Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
16

Ψυχίατροι στον νομό Θεσσαλονίκης

"Εξυπηρετικός γιατρός και όλα πήγαν μια χαρα!"

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Η συνεδρία διαρκεί 50 λεπτά
 • Ο Ράμναλης Ανέστης είναι Ψυχίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης και τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων το 2002. Ειδικεύθηκε στην Ψυχιατρική στην Α’ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκης. Εργάζεται ως Επιμελητής στην Ψυχιατρική Κλινική του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαιδεύσεως Εγνατίας, ενώ ταυτόχρονα διατελεί Επιστημονικός Συνεργάτης στην Α’ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική με ερευνητικό και διδακτικό έργο, παρουσιάσεις και δημοσιεύσεις σε περιοδικά και συνέδρια, καθώς και διδασκαλία σε φοιτητές ιατρικής και ειδικευόμενους ψυχιατρικής, και συμμετοχή στο πρωτοποριακό στη Βόρεια Ελλάδα «ιατρείο έγκαιρης παρέμβασης». Είναι κάτοχος Master Ψυχοφαρμακολογίας και επίσης έχει ιδιαίτερη ενασχόληση με την Ψυχοσωματική ψυχιατρική και τις ψυχολογικές εκδηλώσεις σωματικών νοσημάτων, έχοντας ολοκληρώσει το «Advanced Course in Liaison Psychiatry» του University of Manchester.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη

  περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Το κοστος διαμορφώνεται ανάλογα το φυση της επίσκεψης: Έκδοση γνωμάτευσης για πιστοποιητικό υγείας/διορισμό, κλινικη εξέταση, συνταγογράφηση, ψυχοθεραπευτική συνεδρία
 • Η Βαρσάμη Σουλτάνα είναι Ψυχίατρος και διατηρεί Ιδιωτικό Ιατρείο στην Θέρμη. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Κοινωνική Ψυχιατρική από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Το αγροτικό της το πραγματοποίησε στο Περιφερειακό Ιατρείο Πατρικίου και στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας Σερρών. Εργάστηκε ως ειδικευόμενη Ψυχιατρικής στη ψυχιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Επίσης, έχει εργαστεί ως εφημερεύων ιατρός στην ιδιωτική ψυχιατρική κλινική San Vitale - Ελπίς και στο Κέντρο Αποκατάστασης Αναγέννηση. Στο ιατρείο της αναλαμβάνει περιστατικά που άπτονται όλου του φάσματος της ψυχιατρικής ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εξειδικεύεται στο άγχος, την κατάθλιψη και την διαταραχή πανικού.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Επίσκεψη μέσω βιντεοκλήσης, Κατ' οίκον επίσκεψη

  περισσότερα

"Ο γιατρος με εκανε να νιωσω ανετα και ευχαριστα και με εξυπηρετησε με τον καλυτερο δυνατο τροπο."

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση.
 • O Χριστόπουλος Αθανάσιος είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ειδικεύτηκε στη Β’ ψυχιατρική κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ο γιατρός έχει ιδιαίτερη εμπειρία σε παθήσεις όπως, οι αγχώδεις διαταραχές, οι διαταραχές προσωπικότητας, οι εξαρτήσεις, η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, η κατάθλιψη, οι κρίσεις πανικού, η σχιζοφρένεια, οι ψυχωτικές διαταραχές κ.α. Διατελεί Επιστημονικός συνεργάτης της Ψυχιατρικής κλινικής Ασκληπιείον και San Vitale στη Θεσσαλονίκη και της Ψυχιατρικής κλινικής "Ελπίδα" στην Κατερίνη. Τέλος, συμμετέχει κάθε χρόνο σε συνέδρια της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Κλινικής Ψυχοφαρμακολογίας και είναι μέλος του Ελληνικού Συλλόγου Βραχείας Εντατικής Δυναμικής Ψυχοθεραπείας.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις, Συνεδρία μέσω skype

  περισσότερα
 • loading
Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Εξαιρετική διεπιστημονική ομάδα! Θα την σύστηνα ανεπιφύλακτα! Ο γιατρός που με παρακολούθησε ήταν καταρτισμένος στο αντικείμενο του, επαγγελματίας και κοντά στον ασθενή. "

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη:
 • Ο Αθανάσης Παναγιώτης & Συνεργάτες είναι Ψυχίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο με την ονομασία "Ιατρικό Αγγελάκη" στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα διατελεί συνεργάτης ψυχίατρος στο Medizinisches Zentrum Geissberg στη Ζυρίχη. Είναι απόφοιτος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ειδικεύθηκε στη Ψυχιατρική στο Βρανδεμβούργο της Γερμανίας, στο 424 ΓΣΝΕ, καθώς και στην Α’ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Γ.Ν "Παπαγεωργίου". Eίναι τελειόφοιτος του Κέντρου Συμβουλευτικής και Θεραπείας "Ψυχική Υγεία", όπου εξειδικεύεται στη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία και έχει ασχοληθεί με τη Θεραπεία Σχημάτων και την Ενσυνειδητότητα. Είναι επιστημονικός συνεργάτης στην B' Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική Α.Π.Θ. στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου συμμετέχει στη λειτουργία του εξωτερικού ιατρείου “Έγκαιρη παρέμβαση στην ψύχωση. Στο "Ιατρικό Αγγελάκη", με τη βοήθεια έμπειρων συνεργατών παρέχονται υπηρεσίες για όλο το φάσμα των ψυχιατρικών παθήσεων ενηλίκων όπως Αρχική ψυχιατρική αξιολόγηση, Ψυχοφαρμακολογική θεραπεία και παρακολούθηση, Ατομική ψυχοθεραπεία (γνωστική συμπεριφορική, ψυχοδυναμική, EMDR, τραυματοθεραπεία), Ψυχομετρία, Ηλεκτρονική συνταγογράφηση (σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία), Ιατρικές Γνωματεύσεις, Πιστοποιητικά (ΚΕΠΑ), Βεβαιώσεις για εργασία και Κατ’οίκον επισκέψεις.Τις ανωτέρω υπηρεσίες πλαισιώνουν ειδικός Γενικός - Οικογενειακός Ιατρός και ομοιοπαθητικός, καθώς και Κλινική Διαιτολόγος αντιμετωπίζοντας συνολικά τα ζητήματα υγείας (όπως εξατομικευμένος προληπτικός έλεγχος, διαφορική διάγνωση και διερεύνηση ψυχοσωματικών εκδηλώσεων, διαταραχές σωματικού βάρους - ανορεξία - παχυσαρκία). Οι υπηρεσίες παρέχονται στην Ελληνική, Γερμανική και Αγγλική γλώσσα.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις, Ψυχοθεραπεία

  περισσότερα
 • Ο ιατρός εξυπηρετεί και Σάββατα κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

 • Απλή επίσκεψη
 • Ο Βαλαμουτόπουλος Θεόδωρος είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής - Ομαδικός Αναλυτής, Επιμελητής του 424 ΓΣΝΕ και διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Αναλαμβάνει πλήθος περιστατικών που άπτονται όλου του φάσματος της επιστήμης του ενώ θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί η εξειδίκευσή του στις Ψυχώσεις, τις Ψυχοσεξουαλικές Διαταραχές και την Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις, Συνεδρία μέσω skype

  περισσότερα

"Η γιατρός μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Σωστή επαγγελματίας, καταρτισμένη και παράλληλα προσιτή και ανθρώπινη. Πολύ ευχαριστημένος!"

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη
 • Η Δέλλιου Ευανθία είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Κατέχει πτυχίο από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έχει εξειδικευτεί στη Γνωστική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία, ενώ επιπλέον εκπαίδευση έλαβε στη Γνωστική Συμπεριφορική, τη Συστημική και την Υποστηρικτική Ψυχοθεραπεία. Στο ιδιωτικό της ιατρείο, μετά από μία αρχική διαγνωστική εκτίμηση κι ανάλογα με το αίτημα και τις ανάγκες του κάθε ασθενούς, παρέχονται υπηρεσίες συμβουλευτικής, ψυχοθεραπείας ή/και χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής. Αντιμετωπίζει όλο το φάσμα των ψυχιατρικών παθήσεων του ενηλίκου, ενώ έχει ιδιαίτερη εμπειρία στην αντιμετώπιση κατάθλιψης, άγχους, κρίσεων πανικού, φοβιών, ψυχαναγκασμών, ψυχοσωματικών συμπτωμάτων, καθώς και στη διαχείριση προβλημάτων στις διαπροσωπικές σχέσεις. Δεν αναλαμβάνει εξαρτήσεις από ουσίες και τυχερά παιχνίδια. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και της Πανελλήνιας Εταιρείας Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, Τρίμηνη Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

  περισσότερα

Φιλιππιάδου Μαγδαληνή - Λίνα

Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπεύτρια
 • loading
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ

"Καταπληκτική ! Έμπιστη την προτείνω ανεπιφύλακτα "

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Το κόστος των γνωματεύσεων/βεβαιώσεων διαφέρει από το κόστος της επίσκεψης.
 • Η Φιλιππιάδου Μαγδαληνή - Λίνα είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπεύτρια και πραγματοποιεί κατ' οίκον επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, είναι υποψήφια Διδάκτωρ στην έδρα της Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Είναι αριστούχος απόφοιτη της Ιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής στη Β' Πανεπιστημιακή Κλινική του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Κατέχει πιστοποίηση στη Γνωστική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία και τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών στη Βιοηθική. Τέλος, είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και Ημαθίας.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη

  περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Περιλαμβάνει ψυχοθεραπευτική συνεδρία και συνταγογράφηση
 • Ο Μακρυγιάννης Βασίλειος είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, διατελεί Επιστημονικά υπεύθυνος Ψυχίατρος στο Κέντρο Φιλοξενίας και στο προστατευμένο Διαμέρισμα ΨΥΧΑΣΠΙΣ στην Ορεστιάδα. Επιπλέον, είναι Επιμελητής Ψυχιατρικής στο 424 ΓΣΝΕ. Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Ιατρικής σχολής με ειδίκευση στην Ψυχιατρική στη Β’ Πανεπιστημιακή κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, έχει εξειδικευθεί στην Οικογενειακή Ομαδική, Γνωστική Αναλυτική, Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία και στη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία. Έχει εργαστεί ως Ψυχίατρος στο πρόγραμμα απεξάρτησης "ΑΡΓΩ" και σε τμήμα απεξάρτησης αλκοολικών "ΜΕΘΕΞΙΣ". Τέλος, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας και της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας (ΕΨΕ)

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, Ψυχοθεραπεία

  περισσότερα
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με τον ιατρό, για την επιβεβαίωση του ραντεβού.

"Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα την γιατρό. Με κατανόηση, γνώση, και ενσυναίσθηση."

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη
 • Η Βουλγαρίδου Αριστονίκη είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπεύτρια με ιδιωτικό ιατρείο στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία από το τμήμα Ιατρικής του ίδιου Πανεπιστημίου. Ακόμα, η γιατρός εξειδικεύεται στην Γνωστική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία. Στο ιατρείο της παρέχονται υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των ψυχιατρικών παθήσεων ενηλίκου, βάσει μιας εξατομικευμένης, προσανατολισμένης στις ανάγκες και επιθυμίες του εκάστοτε θεραπευόμενου θεραπείας (ψυχοθεραπεία ή/ και φαρμακοθεραπεία), μέσα στα πλαίσια μιας συνεργατικής θεραπευτικής σχέσης.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις, Συνεδρία μέσω skype

  περισσότερα
 • Για την υπηρεσία "Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις" μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τη γιατρό, ούτως ώστε να προγραμματιστεί πιο άμεσα το ραντεβού σας.

"Πολύ καλός γιατρός έμεινα ικανοποιημένη"

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Περιλαμβάνει απλή εξέταση και συνταγογράφηση.

"Γρήγορος και αποτελεσματικος. Ευχάριστο περιβάλλον. Με μερικές απλές ερωτήσεις το θέμα μου λύθηκε."

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Περιλαμβάνει κλινική εξέταση, διάγνωση και θεραπευτική πρόταση - συνταγογράφηση
 • Ο Βουσβούκης Ασήμιος είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Άνω Τούμπα. Σπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι απόφοιτος της ΣΣΑΣ και ειδικευθείς στην Ψυχιατρική. Διαθέτει μεταπτυχιακό στη Ψυχοφαρμακολογία και έχει εκπαιδευτεί στη στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία. Διαθέτει αξιόλογη εμπειρία καθώς έχει εργαστεί στις ψυχιατρικές κλινικές μεγάλων νοσοκομείων της χώρας όπως το ΠΓΝ ΑΧΕΠΑ, το ΓΝΑ "Ευαγγελισμός" και το 424 ΓΣΝΕ καθώς και ως Επιμελητής ψυχιατρικής στον ΟΚΑΝΑ.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις

  περισσότερα

"Όλα καλά. Πολύ φιλική, πρόθυμη να σου λύσει ότι απορία έχεις. Σε κάνει να νιώσεις απευθείας άνετα και να συζητήσεις τα προβλήματα σου. Σίγουρα θα τα ξαναπούμε."

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Περιλαμβάνει κλινική εξέταση και συνταγογράφηση
 • Η Χατζοπούλου Ξένια είναι Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπεύτρια με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει ειδικευτεί στη Ψυχιατρική στη Β' Πανεπιστημιακή Κλινική. Διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στην άσκηση κλινικής ψυχιατρικής και ψυχοθεραπείας. Επιπλέον, η ιατρός είναι εκπαιδευμένη στην ψυχαναλυτικού τύπου ψυχοθεραπεία και στη γνωστική αναλυτική ψυχοθεραπεία, καθώς και στην ψυχιατρική παιδιών και εφήβων. Η ιατρός ασχολείται με τη συμβουλευτική σε προβλήματα διαπροσωπικών σχέσεων, την ψυχοθεραπεία ψυχαναλυτικού τύπου, τη συμβουλευτική με συμπεριφορικές και γνωστικές τεχνικές, την αντιμετώπιση ψυχαναγκασμών και ψυχοσωματικών διαταραχών. Επιπλέον, διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στην αντιμετώπιση διαταραχών διατροφής, την αντιμετώπιση άγχους, κατάθλιψης, ψυχώσεων, φοβιών και κρίσεων πανικού.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Δίμηνη Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις, Τρίμηνη Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

  περισσότερα

"Ο γιατρός αφιέρωσε αρκετή ώρα στην επίσκεψη και φάνηκε πρόθυμος να βοηθήσει. Εμπνέει εμπιστοσύνη."

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη: Διαγνωστική εκτίμηση, θεραπευτικό σχεδιασμό, συνταγογραφηση
 • Ο Μπούτσικος Κοσμάς είναι Ψυχίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, διατελεί Επιμελητής της Ψυχιατρικής Κλινικής του 424 ΓΣΝΕ. Σπούδασε ιατρική και ειδικεύτηκε στην ψυχιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Στα πλαίσια της ειδίκευσης στην Ψυχιατρική στη Β’ Πανεπιστημιακή Κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Κεντρικού Τομέα έχει έρθει σε επαφή με πλήθος περιστατικών με ψυχώσεις, συναισθηματικές και αγχώδεις διαταραχές, διαταραχές προσωπικότητας και άλλες διαταραχές. Έχει λάβει εκπαίδευση σε διάφορες μορφές ψυχοθεραπείας, όπως Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία, Ομαδική Ψυχοθεραπεία, Γνωστική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία και Βραχεία Εντατική Δυναμική Ψυχοθεραπεία. Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει πρόγραμμα πρώιμης παρέμβασης στην ψύχωση (Εarly Ιntervention Service) στο Camden and Inslington Trust του NHS στο Λονδίνο. Τέλος, εξειδικεύεται στο Άγχος, στην Κατάθλιψη και στις Ψυχώσεις.

  Υπηρεσίες: Απλή επίσκεψη, Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις

  περισσότερα

"Πολύ καλή γιατρός, εμπνέει αίσθηση οικειότητας, πολύ προσεγμένο ιατρείο που σε κάνει να νιώθεις άνετα. Η αγωγή που μου έγραψε με βοήθησε να αισθανθώ καλύτερα από την πρώτη μέρα. Αναμένω και τα μακροχρόνια αποτέλεσματα που θα έχει η αγωγή σε συνδυασμό με τη ψυχοθεραπεία. "

περισσότερα
 • Απλή επίσκεψη:

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ