Άλλαξε την ψυχολογία σου! Μίλα online με σύμβουλο ψυχικής υγείας.
Άλλαξε την ψυχολογία σου! Μίλα online με σύμβουλο ψυχικής υγείας.
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
58

εξειδικευμένοι γιατροί για Κονδυλώματα HPV

" άκουσε προσεκτικά το πρόβλημα μου και ασχολήθηκε διεξοδικά !"

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: 30 € η εξέταση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Στο κόστος περιλαμβάνεται και η συνταγογράφηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται Laser και η χειρουργική τεχνική HAL - RAR με σύστημα υπερήχων. Αντιμετωπίζονται παθήσεις του πρωκτού (αιμορροΐδες, κύστη κόκκυγος, κονδυλώματα, απόστημα/συρίγγιο πρωκτού, ραγάδα πρωκτού, καρκίνος πρωκτού), κήλες και πέτρες στη χολή.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικός γιατρός. Με καθησύχασε γιατί πήγα αγχωμένη για το θέμα μου. Ασχολειται με το πρόβλημα σου κ δεν σε ξεπεταει.Πολύ καθαρό ιατρείο,ομορφο κλίμα. ❤"

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: 40 € η επίσκεψη. Η εξέταση διαρκεί 30-45' περίπου. Περιλαμβάνει αξιολόγηση της κατάστασης (δεν περιλαμβάνεται καυτηριασμός στην 1η συνεδρία). Το συνολικό κόστος εξαρτάται από το εύρος των κονδυλωμάτων και τις συνεδρίες
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως η δυσπλασία τραχήλου, τα κονδυλώματα αιδοίου (HPV), τα κονδυλώματα τραχήλου, αλλά και διερευνώνται οι συνέπειες από ύποπτο τεστ Παπανικολάου. Διατίθενται εναλλακτικοί τρόποι αποκατάστασης, όπως καυτηριασμός με διαθερμία ή χρήση Laser, ενώ χρησιμοποιούνται ειδικές κρέμες. Κατά την επέμβαση ακολουθείται τοπική αναισθησία (ένεση) και δεν χρειάζεται ειδική προετοιμασία. Το κόστος διαφοροποιείται ανάλογα με τον αριθμό των κονδυλωμάτων προς καυτηριασμό. Στην δυσπλασία τραχήλου χρησιμοποιείται κολποσκόπιο τελευταίας τεχνολογίας. Σε δυσπλαστικές αλλοιώσεις του τραχήλου πραγματοποιείται LOOP (κωνοειδής εκτομή) τραχήλου.

  περισσότερα λιγότερα

"Σε κάνει να νιώθεις άνετα και ασχολείται με την περίπτωση σου. "

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 60 € έως 120 € η επίσκεψη.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Κολποσκόπηση, Διαθερμία - Laser

  περισσότερα λιγότερα
 • Για το κλείσιμο ραντεβού απαιτείται η καταγραφή του λόγου επίσκεψης.

"μου εξηγησε αναλυτικα το προβλημα που ειχα και εδειξε ενδιαφερον"

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: 30 € η ενημερωτική επίσκεψη που αφαιρείται από το συνολικό κόστος θεραπείας. Το κόστος εξαρτάται από τη μέθοδο θεραπείας και την έκταση των βλαβών.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Ένας καταπληκτικός επαγγελματίας !!!μου έλυσε όλες τις απορίες μου και μου έβγαλε οικειότητα και εμπιστοσύνη από τα πρωτα δέκα λεπτά !!"

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 50 € έως 200 € η επίσκεψη. Ο καυτηριασμός κονδυλωμάτων κοστολογείται ανάλογα με την έκταση του προβλήματος.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Καυτηριασμός - εξάχνωση κονδυλωμάτων με ηλεκτροδιαθερμία

  περισσότερα λιγότερα
 • Οι συνταγογραφήσεις γίνονται μόνο τις απογευματινές ώρες του ιατρείου.

"Πολύ καταρτισμένος, φιλικός, και επεξηγηματικός! "

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 50 € έως 350 € ανάλογα με τον αριθμό των κονδυλωμάτων προς καυτηριασμό. Με χρήση laser το κόστος διαμορφώνεται από 70-400€, με κρυοθεραπεία 30-150€, με απόξεση και δερματοχειρουργική 40 -250€, ενώ με τριχλωροξεϊκό οξύ 40-200€.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Διατίθονται εναλλακτικοί τρόποι αποκατάστασης, όπως αντιμετώπιση με καυτηριασμό, ή χρήση laser, ή απόξεση, ή κρυοθεραπεία, ή δερματοχειρουργική ή τριχλωροξεϊκό οξύ και το κόστος διαφοροποιείται ανάλογα με τον αριθμό των κονδυλωμάτων. Κατά την επέμβαση ακολουθείται τοπική αναισθησία (ένεση).

  περισσότερα λιγότερα
 • Στα πλαίσια των μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του Covid-19, ασθενείς με συμπτώματα λοίμωξης του ανώτερου αναπνευστικού επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον ιατρό. Ομάδες υψηλού κινδύνου καλό θα ήταν να αποφύγουν την επίσκεψη στο ιατρείο.

"Πολυ καλος γιατρός,μείνανε ευχαριστημένοι από όλες τις απόψεις!!!τον ευχαριστούμε πολύ!!!"

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: 30 € η επίσκεψη.Κόστος επέμβασης: 50€ έως 150€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται Laser CO2 και Διαθερμία. Αντιμετωπίζονται δερματολογικές και αφροδισιολογικές παθήσεις.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Εξαιρετικός γιατρός με γνώσεις! Ασχολήθηκε σε βάθος με την περίπτωση μου και τη λήψη του ιστορικού. Καθησυχαστικός και ευγενέστατος! Μου εξήγησε με απλό και κατανοητό τρόπο τα πάντα"

περισσότερα

"Αρχικά να αναφέρω ότι το ιατρείο είναι πολύ συχγρονο και τρομερά προσεγμενο.Σας επιστήμονας ο κύριος Τυρογιαννης αποπνέει ένα αίσθημα ηρεμίας και σε συνδιασμό με την επιστημονική του κατάρτιση και εμπειρία με έκανε να αισθανθώ ασφάλεια και σιγουριά ."

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 60 € έως 140 € η εξέταση και αν χρειαστεί να πραγματοποιηθεί τεστ ΠΑΠ και βιοψία το τελικό κόστος είναι 140€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Άψογος σε όλα, μέχρι στιγμής κανένα απολύτως θέμα ή παράπονο. Πολύ ανθρώπινος και προσιτός."

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: 50 € Η επίσκεψη. Διάρκειας 30-45'. Περιλαμβάνει αξιολόγηση των αλλοιώσεων.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρήση κολποσκοπίου τελευταίας τεχνολογίας για ανεύρεση των αλλοιώσεων κόλπου- τραχήλου. Leep/Loop εκτομή τραχήλου επί ενδείξεων. Καυτηριασμός εξωτερικών αλλοιώσεων με διαθερμία ή χρήση Laser. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως: Δυσπλασία Τραχήλου, Κονδυλώματα αιδοίου- τραχήλου- πρωκτού. Το συνολικό κόστος της επέμβασης προκύπτει ανάλογα με την έκταση του προβλήματος και την τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί. Η επέμβαση διαρκει 30-45'

  περισσότερα λιγότερα

"Άψογος επαγγελματίας, έμεινα πολύ ευχαριστημένη "

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: 25 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Αφορά το κόστος επίσκεψης και ενημέρωσης.Κόστος επέμβασης: 25€ έως 150€και εξαρτάται από το κάθε περιστατικό.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται φαρμακευτική θεραπεία, διαθερμία και καυτηριασμός με Laser CΟ2 Deka.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξέταση εις βάθος ,διακριτικός και πολύ σωστός με την δουλειά του. Ανθρώπινος επίσης και επαγγελματίας ταυτόχρονα ."

περισσότερα

"Έμπειρος και καταρτισμένος! Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή! Αξιόλογος επιστήμονας και συμπαθέστατος άνθρωπος! "

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: 30 € η επίσκεψη. Διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Και τις δυο φορές που την επισκέφθηκα, ήταν ιδιαίτερα βοηθητική και επεξηγηματική και ασχολήθηκε με την περίπτωση μου. "

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: 40 € η επίσκεψη. Περιλαμβάνεται συνταγογραφηση σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί τοπική θεραπεία.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Ο κύριος Θωμόπουλος είναι εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος. Είμαι πολύ ευγνώμων που τον βρήκα."

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 100 € έως 300 € ανά συνεδρία.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πρόκειται για εξάχνωση κονδυλωμάτων. Για την επέμβαση χρησιμοποιείται CO2 Laser με δυνατότητα Fractional. Αντιμετωπίζονται παθήσεις κονδυλωμάτων τραχήλου - κόλπου - αιδοίου και δυσπλασίες τραχήλου - αιδοίου - κόλπου. Η επέμβαση γίνεται με τοπική νάρκωση οπότε δεν χρειάζεται κάποια ειδική προετοιμασία νωρίτερα, με εξαίρεση την εφαρμογή τοπικά αναισθητικής κρέμας στο δέρμα 1 - 2 ώρες πριν την θεραπεία.

  περισσότερα λιγότερα

"Ένιωσα πολύ άνετα. Ήταν μεθοδική και ταυτόχρονα γρήγορη και επεξηγηματική καθόλη την γυναικολογική εξέταση. Οποία απορία είχα την απάντησε αμέσως."

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 80 € έως 120 € η επίσκεψη. Κολποσκοπηση χωρίς βιοψία 80 ευρώ - κολποσκόπηση με βιοψία 120 ευρώ (αν κριθεί απαραίτητο μπορεί η βιοψία να προγραμματιστεί σε κλινική και το κόστος της βιοψίας τραχήλου σε κλινική είναι 200 ευρώ)
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται κολποσκόπιο - διαθερμία και αντιμετωπίζονται κονδυλώματα αιδοίου (HPV) και κονδυλώματα τραχήλου. Πραγματοποιείται καυτηρίαση κονδυλωμάτων αιδοίου, της οποίας το κόστος ανέρχεται στα 80 ευρώ στο ιατρείο και στα 250 ευρώ στην κλινική. Θα πρέπει να προγραμματιστεί η εξέταση μακριά από τις μέρες της περιόδου (κατά προτίμηση τις πρώτες μέρες μετά το τέλος της εμμηνορρυσίας).

  περισσότερα λιγότερα

"Αρχικά έμεινα ευχαριστημένος από την συνέπεια του ραντεβού και στην συνέχεια ένιωσα άνετος μόλις μπήκα στο χώρο του ιατρείου. Ο γιατρός είναι φιλικός, επεξηγεί ότι θες πάνω στο θέμα σου και σου εκπέμπει σιγουριά. Να το επιλέξετε άφοβα!"

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: 25 € η επίσκεψη.Κόστος επέμβασης: 25€ έως 150€και εξαρτάται από το κάθε περιστατικό.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Ανάλογα με την περιοχή που εντοπίζονται τα κονδυλώματα και το λοιπό ιστορικό του ασθενούς, πραγματοποιούνται οι κατάλληλες διαγνωστικές και θεραπευτικές πράξεις. Ιδιαίτερες δυνατότητες που υπάρχουν είναι το διαγνωστικό τεστ Παπανικολάου εκτός από την κλασική περιοχή και από την περιοχή του πρωκτού και του φάρυγγα. Επιπλέον, λόγω της συνεργασίας γιατρών διαφορετικών ειδικοτήτων ο ασθενής ελέγχεται συνολικά χωρίς να χρειαστεί να μετακινείται σε κάποιο άλλο ιατρείο (Δερματολόγος - Γυναικολόγος - Γαστρεντερολόγος).

  περισσότερα λιγότερα
 • Για το κλείσιμο του ραντεβού απαιτείται η καταγραφή του λόγου επίσκεψης.

"Πολύ καλός γιατρός! Ενημερωμένος, έμπειρος και καταρτισμένος. "

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 60 € έως 200 € ανά συνεδρία.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Πήγα στη γιατρό για πρώτη φορά. Εξαιρετική ευγενική πάρα πολύ καλή. Δίνει απαντήσεις σε όλες τις απορίες σου. Ασχολήθηκε μαζί μου περίπου 40 λεπτά. Εξαιρετική γιατρός."

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: 60 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται έλεγχος έσω γεννητικών οργάνων (μήτρας και ωοθηκών), καυτηριασμός κονδυλωμάτων, λήψη επιχρίσματος και Test Pap. Η ασθενής θα πρέπει να προσκομίσει το ιστορικό της με παλαιότερες εξετάσεις. Επιπλέον, να απέχει από σεξουαλικές επαφές την προηγούμενη μέρα και να μην έχει λάβει αντιβίωση ή κολπικά σκευάσματα.

  περισσότερα λιγότερα

"Ήταν η δεύτερη επίσκεψη μου στον κύριο Αϊνατζογλου και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη όπως και την πρώτη φορά. "

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 50 € έως 100 € η επίσκεψη. Διάρκεια 15 - 30 λεπτά. Η θεραπεία ολοκληρώνεται σε μια μόνο επίσκεψη.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται καυτηρίαση ή κρυοπηξία. Ο ασθενής, πριν από την επέμβαση θα πρέπει να έχει αποτριχώσει την περιοχή. Οι παθήσεις που αντιμετωπίζονται είναι τα κονδυλώματα και οι πολύποδες.

  περισσότερα λιγότερα
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Για τηλεφωνικό ραντεβού κάλεσε στο 215 50 50005

Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 - 20:00


Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει