Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Το Σύγχρονο Κέντρο Ψυχοδυναμικής Ψυχοθεραπείας Ψυχόπλευση βρίσκεται στην Αθήνα. Η διεπιστημονική ομάδα του κέντρου αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους στο χώρο της ψυχικής υγείας ειδικούς (Ψυχιάτρους, Ψυχολόγους, εξειδικευμένους Ψυχοθεραπευτές και κλινικούς Διατροφολόγους) έχοντας τη δυνατότητα να παρέχει στο χώρο της εξατομικευμένες υπηρεσίες σε κάθε θεραπευτικό αίτημα, σεβόμενοι και τηρώντας τους Κανόνες Ηθικής και Δεοντολογίας και εποπτεύονται από διαπιστευμένους επόπτες. Επιστημονικός υπεύθυνος του κέντρου είναι ο Δρίτσουλας Ιωάννης ο οποίος έχει σπουδάσει Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας και είναι τελειόφοιτος φοιτητής Ψυχολογίας. Έχει ολοκληρώσει την μεταπτυχιακή του ειδίκευση στη Σχεσιακή Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία (ΙΣΟΨ) και είναι υπό εκπαίδευση στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης στην ομαδική θεραπεία του διεθνούς μοντέλου διαπροσωπικής διάδρασης Irvin Yalom στο ΙΣΟΨ καθώς και σε συνεχιζόμενη ατομική αλλά και ομαδική εποπτεία από τον διευθυντή του ΙΣΟΨ. Επίσης, έχει εξειδικευτεί στην Οριακή Διαταραχή Προσωπικότητας μέσω της επικέντρωσης στο μοντέλο παρέμβασης της Διαλεκτικής Συμπεριφορικής Θεραπείας και είναι υπό εκπαίδευση στη Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία (EFT) και στην Master Practitioner in Eating Disoders του ΚΕΑΔΔ. Ακόμα, στο πλαίσιο της δια βίου μάθησης, έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια σχετικά με την ψυχοπαθολογία, την διάγνωση και τις θεραπευτικές τεχνικές στο ΕΚΠΑ και στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ακόμη, είναι ιδρυτικό μέλος του Σύγχρονου Κέντρου Ψυχοδυναμικής Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής «Ψυχόπλευση», άλλα και της διαδικτυακής πλατφόρμας Therapyspace. Μερικά από τα ζητήματα ψυχικής υγείας που μπορείτε να «εξερευνήσετε» στην Ψυχόπλευση είναι: άγχος, κατάθλιψη, εθισμοί, συν-εξάρτηση, σχηματισμός και διατήρηση δυσλειτουργικών σχέσεων, χαμηλή αυτοεκτίμηση, γενικό αίσθημα ανησυχίας και ζωή χωρίς νόημα, πένθος, σωματική και σεξουαλική κακοποίηση, τραύμα, αυτοτραυματισμός, θέματα φύλου και σεξουαλικότητας κ.ά. Το ταξίδι σας με το «καράβι» της Ψυχόπλευσης θα φροντίσουν να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλές για εσάς. Σε ήρεμα «νερά» όπου τα ζητήματά σας θα διερευνηθούν με απόλυτη εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα και σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους άνετους και φιλόξενους. Πιστεύουν ότι ένα καλό περιβάλλον συμβάλει τα μέγιστα στη θεραπεία. Σε όλο το θεραπευτικό σας ταξίδι θα σας βοηθήσουν να δείτε την τρέχουσα κατάσταση σας με άλλο φως, βάθος και σαφήνεια, να αλλάξετε παλιές και άχρηστες πεποιθήσεις και συναισθήματα για τον εαυτό σας και την ζωή σας.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση
Δυνατότητα πληρωμής με κάρτα στο ιατρείο

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

10

Από 2 αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις από 2 ασθενείς
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10
Έμπειρος & καταρτισμένος
10
Συνεπής
10
Προσιτός & φιλικός
10
 • Όλες (2)
 • Θετικές (2)
 • Ουδέτερες (0)
 • Αρνητικές (0)
10.0
Ιωάννης Δ 29 Μαρτίου 2022
Ιωάννης Δ Μέλος από 22 Μαρτίου 2022 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Οργανωμένο κέντρο με συνέπεια. Ο ψυχολόγος με δέχτηκε στην προκαθορισμένη ώρα και στην αρχή μου πήρε ένα ιστορικό υγείας. Στην συνέχεια μιλήσαμε για το θέμα που με απασχολεί. Έφυγα ανακουφισμένος και πιο αισιόδοξος. Ο χώρος ζεστός και φιλόξενος. Το προτείνω ανεπιφύλαχτα.
10.0
Ζωή Ν 21 Φεβρουαρίου 2022
Ζωή Ν Μέλος από 14 Φεβρουαρίου 2022 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την πρώτη μου ατομική συνέδρια στο κέντρο Ψυχόπλευση. Ο ψυχοθεραπευτής ήταν συνεπης στην ώρα του ραντεβού μας και μου προκάλεσε πολύ θετική εντυπωση. Φάνηκε να έχει εμπειρία στο αντικειμενο κάτι που μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Κατανόησε πλήρως το αίτημα με βάση το οποίο ξεκίνησα ψυχοθεραπεία και έδειξε ενσυναίσθηση.

Πρόσβαση

 • Λ. Κηφισίας 23, Αμπελόκηποι , Αττική
  Parking
  • Δεν διαθέτει parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα
  Μετρητά

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Συγκινισιακά Εστιασμένη Θεραπεία EFT, EFT Greek Network, (υπό εκπαίδευση)
 • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Ομαδική Ψυχοθεραπεία κατά Irvin Yalom & τα Σχεσιακά Δυναμικά της Ομάδος, (ΙΣΟΨ), (υπό εκπαίδευση)
 • Diploma Master Practitioner In Eating Disorders & Obesity, Εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές, (ΚΕΑΔΔ), (υπό εκπαίδευση)
 • Μεταπτυχιακή ειδίκευση στη Σχεσιακή Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία, Ινστιτούτο Σχεσιακής & Ομαδικής Ψυχοθεραπείας (ΙΣΟΨ) Δίπλωμα Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας, Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής
 • Πτυχίο Ψυχολογίας, Canterbury Christ Church University

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ψυχολόγος, Σύγχρονο Κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας "Ψυχόπλευση", Αμπελόκηποι
 • δρυτής και ψυχοθεραπευτής στην Ψυχόπλευση (Σύγχρονο Κέντρο
 • Ψυχοδυναμικής Ψυχοθεραπείας)
 • Ιδρυτής και Επιστημονικά Υπεύθυνος του Therapy Space (on line Psychotherapy & Counseling)

Μέλος συλλόγων

 • Ελληνικής Εταιρίας Συμβουλευτικής (ΕΕΣ)
 • Ευρωπαϊκής Εταιρίας Συμβουλευτικής (EAC)
 • International Association for Relational Psychoanalysis and Psychotherapy (IARPP)
 • American Group Psychotherapy Association (AGPA)

Συμμετοχή σε συνέδρια

 • Ομιλητής στο 1ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Σχεσιακής Ψυχανάλυσης και Ομαδικής Ψυχοθεραπείας
 • Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα πιστοποιημένα σεμινάρια του ΕΚΠΑ και του Πανεπιστημίου Αιγαίου
 • 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Βόλος
 • Διημερίδα Ελληνικής Εταιρίας Συμβουλευτικής με θέμα: «Φόβος: Ατομικός - Συλλογικός»
 • Διεθνές Συνέδριο με θέμα: «Σεξουαλική Κακοποίηση Παιδιών: Τα Επόμενα Βήματα για την Ολιστική Στήριξη των Παιδιών» Το Χαμόγελο του Παιδιού
 • 1ο International Conference on Children’s Well-being: «Children’s Well-Being and Persectives on its Enhancement», Panteion University
 • IARPP 17 International Conference «Imagining with Eyes Wide Open», Relational Journeys, Tel Aviv Israel
 • Συμπόσιο Ελληνικής Εταιρίας Ψυχανάλυσης και Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας. «Εργαζόμενοι ψυχαναλυτικά την εποχή του κορωνοϊόυ», ΕΕΨΨ
 • Σεμινάριο «Fight Against Racism, Xenophobia, Homophobia and Transphobia» Φορέας: Human Rights Education for Legal Professionals (Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο)
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Σύγχρονο Κέντρο Ψυχοδυναμικής Ψυχοθεραπείας Ψυχόπλευση έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Σύγχρονο Κέντρο Ψυχοδυναμικής Ψυχοθεραπείας Ψυχόπλευση?