Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Γιατί είναι η κατάλληλη για εσένα

Η Γκιρλέμη Άρια είναι Κλινικός Ψυχολόγος και υποψήφια Διδάκτωρ Κλινικής Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ με ιδιωτικό γραφείο στην Γλυφάδα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Κλινική Ψυχολογία από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επίσης, μετεκπαιδεύτηκε στο Πρόγραμμα Ιατρικής Σχολής «Διαταραχές Άγχους στα Παιδιά και Εφήβους» και «Αξιολόγηση και Αντιμετώπιση Νηπίων, Παιδιών και Εφήβων με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ)» από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και παρακολούθησε μετεκπαιδευτικό σεμινάριο στην Κλινική Ψυχοπαθολογία «Παναγιώτης Ούλης», Α΄ Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών - Αιγινήτειο Νοσοκομείο, σε συνεργασία με το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής. Διετέλεσε εξωτερικός συνεργάτης στην Μονάδα Ενδονοσοκομειακής Νοσηλείας - Παιδοψυχιατρικό Τμήμα στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» και έπειτα, εργάστηκε ως ψυχολόγος στο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών «Λόγος και Επικοινωνία». Από το 2020 έως σήμερα εργάζεται ως ψυχολόγος στο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών «Ευθυμία Λόγου» και σε Κινητές Μονάδες Ψυχικής Υγείας Βορειοανατολικών και Δυτικών Κυκλάδων της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας. Τέλος, έχει δημοσιεύσει άρθρα σε περιοδικά.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

 • Ατομική ψυχοθεραπεία
 • Κρίσεις Πανικού - Φοβίες
 • Διαταραχές άγχους και διάθεσης

Υπηρεσίες - Κόστος

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Αξιολογήσεις ασθενών

100% αξιόπιστες αξιολογήσεις

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.
10,0

από 3 αξιολογήσεις

Συνολική βαθμολογία από 3 ασθενείς
10,0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10,0
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10,0
Έμπειρος & καταρτισμένος
10,0
Συνεπής
10,0
Προσιτός & φιλικός
9,7
 • Όλες (3)
 • Υψηλές (3)
 • Ουδέτερες (0)
 • Χαμηλές (0)
10
Παναγιώτα Κ 10 Νοεμβρίου 2021
Παναγιώτα Κ 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Μία εξαιρετική ψυχολόγος! Με έκανε να νιώσω άνετα από την πρώτη συνεδρία. Αποπνέει εμπιστοσύνη και επαγγελματισμό. Είναι προσιτή, συνεπής και άμεση με εύστοχες παρατηρήσεις για τους προβληματισμούς μου. Με βοήθησε να ανοιχτώ και να αρχίσω να αγαπώ και να φροντίζω τον εαυτό μου. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον έχει ανάγκη ψυχολογική υποστήριξη.
9,8
Σοφία Α 7 Νοεμβρίου 2021
Σοφία Α 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
9,8
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Εξαιρετικός άνθρωπος και επαγγελματίας με υψηλό επίπεδο επιστημονικών γνώσεων και εμπειρία. Από την πρώτη στιγμή μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Την ξεχώρισα για το ήθος της, την κατάρτισή της αλλά και την ενσυναισθηση, την αφοσίωση και το ενδιαφέρον που δείχνει. Με έχει βοηθήσει πολύ και οι συνεδρίες μαζι της είναι το καλύτερο δώρο που εχω κάνει στον εαυτό μου! Την ευχαριστώ απο καρδιάς και την συστήνω ανεπιφύλακτα!
10
Μυρτώ Ν 7 Νοεμβρίου 2021
Μυρτώ Ν 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Η κα Γκιρλέμη είναι μια εξαιρετική επαγγελματίας. Ήδη απο τις πρώτες συνεδρίες ένιωσα άνετα να μοιραστώ μαζί της όσα με προβληματίζουν και τους λόγους που την επισκέφτηκα. Στη συζήτησή μας νιώθω πως υπάρχει κατανόηση και ευστοχία, και με τον καιρό αισθάνομαι πως εξελίσσομαι σαν άνθρωπος και πως μπορώ καλύτερα να διαχειρίζομαι τα θέματα που με απασχολούν! Την ευχαριστώ πολύ και τη συστήνω ανεπιφύλακτα!
ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Πληροφορίες Γραφείου

 • Ευαγγελιστρίας 41 (1ος όροφος), Γλυφάδα, Αττική

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Υποψήφια Διδάκτωρ Κλινικής Ψυχολογίας, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
 • Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Κλινικής Ψυχολογίας, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, 2017-2020
 • Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Κλινική Ψυχοπαθολογία «Παναγιώτης Ούλης», Α ́ Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών - Αιγινήτειο Νοσοκομείο, σε συνεργασία με το Ερευνητικό
 • Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.), 2016-2017
 • Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ιατρικής Σχολής «Αξιολόγηση και Αντιμετώπιση Νηπίων, Παιδιών και Εφήβων με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ)», Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, 2016-2017
 • Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ιατρικής Σχολής «Διαταραχές Άγχους στα Παιδιά και Εφήβους», Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, 2016-2017
 • Πτυχίο Ψυχολογίας, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, 2011-2016

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 • Κλινικός Ψυχολόγος, ιδιωτικό γραφείο, Γλυφάδα
 • Κλινικός Ψυχολόγος, Κινητές Μονάδες Ψυχικής Υγείας Βορειοανατολικών και Δυτικών Κυκλάδων της Ε.Π.Α.Ψ.Υ., 2020 έως σήμερα
 • Ψυχολόγος, Κέντρο Ειδικών Θεραπειών «Ευθυμία Λόγου», 2020 έως σήμερα
 • Ψυχολόγος, Κέντρο Ειδικών Θεραπειών «Λόγος και Επικοινωνία», 2019-2021
 • Εξωτερικός Συνεργάτης, Μονάδα Ενδονοσοκομειακής Νοσηλείας - Παιδοψυχιατρικό Τμήμα, Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», 2019-2020

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

 • Αγγλικά
 • Γαλλικά

Ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις

 • Christopoulos. A., Issari, P., & Gkirlemi, A. (2021). Older Greek adults’ experiences in the Covid-19 pandemic: A qualitative study. Ageing & Society. Manuscript underνreview.
 • Χριστοπούλου, Ά., Γκιρλέμη, Ά., Αποστολίδου, Ά., Στεφάνου, Η., Κουτουματσιώτη, Α., Μαρούλη, Ε., Φωτεινού, Μ., Ερμηλίου, Β., Κουτριάς, Α., & Ντάλη, Ε. (2020). DSM-5: Επτά χρόνια μετά -εξελίξεις και προκλήσεις στην ταξινόμηση ψυχικών διαταραχών. Ψυχολογία: το περιοδικό της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας, 25(2), 199-216. doi:https://doi.org/10.12681/psy_hps.25597

Μέτρα προστασίας κατά της COVID-19

Παρακάτω θα δεις τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού στους χώρους παροχής υπηρεσιών υγειάς. Η Γκιρλέμη Άρια τα ακολουθεί πιστά.

sync iconΑυστηροί έλεγχοι

Οι εισερχόμενοι στον χώρο ελέγχονται για συμπτώματα COVID-19. To προσωπικό υποβάλλεται τακτικά σε τεστ. Αν κάποιος εμφανίσει συμπτώματα απομονώνεται για να μην έρθει σε επαφή με άλλους.

sync iconΠροστατευτικός εξοπλισμός

Όλοι φορούν προστατευτικές μάσκες εκτός από τα παιδιά κάτω των 2 ετών. Επιπρόσθετα, το προσωπικό χρησιμοποιεί προστατευτικό εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των θεραπειών.

sync iconΚαθαρισμός και απολύμανση

Όλοι οι χώροι καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά. Έχουν επίσης επαρκή εξαερισμό. Το προσωπικό απολυμαίνει τα χέρια του πριν και μετά την επαφή με κάθε ασθενή.

sync iconΤήρηση αποστάσεων

Το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στον χώρο είναι εμφανώς περιορισμένο, ενώ ταυτόχρονα τηρείται απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των ασθενών.

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ