Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

Ο Μάνθος Μυριούνης είναι Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής και έπειτα απο το βασικό του πτυχίο Ψυχολογίας έχει εκπαιδευτεί στην Οικογενειακή Θεραπεία και Θεραπεία Ζεύγους (Ινστιτούτο Ομαδικής Ανάλυσης Αθηνών, Ανοικτό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο) και στο Μορενικό Ψυχόδραμα (Ινστιτούτο Ψυχοδράματος Αθηνών). Το εργασιακό του ιστορικό περιλαμβάνει δεκαετή προσφορά σε δημόσιες δομές όπως του Υπουργείου Υγείας, του ΚΠΑ2 ΟΑΕΔ Ιωαννίνων, του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Εδώ και μια επταετία εργάζεται διατηρώντας ιδιωτικό γραφείο, αρχικά στην ιδιαίτερή του πατρίδα τα Ιωάννινα και τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Αθήνα. Παράλληλα συνεργάζεται σε σταθερή και μακροχρόνια βάση με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σαν εισηγητής στα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας. Πλήθος μετεκπαιδεύσεων και επιμορφώσεων συνοδεύουν την επαγγελματική του ταυτότητα, προσδίδοντάς του ποιότητα αλλά και πλαισιώνουν ευρυγωνικά την θέασή του για τον άνθρωπο και τα πάθη του, τις συνειδητές κι ασυνείδητες πραγματικότητές του και τα ενδοψυχικά του γίγνεσθαι. Παιδοψυχολογία (Παν. Αιγαίου), Τη Συμβουλευτική και το Life Coaching (Παν. Αιγαίου), Την οργάνωση και ηγεσία ΜΚΟ (Παν. Αιγαίου), Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών), Εκπαίδευση Ενηλίκων (Παν. Αιγαίου), Ειδική Αγωγή και την Αναπηρία και τους τρόπους αντιμετώπισης, διαχείρισης και θεραπείας των ίδιων και των οικογενειών τους (Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ) Έχει πραγματοποιήσει σειρά εισηγήσεων σε Πανελλήνια Συνέδρια Ψυχολογίας αλλά και συμμετοχή και σε Παγκόσμιο Συνέδριο Οικογενειακής Θεραπείας. Πολλές φορές έχει εθελοντικά προσφέρει θεραπευτικό και εκπαιδευτικό έργο σε δομές ψυχικής υγείας ( ΣΟΦΨΥ) και έχει εκλεγεί σε διοικητικές θέσεις των φορέων αυτών (Γ.Γ. ΚΟΙΝΣΕΠ) μιας και διαθέτει μια πολύ καλή και ενσυναισθητική σχέση με την πλειοψηφία των ωφελούμενων. Δείχνοντας πάντοτε την οξυμένη συναισθηματική του αντίληψη καθώς και την ιδιαίτερή του ματιά στις κοινωνικά απομονωμένες και εργασιακά αποκλεισμένες ομάδες ανθρώπων εναντιώνεται στα φαινόμενα στιγματισμού υποστηρίζοντας την διαφορετικότητα σαν μοναδική πηγή ομορφιάς!

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

 • Ατομική ψυχοθεραπεία
 • Οικογενειακή ψυχοθεραπεία
 • Ομαδική Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Πρόσβαση

 • Μπουμπουλινας 50, Εξάρχεια , Αττική
  Μετρό
  • 421m ΒΙΚΤΩΡΙΑ
  • 857m ΟΜΟΝΟΙΑ
  • 1,14km ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
  Λεωφορείο
  • 111m ΜΕΤΣΟΒΟΥ
  • 168m ΑΙΓΥΠΤΟΥ
  • 183m ΣΤΑΣΗ ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ
  Parking
  • 54m PARKING GARAGE
  • 103m ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ (PARKING)
  • 140m PARKING ΑΦΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΥ

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Πτυχίο Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Βελιγραδίου και Φιλοσοφική Σχολή του Παν/μίου Ιωαννίνων, Τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας
 • Μεταπτυχιακή επαγγελματική εκπαίδευση του Ινστιτούτου Ομαδικής Ανάλυσης Αθηνών: "Οικογενειακή​ Θεραπεία και Θεραπεία Ζεύγους"
 • Μεταπτυχιακή και κλινική εκπαίδευση, κλασσικό Μορενικό Ψυχόδραμα από το Ινστιτούτο Ψυχοδράματος Αθηνών
 • Μεταπτυχιακή εκπαίδευση, "Ειδική ​Αγωγή και Αναπηρία και τρόποι αντιμετώπισης, διαχείρισης και θεραπείας των ίδιων και των οικογενειών τους”

Επαγγελματική εμπειρία

 • Ψυχολόγος, Ιδιωτικό γραφείο
 • Συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Τμήμα Κοινωνιολογίας με επικεφαλής τον καθηγητή Ευστράτιο Παπάνη, Προγράμματα Ψυχικής Υγείας, Μαθήματα μέσω διαδικτύου με θεματολογία από το ευρύτερο φάσμα της Ψυχολογίας
 • Διεύθυνση των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ψυχικής Υγείας και Ψυχοθεραπείας του Ιδ.ΙΕΚ-ΚΟΙΝΣΕΠ ORBIS ANIMA-Αυτογνωσία κύκλος Ζωής
 • Ψυχολόγος και επόπτης των θεραπειών - Εξωτερικός συνεργάτης και μέλος της διεπιστημονικής ομάδας, Πρότυπο Κέντρο λογοθεραπείας και Ειδικής Παιδαγωγικής
 • Ψυχολόγος, Δομή "Βοήθεια στο Σπίτι" - Δήμος Ζωγράφου
 • Ψυχολόγος, Δημόσιες Δομές Ψυχικής Υγείας και Πρόνοιας

Συμμετοχή σε συνέδρια

 • Πλήθος εισηγήσεων σε Πανελλήνια Συνέδρια αλλά και συμμετοχή σε Παγκόσμια Συνέδρια Ψυχολογίας και Οικογενειακής Θεραπείας

Ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις

 • Δημοσίευση άρθρων με θέματα ψυχολογίας σε σειρά διαδικτυακών περιοδικών
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Ο Μυριούνης Μάνθος έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.

Μέτρα προστασίας κατά της COVID-19

Παρακάτω θα δεις τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού στους χώρους παροχής υπηρεσιών υγειάς. Ο Μυριούνης Μάνθος τα ακολουθεί πιστά.


Αυστηροί έλεγχοι

Οι εισερχόμενοι στον χώρο ελέγχονται για συμπτώματα COVID-19. To προσωπικό υποβάλλεται τακτικά σε τεστ. Αν κάποιος εμφανίσει συμπτώματα απομονώνεται για να μην έρθει σε επαφή με άλλους.

Προστατευτικός εξοπλισμός

Όλοι φορούν προστατευτικές μάσκες εκτός από τα παιδιά κάτω των 2 ετών. Επιπρόσθετα, το προσωπικό χρησιμοποιεί προστατευτικό εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των θεραπειών.

Καθαρισμός και απολύμανση

Όλοι οι χώροι καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά. Έχουν επίσης επαρκή εξαερισμό. Το προσωπικό απολυμαίνει τα χέρια του πριν και μετά την επαφή με κάθε ασθενή.

Τήρηση αποστάσεων

Το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στον χώρο είναι εμφανώς περιορισμένο, ενώ ταυτόχρονα τηρείται απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των ασθενών.

Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Μυριούνης Μάνθος?