Βρες ειδικό
Δες τη διαθεσιμότητα

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Η Χρηστάκη Αντιγόνη είναι Ψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Ψυχολογία στο City College-University of Sheffield και έχει εκπαιδευτεί στην Κλινική Ψυχολογία Παιδιού και Εφήβου στο Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διαθέτει εμπειρία και έχει εργαστεί ως Ψυχολόγος στη Χ.Α.Ν.. Το παρόν διάστημα ειδικεύεται στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής της Θεσσαλονίκης.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εμπειρία

 • Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία
 • Αγχώδεις Διαταραχές
 • Διαταραχές Διάθεσης
 • Διαπροσωπικές σχέσεις
 • Ατομική ψυχοθεραπεία
 • Αυτοβελτίωση
1 συστάσεις ασθενών

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

9.8

Από 1 αξιολόγηση

Αξιολογήσεις από 1 ασθενή
9.8
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
9
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10
Έμπειρος & καταρτισμένος
10
Συνεπής
10
Προσιτός & φιλικός
10
 • Όλες (1)
 • Θετικές (1)
 • Ουδέτερες (0)
 • Αρνητικές (0)
9.8
Μαρία Κ
11 Απριλίου 2024
Επιβεβαιωμένος χρήστης
Μέλος από 18 Αυγούστου 2022 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
9.8
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου

Πρόσβαση και ραντεβού

Επίλεξε γραφείο
 • Parking
  • Δεν διαθέτει parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα
  Μετρητά

  Πολιτική διαχείρισης ραντεβού

  • Πληρωμή στο ιατρείο
   Κατά την επίσκεψη μπορείς να διαλέξεις τον τρόπο πληρωμής ανάμεσα από τις παραπάνω επιλογές.
  • Ακύρωση
   Μπορείς να ακυρώσεις το ραντεβού σου μέχρι 3 ώρες πριν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις την πολιτική ακύρωσης.

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής - Θεσσαλονίκη, Ελλάδα (2020 - Σήμερα)
 • Κλινική Ψυχολογία Παιδιού και Εφήβου, Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, 2021 - 2021
 • BSc Psychology, CIty College-University of Sheffield, 2016-2019

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ψυχολόγος, ιδιωτικό γραφείο, Θεσσαλονίκη
 • Ψυχολόγος, Χ.Α.Ν 2022

Συμμετοχή σε συνέδρια

 • 3o ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΟΥΣ, Διεθνής Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Νεύρο-επιστημών και Ψυχικής Υγείας “Obrela” (2022)

Απαντήσεις σε ερωτήσεις ασθενών

 • Κατάθλιψη

  Καλησπέρα θα ήθελα να πω και εγώ την δική μου εμπειρία τον τελευταίο καιρό μου έχει κοπεί η όρεξη έχω ζαλαδα κλαίω συνέχεια φοβάμαι να βγω έξω φοβάμαι να κάνω μπάνιο μην πέσω κάτω και πάθω κάτι παίρνω lexotanil 1.5mg δν βλέπω διαφορά δν ξέρω τι να κάνω είναι 22 χρόνον συμβαίνει και σε άλλους αυτό η μόνο σε Μένα?

  • Καλησπέρα σας. Φαίνεται ότι περνάτε μια δύσκολη περίοδο με έντονα συμπτώματα άγχους. Είναι κάτι που συμβαίνει και σε άλλους ανθρώπους. Η συμβουλή μου είναι να επισκεφτείτε έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας ώστε να κάνετε μια αξιολόγηση και ανάλογα να σας προτείνει τρόπους θεραπείας.

   Χρηστάκη Αντιγόνη

   Χρηστάκη Αντιγόνη

 • Άγχος και Στρες

  Γεια σας, έχω αϋπνία 2 έτη. Αυτό άρχισε μερικούς μήνες πριν την τρίτη λυκειου πάνω στην προετοιμασία δηλ για τις πανελλαδικές που τελικά δεν έδωσα λόγω πίεσης. Δηλαδη δε μπορώ να κοιμηθώ συνεχόμενα και κάποιες φορές δυσκολεύομαι και να κοιμηθώ. Ένα διάστημα είχα προσπαθήσει να βοηθηθω πίνοντας βαλεριάνα και διαβάζοντας βιβλία λιγο πριν κοιμηθώ με βοήθησε κατά 70 τις εκατό καθώς άρχισα να κοιμάμαι συνεχόμενα και αμέσως για κάποιες ώρες . Όμως τα παράτησα μετά από μια βδομάδα λόγω πίεσης. Τι με συμβουλεύεται να κάνω τώρα

  • Καλησπέρα σας. Φαίνεται πως η αϋπνία που αντιμετωπίζεται προκαλείται από την πίεση που συνδέεται με το στρες. Πολλές φορές προκαλείται και από
   ορμονικά , πεπτικά προβλήματα ή εμφανίζεται ως σύμπτωμα σε άλλες παθήσεις. Μπορείτε να κάνετε κάποιες εξετάσεις ώστε να αποκλείσετε τα οργανικά αίτια. Έπειτα, η συμβουλή μου είναι να επισκεφτείτε κάποιον επαγγελματία ψυχικής υγείας ώστε να εντοπίσετε την πηγή του άγχους και της αϋπνίας και να σας προτείνει τρόπους διαχείρισης.

   Χρηστάκη Αντιγόνη

   Χρηστάκη Αντιγόνη

 • Κατάθλιψη

  Τα τελευταία χρόνια παρ όλο που είμαι 30 έχω κακή μνήμη,δεν μπορώ εύκολα να συγκεντρωθω σε κάτι,έχω βάλει πάρα πολλά κιλά χωρίς σταματημό,νιώθω πως έχω χάσει τον εαυτό μου και δεν ενδιαφέρομαι για δικά μου κοντινά άτομα.που θα πρέπει να απευθυνθω?

  • Καλησπέρα σας. Θα σας πρότεινα να απευθυνθείτε σε κάποιον ψυχίατρο ή ψυχολόγο/ψυχοθεραπευτή ώστε να κάνει μια αξιολόγηση και να σας προτείνει τρόπους διαχείρισης και ανακούφισης ανάλογα με τις ανάγκες σας. Υπάρχει περίπτωση αν πάτε σε ψυχίατρο να σας προτείνει μόνο φαρμακευτική αγωγή για τα καταθλιπτικά συμπτώματα. Όμως η συμβουλή μου είναι να κάνετε και ψυχοθεραπεία ώστε να έχετε περισσότερα και καλύτερα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου.

   Χρηστάκη Αντιγόνη

   Χρηστάκη Αντιγόνη

Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο ιατρικής συμβουλευτικής

Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον ειδικό που χρειάζεται, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Χρηστακη Αντιγονη έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected].

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Χρηστάκη Αντιγόνη?