Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
64

Ψυχολόγοι - Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας κοντά στην Δάφνη

Συμμετέχει στην ενέργεια: Δωρεάν η 1η αναγνωριστική επίσκεψη. Κλείσε τώρα την επίσκεψή σου.

"Πολύ ευγενικές κ οι δύο κ φιλικές με το παιδί..ασχολήθηκαν στο έπακρον! "

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία
 • To σύγχρονο κέντρο Αξιολόγησης - Διάγνωσης και Θεραπείας Η χώρα του λόγου βρίσκεται στον Άγιο Ελευθέριο και στον Άγιο Δημήτριο. Υπεύθυνες των κέντρων είναι η Πολίτη Χαριτίνη και η Δέλλα Ευφροσύνη. Στόχος τους είναι η παροχή εξειδικευμένων κλινικών υπηρεσιών σε άτομα με ποικίλες διαταραχές. Η αμέριστη αγάπη για τα παιδιά, οδήγησε στη συγκρότηση μιας υπεύθυνης επιστημονικής ομάδας, σκοπός της οποίας είναι η διευκόλυνση της καθημερινής ζωής των παιδιών αλλά και των γονέων. Όλοι μαζί, αλλά και ο κάθε θεραπευτής ξεχωριστά, αναλαμβάνουν την εγγυημένη, συνεπή και υπεύθυνη αξιολόγηση και θεραπεία της κάθε περίπτωσης ξεχωριστά.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες εφήβων, Συμβουλευτική γονέων, Ψυχοθεραπεία παιδιών - εφήβων

  περισσότερα
Συμμετέχει στην ενέργεια: Δωρεάν η 1η αναγνωριστική επίσκεψη. Κλείσε τώρα την επίσκεψή σου.

"Εξαιρετικοί επαγγελματίες που προσεγγίζουν εξατομικευμένα τον κάθε άνθρωπο που απευθύνεται στο κέντρο. "

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία: Η πρώτη επίσκεψη αξιολόγησης είναι ΔΩΡΕΑΝ
 • Το Δέντρο της Θεραπείας είναι ένα Πρότυπο Κέντρο Συνθετικής Θεραπείας, όπου παρέχονται υπηρεσίες συμβουλευτικής-ψυχοθεραπείας και εδρεύει στο Παλαιό Φάληρο. Η Ασημίνα Χιώνη είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια, υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, UCL. Κατέχει Μεταπτυχιακούς τίτλους στη Συμπεριφορική Ψυχολογία και την Εργασιακή Ψυχολογία. Έχει εξειδικευθεί στη Γνωσιακή Συμπεριφορική και Γνωσιακή Αναλυτική Ψυχοθεραπεία, την Κλινική Υπνοθεραπεία, το Συστημικό Ψυχόδραμα και εκπαιδεύεται στην Ομαδική Θεραπεία του Yalom. Επιπροσθέτως, έχει εξειδικευθεί στην αντιμετώπιση των διατροφικών διαταραχών και εξαρτήσεων. Έχει εργαστεί στο St Mary's Hospital του Λονδίνου, ενώ τα τελευταία 22 χρόνια εργάζεται ως ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια τόσο σε κλινικά πλαίσια, όσο και ιδιωτικά στην Ελλάδα. Παράλληλα διδάσκει ειδικούς ψυχικής υγείας στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής. Η Ελένη Δαούτου έχει πολυετή εμπειρία ως εργασιακή σύμβουλος αναγνωρισμένων επιχειρήσεων και ως σύμβουλος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Κατέχει δίπλωμα στη Κλινική Υπνοθεραπεία και είναι αναγνωρισμένο μέλος του General Hypnotherapy Standards Council. Έχει εξειδικευτεί στο Συστημικό Ψυχόδραμα και συνεχίζει την εκπαίδευση της στη Συστημική Συμβουλευτική στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής. Το Πρότυπο Κέντρο "Δέντρο της Θεραπείας" παρέχει πλήθος υπηρεσιών, σεβόμενο τις ανάγκες του εκάστοτε επισκέπτη.

  Υπηρεσίες: Yπνοθεραπεία, Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, Ομαδική θεραπεία (group therapy), Συμβουλευτική γονέων, Συμβουλευτική ζεύγους, Ψυχολογική υποστήριξη

  περισσότερα
 • Το γραφείο είναι κλειστό για ραντεβού από κοντά και υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης μόνο διαδικτυακά.

Συμμετέχει στην ενέργεια: Δωρεάν η 1η αναγνωριστική επίσκεψη. Κλείσε τώρα την επίσκεψή σου.

"Πήγα πρώτη φορά και με έκανε να νιώσω παρά πολύ άνετα...σαν το "σπίτι" μου...θα συνεχίσω εννοείται μαζί τής και εύχομαι να πάνε όλα καλά..."

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία: Η πρώτη επίσκεψη ενημέρωσης και αξιολόγησης είναι ΔΩΡΕΑΝ.
 • Η Κουτσογιώργου Μάνια είναι Ψυχολόγος με εξειδίκευση στη Γνωσιακή - Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία. Στο ιδιωτικό της γραφείο στο Νέο Κόσμο, παρέχει ατομικές συνεδρίες σε ενηλίκους και εφήβους. Διαθέτει εκτενή εμπειρία σε διαταραχές διάθεσης (άγχος - κατάθλιψη - θυμός κλπ), διαταραχές προσωπικότητας (σχιζοφρένια - μανιοκατάθλιψη - ψυχώσεις κλπ), πένθος/απώλεια, φοβίες, μετατραυματικό στρες, κακοποίηση, εθισμοί, θεραπεία ζεύγους. Παράλληλα, διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία και παρέχει ψυχοεκπαίδευση & ψυχοθεραπεία υπαλλήλων σωμάτων ασφαλείας - αστυνομία. Τέλος, η Ψυχολόγος μέσα από τη διαρκή και ενεργή συμμετοχή της σε εθνικά και ευρωπαϊκά επιστημονικά και διεπιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια εξασφαλίζει την καλύτερη κατάρτιση στον τομέα ειδίκευσής της, ενώ έχει διατελέσει ως Ψυχολόγος μονάδας του εγκληματολογικού στο Ηνωμένο Βασίλειο και ως ψυχολόγος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κ.Ε.Φ.Ι Αθηνών.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, Ατομικές συνεδρίες εφήβων, Θεραπεία Ζεύγους, Κατ' οίκον επίσκεψη, Συμβουλευτική παιδιών - εφήβων

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Απλή συνεδρία: Συνεδρίες γνωσιακης συμπεριφορικης ψυχοθεραπείας και τραυματοθεραπειας EMDR
 • Η Γεωργακοπούλου Νάντια είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στον Άγιο Δημήτριο. Σπούδασε Ψυχολογία στο London Metropolitan University. Επίσης, είναι κάτοχος δυο Μεταπτυχιακών, πιο συγκεκριμένα στην Ψυχολογία Υγείας το οποίο πραγματοποίησε στο Cardiff Metropolitan University και στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία από University of Derby. Τέλος, έχει εκπαιδευτεί στην Τραυματοθεραπεία με τη μέθοδο Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR).

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Χορήγηση MMPI-2 (Πολυδιάστατο ερωτηματολόγιο προσωπικότητας)

  περισσότερα

"ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ H 1η ΜΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑ. ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ."

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία
 • Ο Πούγιας Χάρης είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής - Κλινικός Υπνοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στη Νέα Σμύρνη, ενώ ταυτόχρονα διατελεί συνεργάτης, εισηγητής στα μαθήματα Ψυχολογίας στο Κέντρο Τέχνης και σεμιναρίων Artens. Είναι απόφοιτος Ψυχολογίας και πιστοποιημένος κλινικός υπνοθεραπευτής από το General Hypnotherapy Standards Council. Έχει εξειδίκευση στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, στην Κλινική Υπνοθεραπεία, στην Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία και είναι μέλος του Stress Management Society. Επιπλέον έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για υπνοθεραπεία, βιολογικούς μηχανισμούς, διαχείριση του στρες, κλινική ύπνωση, αθλητική ύπνωση καθώς και Mindfulness. Το τελευταίο διάστημα το επιστημονικό ενδιαφέρον του έχει επικεντρωθεί στις Ψυχοσωματικές διαταραχές και στην Ψυχοδερματολογία και πιο συγκεκριμένα σε δερματικές παθήσεις όπως η ακμή, η ψωρίαση, η ατοπική δερματίτιδα, το μελάνωμα, η λεύκη, η κνίδωση και η τριχοτιλλομανία. Τέλος, ασχολείται με αυτοάνοσα νοσήματα και το Hypnobirthing - ομαλός τοκετός με βαθιά χαλάρωση.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ανέργους - φοιτητές

  περισσότερα
 • Συνιστάται να πραγματοποιηθεί τηλεφωνική επικοινωνία πριν από την προσέλευση στο γραφείο.

Στρομπούλα Ελένη MSc

Ψυχοεκπαιδευτική και Οικογενειακή Σύμβουλος - Ψυχοθεραπεύτρια

"Ήταν η πρώτη μου φορά που απευθύνθηκα σε έναν ειδικό γιατί αισθάνθηκα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι με βοήθησε πραγματικά. "

περισσότερα
 • Η Στρομπούλα Ελένη (B.A. in Psychology, M.A in International Human Resource Management, BTEC Level 5 in Counselling), είναι Ψυχοεκπαιδευτική και Οικογενειακή Σύμβουλος - Ψυχοθεραπεύτρια με ειδίκευση στην Οικογενειακή Θεραπεία, την Ψυχολογική Ενδυνάμωση και την Συναισθηματική Θεραπεία. Από το 2008, διατηρεί το προσωπικό της γραφείο Συμβουλευτικής στην Αθήνα, τον Πολυχώρο Ψυχοθεραπείας «MIND YOUR SOUL», όπου και ηγείται της ψυχοθεραπευτικής ομάδας συνεργατών. Εκτός από τις ατομικές και τις ομαδικές συνεδρίες, πλήθος σεμιναρίων και ψυχοεπαιδευτικών προγραμμάτων Ενδυνάμωσης διοργανώνονται υπό την επιστημονική της επίβλεψη. Επιπροσθέτως, συνεργάζεται ως εξωτερική Επιστημονική Συνεργάτης με Σχολεία, Παιδικούς Σταθμούς, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Θεραπευτήρια Υγείας, Οργανώσεις Γυναικών, Επιχειρήσεις, Δήμους και ΜΚΟ, παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες μέσω ομιλιών, ημερίδων και συνεδρίων ή διαμέσου ατομικών συνεδριών και ομαδικών συναντήσεων. Τέλος, έχει συμμετάσχει ως καλεσμένη σε αρκετές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές και έχει αρθρογραφήσει σε έντυπα περιοδικά, blogs και sites.

  Υπηρεσίες: Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, Συμβουλευτική διαχείρισης άγχους

  περισσότερα

"Mrs. Arvaniti showed the utmost care and compassion with regards to my situation. Her support enabled me to transition through a very difficult time, and I was able to move forward positively with both my emotional and practical needs in mind. I made notes of our sessions at the time and still refer to them now, and as such, would not hesitate to recommend Mrs. Arvaniti to anyone seeking support."

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία: Η εκπαίδευση και η προσέγγισή μου στην συμβουλευτική είναι η Συνθετική. Αυτό στην πράξη σημαίνει, ότι η θεραπευτική προσέγγιση και οι συνεπακόλουθες τεχνικές και δραστηριότητες προσαρμόζονται κάθε φορά στις συγκεκριμένες ανάγκες του συμβουλευόμενου.
 • Η Αρβανίτη Βασιλική είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Wellbeing Coach. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Εφαρμοσμένη Θετική Ψυχολογία (MSc in Applied Positive Psychology, University of East London, το πρώτο τέτοιο πρόγραμμα στην Ευρώπη), καθώς και στη Συνθετική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία (PGDip in Integrative Counselling and Psychotherapy). Επιπλέον, είναι μέλος της British Association for Counselling and Psychotherapy (BACP). Η εκπαίδευση και η προσέγγισή της στη Συμβουλευτική είναι η Συνθετική. Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι η θεραπευτική προσέγγιση και οι όποιες συνεπακόλουθες τεχνικές και δραστηριότητες προσαρμόζονται κάθε φορά στις συγκεκριμένες ανάγκες του εκάστοτε συμβουλευόμενου. Οι προσεγγίσεις που κατά βάση χρησιμοποιεί είναι η υπαρξιακή, η προσωποκεντρική και η Γνωσιακή-Συμπεριφορική. Παράλληλα, όπου χρήσιμο, αξιοποιείται η κατεύθυνση της Εφαρμοσμένης Θετικής Ψυχολογίας και οι δραστηριότητές της, ώστε πέρα από την εστίαση στην αντιμετώπιση των δυσκολιών, να δουλεύουμε πάντα με γνώμονα την αναγνώριση, την κατανόηση και την κατάλληλη ανάπτυξη και αξιοποίηση των δυνατοτήτων μας, με σκοπό την εδραίωση της ψυχολογικής μας ανθεκτικότητας σε γερά θεμέλια και τελικά την ψυχολογική μας άνθηση. Ψυχοεκπαιδευτικά, έχει εργαστεί για την εφαρμογή θεμάτων της Θετικής Ψυχολογίας ως Σύμβουλος και Συντονίστρια για μια σειρά οργανισμών, σε Αγγλία και Ελλάδα, μεταξύ των οποίων: τo Βρετανικό Μουσείο (consultancy και εργαστήρια), The Iris Project (συνεργαζόμενο φορέα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης), The Light Box (για την προαγωγή της Θετικής Ψυχολογίας στις κοινότητες μέσω της τέχνης), σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, σε κέντρα νέων, ιδιωτικές επιχειρήσεις και φυσικά στον τομέα της ψυχικής υγείας. Άξιο αναφοράς είναι ότι έχει διδάξει στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα της Εφαρμοσμένης Θετικής Ψυχολογίας & Coaching Ψυχολογίας καθώς και της Συνθετικής Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας στο Μητροπολιτικό Κολέγιο της Αθήνας (Metropolitan College). Τέλος, εξειδικεύεται στην Κατάθλιψη, τις Διαπροσωπικές Σχέσεις και τις Διαταραχές άγχους και διάθεσης.

  Υπηρεσίες: Coaching δημιουργικότητας, Mentoring / Coaching, Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, Βελτίωση αυτοεκτίμησης - αυτοεικόνας, Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑΜΕΑ - ανέργους - φοιτητές, Ομαδικά βιωματικά εργαστήρια, Συμβουλευτική για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού, Συμβουλευτική διαχείρισης άγχους, Συμβουλευτική διαχείρισης κατάθλιψης, Συμβουλευτική ζεύγους, Συνεδρία μέσω skype, Συνεδρία μέσω βιντεοκλήσης

  περισσότερα

"Η κυρία Λύκου είναι πάρα πολύ καλή!"

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία: Η τιμή μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με το περιστατικό.
 • Η Λύκου Μαρία είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο στην Αθήνα, παρέχοντας υπηρεσίες ατομικής και ομαδικής ψυχαναλυτικής ψυχοθεραπείας σε ενηλίκους.Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Συνέχισε την εξειδίκευση της στην Ολλανδία, όπου και απέκτησε το μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών της στην κλινική ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Leiden. Επιπροσθέτως, έχει παρακολουθήσει το ετήσιο μετεκπαιδευτικό σεμινάριο κλινικής ψυχοπαθολογίας του Αιγινητείου Νοσοκομείου και είναι κάτοχος του πιστοποιητικού επιμόρφωσης με τίτλο "Ψυχαναλυτική Διαδικασία: Θεωρητικές έννοιες και πρακτική εφαρμογή»" του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο παρόν είναι εκπαιδευομένο μέλος του Ινστιτούτου Ομαδικής Ανάλυσης "S.H.Foulkes". Εκτός της ιδιωτικής πρακτικής της, έχει πολυετή εμπειρία σε δομές ψυχικής υγείας και σε προγράμματα υποστήριξης ασθενών με χρόνιες παθήσεις.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, Ατομικές συνεδρίες εφήβων, Ομαδική θεραπεία (group therapy), Συμβουλευτική γονέων - παιδιών, Συμβουλευτική ζεύγους, Συμβουλευτική παιδιών - εφήβων, Συνεδρία μέσω skype

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Παπαδοπούλου Ευαγγελία

Σύμβουλος ψυχικής υγείας
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Απλή συνεδρία
 • H Παπαδοπούλου Ευαγγελία είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας δραστηριοποιούμενη επαγγελματικά επί 25ετία και διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο στην Ηλιούπολη. Είναι κάτοχος 4 πτυχιών από Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας ( Σχολή Νηπιαγωγών Αθηνών, Πάντειο Πανεπιστήμιο, Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής Τεχνολογικής Εκπαίδευσης) ενώ διαθέτει Πτυχίο Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό. Στην πτυχιακή της εργασία με θέμα "Συμβουλευτική μέσω Τέχνης" μελέτησε και ανέπτυξε το ρόλο και τη σημασία των διαφόρων μορφών τέχνης στην υπηρεσία της θεραπείας (Εικαστική θεραπεία, Χοροθεραπεία, Μουσικοθεραπεία, Δραματοθεραπεία, Ψυχόδραμα και Συμβουλευτική μέσω Λογοτεχνίας). Έχει διατελέσει Υπεύθυνη στο Κέντρο Συμβουλευτικής του Δήμου Βύρωνα, όπου οργάνωσε και συντόνισε σεμινάρια και ομάδες για γονείς, εκπαιδευτικούς, εφήβους και νέους, συμμετείχε σε επιστημονικές Ημερίδες σε συνεργασία με άλλους φορείς, καθώς και στο Ιατρικό Διαδημοτικό Συνέδριο του Δήμου Βύρωνα, όπου παρουσίασε και ανέπτυξε τη Σχέση ανάμεσα στη Ψυχοσυναισθηματική και Σωματική μας Υγεία. Επιπλέον, έχει συνεργαστεί με πληθώρα Δημόσιων και Ιδιωτικών φορέων (Ιδιωτικά Σχολεία, Επιχειρήσεις, Συλλόγους Γυναικών, Συλλόγους Γονέων, την Ελληνική Εταιρεία για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας κ.ά.) πραγματοποιώντας αντίστοιχα σεμινάρια αυτογνωσίας και προσωπικής ενδυνάμωσης. Στο ιδιωτικό της γραφείο αντιμετωπίζει πλήθος περιστατικών έχοντας στο επίκεντρο τις ανάγκες του εκάστοτε θεραπευόμενου και διατηρώντας ως απαρέγκλιτο στόχο της την διεύρυνση της αυτογνωσίας, την προσωπική ενδυνάμωση, την ανάπτυξη θετικής αυτοεκτίμησης, την καλλιέργεια της ισότητας, την συναισθηματική ισορροπία και την έκφραση της ατομικής ταυτότητας και δημιουργίας.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Δημητροπούλου Ιάνθη

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Απλή συνεδρία
 • Η Δημητροπούλου Ιάνθη είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στη Νέα Σμύρνη, όπου παρέχει κλινική αξιολόγηση και διάγνωση, ατομικές συνεδρίες ψυχοθεραπείας σε ενήλικες, παιδιά και εφήβους με ψυχοσυναισθηματικές δυσκολίες και οργανώνει σχολές γονέων ενώ παρέχει συμβουλευτική στήριξη σε όλο το φάσμα της οικογένειας. Σπούδασε στο τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών. Επίσης, έχει μετεκπαιδευτεί στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας. Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές (MSc) στην Κλινική Ψυχολογία Παιδιού και Εφήβου στο Πανεπιστήμιο του Leiden της Ολλανδίας, όπου ειδικεύτηκε στην εφαρμογή Γνωσιακών Συμπεριφορικών τεχνικών και τεχνικών θεραπείας Εστιασμένη στις Λύσεις (Solution Focused Therapy) σε παιδιά και εφήβους και εκπαιδεύτηκε στη χρήση και χορήγηση ψυχομετρικών εργαλείων αξιολόγησης και διάγνωσης (WISC-ΙV & Raven). Παράλληλα, έχει ολοκληρώσει το ετήσιο μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα "Κλινική Ψυχοπαθολογία Παιδιού και Εφήβου" στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο και το ετήσιο μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα "Ψυχιατρική Ενηλίκων και Παιδιών" στη Ψυχιατρική Κλινική του Σισμανόγλειου Γενικού Νοσοκομείου. Διαθέτει εμπειρία έχοντας εργαστεί σε Κέντρα Ειδικών Θεραπειών, σχολεία και άλλους φορείς. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε συνέδρια ως εισηγήτρια και αποτελεί μέλος της συγγραφικής ομάδας του βιβλίου "Το βίωμα της Ανεργίας: Οι άνθρωποι πίσω από τους αριθμούς".

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Απλή συνεδρία
 • Η Μητσοπούλου Τιτίκα είναι ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στον Βύρωνα, ενώ παράλληλα διατελεί εξωτερική επιστημονική συνεργάτης της Μονάδας Θεραπείας Συμπεριφοράς και του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας (ΕΠΙΨΥ), όπου διδάσκει, εκπονεί επιστημονικές μελέτες και ασκεί εποπτεία σε ψυχολόγους και ψυχιάτρους. Είναι απόφοιτος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο εξειδίκευσης στην Κοινωνική Ψυχιατρική και την Παιδοψυχιατρική από την Ιατρική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ενώ εκπονεί τη διδακτορική της διατριβή στο ίδιο ίδρυμα. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου και της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας της Συμπεριφοράς.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"μιλήστε της ανοιχτά ...και ξέρει ακριβώς τι θα κάνει πολύ απλά επαγγελματίας.. ξέρει το πώς να σε βοηθήσει"

περισσότερα
 • Η Ξιφαρά Κωνσταντίνα MSc είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, απόφοιτη του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών πάνω στον τομέα της Ψυχολογίας Υγείας από το Πανεπιστήμιο Bath της Μ. Βρετανίας. Είναι άρτια εκπαιδευμένη συστημική - οικογενειακή ψυχοθεραπεύτρια ατόμου, ζεύγους, οικογένειας και ομάδας και αποτελεί μέλος του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Συστημικών Θεραπευτών. Επίσης, έχει εξειδικευτεί στην διάγνωση και αποκατάσταση ειδικών μαθησιακών δυσκολιών και στην θεραπευτική τεχνική του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού.Τέλος, έχει εκπαιδευτεί στην αξιολόγηση επαγγελματικού προσανατολισμού και επαγγελματικής συμβουλευτικής. Έχει επαγγελματική εμπειρία με ασθενείς με χρόνιες παθήσεις και ψυχοσωματικά προβλήματα. Έχει εργαστεί στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών παρέχοντας ψυχολογική στήριξη σε νευρολογικούς ασθενείς και τις οικογένειές τους. Έχει ασχοληθεί ερευνητικά με την Σκλήρυνση κατά Πλάκας και το Alzheimer ως επιστημονικός εξωτερικός συνεργάτης του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών, Έχει εμπειρία με ψυχωτικούς και οριακούς ασθενείς στα πλαίσια άσκησης της στο Κέντρο Αποκατάστασης του Αιγινητείου Νοσοκομείου, σε παιδιά και εφήβους με μαθησιακές δυσκολίες, ψυχοσυναισθηματικές δυσκολίες, προβλήματα συμπεριφοράς, ΔΕΠ-Υ, δυσκολίες στην επικοινωνία, χαμηλή αυτοεκτίμηση έχοντας εργαστεί ως υπεύθυνη ψυχολογος σε κέντρο ειδικών θεραπειών και αποκατάστασης. Τέλος, είναι η δημιουργός της Επίλυσης: Χώρος Ψυχοσυναισθηματικής Υγείας. Κύριο μέλημά είναι η προαγωγή της ψυχοσυναισθηματικής ανάπτυξης και ωρίμανσης, η αυτοβελτίωση αλλά και η βελτίωση των ανθρώπινων σχέσεων. Η επίλυση δυσκολιών σε θέματα συμπεριφοράς και υγείας σε σχέση με το άτομο αλλά και το σύνολο στο οποίο ανήκει.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση ΔΕΠΥ, Απλή συνεδρία, Κατ' οίκον επίσκεψη, Ομαδική θεραπεία (group therapy), Συμβουλευτική για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού, Συμβουλευτική γονέων, Συμβουλευτική γονέων - παιδιών, Συμβουλευτική ζεύγους, Συνεδρία (φοιτητική κάρτα ISIC), Συνεδρία μέσω skype, Ψυχοθεραπεία ενηλίκων , Ψυχολογική υποστήριξη

  περισσότερα

Γιαννουκάκου Φιλία

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Ψυχοθεραπεύτρια
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την ευγένεια και την εξυπηρέτηση. Συγχαρητήρια."

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία: Αφορά σε μια ατομική συνεδρία
 • Η Γιαννουκάκου Φιλία είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στη Νέα Σμύρνη. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Αμερικάνικου Κολεγίου Ελλάδος, ενώ κατέχει και Μεταπτυχιακό Τίτλο Επιστημών στη Ψυχολογία με Ειδίκευση στην Κλινική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Leiden της Ολλανδίας. Παράλληλα, έχει εκπαιδευτεί στη Συστημική - Οικογενειακή Θεραπεία και στη Συστημική Διάγνωση από το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Έρευνας στη Συστημική Ψυχοθεραπεία "Λόγω Ψυχής. Έχει εργαστεί εθελοντικά ως Ειδικευόμενη Ψυχολόγος στα εξωτερικά ιατρεία της Ψυχιατρικής Κλινικής του Αιγινήτειου Νοσοκομείου, καθώς και στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου «Σωτηρία». Τέλος, συμμετέχει σε πληθώρα συνεδρίων και σεμιναρίων με στόχο τη συνεχή επιμόρφωση στο τομέα της.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, Συμβουλευτική γονέων - παιδιών, Συμβουλευτική ζεύγους, Συνεδρία μέσω skype

  περισσότερα
Συμμετέχει στην ενέργεια: Δωρεάν η 1η αναγνωριστική επίσκεψη. Κλείσε τώρα την επίσκεψή σου.

"Εμπνέει οικειότητα και σε ωθεί ασυναίσθητα να μιλήσεις. Πολύ φιλική και προσιτή!"

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία
 • Η Τσώλα Χρυσαυγή είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Κουκάκι. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου και ειδικεύτηκε στην Kινηματογραφοθεραπεία, (cinema therapy), αλλά και στη συστημική ψυχοθεραπεία στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων. Έχει εργαστεί σε κέντρα παροχής ψυχικής φροντίδας, όπως το Κέντρο Ημέρας "Αριάδνη", όπου εργάζεται ως σήμερα, ασχολούμενη με την ψυχοκοινωνική αποκατάσταση ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές. Παράλληλα, έχει αναλάβει ατομικές και οικογενειακές ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες για την υποστήριξη των θεραπευόμενων αλλά και του ευρύτερου πλαισίου τους. Συμμετέχει ενεργά σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες, σε βιωματικά εργαστήρια αναπτύσσοντας τεχνικές και δεξιότητες που θα βελτιώσουν στο μέγιστο την ικανότητά της να προσφέρει στους ασθενείς της τη βέλτιστη θεραπεία. Τέλος, έχει λάβει μέρος στη μετάφραση συγγραφικού έργου κριτικής ψυχολογίας και συγχρόνως, υπήρξε μέλος της συντακτικής ομάδας του Radicalμα, περιοδικό του Δικτύου Κριτικής Ψυχολογίας.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Θεραπεία Ζεύγους, Θεραπεία Ζεύγους και Συμβουλευτική , Οικογενειακή θεραπεία, Συμβουλευτική γονέων, Συνεδρία μέσω skype

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Εξαιρετικη,ευστοχη κ διερευνα την περιπτωση!ειμαι απολυτα ικανοποιημενη κ σιγουρα θα ξανα παω!"

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία:
 • Η Ζαφειροπούλου Αγγελική MSc είναι Ψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στη Νέα Σμύρνη. Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στον "Έλεγχο του Στρες και Προαγωγή της Υγείας" από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής - Ψυχολογίας (Πρόγραμμα Ψυχολογίας) του ίδιου ιδρύματος. Επιπλέον, έχει εκπαιδευτεί στην οικογενειακή θεραπεία και στην εμψύχωση ομάδων, στις ψυχοεκπαιδευτικές παρεμβάσεις στην οικογένεια και στην παιγνιοθεραπεία. Έχοντας ως βασική αρχή τον σεβασμό στη διαφορετικότητα και μοναδικότητα του κάθε ατόμου, στόχος της είναι να αναγνωρίσει και να αξιοποιήσει τις δυνατότητές του και να πραγματοποιήσει αλλαγές, έτσι ώστε να μπορεί να απολαμβάνει και να χαίρεται τη ζωή.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑΜΕΑ - ανέργους - φοιτητές, Θεραπεία Ζεύγους, Συμβουλευτική γονέων - παιδιών, Συμβουλευτική ζεύγους, Συμβουλευτική παιδιών - εφήβων, Συνεδρία μέσω skype

  περισσότερα

" Πρώτη επίσκεψη σε ψυχολόγο και με τον τρόπο της η κυρία Πανουσάκου, με έκανε να νιώσω άνετα. Συνεπής, υπομονετική, εδειξε ενδιαφέρον για την περίπτωσή μου. Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση."

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία: Η συνεδρία διαρκεί 55 λεπτά
 • Η Πανουσάκου Άννα είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στον Νέο Κόσμο, όπου αναλαμβάνει δυαδική θεραπεία σε έφηβους, ενήλικες καθώς και συμβουλευτική γονέων και θεραπεία ζεύγους. Σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών και πραγματοποίησε Πρακτική Άσκηση στο 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ειδικών Νοσημάτων (ΣΝΕΝ) στην Πεντέλη Αττικής, όπου συνέχισε την συνεργασία της ως Επιστημονική Συνεργάτης για ακόμη ενάμιση χρόνο στο τμήμα της Ψυχιατρικής Κλινικής. Ενεπλάκη σε ερευνητικά προγράμματα που αφορούσαν τις πεποιθήσεις για την ψυχική υγείας και το στίγμα στον Ελληνικό Στρατό, όπως και με την παθολογική εμπλοκή στελεχών του Στρατού Ξηράς σε ουσίες (ναρκωτικά, αλκοόλ) και τζόγο. Αποτέλεσε μέλος της τηλεφωνικής γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης για τον Στρατό και υπήρξε πρόσωπο αναφοράς ασθενών που νοσηλεύονταν στο κλειστό τμήμα της Ψυχιατρικής Κλινικής, εμπειρία που εμπλούτισε το κλινικό της υπόβαθρο και την έφερε σε επαφή με βαριές μορφές ψυχοπαθολογίας. Παράλληλα, συνεργάστηκε με το κοινοτικό σπίτι «Θέτις» της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας Ε.Π.Α.Ψ.Υ ως πρόσωπο αναφοράς ασθενούς με σκοπό την ψυχοκοινωνική του αποκατάσταση. Το 2013 εισήχθη στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Συμβουλευτικής Ψυχολογίας & Ψυχοθεραπείας του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος Deree, όπου εκπαιδεύτηκε στη Γνωστική - Συμπεριφοριστική Θεραπεία, στην ομαδική θεραπεία, στη συστημική (οικογενειακή θεραπεία) και σε βασικές αρχές Ψυχοδυναμικής θεραπείας. Εργάστηκε ως Συμβουλευτική Ψυχολόγος για 4 έτη στο Κέντρο Ειδικής Αγωγής "ΠΡΟΝΟΗΣΗ", στην Καλλιθέα Αττικής, αναλαμβάνοντας έφηβους και ενήλικες με ψυχικές διαταραχές (αγχώδεις/φοβίες, καταθλιπτικές, ψυχωτικές, διαταραχές προσωπικότητας). Δραστηριοποιήθηκε, επίσης, στον τομέα των σεμιναρίων για γονείς με έμφαση την ανάπτυξη και εξέλιξη του γονεϊκού τους ρόλου. Ανέλαβε τη συμβουλευτική γονέων στο κέντρο ειδικής αγωγής "Ανάπτυξη και Κίνηση" στην Αργυρούπολη Αττικής. Κλείνοντας, εργάστηκε ως Συμβουλευτική Ψυχολόγος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων με έδρα την Νέα Σμύρνη (Οίκος Γαλήνης), παρακολουθώντας και στηρίζοντας τους ενοίκους καθώς και τους συγγενείς των ηλικιωμένων. Τέλος, τα τελευταία δυο χρόνια είναι επιστημονική εξωτερική συνεργάτης στην Πανελλήνια Εταιρεία Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Ενηλίκου Π.Ε.Ψ.Υ.Π.Ε, η οποία εδράζεται στην Καλλιθέα Αττικής.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ατομική Συνεδρία

  περισσότερα

"Η ψυχολόγος κ. Ζούμπα κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη μου. Βρίσκεται σε έναν χώρο με θετική ενέργεια, είναι συνεπέστατη στα ραντεβού της και ευέλικτη στα ωράρια. Έφυγα από την πρώτη κιόλας συνεδρία με πολύ πιο ήρεμη ψυχολογία. Ένιωσα άνετα, ευχάριστα και τελικά αισιόδοξα."

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία: Διαρκεί 50 λεπτά.
 • Η Κοινωνιολόγος - Οικογενειακή Σύμβουλος - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Ηλιούπολη και στα Βριλήσσια. Παράλληλα, είναι Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια στο Κοινωνικό ιατρείο του δήμου Βριλησσίων και σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και εκπαιδεύτηκε στη Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια Ατόμου, Ομάδας, Οικογένειας στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων. Τέλος, εξειδικεύεται στη Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία, στις Εξαρτήσεις αλλά και στις Αγχώδεις Διαταραχές.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες Ψυχοθεραπείας, Οικογενειακή θεραπεία, Ομαδική θεραπεία (group therapy), Συμβουλευτική γονέων, Συμβουλευτική διαχείρισης άγχους, Συνεδρία μέσω βιντεοκλήσης

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Εξαιρετική ψυχολόγος, με γνώση και αγάπηγια το λειτούργημα της !"

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία: Ψυχοεκπαίδευση & Ψυχοθεραπεία
 • Η Μουντάκη Δήμητρα είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Βύρωνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στη Συστημική Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση. Διαθέτει εμπειρία έχοντας εργαστεί ως Ψυχολόγος Οικογενειακής Θεραπείας στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής. Τέλος, εξειδικεύεται στην κατάθλιψη και στην οικογενειακή θεραπεία.

  Υπηρεσίες: Αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών, Απλή συνεδρία, Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων, Ατομικές συνεδρίες εφήβων, Ατομική ψυχοθεραπεία, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ΑΜΕΑ - ανέργους - φοιτητές, Θεραπεία Ζεύγους και Συμβουλευτική , Θεραπεία οικογένειας, Κατ' οίκον επίσκεψη, Ομαδική θεραπεία (group therapy), Συμβουλευτική γονέων - παιδιών, Συμβουλευτική διαχείρισης άγχους, Συμβουλευτική διαχείρισης θυμού, Συμβουλευτική διαχείρισης κατάθλιψης

  περισσότερα
Συμμετέχει στην ενέργεια: Δωρεάν η 1η αναγνωριστική επίσκεψη. Κλείσε τώρα την επίσκεψή σου.

"Η Πηνελόπη είναι μία πολύ ξεχωριστή ψυχοθεραπεύτρια , με ιδιαίτερες γνώσεις, ενσυναίσθηση αλλά και ανθρωπιά που δύσκολα συναντάς στον συγκεκριμένο χώρο. Μέσω της ηρεμίας της με βοηθάει να συνδέσω το παρόν με το παρελθόν μου και να συνειδητοποιήσω πράγματα για εμένα τα οποία δεν ήξερα. Μέσα απο τις συνεδρίες μας σταδιακά ανακαλύπτω τον εαυτό μου και απελευθερώνομαι."

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία: Συνεδρία Ψυχοθεραπείας 1 ώρας
 • H Μπιλίση Πηνελόπη είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας (ΜSc)-Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στον Άγιο Δημήτριο. Είναι απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Συμβουλευτική στην Εκπαίδευση, την Υγεία, την Εργασία από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επίσης, έχει εκπαιδευτεί στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία στο κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής. Ακόμη, έχει εξειδικευτεί στη Συμβουλευτική για ζητήματα που αφορούν τις ανθρώπινες σχέσεις. Έχει συνεργαστεί ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας με το Κοινοτικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παγκρατίου, την ΜΚΟ «Μαζί για το Παιδί», την ΜΚΟ «Challedu» καθώς και με κέντρα ειδικών θεραπειών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και συνεχίζει να επιμορφώνεται πάνω σε ζητήματα του τομέα της ώστε να εξελίσσεται ως επαγγελματίας. Πραγματοποιεί δια ζώσης και διαδικτυακές συνεδρίες με ενήλικες.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Βελτίωση αυτοεκτίμησης - αυτοεικόνας, Συμβουλευτική διαχείρισης άγχους, Συμβουλευτική διαχείρισης θυμού, Συνεδρία μέσω skype, Ψυχοθεραπεία ενηλίκων

  περισσότερα
Συμμετέχει στην ενέργεια: Δωρεάν η 1η αναγνωριστική επίσκεψη. Κλείσε τώρα την επίσκεψή σου.
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Φιλική ανθρώπινη σου εμπνέει εμπιστοσύνη από τη πρώτη στιγμη"

περισσότερα
 • Απλή συνεδρία: Ατομική συνεδρία εφήβων ή ενηλίκων
 • Η Γραμμένου Κωνσταντίνα MSc είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Ψυχοθεραπεύτρια και είναι υπεύθυνη του Κέντρου Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας “Κωνσταντίνα Γραμμένου” στη Νέα Σμύρνη. Διαθέτει πτυχίο Ψυχολογίας και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (MSc) στη Συνθετική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία. Είναι επόπτρια και υπεύθυνη για την πρακτική άσκηση φοιτητών μεταπτυχιακών προγραμμάτων ψυχολογίας και ψυχοθεραπείας. Επιπλέον, έχει εξειδικευτεί στην Ιατρική Ψυχολογία και είναι μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Συμβούλων και Ψυχοθεραπευτών (BACP). Ιδιωτικά ασχολείται με τη συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία ενηλίκων και συνολικά η εμπειρία της έχει διαμορφωθεί μέσω της συνεργασίας της με κέντρα ψυχοθεραπείας, με εταιρείες για τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και της συμβουλευτικής σε γονείς και παιδιά, στην Ογκολογική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών “Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού”. Τέλος, στον επαγγελματικό της χώρο διεξάγονται σεμινάρια για την ψυχική υγεία και υπάρχει συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες ψυχικής υγείας.

  Υπηρεσίες: Απλή συνεδρία, Ατομική εποπτεία, Ατομική Συνεδρία, Βελτίωση αυτοεκτίμησης - αυτοεικόνας, Ειδικό κόστος επίσκεψης για ανέργους - φοιτητές, Επαναληπτική συνεδρία μέσω βίντεο, Συμβουλευτική διαχείρισης άγχους, Συμβουλευτική διαχείρισης θυμού, Συμβουλευτική διαχείρισης κρίσεων πανικού, Συνεδρία μέσω skype, Συνεδρία μέσω βιντεοκλήσης

  περισσότερα
 • Υπάρχει η δυνατότητα συνεδριών και πέραν αυτού του ωραρίου, κατόπιν επικοινωνίας με την κυρία Γραμμένου.

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ