Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Γιατί είναι η κατάλληλη για εσένα

Η Μουσιάδου Πολίνα - Moving Forward είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και ειδικευμένη στην Προσωποκεντρική και Focusing Βιωματική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία, στην οποία εκπαιδεύτηκε στο 4ετές πρόγραμμα του Ελληνικού Κέντρου Focusing. Παρακολουθεί το δεύτερο έτος του εκπαιδευτικού προγράμματος στις Μεταμοντέρνες Προσεγγίσεις στην Συστημική Ψυχοθεραπεία, στο kentrobienestar. Παράλληλα, παρακολουθεί ένα πρόγραμμα πιστοποίησης στην Eνσώματη Βιωματική Δουλειά με τα Όνειρα, Embodied Experiential Dreamwork Certification Program, που διεξάγεται από το Διεθνές Ινστιτούτο Focusing. Oι πρώτες της σπουδές είναι στις Κοινωνικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες, με μεταπτυχιακό στην Κοινωνική Ανθρωπολογία. Έχει εργαστεί σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, στην εκπαίδευση ενηλίκων και ως δασκάλα Αγγλικών με παιδιά και εφήβους. Τα τελευταία 3 χρόνια προσφέρει εθελοντικά συνεδρίες συμβουλευτικής σε γυναίκες μέσω της κοινωνικής υπηρεσίας της ΧΕΝ, κοινωνική-υπηρεσία/υπηρεσίες. Παράλληλα συμμετέχει στην υλοποίηση δύο προγραμμάτων που εφαρμόζονται με άδεια του υπουργείου παιδείας στα σχολεία: «Ενημέρωση & ευαισθητοποίηση μαθητών λυκείου για την ενδοοικογενειακή βία» και «έχω δικαίωμα να ζω χωρίς βία» στα γυμνάσια.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

 • Συμβουλευτική
 • Προσωποκεντρική προσέγγιση
 • Ομαδική ψυχοθεραπεία

Υπηρεσίες - Κόστος

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δυνατότητα πληρωμής με κάρτα στο ιατρείο
Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Ενέργειες

Icon campaign
Icon campaign

Προσπαθώ για μια καλύτερη ζωή...

Δωρεάν η 1η αναγνωριστική επίσκεψη

Αξιολογήσεις ασθενών

100% αξιόπιστες αξιολογήσεις

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.
9,4

από 1 αξιολόγηση

Συνολική βαθμολογία από 1 ασθενή
9,4
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
8,0
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10,0
Έμπειρος & καταρτισμένος
9,0
Συνεπής
10,0
Προσιτός & φιλικός
10,0
 • Όλες (1)
 • Υψηλές (1)
 • Ουδέτερες (0)
 • Χαμηλές (0)
9,4
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Τ 10 Αυγούστου 2021
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Τ Μέλος από 4 Αυγούστου 2021 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
9,4
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Πολύ συμπαθητική, συνεπής, κατανοητικη.
ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Πληροφορίες Γραφείου

 • Βασιλέως Ηρακλείου 28, Θεσσαλονίκη, Νομός Θεσσαλονίκης

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Πτυχίο Ψυχολογίας από το Τμήμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφική Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο Τμήμα Ψυχολογίας.
 • Σπουδές στο Α.C.T., στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης. Πτυχίο στις Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες.
 • Μεταπτυχιακό στην Κοινωνική Ανθρωπολογία, με θέμα την Ανθρωπολογία της Ανάπτυξης και της Κοινωνικής Μεταμόρφωσης στο Πανεπιστήμιο του Σάσεξ, Αγγλία.
 • Ολοκλήρωση παρακολούθησης του 4ετούς Εκπαιδευτικού Προγράμματος στην ατομική και ομαδική Συμβουλευτική Ψυχοθεραπεία στο Ελληνικό Κέντρο Focusing. Πρόγραμμα: Προσωποκεντρική και Focusing-Βιωματική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία
 • Μετεκπαίδευση (2ετής), Mεταμοντέρνες Προσεγγίσεις στη Θεραπεία, Bienestar Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Εκπαίδευσης, Θεσσαλονίκη
 • Πιστοποίηση παρακολούθησης Μοριοδοτούμενου Σεμιναρίου 400ωρών με θέμα τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας από φορέα πιστοποιημένου από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
 • Πιστοποίηση παρακολούθησης Μοριοδοτούμενου Σεμιναρίου 400ωρών με θέμα τις Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων από φορέα πιστοποιημένου από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
 • Μονοετές πρόγραμμα πιστοποίησης στην Ενσώματη Βιωματική Εργασία με Τα Όνειρα, Διεθνές Ινστιτούτο Focusing (www.focusing.org)
 • Συνεχής παρακολούθηση πλήθους Σεμιναρίων που άπτονται του επιστημονικού της πεδίου

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 • Ψυχοθεραπεύτρια, Ιδιωτικό Γραφείο, Θεσσαλονίκη
 • Συμμετοχή σε πρόγραμμα παρέμβασης της Χ.Ε.Ν., εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, σε γυμνάσια και λύκεια της Θεσσαλονίκης σχετικά με τον ενδοσχολικό εκφοβισμό και την ενδοοικογενειακή βία
 • Παροχή βραχύχρονης συμβουλευτικής θεραπείας σε γυναίκες ωφελούμενες της Χ.Ε.Ν. Θεσσαλονίκης στα πλαίσια του προγράμματος ψυχολογικής στήριξης γυναικών από την οργάνωση
 • Εθελοντική εργασία στο γραφείο της κοινωνικής υπηρεσίας της Χ.Ε.Ν. στα πλαίσια της πρακτικής ως ψυχολόγος και ως ψυχοθεραπεύτρια

Μέτρα προστασίας κατά της COVID-19

Παρακάτω θα δεις τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού στους χώρους παροχής υπηρεσιών υγειάς. Η Μουσιάδου Πολίνα - Moving Forward τα ακολουθεί πιστά.

sync iconΑυστηροί έλεγχοι

Οι εισερχόμενοι στον χώρο ελέγχονται για συμπτώματα COVID-19. To προσωπικό υποβάλλεται τακτικά σε τεστ. Αν κάποιος εμφανίσει συμπτώματα απομονώνεται για να μην έρθει σε επαφή με άλλους.

sync iconΠροστατευτικός εξοπλισμός

Όλοι φορούν προστατευτικές μάσκες εκτός από τα παιδιά κάτω των 2 ετών. Επιπρόσθετα, το προσωπικό χρησιμοποιεί προστατευτικό εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των θεραπειών.

sync iconΚαθαρισμός και απολύμανση

Όλοι οι χώροι καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά. Έχουν επίσης επαρκή εξαερισμό. Το προσωπικό απολυμαίνει τα χέρια του πριν και μετά την επαφή με κάθε ασθενή.

sync iconΤήρηση αποστάσεων

Το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στον χώρο είναι εμφανώς περιορισμένο, ενώ ταυτόχρονα τηρείται απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των ασθενών.

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ