Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

H Dr Ιωάννα Καλκούνου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ναύπλιο. Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών μετά από επιτυχή συμμετοχή της στις πανελλαδικές εισαγωγικές εξετάσεις, από όπου αποφοίτησε το 2004. Ακολούθως εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης (Μονάδα Τεχνητού Νεφρού). Εργάστηκε το 2011 ως επιστημονική συνεργάτης στη Δερματολογική-Αλλεργιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Charite του Βερολίνου. Στη συνέχεια ξεκίνησε την ειδίκευσή της στη Δερματολογία στο Vivantes Klinikum Spandau του Βερολίνου. Συνέχισε και ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου “Ανδρέας Συγγρός”. Το 2011 αναγορεύτηκε διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εκπαιδευτεί σε δερματοχειρουργικές τεχνικές σε νοσοκομεία της Γερμανίας, με τα οποία διατηρεί τακτική επιστημονική επικοινωνία ενώ παράλληλα εκπαιδεύτηκε σε τεχνικές αισθητικής δερματολογίας. Έχει αναπτύξει ήδη από τα χρόνια της ειδικότητας συγγραφική δραστηριότητα και έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή συνέδρια δερματολογίας. Από το 2018 δραστηριοποιείται ιδιωτικά ως δερματολόγος – αφροδισιολόγος στην Αθήνα και αποτελεί μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) , της Γερμανικής (DDG) και της Ευρωπαϊκής Δερματολογικής Κοινότητας(EADV).

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Πρόσβαση και ραντεβού

 • Κρήτης 23, Βριλήσσια , Αττική
  Parking
  • Δεν διαθέτει parking
 • Πολιτική διαχείρισης ραντεβού

  • Πληρωμή στο ιατρείο
   Κατά την επίσκεψη μπορείς να διαλέξεις τον τρόπο πληρωμής ανάμεσα από τις παραπάνω επιλογές.
  • Ακύρωση
   Μπορείς να ακυρώσεις το ραντεβού σου μέχρι 3 ώρες πριν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις την πολιτική ακύρωσης.
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον ειδικό που χρειάζεται, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Ιωάννα Καλκούνου έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected].

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Ιωάννα Καλκούνου?