Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
6

Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι κοντά στο Ελευθέριο - Κορδελιό

"Εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής χωρίς υπερβολές! Ευγενεστατη και κατατοπιστική! "

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη:
 • Η Παπαδοπούλου Ελένη είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με ιδιωτικό διαιτολογικό γραφείο στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος Διαιτολογίας και Διατροφής του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο συνεχούς επιμόρφωσης, έχει συμμετάσχει ενεργά σε σεμινάρια, συνέδρια διαιτολογίας, διατροφολογίας και αισθητικής. Στο ιδιωτικό της γραφείο παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για πρόληψη και αντιμετώπισης της παχυσαρκίας, της παιδικής παχυσαρκίας, αλλά και προγράμματα αθλητικής διατροφής και διατροφής για εγκυμοσύνη και θηλασμό, ενώ πραγματοποιεί και τεστ δυσανεξίας, μέτρηση του μεταβολισμού και λιπομέτρηση. Τέλος, η κ. Παπαδοπούλου είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Αποκατάσταση μεταβολισμού, Λιπομέτρηση - σωματομετρία, Μέτρηση βασικού μεταβολισμού, Σωματικές μετρήσεις

  περισσότερα

"Αρκετά φιλικό περιβάλλον με πολύ καλή γνώση στο αντικείμενο ..."

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Περιλαμβάνει ανάλυση σύστασης σώματος, μέτρηση βασικού μεταβολισμού και προγραμμα διατροφής
 • Ο Παπακώστας Βασίλειος είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, ενώ έχει εξειδικευτεί και διαθέτει εμπειρία στη Διατροφική συμβουλευτική, στην Παχυσαρκία & τον μεταβολισμό, καθώς και στο Nutrition coaching.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Λιπομέτρηση - σωματομετρία, Μέτρηση βασικού μεταβολισμού, Σωματικές μετρήσεις

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 15
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Πρόκειται για την καλύτερη διατροφολόγο που έχω επισκεφθεί μέχρι στιγμής. Είμαι πολύ ικανοποιημένη, γιατί έχει διαφορετικό τρόπο προσέγγισης, εστιάζοντας όχι απλώς στο να χάσω κιλά, τα οποία παλαιότερα κατέληγα να ξαναπαίρνω, αλλά στο πώς να μάθω να τρώω σωστά! Άριστα καταρτισμένη στο αντικείμενο, φιλική, με πολλή υπομονή και προσιτή οικονομικά!!"

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη:
 • Η Ξυλαγκουρέλη Παρασκευή είναι πτυχιούχος Διαιτολόγος Διατροφολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, είναι εξωτερικός συνεργάτης σε πολυϊατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Συμμετείχε στην εκπαίδευση "Master Practitioner in Eating Disorders and Obesity" καθώς και στο το σεμινάριο "Peak Performance" για την αθλητική διατροφή, όπου της δόθηκε η δυνατότητα να αναλάβει την παρακολούθηση αθλητών από την εφηβική ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια, σεμινάρια και εκπόνησε εκπαιδευτικές παρουσιάσεις σε νηπιαγωγεία και δημοτικά με στόχο την ενημέρωση γονέων και παιδιών για την ισορροπημένη διατροφή.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Επόμενη Επίσκεψη

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Η επίσκεψή μας αφορούσε την διατροφή της 11χρονης κόρης μου η οποία έμεινε ενθουσιασμένη και με τις καλύτερες εντυπώσεις. Κι εγώ επισης"

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη:
 • Η Ρεστέμη Ευγενία είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στον Εύοσμο. Σπούδασε στο ΑΤΕΙ Σίνδου και ολοκλήρωσε τις σπουδές της, παραδίδοντας την πτυχιακή της εργασία με θέμα "Υποθρεψία σε νοσηλευόμενους" στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, η οποία προβλήθηκε στο 8th Macedonian Congress on Nutrition and Dietetics τον Οκτώβριο του 2008. Στη συνέχεια, πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο ερευνητικό πρόγραμμα "Ευ ζην" στη EUROMEDICA Κεντρική Κλινική Θεσσαλονίκης, το οποίο αφορούσε τη ρύθμιση και τα μοντέλα μεταβολής του σωματικού βάρους σε ψυχιατρικούς ασθενείς που λαμβάνουν αντιψυχωτικά και η επίδραση μιας μακροπρόθεσμης μελέτης στο σωματικό βάρος και στη φυσική κατάστασης. Επίσης, έχει πραγματοποιήσει ομιλίες εκπαιδευτικού χαρακτήρα σε αθλητικές ακαδημίες και σχολεία. Τέλος, έχει παρακολουθήσει και εξακολουθεί να παρακολουθεί πλήθος σεμιναρίων που αφορούν στη διατροφή παιδιών και ενηλίκων.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Διατροφή για αθλητές, Διατροφή για εγκύους και θηλάζουσες, Διατροφή για παιδιά και εφήβους, Λιπομέτρηση - σωματομετρία, Σωματικές μετρήσεις

  περισσότερα

"Άριστη επαγγελματίας και εμπνέει εμπιστοσύνη ερωτήσεις της ήταν αναλυτικές κατάλαβε τον τρόπο διατροφής μου και την προτείνω "

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Λήψη ιστορικού, εκτίμηση διατροφικής κατάστασης, ανθρωπομετρικές μετρήσεις, λιπομέτρηση

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ