Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
27

εξειδικευμένοι γιατροί για Βουβωνοκήλη

"Εξαιρετικός γιατρός, τον προτείνω ανεπιφυλακτα. "

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: 40 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται no tension technic με πλέγμα για τις κήλες και αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως βουβωνοκήλη, ομφαλοκήλη και κοιλιοκήλη.

  περισσότερα λιγότερα

"Ευγενικός έμπειρος πολύ καλός γιαττος"

περισσότερα
 • Λαπαροσκοπική ή Ρομποτική Αποκατάσταση της Κήλης με τοποθέτηση πλέγματος

  περισσότερα λιγότερα
 • Λόγω του κορωνοϊού COVID-19, ο γιατρός θα μπορεί να εξυπηρετεί ραντεβού μόνο επείγοντα περιστατικά

"Άψογος ! Ως γιατρός και ως άνθρωπος ! "

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: 50 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση και οδηγίες προς τον ασθενή.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Προηγμένη λαπαροσκοπική αποκατάσταση κηλών κοιλιακού τοιχώματος, με χρήση υλικών τελευταίας τεχνολογίας (πλεγμάτων). Το κόστος της θεραπείας εκτιμάται ανάλογα με τον τύπο της κήλης και το ιστορικό του ασθενούς, κατόπιν συνεννόησης με τον ιατρό.

  περισσότερα λιγότερα
 • Ο ιατρός δέχεται και επείγοντα περιστατικά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

"Πολύ ευγενικός και με πραγματικό ενδιαφέρον. Ασχολήθηκε λεπτομερώς με το πρόβλημα μου και μου εξήγησε αναλυτικά τα πάντα. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα. "

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: 50 € η επίσκεψη διάρκειας 15-30'. Στο κόστος περιλαμβάνεται υπέρηχος βουβωνικής περιοχής.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Κατά κανόνα εφαρμόζεται η λαπαροσκοπική μέθοδος αποκατάστασης (TAPP) με χρήση των πλέον σύγχρονων πλεγμάτων και εργαλείων. Στις περιπτώσεις, που η υγεία του ασθενούς δεν επιτρέπει την λαπαροσκόπηση ή ο ασθενής αρνείται την γενική νάρκωση επιλέγεται η κλασσική ανοιχτή μέθοδος με πλέγμα κατά Lichtenstein. Σε περίπλοκα περιστατικά πολύ μεγάλων κηλών, εφαρμόζονται οι προηγμένες τεχνικές κατά Wantz και Stoppa. Τέλος τα πολύ νεαρά άτομα χειρουργούνται χωρίς πλέγμα με την τεχνική πλαστικής αποκατάστασης κατά Shouldice.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλός γιατρός και αξιόλογος άνθρωπος. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!"

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: 30 € για επίσκεψη - ενημέρωση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Παρέχονται και οδηγίες για το χειρουργείο.Κόστος επέμβασης: 800€Η τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί, καθώς εξαρτάται από τον τύπο πλέγματος που θα χρησιμοποιηθεί. Πριν από την επέμβαση ο ασθενής πρέπει να γνωρίζει αν έχει αναπνευστικά ή καρδιολογικά προβλήματα και αν λαμβάνει αντιπηκτική αγωγή.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Πολύ αξιόλογος και ενημερωτικός σε όλα όσα με απασχολουσαν"

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: Από 40 € έως 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά (Για τα άτομα που προς χειρουργείο η επίσκεψη είναι δωρεάν). Περιλαμβάνει λήψη πλήρους ιστορικού, αξιολόγηση εξετάσεων, εξέταση και συνταγογράφηση.Κόστος επέμβασης: 950€ έως 1900€Οι τιμές είναι ενδεικτικές (με ΕΟΠΥΥ) και περιλαμβάνουν αμοιβές ιατρών, ειδικά υλικά και έξοδα Νοσοκομείου ΡΕΑ.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η θεραπεία της βουβωνοκήλης και όλων των κηλών σήμερα, γίνεται είτε με την ανοικτή, είτε με την λαπαροσκοπική μέθοδο. Σε όλες τις περιπτώσεις τοποθετείται ειδικό πλέγμα, ανάλογα τη κήλη. Τo 90% των περιπτώσεων της βουβωνοκήλης, γίνεται σήμερα με τη μέθοδο "on step". Δηλαδή με διπλό πλέγμα PHS, και τοπική ή επισκληρίδιο αναισθησία,. Το πλεονέκτημα της μεθόδου "on step" είναι η τοπική αναισθησία, η άριστη μετεγχειρητική πορεία χωρίς πόνο , η άμεση αποκατάσταση και γρήγορη επιστροφή στη καθημερινότητα, (σε 10 ημέρες) και κυρίως ότι είναι μέθοδος με μηδέν υποτροπές, δηλαδή δεν ξαναγίνεται. Αυτό οφείλεται στο ότι το πλέγμα αγκαλιάζει το κοιλιακό τοίχωμα σαν σάντουιτς και επομένως δεν μετακινείται ποτέ. Η λαπαροσκοπική μέθοδος είναι επίσης καλή μέθοδος, χρειάζεται όμως απαραίτητα γενική αναισθησία και έχει 3-5 % υποτροπές. Συνιστάται στη βουβωνοκήλη άμφω. Αντιμετωπίζεται η βουβωνοκήλη, η μηροκήλη, η κιρσοκήλη, η ομφαλοκήλη και η κοιλιοκήλη.

  περισσότερα λιγότερα
 • Κατά τη προσέλευση στο ιατρείο είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και αντισηπτικού από τους ασθενείς ενώ επιτρέπεται ένας συνοδός. Σε περίπτωση που ασθενής δεν διαθέτει μάσκα, θα του χορηγείται στην είσοδο του ιατρείου.

"Είναι πολύ καλός και φιλικός. Με έκανε να αισθάνομαι άνετα μαζί του και το βασικότερο, το έλυσε το πρόβλημα μου σε 2 λεπτά. "

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: 30 € η επίσκεψη. Το κόστος της επέμβασης εκτιμάται ανάλογα το περιστατικό.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Λαπαροσκοπική αποκατάσταση βουβωνοκήλης, ομφαλοκήλης, κοιλιοκήλης. Εξειδίκευση στις τεχνικές ελάχιστα τραυματικής και λαπαροσκοπικής χειρουργικής, καλύπτοντας όλο το φάσμα της σύγχρονης χειρουργικής.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικός, κατατοπιστικος! Ασχολείται σε βάθος με την κάθε περίπτωση.."

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: 30 € η επίσκεψη. Περιλαμβάνει: Λήψη ιστορικού, πλήρη κλινική εξέταση, αναλυτική παρουσίαση και επεξήγηση των πιο εξελιγμένων χειρουργικών τεχνικών αντιμετώπισης των κηλών, συνταγογράφηση απεικονιστικών εξετάσεων για κήλη. Η επέμβαση διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Λαπαροσκοπική αποκατάσταση βουβωνοκηλών, ομφαλοκήλης, κοιλιοκηλών. Ελάχιστα επεμβατική αποκατάσταση ομφαλοκήλης και επιγαστρικής κήλης με ενδοπεριτοναϊκά πλέγματα τελευταίας τεχνολογίας.

  περισσότερα λιγότερα

"Επιβεβαιώνω όλα τα υπόλοιπα εξαιρετικά σχόλια για την γιατρό. Άριστη σε όλα! Συνιστάται ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: Από 40 € έως 50 € η επίσκεψη. Οι μετεγχειρητικές επισκέψεις και οι επισκέψεις επανεξέτασης, μετά τη συνιστώμενη συντηρητική θεραπεία, δεν χρεώνονται.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική Αντιμετώπιση βουβωνοκήλης με την Ενδοσκοπική Τεχνική "Ολικά Εξωπεριτοναϊκή Πλαστική Βουβωνοκήλης" (Totally ExtraPeritoneal Repair- TEP). Αποτελεί την πιο σύγχρονη αλλά και την πιο τεχνικά απαιτητική, τεχνική θεραπείας της Βουβωνοκήλης.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος πάνω από όλα!"

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: Από 50 € έως 80 € Ανά επίσκεψη διάρκειας 30-45'. Το συνολικό κόστος της επέμβασης καθορίζεται ανάλογα με την κάθε περίπτωση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Κυρίως Ελάχιστα Επεμβατικές Τεχνικές (Λαπαροσκοπική Χειρουργική) με σύγχρονο εξοπλισμό αλλά και κλασσικές τεχνικές ανάλογα με τη φύση του προβλήματος. Αντιμετωπίζονται όλες οι παθήσεις (καλοήθεις και κακοήθεις) της Χειρουργικής Παθολογίας. Ο στόχος στη συγκεκριμένη επέμβαση είναι ο ασθενής να πάει σπίτι του την ίδια μέρα μετά το χειρουργείο. Η σύγχρονη Χειρουργική Επιστήμη επιβάλει μια πολυπαραγοντική προσέγγιση του ασθενούς η οποία ξεκινά Προεγχειρητικά συνεχίζεται Διεγχειρητικά και ολοκληρώνεται Μετεγχειρητικά. Η όλη αυτή διαδικασία εντάσσεται στα πρωτόκολλα Ταχείας Χειρουργικής Ανάρρωσης (Enhanced Recovery After Surgery). Η χειρουργική μας ομάδα διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην εφαρμογή αυτών των πρωτοκόλλων με στόχο, την ταχύτερη ανάρρωση των ασθενών που υποβάλλονται σε μια χειρουργική επέμβαση.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Πολυ καλος, ενιωσα ανετα αμεσως. "

περισσότερα
 • Ακολουθείται λαπαροσκοπική αποκατάσταση, στην οποία ο Γενικός Χειρουργός εξειδικεύτηκε επί 3 έτη στο εξωτερικό, εργαζόμενος σε γνωστά κέντρα λαπαροσκόπησης.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλή προσέγγιση και άμεση αντιμετώπιση! Καμμία καθυστέρηση όλα τέλεια "

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: 50 € ανά συνεδρία.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Έχω ξαναπάει στον συγκεκριμένο γιατρό κι αυτό τα λέει όλα. Τον ευχαριστώ πολύ. "

περισσότερα

"Κατατοπιστικος και ευγενικός! Θα ξαναπήγαινα! "

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: 30 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται Ελάχιστα επεμβατική ανοιχτή μέθοδος με πλέγμα υπό μέθη, Λαπαροσκοπική θεραπεία με πλέγμα (TAPP), είτε Ενδοσκοπική θεραπεία με πλέγμα (Tep). Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως κήλες κοιλιακού τοιχώματος, πέτρες στη χολή, κύστη κόκκυγος, αιμορροΐδες, καρκίνος παχέος εντέρου.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Εξαιρετικός και εντιμότατος. Θα τον συστήναμε ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.Κόστος επέμβασης: 1300€ έως 2000€και η επέμβαση διαρκεί 1 ώρα ή και περισσότερο.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Ο κ. Πινιαλιδης κέρδισε την εμπιστοσύνη μου και έδωσε άμεσα λύση στο πρόβλημα μου."

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: Από 40 € έως 70 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Εξέταση που αφορά σε ογκολογικά περιστατικά χρεώνεται επιπλέον.Κόστος επέμβασης: 850€ έως 3000€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Κατά την επίσκεψη πραγματοποιείται κλινική εξέταση, ενώ ο ασθενής θα πρέπει απέχει τουλάχιστον 2 ώρες από φαγητό και να έχει μαζί του το ΑΜΚΑ και τα φάρμακα του για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας. Το σωματικό βάρος ενδεχομένως να δημιουργήσει εμπόδια στην αντιμετώπιση της κήλης. Αντιμετωπίζεται η βουβωνοκήλη, η ομφαλοκήλη και οι μετεγχειρητικές κήλες.

  περισσότερα λιγότερα
 • Οι ασθενείς που κλείνουν το ραντεβού για το ιατρείο της Κω, συνιστάται να επικοινωνούν και με τον γιατρό.

"Απλος και Ανθρωπινος.Ενας καλος Επιστημονας.Ευχαριστω"

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: 40 € η εξέταση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιούνται σύστημα laser, σύστημα υπερήχων, RF ραδιοσυχνότητες για σύγχρονη αποκατάσταση της βουβωνοκήλης. Αντιμετωπίζονται παθήσεις του πρωκτού (αιμορροΐδες, συρίγγια πρωκτικά, αποστήματα περιπρωκτικής χώρας, κύστη κόκκυγος, κονδυλώματα, ραγάδα πρωκτού, πρόπτωση όρθου), παθήσεις παχέως εντέρου, χολοκυστεκτομή και βουβωνοκήλη.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλή και ευγενική γιατρός, θα την πρότεινα ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: Από 40 € έως 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται χειρουργική αποκατάσταση με την Λαπαροσκοπική ή την Ρομποτική μέθοδο. Πριν από την εξέταση ο ασθενής θα πρέπει να έχει ουρήσει. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως βουβωνοκήλη πρωτοπαθής ή υποτροπή, μηροκήλη, οσχεοκήλη και κυστεοκήλη. Η επέμβαση διαρκεί περίπου 30 - 45 λεπτά και αν έχει προηγηθεί χειρουργείο στην περιοχή, καλό είναι ο ασθενής να προσκομίζει το πρακτικό του χειρουργείου ή ότι πληροφορίες έχει σχετικά με αυτό.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλός γιατρός. Εξέτασε την περίπτωση μου διεξοδικά και μετά από τις κατάλληλες εξετάσεις (υπέρηχο - αξονική τομογραφία) κατέληξε στο τελικό πόρισμα του. Μου εξήγησε λεπτομερώς το πρόβλημα μου και τις προτεινόμενες λύσεις. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα."

περισσότερα

"Ο γιατρός συνεπής, με βοήθησε με την ασθένεια μου αναλύοντας τη λεπτομερώς καθώς και τους τρόπους αποκατάστασης"

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: 30 € η επίσκεψη (συν ΦΠΑ)
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ανάλογα την περίπτωση χρησιμοποιείται και η κατάλληλη μέθοδος. Σκοπός όλων των μεθόδων είναι η όσο το δυνατόν ανώδυνη και αναίμακτη επέμβαση, έτσι ώστε να περιοριστεί ο κίνδυνος των μολύνσεων, να μειωθεί το ενδεχόμενο των επιπλοκών και να επιταχυνθεί η διαδικασία της επούλωσης για γρήγορη επάνοδο στην καθημερινότητα του ασθενούς.

  περισσότερα λιγότερα
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει