Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
13

εξειδικευμένοι γιατροί για Βουβωνοκήλη

"Very good Doctor with deep knowledge in his area of expertise.On top of that , he is very kind , friendly and makes you feel comfortable when examining/analyzing your problem.I strongly recommend him!"

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: 30 € η επίσκεψη. Περιλαμβάνει: Λήψη ιστορικού, πλήρη κλινική εξέταση, αναλυτική παρουσίαση και επεξήγηση των πιο εξελιγμένων χειρουργικών τεχνικών αντιμετώπισης των κηλών, συνταγογράφηση απεικονιστικών εξετάσεων για κήλη. Η επέμβαση διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Λαπαροσκοπική αποκατάσταση βουβωνοκηλών, ομφαλοκήλης, κοιλιοκηλών. Ελάχιστα επεμβατική αποκατάσταση ομφαλοκήλης και επιγαστρικής κήλης με ενδοπεριτοναϊκά πλέγματα τελευταίας τεχνολογίας.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλός στην ανάλυση των δεδομένων. Η ενημέρωση του ήταν πολύ κατατοπιστική σε μένα που δεν έχω και πολλές ιατρικές γνώσεις. Τον ευχαριστώ πολύ. "

περισσότερα
 • Η αντιμετώπιση της βουβωνοκήλης γίνεται με διπλό πλέγμα και τοπική ή επισκληρίδιο αναισθησία. Πρόκειται για μία πραγματικά ανώδυνη μέθοδο χωρίς υποτροπές και επιπλοκές ώστε ο ασθενής μετεγχειρητικά να επανέρχεται γρήγορα στη καθημερινότητά του. Ο ασθενής μπορεί να επανέλθει στη δουλειά του από 3 - 22 ημέρες ανάλογα με τη φύση της δουλειάς. Τέλος, αναλόγως τις συνθήκες, ( αν π.χ. γίνει πρωί το χειρουργείο), η νοσηλεία μπορεί να είναι αυθημερόν, χωρίς διανυκτέρευση (ODC).

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ κατατοπιστικός μου ενέπνευσε απόλυτη εμπιστοσύνη. Συγχαρητήρια"

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: 35 € η επίσκεψη. Διαρκεί 15 - 30 λεπτά.Κόστος επέμβασης: 1000€ έως 1200€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"πολυ καλος!!!! "

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: 30 € η επίσκεψη. Η επίσκεψη περιλαμβάνει: Λήψη ιστορικού, πλήρη κλινική εξέταση, αναλυτική παρουσίαση και επεξήγηση των πιο εξελιγμένων χειρουργικών τεχνικών αντιμετώπισης των κηλών, συνταγογράφηση απεικονιστικών εξετάσεων για κήλη
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • ONSTEP αποκατάστασης βουβωνοκήλης. Τεχνική TIPP αποκατάσταση βουβωνοκηλών. Λαπαροσκοπική αποκατάσταση βουβωνοκηλών, ομφαλοκήλης, κοιλιοκηλών και κήλης των αθλητών. Ελάχιστα επεμβατική αποκατάσταση ομφαλοκήλης και επιγαστρικής κήλης με ενδοπεριτοναϊκά πλέγματα τελευταίας τεχνολογίας. Τεχνική Desarda χωρίς πλέγμα για ειδικές περιπτώσεις ασθενών.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξυπηρετικός και πολύ καλός επαγγελματίας"

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: 30 € για επίσκεψη - ενημέρωση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Παρέχονται και οδηγίες για το χειρουργείο.Κόστος επέμβασης: 800€Η τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί, καθώς εξαρτάται από τον τύπο πλέγματος που θα χρησιμοποιηθεί. Πριν από την επέμβαση ο ασθενής πρέπει να γνωρίζει αν έχει αναπνευστικά ή καρδιολογικά προβλήματα και αν λαμβάνει αντιπηκτική αγωγή.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Έμπειρος ιατρός με γνώση, κατάρτιση και συνέπεια στο ραντεβού. Σου εμπνέει εμπιστοσύνη, αίσθημα άνεσης και ασφάλειας. "

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: 30 € η επίσκεψη. Διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά. Τυχόν απαραίτητες συμπληρωματικές εξετάσεις συνταγογραφούνται.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται ελάχιστα επεμβατική αποκατάσταση με χρήση πλέγματος. Στα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι ο μειωμένος πόνος, η γρηγορότερη κινητοποίηση, οι λιγότερες υποτροπές και καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα σε σχέση με κλασικές μεθόδους.

  περισσότερα λιγότερα

"Εκπληκτικός γιατρός έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος πήγα με επείγον πρόβλημα και σε 2 μέρες με εγχείρισε στις αιμορροϊδες σε πολύ δύσκολη περίπτωση μου τα εξήγησε όλα συνεχίζει να είναι δίπλα μου και μετεγχειρητικά. Προσιτός, φιλικός, πολύ καταρτισμένος επιστήμονας σου εμπνέει εμπιστοσύνη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Δεν έχω λόγια!"

περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Βουβωνοκήλη: 50 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Ο ασθενής θα πρέπει να προσκομίσει το ιατρικό ιστορικό του και τις εξετάσεις στις οποίες έχει ενδεχομένως υποβληθεί.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται λαπαροσκοπική χειρουργική. Αντιμετωπίζεται κάθε είδους κήλη ανεξαρτήτως μεγέθους ή δυσκολίας.

  περισσότερα λιγότερα

"Αν και επισκεφθήκαμε τον γιατρό για ένα πολύ τυπικό θέμα (επανεξέταση-χορήγηση βεβαίωσης) αισθανθήκαμε ότι βρήκαμε ένα αξιόλογο γιατρό και με πολύ ανθρώπινο προφίλ.Ευχαριστούμε."

περισσότερα
 • Πραγματοποιείται λαπαροσκόπηση αλλά και ανοικτή μέθοδος. Οι παθήσεις που αντιμετωπίζονται είναι οι κήλες βουβωνικής χώρας, οι κοιλιοκήλες και οι ομφαλοκήλες.

  περισσότερα λιγότερα

"Άριστος επιστήμονας και γνώστης του αντικειμένου.Είναι σχολαστικός και διερευνά σε βάθος το πρόβλημα του ασθενή.Τέλος, ανθρωπιά βρίσκεις δύσκολα στις μέρες μας σε γιατρό. Ο κ.Παγκράτης διακρίνεται και σε αυτό τον τομέα. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: 50 € η επίσκεψη. Ο/Η ασθενής να φέρει μαζί του/της προηγούμενες εξετάσεις εάν υπάρχουν.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται με λαπαροσκοπική ή/και ρομποτική χολοκυστεκτομή (ρομποτικό σύστημα DaVinci).

  περισσότερα λιγότερα

"Έμπειρος και καταρτισμενος και πάνω από όλα άνθρωπος που σου εμπνέει εμπιστοσύνη. "

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: 50 € ανά συνεδρία.Κόστος επέμβασης: 1500€ έως 2000€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Συνεπής, συνεργάσιμος και επεξηγηματικος σε κάθε απορία."

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη: 30 € Διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ακολουθείται λαπαροσκοπική αποκατάσταση, στην οποία ο Γενικός Χειρουργός εξειδικεύτηκε επί 3 έτη στο εξωτερικό, εργαζόμενος σε γνωστά κέντρα λαπαροσκόπησης.

  περισσότερα λιγότερα
41

Γιατροί για Βουβωνοκήλη

"Ευγενέστατος. Απάντησε σε όλες μου τις ερωτήσεις χωρις να δυσανασχετήσει δευτερόλεπτο. Ενδιαφέρθηκε για το πρόβλημα μου. Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!! Να είσαι καλά γιατρέ."

περισσότερα
 • Θεραπεία κήλης

"Πολυ καλα καταρτισμενη ιατρος. Μου ενεπνευσε εμπιστοσυνη και ηταν πολυ επεξηγηματικη τοσο οσον αφορα το προβλημα οσο και στην προτεινομενη θεραπεια."

περισσότερα

"Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι, ο γιατρός ήταν ακριβής στην ώρα του ραντεβού."

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη

"Πολύ καλός γιατρός και με μεγάλη εμπειρία. Έδειξε πολυ ενδιαφέρον για την περίπτωση μου έτσι ώστε να θεραπευτω άμεσα. Ειμαι πολύ ικανοποιημένος."

περισσότερα
 • Βουβωνοκήλη
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Βουβωνοκήλη

"Άψογος από όλες τις απόψεις!"

περισσότερα
 • Θεραπεία κήλης: Η τιμολόγηση γίνεται κατόπιν ραντεβού.
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Για τηλεφωνικό ραντεβού κάλεσε στο 215 50 50005

Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 - 20:00


Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει