Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

Το Κέντρο Διαχείρισης Άγχους ιδρύθηκε το 2019, με εμπειρία που μεταφέρει ο ιδρυτής ψυχολόγος / ψυχοθεραπευτής της ομάδας στην παροχή υποστήριξης, εκπαίδευσης, κατάρτισης και ανθεκτικότητας, στη διαχείριση και αντιμετώπιση του άγχους και των δυσκολίων για άτομα, ομάδες, οργανισμούς και επαγγελματίες υγείας. Οι τεχνικές φυσιολογίας και σταθεροποίησης (ειδικές τεχνικές αναπνοής και νευρομυικές τεχνικές) σε συνδυασμό με την ψυχοθεραπεία και την απεικόνιση με συσκευές τεχνολογίας αποτελούν την ιδανική παρέμβαση σε δυσφορίες σχετικές με άγχος και συναισθηματικές δυσφορίες. Ο συνδυασμός ευνοεί την διαχείριση του στρες σε ενήλικες, σε εφήβους με άγχος επίδοσης και απόδοσης και σε παιδία με έντονο στρες. Οι ψ-Profilers είναι μια αφοσιωμένη ομάδα επαγγελματιών ψυχικής υγείας που ως επίκεντρο τους θέτουν τον άνθρωπο και την στήριξη του. Επιπλέον, στο επίκεντρο τους είναι η σύνθεση του ψυχολογικού προφίλ και η κατανόηση των συνθηκών που επηρεάζουν τη ζωή του ατόμου αλλά και το ίδιο. Για την επίτευξη αυτού, χορηγούν διαγνωστικά εργαλεία, εμπεριέχουν στην θεραπευτική διαδικασία τεχνικές που επιδρούν στην φυσιολογία, την επαφή με το σώμα και τα συναισθήματα, ενώ, χρησιμοποιούν και εγκεκριμένα ψυχοθεραπευτικά μοντέλα παρέμβασης και συσκευές τεχνολογίας και απεικόνισης για μια ολιστική προσέγγιση του ατόμου. Ο στόχος των ψ-profilers είναι η σταθεροποίηση του συναισθήματος και ή επεξεργασία του ζητήματος. Γίνεται σύνθεση του ψυχολογικού προφίλ και η κατανόηση των συνθηκών που ευνοούν την δημιουργία του άγχους και ό,τι κρύβεται κάτω από αυτό (φοβίες, αίσθηση ανικανοποίητου και θλίψης κ.α.), ενώ δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανηδονία (έλλειψη ευχαρίστησης στην ζωή). Απώτερος στόχος είναι η αντικατάσταση του "γεμίζω την ζωή μου με πράγματα" με το "ζώ την ζωή μου!" Όλα τα μέλη του κέντρου μας έχουν ειδικευθεί και επιλέξει μια ή περισσότερες ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις βάσει του προσωπικού στυλ, της ακαδημαϊκής τους κατάρτισης και της αισθητικής τους. Επιπλέον, είναι κάτοχοι άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου όπως και μεταπτυχιακού τίτλου. Στα πλαίσια της ατομικής και επαγγελματικής τους ανάπτυξης συμμετέχουν σε συνέδρια, ημερίδες και ομαδικές κλινικές εποπτείες σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρωτόκολλα. Τέλος, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα ταυτότητας, ζητήματα σεξουαλικού προσανατολισμού και ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων και οικογενειακών συγκρούσεων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στα βιογραφικά των συνεργατών καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα του Κέντρου!

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση
Δυνατότητα πληρωμής με κάρτα στο ιατρείο

Πρόσβαση

 • Ευφρονίου 31(περιοχή Hilton όπισθεν Caravel), Καισαριανή , Αττική
  Parking
  • Δεν διαθέτει parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα
  Μετρητά

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • AIMIΛΙΑ ΜΩΡΑΪΤΗ: Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια, διπλωματούχος CBT / Mindfulness / Δια δραστικές απεικονίσεις για ρύθμιση του άγχους και της σύνδεσης με το συναίσθημα / Σταθεροποίηση με τεχνικές αναπαράστασης. Ειδικεύεται στη συστημική ψυχοθεραπεία. Τέλος, έχει πραγματοποιήσει μελέτες στις τεχνικές ενσυνειδητότητας / Minfulness.
 • ΕΛΕΝΗ ΑΦΟΥΞΕΝΙΔΟΥ: Ψυχολόγος , Ψυχοθεραπεύτρια, MSc συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία. Ερευνητικά / Κλινικά ενδιαφέροντα: διατροφικά ζητήματα, ζητήματα που αφορούν την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα (μελέτη αναφορικά με τους προστατευτικούς παράγοντες και επικινδυνότητας σχετικά με την ψυχική ανθεκτικότητα), τέχνη και ψυχοθεραπεία. Τέλος, ειδικεύεται στη συστημική ψυχοθεραπεία.
 • ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΚΡΙΜΠΑΣ: Mindfulness instructor, Life Coach, ΜΒΑ. Ειδικεύεται σε εργασιακά ζητήματα mobbing και burn out, στην σταθεροποίηση και ρύθμιση συναισθήματος με τεχνικές φαντασιωσικής αναπαράστασης και σε γνωσιακές παρεμβάσεις. Τέλος, ειδικεύεται στο συνθετικό μοντέλο παρέμβασης.
 • ΛΥΔΙΑ ΚΑΤΣΑΝΟΥ: Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια, MSc στην κλινική ψυχολογία. Ειδικεύεται στην χοροθεραπεία, στη σταθεροποίηση και συναισθηματική ρύθμιση με τεχνικές κίνησης και νευρομυική χαλάρωση, στις φαντασιωσικές αναπαραστάσεις και το art therapy.
 • ΝΙΚΟΛΑΣ ΛΟΥΚΙΠΟΥΔΗΣ: Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής, MSc κλινική ψυχολογία. Ειδικεύεται στην γνωσιακή συμπεριφορική, στην χορήγηση διαγνωστικών εργαλείων, στην ψυχοεκπαίδευση και σε γνωσιακές τεχνικές και τεχνικές σταθεροποίησης στην αντιμετώπιση του άγχους (έρευνα στις διαδικτυακές πλατφόρμες επικοινωνίας ως μέσο ψυχοθεραπευτικής συνεδρίας).
 • ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ψυχολόγος , Ψυχοθεραπευτής, MSc κλινική ψυχολογία, Υπ. Phd (διαδίκτυο και ψυχολογία), ανάλυση προσωπικότητας και συνεδρίες με χορήγηση MMPI. Ειδικεύεται σε ψυχοδυναμικές παρεμβάσεις και θεραπεία υποσυνειδήτου και τραύματος, στην κλινική εποπτεία. Έχει διεξάγει έρευνα και εργασίες στις νέες μορφές στερεοτύπων, στη ψυχολογική παρέμβαση σε άτομα με νευρολογικές ασθένειες και στη ψυχολογία και την τεχνητή νοημοσύνη.

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ίδρυση Κέντρου Διαχείρισης Άγχους, Κέντρο Διαχείρισης Άγχους (2019 - Σήμερα)
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Το Κέντρο Διαχείρισης Άγχους έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Κέντρο Διαχείρισης Άγχους?