Βρες ειδικό
Δες τη διαθεσιμότητα

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Η Παπαχρηστοπούλου Ευγενία είναι Ψυχολόγος - Κλινική Νευροψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στον Πειραιά. Σπούδασε Ψυχολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και, εν συνεχεία, εξειδικεύτηκε στην Κλινική Νευροψυχολογία σε μεταπτυχιακό επίπεδο, φοιτώντας στην Ιατρική σχολή του ίδιου πανεπιστημίου. Διαθέτει αξιόλογη εμπειρία έχοντας υπηρετήσει στο Κέντρο Ειδικής φροντίδας παιδιών, του Πολεμικού Ναυτικού, πραγματοποιώντας πλήθος νευροψυχολογικών αξιολογήσεων παιδιών και εφήβων, στο Κέντρο Νοητικής Ενδυνάμωσης της Νευρολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου και συμμετείχε στις ομάδες νοητικής ενδυνάμωσης της νευρολογικής κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Ακόμη, συνεργάζεται με κέντρα ψυχολογικής υποστήριξης και διατελεί επιστημονικός συνεργάτης της νευρολογικής κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου. Επίσης, είναι καθηγήτρια στο τομέα της Ψυχολογίας στο Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδος (SCG). Τέλος, συμμετέχει σε πολλά συνέδρια νευρολογικού ή παιδοψυχολογικού ενδιαφέροντος ενώ, παράλληλα, παραδίδει εκπαιδευτικά σεμινάρια σε διάφορα πιστοποιημένα ιδιωτικά κέντρα.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εμπειρία

 • Συμβουλευτική για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού
 • Συνθετική Ψυχοθεραπεία
 • Συμβουλευτική γονέων
 • Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία
 • Ψυχοθεραπεία online
1 συστάσεις ασθενών

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

10

Από 1 αξιολόγηση

Αξιολογήσεις από 1 ασθενή
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10
Έμπειρος & καταρτισμένος
10
Συνεπής
10
Προσιτός & φιλικός
10
 • Όλες (1)
 • Θετικές (1)
 • Ουδέτερες (0)
 • Αρνητικές (0)
10.0
Φίλιππος
05 Νοεμβρίου 2023
Επιβεβαιωμένος χρήστης
Μέλος από 15 Απριλίου 2023 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου

Πρόσβαση και ραντεβού

 • Ηρώων Πολυτεχνείου 95, Πειραιάς , Αττική
  Parking
  • Δεν διαθέτει parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα
  Μετρητά

  Πολιτική διαχείρισης ραντεβού

  • Πληρωμή στο ιατρείο
   Κατά την επίσκεψη μπορείς να διαλέξεις τον τρόπο πληρωμής ανάμεσα από τις παραπάνω επιλογές.
  • Ακύρωση
   Μπορείς να ακυρώσεις το ραντεβού σου μέχρι 3 ώρες πριν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις την πολιτική ακύρωσης.

Συνεργασίες με Νοσοκομεία/Κλινικές

 • Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (Νευρολογική Κλινική)

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Ψυχολογία, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πρόγραμμα Ψυχολογίας (2006 - 2010)
 • Κλινική Νευροψυχολογία, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ιατρικής (2010 - 2013)
 • Συνθετική Ψυχοθεραπεία Παιδιών και Εφήβων, ΔΕΚΑ, Ψυχοθεραπεία Παιδιών και Εφήβων (2021 - Σήμερα)
 • Επιμόρφωση Στελεχών Επαγγελματικής Συμβουλευτιικής και Προσανατολισμού, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (2019 - 2020)

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ψυχολόγος, ΟΚΑΝΑ, Ελλάδα (2011 - 2012)
 • Ψυχολόγος-Κλινική Νευροψυχολόγος, Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά/Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιών, Ελλάδα (2013 - 2019)
 • Ψυχολόγος-Κλινική Νευροψυχολόγος, Χάριν Νοήσεως, Ελλάδδα (2019 - Σήμερα)

Ξένες γλώσσες

 • Αγγλικά

Απαντήσεις σε ερωτήσεις ασθενών

 • Γενικά θέματα

  Καλησπέρα,όλη μέρα ειχα ένα αίσθημα ημικρανίας σαν βράδυ κεφάλι και αίσθηση ναυτίας. Το βράδυ που ξάπλωσα να κοιμηθώ όταν έκλεισα τα μάτια μου το κεφάλι μου το ένιωθα ακόμα πιο βαρυ και όταν πήγαινε να νε πάρει ο ύπνος πεταγόμουν με ένα αίσθημα πίεσης στο κεφάλι που ανέβαινε σιγά σιγά λες και θα λιποθυμήσω,νε ταχυπαλμία και εφίδρωση και μετά τρέμουλο.. Γενικώς τους τελευταίους 5 μήνες έχω διαφορα συμπτώματα όπως ζάλη,αίσθημα παλμών τάση λιποθυμίας και τινάγματα στον ύπνο μου…Έχω κάνει πολλές αιματολογικές,μαγνητική εγκεφάλου και αυχενικής μοίρας που ήταν καθαρές εκτός από μια δισκοκηλη αυχένα,τριπλεξ καρωτίδων,καρδιογράφημα,τριπλεξ και διαφορα άλλα.. Όσοι γιατροί έχω απευθυνθεί το αποδίδουν σε άγχος.. Ποια είναι η γνώμη σας;

  • Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να καταδεικνύουν πίεση και άγχος. Μπορεί να ειναι και εκδηλώσεις μιας κρίσης πανικού. Το καλύτερο θα ήταν να επισκεφθείτε έναν ειδικό. Ψυχίατρο πρωτίστως για φαρμακευτική αγωγή και ψυχολόγο για ψυχοθεραπεία.

   Παπαχρηστοπούλου Ευγενία

   Παπαχρηστοπούλου Ευγενία

 • Κρίση πανικού

  Πολλές φορές το παθαίνω όταν είμαι έξω και αρχίζει με το συμπτωμα του κόμπους στο λαιμό, έπεται η πίεση στο κεφάλι (σαν κάποιος να πιέζει πιέζει κεφάλι μου) και μετά η δυσπνοια. Πολλές φορές νιώθω ότι θα πάθω εγκεφαλικό. Πάντοτε πυροδοτειται από μελλοντικά βέβαια γεγονότα ιδιαίτερα στρεσογονα. Αυτήν την περίοδο βιωνω κρίσεις λόγω του μελλοντικού γεγονότος της στράτευσης μου πράγμα που μου δημιουργεί έντονο αγχος και με κανει να τρομάζω η σκέψη ότι μπορεί να το πάθω εκεί μεσα και να είμαι αβοήθητος ή να γίνω ρεζιλι. Τι μπορώ να κανω;

  • Σε κρίσιμες περιόδους ζωής ή σε μεταβάσεις όπως αυτή που αναφέρετε το στρες μπορεί να είναι αυξημένο. Τα συμπτώματα που αναφέρετε μοιάζουν με τα αντίστοιχα κρίσης πανικού. Βέβαια από τα λεγόμενά σας προκύπτει ότι είναι κάτι που συμβαίνει. Κατ΄αρχήν είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οφείλεται σε ψυχογενή αίτια και δεν θα συμβεί κάτι σε σχέση με τη ζωή αν και η πεποίθηση όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι η αντίθετη. Βασικό είναι εκείνη τη στιγμή να ηρεμήσετε , να αποφύγετε κόπωση ή οποιοδήποτε στρεσσογόνο παράγοντα, να ασχοληθείτε με κάτι που σας ευχαριστεί. Αν οι κρίσεις επιμένουν καλό θα ήταν να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό

   Παπαχρηστοπούλου Ευγενία

   Παπαχρηστοπούλου Ευγενία

 • Κατάθλιψη

  Έχω διαγνωσθεί με αγχώδη διαταραχή από ειδικό. Με έχουν διαλύσει τα ψυχοσωματικά (έχω τα πάντα από σωματικά μέχρι συναισθηματικά). Φοβάμαι να αρχίσω φαρμακευτική αγωγή λόγω παρενεργειών διότι έχω ξανά δοκιμάσει και είχα πολλές παρενέργειες! Βασανίζομαι και νιώθω μια δυσφορία και το αίσθημα της τρέλας και μπερδεμένο το κεφάλι μου; Γιατί γίνεται αυτό; Φοβάμαι πως δεν θα το ξεπεράσω ποτέ

  • Οντως τα συμπτώματα προσιδιάζουν αυτά της αγχώδους διαταραχής. Ψυχοθεραπεία κάνετε; Θα ήταν καλό να ξεκινήσετε για τα εντοπίσετε τις πηγές του άγχους καθώς και τους τρόπους αντιμετώπισης των συμπτωμάτων.

   Παπαχρηστοπούλου Ευγενία

   Παπαχρηστοπούλου Ευγενία

Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο ιατρικής συμβουλευτικής

Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον ειδικό που χρειάζεται, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Παπαχρηστοπουλου Ευγενια έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected].

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Παπαχρηστοπούλου Ευγενία?