Βρες ειδικό
Δες τη διαθεσιμότητα

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Η Σπηλιωτοπούλου Τζένη έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ψυχικής υγείας. Σπούδασε και εκπαιδεύτηκε εξολοκλήρου στην Αγγλία. Έχοντας ολοκληρώσει το πτυχίο της στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Goldsmiths College, University of London όπου είχε την τύχη να είναι ανάμεσα στους τελευταίους που διδάχθηκαν και εκπαιδεύτηκαν από τον ίδιο τον Professor Windy Dryden, πρωτοπόρο στον τομέα της RECBT. Επόπτης της ήταν ο Rob Willson, ηγετικό όνομα στην θεραπεία της Ιδεοψυχαναγκαστικής Διαταραχής (ΙΔΨ/ OCD) και της Σωματο-δυσμορφικής Διαταραχής (BDD). Ήταν μεταξύ των πρωτοπόρων που ξεκίνησαν τις CBT Clinics Βραχείας Ψυχοθεραπείας εντός των Γενικών Ιατρείων της Μ. Βρετανίας. Το NHS μονιμοποίησε και ενσωμάτωσε στο σύστημά του τις CBT Clinics ανακουφίζοντας έτσι τις μακρές και ασφυκτικές λίστες αναμονής, μέτρο που αξιοποιεί μέχρι σήμερα. Ξεκίνησε την καριέρα της σε Κλινική Γενικών Ιατρών παρέχοντας κύκλο σύντομων συνεδριών για ψυχολογικά θέματα όπως αγχώδεις διαταραχές, κατάθλιψη, πένθος, ζητήματα σχέσεων. Ταυτόχρονα, εργάστηκε ψυχοθεραπευτικά –ατομικά και ομαδικά- σε δομή της Richmond Fellowship (R.F.) με άτομα με οξεία προβλήματα ψυχικής υγείας όπως σχιζοφρένεια, ψυχώσεις, διπολική διαταραχή και παρόμοιες παθήσεις. Την ίδια περίοδο απέρριψε πρόταση του Priory Hospital of North London θέλοντας να τιμήσεις την δέσμευσή της προς τους θεραπευόμενους της Richmond Fellowship. Συνέχισε στην R.F. με καθηκοντολόγιο Διευθύντριας Δομής. Εξειδικεύτηκε στην ΙΔΨ διαταραχή δουλεύοντας εκτενώς ατομικά και ομαδικά με πάσχοντες καθ’ όλη τη διάρκεια της μακράς συνεργασίας της με το OCD Centre of London, Belgravia. Υιοθέτησε το επιτυχημένο θεραπευτικό μοντέλο εντατικής ψυχοθεραπείας για την ΙΔΨ διαταραχή με πολλούς πάσχοντες εντός και εκτός Η.Β. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους, εργάστηκε ιδιωτικά στο γραφείο της στο Κεφαλάρι Κηφισιάς. Συνεργάστηκε με αγγλόφωνα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα διδάσκοντας Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας. Επιπλέον έχει σχεδιάσει και διδάξει δικά της εκπαιδευτικά προγράμματα για επαγγελματίες ψυχικής υγείας και μη. Συνεχίζει να εκπαιδεύει και να παρέχει εποπτεία σε επαγγελματίες. Παραμένοντας ανήσυχο πνεύμα, εκπαιδεύτηκε σε Ενεργειακή Ψυχοθεραπεία. Η ευθύνη της προς τους θεραπευόμενους και η αγάπη της για το αντικείμενο την οδήγησαν να εκπαιδευτεί στην Κλινική Υπνοθεραπεία και στο NLP, ενώ είναι πλέον υποψήφια για διδακτορικό τίτλο. Είναι ιδρυτικό στέλεχος του Συλλόγου Κλινικών Υπνοθεραπευτών στην Ελλάδα (ΣΚΥΕ). Μοιράζει τον επαγγελματικό της χρόνο σε διαδικτυακές και κατ’ ιδίαν συνεδρίες στην Αθήνα και στην Πάτρα.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εμπειρία

 • Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία
 • Αγχώδεις Διαταραχές
 • Κλινική υπνοθεραπεία
 • Θεραπεία ζεύγους
 • Διαπροσωπικές σχέσεις
 • Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή
 • Ενδυνάμωση LGBTQI+ ατόμων

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Πρόσβαση και ραντεβού

Επίλεξε γραφείο
 • Parking
  • Υπάρχει εύκολο parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα
  Μετρητά

  Πολιτική διαχείρισης ραντεβού

  • Πληρωμή στο ιατρείο
   Κατά την επίσκεψη μπορείς να διαλέξεις τον τρόπο πληρωμής ανάμεσα από τις παραπάνω επιλογές.
  • Ακύρωση
   Μπορείς να ακυρώσεις το ραντεβού σου μέχρι 3 ώρες πριν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις την πολιτική ακύρωσης.

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • BSc , London Metropolitan University, Λονδίνο , Εφαρμοσμένη Ψυχολογία (2000 - 2003)
 • Master of Science (MSc ), Goldsmiths College, University of London , Λογικοθυμική και Γνωσιακή- Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία (P/T) (2003 - 2005)
 • Diploma, ΕΨΥΘΕ, Δίπλωμα Κλινικής ύπνωσης & NLP (2021 - 2022)

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ψυχοθεραπεύτρια - Υπεύθυνη Ομαδικών και Ατομικών προγραμμάτων Ψυχοθεραπείας, Richmond Fellowship - Θεραπευτικό Ίδρυμα Amadeus House , Ηνωμένο Βασίλειο (2003 - 2005)
 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια, Cognitive Behavioural Therapy Clinic (GP-Surgery) - Crouch Hall Road Surgery, Λονδίνο, Μ.Βρετανία (2004 - 2006)
 • Γνωσιακή- Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια, OCD (Obsessive Compulsive Disorder) Centre of London, Knightsbridge, Λονδίνο΄, Μ.Βρετανία (2004 - 2007)
 • Διδάσκουσα και υπεύθυνη μαθήματος Μεταπτυχιακού Προγράμματος, University of Derby, Meiterranean College, Αθήνα (2011 - 2014)
 • Συνεργαζόμενη καθηγήτρια- Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Ψυχολογίας, Hellenic American University (HAU) (2014 - 2015)
 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια, Ιδιωτικό γραφείο, Αθήνα (2008 - Σήμερα)
 • Ιδρύτρια και επιστημονική υπεύθυνη, The Single Session Center - Institute of Brief Psychotherapies -Therapy & Training, Αθήνα (2010 - Σήμερα)

Μέλος συλλόγων

 • Συλλόγου Κλινικών Υπνοθεραπευτών Ελλάδας (ΣΚΥΕ) , Ιδριτικό στέλεχος - μέλος

Συμμετοχή σε συνέδρια

 • Workshop on Cognitive Grief Therapy in Traumatic and Non-Traumatic Bereavement –Ruth Malkinson,, Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων (2010)
 • Seminar/Workshop on Cognitive Behaviour Therapy for Children, Adolescents & Families with Obsessive Compulsive Disorder -Professor Paul Salkovskis, ΕΛ.Ε.Π.ΨΥ.Σ.ΕΠ. (2009)
 • Compassionate Self Inquiry: For Healing Trauma & Stress - Gabor Mate (2023)
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον ειδικό που χρειάζεται, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Σπηλιωτοπουλου Τζενη έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected].

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Σπηλιωτοπούλου Τζένη?