Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
14

εξειδικευμένοι γιατροί για Γαστροσκόπηση

"Συνεπής και αναλυτική, μας ενέπνευσε εμπιστοσύνη"

περισσότερα
 • H ενδοσκόπηση γίνεται με σύγχρονο εξοπλισμό. Σε ειδικές περιπτώσεις χρησιμοποιείται η χρωμοενδοσκόπηση.

  περισσότερα λιγότερα
 • Η ιατρός μπορεί να δεχτεί έκτακτα περιστατικά σε ώρες εκτός του βασικού ωραρίου κατόπιν συνεννόησης.

"Φιλικότατος και αναλυτικός, παρ' ότι απλό checkup έκανε περαιτέρω ερωτήσεις και πολύ γρήγορος στο κλείσιμο του ραντεβού."

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση: 150 € ανά συνεδρία. Αντιμετωπίζεται γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, οισοφαγίτιδα, ηωσινοφιλική οισοφαγίτιδα, έλκος στομάχου, έλκος δωδεκαδάκτυλου και πολλές ακόμα γαστρεντερολογικές παθήσεις.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά και περιλαμβάνει 3 βιοψίες. Προηγουμένως απαγορεύεται η κατανάλωση φαγητού και νερού επί 7ωρο και η λήψη αντιπηκτικών. Το χρονικό διάστημα διακοπής αντιπηκτικού εξαρτάται από τον τύπο του.

  περισσότερα λιγότερα

"Απόλυτα καθισυχαστικος και με βοήθησε αρκετά στο πρόβλημα μου . "

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση: 30 € η επίσκεψη.Κόστος επέμβασης: 120€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Μηχάνημα δυναμικου καθαρισμού εντέρου ( Υδροκωλονοθεραπεία ) Βίντεο - γαστροσκοπεία

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικός. "

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση: Από 130 € έως 200 € η εξέταση. Περιλαμβάνεται και η αμοιβή του αναισθησιολόγου. δεν απαιτεί καμία ειδική προετοιμασία, πλην νηστείας 8 ωρών για τις τροφές και 4 ωρών για το νερό.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ασύρματη ενδοσκοπική κάψουλα λεπτού εντέρου. Ασύρματη μέτρηση ph οισοφάγου με το σύστημα Bravo. Πραγματοποιείται ενδοσκοπική πολυπεκτομή (αφαίρεση πολυπόδων) και ηλεκτροπηξία (καυτηριασμός) αγγειωμάτων και κονδυλωμάτων καθώς και διαστολή στενώσεων. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως οισοφαγίτιδα, δυσκαταποσία δυσπεψία, γαστρίτιδα, έλκος στομάχου, έλκος δωδεκαδακτύλου. εντεροπάθεια από γλουτένη (κοιλιοκάκη), φυσαπορρόφηση αναιμία, γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση (ΓΟΠΝ)

  περισσότερα λιγότερα

"΅Εξειδικευμένος, προσεκτικός και ανταποκρινόμενος γιατρός. Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας."

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση: 100 € ανά συνεδρία. Διάρκεια 15 - 30 λεπτά. Απαιτείται νηστεία τροφής και νερού 6 ώρες πριν την εξέταση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται ενδοσκόπηση με ενδοσκόπια τελευταίας τεχνολογίας υπό καταστολή. Παρέχεται επίσης ενδοσκοπική κάψουλα που χορηγείται από το στόμα και αποβάλλεται από το έντερο δια της φυσικής οδού, καταγράφοντας εικόνες του εντέρου που βοηθούν στη διάγνωση παθήσεων.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ επεξηγηματικός και έδειξε ενδιαφέρον. Εδωσε πολύ καλές και απλές οδηγίες."

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση: 30 € η επίσκεψη. Συνήθως διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Προηγουμένως, 8-10 ώρες νηστεία φαγητού και 2 ώρες νηστεία νερού. Αποφυγή οδήγησης μετά την εξέταση
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιούνται ενδοσκόπια Fujinon και Olympus. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, επιγαστραλγία και πεπτικά έλκη. Περιλαμβάνεται κλινική εξέταση και ενημέρωση.

  περισσότερα λιγότερα

"Επαληθεύτηκαν τα καλά λόγια που είχα ήδη ακούσει"

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση: Από 30 € έως 50 € περιλαμβάνει κλινική εξέταση και λήψη ιστορικού.Κόστος επέμβασης: 140€ έως 160€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Οδηγίες προς τον ασθενή: Πριν την γαστροσκόπηση ο/η ασθενής να παραμείνει τουλάχιστον 8 ώρες χωρίς να λάβει καμία στερεή τροφή.Τις τελευταίες 4 ώρες δεν πρέπει να λάβει ούτε υγρά. Δίνεται καταστολή και λαμβάνονται βιοψίες για ιστολογική εξέταση. Χρησιμοποιείται σύγχρονος εξοπλισμός ψηφιακής ανάλυσης της ενδοσκοπικής εικόνας με το Σύστημα Pentax i-SCAN i10 και ψηφιακό επεξεργαστή EPK i 5000 για ανίχνευση πρώιμων - προκαρκινικών βλαβών στο πεπτικό σύστημα. Τουλάχιστον 12 ώρες μετά την εξέταση δεν πρέπει να οδηγήσει, να υπογράψει κάποιο σημαντικό νομικό η άλλης μορφής έγγραφο. Προτείνεται ο ασθενής να συνοδεύεται από οικείο πρόσωπο. Η εμπειρία του γιατρού αριθμεί 20.000 περιστατικά τα τελευταία 25 χρόνια.

  περισσότερα λιγότερα

"ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Μ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΑΝΕΤΑ"

περισσότερα
 • Οδηγίες προς τον εξεταζόμενο: Να μην έχει λάβει τροφή, ούτε υγρά, ούτε νερό τις τελευταίες 7 ώρες πριν την γαστροσκόπηση, ενώ δεν επιτρέπεται η οδήγηση για 8 ώρες μετά την γαστροσκόπηση. Πραγματοποιείται με ενδοσκόπια τελευταίας τεχνολογίας υπό αναισθησιολογική παρακολούθηση.

  περισσότερα λιγότερα

"Αψογη επαγγελματιας."

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση: Από 180 € έως 200 € η εξέταση. Διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Το κόστος περιλαμβάνει και αμοιβή αναισθησιολόγου καθώς και ιστολογική εξέταση εφόσον χρειαστεί.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιούνται τελευταίας γενιάς ενδοσκόπια Olympus με σύστημα μεγεθυντικής χρωμοενδοσκόπησης (ΝΒΙ), Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως Γαστροοισοφαγική Παλινδρομική Νόσος (ΓΟΠΝ), Οισοφάγος Barrett, Γαστρίτιδα, Πεπτικό Έλκος, Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσοι Εντέρου (ΙΦΝΕ), Κοιλιοκάκη και άλλες.

  περισσότερα λιγότερα
 • Τα ραντεβού που πραγματοποιούνται στο Ιατρικό Κέντρο (Μαρούσι) αφορούν μόνο σε ενδοσκοπήσεις πεπτικού.

"Ηταν εξαιρετικος και καθησυχαστικος.μου εξηγησε ολες τις λεπτομερειες της παθησης μου.εκανε μονο οσες εξετασεις ηταν απαραιτητες χωρις να τον ενδιαφερει μονο το κερδος"

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση: 50 € η εξέταση. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Συμπεριλαμβάνεται η συνταγογράφηση.Κόστος επέμβασης: 280€Διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Ο ασθενής θα πρέπει να είναι νηστικός για 6 ώρες πριν την επέμβαση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιούνται γαστροσκόπια Olympus τελευταίας γενιάς. Πραγματοποιείται διάγνωση και πρόληψη της γαστροφαγικής παλινδρόμησης, του πεπτικού έλκους, της οισοφαγίτιδας, της λειτουργικής δυσπεψίας, του καρκίνου στομάχου, του καρκίνου οισοφάγου.

  περισσότερα λιγότερα

"Τον ευχαριστω πολυ .ΕδωσεΛυση στο προβλημα μου.Επαγγελματιας και Φιλικος."

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση: 90 € ανά συνεδρία. Διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά. Ο ασθενής θα πρέπει να είναι νηστικός από 6ωρου. Επιπλέον 30€ είναι η αμοιβή για την κλινική.Κόστος επέμβασης: 90€Η επέμβαση διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται το Olympus high definition. Αντιμετωπίζεται η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, η επιγαστραλγία, η αναιμία, το έλκος στομάχου και γίνεται έλεγχος νεοπλάσματος στομάχου.

  περισσότερα λιγότερα

"Την προτείνω ανεπιφύλακτα! Πολύ καταρτισμένη γιατρός, με χαμόγελο και ανθρωπιά. "

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση: Από 115 € έως 350 € κόστος θεραπείας.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Προετοιμασία εξέτασης: 8 ώρες νηστείας, 2 ώρες πριν δεν επιτρέπεται το κάπνισμα η λήψη νερού και το μάσημα τσίχλας. Λήψη φαρμάκων επιτρέπεται 2 ώρες πριν ή μετά την εξέταση. Λόγω χορήγησης μέθης, Απαγορεύεται η οδήγηση μετά. Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται αναισθησιολόγος και βιοψία.

  περισσότερα λιγότερα
 • Τα ραντεβού εκτός βασικού ωραρίου πραγματοποιούνται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το ιατρείο

"Εμπνέει εμπιστοσύνη. Ψάχνει κάθε ενδεχόμενο του προβλήματος. "

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση: 25 € η εξέταση. Διερευνάται το αίτιο της διενέργειας ενδοσκόπησης-προέλεγχος γαστροσκόπησης. (Διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά. Ο/Η ασθενής να είναι νηστική/ός 8 ώρες πριν και να ενημερώσει για πιθανή λήψη αντιπηκτικών.)Κόστος επέμβασης: 90€Λιγότερο από 15 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πρόκειται για ενδοσκοπική εξέταση του ανωτέρου πεπτικού συστήματος, που χρησιμοποιείται για έλεγχο της περιοχής του οισοφάγου, του στομάχου και του δωδεκαδακτύλου. Ο γιατρός χρησιμοποιεί ενδοσκόπιο Pentax.

  περισσότερα λιγότερα
 • Ο ιατρός αναλαμβάνει περισταστικά που αφορούν παιδιά από 14 ετών και άνω

106

Γιατροί για Γαστροσκόπηση

"Εξυπηρετικος,αναλυτικος,κοιταει να βοηθησει ακομα και μετα το ραντεβου, σου προτεινει να μεινεις σε επικοινωνια μαζι του για παραπανω αποριες"

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση: Συνταγογραφείται και πραγματοποιείται σε διαγνωστικό κέντρο.

"Με ενημέρωσε με λεπτομέρεια και είχε μια σωστή προσέγγιση."

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση: Αναλόγως περιστατικού και κλινικής.

"Εξαιρετικός, κατατοπιστικότατος, πολύ ευγενής και σχολαστικός. Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και σίγουρα θα τον ξαναεπισκευθώ στο μέλλον."

περισσότερα
 • Γαστροσκόπηση
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Γαστροσκόπηση
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Για τηλεφωνικό ραντεβού κάλεσε στο 215 50 50005

Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 - 20:00


Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει