Βρες γιατρό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Η Πιτσιρέλου Ανθή είναι πιστοποιημένη Κλινική Ψυχολόγος ΜSc, με ειδίκευση στη ψυχανάλυση και στη συνθετική ψυχοθεραπεία, και διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο στον Πειραιά. Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου. Σπούδασε Κλινική Ψυχολογία στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τέλεσε την πρακτική της άσκηση στην παιδοψυχιατρική κλινική παίδων του νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία". Απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Ψυχανάλυση στο γαλλικό πανεπιστήμιο Μontpellier Paul Valery 3. Έχει ειδικευτεί στην Συνθετική Ψυχοθεραπεία, η οποία, συμφώνα με τον ορισμό της Ευρωπαϊκής Συνθετικής ψυχοθεραπείας (ΕΑΙP), εφαρμόζει μια ιδιαίτερη πρακτική με στόχο την ενιαία προσέγγιση των ατόμων. Ακολουθεί τεχνικές και πρακτικές από όλες τις ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις (γνωσιακή συμπεριφορική, συστημική, δραματοθεραπευτική και προσέγγιση GESTALT). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Παιδοψυχολογία, στη Θετική και στη Σχολική ψυχολογία. Είναι εθελόντρια Ψυχολόγος στην πλατφόρμα "Μίλα μου", όπου παρέχει τις υπηρεσίες της σε άτομα όλων των ηλικιακών βαθμίδων σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την διαχείριση πολλαπλών ψυχικών θεμάτων, την επίτευξη υψηλότερου επιπέδου αυτογνωσίας και την προαγωγή της ψυχικής τους υγείας. Ακόμη είναι συνεργάτης στην πλατφόρμα "PSYCHOLOGY.GR", όπου αρθρογραφεί. Έχει εργαστεί με παιδιά και ενήλικες στο φάσμα του αυτισμού, με άτομα με ΔΕΠΥ και σύνδρομο DOWN με σκοπό κυρίως την επίτευξη της ψυχοκοινωνικής τους ανάπτυξής και την διαχείριση κρίσεων στο πλαίσιο του σχολείου και της οικογένειας. Παρέχει ακόμη υπηρεσίες συμβουλευτικής σε γονείς, παιδιά και εφήβους. Επιπλέον πραγματοποίει ατομικές συνεδρίες σε ενήλικες και εφήβους (με εστίαση κυρίως την αντιμετώπιση γενικευμένης αγχώδους διαταραχής, κρίσης άγχους, πένθους, κατάθλιψης, κρίσεων πανικού και την απόκτηση αυτογνωσίας). Τέλος, συνεργάζεται με ιατρούς και επαγγελματίες υγείας, όπου κρίνεται απαραίτητη η διεπιστημονική συνεργασία για αποτελεσματική θεραπευτική παρέμβαση.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Υπηρεσίες - Κόστος

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Πρόσβαση

 • Χέυδεν 7, Πειραιάς , ΑΤΤΙΚΗ

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Εκπαίδευση (3 έτη) στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία
 • Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών (ΜSc) στη Ψυχανάλυση, Γαλλικό Πανεπιστήμιο Μontpellier Paul Valery 3
 • Κλινική Ψυχολογία, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Επαγγελματική εμπειρία

 • Κλινική Ψυχολόγος, ιδιωτικό γραφείο, Πειραιάς
 • Εθελόντρια Ψυχολόγος, "Μίλα μου"
 • Συνεργάτης, "PSYCHOLOGY.GR"
 • Πρακτική άσκηση, Παιδοψυχιατρική κλινική παίδων, Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία"
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Πιτσιρέλου Ανθή έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

 • Χρησιμοποίησε τουλάχιστον 6 χαρακτήρες και 1 κεφαλαίο γράμμα
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια.
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Πιτσιρέλου Ανθή?