Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για εσένα

Ο Nutriscience Κανελλάκης Σπυρίδων είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και είναι Επιστημονικός Υπεύθυνος του κέντρου Nutriscience. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διατροφής - Διαιτολογίας από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο στη Σητεία και κάτοχος διδακτορικού στα συμπεριφοριστικά προγράμματα αγωγής υγείας - διατροφική αγωγή - διατροφική αξιολόγηση από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Μετά το διδακτορικό έκανε μία έρευνα πάνω στη σχέση διατροφής - άσκησης με σύσταση σώματος και αντίληψη εικόνας - σώματος από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Από το 2008 ως σήμερα είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Επίσης, έχει παρακολουθήσει πληθώρα συνεδρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τέλος, στο κέντρο που εργάζεται αναλαμβάνει περιστατικά που άπτονται σε όλο το φάσμα της διαιτολογίας - διατροφολογίας ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εξειδικεύεται στην παιδική διατροφή, στην διατροφική συμβουλευτική και στην παχυσαρκία και τον μεταβολισμό.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

 • Παιδική διατροφή
 • Διατροφική συμβουλευτική
 • Παχυσαρκία & μεταβολισμός

Πληροφορίες Γραφείου

 • Καλύμνου 2, Ηλιούπολη, Αττική
 • Λεβιδίου 23, Κολωνός, Αττική

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Διδακτορικό, Συμπεριφοριστικά Προγράμματα Αγωγής Υγείας - Διατροφική Αγωγή - Διατροφική Αξιολόγηση, Επιστήμη Διαιτολογίας - Διατροφής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, 2013
 • Πτυχίο Επιστήμης Διατροφής -Διαιτολογίας, Τμήμα Επιστήμης Διατροφής & Διαιτολογίας, Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, Σητεία
 • Post Doctoral Research, Σχέση διατροφής και άσκησης με Σύσταση Σώματος και Αντίληψη Εικόνας Σώματος, Επιστήμης Διαιτολογίας Διατροφής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 • Επιστημονικός Υπεύθυνος - Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Διαιτολογικό Γραφείο - Δρ. Σπυρίδων Κανελλάκης, 2006 έως σήμερα
 • Επιστημονικός Συνεργάτης, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, 2008 ως σήμερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

 • Πληθώρα συνεδρίων, Ελλάδα & Εξωτερικό

Μέτρα προστασίας κατά της COVID-19

Παρακάτω θα δεις τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού στους χώρους παροχής υπηρεσιών υγειάς. Ο Nutriscience Κανελλάκης Σπυρίδων τα ακολουθεί πιστά.

sync iconΑυστηροί έλεγχοι

Οι εισερχόμενοι στον χώρο ελέγχονται για συμπτώματα COVID-19. To προσωπικό υποβάλλεται τακτικά σε τεστ. Αν κάποιος εμφανίσει συμπτώματα απομονώνεται για να μην έρθει σε επαφή με άλλους.

sync iconΠροστατευτικός εξοπλισμός

Όλοι φορούν προστατευτικές μάσκες εκτός από τα παιδιά κάτω των 2 ετών. Επιπρόσθετα, το προσωπικό χρησιμοποιεί προστατευτικό εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των θεραπειών.

sync iconΚαθαρισμός και απολύμανση

Όλοι οι χώροι καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά. Έχουν επίσης επαρκή εξαερισμό. Το προσωπικό απολυμαίνει τα χέρια του πριν και μετά την επαφή με κάθε ασθενή.

sync iconΤήρηση αποστάσεων

Το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στον χώρο είναι εμφανώς περιορισμένο, ενώ ταυτόχρονα τηρείται απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των ασθενών.

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ