Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

COVID-19 (κορωνοϊός): Δες τι λένε οι γιατροί
×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
20

εξειδικευμένοι γιατροί για Αιμορροΐδες

"Εξαιρετικός ιατρός, με άριστη γνώση του αντικειμένου και ευρύτατο φάσμα γνώσεων. Καταπληκτικός χαρακτήρας, με ήθος και αξιοθαύμαστη ηρεμία, που στη μεταδίδει, στοιχείο που είναι πολύ σημαντικό όταν υπάρχει άγχος-φόβος σε θέματα υγείας. Και εκ του απροόπτου μας εξυπηρέτησε ενώ ήταν Κυριακή και δεν βρισκόταν στο ιατρείο του και τον καλέσαμε και ήρθε, τα λόγια είναι περιττά γιατρέ σας ευχαριστούμε ."

περισσότερα
 • Η αιμορροΐδοπάθεια αντιμετωπίζεται με σύγρονο σύστημα υπερήχων Hal-Rar και με επεμβατικό laser. Δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία νωρίτερα.

  περισσότερα λιγότερα

"Είναι ένας πολύ καλός γιατρός με εμπειρία, εμπνέει εμπιστοσύνη, δείχνει κατανόηση και ήταν πολύ συνεπής στο ραντεβού. Επίσης πολύ καλή επικοινωνία. Αμέσως απάντησε σε κλήση μου μετά το ραντεβού για διευκρίνηση σχετικά με τις οδηγίες που έπρεπε να ακολουθήσω."

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 40 € Η επίσκεψη περιλαμβάνει: λήψη ιστορικού, πλήρης πρωκτολογική κλινική εξέταση, εξειδικευμένη κλινική εξέταση αιμορροϊδοπάθειας. Διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Κατόπιν σταδιοποίησης της αιμορροϊδοπάθειας, χρησιμοποιείται και η ανάλογη μέθοδος αποκατάστασής τους: 1) Laser για εξάχνωση των αιμορροϊδικών όζων (αιμορροϊδοπλαστική), 2) Μέθοδος Hal-rar Απαγγείωση αιμορροϊδικών όζων (αιμορροϊδοπλαστική), 3) Περίδεση και καυτηριασμός αιμορροϊδικών όζων. Ο ιατρός χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες μεθόδους επεμβάσεων με επιτυχία.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολυ καλα καταρτισμενη ιατρος. Μου ενεπνευσε εμπιστοσυνη και ηταν πολυ επεξηγηματικη τοσο οσον αφορα το προβλημα οσο και στην προτεινομενη θεραπεια."

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: Από 40 € έως 50 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται αναίμακτο και ανώδυνο χειρουργείο με χρήση laser. Οι παθήσεις που αντιμετωπίζονται είναι η ραγάδα δαχτυλίου, περιεδρικό απόστημα, περιεδρικό συρίγγιο, κονδυλώματα πρωκτού.

  περισσότερα λιγότερα

"Μου ενεπνευσε εμπιστοσυνη απο την πρωτη στιγμη,ασχοληθηκε με την περιπτωση μου αμεσως και με βοηθησε αμεσα.Τον συστηνω ανεπιφυλακτα!ειναι πολυ αξιολογος επιστημονας!"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: Από 70 € έως 80 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η θεραπεία πραγματοποιείται με Laser, Υπερήχους, Ραδιοσυχνότητες και Ελαστική Περίδεση. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως αιμορροΐδες, αποστήματα πρωκτού και ραγάδες πρωκτού.

  περισσότερα λιγότερα

"Επιστήμονας με ανθρώπινο πρόσωπο, εμπνέει εμπιστοσύνη στους ασθενείς του, απαντάει άμεσα σε κάθε ερώτηση με απλό και κατανοητό τρόπο. "

περισσότερα
 • Οι υπέρηχοι χρησιμοποιούνται σε δύο μεθόδους. Στη πρώτη μέθοδο, μέθοδος HALL-RAR, με την ειδική συσκευή υπερήχων doppler, εντοπίζονται τα αγγεία που τροφοδοτούν με αίμα τα φλεβικά πλέγματα και απολινώνονται, ενώ παράλληλα αναρτώνται οι αιμορροϊδικοί όζοι στη θέση τους, με ειδικές ραφές. Πρόκειται για μία αναίμακτη και ανώδυνη μέθοδο με πιθανότητα υποτροπής 10-15% στη 10ετία. Προτείνεται για αιμορροϊδοπάθεια 2 ου και 3 ου βαθμού. Στη δεύτερη, μέθοδος Milligan – Morgan οι αιμορροϊδικοί όζοι αφαιρούνται ολοσχερώς με ειδικό ψαλίδι υπερήχων, χωρίς να χρησιμοποιούνται νυστέρι ή ράμματα. Έχει μεγαλύτερο και πιο ενοχλητικό χρόνο επούλωσης (20-40 ημέρες). Ωστόσο είναι πιο μόνιμη λύση, χωρίς υποτροπές (1- 2%) στη 10ετία. Προτείνεται στην αιμορροϊδοπάθεια 4 ου βαθμού.

  περισσότερα λιγότερα

"Απόλυτα ευχαριστημένος στην πρώτη μου επίσκεψη για προληπτική εξέταση αιμορροΐδων."

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 25 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση.Κόστος επέμβασης: 1200€ έως 1400€και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Μεγάλη εμπειρία , έδειξε ενδιαφέρον, πλήρης ενημέρωση του ασθενούς για Τία επιλογές του, ευχάριστος!"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 30 € η επίσκεψη. Διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά και ο ασθενής δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η επίσκεψη περιλαμβάνει: Λήψη πλήρους ιστορικού, εκτίμηση εξετάσεων και πλήρη πρωκτολογική κλινική εξέταση. RBL χωρίς αναισθησία, μέθοδος με υπερήχους THD και Αgiodin Procto, μέθοδος με LASER και για προχωρημένες αιμορροΐδες μέθοδος με Ligasure. H κάθε θεραπεία εξατομικεύεται και προσαρμόζεται στις ανάγκες του ασθενούς.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλός γιατρός"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 30 € για επίσκεψη - ενημέρωση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Παρέχονται και οδηγίες για το χειρουργείο.Κόστος επέμβασης: 750€και διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Πριν από την επέμβαση ο ασθενής πρέπει να γνωρίζει αν έχει αναπνευστικά ή καρδιολογικά προβλήματα και αν λαμβάνει αντιπηκτική αγωγή.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"KAMMIA ANAMONH. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ - ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ΕΥΓΕΝΕΙΑ. ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΕΙΑ. ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ"

περισσότερα
 • Χρησιμοποιείται το Laser LHP, αιμορροϊδοπλαστική με Laser, μια ελάχιστα επεμβατική και ανώδυνη τεχνική για τη θεραπεία της αιμορροϊδοπάθειας.

  περισσότερα λιγότερα
 • Λόγω του κορωνοϊού COVID-19, ο γιατρός θα μπορεί να εξυπηρετεί ραντεβού μόνο επείγοντα περιστατικά

"Πολυ καλός και κατανοητός."

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: Από 30 € έως 80 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει κλινική εξέταση και ορθοσκόπηση. Εάν δρομολογηθεί χειρουργείο δεν υπάρχει κόστος επίσκεψης.Κόστος επέμβασης: 1000€ή και παραπάνω, ανάλογα το νοσηλευτικό ίδρυμα. Ο ασθενής θα πρέπει να είναι νηστικός για λίγες ώρες πριν την επέμβαση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η αποκατάσταση πραγματοποιείται με νέες, σύγχρονες μεθόδους όπως α) τεχνική Hal - rar με τη βοήθεια υπερήχων, β) ανώδυνα και αναίμακτα με Laser, όπου το εξιτήριο δίνεται ακόμα και αυθημερόν. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως αιμορροϊδοπάθεια, θρόμβωση αιμορροΐδων και ραγάδα.

  περισσότερα λιγότερα

"Great doctor. Very professional and approachable. "

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 50 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει κλινική εξέταση, πρωκτοσκόπηση ανάλογα με το περιστατικό.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Για την θεραπεία της αιμορροιδοπάθειας, ώς ειδικός χειρουργός επιλέγει εξατομικευμένες, σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους, ανάλογα με το περιστατικό κάθε ασθενούς. Η επεμβατική προσέγγιση της αιμορροιδοπάθειας απαιτεί την στενή συνεργασία χειρουργού - ασθενή ώστε να αξιολογηθούν όλες οι παράμετροι που θα προσφέρουν ανώδυνα και γρήγορα ένα άριστο αποτέλεσμα. Η επεμβατική μέθοδος που εξειδικεύεται είναι Υπερηχητική Αιμορροϊδεκτομή HSH, που αποτελεί την πιο αξιόπιστη επεμβατική τεχνική θεραπείας, με τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας έναντι όλων των άλλων μεθόδων.

  περισσότερα λιγότερα

"Ο γιατρός μου πρόσφερε μια πολύ καλή και άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος μου και σαφή προγραμματισμό των επόμενων κινήσεων μέχρι το επόμενο ραντεβού"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 50 € η εξέταση. Διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Περιλαμβάνει κλινική εξέταση, φαρμακευτική αγωγή και συνταγογράφηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιούνται ανώδυνες, εξατομικευμένες χειρουργικές τεχνικές για την αντιμετώπιση των αιμορροΐδων. Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιείται Αιμορροϊδεκτομή Milligan - Morgan, ριζική δηλαδή αφαίρεση των αιμορροΐδων. Η επέμβαση αυτή πραγματοποιείται πλέον με τη χρήση ειδικού εργαλείου Laser. Επιπλέον, υπάρχει και η τεχνική HAL-RAR®, κατά την οποία χρησιμοποιείται ένα ειδικό εργαλείο που εκπέμπει υπερήχους (doppler), οι οποίοι εντοπίζουν τις αρτηρίες που αιματώνουν τις αιμορροΐδες. Τέλος, πραγματοποιείται Αιμορροϊδοπλαστική LHP®, κατά την οποία εισάγεται μέσω μια μικρής οπής μια ίνα που παρέχει ενέργεια laser εντός των αιμορροΐδων. Μια παραλλαγή της είναι η εσωτερική καυτηρίαση με ραδιοσυχνότητες RF. Η επιλογή της μεθόδου θεραπεία εξαρτάται από το περιστατικό.

  περισσότερα λιγότερα
 • Ο ιατρός δέχεται και επείγοντα περιστατικά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

"Πολύ καλός γιατρός με άμεσες λύσεις και υποστήριξη. "

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 30 € η επίσκεψη. Διαρκεί 15-30'.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ακολουθείται θεραπεία με Laser. Ο γιατρός πρέπει να ενημερωθεί συνολικά για το ιστορικό σας και για το ενδεχόμενο λήψης άλλων φαρμάκων.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ κατατοπιστικός μου ενέπνευσε απόλυτη εμπιστοσύνη. Συγχαρητήρια"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 35 € η επίσκεψη. Διαρκεί 15' - 30' λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Εξαιρετικός στη δουλειά του, σεβόμενος τον ασθενή και τις ευαισθησίες του. Διαθέτει ειλικρινές ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο κι αυτό σου εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη. Τίμιος ως άνθρωπος και γνώστης ως γιατρός. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: Από 30 € έως 40 € η εξέταση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται συνδυασμός υπερήχων και laser και η θεραπεία διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Αντιμετωπίζεται η αιμορροϊδοπάθεια, η ραγάδα και τα συρίγγια πρωκτού.

  περισσότερα λιγότερα

"έχω ξαναπάει και εγώ και άλλα μέλη της οικογένειας μου στον ίδιο γιατρό και είμαστε ευχαριστημένοι"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται πρωκτοσκόπιο και υπέρηχος. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως η αιμορροϊδοπάθεια, η ραγάδα δακτυλίου, το περιεδρικό συρίγγιο και απόστημα.

  περισσότερα λιγότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Αιμορροΐδες: 50 € η επίσκεψη. Διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται αιμορροιδοπηξία με χρήση υπερήχων (Hal-Rar) για την αιμορροιδοπάθεια. Αντιμετωπίζονται η αιμορροιδοπάθεια, η ραγάδα πρωκτού, το περιεδρικό συρίγγιο και το περιεδρικό απόστημα.

  περισσότερα λιγότερα

"ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ! ΣΥΝΕΠΗΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ,ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ! ΤΟΝ ΣΥΝΙΣΤΩ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ! "

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 30 € η εξέταση. Η επίσκεψη περιλαμβάνει: λήψη ιστορικού, πλήρης πρωκτολογική κλινική εξέταση, εξειδικευμένη κλινική εξέταση αιμορροϊδοπάθειας
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Μέθοδοι HeLP και LHP για την αντιμετώπιση των αιμορροϊδων με LASER, Μέθοδος LigaSure για αιμορροϊδοπάθεια 4ου βαθμού, Μέθοδοι THD για αντιμετώπιση αιμορροϊδων με υπερήχους

  περισσότερα λιγότερα

"απόλυτα ικανοποιημένη"

περισσότερα
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Για τηλεφωνικό ραντεβού κάλεσε στο 215 50 50005

Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 - 20:00


Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
Έχεις συμπτώματα γρίπης ή πυρετό;
 • Λάβε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον Covid-19 (κορωνοϊό)
 • Λύσε τις απορίες σου συνομιλώντας με γιατρό
 • Μίλα δωρεάν με διαθέσιμο γιατρό

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει