Βρες ειδικό
Δες τη διαθεσιμότητα

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

Ο Γεωργιτσόπουλος Γρηγόρης είναι Ψυχολόγος και διατηρεί γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ εξειδικεύεται στην Γνωστική Συμπεριφορική ψυχοθεραπεία στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής, επίσης έχει πιστοποίηση από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στη Διαχείριση Στρες και Υγεία. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως ψυχολόγος σε δημοτικούς φορείς και στην Πανελλαδική Ένωση για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και την Επαγγελματική Επανένταξη (ΠΕΨΑΕΕ) παρέχοντας υπηρεσίες Στήριξης και Συμβουλευτικής σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες καθώς και Διαχείριση Κρίσης, όπως, επίσης, ως ψυχολόγος στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εμπειρία

1 συστάσεις ασθενών

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

10

Από 1 αξιολόγηση

Αξιολογήσεις από 1 ασθενή
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10
Έμπειρος & καταρτισμένος
10
Συνεπής
10
Προσιτός & φιλικός
10
 • Όλες (1)
 • Θετικές (1)
 • Ουδέτερες (0)
 • Αρνητικές (0)
10.0
John H
04 Απριλίου 2024
Επιβεβαιωμένος χρήστης
Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10.0
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Ο Γρηγόρης είναι πάρα πολύ εργατικός και αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει. Η κάθε συνεδρία του συμπληρώνει τις προηγούμενες και αναμένει τις επόμενες με αποτέλεσμα αυτό να φέρνει μια ολοκλήρωση στην οποία βλέπεις πτυχές του εαυτού σου οι οποίες κατά συνέπεια γίνονται μεγάλα τμήματα. Έτσι μπόρεσα εγώ να βλέπω μια βελτίωση και να αρχίζω να προσδιορίζω την ζωή μου, ποιος είμαι σε αυτήν και που βαδίζω. Τον Γρηγόρη θα τον συνιστούσα σε όποιον έχει όρεξη να ασχοληθεί σοβαρά με την αυτό-βελτίωση του και να λάβει μια σωστή ώθηση για τον εαυτό του. Στα σημεία της ζωής που μπορεί να αισθάνεσαι ότι έχεις μείνει πίσω η ότι δεν έχεις καταλάβει ο Γρηγόρης θα είναι εκεί για να σε συντροφεύσει και να σου δείξει τις πολύ σπουδαίες και σημαντικές στιγμές που δεν ειπώθηκαν ποτέ. Σε ευχαριστώ Γρήγορη.

Πρόσβαση και ραντεβού

Επίλεξε γραφείο
 • Parking
  • Δεν διαθέτει parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Μετρητά

  Πολιτική διαχείρισης ραντεβού

  • Πληρωμή στο ιατρείο
   Κατά την επίσκεψη μπορείς να διαλέξεις τον τρόπο πληρωμής ανάμεσα από τις παραπάνω επιλογές.
  • Ακύρωση
   Μπορείς να ακυρώσεις το ραντεβού σου μέχρι 3 ώρες πριν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις την πολιτική ακύρωσης.

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Πτυχίο Ψυχολογίας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, τμήμα ψυχολογίας
 • Εξειδίκευση στη Διαχείριση Στρες και Υγεία, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ψυχολόγος, ιδιωτικό γραφείο, Θεσσαλονίκη

Απαντήσεις σε ερωτήσεις ασθενών

 • Γενικά θέματα

  Καλησπέρα. Έχω αρχίσει συνεδρίες με ψυχολόγο και μου πρότεινε να πάρω zoloft.Θα ήθελα πραγματικά να μάθω αν έχω κάτι να φοβάμαι με τα αντακαταθλιπτικα χάπια αυτά επειδή γενικώς τα φοβάμαι πολύ τα φάρμακα. Ευχαριστώ

  • Σε περίπτωση που ο ψυχολόγος θεωρεί πως το περιστατικό χρήζει χορήγηση φαρμάκων, πρέπει να κάνει παραπομπή σε ψυχίατρο και όχι να προτείνει ο ίδιος φαρμακολογία, κάτι τέτοιο είναι αντιδεοντολογικό. Γενικώς τα αντικαταθληπτικά στις μέρες μας είναι ασφαλή και η χορηγία τους είναι συχνή και εύκολη για αυτό το λόγο, παρ όλα αυτά ο μόνος που μπορεί να προτείνει κάτι τέτοιο είναι ο ψυχίατρος και όχι ο ψυχολόγος.

   Γεωργιτσόπουλος Γρηγόρης

   Γεωργιτσόπουλος Γρηγόρης

 • Κατάθλιψη

  Καλησπέρα σας, βιώνω μια πολύ περίεργη περίοδο στο μυαλό μου. Πάσχω από αποπροσωποποίηση, δεν ξέρω αν αυτό επηρεάζει στα παρακάτω αλλά το αναφέρω. Ενώ ετοιμάζομαι να παντρευτώ σε λίγους μήνες, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο σύντροφός μου είναι αμφιφυλόφιλος. Το σκέφτομαι συνέχεια, μου έχει γίνει έμμονη ιδέα, με πιάνει κατάθλιψη. Δεν ξέρω αν είναι στο μυαλό μου ή αν όντως είναι και αυτό κοντεύει να με τρελάνει. Προφανώς δεν μπορώ να το ρωτήσω ευθέως. Πως να βγω από το αδιέξοδο του μυαλού μου;

  • Αρχικά θα πρέπει να επαληθεύσετε τα στοιχεία που σας οδήγησαν σε μία τέτοια πεποίθηση και εάν υπήρχαν κατά πόσο σας είχαν απασχολήσει κατά το παρελθόν. Με τη βοήθεια ψυχολόγου μπορείτε να διερευνήσετε την πηγή τέτοιων αντιλήψεων με βάση τις εμπειρίες και την ιδιοσυγκρασία σας, να ελέγξετε την εγκυρότητα τους και πιθανόν να τις αμφισβητείσετε. Σε μία τέτοια περίπτωση το πιο πιθανό είναι τα συμπτώματα της αποπροσωποποίησης να υποχωρήσουν.

   Γεωργιτσόπουλος Γρηγόρης

   Γεωργιτσόπουλος Γρηγόρης

 • Άγχος και Στρες

  Πιστεύω πώς πάσχω από άγχος υγείας γιατί συχνά εδώ και χρόνια έχω σύμπτωμα που δεν δικαιολογούνται παθολογικά καθώς έχω φτάσει στο σημείο να κάνω πάνω από 10 φορές τον χρόνο γενικές και βιοχημικές αίματος αλλά τα συμπτώματα φεύγουν για κάποιο διάστημα και επανέρχονται σε πολλές φορές υπνηλία, κόπωση, μουδιάσματα ανά περιόδους.Εφτασα στο σημείο να κάνω εξετάσεις ανά δύο μήνες και να πηγαίνω σε γιατρούς πολύ συχνά και σπάνιος εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων ανευρίσκεται κάτι παθολογικό εσείς τι λέγε για όλα αυτο;

  • Σίγουρα είναι ψυχολογικό και χρειάζεστε βοήθεια ειδικού.

   Γεωργιτσόπουλος Γρηγόρης

   Γεωργιτσόπουλος Γρηγόρης

Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο ιατρικής συμβουλευτικής

Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον ειδικό που χρειάζεται, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Ο Γεωργιτσοπουλος Γρηγορης έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected].

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Γεωργιτσόπουλος Γρηγόρης?