Βρες γιατρό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Η Τζαννετάκου Αυγερινή είναι Ψυχοθεραπεύτρια Παιδιών Εφήβων και Ενηλίκων με ιδιωτικό γραφείο στην Καλλιθέα. Είναι αριστούχος απόφοιτος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ουαλίας (BSc Hons in Psychology) και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Κλινική Ψυχολογία με «Άριστα» από το ίδιο Πανεπιστήμιο (MSc in Clinical Psychology). Έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στις Βιωματικές Τεχνικές Συμβουλευτικής και στις Τεχνικές Προσωπικής Ανάπτυξης (Experiential Counselling Techniques and Techniques of Personal Development) από το Scottish Qualification Authority (SQA). Έχει διακριθεί με «Αριστείο» για τον σπουδαστή με την καλύτερη επίδοση του Aegean College. Είναι κάτοχος Ευρωπαϊκού διπλώματος Τραυματοθεραπείας με τη μέθοδο EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) από το Ινστιτούτο Τραυματοθεραπείας Αθηνών. Έχει ειδικευτεί στην Ψυχοδυναμική - Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία (Psychodynamic-Psychoanalytic approach) Παιδιών, Εφήβων και Ενηλίκων στο κέντρο ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ. (Διεπιστημονική & Ερευνητική Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη Παιδιών και Ενηλίκων). Έχει εκπαιδευτεί σε ένα εύρος διαγνωστικών Ψυχομετρικών και Προβολικών δοκιμασιών όπως επί παραδείγματι, το Ερωτηματολόγιο Προσωπικότητας της Μιννεσότα MMPI®-2, το Τεστ Θεματικής Αντίληψης (Thematic Apperception Test-T.A.T), το Τεστ Θεματικής Αντίληψης για παιδιά (Children’s Apperception Test-C.A.T), το Τεστ κηλίδων μελάνης Rorschach. Στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησης και της εθελοντικής της εργασίας, έχει απασχοληθεί σε κέντρα ψυχικής υγείας και αποκατάστασης όπως το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δρομοκαΐτειο», σε τμήματα οξέων περιστατικών, τη Νευροψυχιατρική Κλινική «Γαλήνειον Μέλαθρον», τη Μονάδα Φροντίδας και Αποκατάστασης Ηλικιωμένων με Alzheimer και συναφείς άνοιες "ΆΚΤΙΟΣ", την «Κιβωτό του Κόσμου». Κατέχει τιμητική βράβευση για την εθελοντική της εργασία στο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερησίας Φροντίδας Ατόμων με αναπηρίες του φορέα Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α «Ορίζοντες». Ερευνητικά έχει ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα του Γονεϊκού και του Ενήλικου Συναισθηματικού Δεσμού (Αttachment Τheory) σε διάφορες Ψυχιατρικές οντότητες. Συνεργάζεται με την ομάδα IASIS στην συγγραφή και μελέτη θεμάτων κακοποίησης, με το Ερευνητικό Κέντρο Aegean Research Centre (ARC) σε πειράματα που αφορούν ψυχοκοινωνικά θέματα και έχει συμμετοχές σε επιστημονικά συνέδρια. Ακαδημαϊκά, έχει διδάξει ως λέκτορας μαθήματα ψυχολογίας και ψυχοθεραπευτικής βιωματικής εκπαίδευσης σε Ιδιωτικό Φορέα Εκπαίδευσης στην Αθήνα και στον Πειραιά. Έχει εποπτεύσει επίσης διπλωματικές εργασίες σε προγράμματα σπουδών Ψυχολογίας. Κλινικά, εργάζεται σε Κέντρο Ειδικών Θεραπειών και Ψυχοθεραπείας, όπου παρέχει ατομική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική σε Παιδιά, Εφήβους και Ενήλικες. Τέλος, συντονίζει ομάδες παιδιών ψυχοκοινωνικής ανάπτυξης και παρέχει συμβουλευτική γονέων.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Υπηρεσίες - Κόστος

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Πρόσβαση

 • Δοϊράνης 64, Καλλιθέα , ΑΤΤΙΚΗ
 • Τρόποι πληρωμής

  Μετρητά

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Ειδίκευση στη Ψυχοδυναμική-Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία (Psychodynamic-Psychoanalytic approach) Παιδιών, Εφήβων και Ενηλίκων, κέντρο ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ. (Διεπιστημονική & Ερευνητική Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη Παιδιών και Ενηλίκων)
 • Μεταπτυχιακό δίπλωμα στις Βιωματικές Τεχνικές Συμβουλευτικής και στις Τεχνικές Προσωπικής Ανάπτυξης (Experiential Counselling Techniques and Techniques of Personal Development), Scottish Qualification Authority (SQA)
 • Ευρωπαϊκό δίπλωμα Τραυματοθεραπείας με τη μέθοδο EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), Ινστιτούτο Τραυματοθεραπείας Αθηνών
 • Μεταπτυχιακό στην Κλινική Ψυχολογία (MSc in Clinical Psychology), University of Wales
 • Πτυχίο Ψυχολογίας (BSc Hons in Psychology), University of Wales
 • 2010-2014 Πτυχίο Ψυχολογίας (BSc Hons in Psychology) University of Wales

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ψυχοθεραπεύτρια Παιδιών Εφήβων και Ενηλίκων, ιδιωτικό γραφείο, Καλλιθέα
 • Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο "Συνήχηση", 2017-2022
 • 2017-2022 Ψυχολόγος Κέντρο Ειδικών Θεραπειών "Θεραπαίζοντας"
 • 2017-2020 Λέκτορας Τμήμα Ψυχολογίας Aegean College
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Τζαννετάκου Αυγερινή έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

 • Χρησιμοποίησε τουλάχιστον 6 χαρακτήρες και 1 κεφαλαίο γράμμα
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια.
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Τζαννετάκου Αυγερινή?