Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για εσένα

Ο Μωραΐτης Μιχαήλ είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στη Βούλα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η μεταπτυχιακή του εκπαίδευση (Msc) στο πεδίο της Αναπτυξιακής Ψυχολογίας πραγματοποιήθηκε στο Βρετανικό Πανεπιστήμιο του Uclan, στο University of Central Lancashire με τίτλο Psychology of Child Development. Oι μεταπτυχιακές του σπουδές επεκτείνονται και στον τομέα της Ειδικής Αγωγής, και πιο συγκεκριμένα στο πρόγραμμα (M.Ed) της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ατόμων με προβλήματα προφορικού και γραπτού λόγου το οποίο πραγματοποιεί το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο με έδρα την Πάτρα σε συνεργασία με το τμήμα Ειδικής Αγωγής με έδρα το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Παράλληλα η ψυχοθεραπευτική προσέγγιση που εκπαιδεύεται τα τελευταία έτη είναι η Υπαρξιακή – Συστημική (οικογενειακή) Ψυχοθεραπεία στην Αντίστιξη και εμπεριέχει τόσο θεωρητική διερεύνηση και όσο και κλινική εφαρμογή. Έχει επίσης ολοκληρώσει το Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για την Διάγνωση, Αξιολόγηση και θεραπεία της Διάσπασης Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερικινητικότητας για παιδιά εφήβους και ενήλικες. παρακολουθεί συνέδρια, σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης επαγγελματικής του εκπαίδευσης. Στο διάστημα των σπουδών του απέκτησε κλινική εμπειρία αρχικά στο Δημόσιο Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής Ι.Κ.Α όπου δραστηριοποιήθηκε στη διάγνωση Αναπτυξιακών Διαταραχών, στις αξιολογήσεις παιδιών και εφήβων, αλλά και στη θεραπεία και συμβουλευτική γονέων. Κλινική εμπειρία επίσης απέκτησε στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Παν. & Αγλαϊας Κυριακου στο Παιδοψυχιατρικό Τμήμα στο οποίο παρέμεινε ένα χρόνο και πραγματοποιούσε τη λήψη ιστορικού, τον μαθησιακό έλεγχο, τα ψυχομετρικά εργαλεία (WISC, Aθηνά, Achenbach, Dupaul , ΛΑΜΔΑ), την κλινική παρατήρηση, τη διάγνωση και αξιολόγηση, τη συμμετοχή στην διεπιστημονική ομάδα των Τακτικών εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου καθώς και τη Συμβουλευτική Γονέων. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται ως ψυχολόγος- ψυχοθεραπευτής στην Αγωγή του Λόγου, το οποίο είναι κέντρο ειδικών θεραπειών για παιδιά, έφηβους και ενήλικες και διατηρεί γραφείο στη Βούλα Αττικής. Πιο συγκεκριμένα δουλεύει ψυχοθεραπευτικά με έφηβους, ενήλικες και ζευγάρια- οικογένειες. Η κλινική του εμπειρία περιλαμβάνει ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες στο πλαίσιο προβλημάτων που αφορούν αγχώδεις διαταραχές, χαμηλή αυτοπεποίθηση, προβλήματα σχέσεων, εργασιακό άγχος, διαταραχές συναισθήματος όπως κατάθλιψη, καθώς και διαχείριση διαζυγίου, διαχείριση πένθους αλλά και διαχείριση αυτοάνοσων νοσημάτων ( νόσο του Crohn κ.α) . Το θεραπευτικό του έργο βασίζεται στην Υπαρξιακή- Συστημική Προσέγγιση και διέπεται από τις αρχές της δεοντολογίας και της ψυχοθεραπευτικής πρακτικής.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

Εξειδικευμένη εμπειρία

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής - Ψυχοπαιδαγωγός, Κέντρο ειδικών θεραπειών, 2018- 2021- Αγωγή του λόγου ( Ψυχοπαιδαγωγικό πρόγραμμα σε Αναπτυξιακές Διαταραχές, Συμβουλευτική Εφήβων και Γονέων, Ψυχοθεραπεία παιδιών εφήβων ενηλίκων και ζευγαριών εστιασμένη στη Συστημική Θεραπεία) - Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Παν.& Αγλαϊας Κυριακου Παιδοψυχιατρικό Τμήμα - Δημόσιο Κέντρο Παιδοψυχικής υγιεινής Ι.Κ.Α - Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου 4567/07.09.2016

Σπουδές και κατάρτιση

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής (Συστημικός Ψυχοθεραπευτής - Οικογενειακός Θεραπευτής ) MSC, M.ED και Εξειδίκευση σε Ψυχοθεραπεία παιδιών με αναπτυξιακές διαταραχές.

Υπηρεσίες - Κόστος

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δυνατότητα πληρωμής με κάρτα στο ιατρείο
Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Άγχος και Στρες

εξειδίκευση/εμπειρία
6χρόνια εμπειρία

Αξιολογήσεις ασθενών

100% αξιόπιστες αξιολογήσεις

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.
10,0

από 5 αξιολογήσεις

Συνολική βαθμολογία από 5 ασθενείς
10,0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10,0
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10,0
Έμπειρος & καταρτισμένος
10,0
Συνεπής
10,0
Προσιτός & φιλικός
10,0
 • Όλες (5)
 • Υψηλές (5)
 • Ουδέτερες (0)
 • Χαμηλές (0)
9,4
Δήμητρα Π 28 Ιουνίου 2021
Δήμητρα Π 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
9,4
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Εξαιρετικός επαγγελματίας, γνώστης του αντικειμένου του, ευγενής και υπομονετικός. Σε οδηγεί βήμα βήμα, σε φροντίζει ενώ παράλληλα σε βοηθάει να εμβαθύνεις και να κατανοήσεις, δίχως να σε πιέζει. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
10
Γεώργιος Λ 13 Μαρτίου 2021
Γεώργιος Λ Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 3 αξιολογήσεις στο doctoranytime
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την πρώτη συνάντηση. Προσιτός, ευγενικός και καταρτισμένος, μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!
10
Δανάη Β 10 Μαρτίου 2021
Δανάη Β 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Ένιωσα να με καταλαβαίνει αμέσως και η στάση του μου με έκανε να ανοιχτώ για πολύ προσωπικά μου θέματα με πολύ σεβασμό προς το πρόσωπό μου και εκτίμηση . Μετά την πρώτη συνεδρία ένιωσα σιγουριά και ασφάλεια ότι μπορεί να με καθοδηγήσει σε αυτά που χρειάζομαι.
10
Μαρία Π 10 Μαρτίου 2021
Μαρία Π 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεδρία μας με τον κ. Μωραΐτη , φέρθηκε άψογα και ήταν πολύ φιλικός μαζί μας. Μας βοήθησε εμένα και τον σύζυγο μου να αντιμετωπίσουμε τις οικογενειακές μας δυσκολίες επίσης με μεγάλη ευαισθησία έδωσε λύσεις στα προβλήματα του παιδιού μας.
10
Σπύρος Π 10 Μαρτίου 2021
Σπύρος Π 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Άριστος επαγγελματίας που έδειξε ενδιαφέρον και προσοχή στον προβληματισμό μου .Με βοήθησε από το πρώτο ραντεβού να νοιώσω άνετα μαζί του. Ο τόνος της φωνής του, το ύφος και ο τρόπος του με βοήθησε πολύ να τον εμπιστευθώ και να μπορέσω να εκφράσω αυτά που με προβληματίζουν.
ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Πληροφορίες Γραφείου

 • Λάμπρου Πορφύρα 38, Βούλα, Αττική

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών: Αξιολόγηση και Αντιμετώπιση Νηπίων, Παίδων και Εφήβων με Διάσπαση Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ).
 • Ψυχοθεραπευτικό Ινστιτούτο ‘’Αντίστιξη’’ Υπαρξιακής Συστημικής Ψυχοθεραπείας
 • Πτυχίο Ψυχολογίας, τμήματος Ψυχολογίας , Καποδιστριακό Πανεπιστημίου Αθηνών, 2010- 2016
 • Msc Αναπτυξιακής Ψυχολογίας , University of Central Lancashire , Uclan, 2016- 2018
 • M.Ed Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού λόγου , Ειδικής Αγωγής, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, 2016- 2020

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής - Ψυχοπαιδαγωγός, Κέντρο ειδικών θεραπειών, , 2018- 2020
 • Αγωγή του λόγου ( Ψυχοπαιδαγωγικό πρόγραμμα σε Αναπτυξιακές Διαταραχές, Συμβουλευτική Εφήβων και Γονέων, Ψυχοθεραπεία παιδιών εφήβων ενηλίκων και ζευγαριών εστιασμένη στη Συστημική Θεραπεία)
 • Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Παν.& Αγλαϊας Κυριακου Παιδοψυχιατρικό Τμήμα
 • Δημόσιο Κέντρο Παιδοψυχικής υγιεινής Ι.Κ.Α
 • Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου 4567/07.09.2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

 • Επάρκεια ΑΘΗΝΑ ΤΕΣΤ : Διαγνωστικό εργαλείο αξιολόγησης μαθησιακών δυσκολιών
 • Επάρκεια Τεστ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ – Α, Τεστ Α
 • Εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Νοσοκομείο ‘Ευαγγελισμός’ (1 χρόνο)
 • 2 Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο για τη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας ‘‘Από το Παιδί στον Ενήλικα’’ (24 μόρια Συνεχιζόμενη Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits))
 • Μια ενδεικτική μελέτη Περίπτωσης θεραπευτικής και διδακτικής προσέγγισης της ΔΕΠΥ βασισμένη στην συστημική ανάλυση της συμπεριφοράς
 • Η Ψυχοπαιδαγωγική υποστήριξη των εφήβων με ΔΕΠΥ και ελλειμματικές επιτελικές λειτουργίες (EFD) στην προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις
 • Οργάνωση Συνεδρίας σε παιδία με ΔΕΠΥ και ειδικής γλωσσικής διαταραχής
 • Επικοινωνώντας αποτελεσματικά με ένα παιδί με ΔΕΠΥ τεχνικές από το ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης γονέων ‘Θετικοί γονείς – χαρούμενα παιδία’
 • Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική παρέμβαση για ενήλικες με ΔΕΠΥ, Βασικές τεχνικές ενός προγράμματος 12 συνεδριών για ομάδες ενηλίκων
 • Ψυχοπαθολογία, χρήση ουσιών/αλκοόλ με ΔΕΠΥ. Κλινική, Θεραπευτική Προσέγγιση.

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

 • Αγγλικά
 • Γαλλικά
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ