Βρες ειδικό
Δες τη διαθεσιμότητα

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

Γεννήθηκε στην Αθήνα και έλαβε το πτυχίο της στο τμήμα της Ψυχολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) (αδείας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου, Α.Π. 153635249). Συνέχισε και έλαβε το δίπλωμα της μέσα από την τριετή εκπαίδευση στην Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία (CBT) στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής και στην συνέχεια ολοκλήρωσε και μια επιπλέον εκπαίδευση πάνω στην προσέγγιση της Συστημικής Ψυχοθεραπείας, στο Συστημικό συμβουλευτικό και Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο, ενώ ειδικεύεται στην θεραπεία του τραύματος - EMDR. Επιπλέον έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια και έχει εκπαιδευτεί στην βιοανάδραση (μη-φαρμακευτική θεραπευτική προσέγγιση). Εργάζεται ως Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια και συνεργάζεται με το Κέντρο Διαχείρισης άγχους SMS (Stress Management Solutions). Ειδικεύεται στην διαχείριση του άγχους και στρες, την αντιμετώπιση κρίσεων πανικού, την αντιμετώπιση κατάθλιψης και στα διατροφικά ζητήματα. Ειδικεύεται επιπλέον στην θεραπεία παιδιών και εφήβων σε ζητήματα άγχους, όπως το άγχος απόδοσης και την διαχείριση διαφόρων άλλων δυσφορικών συναισθημάτων, καθώς και στην συμβουλευτική γονέων. Η παρέμβαση γίνεται εξατομικευμένα και συνεργατικά με το άτομο και λαμβάνονται υπόψη διάφοροι παράγοντες , οι οποίοι γίνονται ξεκάθαροι μέσα από την ατομική συνέντευξη και τα ερωτηματολόγια, με στόχο τη συνολική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του ατόμου σε όλους τους τομείς.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση
Δυνατότητα πληρωμής με κάρτα στο ιατρείο

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

10

Από 3 αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις από 3 ασθενείς
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10
Έμπειρος & καταρτισμένος
10
Συνεπής
10
Προσιτός & φιλικός
10
 • Όλες (3)
 • Θετικές (3)
 • Ουδέτερες (0)
 • Αρνητικές (0)
10.0
Παναγιώτα Σ
20 Δεκεμβρίου 2023
Επιβεβαιωμένος χρήστης
Μέλος από 10 Δεκεμβρίου 2023 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10.0
Nikoletta G
22 Οκτωβρίου 2023
Επιβεβαιωμένος χρήστης
Μέλος από 19 Οκτωβρίου 2023 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10.0
Alexandra A
07 Ιουνίου 2023
Επιβεβαιωμένος χρήστης
Μέλος από 29 Μαρτίου 2021 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Έμπειρο προσωπικό, αποπνέει εμπιστοσύνη και διερευνά εις βάθους το ιστορικό και τις ανάγκες των εξυπηρετούμενων. Επιπλέον, στα θετικά θα συμπεριλάμβανα και τον καλαίσθητο χώρο.

Πρόσβαση και ραντεβού

 • Ευφρονίου 31(περιοχή Hilton όπισθεν Caravel), Καισαριανή , Αττική
  Μετρό
  • 470m ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ
  • 730m ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
  • 1,33km ΣΥΝΤΑΓΜΑ
  Λεωφορείο
  • 110m ΒΡΥΣΑΚΗ
  • 130m ΚΑΡΑΒΕΛ
  • 210m ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  Parking
  • 320m HILTON
  • 450m ΣΤΑΘΜΟΣ ΡΙΖΑΡΗ
  • 1,04km ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα
  Μετρητά

  Πολιτική διαχείρισης ραντεβού

  • Πληρωμή στο ιατρείο
   Κατά την επίσκεψη μπορείς να διαλέξεις τον τρόπο πληρωμής ανάμεσα από τις παραπάνω επιλογές.
  • Ακύρωση
   Μπορείς να ακυρώσεις το ραντεβού σου μέχρι 3 ώρες πριν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις την πολιτική ακύρωσης.

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, AIMIΛΙΑ ΜΩΡΑΪΤΗ: Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια, τμήμα Ψυχολογίας ΕΚΠΑ/Διπλωματούχος της (CBT)/Διπλωματούχος Συστημικής Ψυχοθεραπείας.Ειδίκευση στο Άγχος-Στρες/Κατάθλιψη/Θεραπεία Ενηλίκων-Εφήβων/Συμβουλευτική Γονέων
 • ΕΛΕΝΗ ΑΦΟΥΞΕΝΙΔΟΥ: Ψυχολόγος , Ψυχοθεραπεύτρια, MSc συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία. Ερευνητικά / Κλινικά ενδιαφέροντα: διατροφικά ζητήματα, ζητήματα που αφορούν την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα (μελέτη αναφορικά με τους προστατευτικούς παράγοντες και επικινδυνότητας σχετικά με την ψυχική ανθεκτικότητα), τέχνη και ψυχοθεραπεία. Τέλος, ειδικεύεται στη συστημική ψυχοθεραπεία.
 • ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΚΡΙΜΠΑΣ: Mindfulness instructor, Life Coach, ΜΒΑ. Ειδικεύεται σε εργασιακά ζητήματα mobbing και burn out, στην σταθεροποίηση και ρύθμιση συναισθήματος με τεχνικές φαντασιωσικής αναπαράστασης και σε γνωσιακές παρεμβάσεις. Τέλος, ειδικεύεται στο συνθετικό μοντέλο παρέμβασης.
 • ΛΥΔΙΑ ΚΑΤΣΑΝΟΥ: Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια, MSc στην κλινική ψυχολογία. Ειδικεύεται στην χοροθεραπεία, στη σταθεροποίηση και συναισθηματική ρύθμιση με τεχνικές κίνησης και νευρομυική χαλάρωση, στις φαντασιωσικές αναπαραστάσεις και το art therapy.
 • ΝΙΚΟΛΑΣ ΛΟΥΚΙΠΟΥΔΗΣ: Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής, MSc κλινική ψυχολογία. Ειδικεύεται στην γνωσιακή συμπεριφορική, στην χορήγηση διαγνωστικών εργαλείων, στην ψυχοεκπαίδευση και σε γνωσιακές τεχνικές και τεχνικές σταθεροποίησης στην αντιμετώπιση του άγχους (έρευνα στις διαδικτυακές πλατφόρμες επικοινωνίας ως μέσο ψυχοθεραπευτικής συνεδρίας).
 • ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ψυχολόγος , Ψυχοθεραπευτής, MSc κλινική ψυχολογία, Υπ. Phd (διαδίκτυο και ψυχολογία), ανάλυση προσωπικότητας και συνεδρίες με χορήγηση MMPI. Ειδικεύεται σε ψυχοδυναμικές παρεμβάσεις και θεραπεία υποσυνειδήτου και τραύματος, στην κλινική εποπτεία. Έχει διεξάγει έρευνα και εργασίες στις νέες μορφές στερεοτύπων, στη ψυχολογική παρέμβαση σε άτομα με νευρολογικές ασθένειες και στη ψυχολογία και την τεχνητή νοημοσύνη.

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ίδρυση Κέντρου Διαχείρισης Άγχους , Κέντρο Διαχείρισης Άγχους

Ξένες γλώσσες

 • Αγγλικά
 • Ελληνικά
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον ειδικό που χρειάζεται, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Το Κεντρο Διαχειρισης Αγχους- Μωραιτη Αιμιλια έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected].

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Κέντρο Διαχείρισης Άγχους- Μωραΐτη Αιμιλία?