Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
15

εξειδικευμένοι γιατροί για Αιμορροΐδες

"Έχει εμπειρία και καλή κατάρτιση"

περισσότερα
 • Οι υπέρηχοι χρησιμοποιούνται σε δύο μεθόδους. Στη πρώτη μέθοδο, μέθοδος HALL-RAR, με την ειδική συσκευή υπερήχων doppler, εντοπίζονται τα αγγεία που τροφοδοτούν με αίμα τα φλεβικά πλέγματα και απολινώνονται, ενώ παράλληλα αναρτώνται οι αιμορροϊδικοί όζοι στη θέση τους, με ειδικές ραφές. Πρόκειται για μία αναίμακτη και ανώδυνη μέθοδο με πιθανότητα υποτροπής 10-15% στη 10ετία. Προτείνεται για αιμορροϊδοπάθεια 2 ου και 3 ου βαθμού. Στη δεύτερη, μέθοδος Milligan – Morgan οι αιμορροϊδικοί όζοι αφαιρούνται ολοσχερώς με ειδικό ψαλίδι υπερήχων, χωρίς να χρησιμοποιούνται νυστέρι ή ράμματα. Έχει μεγαλύτερο και πιο ενοχλητικό χρόνο επούλωσης (20-40 ημέρες). Ωστόσο είναι πιο μόνιμη λύση, χωρίς υποτροπές (1- 2%) στη 10ετία. Προτείνεται στην αιμορροϊδοπάθεια 4 ου βαθμού.

  περισσότερα λιγότερα

"Εκπληκτικός γιατρός έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος πήγα με επείγον πρόβλημα και σε 2 μέρες με εγχείρισε στις αιμορροϊδες σε πολύ δύσκολη περίπτωση μου τα εξήγησε όλα συνεχίζει να είναι δίπλα μου και μετεγχειρητικά. Προσιτός, φιλικός, πολύ καταρτισμένος επιστήμονας σου εμπνέει εμπιστοσύνη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Δεν έχω λόγια!"

περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Αιμορροΐδες: 50 € η επίσκεψη. Διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται αιμορροιδοπηξία με χρήση υπερήχων (Hal-Rar) για την αιμορροιδοπάθεια. Αντιμετωπίζονται η αιμορροιδοπάθεια, η ραγάδα πρωκτού, το περιεδρικό συρίγγιο και το περιεδρικό απόστημα.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολυ καλα καταρτισμενη ιατρος. Μου ενεπνευσε εμπιστοσυνη και ηταν πολυ επεξηγηματικη τοσο οσον αφορα το προβλημα οσο και στην προτεινομενη θεραπεια."

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: Από 40 € έως 50 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται αναίμακτο και ανώδυνο χειρουργείο με χρήση laser. Οι παθήσεις που αντιμετωπίζονται είναι η ραγάδα δαχτυλίου, περιεδρικό απόστημα, περιεδρικό συρίγγιο, κονδυλώματα πρωκτού.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ αξιόλογος. Ευθύς, άμεσος, συνεπής και με πολλές γνώσεις. Φιλικός κ σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα από την πρώτη στιγμή. Προτείνεται ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Αντιμετώπιση αιμορροΐδων με Laser, διαδικασία αναίμακτη και ανώδυνη για τον ασθενή μειώνοντας το ενδεχόμενο των επιπλοκών & επιταχύνοντας την διαδικασία της επούλωσης.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξυπηρετικός και πολύ καλός επαγγελματίας"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 30 € για επίσκεψη - ενημέρωση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Παρέχονται και οδηγίες για το χειρουργείο.Κόστος επέμβασης: 750€και διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Πριν από την επέμβαση ο ασθενής πρέπει να γνωρίζει αν έχει αναπνευστικά ή καρδιολογικά προβλήματα και αν λαμβάνει αντιπηκτική αγωγή.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Εξαίρετος! Άμεσος και αποτελεσματικός! Διάγνωση, επέμβαση μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς ταλαιπωρία!"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 40 € Η επίσκεψη περιλαμβάνει: λήψη ιστορικού, πλήρης πρωκτολογική κλινική εξέταση, εξειδικευμένη κλινική εξέταση αιμορροϊδοπάθειας. Διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Κατόπιν σταδιοποίησης της αιμορροϊδοπάθειας, χρησιμοποιείται και η ανάλογη μέθοδος αποκατάστασής τους: 1) Laser για εξάχνωση των αιμορροϊδικών όζων (αιμορροϊδοπλαστική), 2) Μέθοδος Hal-rar Απαγγείωση αιμορροϊδικών όζων (αιμορροϊδοπλαστική), 3) Περίδεση και καυτηριασμός αιμορροϊδικών όζων. Ο ιατρός χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες μεθόδους επεμβάσεων με επιτυχία.

  περισσότερα λιγότερα

"Απόλυτα φιλικός με διάθεση και γνώση να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση και να λύσει κάθε απορία. Ενας σωστός άνθρωπος και εξαιρετικός επιστήμονας."

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 30 € η επίσκεψη. Διαρκεί 15-30'.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ακολουθείται θεραπεία με Laser. Ο γιατρός πρέπει να ενημερωθεί συνολικά για το ιστορικό σας και για το ενδεχόμενο λήψης άλλων φαρμάκων.

  περισσότερα λιγότερα

"Εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη. Ρωτάει εις βάθος για να κατανοήσει την περίπτωση. Πολύ φιλικός και ευγενικός επίσης. Πολύ συνεπής!"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 30 € η εξέταση. Η επίσκεψη περιλαμβάνει: λήψη ιστορικού, πλήρης πρωκτολογική κλινική εξέταση, εξειδικευμένη κλινική εξέταση αιμορροϊδοπάθειας
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Μέθοδοι HeLP και LHP για την αντιμετώπιση των αιμορροϊδων με LASER, Μέθοδος LigaSure για αιμορροϊδοπάθεια 4ου βαθμού, Μέθοδοι THD για αντιμετώπιση αιμορροϊδων με υπερήχους

  περισσότερα λιγότερα

"Μας ανέλυσε τα υπέρ του να προχωρήσουμε στην επέμβαση για την κύστη κοκκυγος του γιού μου και μας διαβεβαίωσε ότι θα προχωρήσουμε χωρίς να προκυψουν προβλήματα με την συνεχή ιατρική παρακολούθηση από μέρους του τουλάχιστον τις πρώτες μέρες από την επέμβαση εξηγώντας μας την μέθοδο που θα χρησιμοποιήσει αναλυτικά!"

περισσότερα
 • Η αιμορροΐδοπάθεια αντιμετωπίζεται με σύγρονο σύστημα υπερήχων Hal-Rar και με επεμβατικό laser. Δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία νωρίτερα.

  περισσότερα λιγότερα

"Άψογος από όλες τις απόψεις!"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 30 € η επίσκεψη. Διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά και ο ασθενής δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η επίσκεψη περιλαμβάνει: Λήψη πλήρους ιστορικού, εκτίμηση εξετάσεων και πλήρη πρωκτολογική κλινική εξέταση. RBL χωρίς αναισθησία, μέθοδος με υπερήχους THD και Αgiodin Procto, μέθοδος με LASER και για προχωρημένες αιμορροΐδες μέθοδος με Ligasure. H κάθε θεραπεία εξατομικεύεται και προσαρμόζεται στις ανάγκες του ασθενούς.

  περισσότερα λιγότερα

"Η γνώμη που σχημάτισα για τον γιατρό είναι πολύ θετική. Συνεπέστατος στο ραντεβού, με χαμόγελο και καλή διάθεση. Απλός, λιτός και κατανοητός στην διάγνωση του. Σημειωτέον, δεν είχα που να αφήσω τις δύο μικρές μου κορούλες, οι οποίες ήρθαν μαζί στο ραντεβού, κάτι το οποίο ο γιατρός αντιμετώπισε πολύ χαλαρά και με κατανόηση. "

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται πρωκτοσκόπιο και υπέρηχος. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως η αιμορροϊδοπάθεια, η ραγάδα δακτυλίου, το περιεδρικό συρίγγιο και απόστημα.

  περισσότερα λιγότερα

"Συνεπής, συνεργάσιμος και επεξηγηματικος σε κάθε απορία."

περισσότερα

"Πολύ κατατοπιστικός μου ενέπνευσε απόλυτη εμπιστοσύνη. Συγχαρητήρια"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 35 € η επίσκεψη. Διαρκεί 15' - 30' λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
47

Γιατροί για Αιμορροΐδες

"Μου ενεπνευσε εμπιστοσυνη απο την πρωτη στιγμη,ασχοληθηκε με την περιπτωση μου αμεσως και με βοηθησε αμεσα.Τον συστηνω ανεπιφυλακτα!ειναι πολυ αξιολογος επιστημονας!"

περισσότερα
 • Αντιμετώπιση αιμορροΐδων: Κλινική εξέταση και ενημέρωση.

"Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος! Σας τον συστήνω ανεπιφύλακτα!"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες

"Έμπειρος ιατρός με γνώση, κατάρτιση και συνέπεια στο ραντεβού. Σου εμπνέει εμπιστοσύνη, αίσθημα άνεσης και ασφάλειας. "

περισσότερα
 • Αντιμετώπιση αιμορροΐδων: Η τιμολόγηση γίνεται κατόπιν ραντεβού.

"Εμπνέει εμπιστοσύνη, ασχολήθηκε με την περίπτωσή μου και πάντα στην ώρα του! Πολύ ευγενικός και προσιτός, σε κάνει νιώθεις άνετα. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα! "

περισσότερα
 • Αντιμετώπιση αιμορροΐδων: Η τιμολόγηση γίνεται κατόπιν ραντεβού.

"Great doctor with a lot of explaining and right to the point. He cared and also gave us comfort in case there is again a problem to this matter that we can communicate with him by phone.I would definitely recommend this doctor to others."

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Για τηλεφωνικό ραντεβού κάλεσε στο 215 50 50005

Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 - 20:00


Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει