Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
22

Ειδικοί για Γαστροσκόπηση

"Είναι πολύ φιλική, προσιτή και ευγενική. Εξηγεί με λεπτομέρειες τι πρέπει να προσέξει ο ασθενής, δίνει αναλυτικές γραπτές οδηγίες αναφορικά με την αγωγή και είναι καθησυχαστική. 'Ένοιωσα άνετα μαζί της και με βοήθησε με τις ερωτήσεις της να μιλήσω ελευθέρα για το πρόβλημα μου. Θα την συστήσω και σε δικούς μου ανθρώπους."

περισσότερα
 • H ενδοσκόπηση γίνεται με σύγχρονο εξοπλισμό. Σε ειδικές περιπτώσεις χρησιμοποιείται η χρωμοενδοσκόπηση.

  περισσότερα λιγότερα

"Η εντύπωση που μου άφησε ο γιατρός ήταν άψογη, η κατάρτισή και η γενικότερη στάση του βοήθησε να κατευνάστούν ανησυχίες και ερωτήματα σχετικά με την υγεία μου, όπως επίσης απέφυγε να με υποβάλει σε άσκοπες διαγνωστικές εξετάσεις τη στιγμή που δεν υπήρχαν συμπτώματα για να τις δικαιολογούν"

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση: 130 € η εξέταση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Συμπεριλαμβάνει το κόστος τυχόν βιοψιών ή λήψη για Clo Test (ανεύρεση ελικοβακτηριδίου) - θεραπεία.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιούνται ενδοσκόπια Fuji. Ο ασθενής θα πρέπει να είναι 8 ώρες πριν την εξέταση εντελώς νηστικός και 6 ώρες νωρίτερα χωρίς νερό. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως η γαστρίτιδα, η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, η εκρίζωση ελικοβακτηριδίου και το γαστρικό έλκος.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ ευγενικός, σε κάνει να νιώθεις άνετα, προσπαθεί να βρει την αιτία του προβλήματος για να γίνεις καλά και όχι απλά να σου πάρει λεφτά."

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση: 30 € η επίσκεψη. Περιλαμβάνει κλινική εξέταση και ενημέρωση.Κόστος επέμβασης: 100€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Εξαιρετικός επιστήμων και άνθρωπος"

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση: 150 € η εξέταση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η γαστροσκόπηση πραγματοποιείται με υψηλής ευκρίνειας μηχανήματα σε συνεργαζόμενες Κλινικές (Βιοκλινική Αμπελοκήπων, Medisalus Νέας Ερυθραίας). Η εξέταση μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με τη χορήγηση ήπιας μέθης ή με βαθιά καταστολή ενδοφλέβια, παρουσία αναισθησιολόγου. Διαρκεί 15-20 λεπτά και μετά την ολοκλήρωσή της ο ασθενής χρειάζεται να μείνει στο ιατρείο ή στο νοσοκομείο για 30 λεπτά περίπου. Απαιτείται μόνο ο ασθενής να είναι νηστικός 6-8 ώρες πριν την εξέταση. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως έλκος στομάχου, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, πολύποδες στομάχου κ.α.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικός γιατρος και ανθρωπος. "

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση: 30 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Περιλαμβάνεται η συνταγογράφηση.Κόστος επέμβασης: 150€η εξέταση μαζί με τη λήψη βιοψίας.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Για την εξέταση χρησιμοποιούνται ενδοσκόπια, ενώ ειδικές οδηγίες δίνονται από το γιατρό κατά την επίσκεψη. Αντιμετωπίζονται όλες οι παθήσεις του πεπτικού συστήματος.

  περισσότερα λιγότερα
 • Ο ιατρός μπορεί να εξυπηρετήσει επείγοντα περιστατικά για το ιατρείο του Ωρωπού, εκτός βασικού ωραρίου, κατόπιν επικοινωνίας.

"Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. Είχα ξαναπάει πριν 2-3 χρόνια, για άλλο λόγο. Και τώρα, ο γιατρός ήταν πολύ επεξηγηματικός, πλήρως καταρτισμένος επιστήμονας, με ανθρώπινη φιλική προσέγγιση. Μου έδωσε λεπτομερείς οδηγίες για την αγωγή και τη διατροφή που πρέπει να ακολουθήσω. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα. Αν χρειαστεί, θα ξαναπάω στον κο Σεβαστόπουλο."

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση: 25 € η εξέταση. Διερευνάται το αίτιο της διενέργειας ενδοσκόπησης-προέλεγχος γαστροσκόπησης. (Διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά. Ο/Η ασθενής να είναι νηστική/ός 8 ώρες πριν και να ενημερώσει για πιθανή λήψη αντιπηκτικών.)Κόστος επέμβασης: 100€Λιγότερο από 15 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πρόκειται για ενδοσκοπική εξέταση του ανωτέρου πεπτικού συστήματος, που χρησιμοποιείται για έλεγχο της περιοχής του οισοφάγου, του στομάχου και του δωδεκαδακτύλου. Ο γιατρός χρησιμοποιεί ενδοσκόπιο Pentax.

  περισσότερα λιγότερα
 • Ο ιατρός αναλαμβάνει περισταστικά που αφορούν παιδιά από 14 ετών και άνω

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ .ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΟΠΟΣ ."

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση: Από 100 € έως 140 € η εξέταση, ανάλογα με τη λήψη βιοψίας. Διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά. Το ραντεβού κλείνεται ΜΟΝΟ κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το γιατρό (και δεν γίνεται καθημερινά).
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Για την εξέταση χρησιμοποιείται ενδοσκόπιο ανώτερου πεπτικού, λαβίδα βιοψίας και αιμοστατικό clip. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, έλκος στομάχου/δωδεκαδάκτυλου, δυσπεψία, αναιμία από έλλειψη σιδήρου ή βιταμίνης Β12, κοιλιοκάκη, πολύποδες στομάχου, καρκίνος στομάχου/δωδεκαδάκτυλου και κίρρωση ήπατος. Ο ασθενής θα πρέπει πριν την εξέταση να απέχει από στερεά για τουλάχιστον 8 ώρες και από υγρά για τουλάχιστον 4 ώρες.

  περισσότερα λιγότερα
 • Λόγω του κορωνοϊού COVID-19, ο γιατρός θα μπορεί να εξυπηρετεί ραντεβού μόνο γα επείγοντα περιστατικά

"Τον συστήνω ανεπιφύλακτα, ευγενικός με κατάρτιση."

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση: 100 € η εξέταση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η μέθοδος της εξέτασης είναι ανώδυνη και πραγματοποιείται με ενδοσκοπικό σύστημα υψηλής ανάλυσης Full HDTV OLYMPUS που παρέχει την καλύτερη δυνατή ενδοσκοπική εικόνα. Ο ασθενής θα πρέπει να είναι νηστικός πριν από την εξέταση. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως πόνος στην άνω κοιλιά, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού, ναυτία και έμετος που διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, μαύρα κόπρανα, εμετός με πρόσμιξη αίματος, δυσκολία στην κατάποση, ή αίσθηση ότι το φαγητό κολλάει στο λαιμό, παθολογικά ευρήματα από άλλες εξετάσεις του πεπτικού συστήματος, κατάποση ξένου σώματος (μεταλλικά αντικείμενα, κόκκαλα, κλπ) και καρκίνος στομάχου.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετική ιατρός η κυρία Ευγενίδη. Εξεταστική και ως άνθρωπος. Από εμένα και την μητέρα μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ!"

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση: Από 100 € έως 130 € η εξέταση και διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Στο κόστος περιλαμβάνονται η μέθη και οι βιοψίες.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Για την εξέταση χρησιμοποιούνται ενδοσκόπια υψηλής ανάλυσης (Fujinon). Ο ασθενής θα πρέπει να είναι νηστικός και χωρίς νερό 4 ώρες πριν από την εξέταση. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως η γαστρο-οισοφαγική παλινδρομική νόσος (ΓΟΠΝ), η δυσπεψία, η οισοφαγίτιδα και η γαστρίτιδα.

  περισσότερα λιγότερα

"ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ!ΣΕ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ.ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!ΤΟΝ ΣΥΝΙΣΤΩ! "

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση: 150 € η εξέταση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. (Υπάρχει επιπρόσθετη επιβάρυνση για μοριακό τεστ κορονοϊού στα 50€).
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιούνται ενδοσκόπια Olympus σύγχρονης τεχνολογίας. Η γαστροσκόπηση διενεργείται στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης παρουσία αναισθησιολόγου με άριστες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας. Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με τον ιατρό προ της εξέτασης για προγραμματισμό και λήψη οδηγιών (π.χ. απαιτείται τεστ για κορονοϊό και 7ωρη νηστεία από στερεά και υγρά). Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως παλινδρόμηση, γαστρίτιδα, έλκος, δυσπεψία, δυσκοιλιότητα, νόσος Crohn, ελκώδης κολίτιδα, ηπατοπάθειες.

  περισσότερα λιγότερα

"Ευγενική και σχολαστική. Αυτό που χρειάζεται όταν γνωρίζεις έναν ιατρό για πρώτη φορά. "

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση: Από 180 € έως 200 € η εξέταση. Διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Το κόστος περιλαμβάνει και αμοιβή αναισθησιολόγου καθώς και ιστολογική εξέταση εφόσον χρειαστεί.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιούνται τελευταίας γενιάς ενδοσκόπια Olympus με σύστημα μεγεθυντικής χρωμοενδοσκόπησης (ΝΒΙ) για την έγκαιρη πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία παθήσεων όπως: Γαστροοισοφαγική παλινδρομική νόσος (ΓΟΠΝ), Οισοφάγος Barrett, Γαστρίτιδα, Λειτουργική δυσπεψία, Πεπτικό έλκος, Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσοι Εντέρου (ΙΦΝΕ), Κοιλιοκάκη (εντεροπάθεια από γλουτένη), Πολύποδες πεπτικού, Καρκίνος οισοφάγου και στομάχου.

  περισσότερα λιγότερα
 • Τα ραντεβού που πραγματοποιούνται στο Ιατρικό Κέντρο (Μαρούσι) αφορούν μόνο σε ενδοσκοπήσεις πεπτικού.

"Κατανόησε το πρόβλημα εις βάθος και έδωσε τις κατάλληλες συμβουλές για την αντιμετώπιση της κατάστασης."

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση: Από 115 € έως 350 € κόστος θεραπείας. Τα ραντεβού για τις ενδοσκοπήσεις προγραμματίζονται κατόπιν επίσκεψης στο ιατρείο για τη λήψη ιστορικού και τη κλινική εξέταση ή μετά από τηλεφωνική συνεννόηση με τη γιατρό.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Προετοιμασία εξέτασης: 8 ώρες νηστείας, 2 ώρες πριν δεν επιτρέπεται το κάπνισμα η λήψη νερού και το μάσημα τσίχλας. Λήψη φαρμάκων επιτρέπεται 2 ώρες πριν ή μετά την εξέταση. Λόγω χορήγησης μέθης, Απαγορεύεται η οδήγηση μετά. Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται αναισθησιολόγος και βιοψία.

  περισσότερα λιγότερα
 • Τα ραντεβού εκτός βασικού ωραρίου πραγματοποιούνται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το ιατρείο. Τα ραντεβού για τις ενδοσκοπήσεις προγραμματίζονται κατόπιν επίσκεψης στο ιατρείο για τη λήψη ιστορικού και τη κλινική εξέταση.

"Άρτια κατσρτησηι και πανω απο ολα ΑΝΘΡΩΠΟΣ"

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση: 90 € η εξέταση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Αμοιβή κλινικής 30 ευρώ.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται το Olympus high definition και ο ασθενής θα πρέπει να είναι νηστικός από 6ώρου. Αντιμετωπίζεται η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, η επιγαστραλγία, η αναιμία, το έλκος στομάχου και γίνεται έλεγχος νεοπλάσματος στομάχου.

  περισσότερα λιγότερα

"Όλα καλά! Συνεπής στο ραντεβού, με άκουσε με προσοχή και μου πρότεινε την κατάλληλη αγωγή. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση: Από 150 € έως 200 € η εξέταση και διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιούνται σύγχρονα Ενδοσκόπια ELUXEO 2019 υψηλής ευκρίνειας με δυνατότητα ηλεκτρονικής μεγεθυντικής χρωμοενδοσκόπησης. Ο ασθενής θα πρέπει να έχει πραγματοποιήσει την τελευταία λήψη στέρεου γεύματος 8 ώρες προ της εξέτασης και υγρού 5 ώρες προ της εξέτασης. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως πόνος στο στομάχι, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, πεπτικό έλκος, δυσπεψία και οισοφάγος Barrett’s.

  περισσότερα λιγότερα

"Τον ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση."

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση: 80 € η εξέταση και διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η εξέταση γίνεται με μέθη και λήψη βιοψιών και χρησιμοποιούνται ενδοσκόπια Olympus. Ο ασθενής πρέπει να προσέλθει για την εξέταση χωρίς να έχει καταναλώσει τροφή για 12 ώρες και θα πρέπει να ενημερώσει το γιατρό για το αν λαμβάνει κάποια φαρμακευτική αγωγή.

  περισσότερα λιγότερα
 • Για τα ραντεβού τηρείται σειρά προτεραιότητας. Το ραντεβού πρέπει να κλειστεί αλλά η ώρα είναι ενδεικτική.

"Η επίσκεψη μου πραγματοποιήθηκε έπειτα από παρατεταμενες ενοχλήσεις στο στομάχι. Ο κ. Αναπλιώτης μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και θεωρώ πώς η θεραπεία που μου προτεινε να ακολουθήσω θα έχει σίγουρα αποτέλεσματα. Θεωρώ ότι είναι αξιόλογος επαγγελματίας Θα τον πρότεινα σε κάποιον σίγουρα. "

περισσότερα
 • Πραγματοποιείται κλινική εξέταση. Η ενδοσκόπηση πραγματοποιείται σε συνεργαζόμενα κέντρα. Το κόστος ποικίλει ανάλογα την εξέταση και το κέντρο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί.

  περισσότερα λιγότερα

"Η επαφή ήταν πολύ καλή και μου δόθηκαν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες."

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση: Από 80 € έως 100 € η εξέταση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Στη μέγιστη τιμή περιλαμβάνει και λήψη ιστολογικής εξέτασης.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται εύκαμπτο ενδοσκόπιο με φωτεινή πηγή και κανάλι λήψης ιστολογικής εξέτασης. Η εξέταση γίνεται με τοπικό αναισθητικό - ήπια καταστολή (μέθη) και ο ασθενής θα πρέπει 12 ώρες νωρίτερα να μην έχει καταναλώσει στερεά τροφή και 3 - 4 ώρες πριν υγρά. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως γαστροοισοφαγική παλινδρομική νόσος, πεπτικό έλκος, αιμορραγίες πεπτικού, γαστρίτιδα, οισοφαγίτιδα, ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού, δυσπλασίες - όγκοι ανώτερου πεπτικού, νόσος Crohn, διαρροικά σύνδρομα, πεπτικές στενώσεις, συρίγγια, γαστροπάρεση, λειτουργική δυσπεψία και όλες οι παθολογικές καταστάσεις ανώτερου πεπτικού.

  περισσότερα λιγότερα

"Πάνω απ όλα άνθρωπος με όλη τη σημασία της λέξης. Πολύ καλός επιστήμονας"

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση: 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Το κόστος της επίσκεψης αφαιρείται από το συνολικό της εξέτασης.Κόστος επέμβασης: 100€ έως 150€και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται σύγχρονος εξοπλισμός (Fuji) και απαιτείται συνεννόηση προ της εξέτασης.

  περισσότερα λιγότερα

"Απολυτα ευχαριστημενος.Απαντησε στις αποριες μου"

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση: Από 120 € έως 160 € η εξέταση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Περιλαμβάνει χορήγηση μέθης, τεστ για ελικοβατηρίδιο του πυλωρού και λήψη βιοψιών.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Για την εξέταση χρησιμοποιούνται σύγχρονα βιντεοενδοσκόπια Olympus. Ο ασθενής θα πρέπει να είναι νηστικός 8 ώρες πριν την εξέταση και 1,5 ώρα πριν την εξέταση χωρίς υγρά (νερό, τσάι). Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως επιγαστραλγία, δυσπεψία, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και πραγματοποιείται διερεύνηση αναιμίας.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικός. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!"

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση: 30 € η επίσκεψη για τον προγραμματισμό της εξέτασης.Κόστος επέμβασης: 100€Προηγουμένως, 8-10 ώρες νηστεία φαγητού και 2 ώρες νηστεία νερού. Συστήνεται αποφυγή οδήγησης μετά την εξέταση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιούνται ενδοσκόπια Fujinon και Olympus. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, επιγαστραλγία και πεπτικά έλκη. Περιλαμβάνεται κλινική εξέταση και ενημέρωση.

  περισσότερα λιγότερα
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ