Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Η Πασάτ Λιλιάνα είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Γνωσιακή - Συμπεριφορική Κλινική Υπνοθεραπεύτρια (CBH) και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Πεύκη. Είναι κάτοχος Ανώτερου Επαγγελματικού Διπλώματος (Level 5) στην Κλινική Υπνοθεραπεία με εξειδίκευση στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Κλινική Υπνοθεραπεία (CBH), πιστοποιημένο από τους συλλόγους ICP, ACCPH, IPHM, IHA και PHPA. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Κλινική Υπνοθεραπεία, εκπαιδεύτηκε να εφαρμόζει τεχνικές από διάφορες προσεγγίσεις της γνωσιακής συμπεριφορικής θεραπείας, της κλινικής υπνοθεραπείας, με την έμφαση στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Κλινική Υπνοθεραπεία. Επιπροσθέτως, εξειδικεύτηκε να εφαρμόζει τεχνικές της αναλυτικής υπνοθεραπείας, τεχνικές της ερικσονιακής υπνοθεραπείας και παράλληλα εκπαιδεύτηκε στα βασικά χαρακτηριστικά της Μindfulness (ενσυνειδητότητα) και τις βασικές εφαρμογές του Νευρογλωσσικού προγραμματισμού NLP. Πιστεύει στη δια βίου μάθηση και εκπαίδευση και γι' αυτό λαμβάνει μέρος σε συνέδρια και ημερίδες, διαβάζει άρθρα από τα επιστημονικά περιοδικά και παρακολουθεί πλήθος σεμιναριακών προγραμμάτων σε τομείς της Υπνοθεραπείας και της Ψυχοθεραπείας με θεματικές όπως η αντιμετώπιση διατροφικών και σεξουαλικών διαταραχών, των διαταραχών διάθεσης και άγχους.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Πρόσβαση

 • Κρήτης 28 , Πεύκη , Αττική
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα
  Μετρητά

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής
 • Ανώτερο Επαγγελματικό Δίπλωμα (Level 5) στην Κλινική Υπνοθεραπεία με εξειδίκευση στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Κλινική Υπνοθεραπεία (CBH)

Επαγγελματική εμπειρία

 • Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Γνωσιακή - Συμπεριφορική Κλινική Υπνοθεραπεύτρια (CBH), ιδιωτικό γραφείο, Πεύκη

Συμμετοχή σε συνέδρια

 • Πιστοποιητικό παρακολούθησης το πρόγραμμα του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου με τίτλο: “ Η Επιστήμη των σχέσεων”
 • Πιστοποιητικό παρακολούθησης το πρόγραμμα του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου με τίτλο: “Ψυχοσωματική Υγεία - Όταν το σώμα μιλάει”
 • Πιστοποιητικό παρακολούθησης το πρόγραμμα του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου με τίτλο: “ Οι κρίσεις ως ευκαιρία επανασχεδιασμού της ζωής μας”
 • 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Επαγγελματιών Ψυχιάτρων Ελλάδας, 06-08 Μαρτίου 2020
 • Πιστοποιητικό παρακολούθησης του εκπαιδευτικού σεμιναρίου  με τίτλο:
 • “Θεραπεία του τραυματισμένου Εσωτερικού Παιδιού μέσω της τεχνικής της  Άδειας Καρέκλας”. Σχολή εκπαίδευσης και Θεραπείας “ΔΙΟΔΟΣ”
 • Certificate of Competition-Continuing Education in Cognitive Behavioural Hypnotherapy (CBH) for Anxiety Disorders (ICP, ACCPH, IPHM, IHA, PHPA)
 • Certificate of Competition-Continuing Education in Cognitive Behavioural Hypnotherapy (CBH) for Mood Disorders (ICP, ACCPH, IPHM, IHA, PHPA)
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Πασάτ Λιλιάνα έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

 • Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Πασάτ Λιλιάνα?