Βρες ειδικό
Δες τη διαθεσιμότητα

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Η Τσίρμπα Μαρία είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Σταδιοδρομίας και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Με αρχικές σπουδές στο Μάρκετινγκ, σπούδασε Συνθετική Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας. Επίσης, έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα εξειδικευμένης επιμόρφωσης στη Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού καθώς και στην Εφαρμογή της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας στην Εκπαίδευση, τα Παιδιά και τους Εφήβους του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Ακόμη, έχει εκπαιδευτεί στη χρήση του ψυχομετρικού εργαλείου επαγγελματικού προσανατολισμού και στο εργαλείο διάγνωσης μαθησιακού προφίλ της Ariston. Έχει ολοκληρώσει και συνεχίζει να παρακολουθεί πληθώρα σεμιναρίων και επιμορφώσεων που αφορούν την ψυχολογία εφήβων και ενηλίκων, ψυχοθεραπευτικές πρακτικές αλλά και θέματα σταδιοδρομίας και επαγγελματικού προσανατολισμού. Στο γραφείο της ασχολείται με θέματα που αφορούν διαπροσωπικές, οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις, άγχος, θλίψη, θυμό, αίσθημα κενού, μοναξιά, αίσθημα αδιεξόδου χρησιμοποιώντας τη Συνθετική προσέγγιση με στόχο την αύξηση της αυτογνωσίας και της ενσυνειδητότητας, τη βελτίωση των επικοινωνιακών δεξιοτήτων, την ενίσχυση της αυτοεικόνας και της αυταξίας, τον εντοπισμό δυσλειτουργικών μοτίβων συμπεριφοράς, την απόκτηση νέας οπτικής και στάσης ζωής, τη σύναψη ισορροπημένων σχέσεων. Τέλος, ασχολείται με τον επαγγελματικό προσανατολισμό εφήβων και ενηλίκων και τη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας για την ενδυνάμωση και στήριξη στη διαδρομή αλλαγής σταδιοδρομίας, την αύξηση της λειτουργικότητας και της παραγωγικότητας, τη μείωση του άγχους και την αναγνώριση των επαγγελματικών αξιών, κινήτρων και προτεραιοτήτων.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εμπειρία

 • Συμβουλευτική για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού
 • Διαχείριση πένθους
 • Ατομική θεραπεία
 • Διαχείριση Θυμού
 • Διαπροσωπικές σχέσεις
 • Γονεϊκότητα
 • Αγχος και Στρες
1 συστάσεις ασθενών

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Αξιολογήσεις Ασθενών

Επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.

10

Από 1 αξιολόγηση

Αξιολογήσεις από 1 ασθενή
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10
Έμπειρος & καταρτισμένος
10
Συνεπής
10
Προσιτός & φιλικός
10
 • Όλες (1)
 • Θετικές (1)
 • Ουδέτερες (0)
 • Αρνητικές (0)
10.0
Μαρια
11 Ιουνίου 2024
Επιβεβαιωμένος χρήστης
Μέλος από 06 Απριλίου 2018 Επιβεβαιωμένη αξιολόγηση 2 αξιολογήσεις στο doctoranytime
10.0
Προσιτός & φιλικός
Συνεπής
Έμπειρος & καταρτισμένος
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Η κυρία Τσιρμπα μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη, έδειξε κατανόηση και μοιραστηκε κι εκείνη μαζί μου κάποιες συμβουλές και βήματα που θα μπορούσαν να επιλύσουν τα θέματά μου, που ήταν ακριβώς αυτό που αναζητούσα σε έναν θεραπευτη/μια θεραπεύτρια.

Πρόσβαση και ραντεβού

Επίλεξε γραφείο
 • Parking
  • Δεν διαθέτει parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα
  Μετρητά

  Πολιτική διαχείρισης ραντεβού

  • Πληρωμή στο ιατρείο
   Κατά την επίσκεψη μπορείς να διαλέξεις τον τρόπο πληρωμής ανάμεσα από τις παραπάνω επιλογές.
  • Ακύρωση
   Μπορείς να ακυρώσεις το ραντεβού σου μέχρι 3 ώρες πριν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις την πολιτική ακύρωσης.

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Πιστοποίηση, Unity Energetics, Σωματικά Επικεντρωμένη Θεραπεία Τραύματος (2023)
 • Πιστοποίηση, Ariston, Διάγνωση Μαθησιακού Προφίλ Ariston (2023)
 • Πιστοποίηση, Συμβουλευτική Εταιρία, Κινητοποιητική Συνέντευξη (2021)
 • Πιστοποίηση, Ariston, Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού Ariston (2020)
 • Δίπλωμα, Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής, Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας (2018 - 2022)
 • Πιστοποίηση, ΕΚΠΑ, Επαγγελματικός Προσανατολισμός (2018)

Επαγγελματική εμπειρία

 • Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας και Σταδιοδρομίας, ιδιωτικό γραφείο, Θεσσαλονίκη (2021 - Σήμερα)
 • Συνσυντονισμός ομάδας ψυχολογικής υποστήριξης εφήβων, Ιδιωτικά, Ελλάδα (2022)

Μέλος συλλόγων

 • Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής (ΕΕΣ)
 • European Association for Counseling (EAC)

Ξένες γλώσσες

 • Αγγλικά

Απαντήσεις σε ερωτήσεις ασθενών

 • Κατάθλιψη

  Ψυχολόγο ή ψυχίατρο? Έχω κάνει κακό στον εαυτό μου (self-harming) τελευταία φορά πριν κανα δεκαήμερο και σε επίσκεψη σε δημόσιο ψυχολόγο (δεν έμεινα ευχαριστημένη) έμαθα ότι έχω κρίσεις πανικού κ άγχους και προσωπικά πιστεύω ότι ίσως έχω και κατάθλιψη που θα έπρεπε να απευθυνθώ?

  • Καλησπέρα σας. Εφόσον υπάρχει αυτοτραυματισμός, χρειάζεται να γίνει εκτίμηση από ψυχίατρο. Αν ο ψυχίατρος είναι και ψυχοθεραπευτής μπορείτε να ξεκινήσετε μαζί του συνεδρίες σε τακτική βάση. Αν όχι, μπορείτε να πάρετε ψυχιατρική εκτίμηση, ίσως σας δώσει φαρμακευτική αγωγή και παράλληλα να βλέπετε έναν θεραπευτή σε τακτική βάση. Ο συνδιασμός των δύο είναι ο πιο βοηθητικός.

   Τσίρμπα Μαρία

   Τσίρμπα Μαρία

 • Άγχος και Στρες

  Είναι 4 μήνες που γέννησα κ νιώθω ότι πιέζονται για όλα.αγχωνομαι να σκουπίσω να μαγειρέψω να διαβάσω το μεγάλο πάιδι.ωρες ώρες ξεκινάω και κλαίω χωρίς λόγο.παιζει να είναι οι ορμόνες ακόμη;μήπως πρέπει να πάρω κάποιο αντικαταθλιπτικό η αγχολυτικο;

  • Ο ερχομός του 2ου παιδιού είναι μια σημαντική μετάβαση που αλλάζει την καθημερινότητα σας όπως την ξέρατε. Είναι σημαντικό να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερη στήριξη για όλα αυτά που περιγράψατε από τους δικούς σας ή επαγγελματίες αν υπάρχει δυνατότητα. Η φροντίδα ενός μωρού 4 μηνών είναι εξαιρετικά απαιτητική από μόνη της και για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε χρειάζεται να φροντίσετε και τον εαυτό σας ζητώντας στήριξη. Είναι σκόπιμο να επανεξετάσετε τις προτεραίοτητες σας τώρα με τις νέες συνθήκες και να μειώσετε τις απαιτήσεις από τον εαυτό σας.

   Τσίρμπα Μαρία

   Τσίρμπα Μαρία

 • Κρίση πανικού

  Καλησπέρα σας! Το τελευταιο διάστημα ειχα κάποιες κρίσεις πανικού λόγω εξεταστικής και πανελληνίων το οποίο με την πάροδο του καιρού έχει εξαφανιστεί εντελώς αλλά τώρα τη τελυταια εβδομάδα έχω κάτι δυνατούς χτύπους ξαφνικούς στην καρδιά μου (σαν να βγαίνει έξω από το σωμα μου) και γρήγορους καρδιακούς ρυθμούς. Πήγα σε καρδιολόγο έκανα τριπλεξ και χρησιμοποίησα και το χολτερ αλλά και έκανα εξετάσεις για το θυρωυδη μου τα οποία ήταν όλα μια χαρά και δεν βρέθηκε κάποιο πρόβλημα αλλά δεν σταματάνε να επαναλαμβάνονται αυτή η δυνατή κτύπη κάτι το οποίο με τρομάζει για την υγεία μου ακόμα και αν οι γιατροί μου λένε ότι είναι όλα φυσιολογικα. Μήπως γνωρίζετε την αιτία και να με βοηθήσετε τι να κάνω για να μην επαναληφθούν

  • Το σύμπτωμα που περιγράφεται συνδέεται συχνά με έντονο άγχος που ίσως την τελευταία εβδομάδα που μπήκατε σε ρυθμούς πανελληνίων να κορυφώθηκε. Είναι επίσης ένα σύμπτωμα που παρατηρείται στις κρίσεις πανικού. Εφόσον κάνατε εξετάσεις και είναι όλα καλά, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως πάθετε κάτι λόγω της ταχυπαλμίας. Αν δείτε ότι συνεχίζεται, είναι βοηθητικό να ζητήσετε ψυχολογική υποστήριξη.

   Τσίρμπα Μαρία

   Τσίρμπα Μαρία

Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο ιατρικής συμβουλευτικής

Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον ειδικό που χρειάζεται, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Τσιρμπα Μαρια έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected].

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Τσίρμπα Μαρία?