Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
28

Ειδικοί για Βουβωνοκήλη

"Με έκανε να αισθανθώ άνετα από την πρώτη στιγμή και να κερδίσει την εμπιστοσύνη μου! Βρήκε άμεση λύση στο πρόβλημα μου,γλυτώνοντάς με από χειρουργείο! Πολύ καλός γιατρός και πάνω από όλα άνθρωπος, σημαντικό!!!"

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: 30 € η επίσκεψη. Περιλαμβάνει: Λήψη ιστορικού, πλήρη κλινική εξέταση, αναλυτική παρουσίαση και επεξήγηση των πιο εξελιγμένων χειρουργικών τεχνικών αντιμετώπισης των κηλών, συνταγογράφηση απεικονιστικών εξετάσεων για κήλη. Η επέμβαση διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η επέμβαση γίνεται χωρίς αναισθησία σε 15 λεπτά χειρουργείο και σε 2 ώρες ο ασθενής μπορεί να λάβει εξιτήριο. Πραγματοποιείται λαπαροσκοπική αποκατάσταση βουβωνοκηλών, ομφαλοκήλης, κοιλιοκηλών και ελάχιστα επεμβατική αποκατάσταση ομφαλοκήλης και επιγαστρικής κήλης με ενδοπεριτοναϊκά πλέγματα τελευταίας τεχνολογίας.

  περισσότερα λιγότερα

"Με άκουσε με προσοχή και μου εξήγησε επακριβώς το πρόβλημα μου. "

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: 40 € η εξέταση και η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Εξαιρετικός γιατρός, τον προτείνω ανεπιφυλακτα. "

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: 40 € η εξέταση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Περιλαμβάνει συνταγογράφηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται no tension technic με πλέγμα για τις κήλες και αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως βουβωνοκήλη, ομφαλοκήλη και κοιλιοκήλη.

  περισσότερα λιγότερα

"Ο γιατρός συνεπής, με βοήθησε με την ασθένεια μου αναλύοντας τη λεπτομερώς καθώς και τους τρόπους αποκατάστασης"

περισσότερα
 • Ανάλογα την περίπτωση χρησιμοποιείται και η κατάλληλη μέθοδος. Σκοπός όλων των μεθόδων είναι η όσο το δυνατόν ανώδυνη και αναίμακτη επέμβαση, έτσι ώστε να περιοριστεί ο κίνδυνος των μολύνσεων, να μειωθεί το ενδεχόμενο των επιπλοκών και να επιταχυνθεί η διαδικασία της επούλωσης για γρήγορη επάνοδο στην καθημερινότητα του ασθενούς.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαίρετος επιστήμονας & πρωτίστως άνθρωπος! Βρήκε άμεσα λύση στο πρόβλημα μου ενώ από την πρώτη στιγμή ασχολήθηκε σχολαστικά, με απόλυτη κατανόηση και συμπόνια. "

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: 50 € η επίσκεψη διάρκειας 15-30'. Στο κόστος περιλαμβάνεται υπέρηχος βουβωνικής περιοχής.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Κατά κανόνα εφαρμόζεται η λαπαροσκοπική μέθοδος αποκατάστασης (TAPP) με χρήση των πλέον σύγχρονων πλεγμάτων και εργαλείων. Στις περιπτώσεις, που η υγεία του ασθενούς δεν επιτρέπει την λαπαροσκόπηση ή ο ασθενής αρνείται την γενική νάρκωση επιλέγεται η κλασσική ανοιχτή μέθοδος με πλέγμα κατά Lichtenstein. Σε περίπλοκα περιστατικά πολύ μεγάλων κηλών, εφαρμόζονται οι προηγμένες τεχνικές κατά Wantz και Stoppa. Τέλος τα πολύ νεαρά άτομα χειρουργούνται χωρίς πλέγμα με την τεχνική πλαστικής αποκατάστασης κατά Shouldice.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξερετικός επιστήμονας και άνθρωπος. Υπομονετικός και ευγενικός. Ασχολήθηκε με προσοχή και έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον για το πρόβλημά μου. "

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: 30 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει κλινική εξέταση και ανάταξη κήλης. Εάν δρομολογηθεί χειρουργείο δεν υπάρχει κόστος επίσκεψης.Κόστος επέμβασης: 1000€ή και παραπάνω, ανάλογα το νοσηλευτικό ίδρυμα. Ο ασθενής θα πρέπει να είναι νηστικός για λίγες ώρες πριν την επέμβαση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται ανοικτή, λαπαροσκοπική, είτε ρομποτική αποκατάσταση όλων των τύπων κηλών με τη χρήση πλεγμάτων τελευταίας τεχνολογίας και το εξιτήριο δίνεται ακόμα και αυθημερόν. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως κήλη, ομφαλοκήλη, βουβωνοκήλη, μηροκήλη, περιεσφιγμένη κήλη, επιγαστρική κήλη, κοιλιοκήλη και μετεγχειρητική κήλη.

  περισσότερα λιγότερα

" Εξαιρετικός Ιατρός, πολύ ευγενικός και μου εξήγησε ακριβώς το πρόβλημα"

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: 30 € η επίσκεψη και η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Ο κ. Πινιαλιδης κέρδισε την εμπιστοσύνη μου και έδωσε άμεσα λύση στο πρόβλημα μου."

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: Από 30 € έως 150 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Η μέση επίσκεψη ανέρχεται στα 50 ευρώ, η παρατεταμένη στα 70 ευρώ και η γνώμη επί ογκολογικού περιστατικού στα 150 ευρώ, ενώ η επανεξέταση στα 30 ευρώ.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται διαθερμία υπερήχων και πλήρης εξοπλισμός εργαλείων. Ο ασθενής θα πρέπει να φέρει μαζί του το ΑΜΚΑ και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, το ατομικό του ιστορικό με θεραπεία που λαμβάνει, εξετάσεις που τυχόν έχει πρόσφατες, να είναι καθαρός και με θετική σκέψη. Αντιμετωπίζονται οι καλοήθεις (κήλες, πρωκτικές παθήσεις όπως η αιμορροϊδική νόσος, συρίγγια, ραγάδες, κύστη του κόκκυγα, χολοκυστεκτομή , όγκοι μαλακών μορίων, σπίλοι ελιές κ.α.) κακοήθεις (γαστρεντερικός σωλήνας/παχύ/λεπτό έντερο, ήπαρ πάγκρεας, θυρεοειδής αδένας, μαστός) καρκίνος δέρματος.

  περισσότερα λιγότερα
 • Οι ασθενείς που κλείνουν το ραντεβού για το ιατρείο της Κω, συνιστάται να επικοινωνούν και με τον γιατρό.

"Άψογος ! Ως γιατρός και ως άνθρωπος ! "

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: 50 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση και οδηγίες προς τον ασθενή.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Προηγμένη λαπαροσκοπική αποκατάσταση κηλών κοιλιακού τοιχώματος, με χρήση υλικών τελευταίας τεχνολογίας (πλεγμάτων). Το κόστος της θεραπείας εκτιμάται ανάλογα με τον τύπο της κήλης και το ιστορικό του ασθενούς, κατόπιν συνεννόησης με τον ιατρό.

  περισσότερα λιγότερα
 • Ο ιατρός δέχεται και επείγοντα περιστατικά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Εξαιρετικός!! Πάνω από όλα άνθρωπος "

περισσότερα
 • Ακολουθείται λαπαροσκοπική αποκατάσταση, στην οποία ο Γενικός Χειρουργός εξειδικεύτηκε επί 3 έτη στο εξωτερικό, εργαζόμενος σε γνωστά κέντρα λαπαροσκόπησης.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλή προσέγγιση και άμεση αντιμετώπιση! Καμμία καθυστέρηση όλα τέλεια "

περισσότερα

"πανω απ' όλα ανθρωπος!! εμπνέει εμπιστοσύνη. εξαιρετικός γιατρός. "

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: 30 € η επίσκεψη. Το κόστος της επέμβασης εκτιμάται ανάλογα το περιστατικό.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Λαπαροσκοπική αποκατάσταση βουβωνοκήλης, ομφαλοκήλης, κοιλιοκήλης. Εξειδίκευση στις τεχνικές ελάχιστα τραυματικής και λαπαροσκοπικής χειρουργικής, καλύπτοντας όλο το φάσμα της σύγχρονης χειρουργικής.

  περισσότερα λιγότερα

"Συνεπής στο ραντεβού και ευγενικός. Εξέτασε και εξήγησε αναλυτικά και με λεπτομέρεια την περίπτωση μου."

περισσότερα
 • Πραγματοποιείται Ελάχιστα επεμβατική ανοιχτή μέθοδος με πλέγμα υπό μέθη, Λαπαροσκοπική θεραπεία με πλέγμα (TAPP), είτε Ενδοσκοπική θεραπεία με πλέγμα (Tep). Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως κήλες κοιλιακού τοιχώματος, πέτρες στη χολή, κύστη κόκκυγος, αιμορροΐδες, καρκίνος παχέος εντέρου.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαίρετη ιατρός. Μου εξηγησε με κάθε λεπτομέρεια την ασθένεια από την οποία πάσχω και μου έδωσε άμεσα λύσεις! "

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: Από 40 € έως 50 € η επίσκεψη. Οι μετεγχειρητικές επισκέψεις και οι επισκέψεις επανεξέτασης, μετά τη συνιστώμενη συντηρητική θεραπεία, δεν χρεώνονται.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική Αντιμετώπιση βουβωνοκήλης με την Ενδοσκοπική Τεχνική "Ολικά Εξωπεριτοναϊκή Πλαστική Βουβωνοκήλης" (Totally ExtraPeritoneal Repair- TEP). Αποτελεί την πιο σύγχρονη αλλά και την πιο τεχνικά απαιτητική, τεχνική θεραπείας της Βουβωνοκήλης.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολυ κατατοπισυικη και αναλυτικη συξε λυσεις του προβλήματος "

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται χειρουργική αποκατάσταση με την Λαπαροσκοπική ή την Ρομποτική μέθοδο. Πριν από την εξέταση ο ασθενής θα πρέπει να έχει ουρήσει. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως βουβωνοκήλη πρωτοπαθής ή υποτροπή, μηροκήλη, οσχεοκήλη και κυστεοκήλη. Η επέμβαση διαρκεί περίπου 30 - 45 λεπτά και αν έχει προηγηθεί χειρουργείο στην περιοχή, καλό είναι ο ασθενής να προσκομίζει το πρακτικό του χειρουργείου ή ότι πληροφορίες έχει σχετικά με αυτό.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Γιατρό σαν τον κύριο περακη δεν θα ξαναβρείτε. Πάνω απ όλα άνθρωπος. "

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.Κόστος επέμβασης: 1300€ έως 2000€και η επέμβαση διαρκεί 1 ώρα ή και περισσότερο.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Συνεπέστατος, άψογος και με μεγάλη εμπειρεία! Ένιωσα άμεση ανακουφιση στο πρόβλημά μου! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!! Καταπληκτικός! Το ίδιο ισχύει και για την γραμματέα! Καταπληκτική και ευγενέστατη :) "

περισσότερα
 • Λαπαροσκοπική ή Ρομποτική Αποκατάσταση της Κήλης με τοποθέτηση πλέγματος

  περισσότερα λιγότερα
 • Λόγω του κορωνοϊού COVID-19, ο γιατρός θα μπορεί να εξυπηρετεί ραντεβού μόνο επείγοντα περιστατικά

"Ασχολήθηκε αρκετά με την περίπτωση μου.Ηταν λεπτομερής και μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη."

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: Από 40 € έως 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά (Για τα άτομα που προς χειρουργείο η επίσκεψη είναι δωρεάν). Περιλαμβάνει λήψη πλήρους ιστορικού, αξιολόγηση εξετάσεων, εξέταση και συνταγογράφηση.Κόστος επέμβασης: 950€ έως 1900€Οι τιμές είναι ενδεικτικές (με ΕΟΠΥΥ) και περιλαμβάνουν αμοιβές ιατρών, ειδικά υλικά και έξοδα Νοσοκομείου ΡΕΑ.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η θεραπεία της βουβωνοκήλης και όλων των κηλών σήμερα, γίνεται είτε με την ανοικτή, είτε με την λαπαροσκοπική μέθοδο. Σε όλες τις περιπτώσεις τοποθετείται ειδικό πλέγμα, ανάλογα τη κήλη. Τo 90% των περιπτώσεων της βουβωνοκήλης, γίνεται σήμερα με τη μέθοδο "on step". Δηλαδή με διπλό πλέγμα PHS, και τοπική ή επισκληρίδιο αναισθησία,. Το πλεονέκτημα της μεθόδου "on step" είναι η τοπική αναισθησία, η άριστη μετεγχειρητική πορεία χωρίς πόνο , η άμεση αποκατάσταση και γρήγορη επιστροφή στη καθημερινότητα, (σε 10 ημέρες) και κυρίως ότι είναι μέθοδος με μηδέν υποτροπές, δηλαδή δεν ξαναγίνεται. Αυτό οφείλεται στο ότι το πλέγμα αγκαλιάζει το κοιλιακό τοίχωμα σαν σάντουιτς και επομένως δεν μετακινείται ποτέ. Η λαπαροσκοπική μέθοδος είναι επίσης καλή μέθοδος, χρειάζεται όμως απαραίτητα γενική αναισθησία και έχει 3-5 % υποτροπές. Συνιστάται στη βουβωνοκήλη άμφω. Αντιμετωπίζεται η βουβωνοκήλη, η μηροκήλη, η κιρσοκήλη, η ομφαλοκήλη και η κοιλιοκήλη.

  περισσότερα λιγότερα
 • Κατά τη προσέλευση στο ιατρείο είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και αντισηπτικού από τους ασθενείς ενώ επιτρέπεται ένας συνοδός. Σε περίπτωση που ασθενής δεν διαθέτει μάσκα, θα του χορηγείται στην είσοδο του ιατρείου.

"Πολύ καλός ασχολήθηκε με την περίπτωση μου, φάνηκε πολύ καταρτισμένος"

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: 35 € η επίσκεψη. Διαρκεί 15 - 30 λεπτά.Κόστος επέμβασης: 1000€ έως 1200€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Πολυ ικανοποιημένη από την πρώτη αυτή επαφή.. Φιλικός, απλός και εμπνέει εμπιστοσύνη σα γιατρός. "

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: 30 € η επίσκεψη και διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά. Περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η επέμβαση πραγματοποιείται με ανοικτές και λαπαροσκοπικές τεχνικές (TEP/TAPP). Αντιμετωπίζονται η βουβωνοκήλη, η ομφαλοκήλη, η μηροκήλη, η κοιλιοκήλη και η μετεγχειρητική κήλη.

  περισσότερα λιγότερα
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ