Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
63

εξειδικευμένοι γιατροί για Κονδυλώματα HPV

"Εξαιρετικός γιατρός. Ασχολήθηκε σχολαστικά με τη περιπτωση μας."

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: 30 € η εξέταση και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Στο κόστος περιλαμβάνεται και η συνταγογράφηση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται Laser και η χειρουργική τεχνική HAL - RAR με σύστημα υπερήχων. Αντιμετωπίζονται παθήσεις του πρωκτού (αιμορροΐδες, κύστη κόκκυγος, κονδυλώματα, απόστημα/συρίγγιο πρωκτού, ραγάδα πρωκτού, καρκίνος πρωκτού), κήλες και πέτρες στη χολή.

  περισσότερα λιγότερα

"Είναι η δεύτερη χρονιά που πηγαίνω στον κύριο Κοχιαδάκη, κερδισε την εμπιστοσύνη μου από την πρώτη φορά, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη."

περισσότερα
 • Πραγματοποιείται κολποσκόπηση με κολποσκόπιο Olympus και Ηλεκτροκαυτηριασμός υπό τοπική αναισθησία. Αν χρειάζεται εκτεταμένη επέμβαση (κωνοειδής εκτομή, Laser), πραγματοποιείται σε συνεργαζόμενο μαιευτήριο υπό τοπική αναισθησία κατόπιν προγραμματισμού. Ο ασθενής την προηγούμενη μέρα πριν την εξέταση θα πρέπει να απέχει από σεξουαλικές επαφές και να μην χρησιμοποιήσει τοπικές ή κολπικές κρέμες. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως δυσπλασία τραχήλου (CIN), βλάβες από HPV - οξυτενή κονδυλώματα αιδοίου, κόλπου, τραχήλου, ηβικής περιοχής, περιναίου και περιπρωκτικά, έλεγχος ύστερα από παθολογικό, ύποπτο Παπ τεστ και πραγματοποιείται τακτικός έλεγχος ύστερα από θεραπεία (follow up) και έλεγχος και θεραπεία συντρόφου.

  περισσότερα λιγότερα
 • Λόγω του κορωνοϊού COVID- 19, το ιατρείο θα εξυπηρετεί αφού έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον ιατρό για διευκρινίσεις. Εάν η ασθενής έχει ασφαλιστική ενημερότητα, απαραίτητες εξετάσεις συνταγογραφούνται / πραγματοποιούνται μέσω συνταγογράφησης (πχ τεστ παπ). Εάν είναι ανασφάλιστη, δεν προκύπτει επιπλέον χρέωση.

"Κάθε ασθενής , αλλά πάνω από όλα ένας άνθρωπος χρειάζεται έναν τέτοιο επιστήμονα καταρτισμένο, σοβαρό και τυπικό."

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 80 € έως 400 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει γυναικολογική εξέταση, διακολπικό υπέρηχο μήτρας - ωοθηκών και τεστ ΠΑΠ
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Πολύ καλός γιατρός.Σε κάνει να νιώθεις άνετα."

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 80 € έως 180 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Περιλαμβάνει κυτταρολογία υγρής φάσης Thin Prep, κολποσκόπηση και Laser εξάχνωσης κονδυλωμάτων.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται CO2 Laser και ο ασθενής θα πρέπει να απέχει από σεξουαλική επαφή επί 3ημέρου. Αντιμετωπίζονται τα κονδυλώματα και οι ενδοεπιθηλιακές αλλοιώσεις τραχήλου.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλή! Με έχει βοηθήσει αρκετά με την ακμή! "

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: 40 € η επίσκεψη. Περιλαμβάνεται συνταγογραφηση σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί τοπική θεραπεία.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Εμπνέει εμπιστοσύνη και εχει πάρα πολλές γνώσεις."

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: 50 € η επίσκεψη. Το κόστος καθορίζεται από την μέθοδο θεραπείας και τον αριθμό των βλαβών
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Αρχικά, σου εμπνέει εμπιστοσύνη και ηρεμία. Εξηγεί απλά και κατανοητά όσα θέλει να πει. Κρατάει λεπτομερές ιστορικό και συμβουλεύει αντίστοιχα. Καρδιοτοκογράφημα και υπέρηχος με σχολαστικότητα. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!"

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: 40 € η επίσκεψη. Η εξέταση διαρκεί 30-45' περίπου. Περιλαμβάνει αξιολόγηση της κατάστασης (δεν περιλαμβάνεται καυτηριασμός στην 1η συνεδρία). Το συνολικό κόστος εξαρτάται από το εύρος των κονδυλωμάτων και τις συνεδρίες
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως η δυσπλασία τραχήλου, τα κονδυλώματα αιδοίου (HPV), τα κονδυλώματα τραχήλου, αλλά και διερευνώνται οι συνέπειες από ύποπτο τεστ Παπανικολάου. Διατίθενται εναλλακτικοί τρόποι αποκατάστασης, όπως καυτηριασμός με διαθερμία ή χρήση Laser, ενώ χρησιμοποιούνται ειδικές κρέμες. Κατά την επέμβαση ακολουθείται τοπική αναισθησία (ένεση) και δεν χρειάζεται ειδική προετοιμασία. Το κόστος διαφοροποιείται ανάλογα με τον αριθμό των κονδυλωμάτων προς καυτηριασμό. Στην δυσπλασία τραχήλου χρησιμοποιείται κολποσκόπιο τελευταίας τεχνολογίας. Σε δυσπλαστικές αλλοιώσεις του τραχήλου πραγματοποιείται LOOP (κωνοειδής εκτομή) τραχήλου.

  περισσότερα λιγότερα

"ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ.ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ.ΕΧΕΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑ,ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΑΘΗΣ."

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 50 € έως 350 € ανάλογα με τον αριθμό των κονδυλωμάτων προς καυτηριασμό. Με χρήση laser το κόστος διαμορφώνεται από 70-400€, με κρυοθεραπεία 30-150€, με απόξεση και δερματοχειρουργική 40 -250€, ενώ με τριχλωροξεϊκό οξύ 40-200€.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Διατίθονται εναλλακτικοί τρόποι αποκατάστασης, όπως αντιμετώπιση με καυτηριασμό, ή χρήση laser, ή απόξεση, ή κρυοθεραπεία, ή δερματοχειρουργική ή τριχλωροξεϊκό οξύ και το κόστος διαφοροποιείται ανάλογα με τον αριθμό των κονδυλωμάτων. Κατά την επέμβαση ακολουθείται τοπική αναισθησία (ένεση).

  περισσότερα λιγότερα
 • Στα πλαίσια των μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του Covid-19, ασθενείς με συμπτώματα λοίμωξης του ανώτερου αναπνευστικού επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον ιατρό. Ομάδες υψηλού κινδύνου καλό θα ήταν να αποφύγουν την επίσκεψη στο ιατρείο.

"ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΙΑ. ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΑ. ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ."

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 30 € έως 50 € η επίσκεψη. Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται ο καυτηριασμός.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Πολύ καλός γιατρός, εμπνέει εμπιστοσύνη "

περισσότερα
 • Αναλαμβάνει την πλήρη διερεύνηση της παθολογίας του τραχήλου και των κονδυλωμάτων, εξειδικευμένο ΠΑΠ τεστ , τυποποίηση, κολποσκόπηση και θεραπεία αυτών

  περισσότερα λιγότερα
 • Ο ασθενής οφείλει να ενημερώσει το γιατρό αν έχει ταξιδέψει πρόσφατα στο εξωτερικό και πότε έχει επιστρέψει. Είναι, επίσης, υποχρεωτική η χρήση μάσκας από τους ασθενείς κατά την επίσκεψη στο ιατρείο.

"Άνθρωπος και επιστήμων αξιόλογος. Ευγενής, φιλικός, επεξηγηματικός, συγκεκριμένος στην διάγνωση του, από την πρώτη στιγμή μας ενέπνευσε εμπιστοσύνη! "

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: 30 € η επίσκεψη. Διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Είναι ένας άνθρωπος πολύ ευχάριστος, πολύ επαγγελματίας ο οποίος με έκανε να νιώσω άνετα από το πρώτο λεπτό τόσο ο ίδιος όσο και η υπόλοιπη ομάδα! Επίσης ήταν πολύ αναλυτικός και κατανοητός! "

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 30 € έως 100 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Υπέροχος άνθρωπος κι επαγγελματίας.Σου εμπνέει εμπιστοσύνη και άνεση.Την προτείνω ανεπιφύλακτα. "

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: 50 € η επίσκεψη για διάγνωση και θεραπευτική αντιμετώπιση. Το συνολικό κόστος εξαρτάται από το εύρος των κονδυλωμάτων και τις συνεδρίες που θα πραγματοποιηθούν.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η θεραπεία πραγματοποιείται με Laser. Αντιμετωπίζονται αφροδίσια εξανθήματα και κονδυλώματα γεννητικής χώρας.

  περισσότερα λιγότερα
 • Για την μετακίνηση εκτός νομού οι ασθενείς θα πρέπει να επικοινωνούν απευθείας με την γιατρό.

"Μου έκλεισε η γυναίκα μου ραντεβού γιατί δεν της άρεσε το πως εξελίσσονταν καποιες "ελιές". Δεν ήθελα να πάω. Χρόνια τώρα το απέφευγα. Ο γιατρός με εξετασε, με καθησυχάσε ( ήμουν τυχερός δεν ήταν σοβαρο), μου τις αφαίρεσε και όλα αυτά σε μολις 45 λεπτά, με χαλαρότητα και χιούμορ, ότι πρέπει για έναν άνθρωπο που δεν του αρέσουν αυτά. Αν ξαναβγαλω θα πάω αμέσως, ένιωσα τόσο καλά! Ευχαριστώ πολυ! "

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.Κόστος επέμβασης: 80€ έως 120€και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η αφαίρεση των κονδυλωμάτων πραγματοποιείται με τη μέθοδο του Laser και αντιμετωπίζονται τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

  περισσότερα λιγότερα

"Έμπειρος, πολύ καλός στη δουλειά του και πολύ καλός σαν άνθρωπος!! Εμπνέει εμπιστοσύνη!! "

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 50 € έως 80 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται Thin Prep. Χρησιμοποιείται ο πλέον σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός - Κολποσκόπιο - Laser. Αντιμετωπίζονται τα HPV - Οξυτενή Κονδυλώματα.

  περισσότερα λιγότερα

"Εξαιρετικός , αισθανεσαι άνετα και τυπικός στο ραντεβού"

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 50 € έως 120 € η επίσκεψη και η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση. Περιλαμβάνει καυτηριασμό.Κόστος επέμβασης: 100€ έως 120€και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η επέμβαση πραγματοποιείται με διαθερμία και αντιμετωπίζονται τα οξυτενή κονδυλώματα και οι παθήσεις που σχετίζονται με τον ιό HPV.

  περισσότερα λιγότερα

"Η καλύτερη επιλογή αν σας προβληματίζει κάποιο δερματολογικό θέμα. "

περισσότερα
 • Αντιμετωπίζεται με Laser τελευταίας γενιάς και κάθε συνεδρία διαρκεί 15-30 λεπτά. Το συνολικό κόστος εξαρτάται από το βαθμό δυσκολίας του περιστατικού. Δεν χρειάζεται κάποια προετοιμασία πριν την επέμβαση.

  περισσότερα λιγότερα
 • Σε περίπτωση αιτήματος για ραντεβού από τον ασθενή τις ημέρες του Σαββάτου και της Κυριακής, θα πρέπει να περιμένει απάντηση του αιτήματος του τη Δευτέρα.

"Φοβερός και ο γιατρός και η βοηθός του, ευχαριστώ για ολα!"

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: 50 € η εξέταση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται με Laser. Ο ασθενής καλείται να προσκομίσει τυχών εργαστηριακές εξετάσεις εφόσον διαθέτει.

  περισσότερα λιγότερα

"Ακρίβεια στο ραντεβού. Ο γιατρός σύντομος, ακριβής και περιεκτικός."

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: 20 € η επίσκεψη. (Ειδικό κόστος για τους ασθενείς που κλείνουν το ραντεβού τους μέσω του Doctoranytime)
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Κρυοπηξία και διαθερμοπηξία. (40€ - 100€ η θεραπεία ανάλογα με την έκταση των βλαβών)

  περισσότερα λιγότερα
 • Προτείνεται οι ασθενείς να κλείνουν άμεσα το ραντεβού τους ηλεκτρονικά, χωρίς να υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία με το γιατρό.

"Καλαίσθητος χώρος που σε προδιαθέτει να νιώσεις άνετα. Εξαιρετική και ευγενέστατη η γιατρός, πολύ ήρεμη και σου εμπνέει εμπιστοσύνη από την πρώτη επίσκεψη! Εκτίμησα ιδιαίτερα το γεγονός τον τρόπο που χειρίστηκε την διστακτικότητα μου. Ήταν περιγραφικότατη ως προς τον τρόπο που με εξέταζε και απάντησε σε όλες μου τις ερωτήσεις! Την συστήνω ανεπιφύλακτα."

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 80 € έως 120 € η επίσκεψη. Κολποσκοπηση χωρίς βιοψία 80 ευρώ - κολποσκόπηση με βιοψία 120 ευρώ (αν κριθεί απαραίτητο μπορεί η βιοψία να προγραμματιστεί σε κλινική και το κόστος της βιοψίας τραχήλου σε κλινική είναι 200 ευρώ)
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται κολποσκόπιο - διαθερμία και αντιμετωπίζονται κονδυλώματα αιδοίου (HPV) και κονδυλώματα τραχήλου. Πραγματοποιείται καυτηρίαση κονδυλωμάτων αιδοίου, της οποίας το κόστος ανέρχεται στα 80 ευρώ στο ιατρείο και στα 250 ευρώ στην κλινική. Θα πρέπει να προγραμματιστεί η εξέταση μακριά από τις μέρες της περιόδου (κατά προτίμηση τις πρώτες μέρες μετά το τέλος της εμμηνορρυσίας).

  περισσότερα λιγότερα
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει