Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Γιατί είναι η κατάλληλη για εσένα

Η Σαρρή Σύλβα είναι Ψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Χολαργό. Είναι απόφοιτη Ψυχολογίας του Bedfordshire University και πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Κέντρο Επαγγελματικής Προεργασίας του Αιγινήτειου νοσοκομείου, όπου ασχολήθηκε με ασθενείς με ψυχωτικές διαταραχές και έντονες διαταραχές της διάθεσης. Στη συνέχεια, απέκτησε το μεταπτυχιακό της δίπλωμα πάνω στη Βιομηχανική και Οργανωσιακή Ψυχολογία στο University of New Haven της Αμερικής, όπου ειδικεύτηκε στη Βιομηχανική και Οργανωσιακή Ψυχολογία. Εκπαιδεύτηκε στη Συνθετική Συστημική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία η οποία πραγματοποιήθηκε στο Εργαστήρι Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, ασχολήθηκε με τη δημιουργική απασχόληση ατόμων με προβλήματα άνοιας και Alzheimer στο Kέντρο Hμέρας Houton Riges της Αγγλίας. Επίσης, συμμετείχε σε σεμινάριο με σκοπό την επιμόρφωση προσωπικού μεγάλης γνωστής εταιρίας υπό την αιγίδα της Develop Hellas Ανθρώπινοι Πόροι και έχει παρακολουθήσει πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια σε τομείς, όπως οι οι ψυχοσωματικές ασθένειες, οι ανθρώπινες σχέσεις, το άγχος, το παιδικό ιχνογράφημα, οι χρόνιες παθήσεις, τα μεταδιδόμενα νοσήματα, η σεξουαλική κακοποίηση, ο επαγγελματικός προσανατολισμός και οι μαζικές καταστροφές. Υπήρξε συντονίστρια σε πολλά σεμινάρια, θεωρητικά και βιωματικά, με ποικίλα θέματα σχετικά με τον άνθρωπο, την υγεία και τις ανθρώπινες σχέσεις. Ακόμη, εργάστηκε ως Ψυχολόγος στη Status Merimna παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη σε άτομα που υπέφεραν από τροχαίο ατύχημα, μετατραυματικό στρες, πένθος και παραπληγία/τετραπληγία, στο Δήμο Άνοιξης υποστηρίζοντας ψυχολογικά άτομα με προβλήματα σχέσεων, συμπεριφοράς και υγείας και στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση PRAKSIS, όπου υποστήριζε αλλοδαπούς με προβλήματα ένταξης και προσαρμογής. Παράλληλα, έχει ασχοληθεί με τη δημιουργική απασχόληση παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες στο Ψυχολογικό Κέντρο ΑΡΣΗ. Από το 2007, συνεργάζεται με την εταιρία υποστήριξης εργαζομένων Hellas Employee Assistance Programs (EAP), στην οποία προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη στους εργαζόμενους των εταιριών προκειμένου να τους βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην προσωπική και οικογενειακή τους ζωή. Τέλος, αρθρογραφεί στα ιατρικά portal "Ygeiaonline" και ο "Δρόμος για την Θεραπεία".

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

 • Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία
 • Ατομική ψυχοθεραπεία
 • Ομαδική ψυχοθεραπεία

Υπηρεσίες - Κόστος

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δυνατότητα πληρωμής με κάρτα στο ιατρείο
Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Πληροφορίες Γραφείου

 • Φανερωμένης 1Α, Χολαργός, Αττική

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Μεταπτυχιακό, Βιομηχανική & Οργανωσιακή Ψυχολογία, University of New Haven, Αμερική
 • Πτυχίο Ψυχολογίας, Bedfordshire University, UK, 1999 - 2002
 • Εκπαίδευση, Συνθετική Συστημική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία, Εργαστήρι Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 • Ψυχολόγος, Ιδιωτικό Γραφείο, 2007 ως σήμερα
 • Πρακτική, ασθενείς με ψυχωτικές διαταραχές και έντονες διαταραχές της διάθεσης, Κέντρο Επαγγελματικής Προεργασίας, Αιγινήτειο Νοσοκομείο
 • Δημιουργική απασχόληση ατόμων με προβλήματα Άνοιας και Αλζχάιμερ, κέντρο ημέρας Houton Riges, Αγγλία
 • Ψυχολόγος, δημόσιοι & ιδιωτικοί φορείς & ΜΚΟ
 • Συνεργάτης, Υποστήριξη εργαζομένων προκειμένου να τους βοηθήσει να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην προσωπική και οικογενειακή τους ζωή, Hellas Employee Assistance Programs (EAP)

ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

 • Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων
 • Hellas EAP

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

 • Σεμινάριο, επιμόρφωση προσωπικού μεγάλης γνωστής εταιρίας, Develop Hellas Ανθρώπινοι Πόροι
 • Παρακολούθηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων, οι Ανθρώπινες Σχέσεις, οι Ψυχοσωματικές Ασθένειες, το Άγχος, οι Χρόνιες Παθήσεις, τα Μεταδιδόμενα Νοσήματα, η Σεξουαλική Κακοποίηση, το Παιδικό Ιχνογράφημα, ο Επαγγελματικός Προσανατολισμός & οι Μαζικές Καταστροφές
 • Συντονίστρια σε σεμινάρια, θεωρητικά και βιωματικά, με ποικίλα θέματα που αφορούν στον άνθρωπο, την υγεία & τις ανθρώπινες σχέσεις

Ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις

 • Αρθρογραφία στα ιατρικά portal Ygeiaonline & ο Δρόμος για την Θεραπεία

Μέτρα προστασίας κατά της COVID-19

Παρακάτω θα δεις τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού στους χώρους παροχής υπηρεσιών υγειάς. Η Σαρρή Σύλβα τα ακολουθεί πιστά.

sync iconΑυστηροί έλεγχοι

Οι εισερχόμενοι στον χώρο ελέγχονται για συμπτώματα COVID-19. To προσωπικό υποβάλλεται τακτικά σε τεστ. Αν κάποιος εμφανίσει συμπτώματα απομονώνεται για να μην έρθει σε επαφή με άλλους.

sync iconΠροστατευτικός εξοπλισμός

Όλοι φορούν προστατευτικές μάσκες εκτός από τα παιδιά κάτω των 2 ετών. Επιπρόσθετα, το προσωπικό χρησιμοποιεί προστατευτικό εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των θεραπειών.

sync iconΚαθαρισμός και απολύμανση

Όλοι οι χώροι καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά. Έχουν επίσης επαρκή εξαερισμό. Το προσωπικό απολυμαίνει τα χέρια του πριν και μετά την επαφή με κάθε ασθενή.

sync iconΤήρηση αποστάσεων

Το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στον χώρο είναι εμφανώς περιορισμένο, ενώ ταυτόχρονα τηρείται απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των ασθενών.

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ