Βρες γιατρό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Η Μπούρα Ευγενία είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Άνω Γλυφάδα. Σπούδασε Marketing-Management στο Αμερικάνικο Κολλέγιο της Ελλάδας, Deree College, και δούλεψε σε πολυεθνική εταιρεία για πολλά χρόνια. Εκπαιδεύτηκε στο τριετές πρόγραμμα «Δεξιότητες και Παρεμβάσεις Συστημικής Συμβουλευτικής» στο Εργαστήρι Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων της Δρ. Χάρις Κατάκη, και κατέχει Πιστοποιητικό Ειδίκευσης στην Συστημική Συμβουλευτική. Στη συνέχεια απέκτησε το μεταπτυχιακό της στην Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία, Msc in Integrative Counselling & Psychotherapy, στο πανεπιστήμιο του Derby, UK. Παράλληλα, με σκοπό τη συνεχή επιμόρφωσή της, έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια συστημικής προσέγγισης, η οποία στηρίζεται στις οικογενειακές σχέσεις και τη δομή της οικογένειας. Καθώς επίσης και σεμινάρια ενεργειακής θεραπείας σε θέματα που αφορούν το εσωτερικό παιδί, την ενδυνάμωση του εαυτού και την θεραπεία τραυμάτων. Έχει πραγματοποιήσει διάφορα σεμινάρια και ομιλίες σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και εταιρείες. Υπήρξε μέλος της επιστημονικής ομάδας του Teen-up, ενός προγράμματος online υποστήριξης που απευθύνεται σε εφήβους, νέους και γονείς.  Μέσω του Teen-up έχει πραγματοποιήσει δεκάδες σεμινάρια σε νέους και γονείς με διάφορα θέματα, όπως σχέση γονέων-παιδιών, αυτοπεποίθηση, προσωπική ενδυνάμωση, κ.α. Δουλεύει με ενήλικες σε ατομικές συνεδρίες σε θέματα που αφορούν στη χαμηλή αυτοεκτίμηση, δυσκολίες στις διαπροσωπικές σχέσεις, δυσκολίες στο γονεϊκό ρόλο, ενδυνάμωση εαυτού, στρες, απώλεια, πένθος. Τέλος, είναι μέλος των Εταιρειών Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Συμβουλευτικής.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Πρόσβαση

 • Ευγενία Μπούρα, ΣΙΚΕΛΙΑΣ 13, Γλυφάδα , ΑΤΤΙΚΗ
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα
  Μετρητά

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Μεταπτυχιακό στην Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία (MSc in Integrative Counselling & Psychotherapy), Πανεπιστήμιο Derby, UK
 • Πιστοποιητικό Ειδίκευσης στην Συστημική Συμβουλευτική
 • Τριετές πρόγραμμα «Δεξιότητες και Παρεμβάσεις Συστημικής Συμβουλευτικής», Εργαστήρι Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων
 • 2015 Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας THE UNIVERSITY OF DERBY

Επαγγελματική εμπειρία

 • Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, ιδιωτικό γραφείο, Άνω Γλυφάδα
 • 2015 Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Ιδιωτικό Γραφείο

Μέλος συλλόγων

 • Εταιρεία Ελληνικής Συμβουλευτικής
 • Εταιρεία Ευρωπαϊκής Συμβουλευτικής
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Μπούρα Ευγενία έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

 • Χρησιμοποίησε τουλάχιστον 6 χαρακτήρες και 1 κεφαλαίο γράμμα
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια.
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Μπούρα Ευγενία?