Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για εσένα

Ο Μπατάκης Μιχάλης είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας Θετικής κατεύθυνσης, κάτοχος μεταπτυχιακού και κλινικός Γνωσιοσυμπεριφορικός θεραπευτής, με άδεια άσκησης επαγγέλματος από το 2004, συγγραφέας του βιβλίου "Θυμός-Γίνε Επιστήμονας του Εαυτού σου". Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας. Εχει εκπαιδευτεί στη χρήση της νευροανάδρασης (Ρώμη, Βερολίνο, Μόναχο από κορυφαίους του χώρου όπως J. Kropotov και L. Thompson, ανάμεσα σε άλλους) ως έναν εναλλακτικό τρόπο διαχείρισης διαταραχών σε ιδεοψυχαναγκαστικούς ασθενείς που είτε δεν επιθυμούν είτε δεν ανταποκρίνονται σε συμβατικές παρεμβατικές ψυχοθεραπευτικές διαδικασίες. Ως αριστούχος πτυχιούχος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Ψυχανάλυση, το διάστημα 2005-2008 εργάστηκε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, διδάσκοντας Ψυχοπαθολογία και Διατροφή. To 2010 απέκτησε δίπλωμα εξειδίκευσης Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Συμβουλευτικής της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Εκπαίδευσης. Στη συνέχεια, δέχθηκε 4ετή εκπαίδευση σε κλινικές εφαρμογές της Γνωσιακής - Συμπεριφοριστικής Θεραπείας ενώ έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με εισηγήσεις που άπτονται της ψυχοθεραπευτικής πρακτικής και του e-Health. Εκτός από την άσκηση ιδιωτικού έργου ως Ψυχοθεραπευτής Γνωσιο-συμπεριφοριστικής κατεύθυνσης, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε δημόσιες και ιδιωτικές δομές ψυχικής υγείας (BeFrienders London, Πανελλαδική Ένωση για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και την Επαγγελματική Επανένταξη, Δημοτικό Ιατρείο Δήμου Αθηναίων, Δ/νσεις Δημόσιας Υγείας σε περιφερειακό επίπεδο κ.α.) αντιμετωπίζοντας μια ποικιλία περιστατικών αποκτώντας ιδιαίτερη εμπειρία σε θέματα διαταραχών άγχους, φοβιών και θυμού. Ακόμη, είναι από τα ιδρυτικά μέλη της psydesk.org, μιας κοινωνικής πρωτοβουλίας στο χώρο της Ψυχικής Υγείας. Τέλος, από το 2019 είναι Επιστημονικός Σύμβουλος σε θέματα Ψυχολογίας και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Αναδοχής και Υιοθεσίας ενώ εργάζεται σε καθημερινή βάση με την ψυχολογική εκτίμηση, τη συμβουλευτική και τη παρέμβαση σε προβλήματα ζευγαριών.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

 • Άγχος και Στρες
 • Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία
 • Συμβουλευτική για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού
 • Συμβουλευτική ζεύγους

Υπηρεσίες - Κόστος

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Άγχος και Στρες

εξειδίκευση/εμπειρία
12χρόνια εμπειρία
Έχει αναλάβει 300 περιστατικά

Αξιολογήσεις ασθενών

100% αξιόπιστες αξιολογήσεις

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.
10,0

από 5 αξιολογήσεις

Συνολική βαθμολογία από 5 ασθενείς
10,0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10,0
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10,0
Έμπειρος & καταρτισμένος
10,0
Συνεπής
9,8
Προσιτός & φιλικός
10,0
 • Όλες (5)
 • Υψηλές (5)
 • Ουδέτερες (0)
 • Χαμηλές (0)
9,8
Αλεξανδρος Κ 12 Ιουλίου 2021
Αλεξανδρος Κ 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
9,8
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Ειχα ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα , που μου προξένησε φοβίες στην οδήγηση , κρίσεις πανικού , ανησυχία σε μεγαλο βαθμό, αϋπνίες και διαταραχή του ύπνου μου, όταν κατάφερνα να κοιμηθώ. Θεωρούσα ότι αυτή τη τρομερή εμπειρία ήταν αδύνατο να την ξεπεράσω. Ένας πολύ καλός μου φίλος , μου συνέστησε να επισκεφτώ τον κύριο Μπατακη , καθώς και ο φίλος μου ήταν ασθενής του και βοηθήθηκε σε πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο παρελθόν. Από το πρώτο ραντεβού, ο κύριος Μπατακης με έκανε να νιώσω ανετα και κατάφερε να με κάνει να ανοιχτώ και να μιλήσω για το πρόβλημα που αντιμετώπιζα, κάτι που δεν μπορούσα και ούτε ήθελα να κάνω καθώς η ανάμνηση του ατυχήματος μου προξενούσε φοβερή ανησυχία και ταραχή. Συνεχίσαμε τα ραντεβού μέχρι που η θεραπεία μου ολοκληρώθηκε. Οφείλω ενα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον εξαίρετο επιστήμονα , καθώς χώρις την βοηθεια του, και τις μεθόδους του, δε θα μπορούσα να ξανά οδηγήσω, και δεν γνωρίζω αν ποτε θα μπορούσα να κοιμηθώ ήρεμος χωρίς να μου έρχεται στο μυαλό η στιγμη του ατυχήματος.
10
Eythalia G 9 Ιουλίου 2021
Eythalia G 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Οι στρατηγικές του κ. Μπατάκη και ήταν αποτελεσματικές και με βοήθησαν να ξεπεράσω τις δυσκολίες και τα εμπόδια που αντιμετώπιζα στην οικογένειά μου και ιδιαίτερα στη παρακολούθηση των δραστηριοτήτων των παιδιών μου (4 και 7 χρονών). Ημουν πολύ αγχωμένη με την σωστή ανατροφή των παιδιών μου. Ως θεραπευτής, ο κ. Μπατάκης με βοήθησε να βλέπω τις καθημερινές δυσκολίες ως προκλήσεις που με πάνε μπροστά. Το ίδιο και στα καθημερινά προβλήματα που καμιά φορά δημιουργούνται στη δουλειά μου ή στις κοινωνικές σχέσεις μου, προσπαθώ να αντιμετωπίζω τα πράγματα με πιο ανοικτό μυαλό και με λιγότερο άγχος . Μου έκανε εντύπωση η εφευρετικότητά του και το χιούμορ του κ. Μπατάκη προκειμένου να με κάνει να καταλάβω πράγματα για τον εαυτό μου και τους άλλους και να αποκτήσω νέες δεξιότητες διαχείρισης του άγχους μου υπομονετικά. Είναι ένας αρκετά καλλιεργημένος επιστήμονας κι έμπειρος ψυχοθεραπευτής που διαθέτει ευχέρεια λόγου και είναι υποστηρικτικός με ένα δικό του αυθεντικό στυλ. Η όλη εμπειρία είναι εξαιρετικά ικανοποιητική τόσο σε συναισθηματικό όσο και διανοητικό επίπεδο και πιστεύω ότι αφού βοήθησε εμένα, μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά όποιον άνθρωπο του εμπιστευτεί το πρόβλημά του και γι αυτό τον συνιστώ ανεπιφύλακτα. Οι συνεδρίες έγιναν όλες διαδικτυακά λόγω απόστασης (κατοικώ εκτός Ελλάδας)
10
Γεώργιος Σ 7 Ιουλίου 2021
Γεώργιος Σ 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Συνάντησα τον κ. Μπατάκη και από την 1η μέρα κιόλας πραγματικά με βοήθησε. Έπειτα από περίπου 1 χρόνο εβδομαδιαίες συναντήσεις, θα έλεγα ότι ήταν από τις καλύτερες αποφάσεις που έχω πάρει, να ζητήσω βοήθεια από έναν καταρτισμένο Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπευτή. Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για εμένα σε ζητήματα προσωπικών σχέσεων, αλλά και καθαρά προσωπικά, ήταν η βέλτιστη λύση. Θέλω ειλικρινά να τον ευχαριστήσω γιατί όχι μόνο οι συναντήσεις μας με έκαναν να αισθάνομαι καλύτερα, αλλά ή μέθοδος και η επαγγελματική του εμπειρία, μου χάρισαν έναν νέο τρόπο να βλέπω τον εαυτό μου και τα πράγματα που συμβαίνουν στην καθημερινότητα. Αξιόλογος και Επαγγελματίας που συστήνω ανεπιφύλακτα.
10
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Λ 30 Ιουνίου 2021
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Λ 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Ο κ. Μπατάκης με βοήθησε να ξεπεράσω ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και να αλλάξω ριζικά τη ζωή μου.Διακρίνεται για τον επαγγελματισμό, την επιστημονική προσέγγιση και τη βαθιά γνώση του αντικειμένου του.Από την πρώτη κιόλας συνεδρία ένιωσα εμπιστοσύνη. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.
10
Κλεοπάτρα Ζ 28 Ιουνίου 2021
Κλεοπάτρα Ζ 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Με βοήθησε πολύ μετά από μια δύσκολη εμπειρία στη ζωή μου (πένθος) , να επαναπροσδιορίσω τον εαυτό μου , να βρω τις ισορροπίες μου και να συνεχίσω τη ζωή μου . Όταν ξεκίνησα δεν ήμουν σε θέση να εκτελέσω ούτε κάποιες καθημερινές λειτουργίες . Mε τη βοήθεια του προχωρήσαμε μαζί και πλέον αφού διαχειρίστηκα τον ύφαλο του πένθους, πλέον διαχειριζόμαστε κάποια άγχη της καθημερινότητας.Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα . Είναι επιστήμονας και άνθρωπος.
ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Πληροφορίες Γραφείου

 • Πανεπιστημίου 39, Εξάρχεια, Αττική

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Πτυχίο Ψυχολογίας Θετικής Κατεύθυνσης BSc/Msc/Dip, Human Sciences, Bedfordshire University, London
 • Μεταπτυχιακές Σπουδές, Ψυχανάλυση, Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου (Bedfordshire, Brunel)
 • Εκπαίδευση, Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική προσέγγιση
 • Δίπλωμα εξειδίκευσης Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Συμβουλευτικής της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης
 • Μετεκπαίδευση στην Κλινική Ψυχοπαθολογία "Παναγιώτης Ουλής", Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.), ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής, iδιωτικό γραφείο, Εξάρχεια
 • Διδάσκων, Ψυχοπαθολογία, Διατροφή και Στατιστική Ανάλυση, Πανεπιστήμιο Κρήτης
 • Ψυχολόγος, Δημόσιες και ιδιωτικές δομές Ψυχικής Υγείας (BeFrienders London, Πανελλαδική Ένωση για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και την Επαγγελματική Επανένταξη, Δημοτικό Ιατρείο Δήμου Αθηναίων κ.α.)
 • Γνωσιακός - Συμπεριφορικός Ψυχοθεραπευτής, Ιδιωτικό Γραφείο, 2006
 • Ψυχοθεραπευτής, 1ο Δημοτικό Ιατρείο, Δήμος Αθηνών, 2017-2019

ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

 • Ιδρυτικό μέλος της psydesk.org

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

 • Συμμετοχή σε πλήθος συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό με εισηγήσεις που άπτονται της ψυχοθεραπευτικής πρακτικής και του e-Health

Ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις

 • ΜΕΛΕΤΕΣ:
 • Συσχέτιση χρόνου απόκρισης και συμπτωματολογίας στο ψυχομετρικό εργαλείο SCL90-R
 • Η επίδραση της Γνωσιακής-Συμπεριφοριστικής θεραπείας σε δομές του εγκεφάλου
 • Μια εισαγωγή στην νευρο-ανάδραση (EEG) και στη χρήση εξατομικευμένων θεραπευτικών πρωτοκόλλων
 • Εφαρμόζοντας τη θεωρία των προσωπικών κατασκευών του Kelly: Το εννοιολογικό πλέγμα ως καταλυτής στη συμβουλευτική του Επαγγελματικού Προσανατολισμού
 • CBTWebHelper: Ένα ευπροσάρμοστο διαδικτυακό εργαλείο για την παρακολούθηση της προόδου του ασθενούς και τη διαμόρφωση ερευνητικών προτάσεων
 • Συγγραφέας του βιβλίου: "Θυμός: Γίνε Επιστήμονας του Εαυτού σου"

Μέτρα προστασίας κατά της COVID-19

Παρακάτω θα δεις τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού στους χώρους παροχής υπηρεσιών υγειάς. Ο Μπατάκης Μιχάλης τα ακολουθεί πιστά.

sync iconΑυστηροί έλεγχοι

Οι εισερχόμενοι στον χώρο ελέγχονται για συμπτώματα COVID-19. To προσωπικό υποβάλλεται τακτικά σε τεστ. Αν κάποιος εμφανίσει συμπτώματα απομονώνεται για να μην έρθει σε επαφή με άλλους.

sync iconΠροστατευτικός εξοπλισμός

Όλοι φορούν προστατευτικές μάσκες εκτός από τα παιδιά κάτω των 2 ετών. Επιπρόσθετα, το προσωπικό χρησιμοποιεί προστατευτικό εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των θεραπειών.

sync iconΚαθαρισμός και απολύμανση

Όλοι οι χώροι καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά. Έχουν επίσης επαρκή εξαερισμό. Το προσωπικό απολυμαίνει τα χέρια του πριν και μετά την επαφή με κάθε ασθενή.

sync iconΤήρηση αποστάσεων

Το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στον χώρο είναι εμφανώς περιορισμένο, ενώ ταυτόχρονα τηρείται απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των ασθενών.

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ