Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
25

εξειδικευμένοι γιατροί για Αιμορροΐδες

"Very professional and trustworthy. "

περισσότερα
 • Η αιμορροΐδοπάθεια αντιμετωπίζεται με σύγρονο σύστημα υπερήχων Hal-Rar και με επεμβατικό laser. Δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία νωρίτερα.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικός επιστήμονας με έκανε να νιώσω οικεία και απάντησε σε όλες τις απορίες μου και τα κορίτσια ευγενεστατα!!!!"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 30 € η εξέταση και διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται το Laser LHP, αιμορροϊδοπλαστική με Laser, μια ελάχιστα επεμβατική και ανώδυνη τεχνική για τη θεραπεία της αιμορροϊδοπάθειας.

  περισσότερα λιγότερα
 • Λόγω του κορωνοϊού COVID-19, ο γιατρός θα μπορεί να εξυπηρετεί ραντεβού μόνο επείγοντα περιστατικά

"Εξαιρετικός γιατρός, με εμπειρία "

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 40 € Η επίσκεψη περιλαμβάνει: λήψη ιστορικού, πλήρης πρωκτολογική κλινική εξέταση, εξειδικευμένη κλινική εξέταση αιμορροϊδοπάθειας. Διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Κατόπιν σταδιοποίησης της αιμορροϊδοπάθειας, χρησιμοποιείται και η ανάλογη μέθοδος αποκατάστασής τους: 1) Laser για εξάχνωση των αιμορροϊδικών όζων (αιμορροϊδοπλαστική), 2) Μέθοδος Hal-rar Απαγγείωση αιμορροϊδικών όζων (αιμορροϊδοπλαστική), 3) Περίδεση και καυτηριασμός αιμορροϊδικών όζων. Ο ιατρός χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες μεθόδους επεμβάσεων με επιτυχία.

  περισσότερα λιγότερα

"Ο κύριος Ζουριδακης είναι ένας αξιόπιστος επιστήμονας με κατανόηση Ευχαριστώ"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: Από 40 € έως 50 € Η επίσκεψη.Κόστος επέμβασης: 1400€ έως 1650€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Οι υπέρηχοι χρησιμοποιούνται σε δύο μεθόδους. Στη πρώτη μέθοδο, μέθοδος HALL-RAR, με την ειδική συσκευή υπερήχων doppler, εντοπίζονται τα αγγεία που τροφοδοτούν με αίμα τα φλεβικά πλέγματα και απολινώνονται, ενώ παράλληλα αναρτώνται οι αιμορροϊδικοί όζοι στη θέση τους, με ειδικές ραφές. Πρόκειται για μία αναίμακτη και ανώδυνη μέθοδο με πιθανότητα υποτροπής 10-15% στη 10ετία. Προτείνεται για αιμορροϊδοπάθεια 2 ου και 3 ου βαθμού. Στη δεύτερη, μέθοδος Milligan – Morgan οι αιμορροϊδικοί όζοι αφαιρούνται ολοσχερώς με ειδικό ψαλίδι υπερήχων, χωρίς να χρησιμοποιούνται νυστέρι ή ράμματα. Έχει μεγαλύτερο και πιο ενοχλητικό χρόνο επούλωσης (20-40 ημέρες). Ωστόσο είναι πιο μόνιμη λύση, χωρίς υποτροπές (1- 2%) στη 10ετία. Προτείνεται στην αιμορροϊδοπάθεια 4 ου βαθμού.

  περισσότερα λιγότερα
 • Κατά τη προσέλευση στο ιατρείο είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και αντισηπτικού από τους ασθενείς ενώ επιτρέπεται ένας συνοδός. Σε περίπτωση που ασθενής δεν διαθέτει μάσκα, θα του χορηγείται στην είσοδο του ιατρείου.

"Ο καλύτερος χειρούργος με διαφορά.Δεν τον αλλάζουμε με κανέναν!Πάντα ευγενικός και με υπομονή να ασχοληθεί με το εκάστοτε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει."

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: Από 30 € έως 80 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει κλινική εξέταση και ορθοσκόπηση. Εάν δρομολογηθεί χειρουργείο δεν υπάρχει κόστος επίσκεψης.Κόστος επέμβασης: 1000€ή και παραπάνω, ανάλογα το νοσηλευτικό ίδρυμα. Ο ασθενής θα πρέπει να είναι νηστικός για λίγες ώρες πριν την επέμβαση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η αποκατάσταση πραγματοποιείται με νέες, σύγχρονες μεθόδους όπως α) τεχνική Hal - rar με τη βοήθεια υπερήχων, β) ανώδυνα και αναίμακτα με Laser, όπου το εξιτήριο δίνεται ακόμα και αυθημερόν. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως αιμορροϊδοπάθεια, θρόμβωση αιμορροΐδων και ραγάδα.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικος γιατρός, επαγγελματίας, πολύ επεξηγηματικος και πολύ καλός γνωστής του αντικειμένου του, μου έκανε επέμβαση ολικής αιμορροΐδεκτομης και το χειρουργείο πήγε πολύ καλά. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί είναι από τις πλέον σύγχρονες και στην περίπτωση μου με αυτή που επιλέξαμε είχα πολύ καλή επούλωση και εξαιρετικο τελικό αποτέλεσμα. Τον συνηστω ανεπιφύλακτα. "

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 30 € η εξέταση. Η επίσκεψη περιλαμβάνει: λήψη ιστορικού, πλήρης πρωκτολογική κλινική εξέταση, εξειδικευμένη κλινική εξέταση αιμορροϊδοπάθειας
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Μέθοδοι HeLP και LHP για την αντιμετώπιση των αιμορροϊδων με LASER, Μέθοδος LigaSure για αιμορροϊδοπάθεια 4ου βαθμού, Μέθοδοι THD για αντιμετώπιση αιμορροϊδων με υπερήχους

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλός γιατρός και αξιόλογος άνθρωπος. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 30 € για επίσκεψη - ενημέρωση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Παρέχονται και οδηγίες για το χειρουργείο.Κόστος επέμβασης: 750€και διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Πριν από την επέμβαση ο ασθενής πρέπει να γνωρίζει αν έχει αναπνευστικά ή καρδιολογικά προβλήματα και αν λαμβάνει αντιπηκτική αγωγή.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Επισκεφθήκαμε τον κύριο Κόκκαλη κατά την διάρκεια των διακοπών μας για επείγον περιστατικό. Ο κύριος Κόκκαλης έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την περίπτωσή μας, ήταν ευγενέστατος, επεξηγηματικός και εξαιρετικά συνεπής αν και είχε χειρουργείο πριν το ραντεβού μας. Τον συνιστούμε ανεπιφύλακτα!"

περισσότερα
 • Εξατομικευμένη αντιμετώπιση με Laser, Ραδιοσυχνότητες (Σύστημα Rafaelo), ψαλίδι υπερήχων (Ligasure, Ultracision), τεχνική Longo. Αντιμετωπίζονται Αιμορροΐδες όλων των βαθμών βαρύτητας - Θρομβωμένες αιμορροΐδες.

  περισσότερα λιγότερα

"ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΆΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΟΣ ΜΑΣ!!!! "

περισσότερα

"Εξαιρετικός γιατρός με μεγάλη εμπειρία και ευγενικός."

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 30 € η επίσκεψη. Διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά και ο ασθενής δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η επίσκεψη περιλαμβάνει: Λήψη πλήρους ιστορικού, εκτίμηση εξετάσεων και πλήρη πρωκτολογική κλινική εξέταση. RBL χωρίς αναισθησία, μέθοδος με υπερήχους THD και Αgiodin Procto, μέθοδος με LASER και για προχωρημένες αιμορροΐδες μέθοδος με Ligasure. H κάθε θεραπεία εξατομικεύεται και προσαρμόζεται στις ανάγκες του ασθενούς.

  περισσότερα λιγότερα

"Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη απο την επίσκεψη μου."

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: Από 30 € έως 40 € η εξέταση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται συνδυασμός υπερήχων και laser και η θεραπεία διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Αντιμετωπίζεται η αιμορροϊδοπάθεια, η ραγάδα και τα συρίγγια πρωκτού.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Εξαιρετικός γιατρός, με καθησύχασε σχετικά με το θέμα μου."

περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Πολύ καλός γιατρός με άμεσες λύσεις και υποστήριξη. "

περισσότερα
 • Ακολουθείται θεραπεία με Laser. Ο γιατρός πρέπει να ενημερωθεί συνολικά για το ιστορικό σας και για το ενδεχόμενο λήψης άλλων φαρμάκων.

  περισσότερα λιγότερα

"Μου ενεπνευσε εμπιστοσυνη απο την πρωτη στιγμη,ασχοληθηκε με την περιπτωση μου αμεσως και με βοηθησε αμεσα.Τον συστηνω ανεπιφυλακτα!ειναι πολυ αξιολογος επιστημονας!"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: Από 70 € έως 80 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η θεραπεία πραγματοποιείται με Laser, Υπερήχους, Ραδιοσυχνότητες και Ελαστική Περίδεση. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως αιμορροΐδες, αποστήματα πρωκτού και ραγάδες πρωκτού.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαίρετη ιατρός, με βοήθησε να νιώσω άνετα και μου εξήγησε εκτενώς τη κατάσταση μου λύνοντας μου απορίες και ερωτήματα , βοηθώντας με έτσι να αποβάλλω το αγχος μου. Πλήρως επεξηγηματικη όσον αφορά τη θεραπεία. Ευχάριστο περιβάλλον και επαγγελματική συμπεριφορά. Την συστήνω ανεπιφύλακτα. Υ.Γ. Απο τις λιγες φορές όπου τα μέτρα απόστασης και υγιεινής τηρούνται σωστά. "

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: Από 40 € έως 50 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται αναίμακτο και ανώδυνο χειρουργείο με χρήση laser. Οι παθήσεις που αντιμετωπίζονται είναι η ραγάδα δαχτυλίου, περιεδρικό απόστημα, περιεδρικό συρίγγιο, κονδυλώματα πρωκτού.

  περισσότερα λιγότερα

"Πανω απο ολα ανθρωπος.Επαγγελματιας.Εμπνεει εμπιστοσυνη.Γνωστης του αντικειμενου."

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 50 € η εξέταση. Διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Περιλαμβάνει κλινική εξέταση, φαρμακευτική αγωγή και συνταγογράφηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιούνται ανώδυνες, εξατομικευμένες χειρουργικές τεχνικές για την αντιμετώπιση των αιμορροΐδων. Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιείται Αιμορροϊδεκτομή Milligan - Morgan, ριζική δηλαδή αφαίρεση των αιμορροΐδων. Η επέμβαση αυτή πραγματοποιείται πλέον με τη χρήση ειδικού εργαλείου Laser. Επιπλέον, υπάρχει και η τεχνική HAL-RAR®, κατά την οποία χρησιμοποιείται ένα ειδικό εργαλείο που εκπέμπει υπερήχους (doppler), οι οποίοι εντοπίζουν τις αρτηρίες που αιματώνουν τις αιμορροΐδες. Τέλος, πραγματοποιείται Αιμορροϊδοπλαστική LHP®, κατά την οποία εισάγεται μέσω μια μικρής οπής μια ίνα που παρέχει ενέργεια laser εντός των αιμορροΐδων. Μια παραλλαγή της είναι η εσωτερική καυτηρίαση με ραδιοσυχνότητες RF. Η επιλογή της μεθόδου θεραπεία εξαρτάται από το περιστατικό.

  περισσότερα λιγότερα
 • Ο ιατρός δέχεται και επείγοντα περιστατικά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

"Πολύ καλός γιατρός,έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη!!!!"

περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon
 • Αιμορροΐδες: 50 € η επίσκεψη. Διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται αιμορροιδοπηξία με χρήση υπερήχων (Hal-Rar) για την αιμορροιδοπάθεια. Αντιμετωπίζονται η αιμορροιδοπάθεια, η ραγάδα πρωκτού, το περιεδρικό συρίγγιο και το περιεδρικό απόστημα.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ έμπειρος, ανθρώπινος, προσιτός,πολύ καλός Γιατρός,εκεί να πολύ ευχαριστημένη,μου πρόσεξε πολύ το παιδί μου!!!Πολύ καλός Γιατρός,τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!!"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: Από 30 € έως 80 € η εξέταση. Στο κόστος των 80€ περιλαμβάνεται η ορθοσκόπηση στο ιατρείο.Κόστος επέμβασης: 1200€ έως 2000€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται σύγχρονο ορθοσκόπιο, laser και σύστημα υπερήχων για την αντιμετώπιση της αιμορροϊδοπάθειας.

  περισσότερα λιγότερα

"Γιατρος στον οποιο μπορεις να εχεις εμπιστοσυνη"

περισσότερα
 • Αιμορροΐδες: 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται πρωκτοσκόπιο και υπέρηχος. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως η αιμορροϊδοπάθεια, η ραγάδα δακτυλίου, το περιεδρικό συρίγγιο και απόστημα.

  περισσότερα λιγότερα
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Για τηλεφωνικό ραντεβού κάλεσε στο 215 50 50005

Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 - 20:00


Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει