Βρες ειδικό
Δες τη διαθεσιμότητα

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δυνατότητα πληρωμής με κάρτα στο ιατρείο

Πρόσβαση και ραντεβού

 • Λεωφόρος Ηρακλείου 510, Νέο Ηράκλειο , Αττική
  Parking
  • Δεν διαθέτει parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα
  Μετρητά

  Πολιτική διαχείρισης ραντεβού

  • Τρόποι πληρωμής
   Μπορείς να επιλέξεις την πληρωμή online κατά το κλείσιμο του ραντεβού ή να πληρώσεις στο ιατρείο.
  • Ακύρωση
   Μπορείς να ακυρώσεις το ραντεβού έως 3 ώρες πριν. Σε περίπτωση online πληρωμής θα λάβεις επιστροφή χρημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διάβασε την πολιτική ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων.

Συνεργασίες με Νοσοκομεία/Κλινικές

 • MEDISALUS Ιδιωτικό πολυϊατρείο Κηφισιάς

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Πτυχίο, Πανεπιστήμιο Πατρών, τμήμα Ιατρικής, σχολής Επιστημών Υγείας (2002 - 2008)

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ειδικευόμενος Παθολογίας, Περιφερειακό Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, Ελλάδα (2010 - 2012)
 • Ειδικευόμενος Γαστρεντερολογίας, Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς ¨οι Άγιοι Ανάργυροι¨, Ελλάδα (2016 - 2020)
 • Συνεργάτης ενδοσκοπικού τμήματος, Γ.Ο.Ν.Κ. "οι Άγιοι Ανάργυροι", Ελλάδα (2020 - 2021)

Συμμετοχή σε συνέδρια

 • 12ο Σχολείο Κλινικής Ηπατολογίας, Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Ήπατος (2019)

Ξένες γλώσσες

 • Αγγλικά
 • Ελληνικά

Απαντήσεις σε ερωτήσεις ασθενών

 • Ευερέθιστο έντερο

  Καλησπέρα κάποιες φορές νιώθω έντονο και διαξιφιστικό πόνο στην περιοχή του αφαλού. Διαρκεί περίπου 20-30 λεπτά και μετά φεύγει. Αυτό γίνεται περίπου μια φορά στους 2-3 μήνες.Τι μπορεί να προκαλεί αυτόν τον πόνο;

  • Σε νέους ενήλικες χωρίς κάποιο ιστορικό νόσου, αυτό μπορεί να συνδέεται με αυξημένη παραγωγή αερίων στο έντερο ή / και αυξημένη κινητικότητα. Καθώς η ηλικία προχωρά και τυχόν συνοδά προβλήματα προκύπτουν (όπως π.χ. αγγειακές αλλοιώσεις, σακχαρώδης διαβήτης, χειρουργεία στην κοιλιακή χώρα) η διερεύνηση του αιτίου γίνεται πιο σύνθετη. Σε κάθε περίπτωση, εάν το σύμπτωμα αυτό σας προκαλεί έντονη δυσφορία ή εάν γίνεται σταδιακά συχνότερο, χρήζει κλινικής εξέτασης από ειδικό.

   Ζιρκόπουλος Δημήτριος

   Ζιρκόπουλος Δημήτριος

 • Γαστρεντερίτιδα

  Καλησπέρα εδω και αρκετο διαστημα, η κοιλια μου πρηζεται μεσα σε 5 λεπτα αφου φαω και μεσα σε μιση ωρα εχω την αναγκη να παω τουαλετα και συνηθως ειναι διαρροια. Αυτο γινεται σχεδον καθε φορα που τρωω. Πηγαινω 3-5 φορες τουαλετα την ημερα. Το παθαινω με ολα τα φαγητα, δεν εχω παρατηρησει κατι συγκεκριμενο. Τι θα μπορουσε να ειναι; Τι να κανω; εχω κουραστει

  • Η περιγραφή αυτή θα μπορούσε να παραπέμπει σε λειτουργική διαταραχή του εντέρου. Παρόλα αυτά, η διάγνωση λειτουργικών διαταραχών τίθεται αφότου αποκλειστούν άλλες, σπανιότερες αλλά σοβαρότερες διαταραχές. Μια απλή αρχική προσέγγιση είναι να αφιερώνετε τον απαραίτητο χρόνο στα γεύματα σας. Μην τρώτε στα όρθια και στα γρήγορα, μασήστε την τροφή καλά και μη φορτίζεστε με τη σκέψη προσεχών υποχρεώσεων σας την ώρα του φαγητού. Εάν η κατάσταση αυτή δεν είναι παροδική, εάν επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητα σας και ειδικά εάν οδηγεί και σε απώλεια βάρους θα πρέπει να επισκεφθείτε γαστρεντερολόγο.

   Ζιρκόπουλος Δημήτριος

   Ζιρκόπουλος Δημήτριος

 • Νόσος Crohn

  Καλησπέρα Έχω νόσο Κρον και τον τελευταίο καιρό ανεβαίνει η μικρή πίεση της καρδιάς... Είναι 9-10 στις μετρήσεις. Υπάρχει περίπτωση να συνδέεται αυτό με τη νόσο;

  • Η απάντηση στο ερώτημα αυτό απαιτεί τη διευκρίνιση επιπλέον παραμέτρων όπως ποια είναι η ηλικία σας, εάν λαμβάνετε θεραπεία για την νόσο Crohn και ποια, εάν έχετε ήδη κάποιο καρδιολογικό ιστορικό παράλληλα με τη νόσο. Συνήθης πρακτική κατά τη διάγνωση της νόσου είναι - μεταξύ άλλων - καρδιολογικός έλεγχος που περιλαμβάνει triplex. Σε κάθε περίπτωση θα σας πρότεινα να γνωστοποιήσετε τις μετρήσεις αυτές στο θεράποντα ιατρό σας.

   Ζιρκόπουλος Δημήτριος

   Ζιρκόπουλος Δημήτριος

Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο ιατρικής συμβουλευτικής

Ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις

 • Προγνωστική αξία επιπέδων Fibrinogen-like Protein-2 (FGL2) πλάσματος για την ανάπτυξη ΗΚΚ σε σταθεροποιημένους κιρρωτικούς ασθενείς., Πανεπιστημιακή Παθολογική κλινική - Ηπατογαστρεντερολογικό εργαστήριο Γ.Ο.Ν.Κ. "οι Άγιοι Ανάργυροι" (2019)
 • Εντατική θεραπεία & επείγουσα ιατρική - Μεγάλη ηλικία και βαριά νόσος - (47) Ηλικιακή επίδραση στη μορφολογία & λειτουργία του πεπτικού, Ηπατογαστρεντερολογικό εργαστήριο τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ ΓΟΝΚ "οι Άγιοι Ανάργυροι" (2018)
 • Εμφάνιση εξωηπατικής - οστικής νόσου σε ασθενείς με ηπατοκυτταρικό καρκίνο (ΗΚΚ), Πανεπιστημιακή Παθολογική κλινική - Ηπατογαστρεντερολογικό εργαστήριο Γ.Ο.Ν.Κ. "οι Άγιοι Ανάργυροι" (2019)
 • Κλινικά χαρακτηριστικά ασθενών με ηπατίτιδα C και αποτυχία στη θεραπευτική αγωγή με τα νεότερα αντιϊκά φάρμακα (DAAs). Εμπειρία ενός ηπατολογικού κέντρου, Πανεπιστημιακή Παθολογική κλινική - Ηπατογαστρεντερολογικό εργαστήριο Γ.Ο.Ν.Κ. "οι Άγιοι Ανάργυροι" (2019)
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον ειδικό που χρειάζεται, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Το Ζιρκοπουλος Δημητριος έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected].

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Ζιρκόπουλος Δημήτριος?