Βρες ειδικό
Δες τη διαθεσιμότητα

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

Ο Μωραΐτης Μιχαήλ είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στη Βούλα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η μεταπτυχιακή του εκπαίδευση (Msc) στο πεδίο της Αναπτυξιακής Ψυχολογίας πραγματοποιήθηκε στο Βρετανικό Πανεπιστήμιο του Uclan, στο University of Central Lancashire με τίτλο Psychology of Child Development. Oι μεταπτυχιακές του σπουδές επεκτείνονται και στον τομέα της Ειδικής Αγωγής, και πιο συγκεκριμένα στο πρόγραμμα (M.Ed) της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ατόμων με προβλήματα προφορικού και γραπτού λόγου, το οποίο πραγματοποιεί το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο με έδρα την Πάτρα σε συνεργασία με το τμήμα Ειδικής Αγωγής με έδρα το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Παράλληλα, η ψυχοθεραπευτική προσέγγιση που εκπαιδεύεται τα τελευταία έτη είναι η Υπαρξιακή - Συστημική (οικογενειακή) Ψυχοθεραπεία στην Αντίστιξη και εμπεριέχει τόσο θεωρητική διερεύνηση, όσο και κλινική εφαρμογή. Έχει επίσης ολοκληρώσει το Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για την Διάγνωση, Αξιολόγηση και θεραπεία της Διάσπασης Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερικινητικότητας για παιδιά εφήβους και ενήλικες. Παρακολουθεί συνέδρια, σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης επαγγελματικής του εκπαίδευσης. Στο διάστημα των σπουδών του απέκτησε κλινική εμπειρία αρχικά στο Δημόσιο Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής Ι.Κ.Α., όπου δραστηριοποιήθηκε στη διάγνωση Αναπτυξιακών Διαταραχών, στις αξιολογήσεις παιδιών και εφήβων, αλλά και στη θεραπεία και συμβουλευτική γονέων. Επίσης, απέκτησε κλινική εμπειρία στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών "Π. & Α. Κυριακου" στο Παιδοψυχιατρικό Τμήμα, στο οποίο παρέμεινε ένα χρόνο και πραγματοποιούσε τη λήψη ιστορικού, το μαθησιακό έλεγχο, τα ψυχομετρικά εργαλεία (WISC, Aθηνά, Achenbach, Dupaul , ΛΑΜΔΑ), την κλινική παρατήρηση, τη διάγνωση και αξιολόγηση, τη συμμετοχή στην διεπιστημονική ομάδα των τακτικών εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου, καθώς και τη Συμβουλευτική Γονέων. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται ως ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής στην Αγωγή του Λόγου, το οποίο είναι κέντρο ειδικών θεραπειών για παιδιά, έφηβους και ενήλικες και διατηρεί γραφείο στη Βούλα Αττικής. Πιο συγκεκριμένα δουλεύει ψυχοθεραπευτικά με έφηβους, ενήλικες και ζευγάρια - οικογένειες. Η κλινική του εμπειρία περιλαμβάνει ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες στο πλαίσιο προβλημάτων που αφορούν αγχώδεις διαταραχές, χαμηλή αυτοπεποίθηση, προβλήματα σχέσεων, εργασιακό άγχος, διαταραχές συναισθήματος όπως κατάθλιψη, καθώς και διαχείριση διαζυγίου, διαχείριση πένθους αλλά και διαχείριση αυτοάνοσων νοσημάτων (νόσο του Crohn κ.α). Το θεραπευτικό του έργο βασίζεται στην Υπαρξιακή - Συστημική Προσέγγιση και διέπεται από τις αρχές της δεοντολογίας και της ψυχοθεραπευτικής πρακτικής.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εμπειρία

Σχετική εμπειρία

Αγωγή του λόγου ( Ψυχοπαιδαγωγικό πρόγραμμα σε Αναπτυξιακές Διαταραχές, Συμβουλευτική Εφήβων και Γονέων, Ψυχοθεραπεία παιδιών εφήβων ενηλίκων και ζευγαριών εστιασμένη στη Συστημική Θεραπεία) | Παιδοψυχιατρικό Τμήμα, Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών "Π. & Α. Κυριακού" | Δημόσιο Κέντρο Παιδοψυχικής υγιεινής Ι.Κ.Α.

Σπουδές και κατάρτιση

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής (Συστημικός Ψυχοθεραπευτής - Οικογενειακός Θεραπευτής ) MSC, M.ED. Εξειδίκευση σε Ψυχοθεραπεία παιδιών με αναπτυξιακές διαταραχές.

5 συστάσεις ασθενών

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση
Δυνατότητα πληρωμής με κάρτα στο ιατρείο

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

9.9

Από 5 αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις από 5 ασθενείς
9.9
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
9.8
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
9.8
Έμπειρος & καταρτισμένος
9.8
Συνεπής
10
Προσιτός & φιλικός
10
 • Όλες (5)
 • Θετικές (5)
 • Ουδέτερες (0)
 • Αρνητικές (0)
9.4
Δήμητρα Π
28 Ιουνίου 2021
Επιβεβαιωμένος χρήστης
Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
9.4
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Εξαιρετικός επαγγελματίας, γνώστης του αντικειμένου του, ευγενής και υπομονετικός. Σε οδηγεί βήμα βήμα, σε φροντίζει ενώ παράλληλα σε βοηθάει να εμβαθύνεις και να κατανοήσεις, δίχως να σε πιέζει. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
10.0
Γεώργιος Λ
13 Μαρτίου 2021
Επιβεβαιωμένος χρήστης
Μέλος από 02 Μαρτίου 2021 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την πρώτη συνάντηση. Προσιτός, ευγενικός και καταρτισμένος, μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!
10.0
Δανάη Β
10 Μαρτίου 2021
Επιβεβαιωμένος χρήστης
Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Ένιωσα να με καταλαβαίνει αμέσως και η στάση του μου με έκανε να ανοιχτώ για πολύ προσωπικά μου θέματα με πολύ σεβασμό προς το πρόσωπό μου και εκτίμηση . Μετά την πρώτη συνεδρία ένιωσα σιγουριά και ασφάλεια ότι μπορεί να με καθοδηγήσει σε αυτά που χρειάζομαι.
10.0
Μαρία Π
10 Μαρτίου 2021
Επιβεβαιωμένος χρήστης
Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεδρία μας με τον κ. Μωραΐτη , φέρθηκε άψογα και ήταν πολύ φιλικός μαζί μας. Μας βοήθησε εμένα και τον σύζυγο μου να αντιμετωπίσουμε τις οικογενειακές μας δυσκολίες επίσης με μεγάλη ευαισθησία έδωσε λύσεις στα προβλήματα του παιδιού μας.
10.0
Σπύρος Π
10 Μαρτίου 2021
Επιβεβαιωμένος χρήστης
Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Άριστος επαγγελματίας που έδειξε ενδιαφέρον και προσοχή στον προβληματισμό μου .Με βοήθησε από το πρώτο ραντεβού να νοιώσω άνετα μαζί του. Ο τόνος της φωνής του, το ύφος και ο τρόπος του με βοήθησε πολύ να τον εμπιστευθώ και να μπορέσω να εκφράσω αυτά που με προβληματίζουν.

Πρόσβαση και ραντεβού

 • Λάμπρου Πορφύρα 38, Βούλα , Αττική
  Λεωφορείο
  • 98m ΠΑΠΑΓΟΥ
  • 134m ΠΑΛΑΜΑ
  • 175m 1Η ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ
  Parking
  • 1,80km LAZARAKI STREET PARKING
  • 1,82km COSMOCAR YOUR PARKING
  • 1,82km PARKING KARATZAFERIS & SIA
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα
  Μετρητά

  Πολιτική διαχείρισης ραντεβού

  • Πληρωμή στο ιατρείο
   Κατά την επίσκεψη μπορείς να διαλέξεις τον τρόπο πληρωμής ανάμεσα από τις παραπάνω επιλογές.
  • Ακύρωση
   Μπορείς να ακυρώσεις το ραντεβού σου μέχρι 3 ώρες πριν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις την πολιτική ακύρωσης.

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών: Αξιολόγηση και Αντιμετώπιση Νηπίων, Παίδων και Εφήβων με Διάσπαση Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ).
 • Ψυχοθεραπευτικό Ινστιτούτο ‘’Αντίστιξη’’ Υπαρξιακής Συστημικής Ψυχοθεραπείας
 • Πτυχίο Ψυχολογίας, τμήμα Ψυχολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, (2010 - 2016)
 • Msc Αναπτυξιακής Ψυχολογίας, University of Central Lancashire, Uclan, (2016 - 2018)
 • M.Ed Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού λόγου, Ειδικής Αγωγής, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, (2016 - 2020)

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής - Ψυχοπαιδαγωγός, Κέντρο ειδικών θεραπειών, (2018 - 2020)
 • Αγωγή του λόγου (Ψυχοπαιδαγωγικό πρόγραμμα σε Αναπτυξιακές Διαταραχές, Συμβουλευτική Εφήβων και Γονέων, Ψυχοθεραπεία παιδιών εφήβων ενηλίκων και ζευγαριών εστιασμένη στη Συστημική Θεραπεία)
 • Παιδοψυχιατρικό Τμήμα, Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών "Π.& Α. Κυριακού"
 • Δημόσιο Κέντρο Παιδοψυχικής υγιεινής Ι.Κ.Α

Συμμετοχή σε συνέδρια

 • Επάρκεια ΑΘΗΝΑ ΤΕΣΤ : Διαγνωστικό εργαλείο αξιολόγησης μαθησιακών δυσκολιών
 • Επάρκεια Τεστ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ – Α, Τεστ Α
 • Εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Νοσοκομείο ‘Ευαγγελισμός’ (1 χρόνο)
 • 2 Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο για τη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας ‘‘Από το Παιδί στον Ενήλικα’’ (24 μόρια Συνεχιζόμενη Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits))
 • Μια ενδεικτική μελέτη Περίπτωσης θεραπευτικής και διδακτικής προσέγγισης της ΔΕΠΥ βασισμένη στην συστημική ανάλυση της συμπεριφοράς
 • Η Ψυχοπαιδαγωγική υποστήριξη των εφήβων με ΔΕΠΥ και ελλειμματικές επιτελικές λειτουργίες (EFD) στην προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις
 • Οργάνωση Συνεδρίας σε παιδία με ΔΕΠΥ και ειδικής γλωσσικής διαταραχής
 • Επικοινωνώντας αποτελεσματικά με ένα παιδί με ΔΕΠΥ τεχνικές από το ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης γονέων ‘Θετικοί γονείς – χαρούμενα παιδία’
 • Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική παρέμβαση για ενήλικες με ΔΕΠΥ, Βασικές τεχνικές ενός προγράμματος 12 συνεδριών για ομάδες ενηλίκων
 • Ψυχοπαθολογία, χρήση ουσιών/αλκοόλ με ΔΕΠΥ. Κλινική, Θεραπευτική Προσέγγιση.

Ξένες γλώσσες

 • Αγγλικά
 • Γαλλικά
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον ειδικό που χρειάζεται, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Ο Μωραιτης Μιχαηλ έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected].

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Μωραΐτης Μιχαήλ?