτα, έσκυψε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας μου με ανθρωπιά μου έδωσε λύση και μου εξήγησε αναλυτικά τις διαδικασίες του χειρουργείου μου, πήγα με άγχος κι έφυγα ήρεμος, καμμία σχέση με άλλους που είχα επισκεφτεί "

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: Από 40 € έως 50 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται αναίμακτο και ανώδυνο χειρουργείο με χρήση laser. Οι παθήσεις που αντιμετωπίζονται είναι η ραγάδα δαχτυλίου, περιεδρικό απόστημα, περιεδρικό συρίγγιο, κονδυλώματα πρωκτού.

  περισσότερα λιγότερα

"Έμεινα ευχαριστημένη.Είναι πολύ ευγενικός. "

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 30 € η εξέταση και διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται το Laser LHP, αιμορροϊδοπλαστική με Laser, μια ελάχιστα επεμβατική και ανώδυνη τεχνική για τη θεραπεία της αιμορροϊδοπάθειας.

  περισσότερα λιγότερα
 • Λόγω του κορωνοϊού COVID-19, ο γιατρός θα μπορεί να εξυπηρετεί ραντεβού μόνο επείγοντα περιστατικά

"Προσηνής και πρόθυμος να απαντήσει σε κάθε ερώτηση. Μου ενέπνευσε απόλυτη εμπιστοσύνη. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 50 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει κλινική εξέταση, πρωκτοσκόπηση ανάλογα με το περιστατικό.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Για την θεραπεία της αιμορροιδοπάθειας, ώς ειδικός χειρουργός επιλέγει εξατομικευμένες, σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους, ανάλογα με το περιστατικό κάθε ασθενούς. Η επεμβατική προσέγγιση της αιμορροιδοπάθειας απαιτεί την στενή συνεργασία χειρουργού - ασθενή ώστε να αξιολογηθούν όλες οι παράμετροι που θα προσφέρουν ανώδυνα και γρήγορα ένα άριστο αποτέλεσμα. Η επεμβατική μέθοδος που εξειδικεύεται είναι Υπερηχητική Αιμορροϊδεκτομή HSH, που αποτελεί την πιο αξιόπιστη επεμβατική τεχνική θεραπείας, με τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας έναντι όλων των άλλων μεθόδων.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλός γιατρός. Εξέτασε την περίπτωση μου διεξοδικά και μετά από τις κατάλληλες εξετάσεις (υπέρηχο - αξονική τομογραφία) κατέληξε στο τελικό πόρισμα του. Μου εξήγησε λεπτομερώς το πρόβλημα μου και τις προτεινόμενες λύσεις. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει