Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
47

εξειδικευμένοι γιατροί για Κονδυλώματα HPV στην Αττική

"Ήταν εξαιρετικός γιατρός στα εξηγούσε όλα αργά και καθαρά... Είμαι χαρούμενη που τον έχω πλεον γιατρό!!! "

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 30 € έως 80 € η επίσκεψη. Ενδέχεται η θεραπεία να πραγματοποιηθεί σε νοσοκομειακό χώρο.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται Κολποσκόπηση με κολποσκόπιο τελευταίας γενιάς και ηλεκτροδιαθερμία.

  περισσότερα λιγότερα

"ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ"

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: 50 € η επίσκεψη. Το κόστος καθορίζεται από την μέθοδο θεραπείας και τον αριθμό των βλαβών
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Εξαιρετική γιατρος που εμπνέει εμπιστοσύνη και σε χαλαρώνει από τη πρώτη στιγμη.Κατατοπιστική κατά τη διάρκεια της εξέτασης και στις ερωτήσεις μου .Το ιατρείο πεντακάθαρο και τηρούνταν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας."

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 50 € έως 120 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.Κόστος επέμβασης: 100€ έως 800€και η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση. Ειδικές οδηγίες δίνονται κατά τον προγραμματισμό της επέμβασης.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται με Laser, διαθερμία και ο ασθενής θα πρέπει να είναι 2 μέρες χωρίς σεξουαλική επαφή ή έμμηνο ρύση. Αντιμετωπίζονται HPV λοιμώξεις, αλλοιώσεις στα τεστ ΠΑΠ και κονδυλώματα.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ φιλικός ο γιατρός με έκανε να αισθανθώ άνετα ενώ ήμουν αρκετά αγχωμενη.Πολυ ευγενική και η βοηθός του.Εμεινα πολύ ευχαριστημένη."

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: 30 € η επίσκεψη - εξέταση. Το κόστος της θεραπείας με ηλεκτροκαυστηριασμό κοστίζει 60 - 150€ ανάλογα την περίπτωση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
Συμμετέχει στην ενέργεια: Χορήγηση ιατρικής βεβαίωσης και καθαρισμός προσώπου με δερμοαπόξεση. Κλείσε τώρα την επίσκεψή σου.

"Πολύ συνεπείς στο ραντεβού και απόλυτα φιλικοί με το παιδί"

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: 30 € η επίσκεψη και διαρκεί 30-45 λεπτά. Το κόστος της επίσκεψης αφαιρείται από την τελική τιμή της επέμβασης.Κόστος επέμβασης: 50€ έως 200€
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Είναι η δεύτερη φορά που επισκέφτηκα τον γιατρό και όλα πήγαν μια χαρά. Είναι συνεπής, καταρτισμένος και ευγενής. Θα τον συνιστούσα."

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: 50 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται απλό Τεστ ΠΑΠ και Thin Prep - Κολποσκόπηση και καυτηριασμός σε περίπτωση που χρειαστεί.

  περισσότερα λιγότερα
Συμμετέχει στην ενέργεια: Χορήγηση ιατρικής βεβαίωσης και καθαρισμός προσώπου με δερμοαπόξεση. Κλείσε τώρα την επίσκεψή σου.

"Έμεινα πλήρως ικανοποιημένη από την επίσκεψή μου.Δεν με καθυστέρησαν καθόλου. Η γιατρός ήταν πολύ κατατοπιστική και ασχολήθηκε λεπτομερώς με την περίπτωσή μου. Πολύ ανθρώπινη και προσιτή, με έκανε να αισθανθώ άνετα με το πρόβλημά μου και να με βοηθήσει να το ξεπεράσω. Μου κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη μου!! Μάλιστα, μου έκανε εντύπωση ότι μου πρότεινε μία θεραπεία που είχε να κάνει περισσότερο με την ιδιοσυγκρασία και την ψυχολογία μου και είχε σκοπό να με κάνει να νιώσω καλύτερα!!Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!"

περισσότερα
 • Ανάλογα με την περιοχή που εντοπίζονται τα κονδυλώματα και το λοιπό ιστορικό του ασθενούς, πραγματοποιούνται οι κατάλληλες διαγνωστικές και θεραπευτικές πράξεις. Ιδιαίτερες δυνατότητες που υπάρχουν είναι το διαγνωστικό τεστ Παπανικολάου εκτός από την κλασική περιοχή και από την περιοχή του πρωκτού και του φάρυγγα. Επιπλέον, λόγω της συνεργασίας γιατρών διαφορετικών ειδικοτήτων ο ασθενής ελέγχεται συνολικά χωρίς να χρειαστεί να μετακινείται σε κάποιο άλλο ιατρείο (Δερματολόγος - Γυναικολόγος - Γαστρεντερολόγος).

  περισσότερα λιγότερα
 • Για το κλείσιμο του ραντεβού απαιτείται η καταγραφή του λόγου επίσκεψης.

Συμμετέχει στην ενέργεια: Χορήγηση ιατρικής βεβαίωσης και καθαρισμός προσώπου με δερμοαπόξεση. Κλείσε τώρα την επίσκεψή σου.

"Ευγενικός υπεύθυνος κοινωνικός Προσόντα που εμπνέουν εμπιστοσύνη "

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 40 € έως 150 € Εάν δε γίνει θεραπεία, η επίσκεψη μόνο είναι 40€ αλλιώς ενσωματώνεται. Το κόστος της θεραπείας καθορίζεται από τη μέθοδο που θα χρησιμοποιηθεί
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Στο ιατρείο γίνεται θεραπεία με laser διοξειδίου, αφού σημειωθούν οι βλάβες και γίνει τοπική αναισθησία. Υπάρχει επίσης δυνατότητα κρυοθεραπείας με υγρό άζωτο. Γίνεται spray τοπικά στα κονδυλώματα και για μερικά δευτερόλεπτα. Συνήθως χρειάζεται μία ή περισσότερες επαναλήψεις εξάλειψης των βλαβών.

  περισσότερα λιγότερα
Συμμετέχει στην ενέργεια: Χορήγηση Ιατρικής Βεβαίωσης. Κλείσε τώρα την επίσκεψή σου.

"Ευγενεστατη και προσεκτικη στην εξεταση."

περισσότερα

"Πρώτη εντύπωση θετική, με δέχτηκε και αρκετά λεπτά νωρίτερα από το ραντεβού μου μιας και ήμουν εκεί."

περισσότερα

"Ο κύριος Ζαμπάς είναι πάνω από όλα άνθρωπος με κατανόηση και σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια και από τις πρώτες κουβέντες που θα ανταλλάξει μαζί του! Έρευνα σε βάθος την κάθε περίπτωση Σαν μοναδική... βρήκα αυτόν που έψαχνα!"

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 80 € έως 400 € η επίσκεψη και περιλαμβάνει γυναικολογική εξέταση, διακολπικό υπέρηχο μήτρας - ωοθηκών και τεστ ΠΑΠ
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

" Εμπειρία,κατάρτηση ,συνέπεια, άμεση διάγνωση και αντιμετώπιση χαρακτήρισαν την επίσκεψη μου στον Κύριο Κακέπη τον οποίον επισκέφτηκα πρώτη φορά μέσω του συστήματος Docanytime. Ευχαριστώ. "

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 50 € έως 350 € ανάλογα με τον αριθμό των κονδυλωμάτων προς καυτηριασμό. Με χρήση laser το κόστος διαμορφώνεται από 70-400€, με κρυοθεραπεία 30-150€, με απόξεση και δερματοχειρουργική 40 -250€, ενώ με τριχλωροξεϊκό οξύ 40-200€.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Διατίθονται εναλλακτικοί τρόποι αποκατάστασης, όπως αντιμετώπιση με καυτηριασμό, ή χρήση laser, ή απόξεση, ή κρυοθεραπεία, ή δερματοχειρουργική ή τριχλωροξεϊκό οξύ και το κόστος διαφοροποιείται ανάλογα με τον αριθμό των κονδυλωμάτων. Κατά την επέμβαση ακολουθείται τοπική αναισθησία (ένεση).

  περισσότερα λιγότερα
 • Στα πλαίσια των μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του Covid-19, ασθενείς με συμπτώματα λοίμωξης του ανώτερου αναπνευστικού επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον ιατρό. Ομάδες υψηλού κινδύνου καλό θα ήταν να αποφύγουν την επίσκεψη στο ιατρείο.

"Ο κ. Ράπτης είναι καταπληκτικός γιατρός, τον συστήνω ανεπιφύλακτα. "

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 10 € έως 80 € η επίσκεψη.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Κολποσκόπιο τελευταίας τεχνολογίας με λειτουργία “Schärfentiefe Plus” για ευκρινέστατη απεικόνιση δυσπρόσιτων αλλοιώσεων. Ταυτόχρονη παρακολούθηση της εξέτασης από την ασθενή σε ξεχωριστό monitor, Ατραυματική LEEP εκτομή τραχήλου, Ατραυματική Laser εκτομή τραχήλου.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ υποστηρικτικός, συνεννοήσιμος και διακριτικός. Μου ενέπνευσε αμέσως εμπιστοσύνη, με έκανε να νιώσω πολύ άνετα και να διώξω το άγχος μου. Είναι ιδιαίτερα επεξηγηματικός, γνώστης του αντικειμένου, σε βοηθάει να αντιληφθείς τις διαδικασίες και να έχεις πλήρη επίγνωση του ζητήματος. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη."

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: 60 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.Κόστος επέμβασης: 200€ έως 300€και απαιτείται τοπικός καθαρισμός περιοχής προ της επέμβασης.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Εξυπηρετικός κ ευχάριστος όπως πάντα"

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 50 € έως 200 € η επίσκεψη. Ο καυτηριασμός κονδυλωμάτων κοστολογείται ανάλογα με την έκταση του προβλήματος.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Ευγενικός και ευχάριστος, έδειξε μεγάλη κατανόηση και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου"

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 40 € έως 60 € η επίσκεψη.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Αναλαμβάνει την πλήρη διερεύνηση της παθολογίας του τραχήλου και των κονδυλωμάτων, εξειδικευμένο ΠΑΠ τεστ , τυποποίηση, κολποσκόπηση και θεραπεία αυτών

  περισσότερα λιγότερα
 • Ο ασθενής οφείλει να ενημερώσει το γιατρό αν έχει ταξιδέψει πρόσφατα στο εξωτερικό και πότε έχει επιστρέψει. Είναι, επίσης, υποχρεωτική η χρήση μάσκας από τους ασθενείς κατά την επίσκεψη στο ιατρείο.

"Ευγενέστατος, με ενσυναίσθηση. Δείχνει οτι γνωρίζει καλά το αντικείμενο του και δείχνει φροντίδα στον ασθενη. Θα τον συνέστηνα ανεπιφύλακτα "

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: 30 € η επίσκεψη. Διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Ευγενικός και με έκανε να αισθανθώ άνετα. Θα τον ξαναδώ σιγουρα"

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 60 € έως 120 € η επίσκεψη.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Κολποσκόπηση, Διαθερμία - Laser

  περισσότερα λιγότερα
 • Για το κλείσιμο ραντεβού απαιτείται η καταγραφή του λόγου επίσκεψης.

"Ευγενική και πολύ βοηθητικη όσον αφορά την περίπτωσή μου! Θα την συστηνα με σιγουριά ! "

περισσότερα
 • Κονδυλώματα HPV: Από 60 € έως 200 € ανά συνεδρία. Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με τον αριθμό των βλαβών
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Χρησιμοποιείται laser διοξειδίου του άνθρακα.

  περισσότερα λιγότερα
 • Η μάσκα είναι υποχρεωτική κατα την προσέλευση σας στον χώρο του ιατρείου , σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου.

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Για τηλεφωνικό ραντεβού κάλεσε στο 215 50 50005

Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 - 20:00


Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει