Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ
 • sync iconΤηρεί τα μέτρα κατά της COVID-19
 • sync iconΆμεση επιβεβαίωση του ραντεβού σου
 • sync iconΠραγματική διαθεσιμότητα για ραντεβού
 • Εκτιμώμενος χρόνος επιβεβαίωσης 1

Γιατί είναι ο κατάλληλος για εσένα

Ο Μυριούνης Μάνθος ειναι Ψυχολόγος και διατηρεί το ιδιωτικό του γραφείο στον Κολωνό. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (με κατεύθυνση Ψυχολογίας) της Φιλοσοφικής Σχολής Ιωαννίνων. Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των σπουδών του έγινε δεκτός στην μεταπτυχιακή επαγγελματική εκπαίδευση του Ινστιτούτου Ομαδικής Ανάλυσης Αθηνών: "Οικογενειακή​ Θεραπεία και Θεραπεία Ζεύγους". Κατα τη διάρκεια της τριετούς εκπαίδευσής του εξειδικεύτηκε στη διάγνωση και τη θεραπεία δυσλειτουργιών που παρουσιάζουν ζευγάρια, οικογένειες και παιδιά. Αξιζει να αναφερθεί πώς για τη συμβολή του στις δραστηριότητες του Ινστιτούτου Ομαδικής Ανάλυσης Αθηνών​ βραβεύτηκε από τη διοίκησή του. Συνεχίζοντας τις μεταπτυχιακές και κλινικές του σπουδές εκπαιδεύτηκε στο κλασσικό Μορενικό Ψυχόδραμα από το Ινστιτούτο Ψυχοδράματος Αθηνών έχοντας την τύχη να μαθητεύσει για ένα ακαδημαϊκό έτος δίπλα στην μαθήτρια και συνεχίστρια του έργου του J.L. Moreno και, ιδρύτρια του ​Β.Ρ.Α., Ms Marcia Karp. Έχει εργαστεί ως Ψυχολόγος σε πλήθος Δομών, αντιμετωπίζοντας περιστατικά όλου του φάσματος της επιστήμης του. Συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Τμήμα Κοινωνιολογίας με επικεφαλής τον καθηγητή Ευστράτιο Παπάνη, στα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας κάνοντας μαθήματα μέσω διαδικτύου με θεματολογία από το ευρύτερο φάσμα της Ψυχολογία. Ως ιδιώτης, ασχολείται με θεραπείες ατόμων και οικογενειών, σε δυαδική αλλά και ομαδική βάση. Επίσης, εναρμονιζόμενος πάντα με τις εξελίξεις, δραστηριοποιείται και στον τομέα των διαδικτυακών συνεδριών. Αντιμετωπίζει το κάθε περιστατικό εξατομικεύοντάς το και διευρευνώντας σε βάθος τις ανάγκες του, έχοντας ως σύμβουλο την επιστημονική του αρτιότητα, την εμπειρία του, τον επαγγελματισμό αλλά και το βασικότερο όλων: Την αγάπη για τον άνθρωπο και την ζωή.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

 • Ομαδική Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία
 • Ατομική ψυχοθεραπεία
 • Οικογενειακή ψυχοθεραπεία

Υπηρεσίες - Κόστος

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Πτυχίο Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Βελιγραδίου και Φιλοσοφική Σχολή του Παν/μίου Ιωαννίνων, Τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας
 • Μεταπτυχιακή επαγγελματική εκπαίδευση του Ινστιτούτου Ομαδικής Ανάλυσης Αθηνών: "Οικογενειακή​ Θεραπεία και Θεραπεία Ζεύγους"
 • Μεταπτυχιακή και κλινική εκπαίδευση, κλασσικό Μορενικό Ψυχόδραμα από το Ινστιτούτο Ψυχοδράματος Αθηνών
 • Μεταπτυχιακή εκπαίδευση, "Ειδική ​Αγωγή και Αναπηρία και τρόποι αντιμετώπισης, διαχείρισης και θεραπείας των ίδιων και των οικογενειών τους”

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 • Ψυχολόγος, Ιδιωτικό γραφείο
 • Συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Τμήμα Κοινωνιολογίας με επικεφαλής τον καθηγητή Ευστράτιο Παπάνη, Προγράμματα Ψυχικής Υγείας, Μαθήματα μέσω διαδικτύου με θεματολογία από το ευρύτερο φάσμα της Ψυχολογίας
 • Διεύθυνση των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ψυχικής Υγείας και Ψυχοθεραπείας του Ιδ.ΙΕΚ-ΚΟΙΝΣΕΠ ORBIS ANIMA-Αυτογνωσία κύκλος Ζωής
 • Ψυχολόγος και επόπτης των θεραπειών - Εξωτερικός συνεργάτης και μέλος της διεπιστημονικής ομάδας, Πρότυπο Κέντρο λογοθεραπείας και Ειδικής Παιδαγωγικής
 • Ψυχολόγος, Δομή "Βοήθεια στο Σπίτι" - Δήμος Ζωγράφου
 • Ψυχολόγος, Δημόσιες Δομές Ψυχικής Υγείας και Πρόνοιας

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

 • Πλήθος εισηγήσεων σε Πανελλήνια Συνέδρια αλλά και συμμετοχή σε Παγκόσμια Συνέδρια Ψυχολογίας και Οικογενειακής Θεραπείας

Ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις

 • Δημοσίευση άρθρων με θέματα ψυχολογίας σε σειρά διαδικτυακών περιοδικών

Μέτρα προστασίας κατά της COVID-19

Παρακάτω θα δεις τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού στους χώρους παροχής υπηρεσιών υγειάς. Ο Μυριούνης Μάνθος τα ακολουθεί πιστά.

sync iconΑυστηροί έλεγχοι

Οι εισερχόμενοι στον χώρο ελέγχονται για συμπτώματα COVID-19. To προσωπικό υποβάλλεται τακτικά σε τεστ. Αν κάποιος εμφανίσει συμπτώματα απομονώνεται για να μην έρθει σε επαφή με άλλους.

sync iconΠροστατευτικός εξοπλισμός

Όλοι φορούν προστατευτικές μάσκες εκτός από τα παιδιά κάτω των 2 ετών. Επιπρόσθετα, το προσωπικό χρησιμοποιεί προστατευτικό εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των θεραπειών.

sync iconΚαθαρισμός και απολύμανση

Όλοι οι χώροι καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά. Έχουν επίσης επαρκή εξαερισμό. Το προσωπικό απολυμαίνει τα χέρια του πριν και μετά την επαφή με κάθε ασθενή.

sync iconΤήρηση αποστάσεων

Το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στον χώρο είναι εμφανώς περιορισμένο, ενώ ταυτόχρονα τηρείται απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των ασθενών.

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ