Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Τα Κέντρα "Παπαγιαννιώδη - Σαββάρου" βρίσκονται στη Νίκαια και στον Κορυδαλλό. Παρέχουν υπηρεσίες ατομικών Ψυχοθεραπειών για παιδιά και ενήλικες καθώς και Θεραπείας Οικογένειας. Παρέχονται επίσης ΕΙΔΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ (ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ) ΜΕΣΩ ΕΟΠΠΥ. Τις συνεδρίες πραγματοποιεί η Ψυχολόγος κα Πρίντζου Θεοδώρα με σπουδές Ψυχολογίας στην Ελλάδα και τη Γαλλία, ειδικευμένη στη Συστημική Θεραπεία Οικογένειας και Ομάδας. Στόχος και κύριο μέλημα αποτελεί η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των εξατομικευμένων αναγκών του κάθε θεραπευόμενου/ης, αξιοποιώντας την επιστημονική αρτιότητα, την πολυετή πείρα και την αγάπη για τον άνθρωπο. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα Κέντρα παρέχουν ένα πλήρες θεραπευτικό πλαίσιο σε οικογένειες με παιδιά έως 18 χρονών, σε νέους αλλά και σε ενήλικες που αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως: Άγχος, Κατάθλιψη, Πένθος, Διαζύγιο, Φοβίες αλλά και Προβλήματα λόγου, ομιλίας, άρθρωσης, Προβλήματα κοινωνικότητας & επικοινωνίας, Δυσλεξία - Μαθησιακές δυσκολίες, Διάσπαση προσοχής καθώς και Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Πρόσβαση

Επίλεξε ιατρείο
  • Τρόποι πληρωμής

    Μετρητά
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Διεπιστημονική Ομάδα Ψυχολόγων Ψυχοθεραπευτών "Κέντρα Παπαγιαννιώδη - Σαββάρου" - Υπό την Ψυχολόγο Πρίντζου Θεοδώρα έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

  • Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

  • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
  • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
  • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
  • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Διεπιστημονική Ομάδα Ψυχολόγων Ψυχοθεραπευτών "Κέντρα Παπαγιαννιώδη - Σαββάρου" - Υπό την Ψυχολόγο Πρίντζου Θεοδώρα?