Άλλαξε την ψυχολογία σου! Μίλα online με σύμβουλο ψυχικής υγείας.
Άλλαξε την ψυχολογία σου! Μίλα online με σύμβουλο ψυχικής υγείας.
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
26

εξειδικευμένοι γιατροί για Αιμορροΐδες

"Εξαιρετικός επαγγελματίας, ενδιαφέρθηκε για το ιστορικό μου και να δούμε το πρόβλημα σωστά και σε βάθος. Ευγενικοτατος και ευχάριστος άνθρωπος."

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: Από 50 € έως 100 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει κλινική εξέταση, πρωκτοσκόπηση, προγραμματισμός εξετάσεων και παρακολούθηση
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • HAL+RAR (Doppler Απολίνωση και Ορθοπρωκτική Επισκευή), LASER. Συνήθως, ανάλογα με την περίπτωση, απαιτείται έλεγχος με κολονοσκόπηση και προεγχειρητική προετοιμασία εντέρου.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαίρετη ιατρός, με βοήθησε να νιώσω άνετα και μου εξήγησε εκτενώς τη κατάσταση μου λύνοντας μου απορίες και ερωτήματα , βοηθώντας με έτσι να αποβάλλω το αγχος μου. Πλήρως επεξηγηματικη όσον αφορά τη θεραπεία. Ευχάριστο περιβάλλον και επαγγελματική συμπεριφορά. Την συστήνω ανεπιφύλακτα. Υ.Γ. Απο τις λιγες φορές όπου τα μέτρα απόστασης και υγιεινής τηρούνται σωστά. "

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: Από 40 € έως 50 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται αναίμακτο και ανώδυνο χειρουργείο με χρήση laser. Οι παθήσεις που αντιμετωπίζονται είναι η ραγάδα δαχτυλίου, περιεδρικό απόστημα, περιεδρικό συρίγγιο, κονδυλώματα πρωκτού.

  περισσότερα λιγότερα

"Ενας γιατρός με γνώσεις και εμπειρία,πολύ φιλικός και πρόθυμος να απαντήσει και να λύσει τις ιατρικές σου απορίες!!"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: Από 30 € έως 80 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει κλινική εξέταση και ορθοσκόπηση. Εάν δρομολογηθεί χειρουργείο δεν υπάρχει κόστος επίσκεψης.Κόστος επέμβασης: 1000€ή και παραπάνω, ανάλογα το νοσηλευτικό ίδρυμα. Ο ασθενής θα πρέπει να είναι νηστικός για λίγες ώρες πριν την επέμβαση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η αποκατάσταση πραγματοποιείται με νέες, σύγχρονες μεθόδους όπως α) τεχνική Hal - rar με τη βοήθεια υπερήχων, β) ανώδυνα και αναίμακτα με Laser, όπου το εξιτήριο δίνεται ακόμα και αυθημερόν. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως αιμορροϊδοπάθεια, θρόμβωση αιμορροΐδων και ραγάδα.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλός γιατρός και αξιόλογος άνθρωπος. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 30 € για επίσκεψη - ενημέρωση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Παρέχονται και οδηγίες για το χειρουργείο.Κόστος επέμβασης: 750€και διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Πριν από την επέμβαση ο ασθενής πρέπει να γνωρίζει αν έχει αναπνευστικά ή καρδιολογικά προβλήματα και αν λαμβάνει αντιπηκτική αγωγή.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Εξαιρετικος γιατρός θα τον συνιστουσα ανεπιφύλακτα"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 30 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Kalos epaggelmatias, deixnei endiaferon, prospatheia kai meraki stin douleia tou, 10/10 recommend"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 50 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει κλινική εξέταση, πρωκτοσκόπηση ανάλογα με το περιστατικό.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Για την θεραπεία της αιμορροιδοπάθειας, ώς ειδικός χειρουργός επιλέγει εξατομικευμένες, σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους, ανάλογα με το περιστατικό κάθε ασθενούς. Η επεμβατική προσέγγιση της αιμορροιδοπάθειας απαιτεί την στενή συνεργασία χειρουργού - ασθενή ώστε να αξιολογηθούν όλες οι παράμετροι που θα προσφέρουν ανώδυνα και γρήγορα ένα άριστο αποτέλεσμα. Η επεμβατική μέθοδος που εξειδικεύεται είναι Υπερηχητική Αιμορροϊδεκτομή HSH, που αποτελεί την πιο αξιόπιστη επεμβατική τεχνική θεραπείας, με τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας έναντι όλων των άλλων μεθόδων.

  περισσότερα λιγότερα

"Εχω να πω ότι ο κ. Λιόλιος, ενδιαφέρθηκε πραγματικά, μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη, με εξέτασε με προσοχή και τον ευχαριστώ."

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 30 € η επίσκεψη. Το κόστος της επέμβασης εκτιμάται ανάλογα το περιστατικό.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η θεραπεία πραγματοποιείται με Laser, ραδιοσυχνότητες και ελαστική περίδεση. Κατόπιν σταδιοποίησης χρησιμοποιείται η κατάλληλη μέθοδος αποκατάστασης: α) laser με εξάχνωση των αιμορροιδικών όζων (αιμοροϊδοπλαστική) ή β) απαγγείωση αιμορροιδικών όζων

  περισσότερα λιγότερα

"Μου ενεπνευσε εμπιστοσυνη απο την πρωτη στιγμη,ασχοληθηκε με την περιπτωση μου αμεσως και με βοηθησε αμεσα.Τον συστηνω ανεπιφυλακτα!ειναι πολυ αξιολογος επιστημονας!"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: Από 70 € έως 80 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η θεραπεία πραγματοποιείται με Laser, Υπερήχους, Ραδιοσυχνότητες και Ελαστική Περίδεση. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως αιμορροΐδες, αποστήματα πρωκτού και ραγάδες πρωκτού.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξέταση εις βάθος ,διακριτικός και πολύ σωστός με την δουλειά του. Ανθρώπινος επίσης και επαγγελματίας ταυτόχρονα ."

περισσότερα

"Εξαιρετική η επίσκεψη στο ιατρείο, επαγγλεματική αντιμετώπιση και διάγνωση συστήνεται ανεπιφύλακτα!"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 30 € η επίσκεψη. Διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά και ο ασθενής δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η επίσκεψη περιλαμβάνει: Λήψη πλήρους ιστορικού, εκτίμηση εξετάσεων και πλήρη πρωκτολογική κλινική εξέταση. RBL χωρίς αναισθησία, μέθοδος με υπερήχους THD και Αgiodin Procto, μέθοδος με LASER και για προχωρημένες αιμορροΐδες μέθοδος με Ligasure. H κάθε θεραπεία εξατομικεύεται και προσαρμόζεται στις ανάγκες του ασθενούς.

  περισσότερα λιγότερα

"Ο Γιατρός ήταν φιλικός και ευχάριστος άνθρωπος. Συνεπής στο ραντεβού. Αμεση τηλεφωνική ανταπόκριση μετά το χειρουργείο για απορίες που είχα. .Συνιστώ τον συγκεκριμένο γιατρό ανεπιφύλακτα και χωρίς δεύτερη σκέψη. Έχει εμπειρία και γνώση στο τομέα του. "

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 40 € Η επίσκεψη περιλαμβάνει: λήψη ιστορικού, πλήρης πρωκτολογική κλινική εξέταση, εξειδικευμένη κλινική εξέταση αιμορροϊδοπάθειας. Διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Κατόπιν σταδιοποίησης της αιμορροϊδοπάθειας, χρησιμοποιείται και η ανάλογη μέθοδος αποκατάστασής τους: 1) Laser για εξάχνωση των αιμορροϊδικών όζων (αιμορροϊδοπλαστική), 2) Μέθοδος Hal-rar Απαγγείωση αιμορροϊδικών όζων (αιμορροϊδοπλαστική), 3) Περίδεση και καυτηριασμός αιμορροϊδικών όζων. Ο ιατρός χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες μεθόδους επεμβάσεων με επιτυχία.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλός γιατρός εμπνέει εμπιστοσύνη. .Άνετο και ευχάριστο περιβάλλον"

περισσότερα
 • Η αιμορροΐδοπάθεια αντιμετωπίζεται με σύγρονο σύστημα υπερήχων Hal-Rar και με επεμβατικό laser. Δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία νωρίτερα.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Εμπειρος, ευγενικος, φιλικος, ανελυσε σε βαθος την περιπτωση μου. Εξαιρετικος!!"

περισσότερα

"Εξαιρετικός Ιατρός και Άνθρωπος. Φιλικός, εμπνέει εμπιστοσύνη, διαθέτει χιούμορ, αφιερώνει αρκετό χρόνο για τις διαδικασίες που αφορούν την επίλυση του προβλήματος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την χειρουργική ομάδα του (ιδίως τον συνεργάτη και την αναισθησιολόγο) και τις οδηγίες που έλαβα από την γραμματέα του. Όλοι τους επαγγελματίες, συνεπείς, ευγενικοί και ωραίοι άνθρωποι. Θα τον πρότεινα σε οικεία πρόσωπα και σιγουρα θα είναι ο πρώτος που θα απευθυνθώ αν προκύψει κάτι που σχετίζεται με τις επεμβάσεις & θεραπείες του. Η κριτική αυτή γράφεται από την οικία μου - ενώ λίγες ώρες πριν βρισκόμουν στο χειρουργείο - χωρίς πόνο ή άλλη ενόχληση. Σας ευχαριστώ όλους, για όλα!"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 30 € η εξέταση και διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται το Laser LHP, αιμορροϊδοπλαστική με Laser, μια ελάχιστα επεμβατική και ανώδυνη τεχνική για τη θεραπεία της αιμορροϊδοπάθειας.

  περισσότερα λιγότερα
 • Λόγω του κορωνοϊού COVID-19, ο γιατρός θα μπορεί να εξυπηρετεί ραντεβού μόνο επείγοντα περιστατικά

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Εξαιρετικος επιστήμονας ο Κύριος Περρακης!!! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!! Πανω απο όλα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.Κόστος επέμβασης: 1300€ έως 1900€και η επέμβαση διαρκεί 1 ώρα ή και περισσότερο.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Εξαιρετικός επιστήμονας και πάνω απ'όλα Άνθρωπος."

περισσότερα
 • Εξατομικευμένη αντιμετώπιση με Laser, Ραδιοσυχνότητες (Σύστημα Rafaelo), ψαλίδι υπερήχων (Ligasure, Ultracision), τεχνική Longo. Αντιμετωπίζονται Αιμορροΐδες όλων των βαθμών βαρύτητας - Θρομβωμένες αιμορροΐδες.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολυ καλος γιατρος και ανθρωπος."

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: Από 30 € έως 40 € η εξέταση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται συνδυασμός υπερήχων και laser και η θεραπεία διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Αντιμετωπίζεται η αιμορροϊδοπάθεια, η ραγάδα και τα συρίγγια πρωκτού.

  περισσότερα λιγότερα

"Ο κ. Πινιαλιδης κέρδισε την εμπιστοσύνη μου και έδωσε άμεσα λύση στο πρόβλημα μου."

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: Από 40 € έως 70 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.Κόστος επέμβασης: 850€ έως 2000€και διαρκεί συνήθως 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Στην επίσκεψη πραγματοποιείται κλινική εξέταση, ενώ ο ασθενής θα πρέπει να φέρει μαζί του τελευταία κολονοσκόπηση και εξετάσεις αίματος μαζί με το ΑΜΚΑ και τα όποια φάρμακα λαμβάνει. Η μέθοδος της επέμβασης εξατομικεύεται ανάλογα με τη βαρύτητα της νόσου, την ανατομία του και την ανάγκη κινητικότητας. Αντιμετωπίζονται οι παθήσεις του πρωκτού - αιμορροΐδες.

  περισσότερα λιγότερα
 • Οι ασθενείς που κλείνουν το ραντεβού για το ιατρείο της Κω, συνιστάται να επικοινωνούν και με τον γιατρό.

"Εξετάζει όλες τις παραμέτρους μιας παθησης και με σωστή επεξήγηση στον ασθενή. "

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: Από 40 € έως 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά (Για τα άτομα που προς χειρουργείο η επίσκεψη είναι δωρεάν). Περιλαμβάνει λήψη πλήρους ιστορικού, αξιολόγηση εξετάσεων, εξέταση και συνταγογράφηση.Κόστος επέμβασης: 500€ έως 1200€Με Εοπυυ 500€-1200€ + Νοσοκομείο. ΔΩΡΕΑΝ με ιδιωτική ατομική ή ομαδική ασφάλεια.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η αντιμετώπιση των αιμορροΐδων σήμερα γίνεται με LASER στο χειρουργείο. H μέθοδος λέγεται αιμορροϊδοπλαστική με Laser, και είναι εντελώς ανώδυνη και αναίμακτη. Δεν χρειάζεται μετεγχειρητική νοσηλεία και επιτρέπει άμεση επιστροφή στη καθημερινότητα, χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργία του εντέρου. Σε περιπτώσεις αιμορροΐδων 4ου βαθμού, με μεγάλους αιμορροϊδικούς όζους μόνιμα έξω, αφαιρούμε του μεγάλους αυτούς όζους με ΨΑΛΙΔΙ ΥΠΕΡΗΧΩΝ , το οποίο αφαιρεί και ταυτόχρονα κάνει αιμόσταση, επίσης αναίμακτα και ανώδυνα. Σε αυτή τη περίπτωση συνιστάται μία διανυκτέρευση για παρακολούθηση. Το Laser και το ψαλίδι υπερήχων χρησιμοποιείται σε όλες τις παθήσεις του πρωκτού. Αντιμετωπίζονται οι αιμορροΐδες, η ραγάδα, το συρίγγιο, το απόστημα, ο πολύποδας και τα κονδυλώματα.

  περισσότερα λιγότερα
 • Κατά τη προσέλευση στο ιατρείο είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και αντισηπτικού από τους ασθενείς ενώ επιτρέπεται ένας συνοδός. Σε περίπτωση που ασθενής δεν διαθέτει μάσκα, θα του χορηγείται στην είσοδο του ιατρείου.

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Για τηλεφωνικό ραντεβού κάλεσε στο 215 50 50005

Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 - 20:00


Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει