Επίλεξε την περιοχή σου και δες τους γιατρούς που είναι κοντά σου.

Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Σύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥ Επίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Χρησιμοποίησε τα φίλτρα για να βρεις τον πιο εξειδικευμένο γιατρό για σένα!

Περιγραφή

Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να κατανοήσετε τα ζητήματα που σας δυσκολεύουν, να αποκτήσετε ανακούφιση από τα παρόντα συμπτώματα και να αναπτύξετε δεξιότητες για να αντιμετωπίσετε μελλοντικά προβλήματα. Πιστεύω βαθύτατα στη σύνδεση μυαλού – σώματος με αποτέλεσμα όποιες βελτιώσεις στη ψυχολογική σας ευημερία να μεταφράζονται αυτόματα και σε σωματική ευεξία. Βασισμένη στο γεγονός ότι ο πιο σημαντικός παράγοντας για μία επιτυχημένη εξέλιξη οποιασδήποτε μορφής ομιλητικής θεραπείας είναι η ποιότητα της σχέσης μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου, στόχος μου είναι να προσφέρω έναν ασφαλή και εμπιστευτικό χώρο όπου θα μπορείτε να μιλήσετε ελεύθερα, να εξετάσετε σε βάθος και να αναπτυχθείτε. Η εκπαίδευσή μου σε ένα ευρύ φάσμα ομιλητικών θεραπειών και προσεγγίσεων, μου δίνει τη δυνατότητα να εξετάζω τις δυσκολίες ενός ατόμου από μία σειρά διαφορετικών προοπτικών και να προσφέρω θεραπεία βασισμένη όχι μόνο στις ανάγκες του ατόμου αλλά και σε τρέχουσες επιστημονικές μελέτες.

περισσότερα

Φωτογραφίες γραφείου

Υπηρεσίες

2

Προτάσεις

135 €
Μία συνεδρία δωρεάν
Από 15/12/2016 έως 23/08/2017
Περιλαμβάνει: Κόστος συνεδρίας, Συνεδρία ζεύγους, Ψυχοθεραπεία μέσω Skype, Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, Ψυχολογική υποστήριξη, Ατομικές συνεδρίες εφήβων, Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία Εφήβων & Γονέων , Συμβουλευτική – Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων , Mentoring / Coaching, Συμβουλευτική γονέων, Σεξοθεραπεία, Διαταραχή σωματικών συμπτωμάτων, Διαταραχές πρόσληψης τροφής , Διαχείριση θυμού, Συμβουλευτική και υποστηρικτική θεραπεία σε θέματα πένθους, Υποστηρικτική θεραπεία για διακοπή καπνίσματος, Διακοπή καπνίσματος, Εκπαίδευση στη διεκδικητική συμπεριφορά, Βελτίωση αυτοεκτίμησης - αυτοεικόνας, Διαταραχές άγχους/ κρίσεις πανικού, Διαταραχές διάθεσης/κατάθλιψη- μελαγχολία/πένθος, Θέματα υπαρξιακά όπως απώλεια- μοναξιά- έλλειψη στόχων και προσανατολισμού, Συμβουλευτική και υποστηρικτική θεραπεία σε θέματα αλκοόλ

Στην περίπτωση που αποφασίσετε να ξεκινήσετε θεραπεία,προπληρώνοντας το ποσό λαμβάνετε την τέταρτη συνεδρία δωρεάν, για τον 1ο μήνα της θεραπείας σας.

Ισχύει για: Γαυρίου 4, Βάρη
ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

Βιογραφικό - Στρατηγάκη Νικολίνα Ε.

ΣΠΟΥΔΕΣ
  • Απέκτησε το BSc (Hons) στην Ψυχολογία από το πανεπιστήμιο της Ουαλίας, και προχώρησε με τις σπουδές τις αποκτώντας το Post Graduate Certificate και το MSc στη Συμβουλευτική Ψυχολογία, στα πανεπιστήμια του Σίτι, Λονδίνου (City) και Αν. Λονδίνου (UEL) αντίστοιχα, και το Certificate στο Personal Life Coaching από το Coaching Academy στην Αγγλία.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
  • Αφού δούλεψε για 5 χρόνια στο Λονδίνο ως Ψυχολόγος σε σημαντικούς οργανισμούς, όπως τη ΜΚΟ Mind, επέστρεψε στην Αθήνα όπου και ξεκίνησε να δουλεύει ιδιωτικά. Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας, έχει δουλέψει με ένα ευρύ φάσμα ατόμων με ποικίλες συναισθηματικές δυσκολίες, βοηθώντας τους να υπερνικήσουν τις καθημερινές τους δυσκολίες και να αποκτήσουν ένα αυξημένο αίσθημα ικανοποίησης και ελέγχου της ζωής τους. Γράφει άρθρα, δίνει ομιλίες και είναι εισηγήτρια σεμιναρίων και εργαστηρίων. Τα τελευταία χρόνια μεταξύ άλλων οργανώνει και διεξάγει με μεγάλη επιτυχία και Εργαστήρια Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Γονέων.
ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
  • Βρετανικός Σύλλογος Ψυχολόγων
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ
  • Τα τελευταία 14 χρόνια έχει παρακολουθήσει μία σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων και εργαστηρίων που σχετίζονται με τον κλάδο της ψυχολογίας, στα πλαίσια της ανάπτυξης, της εξέλιξης και της συνεχούς επιμόρφωσης στον τομέα αυτό.
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
  • Αγγλικά άπταιστα

Αξιολογήσεις ασθενών - Στρατηγάκη Νικολίνα Ε.

Επαληθευμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς
που επισκέφθηκαν τον επιστήμονα υγείας μέσω Doctoranytime.
9,9
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
10,0
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
10,0
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
9,2
ΣΥΝΕΠΗΣ
10,0
ΦΙΛΙΚΟΣ & ΑΜΕΣΟΣ
9,8
5 ασθενείς
προτείνουν τον ειδικό
5 αξιολογήσεις
ασθενών
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
ΦΙΛΙΚΟΣ & ΑΜΕΣΟΣ
9,4
3 2

Νιώθεις άνετα μαζί της, σε ακούει προσεκτικά. Επιπλέον, χώρος που γίνονται οι συνεδρίες είναι πολύ όμορφα διαμορφωμένος και σε βοηθάει να χαλαρώσεις.

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
ΦΙΛΙΚΟΣ & ΑΜΕΣΟΣ
10
1 1

Ένιωσα μεγάλη ανακούφιση από την πρώτη επίσκεψη.

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
ΦΙΛΙΚΟΣ & ΑΜΕΣΟΣ
10
1 1

Εξαιρετική.

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
ΦΙΛΙΚΟΣ & ΑΜΕΣΟΣ
9,8
1 1

Ακούει πραγματικά αυτά που της λες, μιλάει με απλά λόγια και δεν πάει να το παίξει ειδήμων με το να σου λέει τι να κάνεις και τέτοια. Νιώθεις ότι σε καταλαβαίνει απόλυτα.

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
ΦΙΛΙΚΟΣ & ΑΜΕΣΟΣ
10
1 1

Πολύ ευγενική και με έκανε να νιώσω πολύ άνετα αμέσως! Επίσης πολύ χρήσιμη η δωρεάν αναγνωριστική συνάντηση για να πάρεις μια ιδέα του τι είναι θεραπεία αν δεν έχεις ξαναπάει όπως εγώ. Σίγουρα θα συνεχίσω μαζί της.

Χάρτης

Αισθάνεσαι ότι υποφέρεις από αυτή την πάθηση;

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει

Σύνδεση στο Doctoranytime!
Για να μάθεις το κόστος πρέπει να είσαι μέλος
 
 
Να με θυμάσαι