Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
12

Ψυχίατροι κοντά στο Μπεχτσινάρ

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Καταπληκτικός γιατρός πραγματικά"

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη:
 • Ο Αθανάσης Παναγιώτης & Συνεργάτες είναι Ψυχίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο με την ονομασία "Ιατρικό Αγγελάκη" στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα διατελεί συνεργάτης ψυχίατρος στο Medizinisches Zentrum Geissberg στη Ζυρίχη. Είναι απόφοιτος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύθηκε στη Ψυχιατρική στο Βρανδεμβούργο της Γερμανίας, στο 424 ΓΣΝΕ, καθώς και στην Α’ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Γ.Ν "Παπαγεωργίου". Eίναι τελειόφοιτος του Κέντρου Συμβουλευτικής και Θεραπείας "Ψυχική Υγεία", όπου εξειδικεύεται στη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία και έχει ασχοληθεί με τη Θεραπεία Σχημάτων και την Ενσυνειδητότητα. Είναι επιστημονικός συνεργάτης στην B' Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική Α.Π.Θ. στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου συμμετέχει στη λειτουργία του εξωτερικού ιατρείου “Έγκαιρη παρέμβαση στην ψύχωση. Στο "Ιατρικό Αγγελάκη", με τη βοήθεια έμπειρων συνεργατών παρέχονται υπηρεσίες για όλο το φάσμα των ψυχιατρικών παθήσεων ενηλίκων όπως Αρχική ψυχιατρική αξιολόγηση, Ψυχοφαρμακολογική θεραπεία και παρακολούθηση, Ατομική ψυχοθεραπεία (γνωστική συμπεριφορική, ψυχοδυναμική, EMDR, τραυματοθεραπεία), Ψυχομετρία, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση (σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία), Ιατρικές Γνωματεύσεις, Πιστοποιητικά (ΚΕΠΑ), Βεβαιώσεις για εργασία και Κατ’οίκον επισκέψεις.Τις ανωτέρω υπηρεσίες πλαισιώνουν ειδικός Γενικός - Οικογενειακός Ιατρός και ομοιοπαθητικός, καθώς και Κλινική Διαιτολόγος αντιμετωπίζοντας συνολικά τα ζητήματα υγείας (όπως εξατομικευμένος προληπτικός έλεγχος, διαφορική διάγνωση και διερεύνηση ψυχοσωματικών εκδηλώσεων, διαταραχές σωματικού βάρους - ανορεξία - παχυσαρκία). Οι υπηρεσίες παρέχονται στην Ελληνική, Γερμανική και Αγγλική γλώσσα.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις, Ψυχοθεραπεία

  περισσότερα
 • Ο ιατρός εξυπηρετεί και Σάββατα κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

"Very kind and understanding doctor. Gave useful feedback"

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση.
 • O Χριστόπουλος Αθανάσιος είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ειδικεύτηκε στη Β’ ψυχιατρική κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ο γιατρός έχει ιδιαίτερη εμπειρία σε παθήσεις όπως, οι αγχώδεις διαταραχές, οι διαταραχές προσωπικότητας, οι εξαρτήσεις, η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, η κατάθλιψη, οι κρίσεις πανικού, η σχιζοφρένεια, οι ψυχωτικές διαταραχές κ.α. Διατελεί Επιστημονικός συνεργάτης της Ψυχιατρικής κλινικής Ασκληπιείον και San Vitale στη Θεσσαλονίκη και της Ψυχιατρικής κλινικής "Ελπίδα" στην Κατερίνη. Τέλος, συμμετέχει κάθε χρόνο σε συνέδρια της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Κλινικής Ψυχοφαρμακολογίας και είναι μέλος του Ελληνικού Συλλόγου Βραχείας Εντατικής Δυναμικής Ψυχοθεραπείας.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις, Συνεδρία μέσω skype

  περισσότερα

"Η γιατρός μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Σωστή επαγγελματίας, καταρτισμένη και παράλληλα προσιτή και ανθρώπινη. Πολύ ευχαριστημένος!"

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη
 • Η Δέλλιου Ευανθία είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Κατέχει πτυχίο από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έχει εξειδικευτεί στη Γνωστική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία, ενώ επιπλέον εκπαίδευση έλαβε στη Γνωστική Συμπεριφορική, τη Συστημική και την Υποστηρικτική Ψυχοθεραπεία. Στο ιδιωτικό της ιατρείο, μετά από μία αρχική διαγνωστική εκτίμηση κι ανάλογα με το αίτημα και τις ανάγκες του κάθε ασθενούς, παρέχονται υπηρεσίες συμβουλευτικής, ψυχοθεραπείας ή/και χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής. Αντιμετωπίζει όλο το φάσμα των ψυχιατρικών παθήσεων του ενηλίκου, ενώ έχει ιδιαίτερη εμπειρία στην αντιμετώπιση κατάθλιψης, άγχους, κρίσεων πανικού, φοβιών, ψυχαναγκασμών, ψυχοσωματικών συμπτωμάτων, καθώς και στη διαχείριση προβλημάτων στις διαπροσωπικές σχέσεις. Δεν αναλαμβάνει εξαρτήσεις από ουσίες και τυχερά παιχνίδια. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και της Πανελλήνιας Εταιρείας Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, Τρίμηνη Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

  περισσότερα

Φιλιππιάδου Μαγδαληνή - Λίνα

Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπεύτρια
 • loading
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Καταπληκτική ! Έμπιστη την προτείνω ανεπιφύλακτα "

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Το κόστος των γνωματεύσεων/βεβαιώσεων διαφέρει από το κόστος της επίσκεψης.
 • Η Φιλιππιάδου Μαγδαληνή - Λίνα είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπεύτρια και πραγματοποιεί κατ' οίκον επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, είναι υποψήφια Διδάκτωρ στην έδρα της Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Είναι αριστούχος απόφοιτη της Ιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής στη Β' Πανεπιστημιακή Κλινική του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Κατέχει πιστοποίηση στη Γνωστική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία και τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών στη Βιοηθική. Τέλος, είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και Ημαθίας.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη

  περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Περιλαμβάνει ψυχοθεραπευτική συνεδρία και συνταγογράφηση
 • Ο Μακρυγιάννης Βασίλειος είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, διατελεί Επιστημονικά υπεύθυνος Ψυχίατρος στο Κέντρο Φιλοξενίας και στο προστατευμένο Διαμέρισμα ΨΥΧΑΣΠΙΣ στην Ορεστιάδα. Επιπλέον, είναι Επιμελητής Ψυχιατρικής στο 424 ΓΣΝΕ. Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Ιατρικής σχολής με ειδίκευση στην Ψυχιατρική στη Β’ Πανεπιστημιακή κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, έχει εξειδικευθεί στην Οικογενειακή Ομαδική, Γνωστική Αναλυτική, Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία και στη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία. Έχει εργαστεί ως Ψυχίατρος στο πρόγραμμα απεξάρτησης "ΑΡΓΩ" και σε τμήμα απεξάρτησης αλκοολικών "ΜΕΘΕΞΙΣ". Τέλος, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας και της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας (ΕΨΕ)

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, Ψυχοθεραπεία

  περισσότερα
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με τον ιατρό, για την επιβεβαίωση του ραντεβού.

 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Αξιόλογος Επιστήμονας σου εμπνέει εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή..... Εξαιρετικός...."

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Διαγνωστική εκτίμηση, θεραπευτικό σχεδιασμό, συνταγογραφηση
 • Ο Μπούτσικος Κοσμάς είναι Ψυχίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, διατελεί Επιμελητής της Ψυχιατρικής Κλινικής του 424 ΓΣΝΕ. Σπούδασε ιατρική και ειδικεύτηκε στην ψυχιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Στα πλαίσια της ειδίκευσης στην Ψυχιατρική στη Β’ Πανεπιστημιακή Κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Κεντρικού Τομέα έχει έρθει σε επαφή με πλήθος περιστατικών με ψυχώσεις, συναισθηματικές και αγχώδεις διαταραχές, διαταραχές προσωπικότητας και άλλες διαταραχές. Έχει λάβει εκπαίδευση σε διάφορες μορφές ψυχοθεραπείας, όπως Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία, Ομαδική Ψυχοθεραπεία, Γνωστική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία και Βραχεία Εντατική Δυναμική Ψυχοθεραπεία. Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει πρόγραμμα πρώιμης παρέμβασης στην ψύχωση (Εarly Ιntervention Service) στο Camden and Inslington Trust του NHS στο Λονδίνο. Τέλος, εξειδικεύεται στο Άγχος, στην Κατάθλιψη και στις Ψυχώσεις.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις

  περισσότερα

"Πολύ καλός γιατρός έμεινα ικανοποιημένη"

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Περιλαμβάνει απλή εξέταση και συνταγογράφηση.

"Έμπειρη γιατρός που σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα"

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση
 • Η Χατζοπούλου Ξένια είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπεύτρια με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει ειδικευτεί στη Ψυχιατρική στη Β' Πανεπιστημιακή Κλινική. Διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στην άσκηση κλινικής ψυχιατρικής και ψυχοθεραπείας. Επιπλέον, η ιατρός είναι εκπαιδευμένη στην ψυχαναλυτικού τύπου ψυχοθεραπεία και στη γνωστική αναλυτική ψυχοθεραπεία, καθώς και στην ψυχιατρική παιδιών και εφήβων. Η ιατρός ασχολείται με τη συμβουλευτική σε προβλήματα διαπροσωπικών σχέσεων, την ψυχοθεραπεία ψυχαναλυτικού τύπου, τη συμβουλευτική με συμπεριφορικές και γνωστικές τεχνικές, την αντιμετώπιση ψυχαναγκασμών και ψυχοσωματικών διαταραχών. Επιπλέον, διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στην αντιμετώπιση διαταραχών διατροφής, την αντιμετώπιση άγχους, κατάθλιψης, ψυχώσεων, φοβιών και κρίσεων πανικού.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Δίμηνη Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις, Τρίμηνη Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

  περισσότερα

Γλιάτας Ιωάννης

Ψυχίατρος
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 180 +
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Ο γιατρός έκανε πολύ ενδελεχή εξέταση. Ήταν πολύ ευγενικός και έδειξε ενδιαφέρον. Ήταν πολύ προσεκτικός και φάνηκε ιδιαίτερα καταρτισμένος. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα. "

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη
 • Ο Γλιάτας Ιωάννης είναι Ψυχίατρος και δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ έχει ειδικευτεί στην Ψυχιατρική στην Α’ Ψυχιατρική κλινική ΑΠΘ στο ΓΝ Θεσσαλονίκης "Παπαγεωργίου". Είναι κάτοχος Master στην Ψυχοφαρμακολογία (Neuroscience Education Institute) ενώ είναι Επιστημονικός συνεργάτης της Α’ Ψυχιατρικής κλινικής ΑΠΘ του ΓΝ Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου καθώς και Ψυχίατρος στην Ιδιωτική Ψυχιατρική κλινική “Θεραπευτήριο Ασκληπιός” στην Βέροια. Αντιμετωπίζει πληθώρα περιστατικών, εξατομικεύοντας τις ανάγκες κάθε ασθενούς κι έχοντας ως γνώμονα την επιστημονική του αρτιότητα και την αγάπη για τον άνθρωπο.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη

  περισσότερα
 • Για το κλείσιμο ραντεβού απαιτείται η καταγραφή του λόγου επίσκεψης.

"Επαγγελματισμός, αξιοπιστία, σοβαρότητα, συνέπεια. Διέκρινα διαφορά επιπέδου σε σχέση με άλλους επαγγελματίες του χώρου."

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη
 • Ο Εμμανουηλίδης Μενέλαος είναι Ψυχίατρος - Ψυχαναλυτής και εργάζεται ιδιωτικά πάνω από 20 χρόνια, στο ιατρείο που διατηρεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα είναι ιδρυτικό μέλος και Διδάσκων Αναλυτής της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας. Κύριο αντικείμενο της ενασχόλησής του είναι το άγχος, οι κρίσεις πανικού, οι φοβίες, η αγοραφοβία, η κατάθλιψη, οι ψυχαναγκασμοί. Ακόμη ασχολείται ιδιαίτερα με τα διάφορα ψυχοσωματικά προβλήματα, τις σεξουαλικές διαταραχές, τις διαταραχές διατροφής και την αϋπνία. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται στο ιδιωτικό του ιατρείο είναι η ψυχανάλυση και η ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία. Τέλος, κείμενά του έχουν παρουσιαστεί, κατά καιρούς, στο κοινό, σε διάφορες εκδηλώσεις.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Ψυχοθεραπεία μέσω Skype

  περισσότερα

"Πολύ καλή γιατρός, εμπνέει αίσθηση οικειότητας, πολύ προσεγμένο ιατρείο που σε κάνει να νιώθεις άνετα. Η αγωγή που μου έγραψε με βοήθησε να αισθανθώ καλύτερα από την πρώτη μέρα. Αναμένω και τα μακροχρόνια αποτέλεσματα που θα έχει η αγωγή σε συνδυασμό με τη ψυχοθεραπεία. "

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη:

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ