Βρες ειδικό
Δες τη διαθεσιμότητα
Food For Health |  Δρ. Ρενάτα Μίχα & Συνεργάτες Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Food For Health |  Δρ. Ρενάτα Μίχα & Συνεργάτες Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Food For Health | Δρ. Ρενάτα Μίχα & Συνεργάτες

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Αμπελόκηποι

Αριθμός αδείας: 5197

  • real-hours icon Πραγματική διαθεσιμότητα για ραντεβού
  • Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Το Food For Health | Δρ. Ρενάτα Μίχα & Συνεργάτες εδρεύει στους Αμπελόκηπους. Η Δρ. Ρενάτα Μίχα είναι Καθηγήτρια Πανεπιστημίου και Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος. Είναι ιδρύτρια του πρότυπου Διαιτολογικού Κέντρου Food For Health, όπου μαζί με τους συνεργάτες της προσφέρουν υψηλής ποιότητας διαιτολογικές υπηρεσίες. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδάκτωρ του τμήματος Διαιτολογίας - Διατροφής του King's College London της Αγγλίας. Εν συνεχεία, εκπόνησε το μεταδιδακτορικό της και ακολούθως έλαβε θέση Λέκτορα, στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Harvard, όπου και παρέμεινε για 7 έτη, προτού μεταβεί στο Πανεπιστήμιο Tufts. Υπήρξε Διευθύντρια Έργου στην Πανελλαδική Μελέτη Διατροφής και Υγείας και Πρόεδρος του Global Nutrition Report (GNR). Σήμερα, είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Διατροφής του Ανθρώπου στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Διατροφής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Tufts των ΗΠΑ. Το κλινικό και ερευνητικό της έργο επικεντρώνεται στη διερεύνηση της επίδρασης της διατροφής στην υγεία του ανθρώπου, καθώς και στη διαμόρφωση εθνικής διατροφικής πολιτικής και στρατηγικών παρέμβασης.  Έχει λάβει πολυάριθμες υποτροφίες και διακρίσεις κυρίως από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) της Αμερικής και είναι επίτιμο μέλος της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας. Έχει περισσότερες από 200 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, όπως New England Journal of Medicine, Lancet, British Medical Journal, Circulation, Plos Medicine, κ.α., με περισσότερες από 100,000 αναφορές. Η Δρ. Μίχα εξειδικεύεται σε καρδιομεταβολικά νοσήματα, όπως παχυσαρκία, διαβήτη, υπέρταση, δυσλιπιδαιμίες και νοσήματα της καρδιάς.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εμπειρία

  • Δίαιτα και διατροφή
  • Παιδική διατροφή
  • Αθλητική διατροφή
  • Σακχαρώδης διαβήτης
  • Κλινική διαιτολογία
  • Διατροφικές διαταραχές
  • Παχυσαρκία & μεταβολισμός
  • Εγκυμοσύνη - θηλασμός

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Πρόσβαση και ραντεβού

  • Food For Health | Δρ. Ρενάτα Μίχα & Συνεργάτες, Λεωφ. Αλεξάνδρας 192Β, Αμπελόκηποι , Αττική
    Μετρό
    • 60m ΑΜΠΕΛΌΚΗΠΟΙ
    • 840m ΠΑΝΌΡΜΟΥ
    • 990m ΜΈΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΉΣ
    Λεωφορείο
    • 40m ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ
    • 110m ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
    • 250m ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
    Parking
    • 440m EASY PARKING
    • 700m ΜΕΓΆΡΟ ΜΟΥΣΙΚΉΣ ΑΘΗΝΏΝ
  • Τρόποι πληρωμής

    Πληρωμή με κάρτα
    Μετρητά

    Πολιτική διαχείρισης ραντεβού

    • Πληρωμή στο γραφείο
      Κατά την επίσκεψη μπορείς να διαλέξεις τον τρόπο πληρωμής ανάμεσα από τις παραπάνω επιλογές.
    • Ακύρωση
      Μπορείς να ακυρώσεις το ραντεβού σου μέχρι 3 ώρες πριν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις την πολιτική ακύρωσης.

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

  • Μεταδιδακτορικό στη Διατροφή και Επιδημιολογία, Σχολή Δημόσιας Υγείας, Πανεπιστήμιο Harvard (2008 - 2011)
  • Διδακτορικό στη Δημόσια Υγεία και Διατροφή, Σχολή Επιστημών Υγείας & Ιατρικής, King’s College London, Πανεπιστήμιο Λονδίνου (2004 - 2008)
  • Πτυχίο Κλινικής Διαιτολογίας/ Διατροφής, Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο (1999 - 2004)

Επαγγελματική εμπειρία

  • Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Πρότυπο Διαιτολογικό Κέντρο, Food For Health - Δρ. Ρενάτα Μίχα & Συνεργάτες (2018)
  • Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Διατροφής του Ανθρώπου, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (2021)
  • Πρόεδρος, Global Nutrition Report, Αγγλία (2019 - 2023)
  • Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Διατροφής και Επιδημιολογίας, Σχολή Επιστήμης Διατροφής και Διατροφικής Πολιτικής, Πανεπιστήμιο Tufts, Αμερική (2017)
  • Επίκουρη Καθηγήτρια Διατροφής και Επιδημιολογίας, Σχολή Επιστήμης Διατροφής και Διατροφικής Πολιτικής, Πανεπιστήμιο Tufts, Αμερική (2014 - 2017)
  • Λέκτορας Διατροφής και Επιδημιολογίας, Σχολή Δημόσιας Υγείας, Πανεπιστήμιο Harvard, Αμερική (2011 - 2015)

Μέλος συλλόγων

  • Αμερικάνικη Καρδιολογική Εταιρεία, Fellow of the American Heart Association (FAHA)
  • Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων - Διατροφολόγων
  • Tufts Food is Medicine Institute

Συμμετοχή σε συνέδρια

  • World Health Organisation, Informal Member State briefing on Nutrition for Growth Summit and update on the UN Food Systems Summit Global Nutrition Report – Nutrition Accountability Framework, Online Event (2021)
  • Borlaug Dialogue Panel | Safe, Affordable, Nutritious Food Year Round: Global Aspirations to Local Application for Nutrition. The World Food Prize Foundation, Online Event (2020)
  • 2018 Global Nutrition Report: The State of Global Nutrition Committee on World Food Security (CFS) 46 Event – UN Food and Agriculture Organization (FAO), Rome, Italy (2019)
  • Dietary Policies to Improve Cardiometabolic Health in the US. CDC’s Nutrition and Obesity Policy Research and Evaluation Network (NOPREN), Center for Disease Control and Prevention, US (2017)
  • 12th National Conference of Nutrition and Dietetics, Introduction to the Hellenic National Health and Nutrition Examination Survey (HNHANES), Athens, Greece (2013)
  • 16th Symposium on Atherosclerosis and Related Risk Factors, "The Optimal Diet to Prevent Cardiovascular Disease: What is the Role of Saturated Fat?", Greek Heart Foundation (ELIKAR), Athens, Greece (2012)
  • 37th Annual Panhellenic Medical Conference, "MTX Use and Risk of Cardiovascular Disease: a Systematic Review and Meta-analysis", Athens, Greece (2012)
  • Annual Dietitians of Canada National Conference, "The Optimal Diet to Prevent Cardiovascular Disease: What is the Role of Saturated Fat?", Edmonton, Alberta, Canada (2011)
  • 51st Annual American Heart Association Conference, "MTX Use and Risk of Cardiovascular Disease: a Systematic Review and Meta-analysis", Physical Activity and Metabolism, Atlanta, GA, US (2011)
  • Annual Dietitians of Canada National Conference, Edmonton, "The Optimal Diet to Prevent Cardiovascular Disease: What is the Role of Saturated Fat?", Alberta, Canada (2011)

Ξένες γλώσσες

  • Αγγλικά
  • Ελληνικά

Ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις

  • Ενδεικτικές Δημοσιεύσεις:
  • Karageorgou D, Lara-Castor L, Padula de Quadros V, Ferreira de Sousa R, Holmes BA, Ioannidou S, Mozaffarian D, Micha R. Harmonising dietary datasets for global surveillance: methods and findings from the Global Dietary Database. Public Health Nutr 2024 27(1):e47. doi: 10.1017/S1368980024000211.
  • Kim DD, Wang L, Lauren BN, Liu J, Marklund M, Lee Y, Micha R, Mozaffarian D, Wong JB. Development and Validation of the US Diabetes, Obesity, Cardiovascular Disease Microsimulation (DOC-M) Model: Health Disparity and Economic Impact Model. Med Decis Making 2023 43(7-8):930-948. doi: 10.1177/0272989X231196916.
  • Lara-Castor L, Micha R, Cudhea F, Miller V, Shi P, Zhang J, Sharib JR, Erndt-Marino J, Cash SB, Mozaffarian D; Global Dietary Database. Sugar-sweetened beverage intakes among adults between 1990 and 2018 in 185 countries. Nat Commun 2023 14(1):5957. doi: 10.1038/s41467-023-41269-8.
  • Miller V, Webb P, Cudhea F, Zhang J, Reedy J, Shi P, Erndt-Marino J, Coates J, Micha R, Mozaffarian D; Global Dietary Database. Children's and adolescents' rising animal-source food intakes in 1990-2018 were impacted by age, region, parental education and urbanicity. Nat Food 2023 4(4):305-319. doi: 10.1038/s43016-023-00731-y.
  • Miller V, Micha R, Choi E, Karageorgou D, Webb P, Mozaffarian D. Evaluation of the Quality of Evidence of the Association of Foods and Nutrients With Cardiovascular Disease and Diabetes: A Systematic Review. JAMA Netw Open. 2022 Feb 1;5(2):e2146705. doi: 10.1001/jamanetworkopen.2021.46705.
  • Liu J, Mozaffarian D, Sy S, Lee Y, Wilde E, Abrahams-Gessel S, Gaziano T, Micha R. “Health and economic impacts of the national menu calorie labeling law in the United States: a microsimulation study”. Circulation Cardiovascular Quality and Outcomes 2020 doi: 10.1161/CIRCOUTCOMES.119.006313.
  • Liu J, Rehm CD, Shi P, McKeown NM, Mozaffarian D, Micha R. “A comparison of different practical indices for assessing carbohydrate quality among carbohydrate-rich processed products in the US”. PLoS One 2020 15(5):e0231572. doi: 10.1371/journal.pone.0231572.
  • Lee Y, Mozaffarian D, Sy S, Liu J, Wilde P, Marklund M, Abrahams-Gessel S, Gaziano T, Micha R. “Health impact and cost-effectiveness of volume, tiered, and absolute sugar content sugar-sweetened beverage tax policies in the US: a micro-simulation study”. Circulation 2020. doi: 10.1161/CIRCULATIONAHA.119.042956.
  • Jardim TV, Mozaffarian D, Abrahams-Gessel S, Sy S, Lee Y, Liu J, Huang Y, Rehm C, Wilde P, Micha R*, Gaziano TA*, “Cardiometabolic disease costs associated with suboptimal diet in the United States: A cost analysis based on a microsimulation model” PLoS Medicine 2019 16(12):e1002981. doi: 10.1371/journal.pmed.1002981.
  • Huang Y, Pomeranz J, Wilde P, Capewell S, Gaziano T, O'Flaherty M, Kersh R, Whitsel L, Mozaffarian D, Micha R. “Adoption and Design of Emerging Dietary Policies to Improve Cardiometabolic Health in the US.” Current Atherosclerosis Reports 2018 20(5):25. doi: 10.1007/s11883-018-0726-x.
  • Micha R, Karageorgou D, Bakogianni I, Trichia E, Whitsel LP, Story M, Peñalvo JL, Mozaffarian D. “Effectiveness of school food environment policies on children’s dietary behaviors: a systematic review and meta-analysis.” PLoS One 2018 13(3): e0194555. doi: 10.1371/journal.pone.0194555.
  • Micha R, Coates J, Leclercq C, Charrondiere R, Mozaffarian D. “Global dietary surveillance: data gaps and challenges.” Food Nutrition Bulletin 2018 39(2):175-205. doi: 10.1177/0379572117752986.
  • Pomeranz J, Mozaffarian D, Micha R. “The potential for federal preemption of state and local sugar-sweetened beverage taxes.” American Journal of Preventive Medicine 2017 53(5): 740-743. doi: 10.1016/j.amepre.2017.06.026.
  • Micha R, Shulkin M, Peñalvo JL, Khatibzadeh S, Singh GM, Rao M, Fahimi S, Powles J, Mozaffarian D. “Etiologic effects and optimal intakes of foods and nutrients for risk of cardiovascular diseases and diabetes: systematic reviews and meta-analyses from the Nutrition and Chronic Diseases Expert Group (NutriCoDE).” PLoS One 2017 12(4):e0175149. doi: 10.1371/journal.pone.0175149.
  • Micha R, Peñalvo J, Cudhea F, Imamura F, Rehm C, Mozaffarian D. "Association between dietary factors and mortality from heart disease, stroke, and type 2 diabetes in the United States." JAMA-Journal of American Medical Association 2017 7;317(9):912-924. doi: 10.1001/jama.2017.0947.
  • Imamura F, Micha R, Wu JH, Otto MO, Otite FO, Abioye AI, Mozaffarian D. "Effects of saturated fat, polyunsaturated fat, monounsaturated fat, and carbohydrate on glucose-insulin homeostasis: a systematic review and meta-analysis of randomised controlled feeding trials." PLoS Medicine 2016 13(7): e1002087. doi: 10.1371/journal.pmed.1002087.
  • Micha R, Khatibzadeh S, Shi P, Andrews KG, Engell RE, Mozaffarian D. "Global, regional, and national consumption of major food groups in 1990 and 2010: a systematic analysis including 266 country-specific nutrition surveys worldwide." British Med Journal-Open 2015 5(9):e008705. doi: 10.1136/bmjopen-2015-008705.
  • Micha R, Khatibzadeh S, Shi P, Fahimi S, Lim S, Andrews KG, Engell RE, Powles J, Ezzati M, Mozaffarian D. "Global, regional, and national consumption levels of dietary fats and oils in 1990 and 2010: a systematic analysis including 266 country-specific nutrition surveys." BMJ-British Medical Journal 2014 15;348:g2272. doi: 10.1136/bmj.g2272.
  • Micha R, Imamura F, Wyler von Ballmoos M, Solomon DH, Hernán MA, Ridker PM, Mozaffarian D. "Systematic review and meta-analysis of methotrexate use and risk of cardiovascular disease." American Journal of Cardiology 2011 108(9):1362-70. doi: 10.1016/j.amjcard.2011.06.054.
  • Micha R, Wallace SK, Mozaffarian D. "Red and processed meat consumption and risk of incident coronary heart disease, stroke, and diabetes mellitus: a systematic review and meta-analysis." Circulation 2010 121(21):2271-83. doi: 10.1161/CIRCULATIONAHA.109.924977.
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον ειδικό που χρειάζεται, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Food For Health | Δρ. Ρενατα Μιχα & Συνεργατες έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Συνδέσου ή κάνε εγγραφή για να συνεχίσεις
Συνδέσου ή κάνε εγγραφή για να συνεχίσεις

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

  • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
  • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
  • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
  • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected].

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Food For Health | Δρ. Ρενάτα Μίχα & Συνεργάτες?