Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ
Η Ρουφογάλη Αναστασία - Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια Η Ρουφογάλη Αναστασία - Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια 9 εικόνες

Αριθμός άδειας: Υ.5122/06/08/2019, Π.Ε. Νοτίου Τομέα Αθηνών

Γιατί είναι η κατάλληλη για εσένα

Η Ρουφογάλη Αναστασία είναι Ψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο Κουκάκι. Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές της σπουδές στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Οι μεταπτυχιακές της σπουδές, στο τμήμα της Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αφορούν την Αναπτυξιακή και Εφηβική Υγεία. Συγχρόνως, διαθέτει δίπλωμα επαγγελματικής εξειδίκευσης στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία από το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής και στο παρόν είναι ειδικευόμενη στη Συστημική Θεραπεία από την Εταιρεία Συστημικής Θεραπείας και Παρέμβασης σε Άτομα, Οικογένειες και Ευρύτερα Συστήματα. Έχει εκπαιδευθεί στη χορήγηση και την ερμηνεία του Τεστ Αξιολόγησης της ενήλικης Ψυχοπαθολογίας “Minnesota Multiphasic Personality Inventory®-2” από την Ison Psychometrica και έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα Κλινικής Ψυχολογίας του Ινστιτούτου Μελέτης της Ανθρώπινης Επικοινωνίας. Έχει αποκτήσει κλινική εμπειρία στη Ψυχιατρική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών στη Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης για άτομα με ψυχικές διαταραχές της ΑΜΚΕ iasis και στη Μονάδα Εφηβικής Υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού». Έχει εργαστεί ως Ψυχολόγος σε Κέντρο Ειδικών Θεραπειών για Άτομα που βρίσκονται στο Φάσμα του Αυτισμού και έχει προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στην Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Εγκεφαλική Παράλυση «Πόρτα Ανοιχτή». Στο γραφείο της προσφέρονται υπηρεσίες που αφορούν την αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών, νευροαναπτυξιακών διαταραχών, συναισθηματικών διαταραχών, διαταραχών άγχους και διαταραχών πρόσληψης τροφής σε συνεργασία με διατροφολόγο. Το πεδίο της ενασχόλησης της αφορά επίσης τη διαχείριση των δυσκολιών που προκύπτουν κατά τη μετάβαση από την παιδική στην εφηβική ηλικία, τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των γονεϊκών πρακτικών και την ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας και της διεκδικητικής συμπεριφοράς.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

 • Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία
 • Παιδοψυχολογία
 • Διαταραχές άγχους και διάθεσης

Αξιολογήσεις ασθενών

100% αξιόπιστες αξιολογήσεις

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.
10,0

από 2 αξιολογήσεις

Συνολική βαθμολογία από 2 ασθενείς
10,0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10,0
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10,0
Έμπειρος & καταρτισμένος
10,0
Συνεπής
10,0
Προσιτός & φιλικός
10,0
 • Όλες (2)
 • Υψηλές (2)
 • Ουδέτερες (0)
 • Χαμηλές (0)
10
Μαρία Α 14 Οκτωβρίου 2021
Μαρία Α Μέλος από 10 Ιανουαρίου 2020 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 2 αξιολογήσεις στο doctoranytime
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτομαι ανάλογο ειδικό και θα μπορούσα να πω πως ήδη από την πρώτη συνεδρία έφυγα ιδιαίτερα ανακουφισμένη. Εστιάσαμε πλήρως σε όλα τα σημεία που με απασχολούσαν και μου εξήγησε λεπτομερώς τον τρόπο που θα κινηθούμε. Παράλληλα με τον επαγγελματισμό η κυρία Ρουφογάλη έδειξε κατανόηση σε όσα με προβληματίζουν. Συνεχίζουμε δυναμικά με την δεύτερη συνεδρία.
10
ΑΝΝΑ Κ 14 Οκτωβρίου 2021
ΑΝΝΑ Κ Μέλος από 22 Μαΐου 2016 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 2 αξιολογήσεις στο doctoranytime
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Ήταν πολύ φιλική και με έκανε να νιώσω άνετα, το οποίο το θεωρώ πολύ σημαντικό. Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και αυτό με βοήθησε να ανοιχτώ και να εξωτερικεύσω τις σκέψεις μου. Επαγγελματικά, ήταν άρτια και συγκροτημένη, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να νιώσω ανακούφιση.
ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Κάτοχος Διπλώματος στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία, Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής
 • Παρακολούθηση Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στις Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας, Τμήμα Ιατρικής, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
 • Παρακολούθηση Προγράμματος Επιμόρφωσης στην Κλινική Ψυχολογία, Ινστιτούτο Μελέτης της Ανθρώπινης Επικοινωνίας
 • Παρακολούθηση εκπαίδευσης στη Χρήση και Ερμηνεία του MMPI-2, Ison Psychometrica
 • Παρακολούθηση εξειδίκευσης στη Συστημική Θεραπεία, Εταιρεία Συστημικής Θεραπείας και Παρέμβασης σε Άτομα Οικογένειες και Ευρύτερα Συστήματα
 • Απόφοιτη Τμήματος Ψυχολογίας, Σχολή Κοινωνικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Κρήτης

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 • Ψυχολόγος , Ψυχιατρική Κλινική , Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών
 • Ψυχολόγος , Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης για άτομα με ψυχικές διαταραχές , ΑΜΚΕ iasis
 • Ψυχολόγος , Μονάδα Εφηβικής Υγείας , Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού».
 • Ψυχολόγος, Κέντρο Ειδικών Θεραπειών για Άτομα που βρίσκονται στο Φάσμα του Αυτισμού, ΔάφνηΕθελόντρια Ψυχολόγος, Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Εγκεφαλική Παράλυση , «Πόρτα Ανοιχτή»

ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

 • Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

 • Αγγλικά
 • Γαλλικά

Ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις

 • Ρουφογάλη Α., Συστηματική Ανασκόπηση: Συμπεριφορές Διαδικτυακής Εξάρτησης σε Συσχέτιση με τη Ψυχογενή Βουλιμία & τη Διαταραχή Υπερφαγίας σε Εφήβους & Νεαρούς Ενήλικες. (Διπλωματική Εργασία), Στρατηγικές Αναπτυξιακής & Εφηβικής Υγείας, Τμήμα Ιατρικής, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, 2021
 • Ρουφογάλη Α., Πειραματική Μελέτη: H Επίδραση της Στερεοτυπικής Απειλής & της Ενδοβολής στην Επίδοση στα Μαθηματικά την Αυτοεκτίμηση & την Ευεξία Φοιτητριών Κοινωνικών Επιστημών. (Πτυχιακή Εργασία), Τμήμα Ψυχολογίας, Σχολή Κοινωνικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Κρήτης, 2019
 • Ρουφογάλη, Α., & Πουρκός, Α. Μ.. Διαδίκτυο και εφηβεία: ζητήματα κοινωνικοποίησης, επικοινωνίας & διαχείρισης των συναισθημάτων. Στο Μ.Α. Πουρκός, (Επιμ.). Σώμα, βίωμα, ταυτότητα & διαδικασίες κοινωνικοποίησης & μάθησης στην εποχή των ραγδαίων αλλαγών & της σύγχρονης κρίσης. (σσ. 294-331). Θεσσαλονίκη: ΔΙΣΙΓΜΑ, 2019
 • Leopoulou, A. & Roufogali, A., The effect of cognitive background and attitudes towards inclusion in the interactions between students with Autism Spectrum Disorder and special education teachers. (Υπό δημοσίευση), 2019

Μέτρα προστασίας κατά της COVID-19

Παρακάτω θα δεις τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού στους χώρους παροχής υπηρεσιών υγειάς. Η Ρουφογάλη Αναστασία τα ακολουθεί πιστά.

sync iconΑυστηροί έλεγχοι

Οι εισερχόμενοι στον χώρο ελέγχονται για συμπτώματα COVID-19. To προσωπικό υποβάλλεται τακτικά σε τεστ. Αν κάποιος εμφανίσει συμπτώματα απομονώνεται για να μην έρθει σε επαφή με άλλους.

sync iconΠροστατευτικός εξοπλισμός

Όλοι φορούν προστατευτικές μάσκες εκτός από τα παιδιά κάτω των 2 ετών. Επιπρόσθετα, το προσωπικό χρησιμοποιεί προστατευτικό εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των θεραπειών.

sync iconΚαθαρισμός και απολύμανση

Όλοι οι χώροι καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά. Έχουν επίσης επαρκή εξαερισμό. Το προσωπικό απολυμαίνει τα χέρια του πριν και μετά την επαφή με κάθε ασθενή.

sync iconΤήρηση αποστάσεων

Το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στον χώρο είναι εμφανώς περιορισμένο, ενώ ταυτόχρονα τηρείται απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των ασθενών.

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ