Επίλεξε την περιοχή σου και δες τους γιατρούς που είναι κοντά σου.

Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑΣύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥΕπίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Χρησιμοποίησε τα φίλτρα για να βρεις τον πιο εξειδικευμένο γιατρό για σένα!

Η Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής Γρηγορέα Χριστίνα

Γρηγορέα Χριστίνα

8

Ψυχολόγος Υμηττός

Δες τον χάρτη
 • Βλαχερνών 13, Υμηττός ΑΤΤΙΚΗ 2107112188
ΙΔΙΟΤΗΤΑ Ψυχολόγος
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Αγχώδεις Διαταραχές
9.8
είναι ο μέσος όρος από αξιολογήσεις ασθενών
12
επιβεβαιωμένοι ασθενείς προτείνουν τον ειδικό

Περιγραφή

Κατάθλιψη, Αγχώδεις Διαταραχές σε παιδιά και ενήλικες, ψυχολογική υποστήριξη ενηλίκων και εφήβων, συμβουλευτική γονεων, σύνδρομο Asperger, Διαταραχή Μετατραυματικού Στρες, ΕΜDR ( Απευαισθητοποίηση και Επανεπεξεργασία μέσω οφθαλμικών Κινήσεων )

περισσότερα

Φωτογραφίες γραφείου

free online rantevou
H υπηρεσία του online ραντεβού προσφέρεται από εμάς δωρεάν! Εσύ επιβαρύνεσαι μόνο με το κόστος του επιστήμονα υγείας.

Υπηρεσίες

2

Βιογραφικό - Γρηγορέα Χριστίνα

ΣΠΟΥΔΕΣ
 • BA στην Ψυχολογία , Πανεπιστήμιο του Λούτον, (Πτυχίο αναγνωρισμένο από την Ένωση Ψυχολόγων Μεγάλης Βρετανίας και το Δ.Ι.Κ.Α.Τ.Σ.Α.).
 • Μsc στην Ψυχολογία Υγείας , Πανεπιστήμιο του Λούτον, προάστιο Λονδίνου. (Πτυχίο αναγνωρισμένο από το Δ.Ι.Κ.Α.Τ.Σ.Α.).
 • Πανεπιστημιακή ειδίκευση στην Προαγωγή Ψυχικής Υγείας. Φορείς:Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ιατρική Σχολή, Ψυχιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών-Institute of Psychiatry,King’s College,Section of Primary Care Mental Health,London-Educational Trust for Health Improvement through Cognitive Strategies,London.
 • Τριετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το Πρόγραμμα Γνωσιακής Συμπεριφορικής Θεραπείας - Εκπαίδευση στις Ψυχοεκπαιδευτικές Παρεμβάσεις στην Οικογένεια. Το πρόγραμμα οργανώνεται από το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής ,την ΕΕΕΣ και τον Σύλλογο Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία (ΣΟΨΥ).
 • Σεμινάριο εκπαίδευσης στο Γνωσιακό Συμπεριφορικό Δράμα (CBD),ψυχοπαιδαγωγικό πρόγραμμα για παιδιά με υψηλής λειτουργικότητας αυτισμό και σύνδρομο Άσπεργκερ.Το πρόγραμμα εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το σεμινάριο διοργανώνεται και παρουσιάζεται από την Δρ Χάρις Καρνέζη.
 • Πανεπιστημιακή εξειδίκευση στο EMDR (LEVEL 1,2) Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών , Ιατρική σχολή & University of Worcester & tact hellas & EMDR EUROPE
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
 • Σεπτέμβριος 2012- σήμερα: Ιδιωτικό γραφείο στον Υμηττό.
 • Νοέμβριος 2011-σήμερα: Kέντρο Λογοθεραπείας για Παιδιά και Ενήλικες, Ηλιούπολη. Τμήμα Ψυχολογικής Υποστήριξης και Ψυχοθεραπευτικό Πρόγραμμα.
 • Σεπτέμβριος 2008-Σεπτέμβριος 2012 : Ψυχολογικό κέντρο Άρση. Τμήμα Ψυχολογικής Υποστήριξης, Ψυχοθεραπευτικό και Ψυχοπαιδαγωγικό. Εποπτεία από τον κο Κάκουρο, κλινικό παιδοψυχολόγο.
 • Σεπτέμβριος 2007-Σεπτέμβριος 2008 : κέντρο λόγου, γραφής και συμπεριφοράς «Παιδικό εργαστήρι». Τμήμα Ψυχολογικής Υποστήριξης και Ψυχοπαιδαγωγικό. Περιστατικά με Δ.Α.Δ. , μαθησιακά και συναισθηματικά προβλήματα. Εποπτεία από την κα Κατσαντώνη Άννα, ψυχολόγος, παιγνιοθεραπεύτρια.
 • Σεπτέμβριος 2005-σήμερα: συνεργάζομαι με το κέντρο ειδικής αγωγής «Προσέγγιση» στον Νέο Κόσμο το οποίο διευθύνει ο κος Αλεξάνδρου Στράτος ως Θεραπεύτρια Ένταξης-Ψυχολόγος σε πρόγραμμα θεραπευτικής ένταξης σε παιδικό σταθμό σε παιδί με διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή και πρόγραμμα home programme σε 4 περιστατικά παιδιών τα οποία πάσχουν από τονοκλονική επιληψία, δυσφασία-αφασία και νοητική στέρηση.
 • Ιανουάριος 2005-Ιούλιος 2005: Θεραπεύτρια Ένταξης-Ψυχολόγος. Δίωρη καθημερινή απασχόληση παιδιού με διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή ηλικίας 5 ετών και ένταξη του σε παιδικό σταθμό. Σε συνεργασία με το κέντρο ειδικής αγωγής “Προσέγγιση” στον Νέο Κόσμο.
 • Δεκέμβριος 2004-Αυγουστος 2006 : Ψυχολόγος, στην Πρότυπο Προσχολική Αγωγή “Γλυκές Φατσούλες”, στον Άλιμο. Στον παιδικό σταθμό ανέλαβα συμβουλευτική γονέων και αξιολόγηση παιδιών προσχολικής ηλικίας αλλά και οργάνωση σεμιναρίων για γονείς πάνω σε θέματα ψυχοκινητικής και συναισθηματικής ανάπτυξης παιδιών προσχολικής ηλικίας. (μερική απασχόληση).
 • Νοέμβριος 2003-Ιούλιος 2004: Θεραπεύτρια Ένταξης-Ψυχολόγος στον Παιδικό Σταθμό “Χουρδάκη”, σε παιδί που πάσχει από Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή (Αυτισμό).
 • Σεπτέμβριος 2002 μέχρι Ιούνιο 2004 : Συνεργασία με το Παιδικό Κέντρο Αποκατάστασης Κινητικών και Ψυχικών Παθήσεων στον Πειραιά. Στο κέντρο αυτό έχω εκπαιδευτεί στην χρήση Ψυχολογικών Τεστ. Επίσης έχω αναλάβει δυο περιστατικά με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή με την εποπτεία του κου Χασούρη Αντώνη, νευροψυχολόγου.
 • Σεπτέμβριος 2001 μέχρι Σεπτέμβριο 2002: Εθελόντρια Ψυχολόγος στο Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας ,Πρόγραμμα «Αγαπώ τα Παιδιά», στον Ν.Κόσμο, μη κερδοσκοπικός οργανισμός υπό την αιγίδα της ProEuropa S.A. και του αξιότιμου Αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου.
 • Kαλοκαίρι 1999: Ακαδημαϊκή σύμβουλος στο Πανεπιστήμιο του Λιούτον, Λονδίνο, Μεγάλη Βρετανία. Εργαζόμουν εκεί κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μου διακοπών, στην περίοδο ένταξης νέων φοιτητών στο πανεπιστήμιο. Παρείχα εκτός από ψυχολογική στήριξη και ακαδημαϊκές συμβουλές όσον αφορά την επιλογή τους για μαθήματα/πτυχίο, καθώς και ό,τι άλλου είδους βοήθεια χρειάζονταν ως πρωτοετής φοιτητές (διαμονή, διασκέδαση, δίδακτρα κτλ).
 • Βοηθός Ψυχολόγου στο Ελληνικό Κέντρο Πνευματικής Ψυχιατρικής και Φροντίδας στον Βοτανικό στην Αθήνα. Η πρακτική αυτή εξάσκηση με βοήθησε να εξασκήσω τις ακαδημαϊκές μου γνώσεις .Αποτελούσα μέλος μίας ομάδας αποτελούμενης από Ψυχοθεραπεύτρια, Κλινική Ψυχολόγο, Κοινωνικό Λειτουργό και Ψυχίατρο και ασχολούμασταν με έφηβους οι οποίοι έπασχαν από ψυχιατρικά προβλήματα (νευρώσεις αλλά κυρίως ψυχώσεις). Συμμετείχα σε ατομική και ομαδική θεραπεία στα άτομα αυτά , αλλά και στην χορήγηση και αξιολόγηση τεστ νοημοσύνης . Επίσης έκανα καθημερινή μελέτη των φακέλων των ασθενών και καταχώρηση όποιας προόδου/ύφεσης.
 • Καλοκαίρι 1998: Ακαδημαϊκή σύμβουλος στο Πανεπιστήμιο του Λιούτον, Λονδίνο, Μεγάλη Βρετανία. (για περιγραφή θέσεως βλ.παραπάνω)
 • Εθελοντική συμμετοχή στην νυχτερινή γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου του Λιούτον. Εκεί παρείχα συμβουλευτική αλλά και απλή ψυχολογική στήριξη σε φοιτητές που καλούσαν ανώνυμα την 24ωρη γραμμή προκειμένου να μιλήσουν με κάποιον.
ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
 • Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου (αρ.μητρώου 409)
 • Άδεια Εξασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου
 • Ελληνική Εταιρία Έρευνας της Συμπεριφοράς
 • British Psychological Society (memb.no. 228975)
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ
 • 20 Μαΐου 2007. Εκπαιδευτικό σεμινάριο διαρκούς εκπαίδευσης ψυχολόγων με θέμα: « Διαταραχή ελλειμματικής προσοχής- υπερκινητικότητα, νέες θεωρητικές προσεγγίσεις και θεραπευτικές παρεμβάσεις.». Το σεμινάριο διοργανώθηκε από τον Πανελλήνιο Ψυχολογικό Σύλλογο.
 • 7-8 Απριλίου 2006. Διημερίδα με θέμα «Το φάσμα του Αυτισμού. Οικογένεια-Παιδί-Επαγγελματίες».Με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Αθηνών Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής, Ψυχολογίας και της Ειδικής Θεραπευτικής Μονάδας Αυτιστικών του Παιδοψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής.
 • 20 Μαΐου 2006. 1η μετεκπαιδευτική ημερίδα αναπτυξιακών διαταραχών με θέμα « Οι αναπτυξιακές δυσκολίες από την σκοπιά της ιατρικής διεπιστημονικής ομάδας». Η ημερίδα διοργανώθηκε από το κέντρο ειδικής αγωγής Προσέγγιση.
 • 27-29 Μαΐου 2005. 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παιδοψυχιατρικής . «Βρεφική και Πρώτη Παιδική ηλικία : H ανάδυση του φυσιολογικού και του παθολογικού». Divani Caravel, Aθήνα.
 • 28-29 Ιανουαρίου 2005. Σεμινάριο με θέμα «Αυτισμός και Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές :Διάγνωση, Αξιολόγηση και Θεραπευτική Παρέμβαση» με εισηγήτρια την Επίκ. Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Αθηνών, Γενά Αγγελική. Το σεμινάριο διοργανώθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Εταιρίας Έρευνας της Συμπεριφοράς .
 • 21-24 Οκτωβρίου 2004. Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχολογίας της Υγείας , οργανωμένο από την Ελληνική Εταιρία Ψυχολογίας (Κλάδος Κλινικής Ψυχολογίας) και την Πανελλήνια Ένωση Νοσοκομειακών Ψυχολόγων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
 • 13-14 Μαρτίου 2004. Σεμινάριο με θέμα «Λογοθεραπεία
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
 • Άριστη γνώση Αγγλικής

Αξιολογήσεις ασθενών - Γρηγορέα Χριστίνα

Επαληθευμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς
που επισκέφθηκαν τον επιστήμονα υγείας μέσω Doctoranytime.
9,8
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
10,0
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
9,8
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
9,5
ΣΥΝΕΠΗΣ
9,9
ΦΙΛΙΚΟΣ & ΑΜΕΣΟΣ
9,9
12 ασθενείς
προτείνουν τον ειδικό
18 αξιολογήσεις
ασθενών
ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
ΦΙΛΙΚΟΣ & ΑΜΕΣΟΣ
9,8
2 1

Πρώτη φορά μπορούσα να συζητήσω με κάποιο άνθρωπο τόσο ανοιχτά. Από την πρώτη στιγμή έμεινα ικανοποιημένος. Θα τη σύστηνα ανεπιφύλακτα!

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
ΦΙΛΙΚΟΣ & ΑΜΕΣΟΣ
9,4
4 2

υπάρχει διάθεση για εύρεση λύσεων, μεθοδικότητα

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
ΦΙΛΙΚΟΣ & ΑΜΕΣΟΣ
10
56 16

ΑΨΟΓΗ!

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
ΦΙΛΙΚΟΣ & ΑΜΕΣΟΣ
10
56 16

Δεν είναι η πρώτη φορά που την επισκεφθηκα!!!!!!!! Συνεχιζω με ορατά αποτελεσματα και με απολυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της!!!!!

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
ΦΙΛΙΚΟΣ & ΑΜΕΣΟΣ
10
56 16

Πολύ ευχαριστημένη , την συστήνω ανεπυφίλακτα!!!

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
ΦΙΛΙΚΟΣ & ΑΜΕΣΟΣ
9,8
5 3

Πολύ προσιτή ειδικά στο πρώτο ραντεβού που είναι και το πιο σημαντικό! Με κατανόηση και οξυδέρκεια απέναντι στο πρόβλημά μου! Με εχει βοηθήσει πολύ και συνεχίζω!

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
ΦΙΛΙΚΟΣ & ΑΜΕΣΟΣ
9,3
56 16

Η πρώτη μου επίσκεψη στην Γιατρό ήταν και η πρώτη μου εμπειρία με επιστημονα ψυχικής υγείας. Οι εντυπώσεις μου είναι θετικές, ενιωσα άνετα, μίλησα για πράγματα που δεν είχα την δύναμη να ακούσω η ίδια!!! Φευγοντας απο εκει και ας ήταν μόνο μια επίσκεψη καταγραφής ιστορικού, αισθάνθηκα ελαφρύτερη και ήδη πιο ανακουφισμένη αφού μπόρεσα να εξωτερικεύσω βαθιές πτυχές της ψυχής μου σε έναν άνθρωπο που ξέρει να ακούει!

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
ΦΙΛΙΚΟΣ & ΑΜΕΣΟΣ
9,8
1 1

Γλυκός άνθρωπος πάνω από όλα, σου εμπνέει ηρεμία και άνεση. Είναι μία σοβαρή επιστήμονας αλλά και θεραπευτής ψυχής!!. Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
ΦΙΛΙΚΟΣ & ΑΜΕΣΟΣ
10
1 1

Πολύ καλή επιστήμονας. Έχει πολύ θετική ενέργεια!

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΠΗΣ
ΦΙΛΙΚΟΣ & ΑΜΕΣΟΣ
10
2 2

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη, ένιωσα άνετα πολύ γρήγορα και χαίρομαι που ξεκίνησα.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

Χάρτης

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
9.8
είναι ο μέσος όρος από αξιολογήσεις ασθενών
12
επιβεβαιωμένοι ασθενείς προτείνουν τον ειδικό

Αισθάνεσαι ότι υποφέρεις από αυτή την πάθηση;

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας.Εντάξει

Σύνδεση στο Doctoranytime!
Σύνδεση στο Doctoranytime!
 
 
Να με θυμάσαι