Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
31

ειδικοί για Κατάθλιψη

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Η κυρία Δριβάκου είναι πολύ φιλική και χαμογελαστή, με έκανε να της ανοιχτώ πολύ εύκολα και να μη σκεφτώ καν την αμηχανία που ένιωθα πριν το ραντεβού. Θα συνεχίσω μαζί της καθώς νιώθω ότι μπορεί να με βοηθήσει."

περισσότερα
 • Κατάθλιψη: Από 50 € έως 70 € ανά συνεδρία και διαρκεί 50 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η ψυχολόγος χρησιμοποιεί ως εργαλεία τη συστημική ψυχοθεραπεία, την οικογενειακή θεραπεία, life coaching, NLP, την κλινική ύπνωση, το ψυχόδραμα ανάλογα με τις ανάγκες καθενός. Παρέχει εξατομικευμένη θεραπεία.

  περισσότερα λιγότερα

"Οικειότητα, ασφάλεια, εύστοχες σκέψεις και παρατηρήσεις."

περισσότερα
 • Κατάθλιψη: 50 € ανά συνεδρία και διαρκεί 1 ώρα ή και περισσότερο.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται η μέθοδος της συνθετικής και της συστημικής ψυχοθεραπείας και η emotionally focused therapy (EFT) για ζευγάρια. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως νευρώσεις, οριακές και σεξουαλικές διαταραχές, φοβίες, δυσλεξία, αυτισμός, κατάθλιψης και παρέχεται συμβουλευτική ζεύγους, συμβουλευτική εφήβων και συμβουλευτική γονέων.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλός και εξυπηρετικός, αλλά οι τιμές ιδιαίτερα υψηλές."

περισσότερα
 • Κατάθλιψη: Από 60 € έως 100 € ανά συνεδρία και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιούνται ειδικά ψυχομετρικά εργαλεία για σωστή διάγνωση.Πρωτοποριακή μέθοδος που συνδυάζει συμβουλευτική για σωστή διατροφή-λήψη συμπληρωμάτων και βιταμινών,φυσική άσκηση,γνωσιακή-συμπεριφορική ψυχοθεραπεία,ποικιλία τεχνικών χαλάρωσης,αλλά και παρότρυνση προκειμένου ο θεραπευόμενος να εμπλακεί σε πνευματικού τύπου διεργασίες.Ο συνδυασμός αυτών των τεχνικών μειώνει σε μεγάλο βαθμό το stress της σύγχρονης εποχής,καταπολεμά ακόμα και χωρίς φαρμακευτική θεραπεία ήπιες καταθλιπτικές διαταραχές,συμβάλλει στη μείωση ιατρικών συμπτωμάτων που μπορεί να βασανίζουν τους ασθενείς που πάσχουν από χρόνιες νόσους και καρκίνο,βοηθά στη μείωση της υπέρτασης,τη βελτίωση της σωματικής υγείας ασθενών με καρδιολογικά προβλήματα,συμβάλλει στη μείωση των δυσάρεστων συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης,ενώ μπορεί να συμβάλλει στη γονιμότητα γυναικών που επιθυμούν να τεκνοποιήσουν.Αντιμετωπίζονται κάθε είδους ακόμα και ανθεκτικών στη φαρμακοθεραπεία καταθλιπτικών διαταραχών και συναισθηματικών ψυχώσεων.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλός επιστήμονας με έκανε να νιώσω εμπιστοσύνη και ζεστασιά. Απο το πρώτο ραντεβού έφυγα με αίσθημα ανακούφισης. "

περισσότερα
 • Ακολουθείται ψυχοθεραπεία καθώς και ψυχανάλυση για να διερευνηθούν τα αίτια και να αντιμετωπιστούν τα συμπτώματα που σχετίζονται με την κατάθλιψη.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολυ ευχαριστημενος από την πρωτη συνεδρία.. "

περισσότερα
 • Χρησιμοποιείται η μέθοδος της Γνωσιακής και Διαλεκτικής Συμπεριφοριστικής Ψυχοθεραπείας και αντιμετωπίζονται οι αγχώδεις, συναισθηματικές και διατροφικές διαταραχές, αλλά και οι διαταραχές προσωπικότητας.

  περισσότερα λιγότερα

"Επαγγελματίας και προσιτός άνθρωπος! Είμαι ικανοποιημένη κι την συστήνω ανεπιφύλακτα "

περισσότερα
 • Κατάθλιψη: Από 25 € έως 100 € ανά συνεδρία. 25€ η πρώτη συνεδρία (50'). 50€ οι επόμενες (50'). 70€ θεραπεία ζεύγους (50') 100€ τον μήνα ομάδα αυτογνωσίας (2 ώρες την εβδομάδα). Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Οι μέθοδοι θεραπείας είναι η θεραπεία Gestalt, η ραϊχική ψυχοθεραπευτική προσέγγιση και η γνωστική συμπεριφορική ψυχοθεραπεία. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, άγχος, ψυχοσωματικά, συντροφικά θέματα, κοινωνική αδεξιότητα, ψυχαναγκασμοί, διατροφικές και άλλες διαταραχές, εθισμοί, απώλεια, κτλ.

  περισσότερα λιγότερα
Συμμετέχει στην ενέργεια: Δωρεάν η 1η αναγνωριστική επίσκεψη. Κλείσε τώρα την επίσκεψή σου.

Πετράτου Αγγελική

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια- Ομαδική Αναλύτρια

"Η Κα. Πετράτου είναι μια ενημερωμένη επαγγελματίας που με βοήθησε αποτελεσματικά στα ζητήματα που της έθεσα. Είναι υποστηρικτική, ικανή να συνάψει καλή επικοινωνία, για να αισθανθείς οικεία."

περισσότερα
 • Κατάθλιψη: 50 € Ανα συνεδρία διάρκειας 60' ή και περισσότερο.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"επικοινωνιακή και επίσης καταλαβε ολο μου τον πονο"

περισσότερα
 • Κατάθλιψη: Από 60 € έως 100 € ανά συνεδρία και διαρκεί 1 ώρα ή και περισσότερο. Περιλαμβάνεται η συνταγογράφηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται γνωσιακή ψυχοθεραπεία, συμβουλευτική, θεραπεία ζεύγους και φαρμακοθεραπεία, όπου απαιτείται. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως η κατάθλιψη, οι συναισθηματικές διαταραχές στην εγκυμοσύνη, η επιλόχεια κατάθλιψη και η κατάθλιψη στην τρίτη ηλικία.

  περισσότερα λιγότερα
 • Υπάρχει η δυνατότητα ραντεβού μέσω διαδικτύου, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τη γιατρό. Η διάρκεια των ραντεβού είναι μίας ώρας. Η μισή παραπάνω ώρα είναι για να προετοιμαστεί ο χώρος για το επόμενο ραντεβού.

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Συνεπεια στο ραντεβου μας.Φιλικο αλλα επαγγελματικο ,θετικο προφιλ.Καλη τιμη."

περισσότερα
 • Κατάθλιψη: 40 € Η συνεδρία, διάρκειας 60 λεπτών ή και περισσότερο.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Αξιολογη ακούει τα προβλήματα σου και κάτι πολύ βασικό την νιώθεις δικό σου άνθρωπο!"

περισσότερα

"Dr. Mougiakos was very helpful. He actually took the time to listen to me and offer suggestions which is becoming more and more rare. In the US, most doctors basically listen to you for 2 minutes then throw drugs at you, so it was more reassuring to find a doctor who actually listened to my problems and concerns and went from there. I would definitely recommend him highly. "

περισσότερα

"Ένιωσα άνετα και οικεία και θα ξαναπάω"

περισσότερα
 • Κατάθλιψη: Από 40 € έως 60 € ανά συνεδρία και διαρκεί 1 ώρα ή και περισσότερο.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται η μέθοδος της Γνωσιακής Συμπεριφοριστικής Θεραπείας και αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως κρίσεις πανικού, άγχος, κατάθλιψη, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, διπολική διαταραχή, διαταραχές προσωπικότητας, ψυχώσεις και εξαρτήσεις.

  περισσότερα λιγότερα

"πολυ συμπαθής, πολύ καλές σπουδές. Ευχάριστο περιβάλλον. "

περισσότερα
 • Χρησιμοποιείται η μέθοδος της Γνωσιακής - Συμπεριφοριστικής Θεραπείας. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως η κατάθλιψη και οι συναισθηματικές διαταραχές.

  περισσότερα λιγότερα

"Η κ. Πατακάκη μου ενέπνευσε αμέσως εμπιστοσύνη από την πρώτη συνεδρία, μου φάνηκε εξαιρετικά καταρτισμένη με το αντικείμενο της και θεωρώ ότι θα με βοηθήσει πολύ με το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπιζω. Την συστήνω ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Κατάθλιψη: Από 40 € έως 50 € ανά συνεδρία. Διαρκεί περισσότερο από 1 ώρα. Ειδικές τιμές για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία και Συστημική Θεραπεία. Αντιμετωπίζεται η κατάθλιψη, η δυσθυμία, η διπολική διαταραχή και το πένθος.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"ΖΕΣΤΗ,ΦΙΛΙΚΗ,ΗΡΕΜΗ Κ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ Κ Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΩΡΑΙΟΣ Κ ΖΕΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ. "

περισσότερα
 • Κατάθλιψη: 40 € ανά συνεδρία και διαρκεί 1 ώρα ή και περισσότερο.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Εφαρμόζεται η Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, προβλήματα στις σχέσεις, διαζύγιο και επιλόχειος κατάθλιψη.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικός , φιλικός , άνετος! "

περισσότερα
 • Κατάθλιψη: 40 € ανά συνεδρία και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται η μέθοδος της Γνωσιακής Συμπεριφοριστικής Θεραπείας και αντιμετωπίζονται οι ψυχικές διαταραχές.

  περισσότερα λιγότερα

"Τουμπανος. Φοβερή και αντικειμενική προσέγγιση σε όλα τα θέματα . Τον προτείνω ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Κατάθλιψη: Από 25 € έως 50 € η συνεδρία. Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με την διάρκεια (μια ώρα ή λιγότερο), το είδος (ψυχοθεραπεία ή συμβουλευτική) και τον τρόπο (ατομική ή ομαδική) διαδικασία.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ο ασθενής προτείνεται να θυμηθεί το ιστορικό, δηλαδή την χρονική αλληλουχία των γεγονότων. Ο ψυχοθεραπευτής ακολουθεί νοητικά και σωματικά επικεντρωμένες τεχνικές αυτοελέγχου, για έλεγχο του νου και του σώματος. Μεταξύ άλλων, οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι η χαλάρωση, η ύπνωση, η αυτοσυγκέντρωση, ο διαλογισμός, η γνωσιακή - συμπεριφοριστική θεραπεία και η βιοανάδραση.

  περισσότερα λιγότερα
 • Υπάρχει δυνατότητα εξ' αποστάσεως & online συνεδρίας για όλη την Ελλάδα

ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Κολογγιού Μαρία

Ψυχολόγος - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Κατάθλιψη: Από 40 € έως 50 € η συνεδρία.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Κανόνισα γρήγορα την πρώτη συνεδρία. Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι πώς είναι ιδιαίτερα θετική, με κατανόηση, και υποστήριξη. Νιώθω πώς είναι μια ιδιαίτερα έμπειρη επαγγελματίας με βαθιά επάρκεια. Θέλω να ξαναπάω σύντομα."

περισσότερα
 • Κατάθλιψη: 50 € ανά συνεδρία και διαρκεί 1 ώρα ή και περισσότερο. Παρέχεται ειδική τιμή για φοιτητές και ανέργους στα 45 ευρώ.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η θεραπεία πραγματοποιείται με τη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία και τη Συμβουλευτική Ψυχοθεραπεία.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Ειλικρινής, προσιτή, ευγενική, οργανωμένη και με διάθεση να ακούσει και να βοηθήσει. Ο χώρος του ιατρείου πεντακάθαρος και όμορφα διακοσμημένος, προδιαθέτει ευχάριστα."

περισσότερα
 • Κατάθλιψη: 80 € η επίσκεψη και διαρκεί 1 ώρα ή και περισσότερο. Πραγματοποιείται λήψη ιστορικού για να διαπιστωθεί εάν χρειάζεται θεραπεία ή ψυχοθεραπεία.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ακολουθείται εξατομικευμένη προσέγγιση και αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως η κατάθλιψη, οι αγχώδεις διαταραχές, η διπολική διαταραχή, οι ψυχώσεις και η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή.

  περισσότερα λιγότερα
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ