Άλλαξε την ψυχολογία σου! Μίλα online με σύμβουλο ψυχικής υγείας.
Άλλαξε την ψυχολογία σου! Μίλα online με σύμβουλο ψυχικής υγείας.
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
51

εξειδικευμένοι γιατροί για Κονδυλώματα HPV στην Αττική

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Εξαιρετικός γιατρός με γνώσεις! Ασχολήθηκε σε βάθος με την περίπτωση μου και τη λήψη του ιστορικού. Καθησυχαστικός και ευγενέστατος! Μου εξήγησε με απλό και κατανοητό τρόπο τα πάντα"

περισσότερα

"Επισκέφθηκα την κλινική ELITE PLASTIC SURGERY για να αφαιρέσω μια κύστη που με ταλαιπωρούσε. Η αφαίρεση έγινε από την κα Χρόνη την δερματολόγο άμεσα, γρήγορα και πολύ προσεκτικά. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και με τον χώρο που ήταν πεντακάθαρος και τηρούσαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας αλλά και με το προσωπικό που ήταν ευγενέστατο."

περισσότερα
 • Για την αντιμετώπιση των κονδυλωμάτων χρησιμοποιείται κρύο άζωτο.

  περισσότερα λιγότερα
 • Λόγω του κορωνοϊού COVID-19, ο γιατρός θα μπορεί να εξυπηρετεί ραντεβού μόνο επείγοντα περιστατικά

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Καλή επαγγελματίας, υπέροχος χώρος, ασχολήθηκε σε βάθος με την περίπτωση μου!"

περισσότερα
 • Αντιμετωπίζει περιστατικά με ξηρότητα κόλπου, πόνο στην επαφή, χαλάρωση κόλπου - σύσφιξη, ακράτεια ούρων 1ου ως 2ου βαθμού, επανειλημμένες φλεγμονές, ραγάδες και ουλές.

  περισσότερα λιγότερα

"Η δεύτερη μου επίσκεψη στο ιατρείο του κυρίου Ράπτη και όλα ήταν εξαιρετικά, για ακόμα μια φορά. Φιλικός, καταρτισμένος και πάνω από όλα σε κάνει να νιώθεις άνετα. "

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 70 € έως 85 € η εξέταση και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται κολποσκόπιο τελευταίας τεχνολογίας με λειτουργία "Schärfentiefe Plus" για ευκρινέστατη απεικόνιση δυσπρόσιτων αλλοιώσεων. Πραγματοποιείται ταυτόχρονη παρακολούθηση της εξέτασης από την ασθενή σε ξεχωριστό monitor, ατραυματική LEEP εκτομή τραχήλου, ατραυματική Laser εκτομή τραχήλου. Το κολποσκόπιο είναι το Atmos LED-Kolposkop i View 31 (κατ' αποκλειστικότητα στην Ελλάδα). Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως κονδυλώματα, δυσπλασία τραχήλου - κόλπου - αιδοίου, προκαρκινικές αλλοιώσεις τραχήλου - κόλπου - αιδοίου, αιμορραγία στην επαφή, τραχηλίτιδα και κολπίτιδα.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ ευχαριστημένη με τον γιατρό τον συστήνω !!"

περισσότερα
 • Πραγματοποιείται κολποσκόπηση με κολποσκόπιο Olympus και Ηλεκτροκαυτηριασμός υπό τοπική αναισθησία. Αν χρειάζεται εκτεταμένη επέμβαση (κωνοειδής εκτομή, Laser), πραγματοποιείται σε συνεργαζόμενο μαιευτήριο υπό τοπική αναισθησία κατόπιν προγραμματισμού. Ο ασθενής την προηγούμενη μέρα πριν την εξέταση θα πρέπει να απέχει από σεξουαλικές επαφές και να μην χρησιμοποιήσει τοπικές ή κολπικές κρέμες. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως δυσπλασία τραχήλου (CIN), βλάβες από HPV - οξυτενή κονδυλώματα αιδοίου, κόλπου, τραχήλου, ηβικής περιοχής, περιναίου και περιπρωκτικά, έλεγχος ύστερα από παθολογικό, ύποπτο Παπ τεστ και πραγματοποιείται τακτικός έλεγχος ύστερα από θεραπεία (follow up) και έλεγχος και θεραπεία συντρόφου.

  περισσότερα λιγότερα
 • Λόγω του κορωνοϊού COVID- 19, το ιατρείο θα εξυπηρετεί αφού έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον ιατρό για διευκρινίσεις. Εάν η ασθενής έχει ασφαλιστική ενημερότητα, απαραίτητες εξετάσεις συνταγογραφούνται / πραγματοποιούνται μέσω συνταγογράφησης (πχ τεστ παπ). Εάν είναι ανασφάλιστη, δεν προκύπτει επιπλέον χρέωση.

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Παρά πολύ καλός. Πολύ καλή εμπειρία τις 2 φορές που έχω πάει. "

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 30-45 λεπτά. Το κόστος της επίσκεψης αφαιρείται από αυτό της επέμβασης.Κόστος επέμβασης: 100€ έως 250€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Laser CO2 - Κρυοπηξία. Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση αφροδισίων νοσημάτων (μολυσματική τέρμινθος, έρπης γεννητικών οργάνων, βλεννόρροια) Διαρκεί 30 - 45 λεπτά.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ φιλικός και αναλυτικότατος. Μου ενέπνευσε απόλυτη εμπιστοσύνη."

περισσότερα
 • Αναλαμβάνει την πλήρη διερεύνηση της παθολογίας του τραχήλου και των κονδυλωμάτων, εξειδικευμένο ΠΑΠ τεστ , τυποποίηση, κολποσκόπηση και θεραπεία αυτών

  περισσότερα λιγότερα
 • Ο ασθενής οφείλει να ενημερώσει το γιατρό αν έχει ταξιδέψει πρόσφατα στο εξωτερικό και πότε έχει επιστρέψει. Είναι, επίσης, υποχρεωτική η χρήση μάσκας από τους ασθενείς κατά την επίσκεψη στο ιατρείο.

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 60
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"τέλειος ιατρός τον συστήνω ανεπιφύλακτακα !!!!"

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: 40 € η επίσκεψη και διαρκεί 15 - 30 λεπτά. Πραγματοποιείται υπερηχογράφημα και UROFLOW αν χρειαστεί.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Όμορφος και ήρεμος χώρος, εξαιρετική και κατατοπιστική γιατρός "

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 50 € έως 120 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.Κόστος επέμβασης: 100€ έως 800€και η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση. Ειδικές οδηγίες δίνονται κατά τον προγραμματισμό της επέμβασης.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται με Laser, διαθερμία και ο ασθενής θα πρέπει να είναι 2 μέρες χωρίς σεξουαλική επαφή ή έμμηνο ρύση. Αντιμετωπίζονται HPV λοιμώξεις, αλλοιώσεις στα τεστ ΠΑΠ και κονδυλώματα.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καταρτισμένος, φιλικός, και επεξηγηματικός! "

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 50 € έως 350 € ανάλογα με τον αριθμό των κονδυλωμάτων προς καυτηριασμό. Με χρήση laser το κόστος διαμορφώνεται από 70-400€, με κρυοθεραπεία 30-150€, με απόξεση και δερματοχειρουργική 40 -250€, ενώ με τριχλωροξεϊκό οξύ 40-200€.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Διατίθονται εναλλακτικοί τρόποι αποκατάστασης, όπως αντιμετώπιση με καυτηριασμό, ή χρήση laser, ή απόξεση, ή κρυοθεραπεία, ή δερματοχειρουργική ή τριχλωροξεϊκό οξύ και το κόστος διαφοροποιείται ανάλογα με τον αριθμό των κονδυλωμάτων. Κατά την επέμβαση ακολουθείται τοπική αναισθησία (ένεση).

  περισσότερα λιγότερα
 • Στα πλαίσια των μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του Covid-19, ασθενείς με συμπτώματα λοίμωξης του ανώτερου αναπνευστικού επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον ιατρό. Ομάδες υψηλού κινδύνου καλό θα ήταν να αποφύγουν την επίσκεψη στο ιατρείο.

"Πολύ καλός γιατρός! Ενημερωμένος, έμπειρος και καταρτισμένος. "

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 60 € έως 200 € ανά συνεδρία.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Πολύ καλή, φιλική και αποτελεσματική γιατρός. "

περισσότερα

"Εξυπηρετικός, καθαρό περιβάλλον και εξέταση. Σίγουρα θα ξαναπάω. "

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 50 € έως 120 € η επίσκεψη και η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση. Περιλαμβάνει καυτηριασμό.Κόστος επέμβασης: 100€ έως 120€και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η επέμβαση πραγματοποιείται με διαθερμία και αντιμετωπίζονται τα οξυτενή κονδυλώματα και οι παθήσεις που σχετίζονται με τον ιό HPV.

  περισσότερα λιγότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"ο γιατρός είναι συνεπής, ευγενικός, και μου φάνηκε ότι γνώριζει καλά το αντικείμενό του. "

περισσότερα

"Ηταν παρα πολυ καλη και ευγενικη και με εκανε να νιωσω παρα πολυ καλα"

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 80 € έως 120 € η επίσκεψη. Κολποσκοπηση χωρίς βιοψία 80 ευρώ - κολποσκόπηση με βιοψία 120 ευρώ (αν κριθεί απαραίτητο μπορεί η βιοψία να προγραμματιστεί σε κλινική και το κόστος της βιοψίας τραχήλου σε κλινική είναι 200 ευρώ)
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται κολποσκόπιο - διαθερμία και αντιμετωπίζονται κονδυλώματα αιδοίου (HPV) και κονδυλώματα τραχήλου. Πραγματοποιείται καυτηρίαση κονδυλωμάτων αιδοίου, της οποίας το κόστος ανέρχεται στα 80 ευρώ στο ιατρείο και στα 250 ευρώ στην κλινική. Θα πρέπει να προγραμματιστεί η εξέταση μακριά από τις μέρες της περιόδου (κατά προτίμηση τις πρώτες μέρες μετά το τέλος της εμμηνορρυσίας).

  περισσότερα λιγότερα

"Όπως πάντα άψογος! Από το 2016 επισκέπτομαι κάθε χρόνο τον συγκεκριμένο γιατρό και δεν τον αλλάζω με τίποτα! Κοιτάζει κάθε φορά το ιστορικό μου που έχει κρατήσει πριν ξεκινήσει την εξέταση μου και κράτα το αρχείο μου ενημερωμένο! Νιώθω πάντα άνετα! "

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 50 € έως 200 € η επίσκεψη. Ο καυτηριασμός κονδυλωμάτων κοστολογείται ανάλογα με την έκταση του προβλήματος.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Καυτηριασμός - εξάχνωση κονδυλωμάτων με ηλεκτροδιαθερμία

  περισσότερα λιγότερα
 • Οι συνταγογραφήσεις γίνονται μόνο τις απογευματινές ώρες του ιατρείου.

"Εξαιρετικη επιστημονας και ιδιαιτερα επεξηγηματικη! Τη συστηνω ανεπιφυλαχτα."

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 60 € έως 200 € ανά συνεδρία. Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με τον αριθμό των βλαβών
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται laser διοξειδίου του άνθρακα.

  περισσότερα λιγότερα
 • Η μάσκα είναι υποχρεωτική κατα την προσέλευση σας στον χώρο του ιατρείου , σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου.

"Άριστος γιατρός με έκανε να νιώσω πολύ οικεία και μου κέρδισε την εμπιστοσύνη επεξηγηματικός και συνεπής"

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 80 € έως 400 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει γυναικολογική εξέταση, διακολπικό υπέρηχο μήτρας - ωοθηκών και τεστ ΠΑΠ
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Πολύ καλός!! Τον συνέστησα σε όλες τις φίλες μου και ειδικά σε αυτές που θέλουν να κάνουν παιδάκι. Η κοπέλα στη γραμματεία επίσης είναι πολύ ευγενική και πρόσχαρη. Στο ιατρείο νιώθεις πολύ άνετα, σε προσέχουν και ο γιατρός σου εμπνέει εμπιστοσύνη. "

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: 60 € ανά συνεδρία. Κάθε συνεδρία διαρκεί 15-30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται με χρήση Laser και δεν χρειάζεται κάποια προετοιμασία.

  περισσότερα λιγότερα
 • Το ιατρείο λειτουργεί με ραντεβού και ενδέχεται να υπάρξει αναμονή λόγω έκτακτων περιστατικών.

"Σε κάνει να νιώθεις άνετα και ασχολείται με την περίπτωση σου. "

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 60 € έως 120 € η επίσκεψη.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Κολποσκόπηση, Διαθερμία - Laser

  περισσότερα λιγότερα
 • Για το κλείσιμο ραντεβού απαιτείται η καταγραφή του λόγου επίσκεψης.

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Για τηλεφωνικό ραντεβού κάλεσε στο 215 50 50005

Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 - 20:00


Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει