Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
16

εξειδικευμένοι γιατροί για Δίαιτα και διατροφή στην Αττική

"Η Δήμητρα είναι εξαιρετική επιστήμονας και άνθρωπος. Ασχολήθηκε σε βάθος με την περίπτωση μου, είδαμε τις προτιμήσεις μου και με βοήθησε να φτιάξω τις διατροφικές μου συνήθειες και μπορώ να πω ότι έχει βελτιωθεί σημαντικά η ποιότητα της ζωής μου. Την ευχαριστώ και την συστήνω ανεπιφύλακτα!"

περισσότερα
 • Δίαιτα και διατροφή: Από 30 € έως 50 € Η 1η επίσκεψη (50€) περιλαμβάνει λήψη ιατρικού και διατροφικού ιστορικού, λιπομέτρηση και εξατομικευμένο δεκαπενθήμερο πρόγραμμα. Η επαναληπτική επίσκεψη (30€) περιλαμβάνει συμβουλευτική, λιπομέτρηση και ανανεωμένο δεκαπενθήμερο πρόγραμμα.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Παρέχεται εξατομικευμένη διατροφική προσέγγιση με εξειδικευμένα προγράμματα διατροφής με βάση το ιατρικό και διατροφικό ιστορικό, τις απαιτήσεις, τις ανάγκες και την καθημερινότητα του ατόμου όπως και διατροφική εκπαίδευση και συμβουλευτική. Επιπλέον, γίνεται διαχείριση σακχαρώδη διαβήτη, μεταβολικού συνδρόμου, παιδικής παχυσαρκίας, σιδηροπενικής αναιμίας, γαστρεντερικών προβλημάτων, υπερχοληστερολαιμίας, υπερτριγλυκεριδιαμίας όπως και διατροφική παρακολούθηση σε εγκυμοσύνη και θηλασμό. Πραγματοποιείται λιπομέτρηση και εκτίμηση μυικής μάζας σε όλο το σώμα και στα διάφορα σημεία και αξιολόγηση ενυδάτωσης ή κατακράτησης υγρών με το μηχάνημα Tanita MC 780 όπως και μέτρηση δερματοπτυχών σε αθλητές. Ο ασθενής θα πρέπει για 3 ώρες πριν την επίσκεψη να μην έχει καταναλώσει τροφή και για 2 ώρες να μην έχει καταναλώσει υγρά, όπως και να φέρει εξετάσεις αίματος του τελευταίου χρόνου.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Χάρηκα που γνώρισα τον κ. Ζήντρο! Πολύ ευχάριστος και φιλικός, μου εξήγησε πως δουλεύει η δίαιτα με το σώμα, απόλυτα καταρτισμένος δεν αφήνει απορία που να μην εξηγήσει, άμεση απόκριση για ερωτήματα μέσω τηλεφώνου. Να αναφέρω ότι οι χώροι του γραφείου είναι καλόγουστοι και προσεγμένοι.Αξίζει να αφήσετε τον κ. Ζήντρο να σας προσφέρει βοήθεια και καθοδήγηση!"

περισσότερα
 • Δίαιτα και διατροφή: Από 25 € έως 40 € Η πρώτη επίσκεψη διάρκειας 1-1,5 ώρας είναι 40€ και περιλαμβάνει λήψη ιατρικού και διατροφολογικού ιστορικού, σωματικές μετρήσεις, λιπομέτρηση και πρόγραμμα διατροφής μίας εβδομάδας. Κάθε επόμενη είναι 25€ και διαρκεί 30-45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Λήψη ιατρικού και διατροφολογικού ιστορικού, σωματικές μετρήσεις, λιπομέτρηση και πρόγραμμα διατροφής μίας εβδομάδας. Η λιπομέτρηση πραγματοποιείται μια φορά ανά μήνα, με την tanita mc-780. 2-2μιση ώρες πριν την συνεδρία, το προτιμότερο είναι ο ασθενής να είναι νηστικός.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετική , πρώτη φορά πήγα για ψυχοθεραπεία και με έκανε να νιώσω πολύ άνετα. Γνώστης αυτού που κάνει με βοήθησε ήδη από την πρώτη συνεδρία, ανυπομονώ για την επόμενη, την συνιστώ ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Κλινική υπνοθεραπεία και κινητοποιητική συνέντευξη για αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών όπως παχυσαρκία, βουλιμία και υπερφαγια.

  περισσότερα λιγότερα

"Ο κος Αντωνίου ήταν εξαιρετικός στην πρώτη συζήτηση που είχαμε σχετικά με τα προγράμματα διατροφής και τις ανάγκες μου. Σε ακούει προσεκτικά και έχει να προτήνει διάφορες λύσεις και επιλογές. Πιστεύω πως η προσέγγισή του είναι ιδιαίτερη, μοντέρνα και το coaching που είναι κάτι που τον ξεχωρίζει. Έχει να προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις και αυτό μετράει ιδαίτερα. Αξίζει σίγουρα να έχετε μια πρώτη συζήτηση μαζί του και να δοκιμάσετε ένα από τα προγράμματά του. Φαίνεται ένα καταρτισμένος και εξαιρετικός επαγγελματίας. "

περισσότερα
 • Δίαιτα και διατροφή: Από 19 € έως 49 € Το κόστος των συνεδριών,μετα την 1η συνεδρία,μπορεί να διαμορφωθεί από 19€ αναλόγως τον στόχο και το πρόγραμμα.Η 1η συνεδρία έχει ξεχωριστή τιμολόγηση για την λήψη του πλήρους προφίλ και περιλαμβάνει δωρεάν τη λιπομέτρηση και επιπλέον δώρα.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η συνεργασία μας ξεκινάει με την 1η Συνεδρία η οποία έχει ξεχωριστή τιμολόγηση λόγω της πλήρους εικόνας που θέλουμε να έχουμε στο Διατροφικό, Ιατρικό προφίλ και στο προφίλ Συνηθειών ώστε να δομηθεί εξατομικευμένα το Πλάνο και οι στόχοι. Μετά την 1η Συνεδρία θα χρειαστούμε επιπλέον χρόνο τις επόμενες 1-2 ημέρες για να σας στείλουμε τις πρώτες οδηγίες και κατευθύνσεις, μαζί με το Πλάνο. Στην 1η Συνεδρία περιλαμβάνεται δωρεάν Λιπομέτρηση όπως και σε όλο το Πρόγραμμα.Επίσης εκτελείται Μέτρηση Περιφερειών- Δερματοπτυχομέτρηση και υπάρχει δυνατότητα μέτρησης του Βασικού Μεταβολισμού.Ύστερα από την 1η συνεδρία συζητείται η συχνότητα των συνεδριών όπου μπορεί να είναι εβδομαδιαία ή ανα 2 εβδομάδες και ενδιάμεσα υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία και συνεχής στήριξη από εμάς αλλά και από εσάς.Στα Προγράμματά υπάρχει ενδιάμεση επαφή,επικοινωνία αλλά και υπενθύμιση των στόχων.Επιπλέον κάθε μέλος έχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε κλειστό γκρουπ όπου ανεβάζουμε Διατροφικά tips, Συμβουλές και Συνταγές.

  περισσότερα λιγότερα

"Η πρώτη εντύπωση ήταν εξαιρετική.Το ιατρείο είναι σε ένα όμορφο και χαλαρωτικό περιβάλλον.Η γιατρός με έκανε να νιώσω πως πραγματικά μπορεί να με βοηθήσει.Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και με ενθάρρυνε.Με έκανε να νιώσω πως θα λυθεί το πρόβλημά μου.Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!"

περισσότερα
 • Δίαιτα και διατροφή: 50 € η συνεδρία και διαρκεί 15-30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Λιπομέτρηση - Διαιτολόγιο - Δυνατότητα τακτικής τηλεφωνικής επικοινωνίας ενδιάμεσα των ραντεβού για περαιτέρω καθοδήγηση - Οδηγίες για παράλληλη σωματική άσκηση - Χορήγηση βιταμινών. Διενεργούνται εργαστηριακές εξετάσεις πριν ή ακολούθως της συνεδρίας. Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση του Σακχαρώδη διαβήτη, της Υπερλιπιδαιμίας, της Υπερουριχαιμίας, τις διαταραχές έμμηνου ρύσεως, τις διαταραχές ύπνου, την έλλειψη βιταμινών και την ελλάτωση της μυικής ισχύος.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 60
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Πολύ ευγενική, έδωσε σημασία στις πληροφορίες που τς έδωσα και στις ανάγκες μου με πλήρη κατανόηση και ουσιαστική ανταπόκριση "

περισσότερα
 • Δίαιτα και διατροφή: 30 € ανά συνεδρία και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται ζυγαριά για την μέτρηση του βάρους και λιπομετρητής Tanita για την μέτρηση της σύστασης του σώματος, του μεταβολισμού, του σπλαχνικού λίπους, του ΔΜΣ και της ενυδάτωσης. Επιπλέον, χρησιμοποιείται μεζούρα για την μετρήσεις των περιφερειών και αναστημόμετρο για την μέτρηση του ύψους. Χρειάζεται νηστεία 3 ωρών πριν και λίγο νερό, ώστε να είναι αξιόπιστη η λιπομέτρηση, ενώ αν υπάρχουν αιματολογικές εξετάσεις, καλό θα ήταν ο ενδιαφερόμενος για τις έχει στο ραντεβού. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως παχυσαρκία, διαβήτης, διαβήτης κύησης, υπελιπιδαιμίες, υπέρταση, υπερουριχαιμία, σπαστική κολίτιδα, καθώς και ιδιοπαθείς φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου, καρκίνος και εγκυμοσύνη.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλή.!! Εχουμε αρχίσει την διαιτα μας. "

περισσότερα
 • Δίαιτα και διατροφή: Από 25 € έως 35 € 1η επίσκεψη: 50€. Λήψη ιστορικού, μέτρηση σύστασης σώματος με λιπομετρητή bodystat, μέτρηση βασικού μεταβολισμού με Fitmate. Προηγουμένως να αποφεύγεται η λήψη τροφής για 5 ώρες & η λήψη υγρών για 2 ώρες. Κόστος επόμενων επισκέψεων: 25-35€.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Πολύ καλος, ευγενικος καταρτισμένος πολυ αναλυτικός και μου ενεπνευσε εμπιστοσυνη! "

περισσότερα
 • Δίαιτα και διατροφή: Από 30 € έως 50 € Ανά συνεδρία 30-45'. Περιλαμβάνει λήψη ιστορικού , σωματομετρήσεις, ανάλυση σώματος με λιπομέτρηση, σχεδιασμό εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Λιπομέτρηση τελευταίας τεχνολογίας TANITA MC-780 MA & Δερματοπτυχομέτρηση υποδόριου λίπους με Harpended Skninfold Calliper. Ισχυρή σύσταση για αποχή λήψεως στέρεων ή υγρών 2-3 ώρες πριν τη μέτρηση. Παρακαλούμε όπως προσκομίσετε στο πρώτο ραντεβού πρόσφατες αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις εφόσον υπάρχουν (σε διαφορετική περίπτωση θα συνεννοηθείτε στο πρώτο ραντεβού με τον Διαιτολόγο).

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ θετικός άνθρωπος που εμπνέει εμπιστοσύνη και δημιουργεί οικειότητα! Ωραίο και ισορροπημένο διατροφολόγιο σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις μου ! "

περισσότερα
 • Δίαιτα και διατροφή: Από 25 € έως 40 € Η πρώτη επίσκεψη ανέρχεται στα 40 ευρώ και από 25 ευρώ οι κάθε επόμενες.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται λιπομέτρηση και μέτρηση βασικού μεταβολισμού. Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να απέχει για 2 ώρες πριν το ραντεβού από νερό και φαγητό.

  περισσότερα λιγότερα
 • Προετοιμασία 1ης επίσκεψης: Συνιστάται η μη λήψη τροφής και νερού 2 ώρες πριν το ραντεβού. Λόγω των μέτρων περί εξάπλωσης του κορωνοϊού, παρακαλούνται οι ασθενείς να προσέρχονται έγκαιρα κατά την ώρα του ραντεβού τους, ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις μεταξύ των ραντεβού σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

"Εξαιρετική! Προσαρμόζει τη διατροφή σου, όχι μόνο στις ανάγκες σου, αλλά και στις διατροφικές σου προτιμήσεις, θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους και με ένα πρόγραμμα, που μπορείς άνετα να ακολουθήσεις και να σου γίνει εύκολα συνήθεια, χωρίς να σε κουράζει, καιμε άμεσα αποτελέσματα. Τέλος, είναι πολύ ευχάριστη, δείχνει κατανόηση, σε στηρίζει, ακούει κάθε απορία και σου εξηγεί ό,τι χρειάζεσαι. Όπως είπα στην αρχή, εξαιρετική!"

περισσότερα
 • Δίαιτα και διατροφή: Από 30 € έως 40 € Η πρώτη επίσκεψη ανέρχεται στα 40 ευρώ και 30 ευρώ οι επόμενες ανά 15 ημέρες. Περιλαμβάνει μία μέτρηση, ανάλυση και σύσταση σώματος.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται ο λιπομετρητής Tanita MC 780. Αντιμετωπίζονται και κλινικά περιστατικά, καθώς και η παχυσαρκία. Ο ασθενής θα πρέπει να είναι 3 ώρες νηστικός, 2 ώρες χωρίς κατανάλωση υγρών και 12 ώρες χωρίς άσκηση.

  περισσότερα λιγότερα

"Μπυ εξηγησε οτι χρειαζόμουν να γνωριζω.πολυ ευχάριστη και για την διατροφή που μου εφτιαξε με ρώταγε συνεχως για να μου ταιριάξει απόλυτα "

περισσότερα
 • Δίαιτα και διατροφή: Από 40 € έως 50 € ανά συνεδρία. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Προηγουμένως, ο ασθενής να μην έχει καταναλώσει φαγητό ή υγρά, να μην έχει καπνίσει 2 ώρες πριν και να μην έχει αθληθεί τις προηγούμενες 6 ώρες.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται Ανάλυση σύστασης σώματος, μέτρηση βασικού μεταβολικού ρυθμού, μέτρηση με Δερματοπτυχόμετρο, τη πιο αναγνωρισμένη μέθοδο για μέτρηση του λίπους καθώς και Ανθρωπομετρήσεις, για μέτρηση του μήκους, του πλάτους και της περιμέτρου των διάφορων τμημάτων του σώματος, καθώς και των πτυχών του δέρματος.

  περισσότερα λιγότερα

"προσιτός και φιλικός φαίνεται να γνωρίζει το αντικείμενο του καλά μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και πήρα το κουράγιο ότι θα τα καταφέρω μαζί του "

περισσότερα
 • Δίαιτα και διατροφή: Από 25 € έως 30 € η επίσκεψη.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται εξέταση μεταβολισμού και γίνεται ανάλυση σύστασης του σώματος. Ο/Η ασθενής να μην έχει καταναλώσει 12 ώρες νωρίτερα καφέ και αλκοόλ και για 3 ώρες να είναι νηστικός. Αντιμετωπίζονται η παιδική παχυσαρκία, το μεταβολικό σύνδρομο, ο σακχαρώδης διαβήτης, η κοιλιοκάκη, η λιπιδαιμία, η υψηλή χοληστερίνη, η λιπώδης διήθηση και η αναιμία.

  περισσότερα λιγότερα

"Επαγγελματίας. Έμπειρος γιατρός. Σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη και σας τον συστήνω ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Πραγματοποιείται λιπομέτρηση με τμηματική ανάλυση σώματος και μέτρηση βασικού μεταβολισμού.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ προσεκτική με την κάθε περίπτωση , κ ακολουθεί την φιλοσοφία των ποσοτήτων "

περισσότερα
 • Δίαιτα και διατροφή: 45 € η επίσκεψη. Διάρκεια 30 - 45 λεπτά. Ενδείκνυται νηστεία 4 ωρών πριν τη μέτρηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Διατίθεται ο τελευταίας τεχνολογίας λιπομετρητής Tanita mc780 για ανάλυση σύστασης σώματος. Αποτυπώνεται για κάθε σημείο του σώματος ξεχωριστά, το ποσοστό του λίπους, των μυών και του νερού στο σώμα και η μεταβολική ηλικία με σκοπό την παροχή μίας εξατομικευμένης υπηρεσίας διατροφής.

  περισσότερα λιγότερα

"Διατροφή που ανταποκρίνεται εύκολα στην καθημερινότητα μου και είναι κατάλληλη σχετικά με κάποια θέματα υγείας που έχω! Και βατή ως προς να την ακολουθήσω..."

περισσότερα
 • Δίαιτα και διατροφή: Από 30 € έως 35 € ανά συνεδρία.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται ζυγαριά και λιπομετρητής για μέτρηση του σωματικού βάρους, εξέταση του μεταβολισμού και και ανάλυση σύστασης σώματος. Στη συνέχεια εφαρμόζεται το κατάλληλο πρόγραμμα διατροφής σύμφωνα με τις ανάγκες του ασθενή. Παρέχεται διατροφή για παθήσεις όπως Παχυσαρκία, Διαβήτης, Υπελιπιδαιμίες, Υπέρταση, Υπερουριχαιμία, Σπαστική Κολίτιδα (ΣΕΕ), καθώς και Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσους του Εντέρου, Καρκίνος, Εγκυμοσύνη και Τεχνητή Διατροφή (Γαστροστομία, Ρηνογαστρικός Καθετήρας, Παρεντερική Διατροφή.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Συνέπεια στο ραντεβού ,άψογη εξυπηρέτηση,τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!"

περισσότερα
 • Δίαιτα και διατροφή: 50 € η επίσκεψη.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Στόχος μας η προοδευτική απώλεια σωματικού βάρους και λίπους λαμβάνοντας πάντοτε υπόψιν τις ιδιαιτερότητες του κάθε ατόμου. Η επιτυχία του αποτελέσματος διασφαλίζεται με την αλλαγή της διαιτητικής συμπεριφοράς του ατόμου (λήψη λεπτομερούς ιατρικού ιστορικού - εντοπισμός αιτιών - εκπαίδευση σε διατροφικά ζητήματα).Καθοριστικό ρόλο έχει η λιπομέτρηση, μια εξέταση μέσω της οποίας πραγματοποιείται ανάλυση της σύστασης του σώματος.

  περισσότερα λιγότερα
 • Λόγω του κορωνοϊού COVID- 19 όλοι οι ασθενείς θα πρέπει να φοράνε γάντια και μάσκα. Tο sms και το email, δεν αποτελεί αποδεικτικό βεβαίωσης μετακίνησης και θα πρέπει οι ασθενείς να έρθουν σε επικοινωνία με τη γιατρό για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

23

Γιατροί & Επαγγελματίες Υγείας για Δίαιτα και διατροφή στην Αττική

"Το ραντεβού κανονίστηκε εκτάκτως Σάββατο πρωϊ. Ο γιατρός έκανε άμεσα διάγνωση και με καθησύχασε. Για ακόμη μια φορά τον συστήνω ανεπιφύλακτα."

περισσότερα

"Εξαίρετη γιατρός και άνθρωπος . Είναι πολύ καλή στην δουλειά της και κατανοεί το πρόβλημα "

περισσότερα
 • Λιπομέτρηση - σωματομετρία:

"Vary satisfied , reccomending this doctor."

περισσότερα

"Τυπικότατος στην ωρα του ραντεβού, ευγενικός και προσιτός, ασχολείθηκε εις βάθος με την περίπτωσή μου, με διάθεση να εξηγήσει το προβλημα και οτι πρεπει να γινει για την επίλυση του. "

περισσότερα
 • Αντιμετώπιση Παχυσαρκίας: Ειδική τιμή για τους ασθενείς του doctoranytime.
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει